Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Arma 2 a hírekben

Médialesen 2011. október 4. sydac 4 hozzászólás 5968 olvasás Címkék: lol film EPIC FAIL London

Egy barátom írt egy mailt nemrég melyben kérdezte, hogy szoktam-e játszani az arma 2 nevű játékkal. Mondtam, hogy bár ismerem, de nem játszottam vele. Erre átküldte a lenti videó linkjét és gondoltam, ha valamit, akkor ezt meg kell osszam veletek!

A dokumentumfilm címe "Exposure - Gaddafi and the IRA" volt és ez amolyan leleplezős, oknyomozós, tényfeltárós filmnek készült, legalábbis miután utánaolvastam, számomra ez derült ki. A film egy részében arról beszél egy nagyon komoly és bölcs hangú ember, hogy 1988-ban Gaddafinak olyan nehézgéppuskái voltak amelyekkel akár egy katonai helikoptert is le lehetett lőni. És itt jön az EPIC FAIL :

A filmen 0:37-től láthatóak a játék motorjával készült jelenetek. Egy hang közben megnyugtatásul megjegyzi, hogy a helikopter elvesztésekor senki sem halt meg. Kész szerencse! A film felirata szerint ez egy az IRA által készített felvétel 1988-ból. A helikopter lelövésén kívül láthatunk még egyéb csendéleteket rohangáló pixelkatonákkal, kiégett, négyszögletű kerekekkel parkoló autókkal és 2d-s textúrájú csendéletekkel.

Az angol újságírók természetesen frissíben felkeresték a játékot gyártó Bohemia Interactive igazgatóját, Marek Spanelt aki így reagált az eseményekre: "Szeretnénk kapni valamiféle magyarázatot kapni az ITV-től, hogyan történhetett ez meg." Elmondta még, hogy végignézte az egész adást és egyszerűen nem hitte el, amit látott.

Az ITV szóvivője természetesen egy óriási félreértésről beszélt. Szerinte valószínűleg az történt, hogy a vágásnál véletlenül rossz filmet töltöttek be és a végső szerkesztésnél ezt nem vették észre. Valaki a stábból egy hatalmasat hibázott, ami megbocsáthatatlan és mindenkitől elnézést kérnek.

A YouTube örökké éber vadászai rögtön megérezték a vérszagot és több "alkotás" is született már, nehogy feledésbe merüljön ez a baki. :D

avatar #4
pedalgep 2011. október 5. 969 hozzászólás 377.
Az ITV szóvivője természetesen egy óriási félreértésről beszélt. Szerinte valószínűleg az történt, hogy a vágásnál véletlenül rossz filmet töltöttek be és a végső szerkesztésnél ezt nem vették észre. Valaki a stábból egy hatalmasat hibázott, ami megbocsáthatatlan és mindenkitől elnézést kérnek.

Ó hát már HOGY A RETEKBE ne lett volna ott az igazi helikopterlelövős felvétel 1988-ból, csak hoppá fiúk, összekeverték valami 2011-es játékjelenettel, hát a macska rúgja már meg, milyen rendetlenség van ezeknek az IRA-soknak a vágószobájában ;)

Bullshitparádé az egész.
avatar #3
ivaNka 2011. október 5. 385 hozzászólás 1027.
:DD
MADnesSssSSssSS~~~11
avatar #2
Drang 2011. október 4. 2730 hozzászólás 86.
Ez tényleg nem semmi! Nem tudom :siros: vagy :xD:
Drang over and out!
avatar #1
micky777 2011. október 4. 181 hozzászólás 1861.
LOL! Egyébként Arma 2 még mindig viszi számomra a pálmát realizmus terén, no meg az a rengeteg mod!