Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

KristofER20 

KristofER20

Név:
Életkor:
Nem:
Város:
Kristóf Kulcsár
27
férfi
Vidék
Csapat:
Blog:
Fórumrang:
Albumok:
Weblap: http://battlelog.battlefield.com
E-mail cím: nem publikus
MSN:

[BF3]AlphaBlog #5 – Osztályok és felszerelések 2011. július 30. KristofER20 17 hozzászólás 29237 olvasás

Ha igazi csapat játékos vagy, és érdekel milyen fegyvereket adnak a fejlesztők a kezünkbe, akkor a mai blog neked szól.

Szerintem senkit nem ér meglepetésként ha azt mondom, hogy a Battlefield játékok legtöbbször hangoztatott egyedisége a csapatmunkában és a harctéren használható fegyverek valamint járművek sokszínűségében rejlik. Ez valóban nem egy játékos teljesítményről szól, lehet valaki bármilyen jó, ha nincs aki segítse tehetségének kamatoztatásában. A csapatmunka alappillérét a squadok és az azokban más és más szerepet játszó osztályok adják, mindegyikre egyenlő arányban szükség van, mert sose lehet tudni, hogy mivel néznek szembe a következő pillanatban. Ilyen szerepekből, más néven Kit-ekből négy található meg a játékban, az Assault, Engineer, Support és a Recon, mind a négynek megvan a maga dedikált harctéri szerepe, de a testreszabhatóságnak hála összemoshatjuk őket, persze anélkül hogy egyik vagy másik túl nagy előnyhöz jutna. Mielőtt belekezdenék a leírásukba megint csak fontosnak tartom elmondani, hogy a játék ezen stádiumában nem szabad semmit készpénznek venni, ebben a trial verzióban rengeteg felszerelés, fegyver, unlock, kiegészítő, boost, hiányzik, és amik benne vannak azok sem véglegesek, tehát ez inkább csak olyan áttekintés és filozofálás, mintsem teljes részletes leírás.

Assault az új combat medic

Az Assault osztály az előző BF játékhoz képest némi változáson ment keresztül, aminek a végeredménye az lett, hogy elvették tőle a lőszer csomagot, és helyette megkapta az elsősegély ládát illetve a defibrillátort. A játék tervezői ugyanis azt vették észre, hogy az élet töltésére és az újraélesztésre pont ott van a legtöbbet szükség ahol az Assault mozog, közvetlenül a frontvonalban, és ha valaki a csapatban nem játszott elég agresszívan a Medic-el, akkor bizony nem volt, aki segítse az elől harcolókat. A két osztály felszereléseit tehát megcserélték, aminek tényleg érezni lehet a jótékony hatását, mert most mindig van a közelben egy-egy elsősegély láda, és a társaink sem restek feléleszteni ha már úgy is ott haldoklunk mellettük. Itt nem álltak meg a fejlesztések, ugyanis a defibrillátor mechanizmusát is sikerült átdolgozni, most már kell néhány másodperc, míg megfelelő töltés lesz a készülékben az újraélesztéshez, és ha ez sikerült, akkor a felszedett játékos eldöntheti, hogy feláll-e és harcol tovább, vagy inkább újraéled a kezdőhelyen. Ez a rendszer még fejlesztés alatt van, ugyanis ha most felélesztünk valakit, akkor az előző halálát is jóváíródik a pontok között, ami sokak szerint nem fair, elvégre nem kellett újraélednie. A másik képlékeny dolog pedig maga a választó rész működése, most aki ebben az állapotban van az tud lőni és őt is újra lelőhetik, illetve a space-re tették a feléledést, így aki azt választja annak feláll a katonája ami sokszor egy újabb halálhoz vezet. A szerepe tehát nagyban megváltozott, stílusban még mindig ez az osztály a run-n-gun, de valahogy mégis hasznosabbnak érzi magát az ember.

Assault specifikus felszerelések

AK-74M: Orosz eredeténél fogva csak akkor használhatjuk, ha az Orosz oldalon harcolunk, amerikai kézbe csak úgy kerülhet ha felveszi valaki a földről, nekem ez az apró kis részlet nagyon tetszik, legalább van ami még jobban megkülönbözteti a két oldalt. A fegyver maga egyébként a többi gépkarabélyoz hasonlóan nagyon pontos, ezt a tulajdonságát hosszabb sorozatoknál sem veszíti el, visszarúgást nagyon könnyű kezelni. Ez minden bizonnyal az alfa verziónak tudható be, szerintem, legalább is remélem, hogy a véglegesben nem lesz ilyen egyszerű ölni velük. A kinézet nagyon jól sikerült, az újratöltési animáció is pontos és igényes, a hangja pedig karakteres.
Tűzmódok: automata, félautomata
Kiegészítők: 4x-es PSO-1-es optika, markolat, hosszított fegyvercső

A markolat extra stabilitást ad a sorozatoknál, míg a hosszabb fegyvercső pontosságot és erőt biztosít a távoli lövésekhez.


M16A4: Amerikai kezdőfegyver, kezelhetőségében, pontosságában, és erejében nagyon hasonló az AK-hoz, ez érthető is valamilyen szintem, ha már a másik frakció nem használhatja, akkor senki ne jusson valamilyen előnyhöz, vagy hátrányhoz. Az egyetlen érezhető különbség a fűzgyorsaságban ütközik ki, ami még inkább fokozza a stabilitást. (túl stabil!)
Tűzmódok: automata, burst, félautomata
Kiegészítők: 4x-es ACOG optika, markolat, hosszított fegyvercső.


G3: A pakisztáni erők által használt, brutális fűzerővel rendelkező G3 sem maradt ki a repertoárból, nagy örömömre, ugyanis ez a kedvencem. Ezt a gépkarabélyt már mind a két oldal választhatja, a érezhetően sokkal erősebb, mint a másik kettő, ezt a hangja és visszarúgás mértéke is jól érzékelteti a játékossal. A rövid sorozatokban leadott lövősek elég pontosak, de 3-4 golyó után elindul a fegyvercső az égbe, amit csak komoly ellenmozgással lehet kompenzálni. Valahogy így kéne viselkednie a többinek is, ha nem is ennyire drasztikusan.
Tűzmód: automata, félautomata
Kiegészítők: 4x-es ACOG optika, markolat, hosszított fegyvercső.

Az 1-es és 2-es gadget helyére alapból a medkit és a defibrillátor került, az előbbit később ki lehet cserélni egy M320-as gránátvetőre, ami szerintem egy nagyon jól sikerült kiegészítő lett. Erre már tényleg nem lehet ráaggatni a noobtube jelzőt, ez a gránát komoly esésének köszönhető, így ahhoz hogy pontosan találjon vele az ember, gondosan meg kell választani az indítási magasságot. A robbanás ereje hasonló a BC2-ben megszokottakhoz, talán valamivel még gyengébb is nála.


Engineer

Az engineer felszerelése maradt a régi, még mindig ő a járművek legjobb barátja és egyben legnagyobb ellensége is. Oldalán a rakétavetővel pillanatok alatt darabokra szed bármit, ami mozog, a repair kit segítségével pedig a bennük keletkezett károkat képes megjavítani. Szerepe kicsit viszont változott az új találati és regenerálódási mechanizmusnak köszönhetően. Mostantól ugyanis a járművek 50% életerő fölött képesek önmaguktól megjavulni, ha hosszabb ideig nem kapnak újabb találatot, tehát ilyen szempontból az engineer akár feleslegesnek is tűnhet, de mégsem az, mivel 50% alatt a tankok lerobbannak, ilynekor nem lehet velük mozogni, és ebből az állapotból csak javítással lehet visszahozni őket.

Assault specifikus felszerelések

AK-74U: Az engineer mint korábban most is alapból a könnyű gépfegyvereket kapta meg, így került az oroszok katonák kezébe az AK-74 kistestvére. Ereje némileg elmarad az assault fegyvereitől, de rövidtávon sokkal hatékonyabb náluk a magas tűzsebessége miatt. Az alfa verzió betegsége sajnos rajta is észrevehető, szórás és visszarúgás csak nagyon minimális, viszont a távolsággal érezhetően csökken a lövedékek ereje, tehát hiába pontos messzi célpontokat nem nagyon lehet vele megölni.
Tűzmód: automata, félautomata
Kiegészítők: Kobra (red dot), markolat, lézer jelölő

A lézer célzó egy kétélű fegyver, mert ugyan elvakítja azt, akire célzunk vele, de ezzel azonnal ki is adjuk a helyzetünket. Későbbi egyéb felhasználása még nem ismert, de twitteren hallottam olyan pletykát, miszerint a vadászgépek speciális rakétái lehet majd vele vezetni.


M4A1: Természetesen nem maradt ki az amerikai különleges erők szabványos fegyvere, ez is frakciófüggő tehát az Oroszok nem választhatják. Csak azt tudom elmondani, amit az assault-nál, hogy ez is nagyon hasonló az AK-74U-hoz, de kicsit gyorsabb.
Tűzmód: automata, burst, félautomata
Kiegészítők: Red dot, markolat, lézer jelölő


G36C: G3 utódjának 5.56mm-es kompakt változata, az alfa teszt első felében szinte mindenki ezt használta, mert amellett hogy erős és gyors volt, a markolat használatával szinte teljesen meg lehetett szüntetni a recoil-t. Ezt már most ki is javították, tegnap érkezett egy új verzió, így sokkal komolyabb lett a szórás, úgy tűnik a G3-hoz hasonlóan ezen extra fegyverek finomhangolására fektettek nagyobb hangsúlyt a fejlesztők, mert valahogy így kéne viselkednie az engineer többi játékszerének is.
Tűzmód: automata, félautomata
Kiegészítők: Kobra (red dot), markolat, lézer jelölő

Az 1-es gadget helyre a rakétavető került, az Oroszoknál ez a szokásos RPG-7, az amerikaiaknál pedig SMAW. Hasonló karakterrel rendelkeznek, a rakéták esése jó, a sebzésük szerintem meg fogják növelni, mert alapból 5-6 rakéta kell a LAV-25-ös könnyűpáncélosba, ami túlzás. A 2-es helyen a javítóeszköz van, ami egy hegesztőpisztolyra hasonlít.


Support

A volt medic most a support névre hallgat, feladatai pedig nagyon egyszerűek, fedező tüzet és lőszer utánpótlást kell biztosítania társai számára, hogy ezeket maximálisan el tudja végezni két új mechanizmust hoztak létre a fejlesztők. Az egyik a suppression effekt, amit úgy válthatunk ki az ellenségnél ha folyamatosan lövünk az irányukba, ilyenkor a szenvedő alany képernyője kissé elhomályosodik, illetve a fegyverek szórása is megnő, ezzel nehezítve a célzást. A gyakorlatban ez tényleg működik, ellenséges tűz alatt tényleg úgy érzi az ember, hogy nem szabad felállni, vagy kidugni a fejünket a fedezék mögül, mert az valószínűleg az életünkbe kerül. Mit érne a folyamatos tüzelés pontosság nélkül, e probléma megoldásaként a Support minden fegyveréhez elérhetővé tették a bipodot, ez ad extra stabilitást és pontosságot a LMG-nek a hosszú sorozatok alatt. A bipodot szinte minden felületre fel lehet állítani, ezt a játék automatikusan meg is teszi helyettünk, a rendszer még nem tökéletes, mert sokszor olyankor is kiveti a lábakat, amikor azokra nem lenne szükség, ez biztosan változni fog a későbbiekben.

Support specifikus fegyverek

M27 IAR: Az LMG-k közös jellemzője hogy bipod nélkül viszonylag pontatlanok és érezhető egy komolyabb recoil is, nem vészes még bőven a kezelhető kategória, viszont támasztékkal egyszerűen halálos. A tár nem túl nagy, de az újratöltés cserébe gyors, így ha ledobunk magunk mellé egy ammo box-ot és lehasalunk egy jól megválasztott helyre, akkor egy ideig nem kell el mennünk onnan, mert komoly helyzeti előnyben vagyunk az esetleges érkezőkkel szemben. Természetesen a fegyvert csak az amerikaiak használhatják.
Tűzmód: automata, félautomata
Kiegészítők: Holo sight, markolat, lézer jelölő


RPK: A keleti barátaink az 50-es évek óta használják ezt a LMG-t, ez az Orosz support kezdőfegyvere, a megszokottak alapján olyasmi, mint az M27, kicsit lassabb, de több golyó fér a tárba és valamivel erősebb annál.
Tűzmód: automata, félautomata
Kiegészítők: PK-AS(Holo), markolat, lézer jelölő


M249: Na, ez már valahol ott van ahol az igazi „nagypapa” kezdődik, hatalmas tár, magas tűzsebesség, de a sebzése viszonylag alacsony, és ha az ember bipod nélkül nekiáll ólomzáport repíteni az ellenséges fedezékek fölé, akkor hamar az egekben találja a célt. Én valahogy így képzelem el a support kit-et, nincs semmi kifogásom vele kapcsolatban.
Tűzmód: automata (kéne a félautomata mi? hát persze)
Kiegészítők: 3.4x-es M145 optika, torkolattűz fojtás, nagyobb tár.

Az 1-es gadget helyére a C4 került, a 2-esre pedig az ammo box, hogy később még miket lehet majd választani azt homály fedi.


Recon

Azt az osztályt vagy szereti valaki vagy utálja, nagyon köztes út nincs, a BC2-ből érkező negatív kritikák miatt komoly változtatásokat eszközöltek vele kapcsolatban, és nem csak szerintem sikerült átesni a ló túloldalára. Nem kell megijedni, nincs veszve semmi, elvégre azért van az teszt, hogy a fejlesztők megnézzék tetszik-e nekünk a dolog, a fórumokon egyértelműen az látszik, hogy van még rajta mit dolgozni. Az alap koncepció, miszerint meg szeretnék szüntetni az 5-10 percig ugyan abba a bokorba hasaló, és onnan mindenkit egyesével kiiktató recont, jó, csak éppen kissé drasztikusra sikerültek a változtatások. Két fontos dolgot vezettek be a távcsövekkel kapcsolatban, teljesen eltűnt az instant scope, tehát most már hosszabb idő kell míg megkapjuk a nagyított képet, ez mindenképpen realisztikusabbá teszi az osztályt, de közelharcban nagyban csökkenti a hatékonyságot, mivel mire belenézünk a távcsőbe addigra általában lelőnek. A másik dolog az úgy nevezett „glare” effekt, ami az optika fényvisszaverését szimulálja, tehát ha becélzunk valakit, akkor felvillan a lencse. Ezzel az a baj, hogy ebben a verzióban nem csak az látja a fényt, akire célzunk hanem majdnem mindenki aki útba esik, és nem villanásról van szó folyamatosan világítunk, mint egy zseblámpa. Ez utóbbi az, ami nagyon zavar mindenkit, szerintem vagy véglegesen kiveszik vagy megcsinálják tényleges villanásra. A golyók süllyedése is gondot jelent jelenleg, ami egyébként a többi fegyverre is igaz, kicsit olyan mintha airsoft-al lőnénk, a golyó nagyon hamar veszít a magasságából, ez igazából megszokás kérdése, de hogy messze áll a valóságtól az biztos. A célzást kiegészítették a fegyver mozgásával, a shift lenyomásával lehet visszatartani a levegőt, ami azért szerencsétlen választás, mert ugye ezen a gombon van a sprint is, így ha megnyomunk valami más is véletlenül akkor rögtön felpattan az esetleg hasaló karakterünk. A sebzés és a hit detection rendben vannak, fejbe 1 testbe minimum 2 golyó kell. Azt, hogy még mire lehet majd használni a Recont jelenleg nem tudni, mivel ebben a verzióban nincsenek kiegészítői, csak egy pisztoly és a sniper.

Recon specifikus fegyverek

MK11: Csak az amerikai katonákkal használható, félautomata, tehát a sebzése kisebb mint a hagyományos puskáknak, alapból egy 6x-os távcsővel érkezik, ami elég információt tartalmaz a pontos célzáshoz, az más kérdés hogy ezek a beosztások jelenleg közel sem pontosak. Találattól függően 2-3 golyó kell a végzetes sebzéshez, de két lövés között érdemes némi szünetet tartani, amíg normalizálódik a célzás. A töltési animáció kicsit lassabb, mint mondjuk egy AK-nál, de nem vészes.
Tűzmód: félautomata
Kiegészítők: 4x ACOG, markolat, lézer jelölő


SVD: Russian Semi Automatic Designated Marksman Rifle a becsületes neve, hasonlóan az MK11-hez ez is félautomata, és 10 golyót találunk a tárba. A puska karaktere, Orosz eredeténél fogva kicsit vadabb, tehát kétszer ugyan azt a pontot nehéz eltalálni, a sebzés és a töltési idő körülbelül azonos.
Tűzmód: félautomata
Kiegészítők: 4x PSO-1, markolat, lézer jelölő


SV98: A BC2-ből is jól ismert modell, a használhatósága olyasmi, mint az előző játékban, eltekintve a hosszabb célzási időtől és túlzottan zuhanó lövedékektől. Pontos és közelre bárhova talál halálos, közép és hosszútávon fejre is előfordul hogy két lövés kell, de ez lehet azért van mert nem érzem még pontosan mennyivel kell felé lőni. Érdemben nem tudom róla írni, nagyon sokan panaszkodnak rá, hogy használhatatlan, nekem nem volt vele olyan nagy bajom, az viszont furcsa hogy addig nem tölti csőre, amíg nem kattintunk még egyszer lövés után, hanem folyamatosan a távcsőbe néz. Ez egyben jó is, mert látjuk a találatot, másrész meg kell szokni, és eléggé megnöveli a két lövés között eltelt időt.
Kiegészítők: 10x-es Ballistic Scope, bipod, lézer jelölő


Kit független fegyverek

MP-7: Nagyon gyors, túl pontos, de cserébe hamar kiürül a 20-as tár, és sokszor az is kevés hogy megüljünk valakit vele, kis túlzással persze. Nem nagyon használtam, mert nem sok értelmét láttam ennek a fegyvernek ilyen formában, ez is biztos hogy változni fog a későbbiekben.
Tűzmód: félautomata, automata
Kiegészítők: Red dot, lézer jelölő, hangtompító


M1014: A legkellemesebb csalódás a fegyverek közül, nem hittem volna, hogy valaha azt fogom mondani egy shotgun-ra hogy használható, viszont ezt nagyon eltalálták. Jól kezelhető a recoil, ellen kell neki tartani, de egyúttal nagyon jól lehet érezni a fegyver erejét. A szórás pont jó, rövidtávon egy, fél-közép távon két lövést kell leadni belőle, de tényleg lehet vele játszani és nagyon élvezetes. A hangja már csak hab a tortán, nagyon erős, fémes, ez lett az egyik kedvenc fegyverem, semmi kétség.
Kiegészítők: Red dot, nagyobb tár, Flechette lőszer.

A Flechette lőszer a hagyományossal ellentétben hosszúkás repeszeket tartalmaz, ezek szinte mindenen átmennek, legyen az fa, vagy vékonyabb fém, mondjuk egy metró kocsi oldala.


A pisztolyokról érdemben nem tudok mondani sokat, mert közel sem nevezhetőek véglegesnek, sőt. Recoil egyáltalán nincs, és egy pontba lőnek, ezt írták a fejlesztők is, hogy csak „dísznek” vannak bent. A modellek és a töltés animációi egyébként szépek a hangok jól, érdekesség hogy sprintelés közben a pisztolyt a levegőbe a fejhez közel tartja a katona, ez egy apró kis részlet, de ezek is hozzáadnak az összképhez.

Az elérhető pisztolyok a következőek: M9, MP443, Glock 17, M1911.

Gránátból egy került az alfába, méghozzá az M67-es repeszgránát. Ebben az esetben egy változásról beszélhetünk, mégpedig arról hogy újra kézbe vehető, persze megmaradt a gyorsgomb is. Kicsit zavaró, hogy nem repül elég messzire, maximum 10-15 méter a 25-30 helyett, amire egy átlagember képes, ezt is számtalanszor leírták a tesztelők, tehát valószínűleg változni fog. A sebzés és a hatósugár olyasmi, mint a Bad Company 2-ben volt tapasztalható.

Ha már kifogytunk a lőszerből, nincs más választás a késünkhöz kell nyúlni, ami a gránáthoz hasonlóan kézbe vehető. Ahhoz hogy szemből megöljünk valakit két vágás kell, ha csak nem fogyott ki teljesen az ellenfelünk is akkor valószínűleg meg fog ölni, mivel annyi időnk nincs hogy ott szabdaljuk. Hátulról már más a helyzet, ugyanis ilyenkor a rendes késelést felváltja egy brutális kivégző animáció,ezekből több is van és nagyon igényesek, a gond csak az, hogy közben védtelenek vagyunk. A fatality 300 pontot ér, és megkapjuk az ellenfél dögcéduláját is pluszba, azt hogy mi legyen rajtuk mindenki maga állíthatja majd be a végleges játékban.


Járművek

A többes szám jelen esetben nem helyes, mivel egyetlen egy könnyűpáncélos csapatszállító árválkodik az amerikai bázison, mégpedig egy LAV-25-ös személyében. A vezetés élménye nem az igazi, ugyanis kicsit bugos még a talaj fizikája, így a tank 10-ből 9 szer beragad valamilyen láthatatlan gödörbe, ahonnan az istenért sem akar kijönni, ez persze javítva lesz, de elég vicces szituációkat tud szülni. Az ágyúval rövid sorozatokban lehet lőni, majd meg kell várni míg újratölt, a sebzés rendben van, nem kell direkt találat hogy megölje az ellenségeket. A másodlagos 30-as ágyúval már más a helyzet, itt is előjön az airsoftos süllyedés, és a sebzés is elég kicsit. Mind két oldalán az utasok kilátnak, lőni is tudnak, de azt ne kérdezzétek hogy mivel, mert nem derült még ki. Minden járműhöz külön lehet kiosztani a kiegészítőket, három különbözőt, aktív, passzív és fegyver. Jelen esetben csak az utóbbi működik, vagy az irányítható rakétát, vagy egy extra géppuskát választunk.


Végleges véleményt nem tudok nektek mondani a fegyverekről, mert minden ponton érezhető hogy ennek a tesztnek a célja nem a fegyverek vagy a járművek, hanem a szerver, netkód, szolgáltatások, és egyéb technikai dolgok voltak, az más kérdés, hogy hetvenezernél is több hozzászólás érkezett az elmúlt egy hét alatt a játékkal kapcsolatban, úgyhogy nem félek attól, hogy ezek így maradnának. Az egyébként jó amin a DICE fejlesztői elindultak, mert összességében élvezetes a fegyverek használata, ha sikerül nekik tökéletesen finomhangolni mindent akkor egy nagyon emlékezetes játékot fogunk kapni ősszel.avatar #17
lcklck16 2017. november 18. 301 hozzászólás 1255.
20171118lck
cheap oakley sunglasses
mac tools
michael kors outlet clearance
vans outlet
uggs outlet
cheap basketball shoes
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags
cheap jerseys
polo ralph lauren
ugg outlet
nike outlet
cheap oakley sunglasses
christian louboutin online
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
canada goose jackets
coach factory outlet
canada goose outlet store
uggs outlet
true religion jeans
polo shirts
michael kors outlet
ugg outlet online
ray ban sunglasses
swarovski outlet store
coach outlet online
longchamp pliage
ecco shoes
canada goose jackets
cheap nfl jerseys
canada goose outlet online
michael kors outlet clearance
michael kors online
true religion jeans
ugg outlet
polo ralph lauren
lakers jerseys
coach outlet online
canada goose outlet store
michael kors factory outlet
ugg boots
michael kors outlet clearance
fitflops
fitflops sale clearance
true religion outlet
coach outlet online
canada goose outlet
air max 90
canada goose outlet
coach outlet store online clearances
polo outlet
ray ban sunglasses
cheap ugg boots
true religion jeans
ugg boots
ray ban sunglasses outlet
jordan shoes
canada goose outlet
air max shoes
coach outlet online
vans shoes
fitflops outlet
coach outlet
ugg outlet
michael kors outlet clearance
uggs outlet
canada goose coats
christian louboutin sale
ugg boots clearance
coach outlet
true religion outlet store
coach factory outlet
hermes birkin
nfl jerseys wholesale
jordan shoes
converse shoes sale
polo ralph lauren
oakley sunglasses
pandora charms
mont blanc outlet
polo outlet
lebron shoes
puma shoes
uggs outlet
christian louboutin
ugg boots
michael kors outlet clearance
ugg outlet
asics running shoe
ralph lauren polo
uggs outlet
mulberry bags
ugg boots
canada goose outlet
longchamp handbags
tods outlet online
ugg outlet
pandora jewelry
cheap ray ban sunglasses
canada goose coats
michael kors outlet
michael kors handbags
michael kors wallets for women
polo outlet online store
michael kors outlet
cheap jordan shoes
air force 1 shoes
canada goose jackets
ugg outlet
swarovski crystal
cleveland cavaliers jerseys
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren polo shirts
ugg boots
longchamp pliage
nike outlet
uggs outlet
fitflops sale clearance
lacoste polo shirts
adidas uk
michael kors handbags
air huarache
ralph lauren uk
coach outlet online
coach outlet online
coach outlet
prada shoes
coach factory outlet
michael kors outlet
burberry outlet store
fitflops sale clearance
cheap jordans free shipping
christian louboutin sale
ralph lauren pas cher
ugg outlet
longchamp outlet
coach outlet
oakley sunglasses
birkenstock shoes
nike nba jerseys
ray ban sunglasses
michael kors outlet
true religion jeans
ugg boots clearance
ugg canada
mulberry outlet逗号mulberry handbags outlet
uggs outlet
air jordan 4
ugg boots on sale
ferragamo shoes sale
christian louboutin shoes
nike roshe one
michael kors
canada goose outlet store
ugg boots outlet
cheap oakley sunglasses
ugg outlet
cheap ray bans
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses
ugg boots clearance
canada goose outlet
canada goose outlet
fitflops
ed hardy clothing
coach factory outlet
michael kors uk
michael kors outlet online
tory burch outlet online
michael kors outlet
kate spade outlet online
ray ban sunglasses outlet
canada goose coats
mulberry uk
tory burch outlet stores
swarovski outlet
oakley sunglasses wholesale
uggs outlet
tory burch outlet
canada goose outlet
moncler coats
prada shoes for men
ralph lauren factory store
michael kors outlet
cleveland cavaliers jersey
christian louboutin shoes
uggs outletonline
ralph lauren outlet
longchamp outlet
swarovski uk
true religion outlet
coach outlet
canada goose jackets
tory burch outlet stores
ugg outlet
ysl outlet online
christian louboutin
oakley sunglasses sale
fitflops
ralph lauren polo
michael kors handbags
mbt outlet
nfl jersey wholesale
true religion jeans
michael kors outlet online
oakley sunglasses
canada goose coats
uggs outlet
michael kors outlet online
prada bags
swarovski outlet
cheap ray ban sunglasses
canada goose outlet
reebok trainers
cheap jordans
christian louboutin
canada goose uk
longchamp outlet online
michael kors outlet
mbt shoes
christian louboutin shoes
ralph lauren outlet
canada goose uk
canada goose parka
giuseppe zanotti outlet
michael kors outlet
louboutin shoes
cartier outlet
new balance shoes
ugg outlet store
oakley sunglasses wholesale
true religion outlet
canada goose outlet
coach outlet
ugg boots
michael kors outlet online
ugg boots
true religion outlet
louboutin shoes
ugg outlet store
ugg outlet
michael kors
ferragamo shoes
air max shoes
hermes belts
nike air max 2015
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses
polo ralph lauren outlet
fitflops sale clearance
birkenstock outlet
tory burch outlet online store
cheap football shirts
yeezy boost
cheap ray ban sunglasses
canada goose outlet
coach outlet
nfl jerseys
nike roshe run
mlb jerseys wholesale
kobe shoes
cheap mlb jerseys
lacoste shirts
coach outlet online
ferragamo shoes
canada goose jackets
michael kors outlet
cheap uggs
nhl jerseys
ralph lauren shirts
canada goose jackets
chrome hearts
oakley sunglasses wholesale
adidas wings shoes
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses outlet
nike air huarache
coach outlet online
mont blanc pens
uggs outlet
nike roshe
nfl jerseys wholesale
air max 90
ugg outlet
swarovski outlet
cheap ray ban sunglasses
ferragamo outlet
true religion jeans for men
ugg outlet online clearance
cheap ugg boots
canada goose jackets
coach outlet
longchamp handbags
true religion jeans
canada goose outlet
ferragamo shoes
michael kors outlet clearance
mlb jerseys
michael kors outlet clearance
adidas nmd
canada goose outlet
ugg outlet
cheap jordans
ugg outlet
coach outlet clearance
coach outlet clearance
lacoste pas cher
canada goose outlet
uggs outlet
pandora jewelry
nfl jerseys
ugg outlet
uggs outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
cheap ray ban sunglasses
true religion outlet
polo outlet
canada goose outlet online
nike blazer pas cher
michael kors outlet online
ugg outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
coach handbags
uggs outlet
michael kors outlet store
coach outlet store
michael kors outlet clearance
coach outlet online
canada goose coats
polo ralph lauren
canada goose jackets
nike factory store
mulberry outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses sale
coach outlet store
ray ban sunglasses outlet
ugg outlet
mcm outlet
polo outlet online
kate spade
cheap jordans
coach outlet online
ferragamo outlet
ugg boots
oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
mont blanc pens
coach factory outlet
true religion outlet
moncler jackets
ray ban sunglasses
true religion jeans
jordan shoes
christian louboutin outlet
canada goose outlet store
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
canada goose outlet store
true religion outlet
coach factory outlet
michael kors outlet online
christian louboutin sale
ray-ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
kate spade outlet online
cazal sunglasses
valentino outlet
canada goose cyber monday
snapbacks wholesale
coach outlet online
oakley sunglasses
michael kors outlet
ugg outlet
ugg outlet
michael kors outlet online
michael kors
canada goose jackets
ugg boots on sale
coach outlet
burberry outlet
oakley sunglasses
ferragamo shoes
cheap oakley sunglasses
christian louboutin shoes
oakley sunglasses
oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
canada goose outlet store
coach factory outlet
ray bans
thomas sabo charms
coach outlet online coach factory outlet
uggs on sale
coach outlet
chrome hearts outlet
marc jacobs sale
coach factory outlet
kate spade sale
tory burch sandals
ferragamo shoes
los angeles lakers jerseys
ralph lauren polo shirts
coach factory outlet
ugg outlet
ugg boots
true religion outlet store
nfl jersey wholesale
ralph lauren outlet
prada shoes on sale
oakley sunglasses
soccer shoes
kate spade outlet store
canada goose jackets
ugg outlet
michael kors outlet
pandora outlet
longchamp outlet store
ugg boots outlet
montblanc pens
ugg boots
adidas shoes
ray ban sunglasses
tory burch outlet
ray ban sunglasses sale
michael kors uk
cheap jerseys wholesale
longchamp handbags
christian louboutin outlet
longchamp pas cher
nhl jerseys for sale
adidas wings
nike outlet
ecco outlet
nike shoes uk
ralph lauren polo
oakley sunglasses uk
coach outlet
canada goose outlet store
polo ralph lauren shirts
coach canada
michael kors outlet
mulberry bags
michael kors outlet online
longchamp handbags sale
kobe shoes
converse shoes
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
tory burch outlet stores
ralph lauren polo
coach outlet
coach factory outlet
ray ban sunglasses
supra shoes
coach outlet store online
michael kors outlet stores
canada goose coats
polo pas cher
kate spade outlet
coach outlet
ferragamo outlet
pandora charms
ugg boots
bottega veneta outlet online
ugg outlet
polo outlet
michael kors factory outlet
cheap ray ban sunglasses
marc jacobs outlet
cheap nhl jerseys
ralph lauren
chrome hearts online store
mulberry handbags
cartier watches
coach outlet online
ralph lauren polo
moncler jackets
polo outlet
michael kors outlet
polo outlet
cheap oakley sunglasses
air max 90
ralph lauren polo
coach outlet online
nike outlet store
uggs outlet online
ugg outlet
cheap snapbacks
canada goose jackets
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren
michael kors outlet
ugg outlet
canada goose uk
coach outlet online
ralph lauren outlet
canada goose outlet
giuseppe zanotti shoes
nike air max
ugg outlet
ugg outlet
canada goose outlet store
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
ugg boots on sale
foamposite shoes
ugg outlet逗号ugg outlet stores
michael kors outlet online
christian louboutin uk
air max 90
polo ralph lauren outlet
cheap soccer jerseys
tory burch outlet
kate spade outlet online store
coach outlet
canada goose outlet
soccer cleats
ugg boots
nba jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
moncler sale
swarovski outlet store
polo ralph lauren
canada goose outlet store
nike trainers
polo outlet
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
cheap ugg boots
michael kors canada
oakley sunglasses
ray-ban sunglasses
michael kors uk
michael kors outlet clearance
christian louboutin shoes
tory burch outlet
coach outlet online
polo outlet
longchamp bags
ugg boots clearance
christian louboutin outlet
michael kors outlet
uggs outlet
ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
michael kors uk
canada goose jackets
coach outlet
nike free 5
coach outlet
michael kors outlet
polo ralph lauren
longchamp solde
coach factory outlet
swarovski jewelry
prada sunglasses
true religion jeans sale
canada goose jackets men
chicago blackhawks jerseys
cheap ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
mulberry uk
adidas outlet store
ugg outlet
coach outlet store online
jordan 4
true religion jeans
uggs outlet
chrome hearts outlet
salomon outlet
true religion jeans
cheap nba jerseys
michael kors handbags
uggs outlet
air max uk
jordan shoes
nike shoes for women
christian louboutin shoes
ferragamo shoes
michael kors outlet
vans outlet
canada goose outlet store
ugg outlet
oakley sunglasses wholesale
mulberry bags
ugg outlet
polo ralph lauren
ugg outlet
ray ban sunglasses
ugg boots clearance
birkenstock shoes
soccer jerseys
canada goose outlet online
canada goose outlet store
cazal outlet
polo ralph lauren
ferragamo outlet
canada goose jackets
hermes outlet
canada goose outlet store
michael kors handbags
ugg boots clearance
ray ban sunglasses outlet
puma outlet
canada goose jackets
longchamp handbags
soccer jerseys
michael kors outlet online
ralph lauren outlet
coach factory outlet
michael kors outlet
cheap jordan shoes
nhl jerseys wholesale
basketball sneakers
tory burch outlet online
polo ralph lauren shirts
coach outlet canada
coach factory outlet
mulberry handbags sale
michael?kors?handbags
christian louboutin outlet
adidas store
michael kors outlet online
ugg outlet store
fitflops shoes
polo ralph lauren outlet
nike free running
ray ban sunglasses outlet
adidas nmd runner
mulberry bags
canada goose jackets
cheap ray ban sunglasses
nike store uk
ugg outlet online
salomon shoes
longchamp handbags
new balance outlet
christian louboutin shoes
michael kors bags
ugg boots clearance
canada goose coats
kate spade outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
ugg cyber monday
polo ralph lauren outlet
prada outlet online
coach outlet clearance
canada goose
ugg outlet
soccer jerseys wholesale
canada goose outlet online
coach outlet store online
true religion jeans
kobe 9 elite
christian louboutin sale
coach outlet online
christian louboutin outlet
pandora outlet
coach outlet
burberry canada
coach outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses wholesale
pandora jewelry
coach outlet store online
coach outlet online
michael kors factory outlet
ralph lauren polo
uggs outlet
nike outlet store
mulberry handbags
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses wholesale
uggs outlet
nike roshe run
kate spade handbags
canada goose coats
birkenstock sandals
coach factory outlet
mbt shoes outlet
longchamp pliage
longchamp bags
canada goose uk
uggs outlet
avatar #16
dongdong8 2017. július 19. 1160 hozzászólás 306.
cheap jordan shoes
vans shoes
pandora jewelry
kate spade outlet
ecco shoes
burberry handbags
coach factory outlet
michael kors handbags
christian louboutin shoes
christian louboutin uk
louboutin shoes
hermes bags
gucci shoes
salvatore ferragamo outlet
nike outlet
coach purses
nfl jerseys
polo ralph lauren outlet
occhiali ray ban
polo ralph lauren
nfl jerseys cheap
michael kors outlet
coach outlet
michael kors uk
montre rolex pas cher
oakley sunglasses
nike trainers
kobe 12 shoes
canada goose sale
michael kors handbags
mizuno running shoes
polo ralph lauren
ralph lauren
new balance sneakers
prada outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags outlet
yeezy boost 350
tory burch
longchamp outlet
adidas outlet
fitflops uk
polo outlet
oakley sunglasses wholesale
cheap nfl jerseys
longchamp sac
coach factory outlet
fitflop sandals
nike air max uk
north face outlet
coach outlet
cat boots
valentino sandals
coach outlet online
adidas football boots
under armour
ed hardy
michael kors canada
manchester united jersey
christian louboutin shoes
prada shoes
mcm bags
fred perry polo
hermes belt outlet
yeezy boost 350 v2
oakley sunglasses
coach outlet
coach factory outlet
hermes birkin bag
new balance outlet
lebron 14 shoes
cheap jordans
ray ban eyeglasses
longchamp handbags
nike roshe
coach handbags
michael kors outlet
tory burch outlet
cheap jerseys
kate spade sale
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin shoes
christian louboutin shoes
nike tiempo legend
michael kors handbags outlet
coach outlet
adidas outlet
adidas stan smith sneakers
michael kors outlet online
michael jordan shoes
cheap oakley sunglasses
michael kors
cheap jordan shoes
oakley sunglasses
oakley sunglasses
le coq sportif chaussures
pandora rings
vibram fivefingers
michael kors outlet
adidas yeezy boost 350 v2
michael kors tote handbags
nike outlet
michael kors handbags
clarks shoes
coach outlet online
adidas nmd
christian louboutin outlet online
reebok shoes
ysl handbags
michael kors handbags
coach factory outlet
coach factory
oakley vault
birkenstock sandals
rolex datejust
nike running shoes
columbia sportswear outlet
pandora charms
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses outlet
michael kors plånbok
cheap oakley sunglasses
ugg boots
adidas yeezy boost 350
rolex datejust
ray ban uk
yeezy boost 350
coach outlet
mbt shoes
ray ban zonnebril
burberry outlet
fitflops
true religion sale
coach factory outlet
ray ban sunglasses outlet
burberry outlet
north face
michael kors taschen
fitflops outlet
ferragamo shoes
ray ban wayfarer
ray ban sunglasses uk
adidas yeezy
michael kors handbags
cheap jordans
fitflops sale clearance
ray ban sunglasses
nba jerseys
red bottom shoes
rolex watch
nike outlet
kate spade
mlb jerseys
air jordan 14
cheap oakley sunglasses
adidas outlet
mont blanc pens
vans store
adidas shoes
air jordan shoes
nike outlet
kd 10
yeezy adidas
nike blazer shoes
michael kors handbags
oakley vault
yeezy boost 350
louboutin paris
coach factory online
ralph lauren polo
pandora bracelet
nike sb
adidas ultra boost
ralph lauren polo shirts
tory burch outlet
prada outlet
nike outlet
converse shoes
mcm outlet
nike mercurial victory
adidas originals
ralph lauren polo
cheap jordans
nike roshe run
true religion
jordan retro 11
burberry sale
oakley sunglasses outlet
air jordan
nike huarache
polo ralph lauren
christian louboutin
le coq sportif
adidas stan smith
chaussures christian louboutin
cheap pandora jewelry
louis vuitton outlet
true religion
kate spade handbags
kobe shoes
kobe bryant shoes
christian louboutin sale
lebron james shoes
true religion outlet
clarks shoes
michael kors väska
nike air max uk
coach outlet
the north face outlet
michael kors
kate spade outlet
longchamp outlet
cheap jordans
cheap nfl jerseys
the north face
adidas yeezy boost 350
cheap nhl jerseys
vans shoes
nhl jerseys
jordan retro
michael kors outlet clearance
yeezy boost 350 kaufen
jordan shoes
red bottom shoes
pandora outlet
salomon shoes
polo ralph lauren
true religion
adidas trainers uk
mlb jerseys wholesale
nike air max
hermes outlet
longchamp handbags
mlb jerseys cheap
nike roshe run
salvatore ferragamo
new balance
cheap nfl jerseys
pandora uk
nike air max
supra shoes
under armour outlet
michael kors outlet online
coach factory outlet
coach factory outlet online
pandora jewelry
coach outlet
polo ralph lauren outlet
nike air max
michael kors bags
true religion jeans
lebron 13
valentino boots
moncler jacke
air jordan shoes
yeezy boost 350 v2
coach factory outlet online
michael kors taschen
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet
adidas originals
tory burch flats
ray ban solglasögon
prada handbags
converse outlet
polo ralph lauren uk
mlb jerseys
replica watches
asics shoes
mont blanc pens
mac cosmetics
adidas nmd
coach canada
adidas soccer shoes
fitflop shoes
ferragamo belt
fitflops sale clearance
yves saint laurent handbags
jordans
mont blanc pens
adidas yeezy
michael kors taschen
christian louboutin outlet
tory burch outlet
coach outlet store online
air max
ray ban sunglasses
coach wallets
michael kors
chelsea jersey
michael kors handbags
columbia shoes
coach factory outlet
michael kors outlet online
adidas superstar
prada bags
ralph lauren outlet
nike air force 1
michael kors handbags
michael kors outlet
polo ralph lauren
reebok shoes
polo ralph lauren
coach outlet
christian louboutin
nike air max 2017
true religion
columbia outlet
coach factory outlet
oakley sunglasses
michael kors handbags
adidas trainers
oakley vault
levi's jeans
adidas nmd xr1
michael kors outlet
converse outlet
ralph lauren polo shirts
michael kors handbags
polo ralph lauren outlet
coach handbags
michael kors outlet clearance
michael kors taschen sale
ray ban sunglasses outlet
adidas zx flux
true religion uk
adidas nmd
ed hardy clothing
michael kors taschen
polo ralph lauren
oakley sunglasses outlet
nike free run
oakley sunglasses
coach factory outlet
prada handbags
adidas yeezy 350 v2
ray-ban sunglasses
polo ralph lauren
ralph lauren sale
mbt shoes
oakley sunglasses wholesale
nike roshe
christian louboutin outlet
cheap ray ban sunglasses
ray ban canada
ralph lauren outlet
kate spade handbags
christian louboutin shoes
polo ralph lauren
ralph lauren shirts
adidas shoes
adidas yeezy 350 boost
nike huarache
columbia sportswear outlet
birkenstock outlet
ralph lauren outlet
burberry outlet online
the north face
polo ralph lauren
fitflops
pandora jewelry
coach outlet store online
nike running trainers
true religion jeans
rolex submariner
adidas yeezy boost
michael kors canada
michael kors handbags
gafas ray ban
adidas nmd r1
ray ban sunglasses outlet
manolo blahnik shoes
nfl jerseys wholesale
polo ralph lauren
vans shoes
christian louboutin sale
ray ban sunglasses outlet
salvatore ferragamo shoes
coach outlet
snapbacks hats wholesale
birkenstock sandals
michael kors bags
clarks outlet
christian louboutin sale
nike air max 2017
calvin klein
nike air max 2016
tory burch handbags
michael kors outlet
coach outlet
christian louboutin pumps
supra shoes
hermes handbags
coach outlet online
ray ban sunglasses cheap
ralph lauren pas cher
adidas neo
fitflop sale
adidas originals superstar
louis vuitton
ray-ban sunglasses
ugg boots
michael kors handbags
birkenstock outlet
michael kors handbags
nike cortez
coach factory outlet
ray ban sunglasses
ralph lauren uk
20177.19wengdongdong
avatar #15
20170603caihuali
michael kors handbags
nike huarache
nba jerseys
swarovski outlet
coach outlet
mulberry handbags
michael kors
chrome hearts
cheap mlb jerseys
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
nike roshe
louis vuitton outlet
nike foamposite
marc jacobs outlet
longchamp outlet
coach factory outlet
adidas shoes
burberry outlet
polo ralph lauren
fitflops sale
rolex outlet
cheap jordans
pandora jewelry
coach handbags
ferragamo shoes
mulberry bags
michael kors outlet
adidas shoes
louis vuitton outlet
gucci outlet
louis vuitton handbags
soccer jerseys
lebron james shoes
pandora jewelry
mbt shoes outlet
kobe shoes
rolex watches
christian louboutin shoes
christian louboutin online
coach outlet online
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
mizuno running shoes
kate spade outlet
michael kors outlet
ferragamo outlet
canada goose outlet
kobe bryant shoes
longchamp handbags
louis vuitton
futbol baratas
adidas nmd
oakley sunglasses wholesale
longchamp outlet
oakley sunglasses wholesale
mulberry bags
kate spade outlet
coach outlet store online
burberry outlet
nike shoes
polo outlet
coach outlet online
gucci outlet
polo ralph lauren
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
prada outlet
michael kors canada
polo ralph lauren
coach factory outlet
salomon shoes
louis vuitton outlet
michael kors outlet
yeezy boost
coach factory outlet
nike store
longchamp handbags
prada sunglasses
tory burch outlet
cheap jordans
gucci outlet
rolex watches
michael kors outlet
true religion sale
soccer shoes
mcm outlet
michael kors handbags
coach factory outlet
fitflops shoes
christian louboutin outlet
polo outlet
cleveland cavaliers jersey
mulberry outlet
replica watches
juicy couture outlet
michael kors
coach outlet
fitflops sale clearance
louis vuitton handbags
rolex watches
lacoste polo shirts
instyler ionic styler
michael kors handbags
louis vuitton handbags
polo outlet
polo ralph lauren
burberry outlet
kate spade outlet
polo ralph lauren
fred perry polo shirts
michael kors outlet
michael kors factory outlet
pandora jewelry
true religion jeans
cheap ray bans
michael kors outlet clearance
air max 90
converse shoes
ralph lauren uk
michael kors outlet
true religion jeans
adidas outlet store
ralph lauren outlet
coach outlet online
asics
coach outlet online
kobe 9
rolex watches for sale
cartier outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses
hermes bags
oakley sunglasses
vans shoes
mulberry handbags
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
nfl jersey wholesale
ralph lauren outlet
birkenstock sandals
cheap nfl jerseys
polo ralph lauren
yeezy boost 350
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
michael kors handbags
ray ban sunglasses
coach outlet
air max 90
adidas wings
louis vuitton
coach outlet
prada shoes
ray ban sunglasses
true religion jeans
football shirts
oakley sunglasses
soccer jerseys
jordan shoes
ferragamo shoes
coach outlet online
kate spade handbags
nike store uk
pandora charms
birkenstock outlet
adidas trainers
louis vuitton outlet
pandora outlet
ray ban sunglasses
michael kors
longchamp handbags
polo shirts
michael kors outlet
cazal sunglasses
burberry outlet
coach outlet online
ray ban sunglasses
true religion outlet
tory burch outlet
fitflops shoes
louis vuitton pas cher
tory burch outlet
nike air force 1
longchamp
polo outlet
louis vuitton
michael kors handbags
true religion outlet
omega watches
oakley sunglasses
ralph lauren polo
los angeles lakers jerseys
michael kors wallets
tory burch shoes
lacoste pas cher
chrome hearts outlet
louis vuitton outlet clearance
reebok trainers
jordan shoes
ray ban sunglasses
ralph lauren polo
nike blazer pas cher
fitflops outlet
nike shoes
ed hardy clothing
michael kors bags
longchamp handbags
hermes belt
thomas sabo
mlb jerseys wholesale
coach outlet online
kevin durant shoes
basketball shoes
adidas nmd runner
ralph lauren polo shirts
hollister clothing
michael kors outlet clearance
cheap nfl jerseys
coach outlet online
oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
louis vuitton outlet
true religion uk
supra shoes
louis vuitton
cartier watches
air max 90
bottega veneta outlet
michael kors outlet online
louis vuitton outlet clearance
puma outlet
coach outlet
coach outlet
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
tods outlet
cheap nhl jerseys
mont blanc pens
borse louis vuitton
ray ban sunglasses
nike huarache
cheap jordans
hollister clothing
coach outlet
air jordan 4
fitflops
louis vuitton outlet
hollister clothing
true religion jeans
nike air max
nike air max
nike roshe run
hollister uk
ray bans
mulberry handbags
coach factory outlet
air max uk
oakley sunglasses
cheap jerseys wholesale
oakley sunglasses
rolex watches
true religion jeans
swarovski crystal
oakley sunglasses
swarovski jewelry
louis vuitton
mac cosmetics
michael kors outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
ray-ban sunglasses
louis vuitton outlet online
swarovski crystal
michael kors outlet
polo ralph lauren
nike outlet
mulberry sale
christian louboutin outlet
ray bans
oakley sunglasses
nike free 5
christian louboutin uk
nike air max
oakley sunglasses
nike shoes
true religion outlet
ray ban sunglasses
hollister clothing
ralph lauren polo
fitflops sale clearance
coach outlet canada
mulberry handbags
michael kors outlet
nfl jersey wholesale
reebok outlet store
ralph lauren uk
michael kors outlet
michael kors
ysl outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
louis vuitton outlet
Basketball Shoes
air max uk
true religion jeans
adidas outlet
oakley sunglasses
michael kors
cartier watches
ferragamo outlet
polo outlet
ralph lauren pas cher
swarovski crystal
rolex watches
nike outlet store
longchamp outlet
nike air max 2015
coach outlet
christian louboutin outlet
coach outlet online
oakley sunglasses
michael kors outlet
nike trainers
hollister clothing
prada handbags
louis vuitton outlet stores
montblanc pens
cheap snapbacks
polo outlet
cheap jordans
fitflops
valentino outlet
nike roshe one
ralph lauren polo
borse gucci
pandora outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren polo
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
new balance shoes
oakley sunglasses
coach outlet
louis vuitton handbags
coach outlet online
mbt shoes
canada goose jackets
true religion jeans
true religion jeans
adidas uk
nfl jerseys wholesale
ray ban sunglasses
kate spade handbags
cheap nba jerseys
tory burch outlet
lebron james shoes
cartier watches
links of london
coach outlet online
fitflops sale clearance
true religion jeans
jordan shoes
hermes birkin
Nike Free shoes
polo ralph lauren
ferragamo shoes
cartier outlet
gucci outlet
coach outlet
michael kors handbags
coach outlet clearance
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
tory burch outlet
christian louboutin shoes
ecco shoes
ferragamo outlet
nike trainers
ferragamo shoes
ray ban sunglasses
cheap jordan shoes
hermes outlet
rolex watches
louis vuitton outlet stores
mbt shoes
nike outlet store
herve leger outlet
oakley sunglasses
replica watches
michael kors handbags
coach outlet
michael kors outlet
coach outlet
swarovski crystal
cheap jordans
adidas shoes
michael kors outlet online
giuseppe zanotti outlet
ray ban sunglasses
gucci handbags
louis vuitton outlet
michael kors handbags
20170603caihuali
avatar #14
whn 2017. május 28. 190 hozzászólás 1813.
Time is hilfiger outlet not louboutin fair. burberry sale Every hollister kids time oakley sunglasses cheap I kids hoodies look air max back, atlanta hawks jersey I nike roshe hide asics gel in jimmy choo outlet the michael kors depths oakley sunglasses outlet of kate spade bags dreams polo ralph lauren and the north face outlet seasons, michael kors bags that reebok no nike see, nike air huarache you swarovski crystal can not miss. ralph lauren online shop Winter air max one nights tend lunette ray ban to max shoes be vans much air max 90 cold tommy hilfiger in handbags outlet the daytime. I remember burberry handbags outlet one afternoon, after polo ralph lauren outlet the longchamp black friday end cheap michael kors of tory burch handbags the cartier montres last michael kors handbags class, and coach handbags students out of chi hair the ralph lauren polos classroom, swarovski eyes ralph lauren online and longchamp the place, polo ralph lauren is michael kors purses already pandora charms a celine bags black air max 90 country. kate spade outlet online In the nike air max 2014 face adidas of nike such ray bans a occhiali oakley scene, ralph lauren outlet can only asics reluctantly north face shook his instyler head: five finger shoes "the tory burch outlet night, air max come nike canada so fast." hilfiger online shop However, nike air huarache students ralph lauren outlet have jordans a nike air max prior notice, ray ban greeted kobe bryant jerseys first hogan outlet to michael kors black friday leave. hollisterco I converse shoes walk nike air yeezy alone toms outlet on ralph lauren the denver nuggets jersey campus, toms shoes perhaps lacoste outlet online because cheap mlb jerseys of rolex watches instinctive jets nfl jersey resistance oakley canada to woolrich mens jackets cold jerseys from china invasion, cheap jordans I handbags outlet chose converse sneakers to fake rolex head down, only burberry sale to colts nfl jersey listen coach outlet online to swarovski online the ears around the true religion jeans women rush passing ray ban by the valentino lingering cheap jerseys sound. eyeglasses stores A versace clothes burst true religion of brittle and michael kors canada naughty laughter out of oakley time nike air max 2014 in oakley sunglasses outlet their san antonio spurs jersey own left ear, knicks jersey suddenly hollister co miss omega those coach factory outlet online who have new balance appeared hermes birkin bag in oakley sunglasses their ray ban sunglasses outlet own old ecco outlet online time. And cavaliers jerseys then air max silently azcardinals nfl jersey tell roshe run myself, ray ban sunglasses outlet my burberry sale side horloges no christian louboutin longer have ferragamo them, coach store and hogan women shoes now michael kors still aktienkurse adidas alone burberry sale in coach bags a. Is armani shoes outlet not the marc jacobs time nike shoes outlet to cheap mlb jerseys settle cheap ray ban us ray ban first, saints nfl jersey and tn pas cher then confuse burberry us. ravens nfl jersey So wedding dresses many nike huaraches people new balance canada come michael kors purses and swarovski canada gone, how lunette oakley many times are coach store outlet gentle coach purses factory through. jordan I nba jersey admit cheap michael kors that ralph lauren outlet online I am thomas sabo a air jordan retro nostalgic person, swarovski jewelry always coach outlet online in hogan a coach outlet canada lot cheap true religion of falcons nfl jersey outdated time to knockoff handbags miss them, cheap oakley think they replica rolex had beats audio to prada accompany coach handbags me toms shoes through nike mercurial those puma sneakers long giuseppe zanotti sneakers days. dallas mavericks jerseys Sometimes can nike free run not pandora uk help cheap oakley sunglasses but ridicule, north face jackets what swarovski jewelry benefits adidas outlet you oakley sunglasses have, so hermes often jazz jersey miss nike free run 5.0 them, maybe ralph lauren polo some nba jerseys of north face backpacks them coach outlet sale simply steelers nfl jersey did burberry outlet store not hollister remember veneta you, timberwolves jersey and mont blanc even ralph lauren some only burberry in ray-ban sunglasses the barbour outlet online holiday remember to oakley forward mbt mens shoes a vans blessing celine black friday message oakley sunglasses outlet to baseball bats you. new orleans pelicans In toms shoes outlet the coach factory online hurry nike roshe of their cheap nhl jerseys hue, ralph lauren outlet online whether pandora I michael kors outlet have michael kors outlet online been nike air force left pandora schmuck to air max 2015 carelessly. oakley vault I cowboys nfl jersey still cheap clothes remember texans nfl jersey that bcbg max they mizuno running have long michael kors outlet online forgotten. If cheap oakley sunglasses so, air jordan shoes then time, michael kors you are not ray ban sunglasses fair. ray ban outlet Time dre beats is p90x ruthless. ray ban outlet Memory, north face perhaps it converse is time-bound, and often can not michael kors taschen wait for us packers nfl jersey to broncos nfl jersey remember ferragamo shoes it, quietly ferragamo shoes disappear jimmy choo shoes in ray ban sonnenbrillen the michael kors silent softball bats time. redskins nfl jersey Before, mcm handbags often red bottoms flaunt michael kors handbags their new balance own bengals nfl jersey memories hugo boss clothes of oakley black friday how nike air max good; and now, grizzlies jersey more kings jersey is orlando magic jersey to nike Air Max Plaza play babyliss pro a role puma online with ray ban outlet amnesia. toms shoes For example, giuseppe shoes I prada shoes forgot nike the longchamp outlet dream done last night, burberry outlet online do burberry not nike remember the boston celtics plot, calvin klein underwear even lions nfl jersey if the dream of clippers jersey endless kevin durant jersey thoughts, bills nfl jersey wake up burberry handbags outlet and red bottom shoes can not coach factory outlet find michael kors a nike trace of the philadelphia 76ers jerseys connection. Sometimes, the memory omega watches faded north face too browns nfl jersey quickly, so nike air max there coach handbags outlet are a rams nfl jersey lot northface of prada sunglasses things, mcm handbags outlet my michael kors bags mind michael kors outlet online sale is cheap oakley sunglasses a pandora blur, need chiefs nfl jersey to phoenix suns spend long nike.com thinking hermes bags to eagles nfl jersey remember completely; for example, longchamp I cheap glasses think a lot thomas sabo of air max people, longchamp handbags but vans shoes can basketball shoes not mcm bags remember chargers nfl jersey the nike air max year converse The timberland boots classroom nike outlet store in nike outlet the air force playground ray ban wayfarer on juicy couture outlet the christian louboutin shoes way long champ home ralph lauren black friday in the tory burch handbags different ray ban black friday moments, golden state warriors jerseys each mcm handbags said the cheap jerseys most trail blazers jersey sincere and michael kors most barbour jackets simple nfl jerseys words. ipad mini cases Sometimes, fossil uhren time salomon is pacers jersey so givenchy handbags ruthless, jordans it titans nfl jersey does ralph lauren uk not rolex replica care levi's jeans about wizards jersey your michael kors handbags care, ralph lauren even patriots nfl jersey if charlotte hornets jerseys we want chi flat iron to adidas outlet try timberland outlet to buccaneers nfl jersey save, nba jersey even burberry handbags if salvatore ferragamo we supra shoes want to watches canada hold burberry outlet hard, marc jacobs those barbour jackets who nike roche run are adidas cherished ray ban outlet online by giants nfl jersey their barbour jackets own hollisterco things new balance shoes will tommy hilfiger still roshe runs leave. nike shoes No, no philipp plein clothing trace toms shoes of ed hardy nostalgia. iphone 5 cases Do adidas not pandora jewelry know tommy hilfiger when, prada handbags I rockets jersey also panthers nfl jersey become dolphins nfl jersey a chaussure timberland stingy indoor soccer shoes man designer handbags with michael kors outlet the cheap true religion time beats by dr dre Looking ralph lauren factory store at katespade those in the address ray ban book, longchamp outlet no nike tracksuits longer under armour curry have the michael kors urge occhiali ray ban to north face outlet dial immediately, the north face do true religion outlet not seahawks nfl jersey want vikings nfl jersey to take nike free the tommy hilfiger initiative new balance outlet to jordan jerseys send brooklyn nets jersey a ralph lauren concern and louboutin outlet ask nike mercurial them hilfiger outlet if michael kors outlet online the beats by dr dre current toms.com life dsquared2 jeans is coach black friday good. plein outlet I am mcm bags afraid replica rolex to bears nfl jersey see, jaguars nfl jersey not toms shoes outlet between true religion jeans men the raptors jersey two hollister friends hurt each supra footwear other, louboutin uk but cheap jerseys each polo ralph other burberry handbags for dsquared2 outlet a long omega watches time coach outlet people raiders nfl jersey suddenly fendi bags did not contact, adidas online like bcbg max azria strangers north face do soccer shoes not 49ers nfl jersey like. bucks jersey I nike outlet can cheap nike shoes not michael kors outlet stand kate spade outlet online the bottega veneta cruel prada outlet process, polo ralph lauren outlet online because I free run can not understand michael kors the timberland shoes original adidas canada as hollister if air jordans implanted juicy couture bones tory burch shoes blood oakley vault intimacy, oakley sunglasses how dwyane wade jersey will become cheap barbour jackets the oakley future longchamp forget louboutin outlet the michael kors handbags two michael kors purses indifference. coach store online Now the friendship ray bans is always chrome hearts store greener coach factory in ralph lauren outlet online the old discount shoes repertoire cheap nhl jerseys staged roshe everywhere. Time, hellohuarache
avatar #13
KristofER20 2011. augusztus 1. 291 hozzászólás 1293.
Válasz coRDHA-noob #12. hozzászólására
akkor pontosítok a kérdésen :) az javítós tenkelhárító rakétáját lehet e célra vezetni vagy passzív (kilövöd azt csoki)?
Ja hogy te az Engi-rlő beszéltél xD nem tudom, de amit írtam a vadásgéppel az is csak feltételezés.
avatar #12
coRDHA-noob 2011. augusztus 1. 77 hozzászólás 3290.
Válasz KristofER20 #11. hozzászólására
Én a rávezetős módszert tartom valószínűnek, tehát megjelölöd a célt, folyamatosan rajta tartod, a vadászgépen látják hogy van egy cél, kilövik a rakétát és az oda megy ahova a lézer mutat. Persze az hogy én mit képzele és mi lesz azt nem biztos hogy fedi egymást, de hogy a lézernek nem sok értelme van enélkül az biztos. Nem hogy nem sok, semmi :)
akkor pontosítok a kérdésen :) az javítós tenkelhárító rakétáját lehet e célra vezetni vagy passzív (kilövöd azt csoki)?
avatar #11
Válasz coRDHA-noob #10. hozzászólására
grat a leíráshoz nekem tetszik ;)

öngyógyítós harcezköz: ha ez kb így fog működni akkor tényleg nem gáz annyira .. a páblik tapasztalatokból kiindulva úgysem javítós kaszttal szokták elvinni a járműveket így legalább hosszabb játékélményt nyújt majd vérpistikének is cserébe vissza kell vonulnia a megfelelő időben

amúgy célkijelölő mint bc2-ben a dartgun lesz e? vagy elképzelhető-e hogy a lézer-el lehet eme rakéta rávezetést kiváltani .. vagy maradnak paszívak a tankelhárító rakéták?
Én a rávezetős módszert tartom valószínűnek, tehát megjelölöd a célt, folyamatosan rajta tartod, a vadászgépen látják hogy van egy cél, kilövik a rakétát és az oda megy ahova a lézer mutat. Persze az hogy én mit képzele és mi lesz azt nem biztos hogy fedi egymást, de hogy a lézernek nem sok értelme van enélkül az biztos. Nem hogy nem sok, semmi :)
avatar #10
coRDHA-noob 2011. július 31. 77 hozzászólás 3290.
Válasz KristofER20 #7. hozzászólására
Nem olyan vészes az a gyógyulás, kell vagy 20-30 másodperc nyugalmi állapot hogy elkezdjen tölteni és marha lassan tölt, kb másodpercenként 1%-os vagy valami ilyesmi. Tehát igazán akkor jó ha teljesen visszavonulsz a tankal, vagy pl leszálsz valahova egy helivel, és megvárod míg regenerálódik, ez mondjuk 60%-ről lehet akár egy perc is.
grat a leíráshoz nekem tetszik ;)

öngyógyítós harcezköz: ha ez kb így fog működni akkor tényleg nem gáz annyira .. a páblik tapasztalatokból kiindulva úgysem javítós kaszttal szokták elvinni a járműveket így legalább hosszabb játékélményt nyújt majd vérpistikének is cserébe vissza kell vonulnia a megfelelő időben

amúgy célkijelölő mint bc2-ben a dartgun lesz e? vagy elképzelhető-e hogy a lézer-el lehet eme rakéta rávezetést kiváltani .. vagy maradnak paszívak a tankelhárító rakéták?
avatar #9
Válasz HanTingtoN #8. hozzászólására
Értem!

Nekem egy kritikus pont volt bc2 ben hogy ha eldobsz egy gránátot és közbe lelőnek akkor olyan mint ha el se dobtad volna pedig a szemed láttára robban fel a gránátod ez enemy alatt erre a dologra odafigyeltek hogy láttad?

Köszi B
2 részre kell bontani ezt a kérdést van a kibiztosított, de még el nem dobott, illetve a pont halál pillanatában eldobott. Az utóbbival már találkoztam az alfában és ugyan amikor meghaltam nem láttam robbanást, de mikor újraéledtem szépen kiíródott a képernyőre a triple kill és a 300 pont :). Az hogy a kifeszített gránát felrobban-e nem tudom, de én örülnék neki.
avatar #8
HanTingtoN 2011. július 31. 231 hozzászólás 1563.
Értem!

Nekem egy kritikus pont volt bc2 ben hogy ha eldobsz egy gránátot és közbe lelőnek akkor olyan mint ha el se dobtad volna pedig a szemed láttára robban fel a gránátod ez enemy alatt erre a dologra odafigyeltek hogy láttad?

Köszi B
avatar #7
Válasz Drang #5. hozzászólására
Kiváló írás ismételten, köszönet a friss infókért. Az irigykedőkkel kapcsolatban, osztom Balázs véleményét. Amúgy a blogolás kapcsán leírhatnád a javaslataidat.

A tartalommal kapcsolatban:
Az assaut medic összevonás jó út lehet.
A járművek öngyógyulása nagyon arcade, azért haragszom egy kicsit...
Nem olyan vészes az a gyógyulás, kell vagy 20-30 másodperc nyugalmi állapot hogy elkezdjen tölteni és marha lassan tölt, kb másodpercenként 1%-os vagy valami ilyesmi. Tehát igazán akkor jó ha teljesen visszavonulsz a tankal, vagy pl leszálsz valahova egy helivel, és megvárod míg regenerálódik, ez mondjuk 60%-ről lehet akár egy perc is.
avatar #6
HanTingtoN 2011. július 31. 231 hozzászólás 1563.
járművek öngyogyólásával kapcsolatban igaza van drangnak, mert hát a marketing az az hogy realisztikus játékra törekszenek ........ akkor viszont ha realisztikusságra törekszenek akkor a járművek ne gyógyuljanak maguktól mert hát nem transformerek vagy mi a szösz!!:D

B
avatar #5
Drang 2011. július 31. 2730 hozzászólás 86.
Kiváló írás ismételten, köszönet a friss infókért. Az irigykedőkkel kapcsolatban, osztom Balázs véleményét. Amúgy a blogolás kapcsán leírhatnád a javaslataidat.

A tartalommal kapcsolatban:
Az assaut medic összevonás jó út lehet.
A járművek öngyógyulása nagyon arcade, azért haragszom egy kicsit...
Drang over and out!
avatar #4
Thaddeus 2011. július 31. 29 hozzászólás 5532.
Jó írás lett, grat. A reconhoz annyit mondanék, hogy örülök, hogy ennyire gyengítik, a sok kis mesterlövész meggondolja, hogy érdemes-e vállalni a terhet. BC2-ben is nem hiába volt korlátozva a száma, waron meg nem is használta senki (max a shotgunos verziót).
avatar #3
Válasz HanTingtoN #2. hozzászólására
Így nézz ki egy Blog jól nyomod krisz így tovább köszi az infókat!!!!
Ne törődj a sok irigy f.......al :D

Üdv Balázs
Hehe, örülök hogy tetszik.
avatar #2
HanTingtoN 2011. július 30. 231 hozzászólás 1563.
Így nézz ki egy Blog jól nyomod krisz így tovább köszi az infókat!!!!
Ne törődj a sok irigy f.......al :D

Üdv Balázs
avatar #1
Aúújeee :) Ez a blog fozmázás itt az oldalon kicsit 18. századi, vagy csak én igényelnék túl sokat? :D