Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

FreddyHawk 

FreddyHawk

Név:
Életkor:
Nem:
Város:
-
férfi
Csapat:
Blog:
Fórumrang:
Albumok:
Weblap:
E-mail cím: nem publikus
MSN:

[BF3] Kemp 2011. október 3. FreddyHawk 2 hozzászólás 13527 olvasás

Ahogy kiderült, hogy lehet feküdni a játékban, lelki szemeim előtt felderengett a kép : az óriási pályák két szélén hason heverésző sinperek csatáznak, pár bolond meg halomra löveti magát középen....

Aztán ott van még a support is... lehasal valahová, kiszórja maga mellé a lőszert és jónapot kívánok, próbálj meg átmenni a szűk alagutakon. Mindkét rémképre megfelelő mennyiségű és minőségű ellenszert mutat a játék.

A csipákat megszivatták - helyesen - a becsillanó optikákkal. Messziről ki lehet őket bökni, és ugye itt van a suppressive hatás is, ami tök új történet a BF-ek történelmében, de nekem kegyetlenül bejön : ha megszórod a környéket - akár eltalálod az áldozatot, akár nem, a kép behomályosodik, parázol kegyetlenül : ahogy azt kell is, ha valaki golyózáporba kerül.

A supportok lefekhetnek befedezni szögeket, és ebben a minőségben megfelelőképpen hatékonyak is, ugyanakkor nem megoldhatatlan felkoncolni az ilyen táborokat sem. Gránát, taktikai lámpa ( bizony, befordulsz a sarkon belevillantasz a jóbarát szemébe azt sem tudja hány nyolc kalács ) és hát az enginereknél mindíg ott figyel egy jópofa kályhacső a kemper kipukkantására.

Az egyensúly - első látásra - jónak tűnik, annak ellenére hogy rohadt nehéz támadóként győzni Metrón, ne ebből az egy mapból induljunk ki. A kempelés és az azt segítő hatások nem zavaróak a játékmenet szempontjából, pontosan betöltik a szerepüket, ahogy kell ; sokat kellett erre a nyavajás játékra várni, de úgy tűnik a tesztelés meghozta a gyömölcsét, egész jónak tűnik a balance!


avatar #2
Turo-HUN 2011. október 5. 21 hozzászólás 6505.
Remélem én is, hogy lesz megoldás a mesterlövészekre, mert rendkívül idegesítő amikor egy szerveren nincs Sniper limit és tényleg csak arról szól a játék, hogy én meg még rajtam kívül ketten rohanunk a stratégiai pontokhoz és közben négy irányból lőnek agyon.

Szerintem az a csapat veszít, amelyikben több Sniper van. Egyszerűen nem foglalnak semmit csak elbújnak és várnak, ezzel túl sokat nem segítenek. Az a pár ember, aki próbál pontokat foglalni nagy csodára nem képes a többszörös túlerőben lévő nem Sniper egységekkel szemben. 2-3 Sniper elég egy pályára bőven. Jobb lenne limitálni a számukat.
avatar #1
Drang 2011. október 4. 2730 hozzászólás 86.
snipa csillanaás+1
suppressive fire+1
taktikai fény +1
Drang over and out!