Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

DLIVEKING 

DLIVEKING

Név:
Életkor:
Nem:
Város:
Bartha Zsolt
26
férfi
Debrecen
Csapat:
Blog:
Fórumrang:
Albumok:
Weblap:
E-mail cím: nem publikus
MSN:

[BF3]ROHAMOSZTAGOS! Lefordítva 1. 2011. október 3. DLIVEKING 7 hozzászólás 32463 olvasás

A sorozat első része!Roham puskák!
A fegyverek,felszerelések és a perkek leírása+Tippek tőlem mindenkinek!:)

ROHAMOSZTAGOS:Elsődleges fegyverei a különböző karabélyok és gépfegyverek.Elsősegélycsomagot hordoz és defibrillátort.


M416:Az M416-ot a híres Heckler & Koch,német fegyvergyártó vállat fejlesztette ki, az klasszikus M16-os megbízhatóbb változata. A fegyver alapvetően az M16 és a G36-os Roham puskák fúziójából jött létre. Az M416 megbízható és pontos, a mérsékelt visszarúgás és a tűzgyorsaság,ezzel hatékonyabbá vált az egész fegyver.Felfüggesztett gránátvető:40 mm-es gránátvető. Lehet tüzelni belőle repesz,páncéltörő illetve füst gránátokat.
(a karabélyok alsó szerelék sínére szerelhető fel/önmagában is hordozható)AEK971:Az AEK-917-et fejlesztették ki, mint lehetséges utódját az AK-74 roham puska sorozatnak.Egyedülálló visszarúgás csökkentő rendszere és magas tűz gyorsasága miatt kiváló közelről, de kordában tartani így is nehéz.Tüzelési típusok:Félautomata vagy tűzcsapás(3 lövés) módban távolsági célpontok ellen.F2000:FN Herstal a belga fegyvergyártó a bullpup(értsd:ravasz mögötti tár) roham puska.Taktikai elemeket szerelhetünk fel az alsó szerelék sínre.Ill. a felső szereléksínre tartozékok széles választékát szerelhetjük fel. A fegyver használatban van a különböző különleges erők egységinél,beleértve a pakisztáni, perui, chilei, indiai és lengyel erőket.Szaúd-Arábia és Szlovénia számára standard puskává kellett alakítani. A bullpup konfiguráció megakadályozza, hogy felfüggesztett fegyvereket szereljük fel rá.(gránátvető), de a tűz ereje miatt, halálos a harc általános alapelvei(CQB) szerint.Felfüggesztett sörétes puska:Támadó sörétes puska. Lehet tüzelni brenneke(egy nagy lövedék),sörétes és flechette(szöges) típusokkal.(a karabélyok alsó szerelék sínére szerelhető fel)AN94:Az elit orosz erőknél(specnaz) teljesít szolgálatot, az AN-94 egyedülálló és rendkívül pontos, 2-es tűz csapással rendelkezik a fegyver. Összehasonlítva a hagyományos AK sorozattal, az AN-94 lényegesen magasabb fokú képzés igényel. A képzett lövész hatékonyabban tud ezzel a fegyverrel tüzelni mint az átlagos roham puskákkal.G3A3:A népszerű gépkarabély először a Heckler & Koch gyártotta 1959-ben.Még ma is használják szerte a világon, különösen a harmadik világ országaiban. A G3-at sokrétűen lehet használni,jó fékező képessége és pontossága.A rendkívül kedvelt fegyverré tette.Khaybar KH2002:Iránban tervezett gépkarabélyt a 2000-es évek elején ismerte meg a világ.Most lépett szolgálatba az iráni hadseregnél.Legfőbb jellemzői titkosak.

Holnap jön a mérnök fordítása!

A végére egy kis extra(elég betegül néz ki :D)


A leírások nem teljesek,mivel ez még a béta verziója játéknak és vannak olyan fegyverek,felszerelések amik még nem állnak rendelkezésre.

Forrás:
http://battlelog.battlefield.com
www.bf3blog.com/


avatar #7
WannaB 2011. október 5. 236 hozzászólás 1522.
Moderálva...
Anti Global Retardator A.K.A CALEBMACI
avatar #6
DLIVEKING 2011. október 4. 260 hozzászólás 1421.
Válasz Destrojer #5. hozzászólására
TŰZCSAPÁS :ASD:A SD:
Igen az magyarul az jelenti a burst fire.Persze nem szó szerint ,de ezt jelenti több helyen is így láttam leírva.
avatar #5
Destrojer 2011. október 4. 57 hozzászólás 3931.
TŰZCSAPÁS :ASD:A SD:
Aláírás: (max 200 karakter)
avatar #4
LordMatteo 2011. október 3. 830 hozzászólás 447.
A gránátvető az M416 mellé sín nélkül is hozható, ugyanúgy a medicpack helyére, ekkor a képen látható kis vizipisztolyt lehet vinni. Vicc.
A kibaszás társas játék, sose feledd
avatar #3
exair 2011. október 3. 3783 hozzászólás 43.
bullpup: a tár a ravasz mögött van
amúgy kinek mi a kedvence? nálam az aek és az an-94 abszolút favoritok, de inkább az aek
avatar #2
DLIVEKING 2011. október 3. 260 hozzászólás 1421.
Válasz Drang #1. hozzászólására
Oh!
Ez hasznos, köszönet a fordításért!
Hát a google fordító sokat segített :D
Viszont a battlelogon sok képet nem tudtam bemásolni. mert eleve szar a link.(pl:rákattintok a g3a3-ra és bejön a nem tudom milyen sniper.)De meg papa megoldaj :xD:
avatar #1
Drang 2011. október 3. 2740 hozzászólás 85.
Oh!
Ez hasznos, köszönet a fordításért!
Drang over and out!