Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

DLIVEKING 

DLIVEKING

Név:
Életkor:
Nem:
Város:
Bartha Zsolt
27
férfi
Debrecen
Csapat:
Blog:
Fórumrang:
Albumok:
Weblap:
E-mail cím: nem publikus
MSN:

[BF3]CSALÓK/FÉRGEK! 2011. október 7. DLIVEKING 2 hozzászólás 17204 olvasás

DICE-os szankciók a béta cheaterek ellen!!!Mivel a Battlefield 3 beta nem használ semmilyen anti-cheat programot (pl:PB),így tartott sokáig,hogy megjelenjenek a csalók.A csalóknak már sikerült a játékhoz készíteniük Hacket-et, többek között az egyre népszerűbb Wall-Hack (mint a lenti kép). Az elmúlt néhány napban, egyre több a cheatert lehetett észrevenni a Béta szervereken.
A DICE-os srácok észrevették ezt,és szankciókat hoztak ellenük:DICE közösség vezetője Ian Tornay létrehozott egy hivatalos opciót a Battlelogon,ahol a felhasználók jelenthetik a csalókat,ha láttak a Battlefield 3 Bétában.A DICE az összes jelentést megpróbálja ellenőrizni és akit bűnösnek találnak,annak vagy az teljes accountját(origin) bannolják vagy csak a játék(BF3 beta) hozzáférését tiltják le.

A DICE viszont most a teljes játékra koncentrál minden erőforrásával.De már most sok kérdés tehetünk fel a teljes játékkal kapcsolatban.

A bétához egyelőre nem fog frissítés jönni.(Nincs is értelme,mivel még 3 napig tart a béta)

A teljes játékot is a hibák és a csalók fogják meghatározni?

Forrás:http://bf3blog.com/


avatar #2
DLIVEKING 2011. október 9. 260 hozzászólás 1431.
Válasz SIN #1. hozzászólására
Erre csak annyit tudok mondani, ha a DICE nem tudja kiszűrni a csalókat programmal (PB+egyéb infó), akkor mégis ha bejelentek vkit, akkor mi alapján fogják eldönteni, h csal-e? K/D? lol
Teljesen fölösleges lépés,ez mivel holnap vége a bétának és kalap.Utána meg gondolom valamit csak ki találnak,hogy a teljes játék élvezhető legyen.
avatar #1
SIN 2011. október 9. 2161 hozzászólás 127.
Erre csak annyit tudok mondani, ha a DICE nem tudja kiszűrni a csalókat programmal (PB+egyéb infó), akkor mégis ha bejelentek vkit, akkor mi alapján fogják eldönteni, h csal-e? K/D? lol