Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Medal of Honor és Battlefield 3 béta

Cikkek/Interjúk 2011. január 26. The_godfater 14 hozzászólás 7356 olvasás Címkék: EA games béta DICE Battlefield Battlefield Bad Company 2

A Medal of Honor kiadása előtt az EA Battlefield 3 bétatkulcsot ígért a limitált verzió mellé. A dobozon ott díszelgett a limited time offer = korlátozott időre szóló ajánlat. Mit is jelent ez?

Kicsit utána jártam a dolgoknak: Ki is kaphat Battlefield 3 bétakulcsot?

A történet úgy kezdődik, hogy amikor le volt értékelve a Medal of Honor Limited Edition, akkor vásároltam is. Gondolom, rajtam kívül sokan mások is megvásárolták. Gondolván arra, ha ilyen jó árban van, akkor beruháznak rá. Mások tán azért tették ezt, mert így azt remélték, kapnak majd ők is a MOH mellé bétakulcsot.

Volt nagy öröm, mikor jött a postás! Felbontottam a csomagot: szokásos kézikönyv, 2 db szórólap és a  lemez. A doboz elején, a bal felső oldalon  egy "Battlefield 3  Limited time offer. See back for details" felirat látható. Nem nagyon foglalkoztam vele akkor, leültem játszani. Majd eltelt egy kis idő, és keresgélni kezdtem a neten, vajon mit jelent ez a korlátozott időre szóló ajánlat.

www.ea.com/beta

Itt a szokásos marketingszöveg fogad: Szeretnéd az elsők között kipróbálni Battlefield 3-at? Ha Medal of Honor Limited Editiont vásárolsz, akkor meghívást kapsz a Battlefield 3 bétatesztjére...
Apróbetűs részben végre egy kis támpontot kapok, miszerint korlátozott időre szól az ajánlat és a Medal of Honor kiadásától számítva 1 éven belül meghívással zajlik majd a bétateszt lehetőség, melyhez a bétamegállapodást is el kell fogadnunk. A teszten minden 18 életévét betöltött személy regisztrálhat, az XBOX felhasználók esetében ezen felül GOLD tagság is szükséges. További információkkal majd későbbiekben szolgának. Irány a BF blog és az EA Fórum.

Battlefield Blog és EA fórum

A Battlefield Blogon megjelent -azóta updatelt- bejegyzés szerint: A Battlefield 3 bétakulcsra a limited editiont megrendelők számíthatnak. Zh1nt0 a blogbejegyzés frissítésében kiemeli külön, hogy akik előrendelték a játékot még a limitált verzió bejelentése előtt, azok ugyanúgy jogosultak a Battlefield 3 bétakulcsra.

Az EA UK fórumon találok idevonatkozó topikot, ám abban érdemleges információ nem jut a tudomásomra, csak a korábbi dolgok kösszönnek vissza.

EA livesupport

Az EA Live support volt a következő állomás. 3 ügyintézővel is sikerült konzultálnom, de mindenki hasonló vagy ugyanazt a választ adta.

Amit kiemelnék a beszélgetésből (szinte ugyanazokat a kérdéseket tették fel):

Support: From where did you purchase the game? ( Hol vetted a játékot?)

Support: You have pre-ordered MOH game (Hol rendelted elő a MOH játékot?)

Én: Hungary CDGALAXIS (Mellékesen jegyzem meg, írhattam volna 576-ot is.)

Support: Those who would purchase from EA store can only get the beta code.
(Csak azok kapnak bétakulcsot, akik az EA store-on vásárolták meg.)

Megkérdeztem még, hogy mi van a steam felhasználókkal, de a support ezt válaszolta: Only from EAstore.

Mivel a nemzetközi terepen homályos információkhoz jutottam a Bf3 bétáról,  így az Electronic Arts Magyarországtól kért szerkesztőségünk hivatalos állásfoglalást az ügyben.

A hazai EA képviseletében Zalaba Gabriel EA online és közösségi menedzser végül világos információkkal szolgált a Medal of Honor és a Battlefield 3 béta kapcsolatáról:

"A Medal of Honor előrendelői mindenféle felár nélkül automatikusan LIMITED EDITION vagy TIER1 EDITION  kiadást kaptak, attól függően, hogy melyik bolttól rendelték meg a játékot. Magyarországon hivatalosan az 576 KByte boltjaiban lehetett TIER1 EDITION-t kapni a megjelenés napján, minden más boltban pedig LIMITED EDITION-t árultak. Kizárólag az említett két verzión van feltüntetve pirossal a doboz bal felső sarkán, hogy a játékos jogosult a bétában való részvételre. Az akció PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra egyaránt vonatkozott.
A BATTLEFIELD 3 béta az előrendelői akció része volt, ezért aki előrendelte a dobozos játékot (LIMITED, TIER1) az mindenféleképpen részt vehet a bétateszten.
Aki az EA Store-ban rendelt elő természetesen az is megkapja az azonnali hozzáférést a BATTLEFIELD 3 bétához.
A Steam igaz forgalmaz Electronic Arts játékokat, de gyakran más konstrukciókkal teszi, mint az EA Store. Ha  Steamen a játék leírásában nem volt feltüntetve a bétateszt lehetősége, akkor nagy valószínűséggel csak a letölthető fegyverekről volt szó LIMITED EDITION gyanánt. A Steam egy független rendszer az EA-től, ezért mindig olvassátok el a játékleírást mielőtt a vásárlás mellett döntötök!"

Tehát aki előrendelte, vagy limited és tier1 kiadást vásárolt dobozosan vagy az EA storeban, az mindenképp hozzájut az áhított bf3 bétakulcshoz. Aki meg kivár és nem vett más játékot a bétakulcs miatt annak - a legutóbbi Bf játékok példájából kiindulva - gondolom lesz  Facebookon, Twitteren, különböző oldalakon akció, vagy mint a Bad company 2 esetében,  aki előrendeli a Battlefield 3-at, kap bétakulcsot!

avatar #14
M4croR 2011. augusztus 27. 622 hozzászólás 620.
Válasz Totalcar #13. hozzászólására
Ha most veszek Limitedet akkor kapok kulcsot?
Nem tudom, nekem is ez a kérdés jutott egyből az eszembe. Én 3 nappal ez előtt vettem meg a játékot 576-on a Tier 1 változatát a játéknak. Kapni fogok kulcsot vagy nem?
Nem az vagy, akinek születtél, hanem akivé magadtól lenni tudsz.
avatar #13
Totalcar 2011. június 13. 378 hozzászólás 1044.
Ha most veszek Limitedet akkor kapok kulcsot?
avatar #12
shaddam 2011. január 27. 906 hozzászólás 409.
Válasz vferi65 #11. hozzászólására
Nem igazán értem mire ez a nagy lelkesedés, hogy valaki bétázhat. Igaz én egy film premierekor se voltam hajlandó soha órákat sorban állni a jegyért, hogy elmondhassam, 2 nappal előbb láttam mint más.
Ettől persze akinek ez öröm, az tegye..... :)
Én úgy vagyok vele hogy jó beleszagolni a játékba.Ha nem a premier után veszem tesztekre alapozva akkor ez segít eldönteni kell-e nekem.
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #11
vferi65 2011. január 26. 661 hozzászólás 565.
Nem igazán értem mire ez a nagy lelkesedés, hogy valaki bétázhat. Igaz én egy film premierekor se voltam hajlandó soha órákat sorban állni a jegyért, hogy elmondhassam, 2 nappal előbb láttam mint más.
Ettől persze akinek ez öröm, az tegye..... :)
avatar #10
Drang 2011. január 26. 2730 hozzászólás 86.
Válasz profi150vok #9. hozzászólására
Ez a hír már kint volt egyszer csak törölve lett.
igen, a hazai EA nyilatkozatával frissült
Drang over and out!
avatar #9
profi150vok 2011. január 26. 91 hozzászólás 3002.
Ez a hír már kint volt egyszer csak törölve lett.
avatar #8
Válasz Kakadu_HUN #7. hozzászólására
Sajnos nem vettem meg a Medal of Honort, de remélem, hogy lesz lehetőség előrendelőknek is kipróbálni.
Biztos hogy lesz... Nézd így volt a Bad company 2 béta esetében is... Azt mondták csak előrendelőknek meg bla bla bla. És lásd adtak újsághoz, hivatalos oldalon, más oldalakon... Csak itt nem volt eggyértelmű az egész!
Ezért is jártunk utánna a dolgoknak!
avatar #7
Kakadu_HUN 2011. január 26. 112 hozzászólás 2633.
Sajnos nem vettem meg a Medal of Honort, de remélem, hogy lesz lehetőség előrendelőknek is kipróbálni.
avatar #6
Bala 2011. január 26. 409 hozzászólás 982.
Válasz Drang #5. hozzászólására
Mindenesetre öröm, hogy a magyarok képben vannak a többi forráshoz képest...
annak is örülhetünk, hogy van hivatalos infó erről! remélem később is kapunk majd a kérdésekre ilyet! :)
avatar #5
Drang 2011. január 23. 2730 hozzászólás 86.
Mindenesetre öröm, hogy a magyarok képben vannak a többi forráshoz képest...
Drang over and out!
avatar #4
Válasz Stukator #3. hozzászólására
Milyen nagyvonalúak.

Hát válságvan nem osztogathatják csak úgy akárkinek, ezt ki kell érdemelni...
Mit? Azt, hogy letesztelhetik rajtam mennyire hányták össze a játékot és hány ezer sebből vérzik majd 1-2 hónappal a kiadás előtt? De rendesek...
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #3
Stukator 2011. január 23. 36 hozzászólás 4956.
Milyen nagyvonalúak.

Hát válságvan nem osztogathatják csak úgy akárkinek, ezt ki kell érdemelni...
avatar #2
Öröm és bódootááá:D
avatar #1
shaddam 2011. január 22. 906 hozzászólás 409.
Nesze semmi fogd meg jól.Gondolom 3-4 héttel a megjelenés előtt meg jön a nyílt béta és az ea máris dicsfényben fog fürödni.Nem kell messzire menni hogy mondjak egy címet aminél ezt játszották el.
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake