Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Battlefield 3 vs COD: Modern Warfare 3

Cikkek/Interjúk 2011. november 19. sydac 30 hozzászólás 17076 olvasás Címkék: videó Call of Duty EA games DICE Battlefield Battlefield 3 OGC WebShop Call of Duty:Modern Warfare 3

Battlefield 3 vs COD: Modern Warfare 3

A Battlefield 3 jelentette a kikapcsolódást számomra, amióta csak megjelent. De közben vártam a közeledő ellenség, a legnagyobb rivális eljövetelét is, hiszen anno a Modern Warfare jónéhány átjátszott éjszakával rövidítette meg életemet és a folytatással a MW2-vel is el lehetett szórakozni. Elkészült, kiadták és partnerünk a GameShop jóvoltából tesztelhettem. 2011 két legjobban várt játékának nem szokványos összehasonlítását olvashatjátok!

Előjáték

Az előzmények már gondolom mindenki számára ismertek. Az Elecronic Arts a sok milliós bevétel reményében adta ki a Battlefield 3-at, míg az Activision abban bízott, hogy a sok százmillió dolláros bevétel mellett ismét sikerül megdöntenie saját rekordját a szórakoztató termékek piacán.

A részletek taglalása előtt itt sietve megjegyzem, hogy jelen állás szerint mindkét kiadó elérte célját és elégedetten dőlhetnek hátra bőrfoteljeikben a két cég vezérigazgatói.

A BF3-ból az első héten 5,6 milliót értékesítettek és ezzel sikerült meghaladni az 5 milliós remélt darabszámot, míg a COD MW3-ból az első becsült statisztikák szerint naponta fogy 4-5 millió és ezzel minden valószínűség szerint ismét át kell majd írni a Guiness Rekordok könyvének néhány bejegyzését.

A két játék közül eldönteni, hogy melyik a jobb nem könnyű feladat már csak azért sem, mert az egyetlen hasonlóság kimerül abban, hogy mindkettő modern hadszíntéren játszódó FPS. Ennyi és nincs több. DE aspektusaikat illetve, hogy milyen újításokat hoztak az FPS-ek gigantikus piacára már össze lehet vetni.

A Batlefield 3, pontosabban a Frostbite 2 grafikai újításairól már olvashattatok itt nálunk is, rengeteg renderelt kép, screenshot, videó tanúsítja, hogy vitathatatlanul a valaha volt legszebb játékot készítették el. Továbbfejlesztették a környezet rombolhatóságát, újratervezték a fényekért felelős grafikai részt és még sorolhatnánk oldalakon keresztül, a lényeg, hogy döbbenetes látvány tárul elénk már közepes grafikai beállításon is.

A Modern Warfare 3 nem fejlődött grafikai téren... semmit. Elindítottam a játékot és az első élményem egy időutazás volt 2007-be. Az érzés nem egyfajta “déjà vu”, sokkal inkább olyan, mintha véletlenül az azóta is a gépemen terpeszkedő Modern Warfare-t indítottam volna el csak a Steam automatikusan felpeccselte a játékot.

Kampány ellenkampány!

Ez utóbbi momentummal természetesen tisztában volt az Activision és látva a BF3 PC-s verziójának trailereit, játékból felvett jeleneteit idejében elkezdte ellenkampányát, mondván a jelenkor csúcskategóriás PC-ire fejlesztett BF3 nem fog megfelelően futni a mára már kissé elavult konzolokon. A játék reklámkampánya egyértelműen arra összpontosított, hogy aki megveszi az MW3-at az ezúttal sem fog csalódni a játékmenetben! Ezek közül kiemelkedik az alábbi reklámfilm, ami egyszerűen zseniálisan hívja fel a figyelmet arra, hogy a MW3 a játékmenettel akar sikert elérni. A filmben gyakorlatilag nincsen egy kocka sem bevágva a játékból cserébe viszont szerepel benne két világsztár színész és napjaink egyik leghíresebb kosárlabdázója is feltűnik a végén:


Az EA ezzel szemben szinte naponta jött ki szebbnél szebb bemutató videókkal, kihangsúlyozva technikai többletét és  vadiúj motor okozta valóságérzetet a konkurens termékkel szemben.

Interaktív mozi

Októberben eljött a megmérettetés napja, kiadták a BF3-at és a kritikák zöme szerint a BF3 egyszemélyes kampánya gyengére sikerült, és várhatóan jócskán alul fog maradni a konkurensétől. Azóta már kiderült, hogy annyira nagyon nincs miért szégyenkeznie.

A Modern Warfare 3 egyszemélyes küldetéseit egyedül az dobja fel valamelyest, hogy ismét belecsempésztek egy jó adag nyers brutalitást, hasonlóan mint tették azt a MW2 esetében. Gondolom sokan emlékeznek arra a feladatra amikor hősünkkel nőket, gyerekefegyvertelen civileket kellett egy reptéren lemészárolni egy nagy, magasztos távlati cél érdekében. Nem lövöm le a poént, de brutalitásban ezúttal sem lesz hiány. Bár az MW2 a szintjét ezúttal nem éri el a játék, de ezt mindenki döntse el maga.

A szokásos erőltetett, teljesen kiszámítható csavarokat, klisséket most sem hagyták ki a forgatókönyv írói és az embernek teljesen olyan érzése van, mintha egy küldetéslemezt indított volna el, nem pedig egy új játékot. Makarov üldözése során az izgalom meg sem közelíti az előzményekben átélteket, sokkal inkább a “legyünk már túl ezen a pályán” hangulat a jellemző. Felhozható viszont mentségükre, hogy másról nem nagyon szólhat a kampány mint az előzmények folytatásáról, hiszen ezért veszik meg a vásárlók. Aki beül egy Star Trek mozira az nem azt várja, hogy Kirk kapitánynak az arcába fröccsenjen egy Alien vére hanem azt, hogy Spock egyetlen fogással kábítson el egy rakoncátlan lázadozót.

Természetesen az Activision hozza a kötelezőt, a kampány játszható, én nem tapasztaltam benne bugokat és arra tökéletes, hogy a sorozatba most bekapcsolódók megtapasztalják a történet hangulatát, a sötét, nyomasztó, korrupt világot.

A kampányban bejárt helyszínek a Spec Ops játékmódban újra feltűnnek. Itt egyedül vagy egy társunkkal közösen különböző küldetéseket kell teljesítenünk, variálható nehézségi fokokon. Ezt a Modern Warfare 2-ben már bemutatták és el kell ismerni, hogy az egyszemélyes játékmódból kihozzák azt, amit csak lehet.

Arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a sokat kritizált BF3-as kampány így, hogy egy “teljesen új, minden eddigit felülmúló” MW3-as küldetéssorozattal össze tudom hasonlítani, nem is akkora bukta. Végezetül pedig, bár már volt róla szó és lesz is még bőven, az MW3 látványvilágára nem tudok jobb kifejezést, egész egyszerűen kiábrándító ma már. Tudom, hogy például egy izgalmas multi-csatában ez nem szempont de ha filmszerű történetbe kell(ene), hogy beleéljem magam, ezt igen nehéz megtenni miután fél órát játszottam a BF3-al (vagy a BC2-vel), vagy a Crysis 2-vel, akár alacsony grafikai beállításon.

Többjátékos mód

Akik az oldalainkat olvassák az esetek döntő többségében az FPS-ek többjátékos módjaival múlatják az időt, következzék most ennek taglalása.

A Battlefield 3-ról többen írtak már itt is, ezért most csak röviden térnék ki rá. Az eddig lejátszott körök után, úgy tűnik, hogy a pályák tervezése minimum jól sikerült. A fegyverek változatosak és “hála” a konkurens játéknak most már minden igényt kielégítően fel lehet tuningolni minden egyes darabot. A Battlefield sorozatot mindig is a járművek használatának lehetősége különböztette meg leginkább a többi FPS-től. Ez most is így van, számos járművel utazhatunk és írthajuk az ellent földön, vízen, levegőben.
A jellemzően nagy méretű pályák arra sarkallják a játékosokat, hogy taktikusan, a csapattársaikkal együtt mozogva hódítsák meg a mappot.
A másik igen jellemző vonása a sorozatnak a csapatorientáltság, ami egyértelműen nélkülözhetetlen még publicon is. Elég egy jól összedolgozó squad ahhoz, hogy a játékmenet felboruljon és az ellenfél néhány perc alatt visszaszorul a főbázisára.Ez igaz a CoD sorozatra és így a MW3-ra is, de olyan taktikai elemek, mint például a squadtársa születés csak a BF szériára jellemző. A DICE további lépéseket tett annak érdekében, hogy a játékosok squadokba tömörülve játszanak. Ilyen megoldás például a squad-perkek bevezetése amivel egy játékos megoszthatja a squadon belül egy speciális képességét. Hasonlóan a Battlefield 2-höz, ha egy elesett társunkat felélesszük, akkor nem csak a csapat kap vissza egy pontot, hanem a játékos “halála” sem kerül be a statisztikába.
A Battlefield 3 nem sikerült tökéletesre, de a fejlesztők meghagyták a kiskapukat, hogy a szegényes egyszemélyes küldetés ellenére a többszemélyes játékmódok támogatásával hosszútávon élvezhető maradhasson a játék. Arra vonatkozóan is vannak bíztató jelek, hogy megint odafigyelnek a BF-es közösség kéréseire és beépítik azokat a javításokba. A Frostbite motor most már valóban teljes fordulatszámon pörög és nagyon nehéz kritikával illetni tudását.

Nézzük inkább az új jövevényt, mit sikerült alkotni az Infinity Ward géniuszai nélkül! Az Activision és az IW alapítói szép, harmonikus elválásnak semmiképp sem nevezhető módon intettek (be) búcsút egymásnak, erről anno hírt adtunk, ez már a múlté. Most bemutatkozott az új multis fejlesztőcsapat a Sledgehammer!
A méltán világhírű előd által lefektetett alapokhoz totálisan érthető egyben az unalomig ismételt okból (járt utat járatlanért el ne hagyj!!!) nem mertek nyúlni a srácok. A játékmenet alapvetően ugyanolyan gyors, pörgő, megállás nélküli, mint ahogy az elődeinél tapasztalhattunk. Nullás szint gyakorlatilag nem létezik, már az első killjeink után villog a képernyő, kapjuk a plecsniket, érmeket, tuningokat, amiknek se szeri se száma. Ha valaki végignézi az egyszemélyes kampány legelső beveztő videóját, máris kap egy kitüntetést! A haverok noszogatására MW3-at vásárolt “ultranoob” is azt érezheti, hogy megy ez neki, csak így tovább, abba-ne-hagyd-öt-óra-után!
Számos módozatban lehetséges virtuális ellenségeinket lenyomni. A fegyvereken túl különböző csapdák, elrejthető robbanószerek és egyéb sunyi eszközök állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy  elérjük, hogy az ellenbfeleink szétverjék billentyűzetüket “örömükben”!
A multi minden egyes kis részletében érezhető, hogy úgy tervezték meg a pályákat, úgy találták ki a perkeket, fegyverkiegészítőket, hogy azzal a gyakorlatlan játékosoknak is garantáltan legyen némi sikerélménye. Egyébiránt a BF3 tervezői is elmentek ebbe az irányba, elég ha csak a sokat vitatott napfénnyel töltött lámpácskára vagy a legális wallhack-ként funkcionáló infratávcsőre gondolunk. Mindezek célja világos mindkét játéknál: Elérni, hogy az is huzamosabb ideig a játék elött maradjon, akinek nincs több éves tapasztalata az FPS-multiplayerek terén.A MW3 fegyvereit hasonlóan a BF3-hoz, tuningolhatjuk, saját stílusunkhoz alakíthatjuk. Csökkenthetjük például a fegyver visszarúgásának mértékét vagy távcsöveket szerelhetünk fel szinte bármelyik fegyverre. Az új fejlesztőcsapatot nem érheti az a kritika, hogy terveztek 16 új pályát, aztán a többi összetevőhöz nyomtak egy copy-paste-t (CTRL-C CTRL-V), mert kitaláltak illetve továbbgondoltak jópár dolgot, ami bár eddig bevált de már kezdett kissé unalmas lenni. Lássuk mik ezek az újítások!

A Team Deathmatch játékmódot szerintem senkinek sem kell bemutatnom, aki az OGC oldalait olvassa. Egy kicsi, de annál ügyesebb húzással feltuningolták ezt az ősi FPS-multi játékmódot és elnevezték Kill Confirmed-nek. A lényege, hogy miután megöltük az ellenség egyik tagját NEM kapunk pontot csak, ha odasétálunk annak hullájához és felszedjük a dögcéduláját. Ebben az elhalálozott katona társai nem csak úgy tudnak megakadályozni, hogy lelőnek hanem úgy is, hogy előbb szedik fel a bajtárs céduláját, mint mi. Ezzel arra sarkallva a hagyományos TDM játékstílus szerelmeseit arra, hogy változtassanak taktikájukon, mozogjanak kempelés helyett, és ráadásként figyeljenek oda elesett társukra is.
A Capture the Flag alapjaira épülő Team Defender játékmódban a megszerzett zászlóért járó pontokon felül megvédeni is érdemes azt, hiszen amíg az ellenség nem tudja azt visszaszerezni, addig minden ölésért dupla pont jár! Ezzel is egy kicsit taktikusabbá sikerült tenniük a játékot, az esztelen öldöklés után kifejezetten jól esik egy célra, egy feladatra koncentrálni.
Többjátékos mód a Survival, ami a hagyományos Co-op és a MW2-ből már megismert Spec Ops módok továbbgondolása, mégis egyszerűbb játékcéllal. Társunkkal közösen kell írtanunk a gép által hullámokban a skalpunkért küldött, egyre “ügyesebb” katonákat. Mindenkinél eljön az a szint amikor már igencsak kapkodnunk kell fejünket, hogy honnan is lőnek éppen keresztül, ezt garantálhatom!
A jó öreg, bejáratott játékmódokat (Search and destroy, Team Deathmatch, Domination) természetesen meghagyták és nem hiányozhat a Hardcore Mode sem.
Az előző részekben sok játékos bujkált sötét sarkokban arra várva, hogy valaki arra tévedve áldozatává váljék. Ennek oka legtöbbször az volt, hogy összekaparjon magának annyi killt zsinórban, amiért megkaphatja áhított jutalmát, ami egy vezethető helikopter vagy egy légitámogatás vagy egyéb nyalánkságok formájában volt elérhető. Ezek az úgynevezett Killstreak jutalmak megmaradtak, csak az MW3-ban Poinstreak-ként találjuk meg őket a menüben. Az újítás lényege az, hogy most már nem csak sorozatgyilkosként rohangálva juthatunk extra segítséghez, hanem a csapatot segítő tetteinkkel is. (Példaként néhány: bomba lerakása, hatástalanítása, zászló védelme. )
A Poinstreak jutalmak három csoportba rendezve találhatóak:

-Az Assault csoportban támadó jellegű, az MW sorozatból ismerős jutalmak közül válogathatunk.

-A Support csoportban mint azt neve is mutatja a csapatot támogató jutalmak vannak és ennek a csomagnak van egy olyan további előnye, hogy halálunk után nem kell előlről kezdeni a pontok gyüjtögetését.
-A Specialist-ot választók minden második ölés után újabb perkkel gazdagodnak.

Vannak tehát újítások is, nem csak arról a szerencsétlen rókáról húztak le egy újabb bőrt.

Összeségében elmondható, hogy a Battlefield 3-nál a fejlesztők betartották azt az ígéretüket, a PC-sekre külön gondoltak. Összevetve a konzolos és a PC-s képeket szembetűnő a különbség. A MW3-nál ez egyáltalán nem mondható el. Nem kellett új grafikus motor fejlesztésébe pénzt időt és energiát fektetniük, maradt ezekből elég arra, hogy kitaláljanak, újragondoljanak néhány fentebb felsorolt dolgot. Azonban nem vagyok meggyőződve arról, hogy ezek nem fértek volna bele egy patchbe vagy egy 10-20 eurós letölthető kiegészítőcsomagba. A grafikai motor elavult és bár ennek meg van az a vitathatalan előnye, hogy 5-6 éves gépeken is vígan elszaladgál azért ez nem lehet mentség arra, hogy miért nem csiszoltak rajta. Konzolokon bevett szokás, hogy a játékok tök egyformák csak a textúrák és a skinek változnak, de ez engem nem vigasztal és ne is várják el, hogy ezt megértve szemet húnyjak minden felett. Mindezek ellenére, aki még nem játszott egyetlen Call of Duty-val sem az biztos nem fog az MW3-ban csalódni, a CoD sorozat régi rajongói közül viszont biztos sokan lesznek, akikben felmerül a kérdés: ennyi?

avatar #30
Válasz wengdongdong #29. hozzászólására
chanyuan2017.12.28
canada goose outlet
kobe shoes
nike free 5
ugg boots clearance
mbt shoes
michael kors
jordan shoes
oakley sunglasses
jordan shoes
canada goose jackets
true religion outlet
pandora charms
coach outlet online
canada goose jackets
oakley sunglasses
kate spade outlet
denver broncos jerseys
hermes belt
ray bans
michael kors handbags
thomas sabo
michael kors
barbour outlet
ray ban sunglasses
coach outlet online
mulberry handbags
pandora outlet
mulberry outlet
polo outlet
canada goose outlet
polo outlet
michael kors outlet
ecco sale
polo ralph lauren
mont blanc pens
ugg outlet
longchamp outlet
nike outlet
timberland sko
coach outlet store online
moncler outlet
burberry outlet
coach outlet
coach factory outlet
kobe 9
lakers jerseys
cheap nfl jerseys
ugg boots
michael kors outlet
polo ralph lauren
air max 90
ugg boots clearance
mont blanc pens
canada goose outlet
ralph lauren polo
[url=http://www.canadagooseoutletgoose.us.com ]canada goose outlet[/url]
fitflops sale clearance
true religion jeans
kevin durant shoes
canada goose jackets
nike sko
longchamp outlet
jordan shoes
links of london
kate spade outlet
fred perry polo shirts
coach outlet
true religion jeans
canada goose jackets
oakley sunglasses
pandora outlet
nike trainers
ugg boots clearance
tory burch outlet
cleveland cavaliers jersey
oakley sunglasses
nike shoes
air jordan 4
chrome hearts
nike blazer pas cher
adidas shoes
canada goose outlet
coach outlet online
cheap jerseys
ferragamo shoes
michael kors handbags
ugg boots
mulberry handbags
herve leger outlet
nike shoes
true religion jeans
oakley sunglasses
adidas outlet store
nike sko
mont blanc pens
coach outlet
fitflops sale clearance
soccer shoes
canada goose outlet
coach outlet
pandora charms
kate spade outlet
pandora charms
cheap jordans
ugg outlets
mulberry handbags
hermes birkin
tory burch outlet
nike trainers
huaraches shopping
polo ralph lauren
coach outlet
coach outlet online
coach outlet
oakley sunglasses
denver broncos jerseys
ugg boots
michael kors wallets
oakley sunglasses
polo ralph lauren
pandora outlet
polo outlet
jordan shoes
michael kors bags
michael kors handbags
ysl outlet
vans shoes
fitflops outlet
mulberry sale
nba jerseys
tods outlet
jordan shoes
coach outlet
cheap nfl jerseys
true religion jeans
michael kors handbags
ugg outlet
swarovski crystal
pandora jewelry
christian louboutin online
cheap jordans
kate spade outlet
kobe bryant shoes
puma outlet
oakley sunglasses
ugg outlet
michael kors outlet online
air max 90
michael kors outlet
tory burch outlet
coach outlet
canada goose parka
tory burch outlet
longchamp outlet
michael kors outlet
nfl jerseys wholesale
supra shoes
true religion jeans
oakley sunglasses
canada goose outlet
michael kors outlet
uggs outlet
nike shoes
coach outlet
jordan shoes
christian louboutin outlet
coach outlet online
michael kors outlet
ray ban sunglasses
converse shoes
coach factory outlet
michael kors outlet
canada goose jackets
longchamp handbags
ugg outlet
kate spade outlet
air max 90
prada outlet
ugg outlet
true religion outlet
yeezy boost
futbol baratas
nike air max
yeezy boost 350
cheap mlb jerseys
montblanc pens
oakley sunglasses
ugg boots clearance
Girls shoes
ugg outlet
chrome hearts outlet
canada goose jackets
canada goose jackets
tory burch outlet
toms sko
new balance shoes
cheap football shirts
michael kors handbags
michael kors outlet
christian louboutin outlet
birkenstock sandals
cheap snapbacks
ray ban sunglasses
christian louboutin uk
polo ralph lauren
polo ralph lauren
mulberry bags
ugg boots
michael kors outlet
nike roshe
adidas wings
rayban sunglasses
uggs outlet
moncler outlet
air max uk
canada goose cyber monday
swarovski outlet
coach handbags
canada goose outlet
ugg boots clearance
nike trainers
michael kors uk
longchamp pliage
michael kors outlet
jordan shoes
ugg outlet
adidas nmd
moncler outlet
pandora charms
polo ralph lauren
oakley sunglasses
michael kors outlet
christian louboutin outlet
ferragamo outlet
polo ralph lauren
fitflops
pandora outlet
football shirts
hogan scarpe
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin shoes
polo outlet
coach outlet
canada goose outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren polo shirts
nfl jerseys
canada goose coats
supreme clothing
cheap jordans
nfl jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet
true religion outlet
ugg outlet
ralph lauren outlet
ray-ban sunglasses
canada goose jackets
oakley sunglasses
ugg boots
nfl jersey wholesale
canada goose outlet
uggs outlet
polo outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses
oakley sunglasses
ralph lauren polo
ugg boots
canada goose jackets
christian louboutin outlet
ferragamo outlet
polo outlet
michael kors
ugg boots
cartier outlet
michael kors outlet
true religion jeans
ray ban sunglasses
moncler jackets
cazal sunglasses
nfl jerseys
asics shoes
polo ralph lauren
supreme clothing
salomon sko
ralph lauren outlet
timberland boots
mont blanc pens
coach outlet online
ugg outlet
ray ban sunglasses
prada shoes
adidas trainers
converse shoes
chicago blackhawks jerseys
coach factory outlet
nike shoes
polo outlet
coach canada
supreme clothing
canada goose jackets
swarovski crystal
oakley sunglasses
christian louboutin shoes
valentino outlet
coach outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ferragamo shoes
michael kors handbags
canada goose outlet
tory burch outlet
coach outlet online
prada sunglasses
canada goose outlet
pandora outlet
christian louboutin outlet
nba jerseys
uggs outlet
michael kors outlet online
swarovski outlet
canada goose outlet
air huarache
nike foamposite
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses
true religion outlet
nike shoes
polo ralph lauren
nike store uk
longchamp handbags
adidas uk
coach outlet
uggs outlet
christian louboutin shoes
moncler jackets
longchamp solde
true religion jeans
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
ugg boots clearance
ugg outlet
ugg outlet
ralph lauren polo
michael kors outlet
ralph lauren uk
canada goose outlet
adidas nmd
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses
giuseppe zanotti outlet
coach handbags
nike store
tory burch outlet
ugg outlet
pandora jewelry
nhl jerseys
canada goose outlet
mac cosmetics
cheap nfl jerseys
canada goose outlet
coach outlet
jordan shoes
swarovski outlet
nike factory outlet
pandora outlet
ralph lauren polo
reebok outlet store
michael kors outlet
nike air max 90
air max 90
michael kors outlet
nike outlet
canada goose outlet
uggs outlet
ugg outlet
burberry outlet
fitflops shoes
polo ralph lauren
michael kors outlet
true religion jeans
canada goose outlet
longchamp pas cher
puma shoes
michael kors
vans sko
longchamp solde
michael kors outlet
true religion uk
supreme clothing
soccer jerseys
lebron james shoes
reebok trainers
christian louboutin outlet
nike shoes
ray ban sunglasses
new balance shoes
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
coach factory outlet
coach outlet canada
salomon shoes
ray ban sunglasses
tory burch shoes
mulberry handbags
michael kors outlet
marc jacobs outlet
lacoste polo shirts
polo ralph lauren
ed hardy clothing
canada goose outlet
ugg black friday
oakley sunglasses
toms sko
pandora outlet
pandora charms
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ugg outlet
ugg outlet
pandora charms
coach outlet online
nike roshe one
ugg outlet
christian louboutin shoes
longchamp handbags
pandora jewelry
canada goose outlet
polo shirts
fitflops
oakley sunglasses
cheap nhl jerseys
oakley sunglasses
nike air force 1
mcm outlet
coach outlet online
mulberry outlet
ferragamo outlet
canada goose outlet
hermes outlet
mulberry bags
michael kors outlet
ray ban sunglasses
uggs
moncler outlet
oakley sunglasses
pandora charms sale clearance
cheap snapbacks
oakley sunglasses
fitflops sale clearance
coach outlet
michael kors handbags
christian louboutin shoes
ugg outlet
oakley sunglasses wholesale
nike outlet
uggs outlet
longchamp handbags
coach outlet
coach outlet
ralph lauren pas cher
true religion jeans
nfl jerseys
air max trainers
pandora charms
fitflops sale
louboutin shoes
rayban sunglasses
ugg outlet
michael kors outlet
bottega veneta outlet
cheap jordans
michael kors outlet
air huarache
nike air max 2015
michael kors outlet online
coach outlet
cheap mlb jerseys
polo ralph lauren
toms sko
coach outlet online
ugg cyber monday
michael kors outlet
polo outlet
ecco shoes
oakley sunglasses
kicks nice
michael kors outlet online
coach factory outlet
coach outlet
michael kors outlet
coach outlet
canada goose jackets
uggs outlet
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
ferragamo outlet
true religion jeans
ferragamo outlet
vans greece
ralph lauren polo shirts
adidas sko
lacoste soldes
basketball shoes
michael kors outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
birkenstock outlet
air max 1
ray ban sunglasses
coach outlet
swarovski outlet
burberry outlet
true religion jeans
dansko shoes
coach factory outlet
ugg outlet
canada goose outlet
fitflops shoes
pandora outlet
ugg outlet
coach outlet
oakley sunglasses
burberry outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren outlet
nike outlet
coach factory outlet
coach outlet
polo ralph lauren
coach outlet
soccer jerseys
canada goose black friday
cheap jerseys
kate spade outlet
ralph lauren polo shirts
nike sko
coach factory outlet
hermes outlet
prada handbags
longchamp bags
chanyuan2017.12.28
canada goose outlet
kobe shoes
nike free 5
ugg boots clearance
mbt shoes
michael kors
jordan shoes
oakley sunglasses
jordan shoes
canada goose jackets
true religion outlet
pandora charms
coach outlet online
canada goose jackets
oakley sunglasses
kate spade outlet
denver broncos jerseys
hermes belt
ray bans
michael kors handbags
thomas sabo
michael kors
barbour outlet
ray ban sunglasses
coach outlet online
mulberry handbags
pandora outlet
mulberry outlet
polo outlet
canada goose outlet
polo outlet
michael kors outlet
ecco sale
polo ralph lauren
mont blanc pens
ugg outlet
longchamp outlet
nike outlet
timberland sko
coach outlet store online
moncler outlet
burberry outlet
coach outlet
coach factory outlet
kobe 9
lakers jerseys
cheap nfl jerseys
ugg boots
michael kors outlet
polo ralph lauren
air max 90
ugg boots clearance
mont blanc pens
canada goose outlet
ralph lauren polo
[url=http://www.canadagooseoutletgoose.us.com ]canada goose outlet[/url]
fitflops sale clearance
true religion jeans
kevin durant shoes
canada goose jackets
nike sko
longchamp outlet
jordan shoes
links of london
kate spade outlet
fred perry polo shirts
coach outlet
true religion jeans
canada goose jackets
oakley sunglasses
pandora outlet
nike trainers
ugg boots clearance
tory burch outlet
cleveland cavaliers jersey
oakley sunglasses
nike shoes
air jordan 4
chrome hearts
nike blazer pas cher
adidas shoes
canada goose outlet
coach outlet online
cheap jerseys
ferragamo shoes
michael kors handbags
ugg boots
mulberry handbags
herve leger outlet
nike shoes
true religion jeans
oakley sunglasses
adidas outlet store
nike sko
mont blanc pens
coach outlet
fitflops sale clearance
soccer shoes
canada goose outlet
coach outlet
pandora charms
kate spade outlet
pandora charms
cheap jordans
ugg outlets
mulberry handbags
hermes birkin
tory burch outlet
nike trainers
huaraches shopping
polo ralph lauren
coach outlet
coach outlet online
coach outlet
oakley sunglasses
denver broncos jerseys
ugg boots
michael kors wallets
oakley sunglasses
polo ralph lauren
pandora outlet
polo outlet
jordan shoes
michael kors bags
michael kors handbags
ysl outlet
vans shoes
fitflops outlet
mulberry sale
nba jerseys
tods outlet
jordan shoes
coach outlet
cheap nfl jerseys
true religion jeans
michael kors handbags
ugg outlet
swarovski crystal
pandora jewelry
christian louboutin online
cheap jordans
kate spade outlet
kobe bryant shoes
puma outlet
oakley sunglasses
ugg outlet
michael kors outlet online
air max 90
michael kors outlet
tory burch outlet
coach outlet
canada goose parka
tory burch outlet
longchamp outlet
michael kors outlet
nfl jerseys wholesale
supra shoes
true religion jeans
oakley sunglasses
canada goose outlet
michael kors outlet
uggs outlet
nike shoes
coach outlet
jordan shoes
christian louboutin outlet
coach outlet online
michael kors outlet
ray ban sunglasses
converse shoes
coach factory outlet
michael kors outlet
canada goose jackets
longchamp handbags
ugg outlet
kate spade outlet
air max 90
prada outlet
ugg outlet
true religion outlet
yeezy boost
futbol baratas
nike air max
yeezy boost 350
cheap mlb jerseys
montblanc pens
oakley sunglasses
ugg boots clearance
Girls shoes
ugg outlet
chrome hearts outlet
canada goose jackets
canada goose jackets
tory burch outlet
toms sko
new balance shoes
cheap football shirts
michael kors handbags
michael kors outlet
christian louboutin outlet
birkenstock sandals
cheap snapbacks
ray ban sunglasses
christian louboutin uk
polo ralph lauren
polo ralph lauren
mulberry bags
ugg boots
michael kors outlet
nike roshe
adidas wings
rayban sunglasses
uggs outlet
moncler outlet
air max uk
canada goose cyber monday
swarovski outlet
coach handbags
canada goose outlet
ugg boots clearance
nike trainers
michael kors uk
longchamp pliage
michael kors outlet
jordan shoes
ugg outlet
adidas nmd
moncler outlet
pandora charms
polo ralph lauren
oakley sunglasses
michael kors outlet
christian louboutin outlet
ferragamo outlet
polo ralph lauren
fitflops
pandora outlet
football shirts
hogan scarpe
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin shoes
polo outlet
coach outlet
canada goose outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren polo shirts
nfl jerseys
canada goose coats
supreme clothing
cheap jordans
nfl jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet
true religion outlet
ugg outlet
ralph lauren outlet
ray-ban sunglasses
canada goose jackets
oakley sunglasses
ugg boots
nfl jersey wholesale
canada goose outlet
uggs outlet
polo outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses
oakley sunglasses
ralph lauren polo
ugg boots
canada goose jackets
christian louboutin outlet
ferragamo outlet
polo outlet
michael kors
ugg boots
cartier outlet
michael kors outlet
true religion jeans
ray ban sunglasses
moncler jackets
cazal sunglasses
nfl jerseys
asics shoes
polo ralph lauren
supreme clothing
salomon sko
ralph lauren outlet
timberland boots
mont blanc pens
coach outlet online
ugg outlet
ray ban sunglasses
prada shoes
adidas trainers
converse shoes
chicago blackhawks jerseys
coach factory outlet
nike shoes
polo outlet
coach canada
supreme clothing
canada goose jackets
swarovski crystal
oakley sunglasses
christian louboutin shoes
valentino outlet
coach outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ferragamo shoes
michael kors handbags
canada goose outlet
tory burch outlet
coach outlet online
prada sunglasses
canada goose outlet
pandora outlet
christian louboutin outlet
nba jerseys
uggs outlet
michael kors outlet online
swarovski outlet
canada goose outlet
air huarache
nike foamposite
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses
true religion outlet
nike shoes
polo ralph lauren
nike store uk
longchamp handbags
adidas uk
coach outlet
uggs outlet
christian louboutin shoes
moncler jackets
longchamp solde
true religion jeans
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
ugg boots clearance
ugg outlet
ugg outlet
ralph lauren polo
michael kors outlet
ralph lauren uk
canada goose outlet
adidas nmd
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses
giuseppe zanotti outlet
coach handbags
nike store
tory burch outlet
ugg outlet
pandora jewelry
nhl jerseys
canada goose outlet
mac cosmetics
cheap nfl jerseys
canada goose outlet
coach outlet
jordan shoes
swarovski outlet
nike factory outlet
pandora outlet
ralph lauren polo
reebok outlet store
michael kors outlet
nike air max 90
air max 90
michael kors outlet
nike outlet
canada goose outlet
uggs outlet
ugg outlet
burberry outlet
fitflops shoes
polo ralph lauren
michael kors outlet
true religion jeans
canada goose outlet
longchamp pas cher
puma shoes
michael kors
vans sko
longchamp solde
michael kors outlet
true religion uk
supreme clothing
soccer jerseys
lebron james shoes
reebok trainers
christian louboutin outlet
nike shoes
ray ban sunglasses
new balance shoes
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
coach factory outlet
coach outlet canada
salomon shoes
ray ban sunglasses
tory burch shoes
mulberry handbags
michael kors outlet
marc jacobs outlet
lacoste polo shirts
polo ralph lauren
ed hardy clothing
canada goose outlet
ugg black friday
oakley sunglasses
toms sko
pandora outlet
pandora charms
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ugg outlet
ugg outlet
pandora charms
coach outlet online
nike roshe one
ugg outlet
christian louboutin shoes
longchamp handbags
pandora jewelry
canada goose outlet
polo shirts
fitflops
oakley sunglasses
cheap nhl jerseys
oakley sunglasses
nike air force 1
mcm outlet
coach outlet online
mulberry outlet
ferragamo outlet
canada goose outlet
hermes outlet
mulberry bags
michael kors outlet
ray ban sunglasses
uggs
moncler outlet
oakley sunglasses
pandora charms sale clearance
cheap snapbacks
oakley sunglasses
fitflops sale clearance
coach outlet
michael kors handbags
christian louboutin shoes
ugg outlet
oakley sunglasses wholesale
nike outlet
uggs outlet
longchamp handbags
coach outlet
coach outlet
ralph lauren pas cher
true religion jeans
nfl jerseys
air max trainers
pandora charms
fitflops sale
louboutin shoes
rayban sunglasses
ugg outlet
michael kors outlet
bottega veneta outlet
cheap jordans
michael kors outlet
air huarache
nike air max 2015
michael kors outlet online
coach outlet
cheap mlb jerseys
polo ralph lauren
toms sko
coach outlet online
ugg cyber monday
michael kors outlet
polo outlet
ecco shoes
oakley sunglasses
kicks nice
michael kors outlet online
coach factory outlet
coach outlet
michael kors outlet
coach outlet
canada goose jackets
uggs outlet
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
ferragamo outlet
true religion jeans
ferragamo outlet
vans greece
ralph lauren polo shirts
adidas sko
lacoste soldes
basketball shoes
michael kors outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
birkenstock outlet
air max 1
ray ban sunglasses
coach outlet
swarovski outlet
burberry outlet
true religion jeans
dansko shoes
coach factory outlet
ugg outlet
canada goose outlet
fitflops shoes
pandora outlet
ugg outlet
coach outlet
oakley sunglasses
burberry outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren outlet
nike outlet
coach factory outlet
coach outlet
polo ralph lauren
coach outlet
soccer jerseys
canada goose black friday
cheap jerseys
kate spade outlet
ralph lauren polo shirts
nike sko
coach factory outlet
hermes outlet
prada handbags
longchamp bags
avatar #29
Válasz xiaojun #28. hozzászólására
20171107 junda
cheap basketball shoes
reebok shoes
cheap ugg boots
uggs outlet
coach outlet store online
true religion jeans
polo ralph lauren
ugg black friday
ugg boots clearance
cheap nike shoes
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
supra shoes sale
coach outlet
air max 1
coach outlet
canada goose outlet store
ugg outlet
christian louboutin shoes
adidas wings shoes
canada goose outlet store
ugg outlet
kate spade outlet
michael kors uk
michael kors outlet clearance
uggs on clearance
coach factory outlet
swarovski outlet
canada goose jackets
coach outlet store
ugg outlet
michael kors outlet
nba jerseys wholesale
ugg outlet online clearance
ray ban sunglasses
ugg outlet online
ray ban sunglasses outlet
cheap jordans
true religion outlet
adidas trainers
ferragamo outlet
canada goose jackets
true religion jeans
canada goose jackets
ugg boots outlet
swarovski crystal
true religion outlet
lacoste polo shirts
christian louboutin shoes
longchamp outlet
ferragamo outlet
canada goose outlet
michael kors outlet
cheap nfl jerseys wholesale
herve leger outlet
michael kors outlet online
kate spade outlet
air max shoes
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
coach factory outlet
uggs outlet online
kobe shoes
coach factory outlet
true religion outlet
ralph lauren polo
ugg boots
cheap oakley sunglasses
coach handbags
canada goose jackets
tory burch outlet online store
ugg boots
uggs outlet
nike free 5
tory burch outlet online
fitflops
pandora outlet
polo outlet
michael kors outlet
coach outlet
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet clearance
nike uk store
michael kors outlet
coach outlet
canada goose jackets
oakley sunglasses wholesale
longchamp pas cher
uggs outlet
oakley sunglasses
canada goose jackets
hermes outlet
polo ralph lauren
cazal outlet
michael kors bags
canada goose jackets
ugg outlet
ray ban sunglasses
canada goose outlet clearance
ugg boots
michael kors outlet
mulberry bags
mulberry outlet
michael kors handbags clearance
ugg outlet
uggs outlet
coach outlet
michael kors outlet
cheap jordan shoes
ugg outlet
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
pandora charms
kd shoes
michael kors outlet clearance
uggs outlet
coach handbags
cheap football shirts
fitflops uk
cheap oakley sunglasses
kate spade outlet online store
air max 90
canada goose cyber monday
ferragamo shoes
moncler outlet
ugg cyber monday
longchamp pliage
canada goose outlet store
ralph lauren polo
michael kors outlet clearance
coach outlet
coach outlet
cheap uggs
nike roshe run
foamposite shoes
canada goose outlet
uggs outlet
ray ban sunglasses
canada goose jackets
uggs clearance
ralph lauren polo
michael kors outlet
canada goose outlet
michael kors outlet clearance
ugg outlet
canada goose
ugg outlet
cheap nba jerseys
converse shoes sale
coach factory outlet
kate spade outlet
nike shoes
ray ban sunglasses
michael kors bags
fitflops shoes
coach outlet store online
nike store
ugg outlet online
canada goose outlet store
coach outlet online
coach outlet
michael kors outlet
coach outlet online
lacoste shirts
lebron james shoes
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet clearance
links of london jewellery
cheap ugg boots
oakley sunglasses
canada goose coats
nfl jerseys wholesale
canada goose jackets
michael kors outlet online
canada goose outlet
swarovski jewelry
true religion outlet
oakley sunglasses
canada goose jackets
canada goose coats
michael kors outlet online
canada goose outlet store
pandora charms
converse shoes
ugg boots cyber monday
mac outlet
cheap jordans
mulberry uk
coach factory outlet
mbt outlet
moncler coats
vans shoes
coach outlet store online
true religion outlet store
cheap nba jerseys
louboutin shoes
kobe 9
nike nba jerseys
ugg outlet
ugg boots
canada goose jackets
canada goose outlet
thomas sabo charms
michael kors outlet clearance
swarovski uk
coach outlet
herve leger dresses
canada goose coats
swarovski outlet store
kate spade handbags
canada goose outlet online
mulberry handbags
ugg outlet
canada goose jackets
christian louboutin outlet
lacoste soldes
christian louboutin uk
coach canada
coach outlet
jordan 4
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
uggs outlet
coach outlet store online
canada goose outlet online
true religion jeans
canada goose outlet
salomon shoes
cheap ugg boots
tory burch sandals
nfl jerseys wholesale
cheap nfl jerseys
michael kors outlet online
tory burch outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
snapbacks wholesale
ugg boots
michael kors outlet clearance
canada goose coats
ugg outlet stores
canada goose outlet
longchamp handbags
nhl jerseys
michael kors outlet
canada goose outlet
pandora charms
oakley sunglasses wholesale
canada goose uk
louboutin shoes
coach factory store
michael kors
michael kors outlet online
chrome hearts outlet
ralph lauren polo
mont blanc pens
moncler outlet
ugg outlet
true religion outlet
uggs outlet
canada goose outlet store
asics shoes
ugg outlet
canada goose outlet online
christian louboutin shoes
fitflops sale clearance
kevin durant shoes
ugg boots on sale
jerseys wholesale
uggs outlet
ralph lauren outlet
kobe shoes
michael kors outlet clearance
michael kors handbags
ralph lauren outlet
snapback hats
fred perry polo
swarovski outlet
polo ralph lauren
coach outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet online
air max 90
uggs outlet
ugg clearance
polo outlet online store
uggs outlet
canada goose uk
nike outlet
coach outlet online
nike shoes outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
fitflops
coach outlet online
longchamp bags
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
christian louboutin
polo ralph lauren
polo ralph lauren shirts
mont blanc outlet
canada goose uk
ugg outlet store
coach outlet online
true religion jeans
coach outlet
ferragamo shoes
canada goose outlet store
ugg outlet
ugg boots
adidas uk
nike factory shoes
ralph lauren polo shirts
canada goose outlet
michael kors
ugg outlet
uggs outlet
ugg outlet
coach outlet store online
ray ban sunglasses sale
canada goose outlet
canada goose jackets
ugg boots on sale
cheap oakley sunglasses
ugg outlet
canada goose coats
reebok outlet store
uggs outlet
nfl jersey wholesale
pandora jewelry
michael kors outlet
swarovski outlet store
ray ban sunglasses wholesale
vans outlet
nike factory store
oakley sunglasses
ralph lauren
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
christian louboutin outlet
ugg boots
ugg canada
oakley sunglasses wholesale
fitflops sale clearance
coach outlet online
canada goose outlet
canada goose outlet
michael kors outlet
burberry canada
ed hardy clothing
ralph lauren uk
coach factory outlet
canada goose jackets
michael kors outlet online
chicago blackhawks jerseys
canada goose outlet
nike blazer pas cher
michael kors outlet clearance
mulberry handbags sale
oakley sunglasses
ugg outlet online
michael kors uk
canada goose uk
michael kors
oakley sunglasses
mulberry bags
ugg outlet
coach outlet
coach outlet
supra shoes
canada goose
longchamp handbags
michael kors outlet online
cheap ugg boots
canada goose outlet
ugg boots
coach outlet store online
canada goose outlet online
canada goose outlet store
fitflops sale clearance
michael kors outlet
cheap snapbacks
coach outlet online
canada goose uk
ralph lauren polo
coach outlet
michael kors outlet
ugg outlet
nike trainers
canada goose jackets
coach outlet
canada goose jackets
mulberry bags
michael kors handbags
mulberry uk
coach outlet
ugg clearance
pandora charms sale clearance
canada goose coats
puma shoes
michael kors outlet
canada goose jackets on sale
ferragamo shoes
canada goose outlet
michael kors handbags outlet
michael kors handbags
longchamp handbags
coach outlet
longchamp solde
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
links of london
canada goose outlet
michael kors outlet
longchamp handbags
christian louboutin shoes
canada goose outlet
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
uggs outlet
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
canada goose uk
vans shoes
ugg outlet
nike air max 90
canada goose jackets
new balance outlet
canada goose outlet store
oakley sunglasses sale
canada goose coats
air max 90
michael kors outlet online
canada goose jackets men
michael kors outlet online
ugg boots
oakley sunglasses
ralph lauren shirts
nike trainers
ray ban sunglasses
tory burch shoes
cheap jordan shoes
ray ban sunglasses
canada goose jackets
canada goose outlet
uggs outlet
true religion jeans
coach outlet store online
football shirts
canada goose black friday
true religion outlet store
fitflops sale clearance
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses
michael kors factory outlet
tory burch outlet stores
mlb jerseys
polo outlet
canada goose coats
coach outlet online
coach factory outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
mulberry outlet
true religion jeans
canada goose outlet store
fred perry polo shirts
longchamp pas cher
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
ugg boots
canada goose outlet store
uggs outlet
michael kors handbags
christian louboutin shoes
ray bans
kate spade outlet online store
true religion jeans
moncler sale
giuseppe zanotti outlet
ugg boots clearance
christian louboutin sale
coach factory outlet
ugg outlet
true religion jeans
mulberry handbags
air max 90
ugg outlet
coach outlet online
ugg boots outlet
canada goose outlet online
canada goose outlet store
michael kors outlet
valentino outlet
ugg outlet
burberry outlet sale
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
soccer cleats
michael kors factory outlet
coach factory outlet
prada bags
mulberry sale
nike roshe run
moncler outlet
michael kors handbags
ugg boots
canada goose parka
nike store uk
canada goose jackets
coach outlet online
michael kors outlet online
longchamp bags
canada goose coats
kate spade sale
prada outlet online
michael kors outlet clearance
moncler coats
coach handbags
longchamp pliage
tory burch outlet
ugg outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
canada goose jackets
max 90
tory burch outlet online
ugg boots clearance
air max uk
coach outlet online
ralph lauren outlet
ugg boots on sale
canada goose jackets
ugg outlet
fitflops sale clearance
cazal sunglasses
coach outlet online
bottega veneta outlet
true religion canada
christian louboutin outlet
longchamp solde
oakley sunglasses wholesale
michael kors canada
fitflops
swarovski outlet
coach outlet
canada goose outlet
longchamp outlet online
longchamp handbags
ray ban sunglasses
adidas nmd
valentino shoes
air huarache
nike shoes uk
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
burberry outlet store
michael kors outlet store
canada goose uk
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet online
ray ban sunglasses outlet
kobe bryant shoes
ugg outlet
canada goose uk
ralph lauren outlet
nike roshe
michael kors outlet
nike outlet online
true religion jeans
canada goose uk
cheap oakley sunglasses
polo outlet
snapbacks wholesale
cheap mlb jerseys
ugg boots
michael kors uk
ugg boots clearance
air max 90
swarovski outlet
ralph lauren factory store
oakley sunglasses
coach outlet online
ralph lauren
michael kors
oakley sunglasses
ralph lauren
kate spade outlet
kobe 9 elite
cheap jordan shoes
coach outlet
hermes birkin bag
michael kors handbags
cleveland cavaliers jersey
coach outlet store
coach canada
polo outlet factory store
mulberry handbags
true religion jeans
coach outlet store online clearances
cheap jerseys wholesale
new balance shoes
cheap oakley sunglasses
coach outlet
soccer jerseys wholesale
canada goose jackets
ugg outlet
ecco outlet
coach outlet online
canada goose jackets
ugg outlet
cheap uggs for sale
polo ralph lauren
true religion uk
ugg outlet
canada goose jackets
montblanc pens
oakley sunglasses
nike air max
coach outlet online
mulberry handbags
coach factory outlet
ugg boots for women
canada goose outlet
air max shoes
cheap jerseys
air force 1 shoes
ralph lauren shirts
basketball sneakers
ralph lauren polo
canada goose jackets
uggs outlet
canada goose outlet
ugg boots
ugg boots
ugg outlet online
michael kors outlet clearance
uggs outlet
air max trainers
kate spade outlet
michael kors handbags
tory burch outlet
longchamp outlet
chanyuan2017.12.28
canada goose outlet
kobe shoes
nike free 5
ugg boots clearance
mbt shoes
michael kors
jordan shoes
oakley sunglasses
jordan shoes
canada goose jackets
true religion outlet
pandora charms
coach outlet online
canada goose jackets
oakley sunglasses
kate spade outlet
denver broncos jerseys
hermes belt
ray bans
michael kors handbags
thomas sabo
michael kors
barbour outlet
ray ban sunglasses
coach outlet online
mulberry handbags
pandora outlet
mulberry outlet
polo outlet
canada goose outlet
polo outlet
michael kors outlet
ecco sale
polo ralph lauren
mont blanc pens
ugg outlet
longchamp outlet
nike outlet
timberland sko
coach outlet store online
moncler outlet
burberry outlet
coach outlet
coach factory outlet
kobe 9
lakers jerseys
cheap nfl jerseys
ugg boots
michael kors outlet
polo ralph lauren
air max 90
ugg boots clearance
mont blanc pens
canada goose outlet
ralph lauren polo
[url=http://www.canadagooseoutletgoose.us.com ]canada goose outlet[/url]
fitflops sale clearance
true religion jeans
kevin durant shoes
canada goose jackets
nike sko
longchamp outlet
jordan shoes
links of london
kate spade outlet
fred perry polo shirts
coach outlet
true religion jeans
canada goose jackets
oakley sunglasses
pandora outlet
nike trainers
ugg boots clearance
tory burch outlet
cleveland cavaliers jersey
oakley sunglasses
nike shoes
air jordan 4
chrome hearts
nike blazer pas cher
adidas shoes
canada goose outlet
coach outlet online
cheap jerseys
ferragamo shoes
michael kors handbags
ugg boots
mulberry handbags
herve leger outlet
nike shoes
true religion jeans
oakley sunglasses
adidas outlet store
nike sko
mont blanc pens
coach outlet
fitflops sale clearance
soccer shoes
canada goose outlet
coach outlet
pandora charms
kate spade outlet
pandora charms
cheap jordans
ugg outlets
mulberry handbags
hermes birkin
tory burch outlet
nike trainers
huaraches shopping
polo ralph lauren
coach outlet
coach outlet online
coach outlet
oakley sunglasses
denver broncos jerseys
ugg boots
michael kors wallets
oakley sunglasses
polo ralph lauren
pandora outlet
polo outlet
jordan shoes
michael kors bags
michael kors handbags
ysl outlet
vans shoes
fitflops outlet
mulberry sale
nba jerseys
tods outlet
jordan shoes
coach outlet
cheap nfl jerseys
true religion jeans
michael kors handbags
ugg outlet
swarovski crystal
pandora jewelry
christian louboutin online
cheap jordans
kate spade outlet
kobe bryant shoes
puma outlet
oakley sunglasses
ugg outlet
michael kors outlet online
air max 90
michael kors outlet
tory burch outlet
coach outlet
canada goose parka
tory burch outlet
longchamp outlet
michael kors outlet
nfl jerseys wholesale
supra shoes
true religion jeans
oakley sunglasses
canada goose outlet
michael kors outlet
uggs outlet
nike shoes
coach outlet
jordan shoes
christian louboutin outlet
coach outlet online
michael kors outlet
ray ban sunglasses
converse shoes
coach factory outlet
michael kors outlet
canada goose jackets
longchamp handbags
ugg outlet
kate spade outlet
air max 90
prada outlet
ugg outlet
true religion outlet
yeezy boost
futbol baratas
nike air max
yeezy boost 350
cheap mlb jerseys
montblanc pens
oakley sunglasses
ugg boots clearance
Girls shoes
ugg outlet
chrome hearts outlet
canada goose jackets
canada goose jackets
tory burch outlet
toms sko
new balance shoes
cheap football shirts
michael kors handbags
michael kors outlet
christian louboutin outlet
birkenstock sandals
cheap snapbacks
ray ban sunglasses
christian louboutin uk
polo ralph lauren
polo ralph lauren
mulberry bags
ugg boots
michael kors outlet
nike roshe
adidas wings
rayban sunglasses
uggs outlet
moncler outlet
air max uk
canada goose cyber monday
swarovski outlet
coach handbags
canada goose outlet
ugg boots clearance
nike trainers
michael kors uk
longchamp pliage
michael kors outlet
jordan shoes
ugg outlet
adidas nmd
moncler outlet
pandora charms
polo ralph lauren
oakley sunglasses
michael kors outlet
christian louboutin outlet
ferragamo outlet
polo ralph lauren
fitflops
pandora outlet
football shirts
hogan scarpe
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin shoes
polo outlet
coach outlet
canada goose outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren polo shirts
nfl jerseys
canada goose coats
supreme clothing
cheap jordans
nfl jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet
true religion outlet
ugg outlet
ralph lauren outlet
ray-ban sunglasses
canada goose jackets
oakley sunglasses
ugg boots
nfl jersey wholesale
canada goose outlet
uggs outlet
polo outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses
oakley sunglasses
ralph lauren polo
ugg boots
canada goose jackets
christian louboutin outlet
ferragamo outlet
polo outlet
michael kors
ugg boots
cartier outlet
michael kors outlet
true religion jeans
ray ban sunglasses
moncler jackets
cazal sunglasses
nfl jerseys
asics shoes
polo ralph lauren
supreme clothing
salomon sko
ralph lauren outlet
timberland boots
mont blanc pens
coach outlet online
ugg outlet
ray ban sunglasses
prada shoes
adidas trainers
converse shoes
chicago blackhawks jerseys
coach factory outlet
nike shoes
polo outlet
coach canada
supreme clothing
canada goose jackets
swarovski crystal
oakley sunglasses
christian louboutin shoes
valentino outlet
coach outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ferragamo shoes
michael kors handbags
canada goose outlet
tory burch outlet
coach outlet online
prada sunglasses
canada goose outlet
pandora outlet
christian louboutin outlet
nba jerseys
uggs outlet
michael kors outlet online
swarovski outlet
canada goose outlet
air huarache
nike foamposite
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses
true religion outlet
nike shoes
polo ralph lauren
nike store uk
longchamp handbags
adidas uk
coach outlet
uggs outlet
christian louboutin shoes
moncler jackets
longchamp solde
true religion jeans
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
ugg boots clearance
ugg outlet
ugg outlet
ralph lauren polo
michael kors outlet
ralph lauren uk
canada goose outlet
adidas nmd
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses
giuseppe zanotti outlet
coach handbags
nike store
tory burch outlet
ugg outlet
pandora jewelry
nhl jerseys
canada goose outlet
mac cosmetics
cheap nfl jerseys
canada goose outlet
coach outlet
jordan shoes
swarovski outlet
nike factory outlet
pandora outlet
ralph lauren polo
reebok outlet store
michael kors outlet
nike air max 90
air max 90
michael kors outlet
nike outlet
canada goose outlet
uggs outlet
ugg outlet
burberry outlet
fitflops shoes
polo ralph lauren
michael kors outlet
true religion jeans
canada goose outlet
longchamp pas cher
puma shoes
michael kors
vans sko
longchamp solde
michael kors outlet
true religion uk
supreme clothing
soccer jerseys
lebron james shoes
reebok trainers
christian louboutin outlet
nike shoes
ray ban sunglasses
new balance shoes
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
coach factory outlet
coach outlet canada
salomon shoes
ray ban sunglasses
tory burch shoes
mulberry handbags
michael kors outlet
marc jacobs outlet
lacoste polo shirts
polo ralph lauren
ed hardy clothing
canada goose outlet
ugg black friday
oakley sunglasses
toms sko
pandora outlet
pandora charms
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ugg outlet
ugg outlet
pandora charms
coach outlet online
nike roshe one
ugg outlet
christian louboutin shoes
longchamp handbags
pandora jewelry
canada goose outlet
polo shirts
fitflops
oakley sunglasses
cheap nhl jerseys
oakley sunglasses
nike air force 1
mcm outlet
coach outlet online
mulberry outlet
ferragamo outlet
canada goose outlet
hermes outlet
mulberry bags
michael kors outlet
ray ban sunglasses
uggs
moncler outlet
oakley sunglasses
pandora charms sale clearance
cheap snapbacks
oakley sunglasses
fitflops sale clearance
coach outlet
michael kors handbags
christian louboutin shoes
ugg outlet
oakley sunglasses wholesale
nike outlet
uggs outlet
longchamp handbags
coach outlet
coach outlet
ralph lauren pas cher
true religion jeans
nfl jerseys
air max trainers
pandora charms
fitflops sale
louboutin shoes
rayban sunglasses
ugg outlet
michael kors outlet
bottega veneta outlet
cheap jordans
michael kors outlet
air huarache
nike air max 2015
michael kors outlet online
coach outlet
cheap mlb jerseys
polo ralph lauren
toms sko
coach outlet online
ugg cyber monday
michael kors outlet
polo outlet
ecco shoes
oakley sunglasses
kicks nice
michael kors outlet online
coach factory outlet
coach outlet
michael kors outlet
coach outlet
canada goose jackets
uggs outlet
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
ferragamo outlet
true religion jeans
ferragamo outlet
vans greece
ralph lauren polo shirts
adidas sko
lacoste soldes
basketball shoes
michael kors outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
birkenstock outlet
air max 1
ray ban sunglasses
coach outlet
swarovski outlet
burberry outlet
true religion jeans
dansko shoes
coach factory outlet
ugg outlet
canada goose outlet
fitflops shoes
pandora outlet
ugg outlet
coach outlet
oakley sunglasses
burberry outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren outlet
nike outlet
coach factory outlet
coach outlet
polo ralph lauren
coach outlet
soccer jerseys
canada goose black friday
cheap jerseys
kate spade outlet
ralph lauren polo shirts
nike sko
coach factory outlet
hermes outlet
prada handbags
longchamp bags
avatar #28
xiaojun 2017. november 7. 756 hozzászólás 502.
20171107 junda
cheap basketball shoes
reebok shoes
cheap ugg boots
uggs outlet
coach outlet store online
true religion jeans
polo ralph lauren
ugg black friday
ugg boots clearance
cheap nike shoes
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
supra shoes sale
coach outlet
air max 1
coach outlet
canada goose outlet store
ugg outlet
christian louboutin shoes
adidas wings shoes
canada goose outlet store
ugg outlet
kate spade outlet
michael kors uk
michael kors outlet clearance
uggs on clearance
coach factory outlet
swarovski outlet
canada goose jackets
coach outlet store
ugg outlet
michael kors outlet
nba jerseys wholesale
ugg outlet online clearance
ray ban sunglasses
ugg outlet online
ray ban sunglasses outlet
cheap jordans
true religion outlet
adidas trainers
ferragamo outlet
canada goose jackets
true religion jeans
canada goose jackets
ugg boots outlet
swarovski crystal
true religion outlet
lacoste polo shirts
christian louboutin shoes
longchamp outlet
ferragamo outlet
canada goose outlet
michael kors outlet
cheap nfl jerseys wholesale
herve leger outlet
michael kors outlet online
kate spade outlet
air max shoes
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
coach factory outlet
uggs outlet online
kobe shoes
coach factory outlet
true religion outlet
ralph lauren polo
ugg boots
cheap oakley sunglasses
coach handbags
canada goose jackets
tory burch outlet online store
ugg boots
uggs outlet
nike free 5
tory burch outlet online
fitflops
pandora outlet
polo outlet
michael kors outlet
coach outlet
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet clearance
nike uk store
michael kors outlet
coach outlet
canada goose jackets
oakley sunglasses wholesale
longchamp pas cher
uggs outlet
oakley sunglasses
canada goose jackets
hermes outlet
polo ralph lauren
cazal outlet
michael kors bags
canada goose jackets
ugg outlet
ray ban sunglasses
canada goose outlet clearance
ugg boots
michael kors outlet
mulberry bags
mulberry outlet
michael kors handbags clearance
ugg outlet
uggs outlet
coach outlet
michael kors outlet
cheap jordan shoes
ugg outlet
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
pandora charms
kd shoes
michael kors outlet clearance
uggs outlet
coach handbags
cheap football shirts
fitflops uk
cheap oakley sunglasses
kate spade outlet online store
air max 90
canada goose cyber monday
ferragamo shoes
moncler outlet
ugg cyber monday
longchamp pliage
canada goose outlet store
ralph lauren polo
michael kors outlet clearance
coach outlet
coach outlet
cheap uggs
nike roshe run
foamposite shoes
canada goose outlet
uggs outlet
ray ban sunglasses
canada goose jackets
uggs clearance
ralph lauren polo
michael kors outlet
canada goose outlet
michael kors outlet clearance
ugg outlet
canada goose
ugg outlet
cheap nba jerseys
converse shoes sale
coach factory outlet
kate spade outlet
nike shoes
ray ban sunglasses
michael kors bags
fitflops shoes
coach outlet store online
nike store
ugg outlet online
canada goose outlet store
coach outlet online
coach outlet
michael kors outlet
coach outlet online
lacoste shirts
lebron james shoes
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet clearance
links of london jewellery
cheap ugg boots
oakley sunglasses
canada goose coats
nfl jerseys wholesale
canada goose jackets
michael kors outlet online
canada goose outlet
swarovski jewelry
true religion outlet
oakley sunglasses
canada goose jackets
canada goose coats
michael kors outlet online
canada goose outlet store
pandora charms
converse shoes
ugg boots cyber monday
mac outlet
cheap jordans
mulberry uk
coach factory outlet
mbt outlet
moncler coats
vans shoes
coach outlet store online
true religion outlet store
cheap nba jerseys
louboutin shoes
kobe 9
nike nba jerseys
ugg outlet
ugg boots
canada goose jackets
canada goose outlet
thomas sabo charms
michael kors outlet clearance
swarovski uk
coach outlet
herve leger dresses
canada goose coats
swarovski outlet store
kate spade handbags
canada goose outlet online
mulberry handbags
ugg outlet
canada goose jackets
christian louboutin outlet
lacoste soldes
christian louboutin uk
coach canada
coach outlet
jordan 4
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
uggs outlet
coach outlet store online
canada goose outlet online
true religion jeans
canada goose outlet
salomon shoes
cheap ugg boots
tory burch sandals
nfl jerseys wholesale
cheap nfl jerseys
michael kors outlet online
tory burch outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
snapbacks wholesale
ugg boots
michael kors outlet clearance
canada goose coats
ugg outlet stores
canada goose outlet
longchamp handbags
nhl jerseys
michael kors outlet
canada goose outlet
pandora charms
oakley sunglasses wholesale
canada goose uk
louboutin shoes
coach factory store
michael kors
michael kors outlet online
chrome hearts outlet
ralph lauren polo
mont blanc pens
moncler outlet
ugg outlet
true religion outlet
uggs outlet
canada goose outlet store
asics shoes
ugg outlet
canada goose outlet online
christian louboutin shoes
fitflops sale clearance
kevin durant shoes
ugg boots on sale
jerseys wholesale
uggs outlet
ralph lauren outlet
kobe shoes
michael kors outlet clearance
michael kors handbags
ralph lauren outlet
snapback hats
fred perry polo
swarovski outlet
polo ralph lauren
coach outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet online
air max 90
uggs outlet
ugg clearance
polo outlet online store
uggs outlet
canada goose uk
nike outlet
coach outlet online
nike shoes outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
fitflops
coach outlet online
longchamp bags
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
christian louboutin
polo ralph lauren
polo ralph lauren shirts
mont blanc outlet
canada goose uk
ugg outlet store
coach outlet online
true religion jeans
coach outlet
ferragamo shoes
canada goose outlet store
ugg outlet
ugg boots
adidas uk
nike factory shoes
ralph lauren polo shirts
canada goose outlet
michael kors
ugg outlet
uggs outlet
ugg outlet
coach outlet store online
ray ban sunglasses sale
canada goose outlet
canada goose jackets
ugg boots on sale
cheap oakley sunglasses
ugg outlet
canada goose coats
reebok outlet store
uggs outlet
nfl jersey wholesale
pandora jewelry
michael kors outlet
swarovski outlet store
ray ban sunglasses wholesale
vans outlet
nike factory store
oakley sunglasses
ralph lauren
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
christian louboutin outlet
ugg boots
ugg canada
oakley sunglasses wholesale
fitflops sale clearance
coach outlet online
canada goose outlet
canada goose outlet
michael kors outlet
burberry canada
ed hardy clothing
ralph lauren uk
coach factory outlet
canada goose jackets
michael kors outlet online
chicago blackhawks jerseys
canada goose outlet
nike blazer pas cher
michael kors outlet clearance
mulberry handbags sale
oakley sunglasses
ugg outlet online
michael kors uk
canada goose uk
michael kors
oakley sunglasses
mulberry bags
ugg outlet
coach outlet
coach outlet
supra shoes
canada goose
longchamp handbags
michael kors outlet online
cheap ugg boots
canada goose outlet
ugg boots
coach outlet store online
canada goose outlet online
canada goose outlet store
fitflops sale clearance
michael kors outlet
cheap snapbacks
coach outlet online
canada goose uk
ralph lauren polo
coach outlet
michael kors outlet
ugg outlet
nike trainers
canada goose jackets
coach outlet
canada goose jackets
mulberry bags
michael kors handbags
mulberry uk
coach outlet
ugg clearance
pandora charms sale clearance
canada goose coats
puma shoes
michael kors outlet
canada goose jackets on sale
ferragamo shoes
canada goose outlet
michael kors handbags outlet
michael kors handbags
longchamp handbags
coach outlet
longchamp solde
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
links of london
canada goose outlet
michael kors outlet
longchamp handbags
christian louboutin shoes
canada goose outlet
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
uggs outlet
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
canada goose uk
vans shoes
ugg outlet
nike air max 90
canada goose jackets
new balance outlet
canada goose outlet store
oakley sunglasses sale
canada goose coats
air max 90
michael kors outlet online
canada goose jackets men
michael kors outlet online
ugg boots
oakley sunglasses
ralph lauren shirts
nike trainers
ray ban sunglasses
tory burch shoes
cheap jordan shoes
ray ban sunglasses
canada goose jackets
canada goose outlet
uggs outlet
true religion jeans
coach outlet store online
football shirts
canada goose black friday
true religion outlet store
fitflops sale clearance
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses
michael kors factory outlet
tory burch outlet stores
mlb jerseys
polo outlet
canada goose coats
coach outlet online
coach factory outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
mulberry outlet
true religion jeans
canada goose outlet store
fred perry polo shirts
longchamp pas cher
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
ugg boots
canada goose outlet store
uggs outlet
michael kors handbags
christian louboutin shoes
ray bans
kate spade outlet online store
true religion jeans
moncler sale
giuseppe zanotti outlet
ugg boots clearance
christian louboutin sale
coach factory outlet
ugg outlet
true religion jeans
mulberry handbags
air max 90
ugg outlet
coach outlet online
ugg boots outlet
canada goose outlet online
canada goose outlet store
michael kors outlet
valentino outlet
ugg outlet
burberry outlet sale
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
soccer cleats
michael kors factory outlet
coach factory outlet
prada bags
mulberry sale
nike roshe run
moncler outlet
michael kors handbags
ugg boots
canada goose parka
nike store uk
canada goose jackets
coach outlet online
michael kors outlet online
longchamp bags
canada goose coats
kate spade sale
prada outlet online
michael kors outlet clearance
moncler coats
coach handbags
longchamp pliage
tory burch outlet
ugg outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
canada goose jackets
max 90
tory burch outlet online
ugg boots clearance
air max uk
coach outlet online
ralph lauren outlet
ugg boots on sale
canada goose jackets
ugg outlet
fitflops sale clearance
cazal sunglasses
coach outlet online
bottega veneta outlet
true religion canada
christian louboutin outlet
longchamp solde
oakley sunglasses wholesale
michael kors canada
fitflops
swarovski outlet
coach outlet
canada goose outlet
longchamp outlet online
longchamp handbags
ray ban sunglasses
adidas nmd
valentino shoes
air huarache
nike shoes uk
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
burberry outlet store
michael kors outlet store
canada goose uk
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet online
ray ban sunglasses outlet
kobe bryant shoes
ugg outlet
canada goose uk
ralph lauren outlet
nike roshe
michael kors outlet
nike outlet online
true religion jeans
canada goose uk
cheap oakley sunglasses
polo outlet
snapbacks wholesale
cheap mlb jerseys
ugg boots
michael kors uk
ugg boots clearance
air max 90
swarovski outlet
ralph lauren factory store
oakley sunglasses
coach outlet online
ralph lauren
michael kors
oakley sunglasses
ralph lauren
kate spade outlet
kobe 9 elite
cheap jordan shoes
coach outlet
hermes birkin bag
michael kors handbags
cleveland cavaliers jersey
coach outlet store
coach canada
polo outlet factory store
mulberry handbags
true religion jeans
coach outlet store online clearances
cheap jerseys wholesale
new balance shoes
cheap oakley sunglasses
coach outlet
soccer jerseys wholesale
canada goose jackets
ugg outlet
ecco outlet
coach outlet online
canada goose jackets
ugg outlet
cheap uggs for sale
polo ralph lauren
true religion uk
ugg outlet
canada goose jackets
montblanc pens
oakley sunglasses
nike air max
coach outlet online
mulberry handbags
coach factory outlet
ugg boots for women
canada goose outlet
air max shoes
cheap jerseys
air force 1 shoes
ralph lauren shirts
basketball sneakers
ralph lauren polo
canada goose jackets
uggs outlet
canada goose outlet
ugg boots
ugg boots
ugg outlet online
michael kors outlet clearance
uggs outlet
air max trainers
kate spade outlet
michael kors handbags
tory burch outlet
longchamp outlet
avatar #27
wanglili 2017. augusztus 24. 353 hozzászólás 1097.
20170824 junda
ferragamo outlet
coach outlet canada
oakley sunglasses
true religion jeans
adidas shoes
coach outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
longchamp bags
true religion jeans
nike air max 2015
air max 90
ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
polo ralph lauren
nike roshe one
true religion jeans
birkenstock sandals
michael kors outlet
christian louboutin online
ugg boots,ugg boots outlet,cheap uggs boots,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet,ugg boots for men,ugg boots for kids
jordan shoes
ugg boots
canada goose jackets
coach outlet online
vans shoes
christian louboutin shoes
nike free 5
chrome hearts
michael kors outlet
los angeles lakers jerseys
Nike Free shoes
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet,ugg outlet sale,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store
oakley sunglasses
polo ralph lauren
coach factory outlet
ray ban sunglasses
mulberry outlet store
ugg outlet,ugg outlet clearance,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet online store,ugg outlet sale,ugg outlet coupons,ugg outlet boots
uggs outlet
kate spade outlet
burberry outlet
cheap jerseys wholesale
ralph lauren polo
ferragamo outlet
mulberry handbags
oakley sunglasses
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
lacoste soldes
fred perry polo shirts
coach outlet online
coach outlet online
christian louboutin outlet
cheap jordans
michael kors outlet online
kobe 9
pandora jewelry
burberry outlet
michael kors handbags
oakley sunglasses
jordan shoes
swarovski crystal
adidas outlet store
nike huarache
ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
christian louboutin outlet
pandora jewelry
coach outlet
nike shoes
michael kors handbags
ray ban sunglasses
coach outlet online
ugg outlet
canada goose outlet
true religion jeans
kate spade outlet
polo outlet
coach outlet online
hermes outlet
ray ban sunglasses
ugg boots
swarovski crystal
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
jordan shoes
michael kors
michael kors outlet
air jordan 4
ray ban sunglasses
converse shoes
coach outlet clearance
kobe bryant shoes
nike roshe
mulberry handbags
michael kors outlet online
ecco shoes
air max 90
burberry outlet
longchamp handbags
pandora charms
kate spade handbags
michael kors bags
polo ralph lauren
prada handbags
cheap mlb jerseys
ray bans
coach outlet online
cheap nhl jerseys
longchamp bags
coach outlet
mulberry outlet
polo ralph lauren
swarovski crystal
ralph lauren polo shirts
canada goose jackets
ray ban sunglasses
ugg outlet
canada goose outlet
true religion outlet
valentino outlet
puma outlet
tory burch outlet
michael kors wallets
soccer shoes
true religion jeans
cheap jordans
swarovski outlet
michael kors handbags
true religion jeans
michael kors factory outlet
true religion jeans
kobe shoes
true religion jeans
canada goose jackets
nike air max
adidas shoes
mulberry handbags
true religion jeans
tory burch outlet
ralph lauren sale
coach outlet
kate spade outlet
tory burch outlet
polo outlet
coach factory outlet
canada goose jackets
oakley sunglasses
air max 90
michael kors
coach factory outlet
cleveland cavaliers jersey
nike roshe run
coach outlet
michael kors outlet
pandora charms
mont blanc pens
oakley sunglasses
marc jacobs outlet
polo shirts
longchamp handbags
kevin durant shoes
michael kors outlet
ferragamo shoes
michael kors outlet
kate spade handbags
swarovski crystal
ugg outlet
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet
cheap snapbacks
adidas nmd
nike outlet store
nfl jersey wholesale
futbol baratas
cheap jordans
ugg boots
ralph lauren polo
new balance shoes
ugg boots
hermes birkin
oakley sunglasses
air max 1
polo ralph lauren
coach factory outlet
cheap jordan shoes
ralph lauren pas cher
michael kors
canada goose outlet
canada goose outlet
ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
ray ban sunglasses
tory burch outlet
nike shoes
giuseppe zanotti outlet
adidas uk
fitflops shoes
coach outlet online
oakley sunglasses
coach factory outlet
nike air max
ugg outlet clearance,ugg outlet online clearance,ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
ralph lauren uk
mulberry handbags
oakley sunglasses
canada goose outlet
yeezy boost
nike trainers
ferragamo outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
basketball shoes
ralph lauren polo
coach outlet store online
cheap nfl jerseys
ugg boots
ferragamo shoes
lebron james shoes
cheap jordans
ralph lauren uk
soccer jerseys
fitflops sale clearance
oakley sunglasses
michael kors outlet
mulberry bags
ray ban sunglasses
mbt shoes
coach outlet
coach outlet online
michael kors outlet
polo ralph lauren
ugg boots
ray ban sunglasses
canada goose outlet
canada goose jackets
canada goose jackets
cazal sunglasses
birkenstock outlet
canada goose outlet
ugg boots clearance,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
nike outlet
true religion jeans
nba jerseys
ugg outlet
polo ralph lauren
ralph lauren outlet
cheap snapbacks
coach handbags
cheap nba jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
polo outlet
fitflops
lebron james shoes
michael kors outlet
fitflops outlet
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
nike huarache
ferragamo shoes
fitflops shoes
christian louboutin uk
chrome hearts outlet
christian louboutin outlet
canada goose outlet
tory burch outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
tods outlet
michael kors handbags
herve leger outlet
cheap uggs outlet,cheap uggs for sale,cheap ugg boots,cheap uggs for kids,cheap uggs for women,cheap uggs bailey bow,cheap uggs china,cheap uggs for men,cheap uggs for girls,cheap uggs boots for women
oakley sunglasses
mcm outlet
nike blazer pas cher
cheap jordans
canada goose outlet
longchamp outlet
mac cosmetics
fitflops
ralph lauren outlet
fitflops sale clearance
mulberry bags
michael kors outlet clearance
longchamp handbags
nfl jerseys wholesale
prada outlet
air max 90
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
air max uk
michael kors outlet
canada goose outlet
true religion outlet
lacoste polo shirts
canada goose jackets
cheap uggs
polo ralph lauren
polo outlet
reebok outlet store
prada sunglasses
soccer jerseys
reebok trainers
tory burch shoes
cheap ray bans
cheap nfl jerseys
coach outlet online
salomon shoes
oakley sunglasses
supra shoes
adidas outlet
Basketball Shoes
asics
nike trainers
yeezy boost 350
cartier outlet
true religion outlet
nike store
nike shoes
coach outlet
coach outlet
ed hardy clothing
ugg outlet
air max uk
thomas sabo
oakley sunglasses
canada goose outlet
canada goose
true religion uk
nike foamposite
ugg outlet
mbt shoes outlet
nike store uk
adidas shoes
ferragamo shoes
ugg boots for women,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
ysl outlet
ugg outlet
fitflops sale
uggs outlet
prada shoes
oakley sunglasses
mbt shoes
hermes bags
pandora jewelry
ugg outlet
michael kors handbags
montblanc pens
adidas wings
polo outlet
oakley sunglasses
coach outlet
swarovski outlet
mlb jerseys wholesale
coach outlet
coach outlet
pandora outlet
ray bans
christian louboutin shoes
canada goose jackets
ray-ban sunglasses
longchamp outlet
mulberry sale
canada goose outlet
michael kors handbags
coach outlet
pandora outlet
coach outlet online
adidas trainers
michael kors outlet online
michael kors
football shirts
nike shoes
nike air force 1
links of london
adidas nmd runner
hermes belt
oakley sunglasses
nfl jersey wholesale
coach outlet
oakley sunglasses
ralph lauren polo
michael kors handbags
polo outlet
canada goose outlet
longchamp outlet
burberry outlet
ugg outlet,ugg outlet store,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
pandora jewelry
michael kors
nike air max
bottega veneta outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
christian louboutin outlet
moncler jackets
ralph lauren polo
avatar #26
prada
oakley outlet
micahel kors
babyliss pro
michael kors
converse
coach purses
michael kors outlet
ghd hair straighteners
ray bans
ray ban sunglasses
christian louboutin uk
ture religion outlet
jimmy choo outlet
levis jeans
canada goose uk
cheap jordans
longchamp
toms shoes
coach factory outlet
ray ban outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet
michael kors handbags
coach outlet online
toms outlet store
louis vuitton bags
coach factory outlet
coach outlet
coach outlet
converse sale
pandora jewelry
louboutin outlet
calvin klein underwear
michael kors
toms outlet
fitflop uk
ray ban sunglasses outlet
nike trainers
nike air max 90
adidas gazelle
cheap oakley sunglasses
christian louboutin
fitflops sale
gucci borse
coach outlet online
michael kors bags
christian louboutin shoes
basketball shoes
under armour outlet
instyler max
rolex submariner
michael kors outlet online
nike air max uk
designer handbags outlet
longchamp bag
sac longchamp
coach outlet online
ray bans
kate spade outlet online
prada bags
abercrombie & fitch
converse all star
michael kors handbags
reebok
pandora charms
converse shoes
ray ban sunglasses
coach factory outlet
cartier glasses
ugg sale
polo ralph lauren
burberry outlet
kate spade outlet
toms wedges
discount oakley sunglasses
mizuno running shoes
adidas shoes uk
air jordans
adidas trainers
true religion
ralph lauren outlet
ralph lauren outlet
michael kors bags
cheap uggs on sale
under armour shoes
converse uk
supra shoes
coach factory outlet
nike blazer
fitflops outlet
coach outlet store online
nike huarache
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
asics gel nimbus
michael kors handbags
vans shoes
oakley sunglasses wholesale
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
polo ralph lauren outlet
chaussure louboutin
ray ban sunglasses
christian louboutin uk
new balance outlet
ferragamo shoes
burberry outlet online
true religion jeans
michael kors bags
canada goose sale
nike free runs
ralph lauren
coach outlet clearance
michael kors purses
ed hardy outlet
michael kors outlet
toms outlet
hermes belt
coach outlet
michael kors outlet
prada handbags
coach outlet
louis vuitton borse
coach outlet
coach outlet online
chi flat iron
louboutin
cheap oakley sunglasses
adidas superstars
designer handbags
burberry uk
coach factory outlet
lululemon sale
jimmy choo shoes
gucci outlet
ray ban sunglasses
kate spade outlet
ralph lauren uk
oakley sunglasses
nike tn
mont blanc pens
burberry
omega watches
michael kors outlet
coach outlet online
canada goose jackets
prada bags
converse shoes
true religion jeans
toms outlet
nike roshe run women
true religion outlet
ugg outlet
polo ralph lauren outlet
louis vuitton uk
ed hardy uk
nike air max
coach outlet
hollister
michael kors outlet online
hollister clothing store
omega seamaster
burberry outlet
stephen curry shoes
oakley sunglasses
nike air max
hermes uk
kate spade outlet
true religion outlet
longchamp outlet
nike cortez
michael kors uk
coach factory outlet online
michael kors outlet
levis 511
ray ban outlet
lululemon outlet
supra for sale
asics shoes
ralph lauren pas cher
coach outlet online
timberland boots
bottega veneta
ray ban sunglasses
polo ralph lauren outlet
valentino shoes
air max 95
michael kors outlet
kate spade handbags
reebok uk
canada goose sale
versace
prada outlet
polo ralph lauren
calvin klein outlet
rolex replica watches
christian louboutin
vans outlet
coach factory outlet
ray ban sunglass
mcm handbags
michael kors outlet
louis vuitton pas cher
rolex watches
cheap uggs
salvatore ferragamo
fitflops clearance
air force 1
jordan pas cher
reebok shoes
cartier watches
louboutin pas cher
ralph lauren outlet
coach factory outlet
coach outlet
michael kors outlet
cheap jordans
ralph lauren uk
running shoes
fitflops
hollister sale
canada goose jacket
fitflops outlet
michael kors handbags
sac longchamp pliage
nike store uk
ugg outlet online
michael kors watches
babyliss flat iron
valentino store
fitflops shoes
jordans shoes
oakley store
reebok outlet
ghd flat iron
timberland boots
polo ralph lauren
michael kors bags
marc jacobs handbags
kate spade outlet
20163.16wengdongdong
avatar #25
nuqu 2012. január 3. 27 hozzászólás 5723.
Szerintem a COD csak ara jo hogy lövöldözz nem kell bene különösebb ügyeség vagy taktika egyszerüen lösz aszt kész.
A BATTLEFIELD viszont egyszere köt le a single-lel és késztet a késég használatra a multival.
Emelett grafikailag is jobb mint a COD.


(nemek elegem van abból hogy mindig csak COD VS BATTLEFIELD a BATTLEFIELD elöbb utobb gyöz csak az a kérdés hogy mikor térnek át az emberek rá)
avatar #24
v9oo 2011. november 29. 723 hozzászólás 528.
Hali, valaki cserélné MW3-át erre az accra? http://steamcommunity.com/id/Rolikaaaa
Ha igen go Pm. :mosoly:
Impossible
avatar #23
Bujci 2011. november 27. 1 hozzászólás 22683.
Nekem:xD:
avatar #22
Gamos87 2011. november 25. 17 hozzászólás 7100.
kinek van MW3 eredetiben ?
avatar #21
DMC 2011. november 24. 798 hozzászólás 474.
Válasz Silverss #20. hozzászólására
"enber"? :uncsi:
"ösze"?
avatar #20
Silverss 2011. november 24. 107 hozzászólás 2713.
Válasz lodovics96 #19. hozzászólására
hát én nem tudom de én tolom a MW3mat meg a de ha jó csapatot ösze szed az enber akkor nem futok ölök valami akkor lehet azt is rendesen taktikusan nyomni
"enber"? :uncsi:
avatar #19
lodovics96 2011. november 24. 5 hozzászólás 11642.
hát én nem tudom de én tolom a MW3mat meg a de ha jó csapatot ösze szed az enber akkor nem futok ölök valami akkor lehet azt is rendesen taktikusan nyomni
avatar #18
Tzuko 2011. november 22. 1 hozzászólás 22673.
hmm Banana joe, nem értek veled egyet.

én rengeteget bf2 ztem, és ez a 3 tökéletesen átadta nekem azt az érzést amit a 2 ben szerettem. Sőt hát ujabb ugyebár, ezek a fegyvertuningok egyenruha skin csere pedig szerintem teljesen jók,

Én nem elcodosodásnak nevezném ezt, mindössze a jóféle dolgok átvételének.

BC2 kevésbé adta át a Bf érzést, a hatalmas pályákat repülőket stb.

Codot meg mindig is singlért toltam ezt az mw3 mat 2 percig birtam nézni is, multiját mw nek alapból rühelltem a sok futok lövök azt megsemtudokhalni szindróma miatt.
avatar #17
BananaJoe 2011. november 21. 1107 hozzászólás 319.
Válasz Corzi #16. hozzászólására
a battlefield-et és a cod-ot pont olyan értelmetlen összehasonlítani mint mondjuk messit és c. ronaldot. mindkettő jó valamiben. mindkettőnek megvan a maga stílusa és ki-ki saját ízlése szerint döntse el, hogy melyikkel akar játszani. mindegyiknek megvan a jó és rosz tulajdonsága. egy kategória mer fps és háború de mégis ég és föld a kettő. aki háborús élményt akar battlefieldezzen aki hőst akar játszani menjen codozni. teljesen felesleges ezen vitatkozni vagy összehasonlítani. ennyi erővel rakjuk ide a cs-t is mert hát az is fps és múlt évben kapott grafikai frissítést. mérnem hasonlítják össze a coddal vagy a battlefieldel soha? mert bár fps-ek nem egy kategória a két játék. ebből induljunk ki és így gondolkozzunk, ne úgy, hogy ez most cod akkor nyan-nyan mer én battlefieldezek és fordítva.
ebben igazad van hogy nem kéne hasonlítgatni, csak az a baj hogy a dice-nak köszönhetően "elcodosodik" a bf széria
avatar #16
Corzi 2011. november 20. 5 hozzászólás 11971.
a battlefield-et és a cod-ot pont olyan értelmetlen összehasonlítani mint mondjuk messit és c. ronaldot. mindkettő jó valamiben. mindkettőnek megvan a maga stílusa és ki-ki saját ízlése szerint döntse el, hogy melyikkel akar játszani. mindegyiknek megvan a jó és rosz tulajdonsága. egy kategória mer fps és háború de mégis ég és föld a kettő. aki háborús élményt akar battlefieldezzen aki hőst akar játszani menjen codozni. teljesen felesleges ezen vitatkozni vagy összehasonlítani. ennyi erővel rakjuk ide a cs-t is mert hát az is fps és múlt évben kapott grafikai frissítést. mérnem hasonlítják össze a coddal vagy a battlefieldel soha? mert bár fps-ek nem egy kategória a két játék. ebből induljunk ki és így gondolkozzunk, ne úgy, hogy ez most cod akkor nyan-nyan mer én battlefieldezek és fordítva.
avatar #15
Előjáték : A Batlefield 3, pontosabban a

gg
avatar #14
Activity378 2011. november 19. 11 hozzászólás 8561.
Válasz Drang #3. hozzászólására
Köszönjük a kimerítő elemzést!

Idén a Frostbite miatt a felfrissült látványvilággal és a rombolhatósággal nyert a Battlefield 3, a jövőre nézve nagy kérdés, hogy ezt a motorbeli előnyét pénzre is tudja-e váltani majd EA/DICE páros...

igen, csak egy a bibi a bf3-ban 15 gb-re egy normális szerverkereső is ráfért volna szerintem ez amit a battlelog futat elég gagyi, és erös vasakon is kilép a játék itt egy uj patsh helye :)
avatar #13
pampo 2011. november 19. 929 hozzászólás 397.
Válasz Koppi #11. hozzászólására
és ennek mi köze a CS-hez?:wtf:
bind i "say és ennek mi köze van a CS-hez?"
avatar #12
krsztn 2011. november 19. 79 hozzászólás 3262.
úgy tűnik minden OGC-s oldalon (BF, CS, CoD stb) kint van ez a cikk... ami mellesleg nem is baj hisz mindenki aki érdeklődik az fps-ek világában és akit érdekelt a "két titán" harca annak érdekes lehet ez a cikk is. szal senki ne csodálkozzon ha a hozzászólásokban összegyűlik a bf-es, cod-os vagy akár a cs-s közösség. (OFF) a cikkhez pedig annyit hogy én ezzel mindig is úgy álltam hogy ha egy jó sztorit akartam akkor cod ha pedig multizni akartam akkor BATTLEFIELD (4 EVER). pedig van eredeti cod-om is szal játszottam már multijával de sose tudott igazán lekötni az a stílusú harcmodor ami oda kell.
avatar #11
Koppi 2011. november 19. 79 hozzászólás 3260.
és ennek mi köze a CS-hez?:wtf:
avatar #10
shaddam 2011. november 19. 906 hozzászólás 409.
Válasz McDogless #9. hozzászólására
Sztem cod.hu-n is látni a cikket és azért van itt nagy örömünkre. trolol
"És ennek mi köze a cséhez?:vigyor: "
Nem akarom fara festeni az ördögöt.A cikk teljesen korrekt, bár sajnos manapság mindenki ezt az ellentétet lovagolja meg így az értelem elveszik a bulváros flém kanálisában.

Az érdekel a 2-3 éven belüli generáció váltás új motorra kényszeríti-e a codot. Szerintem nem.
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #9
McDogless 2011. november 19. 142 hozzászólás 2241.
Válasz Cadaverass #6. hozzászólására
Ezzel a postoddal és az összes eddigivel is bebizonyosodott,hogy ifj. Vér Istvánnal van dolgunk...
Ha meg már annyira fanolod a cod szériát t,akkor miért nem ott of-folod szét magad,ahol nektek codosoknak almoztak be????
Komolyodni kellene,és kicsit felnőni is...


itt:www.cod.hu
Sztem cod.hu-n is látni a cikket és azért van itt nagy örömünkre. trolol
avatar #8
cars1dA 2011. november 19. 84 hozzászólás 3129.
http://www.gamestat.co.uk/
inkább támadj mint védekezz ;>
avatar #7
nyihah 2011. november 19. 1147 hozzászólás 309.
Moderálva...
avatar #6
Cadaverass 2011. november 19. 337 hozzászólás 1140.
Válasz Fox35 #4. hozzászólására
MW3 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vigyor::vigyor::vigyor:
Ezzel a postoddal és az összes eddigivel is bebizonyosodott,hogy ifj. Vér Istvánnal van dolgunk...
Ha meg már annyira fanolod a cod szériát t,akkor miért nem ott of-folod szét magad,ahol nektek codosoknak almoztak be????
Komolyodni kellene,és kicsit felnőni is...


itt:www.cod.hu
No one gets left behind...
avatar #5
.Garfield. 2011. november 19. 1025 hozzászólás 346.
bf3.exe stopped working

i not pausing my porn for this
!
avatar #4
Fox35 2011. november 19. 349 hozzászólás 1106.
MW3 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vigyor::vigyor::vigyor:
avatar #3
Drang 2011. november 19. 2730 hozzászólás 86.
Köszönjük a kimerítő elemzést!

Idén a Frostbite miatt a felfrissült látványvilággal és a rombolhatósággal nyert a Battlefield 3, a jövőre nézve nagy kérdés, hogy ezt a motorbeli előnyét pénzre is tudja-e váltani majd EA/DICE páros...

Drang over and out!
avatar #2
Feris-HUN 2011. november 19. 28 hozzászólás 5661.
Nagyon tetszetősre sikeredett a cikk gratula!

name Egyet értek veled! :vigyor:

Ui: Jobb lenne inkább, ha a COD rá startolna egy jó pörgős akciós, háborús filmre... :nyelves:
" Csalás nélkül nehezebb a játék, de amit csalás nélkül érsz el azt te magad éred el! " (NO CHEAT/HACK!!!)
avatar #1
name 2011. november 19. 285 hozzászólás 1322.
Odanyan-nyan az MW3 mouvie :D de maradok a BF3 nál :D