Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

KristofER20 

KristofER20

Név:
Életkor:
Nem:
Város:
Kristóf Kulcsár
26
férfi
Vidék
Csapat:
Blog:
Fórumrang:
Albumok:
Weblap: http://battlelog.battlefield.com
E-mail cím: nem publikus
MSN:

[BF3]AlphaBlog #2 - Menük, HUD, látvány, hangok. 2011. július 27. KristofER20 34 hozzászólás 59298 olvasás

Battlefield 3-as alfa teszt blogom második részében a játék megjelenésével, animációval és a hangokkal foglalkozom.

Mint minden modern játéknál a Battlefield 3 estében is nagyon fontos szerepet tölt be a prezentáció minősége, a DICE fejlesztő csapata ennek hangot is adott a 2011-es GDC-n, ahol egy hosszas előadásokon ecsetelték milyen elképesztő dolgokra lesz képes a szinte nulláról újra írt Frostbite 2. Az új grafikus motort megalkotása közben a hangsúly a DX11 adta lehetőségek kiaknázásán volt, mivel a fejlesztők elmondása szerint a korábbi technikákkal egyszerűen képtelenek lettek volna képernyőre vinni azt a részlet gazdag világot, ami a BF3 egyik legmeghatározóbb része. Az új DirectX-en kívül a legszembetűnőbb fejlesztés az animációk terén történt, ezt a Fifa játékokból ismert ANT rendszer használatával érték el, a végeredmény pedig egyszerűen szemet gyönyörködtető. A látvány mellet fontos a funkcionalitás is, a menük kezelhetősége, mivel mit sem ér az egész, ha percekig kell keresni mindent.


Menük és a HUD

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a játék alfa stádiumban van, így szinte biztos hogy a részletek változni fognak, kerülnek majd be új dolgok is, illetve akár ki is vehetnek belőle. Tehát a játék nem végleges semmilyen tekintetben.

Jelenleg csak a többjátékos részt lehet kipróbálni így szokásos főmenü nincs, helyette egy Multiplayer Game Menu van, ez tulajdonképpen a többjátékos rész menüje, a hozzá tartozó legfontosabb dolgokkal. Legfelül található egy Resume gomb, ezzel lehet visszalépni a játékba, alatta a Scoreboard kapott helyet, habár nem tudom mi értelme van mivel Tabbal bármikor előhozható. A BC2-ből ismert squad kiosztás képe eltűnt, helyette egy menüpont van, ami alatt látjuk, hogy kik tartoznak az osztagba, mi a rangjuk, milyen kit-et használnak, és az alapvető statokat. Van két érdekes dolog az egyik egy hangszóróikon a sor elején, ez valószínűleg az voice chat indikátora lesz, ebben a verzióban még nem működik. A másik egy checkbox private felirattal, ez azoknak tesz majd jó szolgálatot, akik ismerősökkel akarnak egy csapatba játszani, erre egy másik utalást a Battlelog ad, erről később még írok. Végezetül a squad menüben van még egy Leave Squad gomb, aminek megnyomására kilépünk az aktuális csapatból, majd a Find Squad gombbal keres nekünk a rendszer másikat.
A suicide gombot nem részletezném, alatta viszont ott virít az Options menü, ami ebben a verzióban csak nagyon minimális beállítási lehetőségeket biztosít, mint felbontás, teljes képernyő, három előre meghatározott minőségi szint illetve a függőleges egérmozgást lehet megfordítani. Mást nem lehet sajnos beállítani jelenleg, pedig hasznos lenne mondjuk egy egér érzékenység , billentyű kiosztás, vagy hogy a zoom úgy is maradjon ne kelljen az jobb gombot tartani. Az options menü tehát csak ideiglenes, kifejezetten az alfa verzióhoz készült.
A Game Munu-ben alul van egy kis súgó, azoknak, akik nem tudnák mit kell csinálni Rush módban, illetve jobb oldalon látjuk hogy támadók, vagy védők vagyunk-e és itt kapott helyet a minimap is.
A másik nagyobb menüelem a Kit választó rész, innen elérünk mindent, amire halál után szükségünk lehet, három fő fül van, Deploy, Squad, és Customize.
A Deploy bal oldalán vannak felsorolva a pontok ahova újra éledhetünk, illetve ha életben van a squad leader akkor őt is választhatjuk, jobb oldalon a ticketek állása látszik és egy térkép. Egészen a képernyő alján van a négy kit, illetve hogy éppen milyen felszerelések vannak kiválasztva. A kiteket a Customize rész alatt lehet testre szabni, ahol a járművek is külön-külön részt kaptak, mivel más-más felszerelést lehet hozzájuk megszerezni. Minden kit tartalmaz egy elsődleges és másodlagos fegyvert, két gadget-et és egy Specializációt, ezekről részletesebben majd később írok.

A HUD szerintem szépre sikerült, Színvilágában és formáiban MOH-ra emlékeztet, de annál azért több információt szolgáltat és jobban is teszi a dolgát. Bal oldalon alul van a minimap, ami az M gomb megnyomásával negyed képernyő nagyságúra lehet kiterjeszteni, teljesen átlátszó így akár nagyított állapotban is gond nélkül lehet játszani. Az N gombbal a térkép-et lehet nagyítani anélkül, hogy változna a minimap mérete. Felette látható hogy hány ticket van hátra, illetve látszanak az m-com-ok is. Ezek alatt helyet szorítottak egy iránytűnek is.
Jobb felül killfeed, elég nagyra sikeredett tehát nem maradsz le semmiről, külön színek és ikonok jelzik ki-kit ölt meg és hogyan. Jobb lent életerő, illetve fegyver információk találhatóak, a járművek állapota is itt látszik. A tár tartalma és a teljes lőszerkészlet mellett a kiválasztott tűzmód az újdonság, amit V-vel lehet kapcsolni, az egész panel legalján az éppen aktuális kit következő unlock-ja látható.
Ha valaki lelő minket, természetesen megkapjuk a szokásos információkat, hogy ki, mivel tette, és még azt is hogy ebben a körben már hanyadjára, ennek azért van jelentősége mert extra pontot kapsz ha valakin bosszút állsz amiért megölt téged korábban. Legvégül pedig gyönyörködhetünk az illető dögcédulájában is, amiről több infót jelenleg én sem tudok.

A játékból nem maradtak ki az előttünk lebegő jelzések sem, ezek a BC2-re hasonlítanak, ismét van 3D spoting, ami elég erős indulatokat váltott ki a tesztelők körében is, ugyanis nagyon sokan azt szeretnék ha statikussá tennék a rendszert, tehát ha nem követné az ellenség mozgását a fedezékek mögött. Megmaradtak az életerő, járműerő csíkok, illetve a BC2-hözt hasonlóan itt is különböző ikonok jelennek meg a játékosok neve mellett attól függően, hogy lőszer, med-kit vagy esetleg egy revive kéne nekik.
Összességében nekem a menü tetszik, jól használható, és a hud-on is minden egyértelmű. Azonban sokakkal egyetemben nekem is szúrta a szemem az a customize rész, mivel elég sok almenübe bele kell menni, és nagyon sok idő, míg mindent beállít az ember, azért se részleteztem bővebben, mert annyira sok volt vele kapcsolatban a visszajelzés, hogy szerintem át fogják dolgozni rendesen.


Látvány és hangok

Részletes beállítások hiányában csak az előre megadott sémákat volt szerencsém megnézni, és sajnos azt sem nagyon tudom, hogy melyik mit tartalmaz, mert apró részleteken kívül sok változást nem vettem észre, amikor a grafikát állítottam. High és Low között igazából a különbség csak a köd/füst mértékén látszik, illetve az apróbb részleteken, mint például a fű sűrűsége, stb. A textúrák, árnyékok, látótávolság ugyan az volt minden esetben, de ez érthető is mivel a teszt fő célja a rendszer és a szerverek stabilitásának vizsgálata, nem a grafikai finomhangolás.

Gépem: Core i5 2500k, 4gb ram, HD6950 2gb, 1920x1080 volt a felbontás.
Low: 65-75Fps
Mid: 60-65Fps
High: 50-55Fps

Ezek átlag értékek, külső programmal néztem őket, de még azt se mondhatom, hogy tájékoztató jellegűek, mert nagyon korai még erről komolyan beszélni. Nincs rendes driver hozzá, részletes beállítások sincsenek, ezt nagyon fontosnak tartom elmondani, mert például szemmel látható hogy motion blur, AA, és SSAO még a legalacsonyabb minőségen is be volt kapcsolva, és ugye senkinek nem kell bemutatnom a BC2-ből is ismert Screen Space Ambient Occlusion ami kapásból mínusz 30-40 fps. A végleges változatban biztos, hogy be lehet majd minden állítgatni, ahogy azt korábban is lehetett, tehát emiatt nem kell aggódni.

Összességében nagyon egyben vagy a kép, szépek élénkek a színek, a textúrák tű élesek és részletesek, a füst/köd kellően megnehezíti a látást, de egyáltalán nem zavaró. A fények köszönik, szépen jól vannak, aki már látott DX11-es játékot az tudja miről beszélek. Esztétikus az egész, nincs eltúlozva semmi, végre valaki, aki használja az új technikákat, de nem viszi túlzásba. A rombolhatóság ebben a verzióban szinte ki van kapcsolva, ezt Alan Kertz a játék Senior Designer-e megerősítette twitteren, tehát annyit tudok elmondani, amit valószínűleg már láttatok, hogy csak néhány stratégailag kulcsfontosságú dolgot lehet lerombolni, gondolom azért hogy ne befolyásolja a játékmenetet, és ne rúgják fel a balanszot.

Az ANT-nak köszönhetően a katonák mozgása nagyon élethű, és teljesen átmenet nélküli, jó nézni, amikor lehasal valaki majd kúszik mászik, nyomi sincs darabosságnak. A legdrasztikusabb változtatásokon minden bizonnyal az FPS nézet esett át, és higgyétek el nekem ezt a hatást youtube videó nem tudja vissza adni. Amikor először felmentem egy üres szerverre akkor 10-20 percig csak futkároztam a pályán ugráltam át mindenen, csúsztam, másztam, hasra vetődtem, egyszerűen zseniális. Azzal, hogy sprintelés közben lehet oldalra is menni egy új dimenzió nyitottak meg a játékosok előtt, egyszerűen amikor megindul a katonád úgy érzed megállíthatatlan vagy, a tereptárgyak nem jelentenek akadályt, nagyon dinamikus az egész, kicsit olyan mint a Mirror’s Edge és nagyon jót tett neki. Csak még egy rövid szitu és abbahagyom az áradozást, mert 100 oldalakat tudnék mesélni. Tehát képzeld el a szituációt, amikor 2 társaddal hasaltok az m-com melletti homokzsákok mögött, az ellenség keményen lő felétek, kicsit homályos a kép a supression effekt miatt, várod hogy tárazniuk keljen, mert egyszer csak kifogy az az RPK vagy AK. Egyszer csak csend lesz, tudod, hogy indulni kell, mert a nyugalom csak pár másodpercig tart, rácsapsz a space-re kétszer, erre a katonád felálljon és átszökken a fedezéken, sprint az m-com-ig, még futás közben hasra vágod magad, ilyenkor kicsit vetődik a játékos, de semmi CoD-os dolphin dive, és már tekered is a C4-et :) Hatalmas.

Az ilyen és ehhez hasonló jelenetek elég erősen megemelik a pulzusszámot, ezt a különösen jól eltalált hangok csak tetézni tudják, sokat nem akarok róla írni, mert már a BC is nagyon jól szólt, de ez még annál is jobb. Nagyon erős karaktere van minden fegyvernek, és darálás közben hallani egy kis fémes csilingelést, ahogy az üres hüvely hozzáütődik a kivető nyíláshoz ettől nagyon eredeti az egész, mert ilyet más játékban nem hallottam még. Sokan panaszkodtak arra, hogy a katonák random kiabálnak és ezzel elárulják magukat, én ezt nem találtam zavarónak elvégre ha melletted landol egy gránát te is biztos felvisítanál hogy „Granadaaaaa”, ezen kívül mondanak minden mást is a szituációnak megfelelően.


Ennyi lett volna mára, tudom lehet kicsit hosszú lett de magyarázat fontos hozzá hogy tisztábban lásson mindenki. Mivel kicsit későn néztem meg a kérdéseket így a Battlelog holnapra marad, de mivel arról kicsit általánosságban szeretnék majd beszélni mert sok minden ott még nem derült ki, és naponta háromszor frissítik és változtatják az oldalt.


Komment kérdések:

Elektrofrombc2 kérdezte: Gondolom tisztában vagy azzal, hogy neked most milyen infókat szabad kiadnod és miket tilos, amivel el is veszítheted az alfas kis accodat :D Tehát érdekelne, hogy mik a jelenlegi szabályok és, hogy amennyiben már majd szabad lessz, benne lennél e egy live közvetítésbe itt a bf.hu-n belül? :)

Válaszom:A szabályok nagyon szigorúak, de ahogy látszik nem minden esetben tartatják be őket, ha akar az ember talál videókat, blogokat a neten, amiből kb annyi infót leszűrhet amit én itt leírok, tehát nem hiszem hogy olyan nagy törvénysértést tennék. Mindemellett minden résznél hangsúlyozom hogy ez csak alfa, és változni fog, ráadásul magyarul van, szóval nem hinném hogy túl nagy bajom lehetne belőle. Amiért azonnal harapnak az a kép és videó, így a live nem megy, és ezért nem is teszek a blogomba se ilyesmit.


nurain kérdezte: Mennyire szórnak a fegyverek?

Válaszom: Ez pont olyan téma amiről nem akarok hosszabb témát írni mert például a pisztolyoknak nincs is még se visszarúgása se szórása. Egyébként szerintem az összes fegyvernek alacsony, egyedül a G3 volt az ami nagyot rúgott és szórt is rendesen, de nem úgy mint BC2-ben, inkább BF2-re hasonlít.

A gépigényes kérdéseket azt hiszem leírtam a választ, de kérlek titeket nehogy fejvesztve rohanjatok a boltba új gépet venni mert akkor szívinfarktust kapok, jól fog az futni, arról a DX11 és a több csatornán is megerősístett korrekt optimalizáció a biztosíték, és még az hogy a motort más címek is használni fogják a jövőben így fontos hogy jó reklámja legyen.


avatar #33
ylq március 15. 09:34 33 hozzászólás 5174.
Life nfl titans jerseys has a mcm backpack lot nfl jets jerseys of hermes birkin encounters, michael kors black friday there are mavericks jerseys many puma online shop missed. bulls jersey And toronto raptors jerseys we ralph lauren do air max shoes not know, clippers jerseys which soccer shoes outlet encounter nfl jerseys is nfl buccaneers jerseys crucial, michael kors outlet online which missed salomon is regret nike free life vibram five fingers And hollister co we do not brooklyn nets know, ralph lauren uk so adidas shoes constantly rockets jerseys meet, ray ban constantly missed.The lakers jersey following are toms shoes the mbt shoes same hugo boss as the oakley outlet "Walking eyeglasses frames alone in thunder jerseys the cheap ray ban street, nfl chargers jerseys watching bottega the cheap jordans couple ray ban sunglasses passing converse sneakers the nfl redskins jerseys figure, plein shoes inexplicable tory burch handbags envy. A wholesale handbags look of nike id indifferent michael kors from their givenchy side, huarache disdain prada shoes from himself: coach outlet online "so intimate not burberry outlet love michael kors purses it" cheap eyeglasses take adidas zx a ralph lauren outlet few air max steps polo ralph in oakley pas cher the purses and handbags heart swarovski crystal suddenly boutique clothing so oakley black friday empty, under armour outlet looking nike air at michael kors outlet online sale a projection minnesota timberwolves jerseys of a rolex watches black utah jazz jerseys shadow, lonely adidas online shop lonely Instantly toms.com come toms shoes outlet from surprise, nike free trainer 5.0 once coach outlet when north face outlet I longchamp was cheap oakley sunglasses also swarovski online shop a michael kors purses hope ralph lauren black friday that nuggets jersey the red bottom shoes world pandora jewelry knows toms.com that I nike air max am hollister kids the happiest converse person, burberry and now roshe ... pandora bracelet ...The following michael kors outlet are nfl bengals jerseys the cheap oakley sunglasses same as nba jersey the oakley "If love does ray ban prezzi not ralph lauren come, mcm bags I dare true religion jeans women not lonely tommy hilfiger old life nhl jerseys in chrome hearts clothings the beautiful dsquared2 shoes scenery long champ because michael kors bags there air max is nike no reebok love accompanied michael kors handbags by pale, jimmy choo in nfl giants jerseys front of mcm backpack outlet the road I will michael kors outlet online sale be nike strong asics to find, kate spade bags perhaps, timberland outlet love to ralph lauren outlet online hurt to nfl ravens jerseys know hollister online shop strong nfl jaguars jerseys because of polo ralph lauren outlet the pandora jewellery australia strong nfl packers jerseys before instyler the jordans naive, easton bats perhaps golden state warriors , polo ralph lauren Only orlando magic jerseys indulge burberry outlet online in nike roshe run infatuation to understand nike factory outlet the ordinary converse outlet because tommy hilfiger outlet of nike shoes the ignorance longchamp before the coach bags outlet ordinary.The following michael kors handbags are nfl saints jerseys the coach factory outlet online same cheap coach purses as the ed hardy "There omega watches is hollister clothing store a kind of converse happiness nfl lions jerseys called the nfl steelers jerseys virtual mlb jerseys table. tommy hilfiger online Is adidas not nike mercurial all ralph lauren factory store that dsquared2 sale everything is washington wizards jerseys to kate spade handbags be echoed, nfl raiders jerseys slow tommy hilfiger outlet stores fade. coach bags friday Pretending to huaraches be nfl seahawks jerseys magnanimous in ralph lauren outlet front of happiness. nba jersey Pretend nfl broncos jerseys no ray bans longer hermes belt have oakley sunglasses outlet a chaotic coach factory outlet journey, oakley sunglasses cheap eat abercrombie and fitch kids and sacramento kings jerseys drink nfl eagles jerseys is true religion jeans outlet my happiness. Pretending michael kors the oakley sunglasses game salvatore ferragamo is ralph lauren my journey. christian louboutin Sometimes want to nike free be nfl rams jerseys when you are new orleans pelicans jerseys late, hollister you and nhl jerseys I meet lacoste outlet a good white prada sunglasses hand coach outlet online hand you omega remember?The following nike outlet are new balance store the same jordan retro as new balance the adidas "Perhaps, hollister co love is tommy hilfiger canada a hornets jersey sad coach factory fairy tale, rayban but swarovski canada its mlb jerseys distant tory burch sale and real. longchamp Give up oakley a versace person air max 95 who north face loves vans you is celtics jerseys not air max pas cher painful, polo ralph give nfl browns jerseys up toms outlet a giuseppe zanotti sneakers person ray ban you jerseys from china love dre headphones that cheap true religion pain. michael kors outlet online sale If the fate air yeezy of time and space air force is asics gel not the veneta distance, atl jerseys if burberry handbags not always burberry handbags get together shoes outlet can not agree; woolrich clearance everything do not have cle Jerseys to new balance be nfl chiefs jerseys too ralph lauren outlet online concerned nike roshe run about, but barbour jackets outlet do not have michaelkors.com to spurs jerseys force, milwaukee bucks jerseys let tory burch sale everything revel. wholesale handbags Escape is not nfl texans jerseys necessarily coach outlet usa hide; montre femme face timberland boots is thomas sabo not cheap barbour jackets necessarily the oakley most valentino shoes sad; timberland shoes lonely polo outlet online is philipp plein clothes not necessarily burberry outlet online unhappy; get portland trail blazers jerseys not nfl patriots jerseys necessarily air max long; lost air jordan does juicy couture clothings not burberry sale necessarily phoenix suns jerseys have burberry outlet no.The nike roshe run following jordan retro 11 are nfl panthers jerseys the air jordan shoes same as the "Commitment is new balance shoes like prada a juicy couture handbags piece of burberry outlet online white michael kors paper, oakley outlet online and prada outlet then thick adidas.nl script will abercrombie have baseball jerseys the nike store end. oakley vault In this longchamp handbags world barbour outlet store there nike running shoes is miami heat jersey no louboutin shoes lasting swarovski jewelry happiness, wedding dress and no hermes tracksuits one nike factory who can toms shoes outlet not leave ray ban wayfarer who rolex watch Scattered ray ban outlet is oakley scattered. polo ralph lauren Perhaps ray ban sunglasses outlet silent uhren shop is the basketball shoes best doudoune north face comfort, nike outlet fools ralph lauren polo are the p90x3 same, burberry handbags no coach black friday one tn requin pas cher knows north face jackets to long champ escape flat iron sadness. coach shop factory Some fate is destined toms shoes outlet to air max be abercrombie fitch lost, the north face some hogan fate ray bans is nfl bears jerseys not longchamp black friday destined to michael kors bags have cheap michael kors a good hilfiger outlet result, mizuno to louboutin shoes go air jordan retro with the ray ban black friday flow, nfl vikings jerseys memory replica watches can hermes birkin bag only be air max thea in nike air max 90 my michael kors outlet online mind, not used thomas sabo to torture oakley sunglasses cheap yourself.The nfl dolphins jerseys following are ralph lauren uk the coach outlet same the north face outlet as rolex watches the "
If you kate spade handbags say, michael kors outlet past nfl bills jerseys five montblanc hundred omega watches times easton bats look memphis grizzlies jerseys back, celine outlet in abercrombie kids exchange for this life ecco mens shoes meet, then, polo ralph lauren outlet online can michael kors outlet make omega watches me nike shoes eyebrows vans shoes you, lebron james shoes and how oakley standard issue many celine outlet online times the iphone 4s cases look back? I armani watches often lament, adidas online shop is oakley store it really a coach factory online past canada gooses life calvin klein outlet fate?The following new balance are louboutin shoes the barbour mens jackets same as the "Perhaps, christian louboutin I levis outlet should north face not swarovski feel sorry, ray ban pass true religion outlet the nfl jerseys feeling nike shoes is a ray ban pas cher beautiful ferragamo world, vans always buried cheap michael kors in my fendi shoes heart, rolex replica whether detroit pistons jersey the pandora charms other and louboutin I polo ralph lauren outlet was ferragamo shoes in the chi flat iron same life trajectory, burberry outlet online whether longchamp outlet I coach outlet store was in the bcbg max azria other's memory!The following new york knicks jersey are mcm bags the prada handbags same as designer handbags the ray-ban sunglasses "Perhaps, mcm handbags with the share of coach outlet love, ray-ban sunglasses with true religion jeans outlet the supra shoes share of nba jersey sincere toms outlet output, burberry outlet online with iphone 5s cases the share of oakley holbrook moving, 76ers jerseys love free running will be michael kors bags forever. michael kors outlet online No knowledge michael kors handbags of deep, babyliss flat iron love gooses if love pandora for beats by dre headphones a oakley sunglasses long barbour time, burberry handbags this is swarovski crystal the nfl 49ers jerseys elegance of coach outlet store young marc jacobs handbags people, giuseppe zanotti who abercrombie.com sent abercrombie and fitch me north face backpacks thousands nike roshe run of hollister clothing affectionate nfl azcardinals jerseys loneliness. Lucy true religion Red, dream memories nike soccer shoes of injury kate spade outlet years, michael kors uhren a coach factory outlet few segments michael kors of ray ban pas cher broken beats by dr dre heart, michael kors who pumas gave me a louboutin shoes song air max 90 solo cheap oakley solo.The nike uk following adidas clothings are tory burch the nike same as huarache the pandora charms "If north face canada you michael kors say: I nike roche first nfl colts jerseys meet beats headphones you, bcbg max then indiana pacers jerseys whether in tommy hilfiger online shop my marc jacobs handbags oldest northface time jimmy choo outlet for timberland pas cher this ray ban uk I horloges have nfl falcons jerseys been nike air max in ray ban outlet the burberry Buddha beforemeaning cheap ray ban of hogan sito ufficiale love. nfl cowboys jerseys
avatar #32
hhcg1 2016. október 28. 137 hozzászólás 2288.
new jordan releases
Jordan Sneakers For Sale
uggs outlet
scarpe adidas online
scarpe jordan
Nike Zapatos
zapatillas running
moncler coats for women
retro jordans for cheap
Air Max 90
nfl store
Uomo Hogan
ugg boots classic
Jordan Future
Jordan Store
canada goose vest
toms shoes outlet
moncler girls
cheap mbt shoes sale
burberry schal
Cheap Michael Kors
nike free
nike mercurial soccer cleats
adidas outlet stores online
cheap christian louboutin
Jordan Schoenen
oakley sunglasses clearance
uggs for women
sac a main michael kors
adidas store
pandora jewelry store
cheap air max outlet
longchamp tote bag
abercrombie and fitch store
discount ray bans
Toms Outlet Online
ray ban sale
moncler outlet
zapatillas nike baratas
polo ralph lauren pas cher
Air Jordan Release Date
mulberry väskor rea
canada goose kensington
hyperdunk 2014
outlet prada online
burberry sac pas cher
nike jordan shoes
canada goose coats
pandora charm bracelet sale
vans shoe store
billige nike sko
chaussure adidas pas cher
air force one pas cher
religion store
zapatilla adidas
air max pas cher femme
nike sneakers
ugg boots outlet online
chaussure Nike homme
nike air
new yeezy shoes
adidas site officiel
Nike Air Jordan 11
ray ban wayfarer eyeglasses
michael kors handbags on sale
Coach Bags On Sale
official NHL jerseys
balenciaga borse
pandora bracelet charms
converse store
sac givenchy
hogan scontate
Air Jordan News
longchamp bags on sale
new pandora charms
adidas schoenen
Nike Store
cheap nike air max
huarache sneakers
nike sb stefan janoski
reebok running shoes
abercrombie deutschland
fitflops sale uk
ugg store
charms pandora pas cher
michael kors bags outlet
Billiga Nike Air Max
louboutin heels
canada goose jackets on sale
adidas outlet
chaussure basket homme
burberry sac pas cher
adidas schuhe neu
botas de futbol
womens nike air max
burberry outlet store online
Soccer Boots Outlet nike
tru religion jeans
Miu Miu bags online
nike shoes
cheap burberry bags
michael kors väska rea
nike chaussures
outlet zapatos online
nike schuhe günstig
uggs for cheap
scarpe nike running
chaussures nike pas cher
Moncler Outlet Online
pandora beads
nike sportschuhe
cheap uggs
bambas adidas baratas
toms sale
australia uggs outlet
goedkope nike air max
Toms Shoes For Women
prada outlet
ugg clearance
adidas shoenen
zapatos de futbol nike
timberland outlet
portafoglio michael kors
ugg boots for women
asics sko
nike air schuhe herren
scarpe nike
fendi pas cher
chaussures de foot pas cher
scarpe adidas donna
ropa abercrombie
nike air max running shoes
nike skor outlet
Ray ban sale online
Moncler Sale
sandalias birkenstock
Chaussure Nike Pas Cher
Timberland skor
scarpe hogan outlet
adidas tienda online
nike damenschuhe
tienda online abercrombie españa
ugg boots cheap
Adidas schuhe
newest lebron shoes
coach factory outlet online
ugg outlet online
Nike Online Store
Ugg boots Sale
sac coach soldes
nike tn pas cher
longchamp kaufen
Korting sportschoenen
nike sportschuhe damen
fitflop online kopen
23 is back
adidas kläder
christian louboutin outlet
Canada Goose Outlet
coach sac à main
nike joggesko
moncler jacket sale
cheap uggs for women
Lebron 13
hogan rebel donna
ugg factory outlet
hhcg 10.28
avatar #31
BananaJoe 2011. július 29. 1107 hozzászólás 317.
Válasz KristofER20 #14. hozzászólására
A word-re szoktam bírni magam, ha elütnék valamit, és utána lefuttatok egy auto korrekciót hogy ne legyen benne hiba.Na ez azért kemény :) Köszi hogy szóltál. Amúgy ezt a szót a helyesírási szótár se ismeri, most már utána járok akkor is.
hát igen, a "hanyas vagy" eléggé beívódott a köztudatba. szerintem helyesen úgy írják hogy "hányadjára".
a "hanyaggyára" mi lenne a válasz, "ahanyaggyára"?:D

nekem ugyan nem volt szerencsém kipróbálni az alpha-t, de én már így előre nem örülök a túl dinamikus játékmódnak. az elején még szórakoztató, de hosszú távon az eszeveszett rohangálás elég fárasztó tud lenni.
a rombolással kapcsolatban talán jobb is lenne ha ennyiben maradna:) vagy megint visszatérnek a kopár, fedezék nélküli pályák...
avatar #30
Válasz roll3r79 #29. hozzászólására
jó kis írás. Ne aggasszon, hogy hosszú.
Különösen a hasalós csataleírás tetszett. Jöhet még ilyen. :)
Nem rég BFezek, a hasalás nekem új szoktatást igénylő dolog lesz.
Olyat lehet, hogy hasalásból sprint-re felugrik a karakter?( úgy mint BC2ben, hogy guglásból inditott sprint)
Már tervezem fejben mit hogy mappolok :)
Lehet hasalásból sprintelni, igen. Holnapi blogot a pályának és a csatáknak, valamint a szerintem használható taktikáknak szentelem.
avatar #29
roll3r79 2011. július 28. 104 hozzászólás 2763.
jó kis írás. Ne aggasszon, hogy hosszú.
Különösen a hasalós csataleírás tetszett. Jöhet még ilyen. :)
Nem rég BFezek, a hasalás nekem új szoktatást igénylő dolog lesz.
Olyat lehet, hogy hasalásból sprint-re felugrik a karakter?( úgy mint BC2ben, hogy guglásból inditott sprint)
Már tervezem fejben mit hogy mappolok :)
avatar #28
shaddam 2011. július 28. 906 hozzászólás 407.
Válasz KristofER20 #24. hozzászólására
Még valami, aki kapott meghívót, tehát már tesztelni a játékot az ha gondolja vegyen fel ismerősnek a Battlelog oldalon, sosincs korán elkezdeni a magyar erők toborzását.

Gamertag: KristofER20
Felvettelek.

Aki alfázik annak érdekes lehet hogy ma este magyar idő szerint 21:00-kor stat reset lesz.
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #27
profi150vok 2011. július 28. 91 hozzászólás 3004.
Válasz Drang #21. hozzászólására
Nos, én is kipróbáltam. Egyelőre rengeteg feature szerintem nem jön át ezen az egy Rush mapon. Ettől függetlenül, amit láttam engem meggyőzött. A játékmenet nagyon pörgős és a mozgás az bámulatos. A hasalás visszajövetele nagyon hasznos, BFBC2 miatt már kezdtem elfelejteni a dolgot... Az apróbb részletekre is figyeltek, gránátdobáskor bokrok is hullámzanak a robbanás következtében. Nagyon látványos... Az egyetlen jármű a pályán az támadó oldalon egy APC, amit csak az első pályaszakaszon lehet használni. Pár benyomás hirtelenjében: ha eltalálják a kerekeit, akkor nem tudsz tovább haladni vele, de a torony működik. A javító eszköz az valami hegesztőpisztolyszerűség. Főként a pontok beizzítását és utána védelmet érdemes vele biztosítani tisztes távolból, mert a rakéták bizony nem kímélik.
A gépigényről: nálam PhenomII 4 giga RAM és GTX460-on teljesen élvezetesen fut, hozzáteszem ez csak RUSH.
Azt gondolom több járművel conquest módban nagy lesz a játék...
Ezek szerint nekem is jól fog futni, gtx460-am van és 4gb ram-om és intel core i5 760 2.80 Ghz (4CPUs). High-on kb. hány FPS volt és milyen felbontásban? Nagyon jó lenne ha küldenének egy alpha kulcsot, csak az a baj, hogy nem küldenek:(
avatar #26
SIN 2011. július 28. 2162 hozzászólás 127.
Válasz KristofER20 #23. hozzászólására
Persze, vágom hogy nem lehet szétrobbantani az egész pályát, mert akkor mindenki arra menne amerre akarna és nagyon nagy káosz lenne. Ezért írtam szűkszavúan róla mert megkérdezte valaki twitteren ezt az Alan figurát, aki a játék egyik designere, és ő azt mondta, hogy a rombolhatóság le van skálázva ebben a tesztben, mivel nem most nem arra fókuszálnak. Fórumokon sokan már elküldték az egész dice-t a ****-ba, mert hogy mi az, hogy nem törik szét a szobor meg sok nagyobb tereptárgy, és nem a 4 emeletes házra gondolok. Én erre értettem a rombolhatóság "hiányát", visszafogottságát.

A mikró rombolhatóság az egyébként ahogy te is írtad rendben van, tényleg minden csempe, oszlopborítás, stb elég keményen morzsolódik, és a sima skúló elég neki. Gyakorta előfordul, hogy a metróban valaki az oszlopok mögé szeretne megállni pihenni, na ott nem szabad, mert oszlopostul lőnek le. :)

Csak az az oszlop szétlövés ne lenne olyan mátrix-os...
avatar #25
Szerencsések :) Egész nap nézem az emailem,d e eddig még semmi....
avatar #24
Még valami, aki kapott meghívót, tehát már tesztelni a játékot az ha gondolja vegyen fel ismerősnek a Battlelog oldalon, sosincs korán elkezdeni a magyar erők toborzását.

Gamertag: KristofER20
avatar #23
Válasz SIN #17. hozzászólására
Mi az h nincs benne rombolhatóság? Nincs is igazán mit szétlőni... A palákat viszi a gépfegyó, mint vajat a forró kés... Mást nem is nagyon lehetne ezen a pályán, tán a metrót lehetne sz*rrá zúzni?
De legyen igazad és megnyugodtam, h az élmény tényleg hiányos. :)
Persze, vágom hogy nem lehet szétrobbantani az egész pályát, mert akkor mindenki arra menne amerre akarna és nagyon nagy káosz lenne. Ezért írtam szűkszavúan róla mert megkérdezte valaki twitteren ezt az Alan figurát, aki a játék egyik designere, és ő azt mondta, hogy a rombolhatóság le van skálázva ebben a tesztben, mivel nem most nem arra fókuszálnak. Fórumokon sokan már elküldték az egész dice-t a ****-ba, mert hogy mi az, hogy nem törik szét a szobor meg sok nagyobb tereptárgy, és nem a 4 emeletes házra gondolok. Én erre értettem a rombolhatóság "hiányát", visszafogottságát.

A mikró rombolhatóság az egyébként ahogy te is írtad rendben van, tényleg minden csempe, oszlopborítás, stb elég keményen morzsolódik, és a sima skúló elég neki. Gyakorta előfordul, hogy a metróban valaki az oszlopok mögé szeretne megállni pihenni, na ott nem szabad, mert oszlopostul lőnek le. :)

avatar #22
Drang 2011. július 28. 2740 hozzászólás 85.
Még egy dolog, ami tetszett az, hogy ha felélesztenek választhatsz, hogy harcolsz tovább vagy inkább meghalsz és spawnolsz helyette! Na jó éjt mindenkinek!
Drang over and out!
avatar #21
Drang 2011. július 28. 2740 hozzászólás 85.
Nos, én is kipróbáltam. Egyelőre rengeteg feature szerintem nem jön át ezen az egy Rush mapon. Ettől függetlenül, amit láttam engem meggyőzött. A játékmenet nagyon pörgős és a mozgás az bámulatos. A hasalás visszajövetele nagyon hasznos, BFBC2 miatt már kezdtem elfelejteni a dolgot... Az apróbb részletekre is figyeltek, gránátdobáskor bokrok is hullámzanak a robbanás következtében. Nagyon látványos... Az egyetlen jármű a pályán az támadó oldalon egy APC, amit csak az első pályaszakaszon lehet használni. Pár benyomás hirtelenjében: ha eltalálják a kerekeit, akkor nem tudsz tovább haladni vele, de a torony működik. A javító eszköz az valami hegesztőpisztolyszerűség. Főként a pontok beizzítását és utána védelmet érdemes vele biztosítani tisztes távolból, mert a rakéták bizony nem kímélik.
A gépigényről: nálam PhenomII 4 giga RAM és GTX460-on teljesen élvezetesen fut, hozzáteszem ez csak RUSH.
Azt gondolom több járművel conquest módban nagy lesz a játék...
Drang over and out!
avatar #20
MasterboyXX 2011. július 27. 3541 hozzászólás 51.
Moderálva...
Im living in the future for more information check my profile! Offcourse there are lots of missunderstanding in life everywhere but I dont care about thoose little things!!!
avatar #19
McCart 2011. július 27. 2 hozzászólás 15740.
Válasz KristofER20 #14. hozzászólására
A word-re szoktam bírni magam, ha elütnék valamit, és utána lefuttatok egy auto korrekciót hogy ne legyen benne hiba.Na ez azért kemény :) Köszi hogy szóltál. Amúgy ezt a szót a helyesírási szótár se ismeri, most már utána járok akkor is.
lol , ezek se normálisak.
innen látszik , word nem ér kalap szrt se.:D
avatar #18
SIN 2011. július 27. 2162 hozzászólás 127.
Ami nekem személy szerint nagyon tetszett, az a robbanás környezeti hatása. Bedobtam a gránátot a bokorba és a robbanás ereje még a közeli fát is megmozgatta. Na az tényleg jó és szép lett.
Visszont kontraként említeném, a hihetetlen idegesítő kisanimációkat, pl egy 15 centis falon is úgy kell átugrani, hogy kézzel érintve, mint a videókban. Nem is beszélve a sok delayről, mire tényleg célzol, gugolsz, stb... :(

Vegyesek nagyon az érzelmeim a játékkal kapcsolatban, gondolom átjött.
avatar #17
SIN 2011. július 27. 2162 hozzászólás 127.
Válasz gpeter #12. hozzászólására
Na sikerült elindítanom (habár most vmi code5 és code2-vel küzdök de rajtam kívűl még sokan mások is) és még az én gépecskémen is szépen fut full HD-ban :) BC2-höz képest :) igaz ebben még nicns benne a rombolhatóság majd meglátjuk azzal milyen lesz :)
Mi az h nincs benne rombolhatóság? Nincs is igazán mit szétlőni... A palákat viszi a gépfegyó, mint vajat a forró kés... Mást nem is nagyon lehetne ezen a pályán, tán a metrót lehetne sz*rrá zúzni?
De legyen igazad és megnyugodtam, h az élmény tényleg hiányos. :)
avatar #16
SIN 2011. július 27. 2162 hozzászólás 127.
Válasz LEGIONBOSS #13. hozzászólására
Üdv, engem az érdekelne, hogy van más közelharci eszköz a késen kívül? Szurony, odavágás válltámasszal, netán pusztakezes harc?
Semmi.
avatar #15
Drang 2011. július 27. 2740 hozzászólás 85.
Válasz KristofER20 #14. hozzászólására
A word-re szoktam bírni magam, ha elütnék valamit, és utána lefuttatok egy auto korrekciót hogy ne legyen benne hiba.Na ez azért kemény :) Köszi hogy szóltál. Amúgy ezt a szót a helyesírási szótár se ismeri, most már utána járok akkor is.
ez szép :))))
Drang over and out!
avatar #14
Válasz McCart #10. hozzászólására
jó részletes tesztre sikerült.
Azért ez az "ebben a körben már hanyaggyára" kicsit durva , javítsd ki.
A word-re szoktam bírni magam, ha elütnék valamit, és utána lefuttatok egy auto korrekciót hogy ne legyen benne hiba.Na ez azért kemény :) Köszi hogy szóltál. Amúgy ezt a szót a helyesírási szótár se ismeri, most már utána járok akkor is.
avatar #13
LEGIONBOSS 2011. július 27. 173 hozzászólás 1917.
Üdv, engem az érdekelne, hogy van más közelharci eszköz a késen kívül? Szurony, odavágás válltámasszal, netán pusztakezes harc?
avatar #12
gpeter 2011. július 27. 3 hozzászólás 13431.
Na sikerült elindítanom (habár most vmi code5 és code2-vel küzdök de rajtam kívűl még sokan mások is) és még az én gépecskémen is szépen fut full HD-ban :) BC2-höz képest :) igaz ebben még nicns benne a rombolhatóság majd meglátjuk azzal milyen lesz :)
avatar #11
gpeter 2011. július 27. 3 hozzászólás 13431.
Hello! ma kaptam én is Alphára meghívót le is töltöttem a gamet meg minden :) csak egy aprócska gondom van hogy rányomok hogy matchmaking és csak kerse és keres de nem tudom miért ezt te nem vágod hogy miért csinálja? :O Jah amúgy majd játszhatnánk együtt sztem ha sikerül megcsinálnom :D
avatar #10
McCart 2011. július 27. 2 hozzászólás 15740.
Válasz KristofER20 #1. hozzászólására
Kicsit elkapott a hév, meg reggel el is ment a netem :) volt idő írogatni. De ha nem haragszotok meg most megyek Bf3-azni xD
jó részletes tesztre sikerült.
Azért ez az "ebben a körben már hanyaggyára" kicsit durva , javítsd ki.
avatar #9
Válasz nurain #8. hozzászólására
Nem nagyon örülök hogy nem szórnak a fegyverek, a csben pont az tetszett anno hogy nem pontba szórt, sőt ha nem kontrolláltad a szórást akkor a tár "végére" már a plafont lőtted akval :> Köszönöm a választ!
A szórás teljesen más lesz mint most, nincs egyszerűen benne, mondom a pisztoly az 1 pontba lő, és nem is mozog, meg ezt írták is fórumon hogy a recoil meg az animációk még hiányosak. De pl a G3 az üt rendesen, az már be van állítva rendesen szerintem, azzal ha ellentartás nélkül kidarálsz 20 töltényt akkor kb az eget nézed :)
avatar #8
nurain 2011. július 27. 685 hozzászólás 543.
Nem nagyon örülök hogy nem szórnak a fegyverek, a csben pont az tetszett anno hogy nem pontba szórt, sőt ha nem kontrolláltad a szórást akkor a tár "végére" már a plafont lőtted akval :> Köszönöm a választ!
avatar #7
Válasz KristofER20 #3. hozzászólására
BC2-ben simán a menüben érhető el akkor ha DX10-es vagy 11-es kártyád van. Ja és ot HBAO a neve (High Definition Ambient Occlusion)

Itt van több infó: http://en.wikipedia.org/wiki/Screen_Space_Ambient_Occlusion

De amint a wikin is láthatod az SSAO alá sorolja a BC2-t is, nem tudom miért más a játékban a neve.
thx
;)
avatar #6
Drang 2011. július 27. 2740 hozzászólás 85.
Ügyes kimerítő írás. Szerintem elég szemléletes, de képekkel tényleg vizualizálhatóbb lenne. De tudjuk jól, hogy a kép leközlése nem engedett.
A harci jelenet leírása különösen jól sikerült csakígy tovább!
Köszönjük az élvezetes cikket!
Drang over and out!
avatar #5
Thaddeus 2011. július 27. 29 hozzászólás 5567.
Jó írás lett grat, kár, hogy képeket nem közölsz, mert úgy könnyebb lenne, bár megértem félelmedet.
avatar #4
shaddam 2011. július 27. 906 hozzászólás 407.
A közepes laptopomra belőttem 30 fps-re. igaz erősen butítva.Nem hinném hogy félni kell a gépigénytől.Jelenleg low,medium,high,automatic van csak mint grafikai beállítás, a felbontáson kívül semmit sem lehet buherálni....
Az irányításhoz meg hozzá sem enged turkálni.
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #3
Válasz X-plosiv_KaKaDu #2. hozzászólására
"Screen Space Ambient Occlusion" ez micsoda, es hollehet kikapcsolni?
BC2-ben simán a menüben érhető el akkor ha DX10-es vagy 11-es kártyád van. Ja és ot HBAO a neve (High Definition Ambient Occlusion)

Itt van több infó: http://en.wikipedia.org/wiki/Screen_Space_Ambient_Occlusion

De amint a wikin is láthatod az SSAO alá sorolja a BC2-t is, nem tudom miért más a játékban a neve.
avatar #2
"Screen Space Ambient Occlusion" ez micsoda, es hollehet kikapcsolni?
;)
avatar #1
Kicsit elkapott a hév, meg reggel el is ment a netem :) volt idő írogatni. De ha nem haragszotok meg most megyek Bf3-azni xD