Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

ptmilan 

ptmilan

Név:
Életkor:
Nem:
Város:
Pete-Tóth Milán
21
férfi
Balatonszabadi
Csapat:
Blog:
Fórumrang:
Albumok:
Weblap: http://www.ptmilan.blog.hu
E-mail cím: nem publikus
MSN:

[BF3] Battlefield 3 - BETA (XBOX 360) 2011. október 1. ptmilan 4 hozzászólás 14419 olvasás

Mára már gondolom világszerte több millióan veszik fel a harcot a Battlefield 3 BETA verziójában. Nekem is szerencsém volt kipróbálni a játék csaknem végleges verzióját XBOX 360 konzolon.

Hasonlóság...

Nos, sokan mondták, hogy a konzolos verzió fel sem veszi a harcot a PC-vel, mert akkora lesz a különbség. Hát, én kipróbáltam PC-n is, és azt kell, hogy mondjam, nekem az XBOX 360-as verzió nyerte el a tetszésemet. Na, de a játékról is valamit. Nagyon gyorsan lehet fejlődni (pont mint a Call of Duty-kban), hamar le lehet szedni az ellenfeleket (pont mint a Call of Duty-kban), mindenért mindenféle kitüntetéseket, meg plusz pontokat kapunk (pont mint a Call of Duty-kban). Miért is írtam azt, hogy "pont mint a Call of Duty-kban"? Mert nagy részében hasonlít a CoD játékokra. Engem ez különösképpen nem zavart, így is tetszett.Grafika, látványvilág

A grafika sokban változott a Battlefield: Bad Company 2-höz képest, legalábbis úgy vettem észre. A rombolhatóságot még nem néztem, bár egyszer úgy haltam meg, hogy rám omlott a fél emelet, úgyhogy biztos az is rendben van. Igaz, konzolon csak egy pálya volt (Operation Métro - RUSH), de a táj meg az alagútban a sötétség nagyon ott volt, hogy így mondjam. A hangokról meg nem is beszélve, egyszerűen fantasztikus.Játékélmény, avagy marad Battlefield?

A játék csak úgy pumpálja a játékosba az adrenalint, főleg egy zárt téren, ahol nem tudod honnan csapnak le rád. A Battlefield ismét hozza a formáját, ami a játékélményt illeti (azért egy-két jármű nem ártott volna). 24 fő, 12/12 felállásban csaphat össze, és szerezheti meg a győzelmet. Remekül visszaadja a harc "élményeit", amit már a Battlefield-ektől megszokhattunk.Jópofa ötletek, felszerelések, fegyverek

A fegyverkészlet immáron nem egyben van (orosz és amerikai), hanem szépen elválasztva egymástól. Minden fegyverre külön megszerezhetünk különféle kiegészítőket, amik könnyebbé, vagy éppen nehezebbé tehetik a játékunkat. Amit jónak és egyben viccesnek tartok, az a taktikai lámpa, amit ha bekapcsolunk és rávilágítunk az ellenfélre, úgy elvakul, hogy mi simán leszedhetjük. (Sajnos távolról nem hasznos, hamar kiszúrhatnak minket.) A specializációk most is nagyon jók, ötletesek. Fegyverünket egy külön menüben kedvünkre alakíthatjuk. Amit még jó ötletnek tartok, az a Mobil respawn. Csakis egy Recon rakhatja le, ami arra szolgál, hogy akár az ellenfél bázisára is leszülethetünk, ha szerencsénk van. A legnagyobb újdonság talán az, hogy ha lőnek ránk, akkor egy időre elhomályosul a kép (ugye a pattogó törmelékektől meg mindentől). Úgyhogy vannak ilyen jópofa megoldások a játékban. Apropó, van hasalás mód!!!Kasztok

Itt történt igazán a legnagyobb változás, vagy mondhatnám úgy is, hogy kavarodás. Ugyanis, az Assault viszi a Medic Kit-tet és nagykaliberű gépfegyverrel rohangál, a Support meg a lőszeresládát. Elsőre nagyon furcsa és összezavaró, de aztán egy kis idő múlva meg lehet szokni. Az Engineer és a Recon nagyjából változatlanul maradt, csak most az Engineer is gépkarabéllyal, nem pedig hangtompítós fegyverrel rohangál.Tuti vétel? (Összegzés)
Nem egész, egy hónap van a teljes játék megjelenéséig, úgyhogy akad némi csiszolni való a játékon, de szerintem remek játék lesz, főleg Conquest játékmódban, járművek társaságában. Aki szerette a Battlefield Bad Company 2-t (vagy esetleg a BF2-t), az már gondolom előrendelte (ahogyan én is tettem). Már csak győzzük kivárni azt az egy hónapot!

[video]http://www.youtube.com/v/6gYUNC5ls58?version=3&hl=hu_HU&rel=0[/video]


avatar #4
ptmilan 2011. október 1. 103 hozzászólás 2780.
Válasz Drang #2. hozzászólására
Üdv!
Köszönjük, hogy konzolos szemszögből is olvashatunk a Bétáról. Jó kezdés, lesz még folytatása?

ui: A konzolos verzióban is ki lehetett próbálni a Caspian Border mapot?
Ezt írta pontosan: "Caspian Border is not in the consoles client file you downloaded. PC's download was 3.9Gb compared to the consoles 1.2Gb.
Also PC Caspian Border was running on limited servers to get stability and performance data from servers running at capacity. Consoles do not need the same server stability check as the player numbers are the same across all game modes."
avatar #3
ptmilan 2011. október 1. 103 hozzászólás 2780.
Válasz Drang #2. hozzászólására
Üdv!
Köszönjük, hogy konzolos szemszögből is olvashatunk a Bétáról. Jó kezdés, lesz még folytatása?

ui: A konzolos verzióban is ki lehetett próbálni a Caspian Border mapot?
A folytatás még elválik. :) Kérdésedre a válasz: Sajnos nem lehetett kipróbálni és úgy tűnik nem is lesz rá alkalom, Daniel Matros twitteren megerősítette. :siros:
avatar #2
Drang 2011. október 1. 2730 hozzászólás 86.
Üdv!
Köszönjük, hogy konzolos szemszögből is olvashatunk a Bétáról. Jó kezdés, lesz még folytatása?

ui: A konzolos verzióban is ki lehetett próbálni a Caspian Border mapot?
Drang over and out!
avatar #1
ptmilan 2011. október 1. 103 hozzászólás 2780.
Ez a saját véleményem, lehet, hogy másnak más, nem szeretnék vitatkozni. Köszönöm! :)