Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Battlefield.hu Hősei: Helyszíni jelentés

Cikkek/Interjúk 2011. március 30. Drang 13 hozzászólás 8702 olvasás Címkék: videó war nyeremény zene stream Budapest Magyarország OGC EA games mod DICE Battlefield Battlefield 2 Battlefield 1942 Battlefield 2142 Battlefield Heroes Battlefield Bad Company 2 Battlefield 1943 Battlefield Vietnam BFTV Battlefield Play4Free Battlefield 3 Battlefield Bad Company 2 Vietnam

Battlefield.hu Hősei: Helyszíni jelentés

A cikk a Battlefield.hu Hősei Vetélkedő televíziós felvétele nyomán íródott. A versenyről készült televízióadást 2011. 03. 31-én, 20:30-tól a Battlefield.hu TV különkiadásában láthatjátok.

Február utolsó hétvégéjén különleges hazai Battlefield esemény zajlott. A Battlefield.hu Hősei Vetélkedőbe jutott játékosok "Az Év Battlefield Oldala" harci zsákmányáért küzdhettek meg. Riport a műsor felvételéről.

A Battlefield.hu Hősei Vetélkedő

A Battlefield.hu szerkesztősége "Az Év Battlefield Oldala" győzelem után az OGC és az EA Magyarország támogatásával nyereményjátékot indított.


"Az  Év Battlefield Oldala" harci zsákmánya

A vetélkedő előkészítése közel másfél hónapon át zajlott, hetente több alkalommal éjszakába nyúló munka folyt a szerkesztőségi üléseken. Mindenki a maga módján próbált hozzájárulni az esemény megvalósításához. A rovatfelelősök: BananaJoe, Lordmatteo, Miller, hello_kitty, Elektro, Pra, nandor90, Horec és vFeri a saját Battlefield részük kapcsán írták össze lehetséges kvízkérdéseiket, gyűjtötték a képeket, vagy épp egy BF2 pályán számolgatták a TV-toronyba vezető lépcsőfokokat. :) Ezalatt Bala a játékpromóciókon dolgozott: plakátot rajzolt, rovatlogót készített, míg Kókusz a vetélkedő zenei anyagát állította össze. A Battlefield.hu TV műsorán ezalatt SIN tartotta a frontot, sorban jöttek a heti sorsolások, emellett Skype-on  és csetben is válaszolt kérdéseitekre a játékkal kapcsolatban.

A tartalmi részek kidolgozása mellett párhuzamosan a vetélkedő helyszínének felkutatásán és a helyszínre tervezett Battlefield játékhoz kapcsolódó technika előteremtésén dolgoztunk.  Ez utóbbi problémát számos zsákutca után a közösség erejéből építkezve sikerült áthidalni. A szerkesztők (Stryker, Sydac, MasterT, Drang) és a Team GigagByte (TaploTomek, Bari)  felajánlásával összeállt a mini LAN gépállománya. A helyszín keresése több vonalon zajlott, hasonló kanyarokkal, mint a géppark ügye. Végül a döntő helyszínéül Sydac közbenjárásának köszönhetően, munkahelyének irodaháza szolgált, ahol a műszaki hátteret vFeri és Sydac intézte.

Az esemény előtti napon délutántól a technika kiépítése történt, a helyszínre érkezve éppen a világításpróbára csöppentem. A műszaki környezetet Sydac és vFeri munkatársai keltették életre (minden köszönet nekik a háttérmunkáért). Így a Battlefield 3 színvilágát idéző fényárban tudtam le az utolsó telefonhívásokat a döntősök irányába. A helyszín készen állt a másnapi bevetésre...

A csupasz valóság...

Kora délelőtt keveredtem ki a kelenföldi villamos kocsiszín közvetlen szomszédságában elterülő ipartelepre, ahol a helyszínen a szerkesztőség offline-különítménye és a műszaki személyzet már izgatottan várta a kezdést. A számítógépek és gazdáik sorban érkeztek az eseményre, befutott  TaploTomek és Bari, majd Sanyiharcos az ellátmánnyal, végül némi keveredés után SIN, Stryker és MasterT is becsekkolt.


Épül a mini LAN, a képen: Cselló és Stryker

Mindenki munkához látott, párhuzamosan és több szálon futott a helyszíni előkészület. A helyi számítógépes hálózat kiépítésével voltak kisebb gondok ugyan, de végül Stryker "összehegesztette" a hálót, közben SIN is beásta magát, a Battlefield.hu TV közvetítő állása is kiépült. A terem másik felében TaploTomek és IMP a dekorációval bajlódott, miközben Sturm fotózta őket.  Ezalatt a konyhában Szandra már vajazta a szendvicseket. A vetélkedő műsorvezetőjét, Csellót a helyszínen kellett tréningeznünk egy Battlefield gyorstalpaló keretein belül, hogy tisztában legyen a játék alapjaival. Mindenki pörgött, tette a dolgát. Már csak a játékosokra vártunk...


Cselló örömmel vállalta a műsor vezetését :)

A szereplők

A Battlefield.hu Hősei verseny első köréből Giulio_K95, ElitCrysis, FreezerKillerHUN, Habib2107, PingWIN7 és Szerzetes (az ő akadályoztatásuk esetére a kihúzott pótrésztvevők: Jezzahun, Minusz, petikee, rvn_10, Crockett84 és General_Sonny ) került a döntőbe Fortuna közbenjárásnak köszönhetően. Végül a kiválasztottak közül egyeztetés után ElitCrysis, FreezerKillerHUN, Habib2107, PingWIN7, Minusz és petikee jutott be a Battlefield.hu Hősei Vetélkedőbe. A többi kihúzott versenyző egy-egy Battlefield.hu pólót kapott ajándékba.

Érkezési sorrendben: petikee, ElitCrysis, Habib, PingWin, Minusz, FreezerKiller

A résztvevők közül petikee futott be elsőként. Félénken várt a lépcsőház bejáratánál. "Kicsit korán érkeztem, tudom!" - mondta mentegetőzve. Az időt elütve szóba elegyedtünk. Hamar kiderült, hogy BFBC2 játékosként a Magyar Kupát megjárt Hungarian Titan Warriors sorait erősíti. Később a hTw részéről kisebb alakulat érkezett társuknak szurkolni. Két megszeppent versenyző követte Petit a sorban. ElitCrysis és Habib közel egy időben érkezett, mindketten kísérővel az oldalukon. Így a közönség is szerveződni látszott a vetélkedőhöz. Ezt követően felpörögtek némileg az események, betoppant PingWin, majd nem sokkal rá a hórihorgas Minusz, végül pedig a döntő legfiatalabb résztvevője: FreezerKiller is megjelent. Mindegyikük magára öltötte Battlefield.hu pólóját, és rövid eligazítás után - kissé megilletődve - helyet foglalt érkezési sorrendben a játéktéren...


SINbácsi a házban, Battlefield.hu TV adásra kész...

A feladatok

1. A nagy Battlefield-teszt

A döntősök Battlefielddel kapcsolatos tárgyi tudását méri fel a klasszikus kvízelődöktől átmentett formában a nagy Battlefield-teszt. A játék lényege: a 6 játékosnak 16 kérdésre kell válaszolnia oly módon, hogy mindegyik kérdéshez 4 válaszlehetőséget kap (A,B,C,D), melyek közül csupán egy a helyes. Aki a helyes megoldás betűjelét adja meg, az kap pontot.

Vajon kié a helyes válasz?

A két forduló között Barit, a Team GigaByte csapat menedzserét faggattuk a neves hazai multigaming csapat eredményeiről és a jövőbeni tervekről. Megtudtuk, hogy a Battlefield alakulat - így a BFBC2 alkonyán - előretekint, és várja a következő Battlefield részt.

Bari válaszol


2. Battlefield közelkép

A videojátékok legjellemzőbb és legszembetűnőbb ismérve a felhasználói felület és a program vizualitása. A vetélkedő ezen fordulója a különböző Battlefieldek képi világára irányítja a döntősök figyelmét. A játék lényege: a 6 döntősnek 8 képet mutatunk, melyek különböző Battlefield játékok ismert pályáit ábrázolják. Itt is 4 válaszlehetőség közül kell  kiválasztani a helyes megoldást a résztvevőknek.


Hol járunk?

A Battlefield kezdete óta a játékosok egy köre szívesen adta pályaszerkesztésre, modolásra a fejét. Ezen a vonalon mondta el a szünetben meglátásait MasterT a Battlefield 2 játék alatt aktívan dolgozó Forgotten Hope 2 modder csapat magyar tagja.


SINbácsi élő közvetítését nemcsak az olvasók, de a helyszíni közönség is érdeklődve követte

3. Mi mennyi a Battlefieldben? (saccolós játék)

A BF mostanra már a számok és statisztikák bűvöletében létezik. Ebből mi sem maradhatunk ki,  így kerültek a programba a vicces, olykor meghökkentő adatok a Battlefield világából.


Most akkor hány emelet is van a TV Station épületében Sharqin?

A játék lényege: a hősöknek 8 csalafinta kérdésre kell válaszolniuk úgy, hogy a helyes megoldást a lehető legpontosabban (legkisebb eltéréssel) kell megsaccolniuk. (Például: Battletield 2-ben, Sharqi Peninsula pályán hány lépcsőfok vezet a TV Station tetejére?)

SIN a mikrofon másik oldalán

A két műsorszám között a Battlefield.hu TV közel egy éves tapasztalatairól a mindig vidám SINbácsi nyilatkozott, egyben vázolta a TV jövőbeni terveit, kiemelve a sávszélesség növelés és a hardverfejlesztés nyomán tesztelésre bocsátható több minőségű streamet.


Eligazítás

4. Csapatmunka

A Battlefield sorozat mint taktikai csapatjáték lett híres a First Person Shooterek világában.  A megmérettetés elmaradhatatlan részeként a döntős játékosok Battlefield Bad Company 2 Squad Rush játkémódban lejátszott mérkőzésen bizonyíthatták Battlefieldes játéktudásukat...


A csatatéren

Squad Rush: Batttlefield Bad Company 2 alapbeállításában két 4 fős squad harcol egymás ellen ebben az intenzív játékmódban. A támadó oldal feladata minden esetben a célpont (láda, MCOM állomás) felrobbantása. Ha az első célpontot felrobbantották, folytatódik a harc a pálya következő szakaszán, ahol szintén 1 ládát (MCOM állomás) kell robbantani.


Csak a játékban nincs könyörület...

A war színhelye Oasis, egy igazi városi pálya, mely a legutolsó 7.VIP Map Packban megjelent térkép, a régi nagy Bad Company kedvenc remake-je. A map elsősorban városi hadszíntér, így sok-sok gyalogos harcot tartogatott mindkét csapat számára. A 3v3 Squad Rush játékot SINbácsi közvetítette a Battlefield.hu TV helyszínről sugárzott adásában, melynek eredményével kialakult a vetélkedő végeredménye.

A program érdemi része ezzel lezárult. Már szépen sötétedni kezdett odakinn, mire a színteret lebontottuk. Elcsigázottan és az egész nap fáradtságával indultak haza a Hősök, nem sokkal utánuk szerkesztőink és segítőink is elszállingóztak. Örömmel nyugtáztam, hogy a rendezvény a terveknek megfelelően megvalósult. Ezúton is köszönet mindenkinek, aki hozzájárult az esemény létrejöttéhez!

Gratulálunk a Nyerteseknek!

A játék fő támogatói:


A Battlefield.hu Hősei Vetélkedő holnap  
20 óra 30 perckor

a Battlefield.hu TV különkiadásában
!

 

avatar #13
hhcg01 2016. október 15. 178 hozzászólás 1877.
nike sportschuhe damen
Air Jordan Release Date
religion store
Soccer Boots Outlet nike
nike mercurial soccer cleats
coach sac à main
nike free
goedkope nike air max
charms pandora pas cher
Air Max 90
reebok running shoes
Korting sportschoenen
discount ray bans
official NHL jerseys
Chaussure Nike Pas Cher
nike air schuhe herren
ugg store
Nike Zapatos
oakley sunglasses clearance
michael kors bags outlet
chaussure basket homme
moncler jacket sale
nike sportschuhe
abercrombie and fitch store
nike sb stefan janoski
Miu Miu bags online
longchamp bags on sale
vans shoe store
Ugg boots Sale
portafoglio michael kors
Ray ban sale online
nike sneakers
toms sale
fitflops sale uk
outlet zapatos online
cheap mbt shoes sale
scarpe nike running
nike damenschuhe
Jordan Sneakers For Sale
Nike Store
ugg outlet online
cheap air max outlet
scarpe nike
burberry outlet store online
Billiga Nike Air Max
Moncler Outlet Online
womens nike air max
air force one pas cher
abercrombie deutschland
burberry schal
toms shoes outlet
nike joggesko
adidas store
balenciaga borse
tienda online abercrombie españa
ugg boots classic
zapatos de futbol nike
zapatillas running
cheap uggs for women
nike air max running shoes
new yeezy shoes
michael kors handbags on sale
chaussures nike pas cher
Jordan Store
adidas schoenen
uggs outlet
asics sko
new jordan releases
chaussure Nike homme
hyperdunk 2014
adidas outlet
ray ban sale
pandora bracelet charms
Toms Outlet Online
mulberry väskor rea
uggs for cheap
Timberland skor
chaussures de foot pas cher
ugg clearance
moncler outlet
adidas tienda online
adidas outlet stores online
newest lebron shoes
ugg boots for women
cheap christian louboutin
hogan scontate
nike shoes
nike chaussures
cheap nike air max
ropa abercrombie
Lebron 13
air max pas cher femme
nike tn pas cher
outlet prada online
Moncler Sale
nike schuhe günstig
adidas site officiel
cheap burberry bags
Air Jordan News
Nike Air Jordan 11
scarpe jordan
bambas adidas baratas
nike jordan shoes
pandora beads
pandora charm bracelet sale
zapatillas nike baratas
fendi pas cher
moncler coats for women
Adidas schuhe
cheap uggs
zapatilla adidas
scarpe adidas donna
scarpe adidas online
burberry sac pas cher
sac a main michael kors
prada outlet
nike skor outlet
fitflop online kopen
billige nike sko
ugg boots outlet online
nike air
Jordan Schoenen
Toms Shoes For Women
Uomo Hogan
burberry sac pas cher
chaussure adidas pas cher
huarache sneakers
Canada Goose Outlet
sandalias birkenstock
adidas shoenen
moncler girls
polo ralph lauren pas cher
Coach Bags On Sale
longchamp tote bag
sac givenchy
retro jordans for cheap
new pandora charms
scarpe hogan outlet
ray ban wayfarer eyeglasses
hogan rebel donna
christian louboutin outlet
ugg factory outlet
michael kors väska rea
adidas schuhe neu
nfl store
coach factory outlet online
tru religion jeans
louboutin heels
longchamp kaufen
Cheap Michael Kors
sac coach soldes
converse store
adidas kläder
23 is back
timberland outlet
botas de futbol
pandora jewelry store
Nike Online Store
hhcg-1 10.15
d56355
avatar #12
Stryker 2011. március 31. 250 hozzászólás 1470.
Enyém csak az M4+203 és a plate volt.
avatar #11
Skyress.. 2011. március 30. 5165 hozzászólás 20.
grt
avatar #10
vferi65 2011. március 30. 661 hozzászólás 562.
Válasz hello_kitty #6. hozzászólására
Az összes fegyver Stryker gyűjteményéből került ki, vagy kölcsön is kért pár dióverőt? :_D
Tomek 3 csúzlit és egy pisztolyt hozott a dekor bővítésére.
avatar #9
hello_kitty 2011. március 30. 1634 hozzászólás 198.
Válasz Drang #7. hozzászólására
Tomek fegyverei is ott voltak...
Gondolom az volt a MARPAT-ra festett M4 EOTech-kel ;)
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #8
Koppi 2011. március 30. 79 hozzászólás 3250.
és ennek most mi köze a CShez?
avatar #7
Drang 2011. március 30. 2740 hozzászólás 85.
Válasz hello_kitty #6. hozzászólására
Az összes fegyver Stryker gyűjteményéből került ki, vagy kölcsön is kért pár dióverőt? :_D
Tomek fegyverei is ott voltak...
Drang over and out!
avatar #6
hello_kitty 2011. március 30. 1634 hozzászólás 198.
Az összes fegyver Stryker gyűjteményéből került ki, vagy kölcsön is kért pár dióverőt? :_D
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #5
Elitcrysis 2011. március 30. 26 hozzászólás 5793.
Na ezt majd megnézem:)
avatar #4
Running 2011. március 30. 209 hozzászólás 1666.
Gratula. Bari mesélte, hogy profi volt az egész szervezés!
avatar #3
Gerzson 2011. március 30. 21 hozzászólás 6394.
Jó látni hogy végre van élet a BF közösség oldalán :)
avatar #2
Drang 2011. március 30. 2740 hozzászólás 85.
Válasz IAMCOCONUT #1. hozzászólására
Jó visszanézni, hogy mi is történt a vetélkedőn! A videót meg alig várjuk! .)
Holnap jön a Battlefield.hu TV adásán. Új cikkben lesz majd elérhető...
Drang over and out!
avatar #1
IAMCOCONUT 2011. március 30. 795 hozzászólás 472.
Jó visszanézni, hogy mi is történt a vetélkedőn! A videót meg alig várjuk! .)
Ad rá a tartalékot!!!!