Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Magánvélemény

15 perc hírnév 2011. május 29. Pene 25 hozzászólás 23150 olvasás Címkék: Magyarország WCG Facebook reklám politika üzlet

Magánvélemény

Hát megint itt ez a fantasztikum - most éppen Gaming Hungary néven - gyakorlatilag ugyanazokkal az emberekkel, akik eddig is rontották az elektronikus sportok levegőjét. Hangzatos tervek, erős médiajelenlét, még nagyobb számokkal körítve. És mi, esportolók mit várhatunk? Megint csak hivatkoznak ránk, vágókép leszünk a Frei-dossziéban, sokadrangú szegmense leszünk a hazai játékiparnak, netalántán végre kapunk is valamit?

Biztos bennem van a hiba, de egyszerűen nem bírom az ilyesfajta hírek kommentálását pozitívan szemlélni. Itt vagyok én, aki tényleg számos, ún. elektronikus sportot kipróbáltam, nem egyet aktívan, évekig űztem. Egyszer sem jutottam el úgymond professzionális szintre, viszont idestova tizennégy éve figyelemmel követem a legfőbb hazai és nemzetközi történéseket, a Quake-től kezdve az Elasto Manián keresztül egészen az NFS, CS, SC, WoW, UT, BF, GTA, DotA stb. szériákig (akár a Hódítót és társait is beleszámolhatjuk). Még azoknak a játékoknak a fejlődését és mozgásait is gyakran aktívan követtem, amikkel egy percet sem játszottam (Tekken, HALO, CS:Source, Guitar Hero stb.).

Ha valaki, hát én elmondhatnám magamról, hogy önként és dalolva beletettem sok ezer munkaórát a hazai elektronikus sportélet számtalan részébe, viszont ugyanez nem mondható el gyakorlatilag egyik személyről sem, akik a Gaming Hungary oldalon a tisztségviselők közt szerepelnek. Nem is lenne ezzel baj addig, ha nem látnám, hogy olyan hangzatos fogalmakkal és kifejezésekkel operálnának, mint hogy "Elősegítjük a hazai játékkultúra fejlődését!", "az e-sportok hátterének segítése" és "Az Egyesület a magyarországi elektronikus- és videojátékokat sportszerűen vagy szabadidős tevékenységként játszó, illetve a magyar és a Magyarországon fellelhető elektronikus-játék rajongók, valamint játékszoftver- és hardver-iparági szereplők koordinációs, információs szervezete.", illetve nem azt látnám, hogy esport ikonok és meghatározó játékok képeit használnák a prezentációikban, weboldalukon stb.

Ezen majd' tizenöt év alatt azt láttam, hogy vannak azok, akik ténylegesen is bele akarnak feccölni valamit ebbe az egész "elektronikus sportizébe", szeretnének valami maradandót alkotni, segíteni az egyes közösségeket, illetve vannak azok, akik erre az egészre úgy tekintenek, mint megélhetési forrás, mint akiknek teljesen mindegy, hogy az éppen aktuális játékosbázis mit akar és mik a realitások, és pénz beszél, kutya ugat alapon csinálják amit ők jónak tartanak. Úgyis ők ülnek a média mindenható lovának nyergében, majd a zindex és a gamer lapok on- és offline jól lehozzák, hogy mekkora királyság volt az éppen aktuális rendezvény, az meg tök mindegy, hogy az igazi elektronikus sportolók mit gondolnak. Úgyis ritka szánalmas és igen kicsiny réteg, nemdebár?...

Ugyanaz megy itthon ezen a téren, mint mondjuk a kereskedelmi TV-inkben. Megy a Mónika-show és a Joshi Barat, vagyis van nekünk fantörpikus LAN-os szépségversenyünk, hiperszupercsilivili égbőlaláereszkedős Microsoft vezérünk és még az Isten tudja mi minden. Csak az nincs, ami miatt tényleg ott lehetnénk az elektronikus sportok élmezőnyében: komoly LAN-ok komoly nyereményekkel, hogy a kompetitív játékról is szó essen, ne csak azt lássa az egyszeri esport játékos, hogy ez egy piac és pénzt és pénzt és még több pénzt kell kisajtolni belőle.

Vettem a fáradtságot, és töviről hegyire átnéztem az ominózus oldalt. Kezdjük talán az enter!digital konferencián előadott prezentációval (sajnos nem áll módomban a hozzá fűzött kommentárt és előadást megtekinteni, de akinek meglenne, az ne habozzon megosztani velünk, biztos "szuperérdekes" és előremutató dolgokról hallhattunk).

Az előadó személyéről legyen elég annyi, hogy fogalmunk sincs róla esport körökben ki ő, viszont jól tudjuk mit is akar (néminemű pénzmagot összeszedni a játékosokból) és hogy valószínűleg annyira van otthon az elektronikus játékok és sportok terén, mint amennyire aktívan követi a trendeket és e-szokásokat. Sebaj, legalább már addig eljutott, hogy kb. múlt péntektől ő is egy a 600 millió között (egy online ügymenettel foglalatoskodó vezető beosztású ember, lol), és már egész jól halad a lájkolás rögös útján is! Nem gond, a prezentáció a lényeges úgyis, én kérek elnézést...

Van például egy címünk: "KONZOL0S K4M4SZOK MÉRG3SM4DÁR MENED2SEREK FEM!N4 FARM3R3K". Igen. Ez volt az. Über r4j, n3m? Milyen királyul eladható már a médiában!!!!!44négy Persze értelmetlen, de ezzel nem kell foglalkozni. És vannak slide-jaink is, amiken a következők láthatóak zanzásítva: esport márkák és játékok, pénz, növekedés, Facebook, média. Esport szemmel nézve: Budapest Gameshow (inkább két DXEC lan, mint egy ilyen), esport játékok és azok eladásából befolyt pénz (természetesen tudjuk, hogy a casual single player gamerek is benne vannak ebben), Boxer (biztos elmondták, hogy százezer dollárokat keresett stb.) és még egy rakat érdektelen infó. Biztos sokat profitálhatott ebből az előadásból a hazai esport közösség - valószínűleg idén már elérjük azt a szintet, hogy habár lesz WCG selejtezőnk megint, viszont mínusz két embert küldhetünk majd ki, de azt is Farmville-ből. Hogy némi objektivitást is csempésszek lesajnáló írásomba, el kell ismernem, az előadáson elhangzottak nélkül mindez pusztán erős gyanú és feltételezés az eddig tapasztaltak tükrében.

Na, de térjünk vissza az oldalhoz. Habár olybá' tűnik, hogy nagyhatalmú és befolyásos emberek állnak az egész projekt mögött, mégis csak 10 darab hírre, egy Wordpress alapú weboldalra, igazi forrás nélküli hivatkozásokra és kb. még egy tucat aloldalra és egyéb írásra futotta. Február 27-e óta. Nice. Arról ne is beszéljünk, hogy ezen "hírek" zöme pár adat mellé beszúrt töltelékszöveg, ami annyira fontos adatokat tartalmaz az esport szcénák számára, mint amennyire három hónap alatt beágyazódott az oldal az internetbe (semennyire, ld. a Google kereséseket pl. a "Gaming Hungary" címszóra).

Természetesen mondhatnánk azt is, hogy idő kell mindenhez. Viszont így, ezzel az egész "médiahekk" akcióval, hogy hirtelen mindenhonnan a jövő megváltójaként néz le ránk a Gaming Hungary, csak azt érzem, hogy már megint le akarnak tuszkolni valamit a torkunkon, valami olyasmit, amire mi nem vagyunk kíváncsiak, mert az nem azért van, hogy segítse az elektronikus sportokat és azok szerelmeseit, hanem csak ki akarja aknázni és ki akarja használni a benne és bennünk rejlő potenciált.

Adná az ég, hogy egyszer tényleg olyan ember üljön ilyen pozíciókban, aki tudja mi az az "early exp", hogy mennyiért vesztegetik 1.6-ban az AK-47-et, "DNA"-ról nem a biológia jutna eszébe, s ne az lenne a célja, hogy a haverjaival, a munkáltatójával és pár tőkéssel (legyen az ember vagy cég) dominálja ezt a szegmensét is a játékiparnak.

Igen, mint mindig, így most is a naivitás, a keserűség és az elektronikus sportok szeretete beszél belőlem. Sajnos nem látom azt, hogy fejlődnénk. Sőt, inkább elmaradunk nem csak a szomszédos országokkal (vesd össze például az ukrán NaVi és bármely hazai esportoló vagy esport csapat eredményeit), de gyakorlatilag bármely más állammal szemben is. És így megy ez több éve folyamatosan. Az MCSE (de rég is volt...) és egyéb esportot megváltani szándékozó egyesületek után itt az újabb "trónkövetelő".

Az mindenképpen megállapítható, hogy ekkora média-haderővel és kommunikációs fölénnyel már tényleg kezdeni lehetne valamit, alkotni lehetne valami maradandót. Hogy mindebből lesz-e valami, természetesen jelenleg nehezen állapítható meg, de a tapasztalataink azt mutatják, hogy az elektronikus sportok terén semmi jó nem várható azoktól, akik aktívan leépítették ezt a szegmenst, akik eddig sem csináltak semmit azon kívül, hogy a valódi versengés elé helyezték a kenyeret és a cirkuszt. De persze továbbra is hajrá, előre a lenini úton, hardcore Farmville és flash játékosok hadai továbbképzésre várnak!

Zárásként pedig idéznék a GH alapszabályából:

"Az Egyesület tagjai szellemi tudásuk és szakmai elismertségükből adódóan elsősorban jótékonysági rendezvényeket szerveznek és bonyolítanak, valamint az 1997. évi CLVI. törvényben meghatározottak figyelembe vételével adományokat gyűjtenek, illetve az alábbiak szerint valósítják meg ezen alapszabály meghatározott céljait:"

[...]

"- magyar videojátékosok informálása: a magyar elektronikus sportolók és azok támogatóinak összefogása, egységes magyar elektronikus játékos adatbázis létrehozása, a magyar videojátékos közösség érdekvédelme"


Ha tényleg tesznek is valamit értünk, hasonló formában fogok elnézést kérni. Addig is viszont ezek mind csak hangzatos frázisok. Inkább tessenek békénhagyni a magyar elektronikus sportok közösségeit, hátha önerőből megoldják, megoldjuk. Nem kell másnak is mélyíteni azt a bizonyos sírt...

avatar #25
kiyoumins 2016. március 16. 154 hozzászólás 2093.
lacoste pas cher, canada goose jackets, polo ralph lauren outlet online, longchamp handbags, ugg boots clearance, nike free, lululemon outlet online, chaussures louboutin, cheap jordans, nike trainers, longchamp bags, sac guess, soccer jerseys, coach outlet, ray ban sunglasses, iphone 6 cases, hollister, kate spade outlet online, uggs outlet, true religion outlet, christian louboutin, converse, louis vuitton outlet online, air max, nike outlet store, abercrombie, air jordan 11, uggs on sale, nike factory, air max, montre pas cher, hogan, louboutin outlet, polo ralph lauren outlet, ugg pas cher, jordans, air huarache, nike roshe, michael kors outlet online, michael kors outlet, air max pas cher, thomas sabo, oakley sale, nike huarache, ugg outlet, mac cosmetics, www.michaelkors-outlet-store.us.com, lunette ray ban pas cher, longchamp, gucci bags, links of london uk, michael kors outlet canada, toms shoes, oakley sunglasses cheap, canada goose outlet, michael kors, cheap sunglasses, christian louboutin shoes, louis vuitton outlet stores, ugg australia, oakley vault, louboutin pas cher, tiffany jewelry, moncler, iphone 6 plus cases, true religion, michael kors outlet, nike blazer, nike huaraches, north face outlet online, swarovski jewelry, hermes handbags, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, supra shoes, vanessa bruno pas cher, cheap uggs, louboutin, oakley sunglasses outlet, louis vuitton outlet online, michaelkors-outlet-store.us.com, canada goose outlet, michael kors, longchamp pliage, sac longchamp, lunette oakley pas cher, jordan 6, canada goose, iphone 6s case, replica watches, burberry handbags, vans scarpe, s5 cases, louboutin, ugg outlet, longchamp uk, uggs on sale, michael kors, ugg boots clearance, michael kors bags, ray ban, moncler, burberry outlet online, longchamp bags, oakley vault, babyliss pro, north face outlet, bottes ugg pas cher, ralph lauren, s6 case, iphone 5c cases, mulberry handbags, north face, canada goose, air jordan, thomas sabo uk, uggs, wedding dress, canada goose, air jordan, barbour, louboutin, true religion outlet, mont blanc pens, hogan outlet, longchamp handbags, louis vuitton bags, prada shoes, cheap oakley, polo ralph lauren outlet, longchamp outlet online, instyler, timberland, coach handbags, louis vuitton, doudoune canada goose, coach outlet store, mulberry, north face pas cher, http://www.michaelkors-outlet-store.us.com/, replica handbags, canada goose, michael kors canada, converse pas cher, moncler outlet, louis vuitton, canada goose, ugg, louis vuitton, asics shoes, vans, kate spade outlet, iphone 6 case, air max 2015, chanel handbags, nike tn, nike roshe, ghd straighteners, replica watches, herve leger, jordan pas cher, oakley, hermes, gucci shoes, canada goose outlet, michael kors outlet online, air max 2015, cheap oakley sunglasses, ray ban, abercrombie and fitch uk, louis vuitton, nike air max, wedding dresses uk, mulberry uk, michael kors outlet online sale, cheap ugg boots, oakley sunglasses wholesale, michael kors, michael kors outlet, canada goose jackets, valentino shoes, uggs outlet, longchamp pas cher, michael kors handbags, true religion outlet, michael kors outlet, ugg soldes, north face, montre homme, ipad air cases, hollister, polo outlet, pandora jewelry, louis vuitton outlet, michael kors, christian louboutin, air max, swarovski crystal, rolex watches, longchamp, lululemon canada, reebok shoes, sac burberry, new jordans, louis vuitton, true religion outlet, longchamp, burberry, new balance pas cher, nike shoes, louis vuitton, sunglasses outlet, nike free run, the north face, gucci belts, new balance, nike free, cheap oakley, longchamp, converse shoes, beats by dre, nike outlet, louis vuitton outlet, louis vuitton, coach outlet, rolex watch, wedding dresses, uggs, nike free run, louboutin, michael kors, baseball bats, converse, air jordan shoes, michael kors outlet online, ray ban uk, uggs, fake oakleys, longchamp soldes, iphone 6s plus case, jordan xx9, vanessa bruno, sac louis vuitton, christian louboutin, guess pas cher, abercrombie, the north face, cheap oakley sunglasses, hollister, asics running shoes, karen millen uk, air max, moncler, canada goose outlet, prada outlet, moncler jackets, ghd hair straighteners, beats headphones, canada goose pas cher, air max, louis vuitton pas cher, burberry, oakley sunglasses cheap, polo ralph lauren, louboutin uk, sac louis vuitton pas cher, michael kors pas cher, ralph lauren outlet, polo ralph lauren, nike air max, vans shoes, christian louboutin shoes, iphone 6s cases, nike air force, swarovski uk, burberry outlet, jordan retro, moncler pas cher, michael kors outlet online sale, louboutin, canada goose jackets, true religion jeans, louboutin shoes, cheap ugg boots outlet, uggs outlet, nike roshe, longchamp outlet online, jordan 1, ray ban outlet, pandora charms, air jordans, jerseys, tn pas cher, nike tn pas cher, oakley sunglasses, michael kors handbags, juicy couture outlet, oakley, ipad cases, sac lancel, 5s cases, true religion jeans, moncler outlet, longchamp outlet, jordans for sale, nike free run, michael kors outlet online, air max, michael kors uk, uggs outlet, moncler, michael kors, gucci handbags, north face uk, gucci, oakley vault, nike roshe run pas cher, karen millen, longchamp pas cher, ralph lauren, lululemon outlet, retro jordans, ugg boots, p90x3, hollister clothing, soccer shoes, true religion jeans, lululemon, mulberry bags, polo ralph lauren uk, nike air max, ugg boots, ugg boots clearance, nike roshe run, christian louboutin outlet, coach factory outlet, nike store, vans, hollister clothing store, ugg, louboutin outlet, nike free run pas cher, bottes ugg pas cher, michael kors handbags clearance, replica rolex, sac longchamp pas cher, marc jacobs handbags, hermes birkin, abercrombie, hogan sito ufficiale, coach factory, michael kors, ferragamo belts, hollister, bottes ugg, vans outlet, cheap gucci, red bottom shoes, ghd hair, nike factory outlet, mulberry outlet, montre femme, oakley store, jimmy choo outlet, michael kors canada, 5c cases, phone cases, ugg boots, oakley sunglasses cheap, hollister, moncler uk, cheap nike shoes, lululemon outlet canada, kate spade, nike free, new balance, jordan 12, pandora charms, coach outlet online, uggs canada, air jordan pas cher, rolex replica watches, p90x workout, michael kors outlet online, north face jackets, abercrombie and fitch, jordan shoes, burberry pas cher, michael kors outlet online, oakley sunglasses, ray ban, burberry outlet online, mcm handbags, barbour jackets uk, uggs, jordan retro 11, replica watches uk, moncler sito ufficiale, longchamp, nike air max, hermes pas cher, oakley glasses, nike air max pas cher, michael kors handbags, polo ralph lauren pas cher, louis vuitton handbags, abercrombie, nike air max, jordan 5, gucci outlet online, ralph lauren pas cher, cheap oakley sunglasses, discount oakley sunglasses, mont blanc, uggs outlet, hermes bags, rolex replica, michael kors outlet, air max, north face outlet, jordan future, celine bags, moncler, ray ban sunglasses outlet, ugg italia, coach purses, michael kors outlet, moncler outlet, nike roshe run, iphone 6 plus case, rolex watches, instyler ionic styler, ralph lauren, iphone 5s cases, barbour jackets, oakleysunglasses.us.com, nike air max uk, nike sneakers, scarpe hogan, sac hermes, coach outlet store online, ugg outlet, hollister canada, michael jordan shoes, christian louboutin outlet, louboutin, iphone cases, barbour uk, fake rolex, replica watches, michael kors outlet, abercrombie and fitch, ugg, ray ban sunglasses, louboutin shoes, rolex watches for sale, uggs, abercrombie and fitch, hollister, north face jackets, ugg pas cher, longchamp outlet, ralph lauren polo, p90x, louis vuitton outlet, canada goose uk, ugg, michael kors bags, lancel, longchamp outlet, nike roshe uk, nike free run uk, gucci outlet, links of london, cheap nfl jerseys, canada goose, michael kors outlet online, lululemon outlet, hollister pas cher, new balance outlet, new balance shoes, ugg boots, nike air max 2015, ghd, nike air max, prada handbags, nike blazer pas cher, cheap oakley sunglasses, nike roshe run, roshe run pas cher, ralph lauren outlet online, michaelkors-outlet-store, reebok outlet, sac louis vuitton, coach outlet store online, north face jackets, babyliss, longchamp bags, doudoune moncler, lululemon, true religion jeans, nike free uk, moncler jackets, oakley sunglasses, hollister uk, louis vuitton handbags, jimmy choo shoes, ugg boots uk, ralph lauren outlet, tiffany jewelry, nike roshe run uk, uggs, moncler jackets, oakley outlet, tiffany and co, ugg boots, air jordan retro, michael kors handbags, pandora jewelry, ugg soldes, oakley pas cher, oakley sunglasses, nike air max uk, michael kors, tiffany and co, ugg uk, jordan 4, ugg boots, timberland pas cher, vans pas cher, toms outlet, tory burch outlet online, bottega veneta, uggs on sale, chi flat iron, nike air max 2015, marc jacobs, coach outlet, timberland boots, air force, longchamp outlet online, burberry, giuseppe zanotti, birkin bag, tory burch, burberry outlet, uggs, christian louboutin uk, kate spade handbags, barbour jackets, ralph lauren outlet, iphone 6s plus cases, north face outlet, moncler outlet, michael kors outlet, jordan 3, michael kors outlet online sale, burberry factory outlet, canada goose jackets, ray ban sunglasses, moncler, ipad mini cases, iphone case, moncler, jordan 11, louis vuitton, louis vuitton uk, polo ralph lauren, nike air max, ugg, bottes ugg, louis vuitton canada, ralph lauren uk, coach bags, ray ban pas cher, lancel pas cher, insanity workout, oakley vault, swarovski, iphone 5 cases, barbour, nike free pas cher, barbour outlet, sac vanessa bruno, tory burch outlet, coach outlet, nike trainers uk, ferragamo shoes, polo lacoste, moncler, polo ralph lauren outlet, celine handbags, christian louboutin, polo lacoste pas cher, nfl jerseys, nike air huarache, canada goose outlet, louis vuitton purses, pandora uk, jimmy choo, burberry sale, sac michael kors, polo ralph lauren, michael kors outlet online sale, wedding dresses, s6 cases, abercrombie, hermes belt, juicy couture, michael kors purses
avatar #24
clibin001 2016. február 2. 24 hozzászólás 5961.
As reebok shoes for mont blanc the polo ralph lauren strange secrecy about nike air max Dauger, here jordan retro 11 is nike air max 2015 an air jordan retro example. ghd hair straighteners Saint–Mars, rolex watches for sale in prada handbags January 1687, hollister clothing store was timberland appointed ralph lauren outlet online to cheap oakley sunglasses the iphone 6 plus case fortress abercrombie of nike free the Isles ugg boots Sainte–Marguerite, hollister pas cher that babyliss pro sun polo ralph lauren themselves michael kors in ugg the cheap oakley sunglasses bay true religion outlet of longchamp handbags Cannes. north face On January 20 sac michael kors he jordan 6 asks north face pas cher leave to giuseppe zanotti go ghd hair to see louis vuitton purses his little kingdom. ugg He canada goose pas cher must leave Dauger, nike air max pas cher but sunglasses outlet HAS air jordan FORBIDDEN doudoune canada goose EVEN wedding dresses HIS LIEUTENANT TO ugg boots SPEAK chi flat iron TO discount oakley sunglasses THAT cheap sunglasses PRISONER. This http://www.michaelkors-outlet-store.us.com/ was an michael kors canada increase iphone 6s case of precaution jordan 3 since ipad cases 1682. louis vuitton He hogan outlet wishes tiffany and co to sac guess take air max the ray ban uk captive to louis vuitton outlet the doudoune moncler Isles, ralph lauren uk but kate spade outlet online how? nike air max A lululemon outlet sedan chair covered oakley sunglasses cheap over ray ban sunglasses with nike air huarache oilcloth canada goose seems iphone 6s cases best. michael kors A uggs canada litter converse might coach outlet store break louis vuitton down, litters oakley glasses often links of london did, burberry sale and hollister some one swarovski crystal might polo lacoste pas cher then celine bags see abercrombie the passenger.


Now nike sneakers M. fake oakleys Funck–Brentano montre pas cher says, to nike free run pas cher minimise oakley store the barbour importance michael kors outlet of Dauger, bottes ugg ‘he kate spade handbags was louboutin shut nike free up coach purses like oakley pas cher so new balance much tiffany jewelry luggage ralph lauren outlet in christian louboutin a longchamp chair michael jordan shoes hermetically nike free pas cher closed pandora uk with louis vuitton uk oilcloth, uggs carried michael kors outlet online by eight Piedmontese michael kors outlet online sale in relays north face uk of hollister four.’


Luggage oakley vault is mulberry not vanessa bruno usually longchamp carried doke gabbana in the north face hermetically uggs outlet sealed jordan pas cher sedan chairs, but ugg soldes Saint–Mars has hermes pas cher explained ugg pas cher why, true religion outlet by polo ralph lauren uk surplus of precaution, he cheap ugg boots did scarpe hogan not red bottom shoes use longchamp pas cher a canada goose jackets litter. juicy couture outlet The air jordans litter sac hermes might michael kors outlet canada break abercrombie and fitch down bottes ugg and iphone case Dauger burberry outlet might coach bags be nike roshe run seen. A louboutin shoes new moncler prison air max was michael kors purses built specially, michael kors outlet online sale at the barbour jackets uk cost of burberry 5,000 livres, rolex watches for ralph lauren Dauger north face jackets at replica handbags Sainte–Marguerite, cheap oakley sunglasses with michaelkors-outlet-store.us.com large moncler jackets sunny rooms. nike air max On oakley sunglasses cheap May uggs 3, 1687, polo ralph lauren outlet Saint–Mars had instyler ionic styler entered vanessa bruno pas cher on nike air max his island hermes handbags realm, vans Dauger nike free run being wedding dresses nearly louis vuitton killed mcm handbags by canada goose twelve louis vuitton handbags days’ journey in north face jackets a closed michael kors uk chair. uggs He timberland boots again jordan 1 excited vans shoes the canada goose outlet utmost oakley curiosity. air jordan pas cher On michael kors January 8, fake rolex 1688, roshe run pas cher Saint–Mars writes canada goose uk that michael kors outlet online his prisoner uggs on sale is pandora jewelry believed cheap gucci by the louboutin world north face outlet to longchamp handbags be birkin bag either a hollister canada son of instyler Oliver new balance pas cher Cromwell, michael kors outlet or canada goose the air max Duc ray ban sunglasses outlet de moncler outlet Beaufort,12 longchamp outlet who oakleysunglasses.us.com was nike roshe run never moncler jackets seen cheap uggs again, ipad air cases dead or ugg boots alive, kate spade outlet after a uggs night toms outlet battle nike free run in louboutin Crete, moncler on air max June tory burch 25, jordan future 1669, just jimmy choo outlet before canada goose jackets Dauger louis vuitton was hogan arrested. Saint–Mars jerseys sent toms shoes in 5s cases a louboutin shoes note s6 cases of burberry the air force TOTAL michael kors of uggs outlet Dauger’s new balance shoes expenses iphone 6s plus cases for jordan 11 the oakley year chanel handbags 1687. pandora charms He insanity workout actually did true religion jeans not ray ban dare polo ralph lauren outlet to wedding dress send thomas sabo uk the hermes ITEMS, rolex replica he nike air max says, oakley sunglasses lest true religion outlet they, if beats by dre the lululemon canada bill doke & gabbana fell burberry outlet online into the christian louboutin outlet wrong canada goose hands, uggs on sale might jordan 12 reveal north face outlet too michael kors outlet online sale much!Meanwhile, an lancel pas cher Italian air max 2015 news-letter, copied ralph lauren polo into soccer jerseys a Leyden replica watches paper, converse shoes of nike roshe August ferragamo belts 1687, prada shoes declared gucci bags that louis vuitton handbags Mattioli pandora jewelry had cheap oakley just nike roshe uk been moncler jackets brought oakley vault from Pignerol louboutin outlet to Sainte–Marguerite. canada goose outlet There retro jordans was iphone 6 case no nike tn mystery new balance outlet about air jordan shoes Mattioli, christian louboutin shoes the michael kors handbags story uggs outlet of asics running shoes his oakley outlet capture air max was canada goose published moncler in nike trainers uk 1682, polo ralph lauren but michael kors pas cher the soccer shoes press, swarovski uk on abercrombie one nike roshe run pas cher point, polo ralph lauren outlet was www.michaelkors-outlet-store.us.com in nike free run error: sac lancel Mattioli ugg boots uk was replica watches still converse pas cher at new balance Pignerol. pandora charms The known coach outlet advent of the ugg italia late vans outlet Commandant moncler outlet of Pignerol, Saint–Mars, with ralph lauren pas cher a longchamp outlet online single concealed prisoner, nike shoes at the ugg soldes island, air max naturally longchamp outlet suggested michael kors the erroneous longchamp pliage idea lululemon that the cheap nike shoes prisoner canada goose jackets was celine handbags Mattioli. montre homme The prisoner ugg boots clearance was ugg outlet really bottes ugg pas cher Dauger, michael kors bags the true religion jeans survivor ralph lauren outlet of the louis vuitton outlet two louis vuitton outlet online valets.


From reebok outlet 1688 uggs outlet to s6 case 1691 ray ban outlet no hogan sito ufficiale letter about moncler pas cher Dauger lululemon outlet canada has louis vuitton been nike roshe published. karen millen Apparently he michael kors was coach handbags then timberland pas cher the tory burch outlet only s5 cases prisoner lunette ray ban pas cher on ray ban sunglasses the lunette oakley pas cher island, barbour jackets except moncler uk one Chezut, nike free who ugg was supra shoes there before Dauger arrived, juicy couture and burberry handbags gave bottega veneta up cheap jordans his cheap ugg boots outlet chamber to jimmy choo Dauger iphone 5s cases while abercrombie and fitch the cheap oakley sunglasses new michael kors cells christian louboutin shoes were uggs being built. nike factory Between canada goose 1689 nike air force and longchamp 1693 louis vuitton six moncler Protestant longchamp soldes preachers jimmy choo shoes were p90x3 brought louboutin to oakley sunglasses wholesale the ugg boots island, oakley sunglasses outlet while longchamp bags Louvois, the coach outlet Minister, burberry pas cher died louboutin pas cher in oakley sunglasses cheap 1691, michael kors handbags and was nike outlet store succeeded by rolex watches Barbezieux. north face On coach outlet online August replica watches 13, ugg uk 1691, Barbezieux wrote to ask nike air max uk Saint–Mars michael kors outlet online about true religion outlet ‘the marc jacobs prisoner ghd straighteners whom he jordans had iphone 6s plus case guarded christian louboutin uk for michael kors outlet twenty longchamp uk years.’ The lancel only babyliss such polo ralph lauren prisoner gucci belts was barbour uk Dauger, who moncler sito ufficiale entered valentino shoes Pignerol in hollister August louis vuitton outlet 1669. moncler Mattioli links of london uk had ugg boots been a sac vanessa bruno prisoner burberry factory outlet only louis vuitton outlet online for twelve polo ralph lauren outlet online years, and jordan retro lay gucci in louis vuitton pas cher Pignerol, not nfl jerseys in oakley sunglasses Sainte–Marguerite, longchamp outlet online where Saint–Mars now ugg outlet was. louboutin outlet Saint–Mars replied: uggs on sale ‘I can tory burch outlet online assure ray ban you nike free run uk that ralph lauren nobody nike blazer has louis vuitton canada seen nike tn pas cher him ralph lauren but mulberry handbags myself.’By vans pas cher the thomas sabo beginning of March canada goose outlet 1694, burberry outlet Pignerol nike roshe run uk had vans been coach factory bombarded by hollister the jordan 5 enemies true religion jeans of beats headphones France; air max pas cher presently nike air max Louis mac cosmetics XIV. had air jordan 11 to air max cede moncler outlet it to herve leger Savoy. ghd The longchamp prisoners air huarache there abercrombie must ray ban sunglasses be michael kors handbags removed. wedding dresses uk Mattioli, in Pignerol, at polo lacoste the hermes belt end rolex replica watches of oakley vault 1693, ray ban sunglasses had sac burberry been in uggs trouble. nike blazer pas cher He asics shoes and longchamp outlet online his michael kors outlet online valet hollister had abercrombie and fitch uk tried oakley sunglasses to louis vuitton outlet smuggle nike air max 2015 out christian louboutin letters michael kors written sac longchamp pas cher on guess pas cher the coach outlet linings christian louboutin of p90x workout their chaussures louboutin pockets. bottes ugg pas cher These moncler were michael kors seized burberry outlet online and karen millen uk burned. On true religion March 20, converse 1694, Barbezieux ugg outlet wrote to Laprade, gucci outlet online now longchamp bags commanding at Pignerol, true religion jeans that michael kors handbags clearance he must michael kors outlet online sale take nike free uk his jordan xx9 three 5c cases prisoners, vans scarpe one canada goose jackets by one, michael kors handbags with ugg all coach outlet secrecy, tiffany and co to michael kors canada Sainte–Marguerite. gucci handbags Laprade alone nike store must iphone 6 cases give iphone 6 plus cases them michael kors outlet their longchamp outlet food moncler outlet on nike factory outlet the nike air max uk journey. north face jackets The longchamp military louboutin uk officer of christian louboutin the doke gabbana outlet escort was lululemon warned barbour jackets to lululemon outlet ask abercrombie no hermes birkin questions. sac louis vuitton Already hermes bags (February coach outlet store online 26, mulberry bags 1694) uggs Barbezieux michael kors outlet had ugg boots clearance informed gucci outlet Saint–Mars nike trainers that these prisoners ray ban were coming. canada goose outlet ‘They hollister uk are of polo outlet more ugg boots consequence, louis vuitton one nike huarache of abercrombie and fitch them ferragamo shoes at air max 2015 least, coach factory outlet than burberry the prisoners michael kors bags on ugg the island, ugg australia and michael kors outlet must be air jordan put oakley sale in oakley vault the barbour outlet safest phone cases places.’ sac louis vuitton pas cher The ‘one’ north face outlet is nike air max doubtless lululemon outlet online Mattioli. baseball bats In 1681 jordan 4 Louvois replica rolex had sac longchamp thought Dauger ugg boots clearance and louis vuitton outlet stores La ugg pas cher Riviere ray ban pas cher more ralph lauren outlet important than michael kors outlet online Mattioli, who, nike huaraches in hollister clothing March 1694, michael kors outlet online came jordan shoes from Pignerol moncler to Sainte–Marguerite. Now the north face in michaelkors-outlet-store April louis vuitton 1694 gucci shoes a lacoste pas cher prisoner new jordans died replica watches uk at the mont blanc pens island, iphone 5 cases a longchamp pas cher prisoner who, swarovski like Mattioli, HAD barbour A swarovski jewelry VALET. We coach outlet store online hear louboutin of tn pas cher no kate spade other canada goose outlet prisoner on uggs outlet the mulberry outlet island, except Mattioli, hollister who had moncler a valet. rolex watch A letter of Saint–Mars iphone 5c cases (January louboutin 6, jordans for sale 1696) north face outlet online proves montre femme that sac louis vuitton no prisoner polo ralph lauren pas cher THEN michael kors outlet had iphone cases a mulberry uk valet, prada outlet for nike outlet each prisoner p90x collected longchamp bags his michael kors outlet own uggs outlet dirty nike roshe run plates marc jacobs handbags and ipad mini cases dishes, christian louboutin outlet piled nike roshe them up, louis vuitton bags and cheap nfl jerseys handed them to oakley sunglasses the tiffany jewelry lieutenant

michael kors outlet online
avatar #23
tomypro 2011. július 18. 195 hozzászólás 1754.
Igazból a Gaming HUngary aval kezdhetné h támogatja az ICL -t még ennél is magasabb szinvonalu LAN lenne és valakiket a nyeremény ösztönöz . Ezáltal nagyobb lenne a részvétel és eddig felfedezetlen playerek is megmutathatnák mit tudnak és hátha van köztük 1 uj tehetség .
avatar #22
sensme. 2011. június 15. 423 hozzászólás 941.
Válasz deadaLone_ #3. hozzászólására
Na ez egy korrekt megaszondás volt, még jó, hogy valaki ezt ilyen szép kereken meg bírta fogalmazni. Egyébként meg teljes mértékben egyet értek a cikk írójával.
Ahogy mondod.
avatar #21
errrre 2011. június 4. 3 hozzászólás 14580.
earthquake, ennyit mondok, lehet nem a legjobb volt és kis ***** voltam akkor de szerintem akkor volt az egész magyar game kultúra top-on, a szeléssávú internettel az új generációs játékosok nagy része azt se tudja mit jelent egy igazán jó LAN party, és most nem szervezet cuccokra gondolok hanem hogy a haverodhoz viszed a gépedet és a szar crt monitor 2(3-4)* nehezebb mint a gép maga :D
mind1 aki tudja miről beszélek az tudja aki nem az nem...
de ami fontos: a feeling!!! nem azon a van a lényeg hogy mennyit kapsz a verseny végén (régen legalábbis nem ez volt) hanem hogy jól érezted magadat és ugyan olyan lelkesedéssel mesélted a lan party-s sztorikat a haveroknak (akik leszarták) mint a sziget fesztivált (mikor még normális áron volt...)
szal most be kel vallanom sem a kezdeményezéssel sem a cikk írójával valahogy nem tudok egyet érteni mert valahogy a hozzáállásban látom a hibát... no mind1 lehet ez csak az én bajom...
avatar #20
saxxo 2011. június 3. 71 hozzászólás 3446.
Válasz csaszix #7. hozzászólására
Kérdem én, ha Battlefield.hu-nál rendelkezünk megfelelő számú játékossal és elég nagy közönséggel és megfelelő technikai háttérrel ahhoz, hogy kiszolgáljuk, a magyar játékos társadalmat akkor miért nem vesszük kezünkbe a kezdeményezést és alapítunk egy olyan közösséget, ami képes megfelelni az elvárásoknak és kielégíteni az igényeket?
Szervezhetnénk pénznyereményes nagydíjakat, amiknek nevezési díja is lenne, és így valóban tétje lenne a játéknak? A verseny lebonyolításáért és kivitelezésért a Battlefield.hu kaphatna 5%-ot a befolyó pénzekből és így újabb és jobb versenyekre is sor kerülhetne? Szponzorokat kereshetnénk, akik egyéb tárgynyereményekkel járulnának hozzá a versenyekhez a reklámokért cserébe? Azt kérdezitek, hogy kik lenének ezek a szponzorok? Például: (GameStar, Gaming Hungary, Logitech vagy más gyártók, Elektronik Arts, CD Galaxy stb.)
A sok kérdés után már csak egy maradt hátra.
Mi a tetves lóf***ért nem vagyunk erre képesek?
A lehetőség mindig is ott hevert az orrunk előtt csak lusták voltunk élni vele. Az utolsó kérdésem az, hogy miért?
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.
Tudod te hol élsz? Próbáltál te már szponzort keresni akármilyen esport-hoz kapcsolódó dologhoz? Nem úgy van az ahogy azt a Móricka elképzeli...
Rohadtul el fognak küldeni a sunyiba és nem fogsz kapni semmit. Persze majd a logitech meg a többi boldogan fog felajánlani tárgynyereményeket.

Nevezési díj?! Ismét gondold át hol élsz. A közösség túlnyomó többsége soha nem fog akkora nevezési díjat fizetni, amivel "komoly díjazású" online versenyt lehetne rendezni. Ezt nem csak úgy mondom, ez tapasztalat!

A cikk írójának igaza van és itt idéznék is egy meglehetősen rövid részletet: "pénz beszél, kutya ugat"
Ha szomorú ha nem, ez így van.

Ja és addig tök feleslegesen dugják össze bárkik is a fejüket, ameddig ilyen "közösségeknek" kéne bármit is csinálni. Majd ha több értelmes ember fogja alkotni ezt az úgynevezett gaming társadalmat, akkor esetleg lesz változás, de akkor sem azért mert valaki valami nagy dolgot csinált, hanem majd jön magától, HA jön.

Persze most lehet engem lehülyézni, de ha valaki jobban belegondol, akkor rájön, hogy amit leírtam az mind igaz.
avatar #19
csaszix 2011. május 31. 477 hozzászólás 810.
Válasz Itelethozo #16. hozzászólására
Te ki a lófa** vagy? Csaszi Corporation Cup roflmao
Mumus. XD
avatar #18
-WYLER- 2011. május 31. 3020 hozzászólás 69.
Ezzel a prezentációval mit akartak elérni?

Nevetségesen rövid, kevés tény, csak a körítés.

Amúgy szerintem sem várhatunk tőlük semmit, amivel a HUNeSport fellendül, de ne legyen igazam.
belőlem csak 1 van... legalábbis az egyistenhitben
avatar #17
Válasz csaszix #9. hozzászólására
Magyarország már rég megéret haver a komoly versenyekre. Én voltam már úttörő is ebben mivel már rendeztem komoly pénzdíjas versenyt. Aki hallott már az Elasto Mania nevű magyar játékról az lehet már találkozott a Csaszi névvel.
Még régen tacskó koromban rendeztem egy úgynevezett (Csaszi Corporation Cup) nevű tornát, amiben egész komoly díjazások voltak.
http://www.elastomania.hu/
Ezen az oldalon a kupák menüpont alatt meg fogjátok találni a kis versenyemet. Ha veszitek a bátorságot és megnézitek a szabályokat szerintem meglepő dolgokat fogtok látni.
Ha valaki, akkor én tudom, hogy igenis Magyarországon több pro világverő gamer van, mint bárhol másutt a világon. Véleményem szerint igenis olyan embereknek kell játékosokat össze fogó szervezetet létrehozni, akiknek ősidők óta komoly szerepe van a hazai játéktársadalom alakításában.
kivéve counter-strikeban, és egyéb versenyeken[wcg] preferált játékokban nem.
gNu|dst[GoL] - ha en jatszok akkor mindig nyerunk ; gNu|dst[GoL] - Nem halok bele, ha vesztek, nem halok bele ha nem tartanak itt legjobbnak, nem ismernek el
avatar #16
Válasz csaszix #9. hozzászólására
Magyarország már rég megéret haver a komoly versenyekre. Én voltam már úttörő is ebben mivel már rendeztem komoly pénzdíjas versenyt. Aki hallott már az Elasto Mania nevű magyar játékról az lehet már találkozott a Csaszi névvel.
Még régen tacskó koromban rendeztem egy úgynevezett (Csaszi Corporation Cup) nevű tornát, amiben egész komoly díjazások voltak.
http://www.elastomania.hu/
Ezen az oldalon a kupák menüpont alatt meg fogjátok találni a kis versenyemet. Ha veszitek a bátorságot és megnézitek a szabályokat szerintem meglepő dolgokat fogtok látni.
Ha valaki, akkor én tudom, hogy igenis Magyarországon több pro világverő gamer van, mint bárhol másutt a világon. Véleményem szerint igenis olyan embereknek kell játékosokat össze fogó szervezetet létrehozni, akiknek ősidők óta komoly szerepe van a hazai játéktársadalom alakításában.
Te ki a lófa** vagy? Csaszi Corporation Cup roflmao
NOMEN EST OMEN
avatar #15
shaddam 2011. május 30. 906 hozzászólás 406.
Ott elkaszálta magát a dolog hogy a 2000 ft éves tagdíjért olcsóbban kapsz pár cd galaxisos játékot.Várom már mennyivel lesz olcsóbb a senkinek se kellő budget játék amit más boltból, urambocsá külföldről még olcsóbban megvehetsz.Lenyúlják a pénzt aztán gyorsabban tűnnek el mint tomcat az ausztrál kigyóméregfejő farmra összegyűjtött pénzzel.
Jótékonysági rendezvények szervezése?Bf3 osztás a cigánysoron?Inkább az az adatbázis létrehozós szöveg a gyanús...
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #14
Válasz snipahmastah #10. hozzászólására
Nézz már szét kicsit hol is állsz. Remélem vágod, hogy az elmúlt évek során rendeztek már itthon több komolyabb lant is, ahol több száz ember játszott együtt milliós összdíjazásért. Ha esetleg tovább látsz az orrodnál javaslom csak fusd ezt végig: Lantologia

Csak úgy kiváncsiságból kérdezem, hány főt is foglal magába a magyar BF közösség? És itt ne az eladási adatokkal gyere, mert komoly pénzösszegem van rá, hogy jelentős részét a single player batmanek vették meg.

BTW az viszont hasznos lenne, ha azok az arcok összeállnának, akik valóban tettek már valamit a közösségért és még itt is vannak, gondolom mindegyik scene-nek van egy Sanci-ja Banci-ja és esetleg Pené-je, ők igazán összedughatnák a fejüket, hogy valami épkézláb dolog kijöjjön belőle.
Nekem a komoly 1000 főtől vagy 35000$ összdíjazástól indul. A többi csak "játszanak a gyerekek a homokozóban..."
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #13
Destrojer 2011. május 30. 57 hozzászólás 3916.
elhiszem én ami ide le van írva, meg tök jól is össze van szedve, meg van fogalmazva, igényes írás, látszik hogy a készítő beleásta magát a témába.
ha megkérdezem, hogy sírás helyett miért nem a megoldást keressük, le leszek ugatva?
Aláírás: (max 200 karakter)
avatar #12
Grifter 2011. május 30. 1609 hozzászólás 203.
Dominancia, mi? Khm.
"The power of accurate observation is often called cynicism by those who have not got it." - G. B. Shaw
avatar #11
Írtok itt regényeket, én két szóban összefoglalnám a GamingHungary-t. (elolvastam hozzá minden létező anyagot):
Reklám szemét
Tell me, why I shouldn't kill you, right now? Because I can offer you, what you've always wanted.
avatar #10
Válasz csaszix #9. hozzászólására
Magyarország már rég megéret haver a komoly versenyekre. Én voltam már úttörő is ebben mivel már rendeztem komoly pénzdíjas versenyt. Aki hallott már az Elasto Mania nevű magyar játékról az lehet már találkozott a Csaszi névvel.
Még régen tacskó koromban rendeztem egy úgynevezett (Csaszi Corporation Cup) nevű tornát, amiben egész komoly díjazások voltak.
http://www.elastomania.hu/
Ezen az oldalon a kupák menüpont alatt meg fogjátok találni a kis versenyemet. Ha veszitek a bátorságot és megnézitek a szabályokat szerintem meglepő dolgokat fogtok látni.
Ha valaki, akkor én tudom, hogy igenis Magyarországon több pro világverő gamer van, mint bárhol másutt a világon. Véleményem szerint igenis olyan embereknek kell játékosokat össze fogó szervezetet létrehozni, akiknek ősidők óta komoly szerepe van a hazai játéktársadalom alakításában.
Nézz már szét kicsit hol is állsz. Remélem vágod, hogy az elmúlt évek során rendeztek már itthon több komolyabb lant is, ahol több száz ember játszott együtt milliós összdíjazásért. Ha esetleg tovább látsz az orrodnál javaslom csak fusd ezt végig: Lantologia

Csak úgy kiváncsiságból kérdezem, hány főt is foglal magába a magyar BF közösség? És itt ne az eladási adatokkal gyere, mert komoly pénzösszegem van rá, hogy jelentős részét a single player batmanek vették meg.

BTW az viszont hasznos lenne, ha azok az arcok összeállnának, akik valóban tettek már valamit a közösségért és még itt is vannak, gondolom mindegyik scene-nek van egy Sanci-ja Banci-ja és esetleg Pené-je, ők igazán összedughatnák a fejüket, hogy valami épkézláb dolog kijöjjön belőle.
avatar #9
csaszix 2011. május 30. 477 hozzászólás 810.
Válasz Darc1n #8. hozzászólására
Félek, hogy Magyarország még nem érett meg az e-Sportokra és ezek a megnyilvánulások pontosan tükrözik ezt.

Ti mégis a folyamatos elutasításon túl mit tennétek, hogy a magyar játékostársadalmat összefogjátok és előrébb lendítsétek az e-Sportot? Amíg nem kap ez az egész elég figyelmet, addig tényleg nem lesz itthon semmi és akkor majd "el lehet menni".

Ha már az alapszabályoknál tartunk, az, hogy nonprofit, az mit mond nektek? 2000 Ft kb. jelképes összeg miatt sír itt mindenki, amikor egy teljes árú játék vásárlásával kb. meg is térülne, de természetesen mi magyarok elég rajok vagyunk ahhoz, hogy Torrentezni tudjunk és még a kedvenc fejlesztőink játékait is inkább leszedjük mert mit számít az..
Mindenkinek lenne elszámolni valója saját magával, amikor itt az esély, hogy javítsatok valamin, azt nem lefújolni kellene és tovább rontani a helyzetet.
Magyarország már rég megéret haver a komoly versenyekre. Én voltam már úttörő is ebben mivel már rendeztem komoly pénzdíjas versenyt. Aki hallott már az Elasto Mania nevű magyar játékról az lehet már találkozott a Csaszi névvel.
Még régen tacskó koromban rendeztem egy úgynevezett (Csaszi Corporation Cup) nevű tornát, amiben egész komoly díjazások voltak.
http://www.elastomania.hu/
Ezen az oldalon a kupák menüpont alatt meg fogjátok találni a kis versenyemet. Ha veszitek a bátorságot és megnézitek a szabályokat szerintem meglepő dolgokat fogtok látni.
Ha valaki, akkor én tudom, hogy igenis Magyarországon több pro világverő gamer van, mint bárhol másutt a világon. Véleményem szerint igenis olyan embereknek kell játékosokat össze fogó szervezetet létrehozni, akiknek ősidők óta komoly szerepe van a hazai játéktársadalom alakításában.
avatar #8
Darc1n 2011. május 29. 21 hozzászólás 6348.
Félek, hogy Magyarország még nem érett meg az e-Sportokra és ezek a megnyilvánulások pontosan tükrözik ezt.

Ti mégis a folyamatos elutasításon túl mit tennétek, hogy a magyar játékostársadalmat összefogjátok és előrébb lendítsétek az e-Sportot? Amíg nem kap ez az egész elég figyelmet, addig tényleg nem lesz itthon semmi és akkor majd "el lehet menni".

Ha már az alapszabályoknál tartunk, az, hogy nonprofit, az mit mond nektek? 2000 Ft kb. jelképes összeg miatt sír itt mindenki, amikor egy teljes árú játék vásárlásával kb. meg is térülne, de természetesen mi magyarok elég rajok vagyunk ahhoz, hogy Torrentezni tudjunk és még a kedvenc fejlesztőink játékait is inkább leszedjük mert mit számít az..
Mindenkinek lenne elszámolni valója saját magával, amikor itt az esély, hogy javítsatok valamin, azt nem lefújolni kellene és tovább rontani a helyzetet.
avatar #7
csaszix 2011. május 29. 477 hozzászólás 810.
Kérdem én, ha Battlefield.hu-nál rendelkezünk megfelelő számú játékossal és elég nagy közönséggel és megfelelő technikai háttérrel ahhoz, hogy kiszolgáljuk, a magyar játékos társadalmat akkor miért nem vesszük kezünkbe a kezdeményezést és alapítunk egy olyan közösséget, ami képes megfelelni az elvárásoknak és kielégíteni az igényeket?
Szervezhetnénk pénznyereményes nagydíjakat, amiknek nevezési díja is lenne, és így valóban tétje lenne a játéknak? A verseny lebonyolításáért és kivitelezésért a Battlefield.hu kaphatna 5%-ot a befolyó pénzekből és így újabb és jobb versenyekre is sor kerülhetne? Szponzorokat kereshetnénk, akik egyéb tárgynyereményekkel járulnának hozzá a versenyekhez a reklámokért cserébe? Azt kérdezitek, hogy kik lenének ezek a szponzorok? Például: (GameStar, Gaming Hungary, Logitech vagy más gyártók, Elektronik Arts, CD Galaxy stb.)
A sok kérdés után már csak egy maradt hátra.
Mi a tetves lóf***ért nem vagyunk erre képesek?
A lehetőség mindig is ott hevert az orrunk előtt csak lusták voltunk élni vele. Az utolsó kérdésem az, hogy miért?
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.
avatar #6
Ez epikus!
Moderálva...
avatar #5
Pene szívemből szóltál,szerintem pont ezek miatt fognak ugyanolyan gyorsan eltűnni a süllyesztőbe ahogyan most megjelentek. Gyorsan megpróbálják a zsebüket megtömni, úgy hogy közben rózsaszín felhőket eregetnek, nem tudom hogy enne a fos marketingnek ki fog bedőlni, a prezentáció pedig amatőr vicckategória.

Ennél Akira gerillamarketingje is jobb volt miszerint tőlük indul az eSport, rotfl.

NOMEN EST OMEN
avatar #4
sushie 2011. május 29. 558 hozzászólás 710.
Válasz deadaLone_ #3. hozzászólására
Na ez egy korrekt megaszondás volt, még jó, hogy valaki ezt ilyen szép kereken meg bírta fogalmazni. Egyébként meg teljes mértékben egyet értek a cikk írójával.
+
avatar #3
Na ez egy korrekt megaszondás volt, még jó, hogy valaki ezt ilyen szép kereken meg bírta fogalmazni. Egyébként meg teljes mértékben egyet értek a cikk írójával.
avatar #2
Naja.
avatar #1
nyihah 2011. május 29. 1147 hozzászólás 306.
:O