Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Battlefield.hu Hősei: Helyszíni jelentés

Cikkek/Interjúk 2011. március 30. Drang 13 hozzászólás 8542 olvasás Címkék: videó war nyeremény zene stream Budapest Magyarország OGC EA games mod DICE Battlefield Battlefield 2 Battlefield 1942 Battlefield 2142 Battlefield Heroes Battlefield Bad Company 2 Battlefield 1943 Battlefield Vietnam BFTV Battlefield Play4Free Battlefield 3 Battlefield Bad Company 2 Vietnam

Battlefield.hu Hősei: Helyszíni jelentés

A cikk a Battlefield.hu Hősei Vetélkedő televíziós felvétele nyomán íródott. A versenyről készült televízióadást 2011. 03. 31-én, 20:30-tól a Battlefield.hu TV különkiadásában láthatjátok.

Február utolsó hétvégéjén különleges hazai Battlefield esemény zajlott. A Battlefield.hu Hősei Vetélkedőbe jutott játékosok "Az Év Battlefield Oldala" harci zsákmányáért küzdhettek meg. Riport a műsor felvételéről.

A Battlefield.hu Hősei Vetélkedő

A Battlefield.hu szerkesztősége "Az Év Battlefield Oldala" győzelem után az OGC és az EA Magyarország támogatásával nyereményjátékot indított.


"Az  Év Battlefield Oldala" harci zsákmánya

A vetélkedő előkészítése közel másfél hónapon át zajlott, hetente több alkalommal éjszakába nyúló munka folyt a szerkesztőségi üléseken. Mindenki a maga módján próbált hozzájárulni az esemény megvalósításához. A rovatfelelősök: BananaJoe, Lordmatteo, Miller, hello_kitty, Elektro, Pra, nandor90, Horec és vFeri a saját Battlefield részük kapcsán írták össze lehetséges kvízkérdéseiket, gyűjtötték a képeket, vagy épp egy BF2 pályán számolgatták a TV-toronyba vezető lépcsőfokokat. :) Ezalatt Bala a játékpromóciókon dolgozott: plakátot rajzolt, rovatlogót készített, míg Kókusz a vetélkedő zenei anyagát állította össze. A Battlefield.hu TV műsorán ezalatt SIN tartotta a frontot, sorban jöttek a heti sorsolások, emellett Skype-on  és csetben is válaszolt kérdéseitekre a játékkal kapcsolatban.

A tartalmi részek kidolgozása mellett párhuzamosan a vetélkedő helyszínének felkutatásán és a helyszínre tervezett Battlefield játékhoz kapcsolódó technika előteremtésén dolgoztunk.  Ez utóbbi problémát számos zsákutca után a közösség erejéből építkezve sikerült áthidalni. A szerkesztők (Stryker, Sydac, MasterT, Drang) és a Team GigagByte (TaploTomek, Bari)  felajánlásával összeállt a mini LAN gépállománya. A helyszín keresése több vonalon zajlott, hasonló kanyarokkal, mint a géppark ügye. Végül a döntő helyszínéül Sydac közbenjárásának köszönhetően, munkahelyének irodaháza szolgált, ahol a műszaki hátteret vFeri és Sydac intézte.

Az esemény előtti napon délutántól a technika kiépítése történt, a helyszínre érkezve éppen a világításpróbára csöppentem. A műszaki környezetet Sydac és vFeri munkatársai keltették életre (minden köszönet nekik a háttérmunkáért). Így a Battlefield 3 színvilágát idéző fényárban tudtam le az utolsó telefonhívásokat a döntősök irányába. A helyszín készen állt a másnapi bevetésre...

A csupasz valóság...

Kora délelőtt keveredtem ki a kelenföldi villamos kocsiszín közvetlen szomszédságában elterülő ipartelepre, ahol a helyszínen a szerkesztőség offline-különítménye és a műszaki személyzet már izgatottan várta a kezdést. A számítógépek és gazdáik sorban érkeztek az eseményre, befutott  TaploTomek és Bari, majd Sanyiharcos az ellátmánnyal, végül némi keveredés után SIN, Stryker és MasterT is becsekkolt.


Épül a mini LAN, a képen: Cselló és Stryker

Mindenki munkához látott, párhuzamosan és több szálon futott a helyszíni előkészület. A helyi számítógépes hálózat kiépítésével voltak kisebb gondok ugyan, de végül Stryker "összehegesztette" a hálót, közben SIN is beásta magát, a Battlefield.hu TV közvetítő állása is kiépült. A terem másik felében TaploTomek és IMP a dekorációval bajlódott, miközben Sturm fotózta őket.  Ezalatt a konyhában Szandra már vajazta a szendvicseket. A vetélkedő műsorvezetőjét, Csellót a helyszínen kellett tréningeznünk egy Battlefield gyorstalpaló keretein belül, hogy tisztában legyen a játék alapjaival. Mindenki pörgött, tette a dolgát. Már csak a játékosokra vártunk...


Cselló örömmel vállalta a műsor vezetését :)

A szereplők

A Battlefield.hu Hősei verseny első köréből Giulio_K95, ElitCrysis, FreezerKillerHUN, Habib2107, PingWIN7 és Szerzetes (az ő akadályoztatásuk esetére a kihúzott pótrésztvevők: Jezzahun, Minusz, petikee, rvn_10, Crockett84 és General_Sonny ) került a döntőbe Fortuna közbenjárásnak köszönhetően. Végül a kiválasztottak közül egyeztetés után ElitCrysis, FreezerKillerHUN, Habib2107, PingWIN7, Minusz és petikee jutott be a Battlefield.hu Hősei Vetélkedőbe. A többi kihúzott versenyző egy-egy Battlefield.hu pólót kapott ajándékba.

Érkezési sorrendben: petikee, ElitCrysis, Habib, PingWin, Minusz, FreezerKiller

A résztvevők közül petikee futott be elsőként. Félénken várt a lépcsőház bejáratánál. "Kicsit korán érkeztem, tudom!" - mondta mentegetőzve. Az időt elütve szóba elegyedtünk. Hamar kiderült, hogy BFBC2 játékosként a Magyar Kupát megjárt Hungarian Titan Warriors sorait erősíti. Később a hTw részéről kisebb alakulat érkezett társuknak szurkolni. Két megszeppent versenyző követte Petit a sorban. ElitCrysis és Habib közel egy időben érkezett, mindketten kísérővel az oldalukon. Így a közönség is szerveződni látszott a vetélkedőhöz. Ezt követően felpörögtek némileg az események, betoppant PingWin, majd nem sokkal rá a hórihorgas Minusz, végül pedig a döntő legfiatalabb résztvevője: FreezerKiller is megjelent. Mindegyikük magára öltötte Battlefield.hu pólóját, és rövid eligazítás után - kissé megilletődve - helyet foglalt érkezési sorrendben a játéktéren...


SINbácsi a házban, Battlefield.hu TV adásra kész...

A feladatok

1. A nagy Battlefield-teszt

A döntősök Battlefielddel kapcsolatos tárgyi tudását méri fel a klasszikus kvízelődöktől átmentett formában a nagy Battlefield-teszt. A játék lényege: a 6 játékosnak 16 kérdésre kell válaszolnia oly módon, hogy mindegyik kérdéshez 4 válaszlehetőséget kap (A,B,C,D), melyek közül csupán egy a helyes. Aki a helyes megoldás betűjelét adja meg, az kap pontot.

Vajon kié a helyes válasz?

A két forduló között Barit, a Team GigaByte csapat menedzserét faggattuk a neves hazai multigaming csapat eredményeiről és a jövőbeni tervekről. Megtudtuk, hogy a Battlefield alakulat - így a BFBC2 alkonyán - előretekint, és várja a következő Battlefield részt.

Bari válaszol


2. Battlefield közelkép

A videojátékok legjellemzőbb és legszembetűnőbb ismérve a felhasználói felület és a program vizualitása. A vetélkedő ezen fordulója a különböző Battlefieldek képi világára irányítja a döntősök figyelmét. A játék lényege: a 6 döntősnek 8 képet mutatunk, melyek különböző Battlefield játékok ismert pályáit ábrázolják. Itt is 4 válaszlehetőség közül kell  kiválasztani a helyes megoldást a résztvevőknek.


Hol járunk?

A Battlefield kezdete óta a játékosok egy köre szívesen adta pályaszerkesztésre, modolásra a fejét. Ezen a vonalon mondta el a szünetben meglátásait MasterT a Battlefield 2 játék alatt aktívan dolgozó Forgotten Hope 2 modder csapat magyar tagja.


SINbácsi élő közvetítését nemcsak az olvasók, de a helyszíni közönség is érdeklődve követte

3. Mi mennyi a Battlefieldben? (saccolós játék)

A BF mostanra már a számok és statisztikák bűvöletében létezik. Ebből mi sem maradhatunk ki,  így kerültek a programba a vicces, olykor meghökkentő adatok a Battlefield világából.


Most akkor hány emelet is van a TV Station épületében Sharqin?

A játék lényege: a hősöknek 8 csalafinta kérdésre kell válaszolniuk úgy, hogy a helyes megoldást a lehető legpontosabban (legkisebb eltéréssel) kell megsaccolniuk. (Például: Battletield 2-ben, Sharqi Peninsula pályán hány lépcsőfok vezet a TV Station tetejére?)

SIN a mikrofon másik oldalán

A két műsorszám között a Battlefield.hu TV közel egy éves tapasztalatairól a mindig vidám SINbácsi nyilatkozott, egyben vázolta a TV jövőbeni terveit, kiemelve a sávszélesség növelés és a hardverfejlesztés nyomán tesztelésre bocsátható több minőségű streamet.


Eligazítás

4. Csapatmunka

A Battlefield sorozat mint taktikai csapatjáték lett híres a First Person Shooterek világában.  A megmérettetés elmaradhatatlan részeként a döntős játékosok Battlefield Bad Company 2 Squad Rush játkémódban lejátszott mérkőzésen bizonyíthatták Battlefieldes játéktudásukat...


A csatatéren

Squad Rush: Batttlefield Bad Company 2 alapbeállításában két 4 fős squad harcol egymás ellen ebben az intenzív játékmódban. A támadó oldal feladata minden esetben a célpont (láda, MCOM állomás) felrobbantása. Ha az első célpontot felrobbantották, folytatódik a harc a pálya következő szakaszán, ahol szintén 1 ládát (MCOM állomás) kell robbantani.


Csak a játékban nincs könyörület...

A war színhelye Oasis, egy igazi városi pálya, mely a legutolsó 7.VIP Map Packban megjelent térkép, a régi nagy Bad Company kedvenc remake-je. A map elsősorban városi hadszíntér, így sok-sok gyalogos harcot tartogatott mindkét csapat számára. A 3v3 Squad Rush játékot SINbácsi közvetítette a Battlefield.hu TV helyszínről sugárzott adásában, melynek eredményével kialakult a vetélkedő végeredménye.

A program érdemi része ezzel lezárult. Már szépen sötétedni kezdett odakinn, mire a színteret lebontottuk. Elcsigázottan és az egész nap fáradtságával indultak haza a Hősök, nem sokkal utánuk szerkesztőink és segítőink is elszállingóztak. Örömmel nyugtáztam, hogy a rendezvény a terveknek megfelelően megvalósult. Ezúton is köszönet mindenkinek, aki hozzájárult az esemény létrejöttéhez!

Gratulálunk a Nyerteseknek!

A játék fő támogatói:


A Battlefield.hu Hősei Vetélkedő holnap  
20 óra 30 perckor

a Battlefield.hu TV különkiadásában
!

 

avatar #13
xiaojun március 12. 06:21 756 hozzászólás 502.
20180312 junda
wellensteyn jackets
jordan shoes
ugg outlet
coach factory outlet
coach outlet
oakley sunglasses
michael kors wallets
nike air max
nobis outlet
bulls jerseys
true religion jeans
canada goose outlet
christian louboutin outlet
coach outlet online
kate spade outlet
pandora outlet
nike store
nuggets jerseys
ray ban sunglasses
warriors jerseys
kings jerseys
ferragamo shoes
ray ban sunglasses
nike shoes
coach outlet canada
barbour outlet
oakley sunglasses
mulberry outlet
trailblazers jerseys
tory burch outlet
true religion jeans
tory burch outlet
ray ban sunglasses
asics pas cher
ed hardy clothing
cheap jordans
canada goose jackets
coach outlet online
air max trainers
birkenstock sandals
coach outlet
ugg outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
ugg boots
nike outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
true religion outlet
cavaliers jerseys
fitflops
air max 2017
chicago blackhawks jerseys
oakley sunglasses
cheap jordans
cheap nfl jerseys
mulberry handbags
asics shoes
longchamp solde
nike pas cher
swarovski outlet
canada goose outlet
giuseppe zanotti outlet
ralph lauren pas cher
canada goose outlet
jordan shoes
coach handbags
puma outlet
ugg outlets
mulberry bags
polo ralph lauren
polo ralph lauren
ugg outlet
fitflops sale clearance
ugg outlet
michael kors
oakley sunglasses
michael kors outlet
nets jerseys
coach outlet
chrome hearts outlet
michael kors outlet
pandora charms
denver broncos jerseys
ferragamo outlet
air huarache
michael kors outlet
nike outlet
michael kors outlet
supreme clothing
coach outlet
longchamp outlet
nike foamposite
cheap nfl jerseys
coach outlet
canada goose outlet
mulberry outlet
true religion jeans
michael kors outlet
mulberry handbags
coach outlet online
canada goose outlet
raptors jerseys
polo ralph lauren
soccer shoes
michael kors outlet
coach factory outlet
pandora charms
canada goose outlet
canada goose outlet
air jordan pas cher
michael kors outlet
michael kors
canada goose jackets
nba jerseys
canada goose outlet
coach outlet
ugg outlet
air jordan pas cher
jazz jerseys
pandora outlet
polo ralph lauren
coach outlet online
coach outlet
fitflops
oakley sunglasses
tory burch outlet
polo outlet
jordan shoes
ugg outlet
canada goose jackets
michael kors outlet
ray ban sunglasses
true religion outlet
ferragamo outlet
oakley sunglasses
supreme clothing
michael kors outlet online
lakers jerseys
air max 1
ralph lauren polo
longchamp handbags
cheap nhl jerseys
adidas nmd
uggs outlet
true religion jeans
polo ralph lauren
ray-ban sunglasses
oakley sunglasses
nike shoes
nike shoes
michael kors outlet
ralph lauren polo
polo ralph lauren
louboutin pas cher
cheap jerseys
mbt shoes
canada goose
polo ralph lauren
coach outlet store online
nba jerseys
uggs outlet
mont blanc pens
prada handbags
fitflops sale clearance
pandora charms
pandora charms
nfl jerseys wholesale
lebron james shoes
nike roshe one
pandora charms sale clearance
reebok trainers
valentino outlet
coach factory outlet
kate spade outlet
nike shoes
polo outlet
michael kors bags
ralph lauren outlet
air max 90
pandora jewelry
birkenstock outlet
christian louboutin shoes
canada goose jackets
longchamp handbags
cheap jordans
prada outlet
coach outlet
lacoste polo shirts
fitflops sale
oakley sunglasses
nhl jerseys
michael kors outlet
new balance pas cher
michael kors handbags
polo ralph lauren
air max 90
coach outlet
canada goose outlet
uggs outlet
uggs
ralph lauren polo shirts
ugg outlet
76ers jerseys
fitflops sale
ralph lauren polo
christian louboutin outlet
jordan shoes
coach outlet
coach outlet
polo ralph lauren
adidas outlet store
canada goose jackets
oakley sunglasses
rayban sunglasses
polo outlet
montblanc pens
nike trainers
soccer jerseys
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
nike blazer pas cher
cheap snapbacks
burberry outlet
hermes birkin
true religion jeans
christian louboutin outlet
tory burch outlet
bucks jerseys
canada goose outlet
michael kors handbags
ugg outlet
canada goose jackets
football shirts
converse shoes
cheap snapbacks
tory burch outlet
yeezy boost
prada sunglasses
mulberry handbags
michael kors uk
longchamp pas cher
nike store uk
michael kors outlet
michael kors outlet
rockets jerseys
coach factory outlet
cheap football shirts
fitflops outlet
nfl jerseys
mcm outlet
coach outlet
true religion uk
coach factory outlet
wizards jerseys
coach outlet
canada goose jackets
michael kors handbags
pandora outlet
ugg boots
oakley sunglasses
polo ralph lauren
mulberry bags
polo outlet
mont blanc pens
supreme clothing
jordan shoes
kate spade outlet
pistons jerseys
herve leger outlet
ray ban sunglasses
burberry outlet
mont blanc pens
coach factory outlet
nfl jersey wholesale
nfl jerseys
ray ban sunglasses
kate spade outlet
tory burch outlet
true religion jeans
swarovski crystal
cheap mlb jerseys
michael kors handbags
supra shoes
uggs outlet
michael kors outlet
lakers jerseys
ysl outlet
canada goose outlet
michael kors outlet
nike shoes
true religion jeans
coach outlet
moncler jackets
michael kors outlet
ecco shoes
michael kors outlet
longchamp bags
asics pas cher
longchamp outlet
swarovski outlet
michael kors outlet online
ferragamo outlet
polo outlet
polo ralph lauren
moncler outlet
oakley sunglasses
polo ralph lauren
nike roshe
fitflops shoes
christian louboutin shoes
canada goose outlet
ugg outlet
pandora charms sale clearance
pandora outlet
air max 90
michael kors outlet
coach outlet
coach factory outlet
ferragamo outlet
michael kors outlet
nike shoes
spurs jerseys
hermes outlet
cheap jordans
pandora outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
nike air max 2015
oakley sunglasses
hawks jerseys
ugg boots clearance
michael kors outlet
louboutin shoes
christian louboutin outlet
nike trainers
uggs outlet
coach handbags
pacers jerseys
canada goose jackets
kobe bryant shoes
nfl jerseys
michael kors
coach outlet online
celtics jerseys
kate spade outlet
ray ban sunglasses
cartier outlet
fitflops sale clearance
michael kors outlet
longchamp handbags
ray bans
christian louboutin shoes
coach canada
tory burch outlet
denver broncos jerseys
michael kors
moncler jackets
oakley sunglasses
bottega veneta outlet
polo shirts
hermes outlet
true religion outlet
air force 1
polo ralph lauren
pandora charms
adidas trainers
ray ban sunglasses
michael kors outlet
air max 90
oakley sunglasses
nike air max 90
true religion outlet
christian louboutin outlet
moncler outlet
polo outlet
new balance pas cher
grizzlies jerseys
coach outlet
longchamp pliage
ray ban sunglasses
nike air force 1
cheap jerseys
coach outlet
jordan shoes
polo outlet
air max uk
coach outlet
ugg outlet
adidas wings
ray ban sunglasses
canada goose jackets
canada goose jackets
mavericks jerseys
michael kors outlet
futbol baratas
swarovski outlet
cheap mlb jerseys
pandora jewelry
pandora outlet
canada goose coats
jordan shoes
pelicans jerseys
canada goose outlet
air huarache
mulberry sale
polo ralph lauren
michael kors handbags
ferragamo shoes
coach outlet
michael kors outlet
mont blanc pens
louboutin shoes
nba jerseys
hornets jerseys
cazal sunglasses
canada goose jackets
coach outlet
canada goose jackets
knicks jerseys
longchamp outlet
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
longchamp solde
heat jerseys
soccer jerseys
ray ban sunglasses
longchamp handbags
michael kors outlet
canada goose parka
ray ban sunglasses
marc jacobs outlet
air jordan 4
hermes belt
moncler outlet
canada goose outlet
coach outlet online
cheap nfl jerseys
michael kors outlet
nike free 5
cleveland cavaliers jersey
ugg outlet
coach outlet online
true religion jeans
ugg outlet
kate spade outlet
timberwolves jerseys
thunder jerseys
michael kors outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses wholesale
prada shoes
nike factory outlet
burberry outlet
coach outlet online
swarovski outlet
yeezy boost
oakley sunglasses
tory burch outlet
polo ralph lauren
ugg boots
nike presto
polo ralph lauren
true religion jeans
yeezy boost 350
chrome hearts outlet
burberry outlet
pandora outlet
pandora charms
oakley sunglasses
ugg boots clearance
fred perry polo shirts
canada goose outlet
coach outlet
canada goose outlet
new balance shoes
air jordan shoes
magic jerseys
canada goose outlet
true religion jeans
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
canada goose jackets
polo ralph lauren
christian louboutin outlet
clippers jerseys
links of london
salomon shoes
tods outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
kate spade outlet
mulberry handbags
christian louboutin online
suns jerseys
pandora outlet
nfl jerseys
coach outlet
kobe shoes
ferragamo outlet
supreme clothing
polo outlet
ray ban sunglasses
world cup jerseys
oakley sunglasses
polo outlet
kevin durant shoes
ray ban sunglasses
reebok outlet store
swarovski crystal
ralph lauren polo shirts
christian louboutin outlet
ugg boots
ralph lauren polo shirts
ray ban sunglasses
uggs outlet
nike trainers
mac makeup
rayban sunglasses
basketball shoes
kobe 9
adidas nmd
ray ban sunglasses
kate spade outlet
ugg outlet
nike pas cher
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
oakley sunglasses
adidas uk
nhl jerseys
cheap jerseys
coach outlet online
michael kors outlet
lacoste soldes
stephen curry shoes
dansko shoes
true religion jeans
ray ban sunglasses
avatar #12
Stryker 2011. március 31. 249 hozzászólás 1483.
Enyém csak az M4+203 és a plate volt.
avatar #11
Skyress.. 2011. március 30. 5165 hozzászólás 20.
grt
avatar #10
vferi65 2011. március 30. 661 hozzászólás 565.
Válasz hello_kitty #6. hozzászólására
Az összes fegyver Stryker gyűjteményéből került ki, vagy kölcsön is kért pár dióverőt? :_D
Tomek 3 csúzlit és egy pisztolyt hozott a dekor bővítésére.
avatar #9
hello_kitty 2011. március 30. 1633 hozzászólás 197.
Válasz Drang #7. hozzászólására
Tomek fegyverei is ott voltak...
Gondolom az volt a MARPAT-ra festett M4 EOTech-kel ;)
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #8
Koppi 2011. március 30. 79 hozzászólás 3260.
és ennek most mi köze a CShez?
avatar #7
Drang 2011. március 30. 2730 hozzászólás 86.
Válasz hello_kitty #6. hozzászólására
Az összes fegyver Stryker gyűjteményéből került ki, vagy kölcsön is kért pár dióverőt? :_D
Tomek fegyverei is ott voltak...
Drang over and out!
avatar #6
hello_kitty 2011. március 30. 1633 hozzászólás 197.
Az összes fegyver Stryker gyűjteményéből került ki, vagy kölcsön is kért pár dióverőt? :_D
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #5
Elitcrysis 2011. március 30. 26 hozzászólás 5822.
Na ezt majd megnézem:)
avatar #4
Running 2011. március 30. 209 hozzászólás 1672.
Gratula. Bari mesélte, hogy profi volt az egész szervezés!
avatar #3
Gerzson 2011. március 30. 21 hozzászólás 6449.
Jó látni hogy végre van élet a BF közösség oldalán :)
avatar #2
Drang 2011. március 30. 2730 hozzászólás 86.
Válasz IAMCOCONUT #1. hozzászólására
Jó visszanézni, hogy mi is történt a vetélkedőn! A videót meg alig várjuk! .)
Holnap jön a Battlefield.hu TV adásán. Új cikkben lesz majd elérhető...
Drang over and out!
avatar #1
IAMCOCONUT 2011. március 30. 795 hozzászólás 475.
Jó visszanézni, hogy mi is történt a vetélkedőn! A videót meg alig várjuk! .)
Ad rá a tartalékot!!!!