Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

KristofER20 

KristofER20

Név:
Életkor:
Nem:
Város:
Kristóf Kulcsár
27
férfi
Vidék
Csapat:
Blog:
Fórumrang:
Albumok:
Weblap: http://battlelog.battlefield.com
E-mail cím: nem publikus
MSN:

[BF3]AlphaBlog #2 - Menük, HUD, látvány, hangok. 2011. július 27. KristofER20 33 hozzászólás 62227 olvasás

Battlefield 3-as alfa teszt blogom második részében a játék megjelenésével, animációval és a hangokkal foglalkozom.

Mint minden modern játéknál a Battlefield 3 estében is nagyon fontos szerepet tölt be a prezentáció minősége, a DICE fejlesztő csapata ennek hangot is adott a 2011-es GDC-n, ahol egy hosszas előadásokon ecsetelték milyen elképesztő dolgokra lesz képes a szinte nulláról újra írt Frostbite 2. Az új grafikus motort megalkotása közben a hangsúly a DX11 adta lehetőségek kiaknázásán volt, mivel a fejlesztők elmondása szerint a korábbi technikákkal egyszerűen képtelenek lettek volna képernyőre vinni azt a részlet gazdag világot, ami a BF3 egyik legmeghatározóbb része. Az új DirectX-en kívül a legszembetűnőbb fejlesztés az animációk terén történt, ezt a Fifa játékokból ismert ANT rendszer használatával érték el, a végeredmény pedig egyszerűen szemet gyönyörködtető. A látvány mellet fontos a funkcionalitás is, a menük kezelhetősége, mivel mit sem ér az egész, ha percekig kell keresni mindent.


Menük és a HUD

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a játék alfa stádiumban van, így szinte biztos hogy a részletek változni fognak, kerülnek majd be új dolgok is, illetve akár ki is vehetnek belőle. Tehát a játék nem végleges semmilyen tekintetben.

Jelenleg csak a többjátékos részt lehet kipróbálni így szokásos főmenü nincs, helyette egy Multiplayer Game Menu van, ez tulajdonképpen a többjátékos rész menüje, a hozzá tartozó legfontosabb dolgokkal. Legfelül található egy Resume gomb, ezzel lehet visszalépni a játékba, alatta a Scoreboard kapott helyet, habár nem tudom mi értelme van mivel Tabbal bármikor előhozható. A BC2-ből ismert squad kiosztás képe eltűnt, helyette egy menüpont van, ami alatt látjuk, hogy kik tartoznak az osztagba, mi a rangjuk, milyen kit-et használnak, és az alapvető statokat. Van két érdekes dolog az egyik egy hangszóróikon a sor elején, ez valószínűleg az voice chat indikátora lesz, ebben a verzióban még nem működik. A másik egy checkbox private felirattal, ez azoknak tesz majd jó szolgálatot, akik ismerősökkel akarnak egy csapatba játszani, erre egy másik utalást a Battlelog ad, erről később még írok. Végezetül a squad menüben van még egy Leave Squad gomb, aminek megnyomására kilépünk az aktuális csapatból, majd a Find Squad gombbal keres nekünk a rendszer másikat.
A suicide gombot nem részletezném, alatta viszont ott virít az Options menü, ami ebben a verzióban csak nagyon minimális beállítási lehetőségeket biztosít, mint felbontás, teljes képernyő, három előre meghatározott minőségi szint illetve a függőleges egérmozgást lehet megfordítani. Mást nem lehet sajnos beállítani jelenleg, pedig hasznos lenne mondjuk egy egér érzékenység , billentyű kiosztás, vagy hogy a zoom úgy is maradjon ne kelljen az jobb gombot tartani. Az options menü tehát csak ideiglenes, kifejezetten az alfa verzióhoz készült.
A Game Munu-ben alul van egy kis súgó, azoknak, akik nem tudnák mit kell csinálni Rush módban, illetve jobb oldalon látjuk hogy támadók, vagy védők vagyunk-e és itt kapott helyet a minimap is.
A másik nagyobb menüelem a Kit választó rész, innen elérünk mindent, amire halál után szükségünk lehet, három fő fül van, Deploy, Squad, és Customize.
A Deploy bal oldalán vannak felsorolva a pontok ahova újra éledhetünk, illetve ha életben van a squad leader akkor őt is választhatjuk, jobb oldalon a ticketek állása látszik és egy térkép. Egészen a képernyő alján van a négy kit, illetve hogy éppen milyen felszerelések vannak kiválasztva. A kiteket a Customize rész alatt lehet testre szabni, ahol a járművek is külön-külön részt kaptak, mivel más-más felszerelést lehet hozzájuk megszerezni. Minden kit tartalmaz egy elsődleges és másodlagos fegyvert, két gadget-et és egy Specializációt, ezekről részletesebben majd később írok.

A HUD szerintem szépre sikerült, Színvilágában és formáiban MOH-ra emlékeztet, de annál azért több információt szolgáltat és jobban is teszi a dolgát. Bal oldalon alul van a minimap, ami az M gomb megnyomásával negyed képernyő nagyságúra lehet kiterjeszteni, teljesen átlátszó így akár nagyított állapotban is gond nélkül lehet játszani. Az N gombbal a térkép-et lehet nagyítani anélkül, hogy változna a minimap mérete. Felette látható hogy hány ticket van hátra, illetve látszanak az m-com-ok is. Ezek alatt helyet szorítottak egy iránytűnek is.
Jobb felül killfeed, elég nagyra sikeredett tehát nem maradsz le semmiről, külön színek és ikonok jelzik ki-kit ölt meg és hogyan. Jobb lent életerő, illetve fegyver információk találhatóak, a járművek állapota is itt látszik. A tár tartalma és a teljes lőszerkészlet mellett a kiválasztott tűzmód az újdonság, amit V-vel lehet kapcsolni, az egész panel legalján az éppen aktuális kit következő unlock-ja látható.
Ha valaki lelő minket, természetesen megkapjuk a szokásos információkat, hogy ki, mivel tette, és még azt is hogy ebben a körben már hanyadjára, ennek azért van jelentősége mert extra pontot kapsz ha valakin bosszút állsz amiért megölt téged korábban. Legvégül pedig gyönyörködhetünk az illető dögcédulájában is, amiről több infót jelenleg én sem tudok.

A játékból nem maradtak ki az előttünk lebegő jelzések sem, ezek a BC2-re hasonlítanak, ismét van 3D spoting, ami elég erős indulatokat váltott ki a tesztelők körében is, ugyanis nagyon sokan azt szeretnék ha statikussá tennék a rendszert, tehát ha nem követné az ellenség mozgását a fedezékek mögött. Megmaradtak az életerő, járműerő csíkok, illetve a BC2-hözt hasonlóan itt is különböző ikonok jelennek meg a játékosok neve mellett attól függően, hogy lőszer, med-kit vagy esetleg egy revive kéne nekik.
Összességében nekem a menü tetszik, jól használható, és a hud-on is minden egyértelmű. Azonban sokakkal egyetemben nekem is szúrta a szemem az a customize rész, mivel elég sok almenübe bele kell menni, és nagyon sok idő, míg mindent beállít az ember, azért se részleteztem bővebben, mert annyira sok volt vele kapcsolatban a visszajelzés, hogy szerintem át fogják dolgozni rendesen.


Látvány és hangok

Részletes beállítások hiányában csak az előre megadott sémákat volt szerencsém megnézni, és sajnos azt sem nagyon tudom, hogy melyik mit tartalmaz, mert apró részleteken kívül sok változást nem vettem észre, amikor a grafikát állítottam. High és Low között igazából a különbség csak a köd/füst mértékén látszik, illetve az apróbb részleteken, mint például a fű sűrűsége, stb. A textúrák, árnyékok, látótávolság ugyan az volt minden esetben, de ez érthető is mivel a teszt fő célja a rendszer és a szerverek stabilitásának vizsgálata, nem a grafikai finomhangolás.

Gépem: Core i5 2500k, 4gb ram, HD6950 2gb, 1920x1080 volt a felbontás.
Low: 65-75Fps
Mid: 60-65Fps
High: 50-55Fps

Ezek átlag értékek, külső programmal néztem őket, de még azt se mondhatom, hogy tájékoztató jellegűek, mert nagyon korai még erről komolyan beszélni. Nincs rendes driver hozzá, részletes beállítások sincsenek, ezt nagyon fontosnak tartom elmondani, mert például szemmel látható hogy motion blur, AA, és SSAO még a legalacsonyabb minőségen is be volt kapcsolva, és ugye senkinek nem kell bemutatnom a BC2-ből is ismert Screen Space Ambient Occlusion ami kapásból mínusz 30-40 fps. A végleges változatban biztos, hogy be lehet majd minden állítgatni, ahogy azt korábban is lehetett, tehát emiatt nem kell aggódni.

Összességében nagyon egyben vagy a kép, szépek élénkek a színek, a textúrák tű élesek és részletesek, a füst/köd kellően megnehezíti a látást, de egyáltalán nem zavaró. A fények köszönik, szépen jól vannak, aki már látott DX11-es játékot az tudja miről beszélek. Esztétikus az egész, nincs eltúlozva semmi, végre valaki, aki használja az új technikákat, de nem viszi túlzásba. A rombolhatóság ebben a verzióban szinte ki van kapcsolva, ezt Alan Kertz a játék Senior Designer-e megerősítette twitteren, tehát annyit tudok elmondani, amit valószínűleg már láttatok, hogy csak néhány stratégailag kulcsfontosságú dolgot lehet lerombolni, gondolom azért hogy ne befolyásolja a játékmenetet, és ne rúgják fel a balanszot.

Az ANT-nak köszönhetően a katonák mozgása nagyon élethű, és teljesen átmenet nélküli, jó nézni, amikor lehasal valaki majd kúszik mászik, nyomi sincs darabosságnak. A legdrasztikusabb változtatásokon minden bizonnyal az FPS nézet esett át, és higgyétek el nekem ezt a hatást youtube videó nem tudja vissza adni. Amikor először felmentem egy üres szerverre akkor 10-20 percig csak futkároztam a pályán ugráltam át mindenen, csúsztam, másztam, hasra vetődtem, egyszerűen zseniális. Azzal, hogy sprintelés közben lehet oldalra is menni egy új dimenzió nyitottak meg a játékosok előtt, egyszerűen amikor megindul a katonád úgy érzed megállíthatatlan vagy, a tereptárgyak nem jelentenek akadályt, nagyon dinamikus az egész, kicsit olyan mint a Mirror’s Edge és nagyon jót tett neki. Csak még egy rövid szitu és abbahagyom az áradozást, mert 100 oldalakat tudnék mesélni. Tehát képzeld el a szituációt, amikor 2 társaddal hasaltok az m-com melletti homokzsákok mögött, az ellenség keményen lő felétek, kicsit homályos a kép a supression effekt miatt, várod hogy tárazniuk keljen, mert egyszer csak kifogy az az RPK vagy AK. Egyszer csak csend lesz, tudod, hogy indulni kell, mert a nyugalom csak pár másodpercig tart, rácsapsz a space-re kétszer, erre a katonád felálljon és átszökken a fedezéken, sprint az m-com-ig, még futás közben hasra vágod magad, ilyenkor kicsit vetődik a játékos, de semmi CoD-os dolphin dive, és már tekered is a C4-et :) Hatalmas.

Az ilyen és ehhez hasonló jelenetek elég erősen megemelik a pulzusszámot, ezt a különösen jól eltalált hangok csak tetézni tudják, sokat nem akarok róla írni, mert már a BC is nagyon jól szólt, de ez még annál is jobb. Nagyon erős karaktere van minden fegyvernek, és darálás közben hallani egy kis fémes csilingelést, ahogy az üres hüvely hozzáütődik a kivető nyíláshoz ettől nagyon eredeti az egész, mert ilyet más játékban nem hallottam még. Sokan panaszkodtak arra, hogy a katonák random kiabálnak és ezzel elárulják magukat, én ezt nem találtam zavarónak elvégre ha melletted landol egy gránát te is biztos felvisítanál hogy „Granadaaaaa”, ezen kívül mondanak minden mást is a szituációnak megfelelően.


Ennyi lett volna mára, tudom lehet kicsit hosszú lett de magyarázat fontos hozzá hogy tisztábban lásson mindenki. Mivel kicsit későn néztem meg a kérdéseket így a Battlelog holnapra marad, de mivel arról kicsit általánosságban szeretnék majd beszélni mert sok minden ott még nem derült ki, és naponta háromszor frissítik és változtatják az oldalt.


Komment kérdések:

Elektrofrombc2 kérdezte: Gondolom tisztában vagy azzal, hogy neked most milyen infókat szabad kiadnod és miket tilos, amivel el is veszítheted az alfas kis accodat :D Tehát érdekelne, hogy mik a jelenlegi szabályok és, hogy amennyiben már majd szabad lessz, benne lennél e egy live közvetítésbe itt a bf.hu-n belül? :)

Válaszom:A szabályok nagyon szigorúak, de ahogy látszik nem minden esetben tartatják be őket, ha akar az ember talál videókat, blogokat a neten, amiből kb annyi infót leszűrhet amit én itt leírok, tehát nem hiszem hogy olyan nagy törvénysértést tennék. Mindemellett minden résznél hangsúlyozom hogy ez csak alfa, és változni fog, ráadásul magyarul van, szóval nem hinném hogy túl nagy bajom lehetne belőle. Amiért azonnal harapnak az a kép és videó, így a live nem megy, és ezért nem is teszek a blogomba se ilyesmit.


nurain kérdezte: Mennyire szórnak a fegyverek?

Válaszom: Ez pont olyan téma amiről nem akarok hosszabb témát írni mert például a pisztolyoknak nincs is még se visszarúgása se szórása. Egyébként szerintem az összes fegyvernek alacsony, egyedül a G3 volt az ami nagyot rúgott és szórt is rendesen, de nem úgy mint BC2-ben, inkább BF2-re hasonlít.

A gépigényes kérdéseket azt hiszem leírtam a választ, de kérlek titeket nehogy fejvesztve rohanjatok a boltba új gépet venni mert akkor szívinfarktust kapok, jól fog az futni, arról a DX11 és a több csatornán is megerősístett korrekt optimalizáció a biztosíték, és még az hogy a motort más címek is használni fogják a jövőben így fontos hogy jó reklámja legyen.


avatar #32
lcklck16 2017. augusztus 22. 301 hozzászólás 1255.
20170822lck
air max 90
oakley sunglasses
polo ralph lauren
coach outlet
Basketball Shoes
michael kors outlet online
christian louboutin shoes
christian louboutin shoes
air max 90
air max 2015
canada goose outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
los angeles lakers
ferragamo outlet
christian louboutin
hermes birkin bag
pandora jewelry
kd shoes
adidas outlet
pandora charms
valentino shoes
ralph lauren outlet
lebron shoes
coach outlet
nike air max 1
polo ralph lauren
ugg boots clearance
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren outlet
yeezy boost 350
michael kors outlet clearance
air max 90
coach outlet store online
Nike Free shoes
cheap jordans
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren outlet
cheap oakley sunglasses
ralph lauren
uggs outlet
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren
ugg boots outlet
ugg outlet,ugg outlet store,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
nike outle
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
coach outlet
coach outlet clearance
coach factory outlet
ferragamo shoes sale
polo ralph lauren
pandora jewelery
mulberry outlet
christian louboutin sale
longchamp outlet
salomon outlet
ray ban wayfarer
michael kors outlet online
soccer jerseys wholesale
coach outlet store online
birkenstock shoes
michael kors handbags outlet
adidas nmd
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
kate spade handbags
ugg outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses wholesale
bottega veneta outlet online
ugg outlet,ugg outlet clearance,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet online store,ugg outlet sale,ugg outlet coupons,ugg outlet boots
ugg boots clearance
kobe bryants shoes
christian louboutin uk
swarovski jewelry
true religion jeans sale
kate spade outlet online
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet
polo outlet stores
true religion jeans sale
nike air huarache
nike trainers
ray ban sunglasses
coach outlet online
cheap jordan shoes
ugg outlet store
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags clearance
michael kors handbags
true religion outlet
nike blazer pas cher
burberry outlet store
adidas uk store
ray ban sunglasses
longchamp bags
herve leger dresses
canada goose jackets outlet
ferragamo shoes
nike trainers uk
oakley sunglasses
longchamp handbags
ugg boots clearance
michael kors outlet stores
pandora outlet
nike air max
camisetas futbol baratas
michael kors outlet online
michael kors outlet online
fitflops
adidas shoes
longchamp outlet
nike trainers
prada outlet
tory burch handbags
ugg boots outlet
canada goose outlet online
cheap nfl jerseys
tory burch outlet online
coach factory outlet
coach handbags outlet
nike outlet store online
uggs outlet
canada goose coats
nhl jerseys
kate spade uk
cleveland cavaliers jerseys
nike air huarache
cheap oakley sunglasses
cheap mlb jerseys
canada goose jackets men
fitflops uk
jerseys wholesale
coach outlet online
air force 1 shoes
reebok shoes
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
burberry outlet sale
coach outlet store
ugg boots australia
coach outlet store online
canada goose outlet store
coach factory outlet
snapback hats
fitflops sale clearance
cheap jerseys wholesale
coach outlet
true religion jeans
tory burch outlet online
hermes belts
michael kors uk
cheap jordans for sale
michael kors outlet clearance
cheap ray bans
air max trainers
longchamp handbags
fred perry polo
snapbacks wholesale
coach outlet online
true religion outlet
pandora bracelet
coach outlet online
michael kors outlet store
cheap oakley sunglasses
cheap uggs outlet,cheap uggs for sale,cheap ugg boots,cheap uggs for kids,cheap uggs for women,cheap uggs bailey bow,cheap uggs china,cheap uggs for men,cheap uggs for girls,cheap uggs boots for women
michael kors factory outlet
nike outlet online
canada goose jackets
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
nike shoes uk
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
coach outlet store online
nfl jersey
ugg outlet
michael kors outlet clearance
lacoste shirts
ralph lauren polo
adidas shoes
canada goose jackets
mulberry bags
swarovski jewelry
cheap oakley sunglasses
ugg boots outlet
michael kors outlet online
uggs outlet
max 90
coach outlet store online
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
coach outlet online
ugg outlet store
coach outlet online coach factory outlet
christian louboutin
pandora outlet
michael kors outlet
tory burch sandals
cheap ray ban sunglasses
coach factory outlet
coach factory outlet
uggs outlet
cheap michael kors handbags
michael kors outlet
mulberry handbags sale
polo outlet online
michael kors handbags
cheap ray ban sunglasses
coach outlet
ugg boots,ugg boots outlet,cheap uggs boots,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet,ugg boots for men,ugg boots for kids
roshe run
cheap jordan shoes
mulberry handbags
ralph lauren
coach outlet
hermes outlet store
coach outlet store online
michael kors outlet online
ed hardy outlet
polo ralph lauren outlet
chrome hearts online store
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
christian louboutin shoes
mulberry uk
nike air max 90
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
true religion canada
uggs outlet
coach outlet online
canada goose jackets
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
cheap nba jerseys
oakley sunglasses sale
polo ralph lauren
nike air max 90
kate spade
marc jacobs sale
michael kors uk
mlb jerseys
coach outlet
ray-ban sunglasses
coach outlet online
canada goose jackets on sale
cheap nike shoes
mulberry outlet
coach outlet online
mbt shoes
cheap jordans free shipping
canada goose uk
reebok shoes
nike outlet
michael kors outlet online
mont blanc pens
ralph lauren outlet stores
michael kors outlet clearance
nike store uk
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
ralph lauren uk
oakley sunglasses
giuseppe zanotti shoes
yeezy boost
ugg boots clearance
uggs outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses sale
coach outlet clearance
pandora jewellery
true religion outlet uk
ugg clearance
canada goose outlet store
polo ralph lauren outlet
supra shoes sale
ralph lauren shirts
ralph lauren polo
true religion jeans
cazal outlet
coach outlet online
nike free running
nfl jerseys
ugg outlet online
christian louboutin outlet
lacoste pas cher
canada goose coats
nfl jerseys
mulberry bags
cheap oakley sunglasses
kate spade handbags
true religion uk
fitflops sale clearance
nba jerseys wholesale
ugg clearance
ferragamo outlet
kobe 9 elite
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses wholesale
coach outlet
ugg boots for women,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
cheap ray ban sunglasses
pandora outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet online coach factory outlet
longchamp handbags
nhl jerseys wholesale
ugg boots clearance
pandora charms sale clearance
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses wholesale
true religion outlet
snapbacks wholesale
michael kors outlet
oakley sunglasses wholesale
moncler sale
canada goose outlet
jordan 4
canada goose outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet
tory burch outlet stores
ralph lauren?uk
michael kors wallets for women
oakley sunglasses wholesale
lebron shoes
nike shoes
canada goose jackets
canada goose jackets
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
uggs outlet
max 1
michael kors outlet online
swarovski crystal
coach outlet store online
michael kors outlet clearance
ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
ugg boots outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
canada goose jackets
polo ralph lauren outlet
canada goose outlet
ralph lauren uk
canada goose parka
michael kors canada
coach outlet clearance
mlb jerseys
ugg outlet clearance
foamposite shoes
cheap jordan shoes
michael kors outlet online
coach outlet
nike roshe run
tory burch outlet online
ugg outlet online
oakley sunglasses wholesale
cheap oakley sunglasses
canada goose coats
coach factory outlet
ugg outlet store
canada goose outlet
fitflops sale clearance
polo outlet stores
swarovski crystal
puma shoes
canada goose outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet online
coach outlet online
nfl jersey wholesale
ralph lauren outlet
polo outlet store
canada goose outlet
polo outlet
cheap ray ban sunglasses
coach factory outlet
ray ban sunglasses
coach factory outlet
christian louboutin outlet
adidas nmd runner
michael kors outlet
christian louboutin sale
ralph lauren
tory burch outlet
canada goose
christian louboutin outlet
nike shoes outlet
ralph lauren outlet
cheap ray ban sunglasses
coach outlet
coach factory outlet
kate spade uk
michael kors outlet online
swarovski uk
ralph?lauren
coach outlet online
fitflops uk
michael kors handbags
polo outlet
tods outlet online
polo outlet
polo outlet
michael kors bags
christian louboutin sale
soccer cleats
michael kors handbags outlet
coach outlet online
coach outlet online
michael kors outlet clearance
vans outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
christian louboutin shoes
links of london jewellery
michael kors uk
mac outlet
ray ban sunglasses
air max shoes
michael kors outlet store
fitflops
coach outlet
polo pas cher
canada goose jackets
coach outlet
ugg outlet stores
oakley sunglasses sale
michael kors outlet clearance
nba jerseys
canada goose outlet store
ralph?lauren?polo?shirts
fitflops sale clearance
coach outlet
adidas shoes
coach outlet
ecco outlet
chrome hearts outlet
coach outlet
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
prada outlet
coach outlet
cheap uggs
canada goose jackets for women
burberry canada
true religion outlet store
ray bans
burberry outlet store
christian louboutin shoes
ralph lauren polo
coach outlet
birkenstock shoes
true religion jeans
mont blanc outlet
uggs outlet
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
cheap jordan shoes
jordan shoes
michael kors outlet online
ray ban sunglasses uk
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
coach outlet store online
cheap jerseys wholesale
ralph lauren outlet
ugg outlet clearance,ugg outlet online clearance,ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
longchamp handbags
ray ban sunglasses uk
hermes outlet
cheap ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
uggs outlet
nike shoes for women
oakley sunglasses sale
michael kors handbags
cheap oakley sunglasses
cheap nfl jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
lacoste polo
tory burch outlet online
nike uk store
coach factory outlet
ysl outlet online
ferragamo shoes
michael kors outlet online
new balance outlet
adidas shoes
coach outlet online
true religion jeans
cheap jordans
michael kors outlet online
swarovski outlet
adidas outlet
coach outlet store online
true religion outlet
polo ralph lauren
ugg boots clearance
michael kors uk
coach factory outlet
converse shoes sale
ferragamo shoes
nfl jersey wholesale
ralph lauren uk
michael kors outlet clearance
ugg outlet
mac tools
kobe shoes
swarovski jewellery
mbt shoes outlet
ray-ban sunglasses
coach outlet clearance
coach outlet online
michael kors outlet clearance
cheap ray bans
true religion outlet
ralph lauren
ugg outlet
longchamp outlet online
moncler coats
canada goose jackets
christian louboutin shoes
michael kors outlet clearance
coach outlet online
ugg outlet,ugg outlet sale,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store
adidas wings shoes
mbt shoes outlet
prada sunglasses for women
ralph lauren outlet
ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
mcm backpacks
ugg boots clearance,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
polo ralph lauren
prada outlet online
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
cheap football shirts
coach outlet store online
lacoste outlet
mulberry handbags
ferragamo outlet
ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
christian louboutin sale
ralph lauren outlet
michael kors outlet
mulberry handbags
fitflops
thomas sabo charms
nike roshe run
true religion jeans outlet
cheap soccer jerseys
coach outlet
nike shoes
pandora outlet
20170822lck
avatar #31
BananaJoe 2011. július 29. 1107 hozzászólás 319.
Válasz KristofER20 #14. hozzászólására
A word-re szoktam bírni magam, ha elütnék valamit, és utána lefuttatok egy auto korrekciót hogy ne legyen benne hiba.Na ez azért kemény :) Köszi hogy szóltál. Amúgy ezt a szót a helyesírási szótár se ismeri, most már utána járok akkor is.
hát igen, a "hanyas vagy" eléggé beívódott a köztudatba. szerintem helyesen úgy írják hogy "hányadjára".
a "hanyaggyára" mi lenne a válasz, "ahanyaggyára"?:D

nekem ugyan nem volt szerencsém kipróbálni az alpha-t, de én már így előre nem örülök a túl dinamikus játékmódnak. az elején még szórakoztató, de hosszú távon az eszeveszett rohangálás elég fárasztó tud lenni.
a rombolással kapcsolatban talán jobb is lenne ha ennyiben maradna:) vagy megint visszatérnek a kopár, fedezék nélküli pályák...
avatar #30
Válasz roll3r79 #29. hozzászólására
jó kis írás. Ne aggasszon, hogy hosszú.
Különösen a hasalós csataleírás tetszett. Jöhet még ilyen. :)
Nem rég BFezek, a hasalás nekem új szoktatást igénylő dolog lesz.
Olyat lehet, hogy hasalásból sprint-re felugrik a karakter?( úgy mint BC2ben, hogy guglásból inditott sprint)
Már tervezem fejben mit hogy mappolok :)
Lehet hasalásból sprintelni, igen. Holnapi blogot a pályának és a csatáknak, valamint a szerintem használható taktikáknak szentelem.
avatar #29
roll3r79 2011. július 28. 104 hozzászólás 2770.
jó kis írás. Ne aggasszon, hogy hosszú.
Különösen a hasalós csataleírás tetszett. Jöhet még ilyen. :)
Nem rég BFezek, a hasalás nekem új szoktatást igénylő dolog lesz.
Olyat lehet, hogy hasalásból sprint-re felugrik a karakter?( úgy mint BC2ben, hogy guglásból inditott sprint)
Már tervezem fejben mit hogy mappolok :)
avatar #28
shaddam 2011. július 28. 906 hozzászólás 409.
Válasz KristofER20 #24. hozzászólására
Még valami, aki kapott meghívót, tehát már tesztelni a játékot az ha gondolja vegyen fel ismerősnek a Battlelog oldalon, sosincs korán elkezdeni a magyar erők toborzását.

Gamertag: KristofER20
Felvettelek.

Aki alfázik annak érdekes lehet hogy ma este magyar idő szerint 21:00-kor stat reset lesz.
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #27
profi150vok 2011. július 28. 91 hozzászólás 3002.
Válasz Drang #21. hozzászólására
Nos, én is kipróbáltam. Egyelőre rengeteg feature szerintem nem jön át ezen az egy Rush mapon. Ettől függetlenül, amit láttam engem meggyőzött. A játékmenet nagyon pörgős és a mozgás az bámulatos. A hasalás visszajövetele nagyon hasznos, BFBC2 miatt már kezdtem elfelejteni a dolgot... Az apróbb részletekre is figyeltek, gránátdobáskor bokrok is hullámzanak a robbanás következtében. Nagyon látványos... Az egyetlen jármű a pályán az támadó oldalon egy APC, amit csak az első pályaszakaszon lehet használni. Pár benyomás hirtelenjében: ha eltalálják a kerekeit, akkor nem tudsz tovább haladni vele, de a torony működik. A javító eszköz az valami hegesztőpisztolyszerűség. Főként a pontok beizzítását és utána védelmet érdemes vele biztosítani tisztes távolból, mert a rakéták bizony nem kímélik.
A gépigényről: nálam PhenomII 4 giga RAM és GTX460-on teljesen élvezetesen fut, hozzáteszem ez csak RUSH.
Azt gondolom több járművel conquest módban nagy lesz a játék...
Ezek szerint nekem is jól fog futni, gtx460-am van és 4gb ram-om és intel core i5 760 2.80 Ghz (4CPUs). High-on kb. hány FPS volt és milyen felbontásban? Nagyon jó lenne ha küldenének egy alpha kulcsot, csak az a baj, hogy nem küldenek:(
avatar #26
SIN 2011. július 28. 2161 hozzászólás 127.
Válasz KristofER20 #23. hozzászólására
Persze, vágom hogy nem lehet szétrobbantani az egész pályát, mert akkor mindenki arra menne amerre akarna és nagyon nagy káosz lenne. Ezért írtam szűkszavúan róla mert megkérdezte valaki twitteren ezt az Alan figurát, aki a játék egyik designere, és ő azt mondta, hogy a rombolhatóság le van skálázva ebben a tesztben, mivel nem most nem arra fókuszálnak. Fórumokon sokan már elküldték az egész dice-t a ****-ba, mert hogy mi az, hogy nem törik szét a szobor meg sok nagyobb tereptárgy, és nem a 4 emeletes házra gondolok. Én erre értettem a rombolhatóság "hiányát", visszafogottságát.

A mikró rombolhatóság az egyébként ahogy te is írtad rendben van, tényleg minden csempe, oszlopborítás, stb elég keményen morzsolódik, és a sima skúló elég neki. Gyakorta előfordul, hogy a metróban valaki az oszlopok mögé szeretne megállni pihenni, na ott nem szabad, mert oszlopostul lőnek le. :)

Csak az az oszlop szétlövés ne lenne olyan mátrix-os...
avatar #25
Szerencsések :) Egész nap nézem az emailem,d e eddig még semmi....
avatar #24
Még valami, aki kapott meghívót, tehát már tesztelni a játékot az ha gondolja vegyen fel ismerősnek a Battlelog oldalon, sosincs korán elkezdeni a magyar erők toborzását.

Gamertag: KristofER20
avatar #23
Válasz SIN #17. hozzászólására
Mi az h nincs benne rombolhatóság? Nincs is igazán mit szétlőni... A palákat viszi a gépfegyó, mint vajat a forró kés... Mást nem is nagyon lehetne ezen a pályán, tán a metrót lehetne sz*rrá zúzni?
De legyen igazad és megnyugodtam, h az élmény tényleg hiányos. :)
Persze, vágom hogy nem lehet szétrobbantani az egész pályát, mert akkor mindenki arra menne amerre akarna és nagyon nagy káosz lenne. Ezért írtam szűkszavúan róla mert megkérdezte valaki twitteren ezt az Alan figurát, aki a játék egyik designere, és ő azt mondta, hogy a rombolhatóság le van skálázva ebben a tesztben, mivel nem most nem arra fókuszálnak. Fórumokon sokan már elküldték az egész dice-t a ****-ba, mert hogy mi az, hogy nem törik szét a szobor meg sok nagyobb tereptárgy, és nem a 4 emeletes házra gondolok. Én erre értettem a rombolhatóság "hiányát", visszafogottságát.

A mikró rombolhatóság az egyébként ahogy te is írtad rendben van, tényleg minden csempe, oszlopborítás, stb elég keményen morzsolódik, és a sima skúló elég neki. Gyakorta előfordul, hogy a metróban valaki az oszlopok mögé szeretne megállni pihenni, na ott nem szabad, mert oszlopostul lőnek le. :)

avatar #22
Drang 2011. július 28. 2730 hozzászólás 86.
Még egy dolog, ami tetszett az, hogy ha felélesztenek választhatsz, hogy harcolsz tovább vagy inkább meghalsz és spawnolsz helyette! Na jó éjt mindenkinek!
Drang over and out!
avatar #21
Drang 2011. július 28. 2730 hozzászólás 86.
Nos, én is kipróbáltam. Egyelőre rengeteg feature szerintem nem jön át ezen az egy Rush mapon. Ettől függetlenül, amit láttam engem meggyőzött. A játékmenet nagyon pörgős és a mozgás az bámulatos. A hasalás visszajövetele nagyon hasznos, BFBC2 miatt már kezdtem elfelejteni a dolgot... Az apróbb részletekre is figyeltek, gránátdobáskor bokrok is hullámzanak a robbanás következtében. Nagyon látványos... Az egyetlen jármű a pályán az támadó oldalon egy APC, amit csak az első pályaszakaszon lehet használni. Pár benyomás hirtelenjében: ha eltalálják a kerekeit, akkor nem tudsz tovább haladni vele, de a torony működik. A javító eszköz az valami hegesztőpisztolyszerűség. Főként a pontok beizzítását és utána védelmet érdemes vele biztosítani tisztes távolból, mert a rakéták bizony nem kímélik.
A gépigényről: nálam PhenomII 4 giga RAM és GTX460-on teljesen élvezetesen fut, hozzáteszem ez csak RUSH.
Azt gondolom több járművel conquest módban nagy lesz a játék...
Drang over and out!
avatar #20
MasterboyXX 2011. július 27. 3540 hozzászólás 51.
Moderálva...
Im living in the future for more information check my profile! Offcourse there are lots of missunderstanding in life everywhere but I dont care about thoose little things!!!
avatar #19
McCart 2011. július 27. 2 hozzászólás 15746.
Válasz KristofER20 #14. hozzászólására
A word-re szoktam bírni magam, ha elütnék valamit, és utána lefuttatok egy auto korrekciót hogy ne legyen benne hiba.Na ez azért kemény :) Köszi hogy szóltál. Amúgy ezt a szót a helyesírási szótár se ismeri, most már utána járok akkor is.
lol , ezek se normálisak.
innen látszik , word nem ér kalap szrt se.:D
avatar #18
SIN 2011. július 27. 2161 hozzászólás 127.
Ami nekem személy szerint nagyon tetszett, az a robbanás környezeti hatása. Bedobtam a gránátot a bokorba és a robbanás ereje még a közeli fát is megmozgatta. Na az tényleg jó és szép lett.
Visszont kontraként említeném, a hihetetlen idegesítő kisanimációkat, pl egy 15 centis falon is úgy kell átugrani, hogy kézzel érintve, mint a videókban. Nem is beszélve a sok delayről, mire tényleg célzol, gugolsz, stb... :(

Vegyesek nagyon az érzelmeim a játékkal kapcsolatban, gondolom átjött.
avatar #17
SIN 2011. július 27. 2161 hozzászólás 127.
Válasz gpeter #12. hozzászólására
Na sikerült elindítanom (habár most vmi code5 és code2-vel küzdök de rajtam kívűl még sokan mások is) és még az én gépecskémen is szépen fut full HD-ban :) BC2-höz képest :) igaz ebben még nicns benne a rombolhatóság majd meglátjuk azzal milyen lesz :)
Mi az h nincs benne rombolhatóság? Nincs is igazán mit szétlőni... A palákat viszi a gépfegyó, mint vajat a forró kés... Mást nem is nagyon lehetne ezen a pályán, tán a metrót lehetne sz*rrá zúzni?
De legyen igazad és megnyugodtam, h az élmény tényleg hiányos. :)
avatar #16
SIN 2011. július 27. 2161 hozzászólás 127.
Válasz LEGIONBOSS #13. hozzászólására
Üdv, engem az érdekelne, hogy van más közelharci eszköz a késen kívül? Szurony, odavágás válltámasszal, netán pusztakezes harc?
Semmi.
avatar #15
Drang 2011. július 27. 2730 hozzászólás 86.
Válasz KristofER20 #14. hozzászólására
A word-re szoktam bírni magam, ha elütnék valamit, és utána lefuttatok egy auto korrekciót hogy ne legyen benne hiba.Na ez azért kemény :) Köszi hogy szóltál. Amúgy ezt a szót a helyesírási szótár se ismeri, most már utána járok akkor is.
ez szép :))))
Drang over and out!
avatar #14
Válasz McCart #10. hozzászólására
jó részletes tesztre sikerült.
Azért ez az "ebben a körben már hanyaggyára" kicsit durva , javítsd ki.
A word-re szoktam bírni magam, ha elütnék valamit, és utána lefuttatok egy auto korrekciót hogy ne legyen benne hiba.Na ez azért kemény :) Köszi hogy szóltál. Amúgy ezt a szót a helyesírási szótár se ismeri, most már utána járok akkor is.
avatar #13
LEGIONBOSS 2011. július 27. 173 hozzászólás 1920.
Üdv, engem az érdekelne, hogy van más közelharci eszköz a késen kívül? Szurony, odavágás válltámasszal, netán pusztakezes harc?
avatar #12
gpeter 2011. július 27. 3 hozzászólás 14218.
Na sikerült elindítanom (habár most vmi code5 és code2-vel küzdök de rajtam kívűl még sokan mások is) és még az én gépecskémen is szépen fut full HD-ban :) BC2-höz képest :) igaz ebben még nicns benne a rombolhatóság majd meglátjuk azzal milyen lesz :)
avatar #11
gpeter 2011. július 27. 3 hozzászólás 14218.
Hello! ma kaptam én is Alphára meghívót le is töltöttem a gamet meg minden :) csak egy aprócska gondom van hogy rányomok hogy matchmaking és csak kerse és keres de nem tudom miért ezt te nem vágod hogy miért csinálja? :O Jah amúgy majd játszhatnánk együtt sztem ha sikerül megcsinálnom :D
avatar #10
McCart 2011. július 27. 2 hozzászólás 15746.
Válasz KristofER20 #1. hozzászólására
Kicsit elkapott a hév, meg reggel el is ment a netem :) volt idő írogatni. De ha nem haragszotok meg most megyek Bf3-azni xD
jó részletes tesztre sikerült.
Azért ez az "ebben a körben már hanyaggyára" kicsit durva , javítsd ki.
avatar #9
Válasz nurain #8. hozzászólására
Nem nagyon örülök hogy nem szórnak a fegyverek, a csben pont az tetszett anno hogy nem pontba szórt, sőt ha nem kontrolláltad a szórást akkor a tár "végére" már a plafont lőtted akval :> Köszönöm a választ!
A szórás teljesen más lesz mint most, nincs egyszerűen benne, mondom a pisztoly az 1 pontba lő, és nem is mozog, meg ezt írták is fórumon hogy a recoil meg az animációk még hiányosak. De pl a G3 az üt rendesen, az már be van állítva rendesen szerintem, azzal ha ellentartás nélkül kidarálsz 20 töltényt akkor kb az eget nézed :)
avatar #8
nurain 2011. július 27. 685 hozzászólás 546.
Nem nagyon örülök hogy nem szórnak a fegyverek, a csben pont az tetszett anno hogy nem pontba szórt, sőt ha nem kontrolláltad a szórást akkor a tár "végére" már a plafont lőtted akval :> Köszönöm a választ!
avatar #7
Válasz KristofER20 #3. hozzászólására
BC2-ben simán a menüben érhető el akkor ha DX10-es vagy 11-es kártyád van. Ja és ot HBAO a neve (High Definition Ambient Occlusion)

Itt van több infó: http://en.wikipedia.org/wiki/Screen_Space_Ambient_Occlusion

De amint a wikin is láthatod az SSAO alá sorolja a BC2-t is, nem tudom miért más a játékban a neve.
thx
;)
avatar #6
Drang 2011. július 27. 2730 hozzászólás 86.
Ügyes kimerítő írás. Szerintem elég szemléletes, de képekkel tényleg vizualizálhatóbb lenne. De tudjuk jól, hogy a kép leközlése nem engedett.
A harci jelenet leírása különösen jól sikerült csakígy tovább!
Köszönjük az élvezetes cikket!
Drang over and out!
avatar #5
Thaddeus 2011. július 27. 29 hozzászólás 5532.
Jó írás lett grat, kár, hogy képeket nem közölsz, mert úgy könnyebb lenne, bár megértem félelmedet.
avatar #4
shaddam 2011. július 27. 906 hozzászólás 409.
A közepes laptopomra belőttem 30 fps-re. igaz erősen butítva.Nem hinném hogy félni kell a gépigénytől.Jelenleg low,medium,high,automatic van csak mint grafikai beállítás, a felbontáson kívül semmit sem lehet buherálni....
Az irányításhoz meg hozzá sem enged turkálni.
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #3
Válasz X-plosiv_KaKaDu #2. hozzászólására
"Screen Space Ambient Occlusion" ez micsoda, es hollehet kikapcsolni?
BC2-ben simán a menüben érhető el akkor ha DX10-es vagy 11-es kártyád van. Ja és ot HBAO a neve (High Definition Ambient Occlusion)

Itt van több infó: http://en.wikipedia.org/wiki/Screen_Space_Ambient_Occlusion

De amint a wikin is láthatod az SSAO alá sorolja a BC2-t is, nem tudom miért más a játékban a neve.
avatar #2
"Screen Space Ambient Occlusion" ez micsoda, es hollehet kikapcsolni?
;)
avatar #1
Kicsit elkapott a hév, meg reggel el is ment a netem :) volt idő írogatni. De ha nem haragszotok meg most megyek Bf3-azni xD