Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Alienware Gameshow - TBA

Cikkek/Interjúk 2012. július 20. Sanci 121 hozzászólás 30745 olvasás Címkék: lan

Alienware Gameshow - TBA

Kedves játékosok, tisztelt barátaink!

A közelmúltban nagy örömmel adtunk hírt arról, hogy az Alienware Gameshow megrendezésében annak jogtulajdonosai komoly szerepet szánnak a volt GPS core team tagjainak, így sok év után újra nem csak híreket, de egy rendezvényt is szállíthatunk Nektek. Komoly elvárásokkal és nem kevesebb izgalommal tekintettünk a feladat elébe, mert egy minden résztvevő számára élményt jelentő eseményt kívántunk összerakni. Hogy ezt megtehessük, és az „általános” szintről a „kiemeltre” lépjünk, arra meglátásunk szerint a társult rendezvények jelentik a legjobb lehetőséget – így az Alienware Gameshow is egy nagyobb rendezvény „side eventje” lesz. Ennek egyértelmű előnye, hogy a társrendezvény erőforrásai és lehetőségei gazdagítják a LAN programkínálatát és viszont, amiért cserébe viszont alkalmazkodnunk kell a partnerek prioritásaihoz.

A tegnapi napon úgy tájékoztattak, hogy az augusztus végére tervezett rendezvényt októberre tolják el, és ezzel a Gameshow időpontja is értelemszerűen változik. Az indoklás szerint az informatika világában érintett főpartnerünk számára kiemelt jelentőségű események történnek októberben, amelyhez sokkal jobban illeszkedne mindkét rendezvény – szerintem sokan kitaláljátok, mi is lehet ez.

A döntést tudomásul vettük, mi több, az augusztusig hátralévő, igen korlátozott időkeret miatt támogattuk is. Az így rendelkezésünkre álló többletet ígérjük arra használjuk fel, hogy eredeti elképzeléseinket tovább csiszoljuk, így még jobb és tartalmasabb rendezvénytervet készítve a Ti számotokra. Természetesen az egyeztetések folyamatosak, melyek alapján reményeink szerint néhány héten belül meg tudunk jelenni az első komolyabb infócsomaggal. Tehát arra kérünk Titeket, sűrűn látogassatok vissza, és már most kezdjétek meg a felkészülést… megéri!

 

 


 

 

Az Alienware Gameshow névre keresztelt rendezvény híre már jó párszor felütötte a fejét az oldalainkon. A többször átszabott, átnevezett kezdeményezés mostanság kikopott egyes közösségek közbeszédéből, de ez nem jelenti azt, hogy a háttérben ne történnének fontos események.

Nagyjából három héttel ezelőtt kerestek fel a rendezvény tulajdonosi és támogatói köréből, és érdeklődtek, hogy mostanság ki szervez LAN-okat, milyen tapasztalatokkal rendelkezem felőlük, illetve hogy én/mi foglalkozunk-e még ezzel. Megtudhattuk, hogy van egy koncepció már az asztalon, de szeretnének még továbbiakat is látni, hogy a számukra legmegfelelőbb csapat rakja össze ezt a rendezvényt. Nem csak egy szimpla LAN-t akartak szervezni, hanem egy nagyobb informatikai rendezvény részeként egy innovatív eseményt, ahol rengeteg neves kiállító fogja képviseltetni magát. A korábbi emlékek, megvalósított és örök tervben maradt ötletek felelevenítése alapján pedig felkértek minket is, hogy adjunk be egy pályázatot, hogyha érdekel minket a dolog, és írjuk össze, hogy és mint tudnánk elképzelni a rendezvényt a rendelkezésre álló erőforrásokkal. Végül úgy döntöttünk, hogy leadunk egy pályamunkát, lesz ami lesz alapon, nem is feltétlenül a személyes ambícióktól vezérelve, hanem inkább egyedinek mondható látásmódunkat kommunikálva, és remélve, hogy ötleteink nem csak a mi fejünkben nevezhetők jónak. A jelek szerint pedig „víziónk” egyelőre elnyerte a támogatói kör tetszését is. Még pár részletkérdés tisztázása folyik a háttérben, de a jelek szerint a korábbi GP(Ő)S core teamből álló mag, és reményeim szerint nem egy mostanság is aktív szervező fogja alkotni azt a szakmai csapatot, akik igyekeznek egy GPS színvonalú rendezvényt is túlszárnyalni. És bár mi feltehetőleg továbbra sem szeretnénk aktívan LAN szervezéssel foglalkozni, de azt se szeretnénk, ha egy jó rendezvény által létrejövő lehetséges kapcsolatokból, véleményekből senki se profitálna – ezért szeretnénk, ha erősítenék „külsősök” is a csapatunkat, hátha a játékosok által jónak ítélt ötleteinket továbbviszik, későbbi rendezvényeiket pedig ez által meg tudjuk támogatni.

Reményeink szerint minden részletet sikerül záros határidőn belül tisztázni, és hamarosan bejelenthetjük felétek is, hogy milyen feltételek és lehetőségek mellett várunk titeket augusztus végén a Hungexpo G pavilonjába - ergo az augusztus 24-26. közötti időpontot minden lan szerető játékos mentse el szépen a naptárjába! Reméljük akadnak még olyan aktív játékosok, akik velünk együtt ünnepelték az e-sportot, és tapasztalták meg milyen volt egy GPS,  vagy olyanok, akik nem lehettek ott, de szívesen pótolnák ezt!

Ott leszel?
Igen
FakabaT_ KODAL Pene
Sanci n1m4nD _tiger
Zsolt dmxpowa Jet_Pack
LYRI BANCi_bye Dany
miniB T1tus_ kHRIS
VaPouR X-plosiv_KaKaDu omgezniki
-boE- csab1k ButcH3R_
w00ty nfown Reaper_
hello_kitty TwN parkeruff
n0Rb1 RNB_-D- NOEL
ATOMFEJ -DEv- Gordon_DE
-ako- ivaNka pulse_almighty
BuLL_ Qkesz mylowteam
INHUMAN__DZS0 sztiv.. csapit_keresek
Drang LiGHTSTARR. lau.-
sultankSKAH david2k6 baRi81
braunka davidoff -coli-
ULTiMATE___CRiiP silEnt_ GefroT
-lanpex- HEGEPAPA77 Willpower
packson. szerEnymadafeka bNNy
trUekillaz snacimix tusi
V1CE bast1aN ROLOO
erikthekippa RidiCk. alexrad_CSHU
AdR kazi_ TEK.
-DARVEX- mach vojum
oxxo_K4kukK18 EKENDi twer
kicsied kishaki Karmapa
bLESK sharkb0y brekego
SE7EN NUKEONE MYR_DEv-.-
-cripeN- rnx PierceTheHeaven
MiLAN0 karcsEy p0z1
iGmA_ xiLexx unbelievable
m1nus -horde- enVize_David
Longot gROXY_lul 2en_1_csapiba
wwwww
Nem
NascarNSX HBalazs_hu Fecces
blazeq Balazs Vudumen
neware sznL XeRxEs
kriszng Lotaran honeybunny
kicsi-SuSh1 HsPA shemaR
gbn_ van1r1a qwes
Bone_DaDDy izomtibi ozy_
elefunique Br0ken. kili
plazma jaffa Sz0ke
IAMCOCONUT Kovvalsky hEX-
Livius IMPHUN vferi65
kisyod4 mayelelele -Mimii.-
M4croR DWYN RefleXxy0
SaiiD__- ricsi24 Skyress..
EnforcerHUN AFROJACK jm.-
BewK yupa get_a_life
htr70 Fradistawar elSynystro
pity0ka bifi-SVK DepyArt69
SpyZ kelepke03 WHRanger010
quadimodo Flamirus hawaii1995
lolnicehf Pinyesz89 emmpey
sensi lacsitos hediNho
CRnyEAHh_- kobydaralo__ takony
vadfarkas Klujby ixtenzzz
IODIN laja 4nubis
Talán
_MIKO Grifter bolvar
ZeNiTH TASIKA____- _Kolev_
kegyetlen adamm kyodaina
ikarusz-V4dK4n DreXy sibyx
r0pY d3vL iNEOX
Saman. piZsi.- lemusz
t0ky LordMatteo DMC
kiszt GeRy. ne0teric_sAN
t0Bi_qw dVrr__- LMNT4L
Mhytos Galamb TRuve
pedalgep KruaM vidra
McFadden krquality Agressor.gazs
Szotyi333 zemen32 nukedion_
cuteEED xEER YouR_DestinY_HUN
gejzirrr fian abyss15
KasziMC adrian8124 NEEEEED
Adam_lqs_B. N_o_w_A_ -Skay-
cracK. Meandaenie void
ksjghfhj sNx- Azarjaved99
SZEGiFROMHUNGARY s6x. Atoomimi
furaa KHRISTIAN_ WiTiX
Maszkii Zsivany16 Necro13
Twisty_hu Benjamin102 Hitler22
avatar #121
Livius 2012. október 29. 413 hozzászólás 972.
"A tegnapi napon úgy tájékoztattak, hogy az augusztus végére tervezett rendezvényt októberre tolják el, és ezzel a Gameshow időpontja is értelemszerűen változik."

Még két napig október van! Most akkor lesz valami valaha, vagy ez is egy marketingre, hülyítésre, termék reklámra/felkapásra jó FAKE LAN hír volt?
avatar #120
Grifter 2012. augusztus 23. 1609 hozzászólás 203.
Válasz Sz0ke #119. hozzászólására
Hülyeségeket lehet a levegőbe beszélni na de mind1.
Sikerült megint ellent mondanod magadnak.

Ki is változtatott állandóan? AW
Ki miatt lettek a bizonytalanságok? AW
Ki szált ki a bizonytalanságok miatt? AW
More Questions?

Csak hogy logikusan te is lásd mit akarsz leírni.

Csak hogy vágd a történéseket kronológiai sorrendben és hogy mi miből lett átnevezve:

2011 Október DYC > csúsztatva > 2012 Április AWGS > csúsztatva > 2012 Augusztus AWGS + Expo > elmaradt > és most itt tartunk a a nagy semminél.

Köszönöm, van még kérdés?

Az meg hogy mit kitől tudok az tök mind1, hiteles maradjunk ennyibe. Nem csak te vagy közel a tűzhöz.
Szépen terelsz. Azt mondta, hogy a Becup-osokkal akarták, de mint kiderült nem lesz (lett) Becup. Ez pedig tényszerű, mivel valóban nem akart a Becup szervezőinek 'egy része' újabb Becup-ot.

Az összes többi pedig (attól függetlenül, hogy egyébként emberünk hogy magyarázza és mennyit terel) sajnos teljesen reális, kishazánkban ritkán fordul elő, hogy külföldi szemmel értékelhető munkát végeznének szervezők. [Az most teljesen mind1, hogy ez mire vezethető vissza.] Nincs meg kellően előre az időpont, az utolsó napig bizonytalanságok vannak, változnak a versenyszámok, fullba megy a kreténség és stb.
Ez nálunk mondhatni természetes, de külhonban ennél picit komolyabban szokták magukat venni.
Hogy érthető legyen, egy remek példa: Komoly eseményeknél mi sem lenne természetesebb, mint hogy mondjuk a 2011-es Becup-on már ki van írva és reklámozzák, mikor lesz a 2012-es. Nem előtte 3 hónappal szivárog ki, nem talán majd lesz, hanem egy évre előre meg van mondva. (Ráadásul végül akkor is lesz.)
Nálunk általában a lan utáni beszélgetésekből/interjúkból az derül ki, hogy a szervező a háta közepére se kíván mégegy ilyen rendezvényt, meg se érte, stb.... és végül nagy nehezen lesz másik, hirtelen felindulásból, mert már eléggé megkopott a régi rossz emlék és jön a nosztalgia. Vagyis szeretetből van és nem pénzből.

Egy komoly szponzor komoly szervezést/rendezést vár el a pénzéért, már csak azért is, mert a kinti példákból indul ki. Ha pedig nem találja meg a megfelelő partnert ill. ilyen szenvedést és kavarást tapasztal, egyszerűen kiszáll, mert jól tudja, hogy ebből semmi jó nem sülhet ki és nem adja ilyesmihez a nevét. (Nah meg leszűri belőle, hogy kishazánkban még nem tart ott az 'esport', hogy az ő szintjükön felkarolható/támogatható lehetne - és máris a kályhánál vagyunk.)
"The power of accurate observation is often called cynicism by those who have not got it." - G. B. Shaw
avatar #119
Sz0ke 2012. augusztus 20. 282 hozzászólás 1334.
Válasz Reaper_ #117. hozzászólására
Nem tudom ki vagy, de nem hiszem, hogy ott ültél azon a megbeszélésen, ahol összesen 3an voltunk és el lett döntve, hogy a későbbi eseményen ami a Digi Tech nevet kapta az Alienware nem vesz részt mint szponzor, és nem szervez gameshowt. Ami azt jelenti, hogy nem lesz Gameshow, ami alátámasztja az állításom. Mivel én képviseltem részben az Alienware-t ezeken a megbeszéléseken, lehet neked bármilyen ismerősöd, ezen nem tud változtatni. A folyamatos változtatás és bizonytalanság nem jó senkinek, így inkább kiszálltak, mint, hogy tovább legyen rombolva a nevük.

Az, hogy a Digit Techen lesz e lan, azt én csak remélem, de ahhoz köze az Alienware-nek nem lesz, így elmarad az Alienware Gameshow, amiről itt szó van.
Szóval mit ferdítek? - lehet a te forrásaid nem a legjobbak.

Egyébként én szeretném, ha lenne egy nagy és minőségi lan idén, mert szerintem szükség van rá, csak több környezeti tényező miatt, nem tudott eddig létrejönni, talán október végén...
Hülyeségeket lehet a levegőbe beszélni na de mind1.
Sikerült megint ellent mondanod magadnak.

Ki is változtatott állandóan? AW
Ki miatt lettek a bizonytalanságok? AW
Ki szált ki a bizonytalanságok miatt? AW
More Questions?

Csak hogy logikusan te is lásd mit akarsz leírni.

Csak hogy vágd a történéseket kronológiai sorrendben és hogy mi miből lett átnevezve:

2011 Október DYC > csúsztatva > 2012 Április AWGS > csúsztatva > 2012 Augusztus AWGS + Expo > elmaradt > és most itt tartunk a a nagy semminél.

Köszönöm, van még kérdés?

Az meg hogy mit kitől tudok az tök mind1, hiteles maradjunk ennyibe. Nem csak te vagy közel a tűzhöz.
avatar #118
Fradistawar 2012. augusztus 20. 114 hozzászólás 2606.
Válasz Reaper_ #117. hozzászólására
Nem tudom ki vagy, de nem hiszem, hogy ott ültél azon a megbeszélésen, ahol összesen 3an voltunk és el lett döntve, hogy a későbbi eseményen ami a Digi Tech nevet kapta az Alienware nem vesz részt mint szponzor, és nem szervez gameshowt. Ami azt jelenti, hogy nem lesz Gameshow, ami alátámasztja az állításom. Mivel én képviseltem részben az Alienware-t ezeken a megbeszéléseken, lehet neked bármilyen ismerősöd, ezen nem tud változtatni. A folyamatos változtatás és bizonytalanság nem jó senkinek, így inkább kiszálltak, mint, hogy tovább legyen rombolva a nevük.

Az, hogy a Digit Techen lesz e lan, azt én csak remélem, de ahhoz köze az Alienware-nek nem lesz, így elmarad az Alienware Gameshow, amiről itt szó van.
Szóval mit ferdítek? - lehet a te forrásaid nem a legjobbak.

Egyébként én szeretném, ha lenne egy nagy és minőségi lan idén, mert szerintem szükség van rá, csak több környezeti tényező miatt, nem tudott eddig létrejönni, talán október végén...
Szia! :) A pénz vissza lett már utalva?? :) bocsika az ide írásért.
avatar #117
Reaper_ 2012. augusztus 20. 179 hozzászólás 1877.
Válasz Sz0ke #116. hozzászólására
Ferdítés az megint megy a részedről látom.
Más tűzhöz közeli személyek meg mást mondanak..
Nem tudom ki vagy, de nem hiszem, hogy ott ültél azon a megbeszélésen, ahol összesen 3an voltunk és el lett döntve, hogy a későbbi eseményen ami a Digi Tech nevet kapta az Alienware nem vesz részt mint szponzor, és nem szervez gameshowt. Ami azt jelenti, hogy nem lesz Gameshow, ami alátámasztja az állításom. Mivel én képviseltem részben az Alienware-t ezeken a megbeszéléseken, lehet neked bármilyen ismerősöd, ezen nem tud változtatni. A folyamatos változtatás és bizonytalanság nem jó senkinek, így inkább kiszálltak, mint, hogy tovább legyen rombolva a nevük.

Az, hogy a Digit Techen lesz e lan, azt én csak remélem, de ahhoz köze az Alienware-nek nem lesz, így elmarad az Alienware Gameshow, amiről itt szó van.
Szóval mit ferdítek? - lehet a te forrásaid nem a legjobbak.

Egyébként én szeretném, ha lenne egy nagy és minőségi lan idén, mert szerintem szükség van rá, csak több környezeti tényező miatt, nem tudott eddig létrejönni, talán október végén...
http://www.team-rock.org
avatar #116
Sz0ke 2012. augusztus 18. 282 hozzászólás 1334.
Válasz Reaper_ #114. hozzászólására
nos, mivel én mondhatom, hogy nagyjából mindent tudok a dologról.

A becup jó, a játékosok a nézők és szerintem mindenki szerette. Idén nem az AWG miatt nem lett megrendezve. Én tavasszal velük kezdtem az egészet, hogy majd velük lesz megcsinálva, és lesz egy nyan-nyana nagy becup egy alienware gameshow-val, aztán kiderül, hogy a BECUPosok idén nem csinálnak becupot, ez a nagy igazság kedves IMP, és hidd el én is sajnáltam, de így alakult nekik, talán jövőre...
Ferdítés az megint megy a részedről látom.
Más tűzhöz közeli személyek meg mást mondanak..
avatar #115
ixtenzzz 2012. augusztus 15. 291 hozzászólás 1296.
ebből lesz valami?! :pirul:
kurva jó a CSGO XD
avatar #114
Reaper_ 2012. augusztus 6. 179 hozzászólás 1877.
Válasz IMPHUN #113. hozzászólására
Drang ez egy személyes meglátás volt, nem pletykát akarok terjeszteni. De egy Becup tényleg jobb lett volna, mert az a Magyarországi Battlefield "őshazája" LAN versenyen (manapság), amibe az Alienware beszállhatott volna.
nos, mivel én mondhatom, hogy nagyjából mindent tudok a dologról.

A becup jó, a játékosok a nézők és szerintem mindenki szerette. Idén nem az AWG miatt nem lett megrendezve. Én tavasszal velük kezdtem az egészet, hogy majd velük lesz megcsinálva, és lesz egy nyan-nyana nagy becup egy alienware gameshow-val, aztán kiderül, hogy a BECUPosok idén nem csinálnak becupot, ez a nagy igazság kedves IMP, és hidd el én is sajnáltam, de így alakult nekik, talán jövőre...
http://www.team-rock.org
avatar #113
IMPHUN 2012. augusztus 5. 201 hozzászólás 1723.
Válasz Drang #111. hozzászólására
A BECUP elmaradásának semmi köze nincs az AGS-hez, nem értem miért kell ilyen pletykákat terjeszteni. Előbb talán informálódnál mielőtt ilyesmit leírsz.
Drang ez egy személyes meglátás volt, nem pletykát akarok terjeszteni. De egy Becup tényleg jobb lett volna, mert az a Magyarországi Battlefield "őshazája" LAN versenyen (manapság), amibe az Alienware beszállhatott volna.
avatar #112
Grifter 2012. augusztus 3. 1609 hozzászólás 203.
Válasz Drang #111. hozzászólására
A BECUP elmaradásának semmi köze nincs az AGS-hez, nem értem miért kell ilyen pletykákat terjeszteni. Előbb talán informálódnál mielőtt ilyesmit leírsz.
Khm. Ennek két oldala van: Van az a szint, amikor a user nem vette a fáradtságot, meg van az a szint, amikor a user hiába is venné.

Viszont így gusztus harmadikán már gyanús lehet minden éppelméjűnek, hogy nem lesz nyár végi Becup, hacsak nem szerez egy remek 800-as Hoffmant. (Azzal viszont meg is nyerhet bármely tetszőleges versenyszámot, töredék annyiból, otthonról.)
"The power of accurate observation is often called cynicism by those who have not got it." - G. B. Shaw
avatar #111
Drang 2012. augusztus 2. 2730 hozzászólás 86.
Válasz IMPHUN #109. hozzászólására
Hege személy szerint én is így vagyok ezzel. Keresztapu, is mondogatta, hogy kivárja lesz e BECUP, de eme "csoda" létrejötte miatt a megszokott Magyar rendezésű LAN események elmaradnak....

A HUN4CE (H4CE) jobban örülne egy BECUP megrendezésének mint ennek a Gameshow-nak.
A BECUP elmaradásának semmi köze nincs az AGS-hez, nem értem miért kell ilyen pletykákat terjeszteni. Előbb talán informálódnál mielőtt ilyesmit leírsz.
Drang over and out!
avatar #110
IAMCOCONUT 2012. augusztus 2. 795 hozzászólás 475.
Válasz IMPHUN #109. hozzászólására
Hege személy szerint én is így vagyok ezzel. Keresztapu, is mondogatta, hogy kivárja lesz e BECUP, de eme "csoda" létrejötte miatt a megszokott Magyar rendezésű LAN események elmaradnak....

A HUN4CE (H4CE) jobban örülne egy BECUP megrendezésének mint ennek a Gameshow-nak.
+1
Ad rá a tartalékot!!!!
avatar #109
IMPHUN 2012. augusztus 2. 201 hozzászólás 1723.
Válasz HEGEPAPA77 #89. hozzászólására
Szerintetek ezek után ki fog jelentkezni az októberi LAN ra ?
Röhej Alienware sz*r show.
Tervezzük a BECUP idejére , így az törlődik majd töröljük nehogy már legyen egy normális LAN MO.on
Hege személy szerint én is így vagyok ezzel. Keresztapu, is mondogatta, hogy kivárja lesz e BECUP, de eme "csoda" létrejötte miatt a megszokott Magyar rendezésű LAN események elmaradnak....

A HUN4CE (H4CE) jobban örülne egy BECUP megrendezésének mint ennek a Gameshow-nak.
avatar #108
speede85 2012. július 29. 23 hozzászólás 6215.
persze, az elutalt pénz töredékét kapjuk vissza, és még azt hiszik hogy megint hajlandóak leszünk elutalni a többletköltségeket vállalva.
avatar #107
Grifter 2012. július 28. 1609 hozzászólás 203.
Válasz HODOR #106. hozzászólására
te tényleg gyökér vagy

amúgy azért teszi ki a szépen kidolgozásnak induló borotvált testét, hogy az orosz megijedjen tőle :D
Egy ilyen szép és kerek negatív kritika csak pozitív megerősítés lehet ;]
"The power of accurate observation is often called cynicism by those who have not got it." - G. B. Shaw
avatar #106
HODOR 2012. július 27. 775 hozzászólás 489.
Válasz Grifter #104. hozzászólására
Más meg azt nem érti, hogy minek raksz be magadról ilyen képet, ha a látogatók 99,9% hím nemű. Nahlátod.
te tényleg gyökér vagy

amúgy azért teszi ki a szépen kidolgozásnak induló borotvált testét, hogy az orosz megijedjen tőle :D
avatar #105
-DSt- 2012. július 27. 6632 hozzászólás 12.
Válasz Grifter #104. hozzászólására
Más meg azt nem érti, hogy minek raksz be magadról ilyen képet, ha a látogatók 99,9% hím nemű. Nahlátod.
Mivel így valami szépet is látok ezen az oldalon. :omg: :kacsint::xD:

:wtf::wtf:
NOMEN EST OMEN
avatar #104
Grifter 2012. július 27. 1609 hozzászólás 203.
Válasz -DSt- #103. hozzászólására
Nem ertem ezeket a problemazasokat. Oke, tiszta sor, hogy ossze-vissza tologatas van es ez cinkes, de ha mennek ezek a siras-rivasok akkor jobb lesz? Nem, semmivel se.

Engem mar abszolut nem erint a dolog, de amikor eloszor olvastam, akkor egy jo lehetosegnek tunt (nem nekem, engem nem mozgat mar) ennek ellenere nem hittem tulzottan benne, de ha erintene es jatszaenk, se irogattam volna be, hogy mennyire gaz es levele, stb..
Ha lesz, akkor lesz, ha nem akkor nem. Igazabol mit tudtok vesziteni vele? Minel tobb a siras, lazadas, annal kevesebb 1 jo lanra az esely. Ha meg veletlen lesz, akkor go lanozni. Ha meg nem? Akkor nem valtozott semmi.

Raadasul olyan inkompetens arcok porognek itt, hogy az mar egyszeruen zavaro.

PS: Nem feltetlen neked szolt a komment, inkabb a kommentek sokasagara reagaltam, csak ez volt az utolso, azert erre ment a reply. Bar magadra is veheted akar.
Más meg azt nem érti, hogy minek raksz be magadról ilyen képet, ha a látogatók 99,9% hím nemű. Nahlátod.
"The power of accurate observation is often called cynicism by those who have not got it." - G. B. Shaw
avatar #103
-DSt- 2012. július 27. 6632 hozzászólás 12.
Válasz HEGEPAPA77 #102. hozzászólására
http://alienware.hu/hirek/LAN_ALIENWARE_GAMESHOW_126.htm

Még mindig mint friss hír van fenn az oldalon.
Ezzel a hozzáállással mit lehet elvárni.
Meg lett hírdetve áprilisban,meg lett hírdetve augusztusra majd a törlés előtt egy héttel annyi hír hogy fizesd be a teljes összeget. Majd csúsztatás októberre.
A pénz vissza lett fizetve, igaz, de ennyi viszontagság után mire számítsunk ?
Kedves haNLaw !
Rólad annyit mint hogy fizetett politikai hírdetésl lehetsz , vagy az egyik szervező iskolai padtársa lehettél.
Nem tudom merre kóboroltál el szép hazánktól de gondolom arrafelé ha az Alienware nevével van meghírdetve egy LAN az nem csúszik, lassan egy évet.
Hanem az elsőre meghírdett időpontban szépen megtartják.
Amit lentebb írtam mérgemben írtam , de még mindig fenntartom ,kívánom legyek meggyőzve az ellenkezőjéről, legyen végre meg, ne legyen eltolva decemberre,2013 ra stb
Nem ertem ezeket a problemazasokat. Oke, tiszta sor, hogy ossze-vissza tologatas van es ez cinkes, de ha mennek ezek a siras-rivasok akkor jobb lesz? Nem, semmivel se.

Engem mar abszolut nem erint a dolog, de amikor eloszor olvastam, akkor egy jo lehetosegnek tunt (nem nekem, engem nem mozgat mar) ennek ellenere nem hittem tulzottan benne, de ha erintene es jatszaenk, se irogattam volna be, hogy mennyire gaz es levele, stb..
Ha lesz, akkor lesz, ha nem akkor nem. Igazabol mit tudtok vesziteni vele? Minel tobb a siras, lazadas, annal kevesebb 1 jo lanra az esely. Ha meg veletlen lesz, akkor go lanozni. Ha meg nem? Akkor nem valtozott semmi.

Raadasul olyan inkompetens arcok porognek itt, hogy az mar egyszeruen zavaro.

PS: Nem feltetlen neked szolt a komment, inkabb a kommentek sokasagara reagaltam, csak ez volt az utolso, azert erre ment a reply. Bar magadra is veheted akar.
NOMEN EST OMEN
avatar #102
HEGEPAPA77 2012. július 27. 192 hozzászólás 1797.
http://alienware.hu/hirek/LAN_ALIENWARE_GAMESHOW_126.htm

Még mindig mint friss hír van fenn az oldalon.
Ezzel a hozzáállással mit lehet elvárni.
Meg lett hírdetve áprilisban,meg lett hírdetve augusztusra majd a törlés előtt egy héttel annyi hír hogy fizesd be a teljes összeget. Majd csúsztatás októberre.
A pénz vissza lett fizetve, igaz, de ennyi viszontagság után mire számítsunk ?
Kedves haNLaw !
Rólad annyit mint hogy fizetett politikai hírdetésl lehetsz , vagy az egyik szervező iskolai padtársa lehettél.
Nem tudom merre kóboroltál el szép hazánktól de gondolom arrafelé ha az Alienware nevével van meghírdetve egy LAN az nem csúszik, lassan egy évet.
Hanem az elsőre meghírdett időpontban szépen megtartják.
Amit lentebb írtam mérgemben írtam , de még mindig fenntartom ,kívánom legyek meggyőzve az ellenkezőjéről, legyen végre meg, ne legyen eltolva decemberre,2013 ra stb
avatar #101
EnforcerHUN 2012. július 26. 457 hozzászólás 861.
Válasz Sz0ke #100. hozzászólására
100 vagy mi :D
:vigyor:
avatar #100
Sz0ke 2012. július 26. 282 hozzászólás 1334.
100 vagy mi :D
avatar #99
Bone_DaDDy 2012. július 25. 180 hozzászólás 1864.
Válasz hello_kitty #97. hozzászólására
Azért kérlek, mert eredetileg áprilsban lett volna, a Millenáris parkban. Ehhez képest már sem a dátum, sem a helyszín nem stimmel. Ezek alapján indokolt a borúlátás, főleg egy olyan csapat kapitányától, akik már befizetett státuszban voltak.
Eredetileg Dock Yard LAN lett volna Vácon, áprilisban...
http://www.youtube.com/watch?v=yReo10_zi2A
A promóban az akkori hivatalos infók szerepelnek
Játékok -> csak CoD2/4 (változott nem csak cod lesz).
Helyszín -> szintén megváltozott Vác helyett Millenáris lett
Időpont -> áprilisról augusztusra módosult
Nyeremény alap -> növekedett szerencsére
stb...

Majd DYL név teljesen eltűnt Alienware GameShow lett belőle. Aztán ment megint a huzavona ezúttal a játékokkal. Lesz LoL, nem lesz lol, tup vagy byoc lesz vagy mindkettő... Együtt vagy külön...etc

Újabb változás... nem Millenárison lesz hanem HungExpo -n
Ezután a változás után, sajnos az infók szinte megszűntek. Jött ki pár, hogy módosul a fizetési rendszer meg egyebek, de az elengedhetetlen infók egy ilyen rendezvény kapcsán nem, mint például: A TUP-os gépek pontos specifikációi játékokra lebontva (egy kettőét, pl a BF-ét korábban kiírták). Arról se szólt a fáma, hogy az odalátogatóknak milyen szórakozási lehetőségei lesznek(akár egy játékos vagy egy spectator milyen programokban tud még részt venni), milyen megtekinthető újdonságok és látványosságok lesznek azon a bizonyos IT kiállításon, stb....

Itt már gondoltam, hogy sajnos újabb eltolás, vagy végleges törlés lesz a dologból.
Reménykedem, hogy a szervező gárdák nyugodt körülmények közt, a közösségre nézve kedvezően tudnak megállapodni! :)
avatar #98
Stigman 2012. július 25. 428 hozzászólás 929.
Moderálva...
avatar #97
Válasz hnz_- #96. hozzászólására
bocsanat, rosszul fejeztem ki magam (nezzetek el, nem sokat hasznalom a magyart). ugy ertettem lesz, tervbe van veve stb.

de ha meg jovo idoben beszelunk, akkor foleg nem ertem a rinyalas/fikazas miertjet.
Azért kérlek, mert eredetileg áprilsban lett volna, a Millenáris parkban. Ehhez képest már sem a dátum, sem a helyszín nem stimmel. Ezek alapján indokolt a borúlátás, főleg egy olyan csapat kapitányától, akik már befizetett státuszban voltak.
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #96
hnz_- 2012. július 25. 38 hozzászólás 4826.
bocsanat, rosszul fejeztem ki magam (nezzetek el, nem sokat hasznalom a magyart). ugy ertettem lesz, tervbe van veve stb.

de ha meg jovo idoben beszelunk, akkor foleg nem ertem a rinyalas/fikazas miertjet.
wa gwarn blud?
avatar #95
Válasz hnz_- #93. hozzászólására
Igen. Latom, hogy mi folyik itt ebben a kozossegben, allaspontom is van (de megtartom magamnak).

Ami meg itt megy, nagyon egyszeru. Rinyalas, hogy valami miert csuszik, ahelyett, hogy orulnenek, hogy egyaltalan van.
Majd akkor örülünk, ha már van. Ez egyenlőre nem áll fenn, mivel csak lesz. Így az áprilisról augusztusra való áthelyezés tudatában jogosan aggódnak, hogy lesz-e belőle valami.
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #94
IAMCOCONUT 2012. július 25. 795 hozzászólás 475.
Válasz hnz_- #93. hozzászólására
Igen. Latom, hogy mi folyik itt ebben a kozossegben, allaspontom is van (de megtartom magamnak).

Ami meg itt megy, nagyon egyszeru. Rinyalas, hogy valami miert csuszik, ahelyett, hogy orulnenek, hogy egyaltalan van.
Csúszik pipa!
Van! - Hol????? :xD:
Ad rá a tartalékot!!!!
avatar #93
hnz_- 2012. július 25. 38 hozzászólás 4826.
Válasz hello_kitty #92. hozzászólására
Ne haragudj, de szeretnelek megkerdezni, hogy bizonyos tényekkel te tisztaban vagy-e?
Igen. Latom, hogy mi folyik itt ebben a kozossegben, allaspontom is van (de megtartom magamnak).

Ami meg itt megy, nagyon egyszeru. Rinyalas, hogy valami miert csuszik, ahelyett, hogy orulnenek, hogy egyaltalan van.
wa gwarn blud?
avatar #92
Válasz hnz_- #91. hozzászólására
Ne haragudj, de szeretnelek megkerdezni, hogy bizonyos fogalmakkal te tisztaban vagy-e?

Az Alienware a szponzor, o adja a lovet meg mindent, hogy letre johessen az esemeny, itt speciel nem a ROCK-rol van szo hanem a LAN kiotlojerol. Valami miatt csuszik es kesz, egy Alienware nem fogja annyiban hagyni es 100%, hogy meg lesz tartva. Odahaza manapsag elegge nehez leszervezni valamit, es kulonben is "turelem, roszat terem".
Masodsorban a teamROCK - NEM "csak es kizarolag" a BF3 csapatbol all szoval vonatkoztassatok el ettol.

Amugy meg ha jobban es gyorsabban tudsz/tudtuk rendezni valamit, akkor miert nem teszitek?

A fikazast egyszerubb vegrehajtani egy forumon, nem? Tipikus magyar hozzaallas, ha van valami az a baj, ha nincs akkor meg mi a f*szert nincs.
Ne haragudj, de szeretnelek megkerdezni, hogy bizonyos tényekkel te tisztaban vagy-e?
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #91
hnz_- 2012. július 25. 38 hozzászólás 4826.
Válasz HEGEPAPA77 #89. hozzászólására
Szerintetek ezek után ki fog jelentkezni az októberi LAN ra ?
Röhej Alienware sz*r show.
Tervezzük a BECUP idejére , így az törlődik majd töröljük nehogy már legyen egy normális LAN MO.on
Ne haragudj, de szeretnelek megkerdezni, hogy bizonyos fogalmakkal te tisztaban vagy-e?

Az Alienware a szponzor, o adja a lovet meg mindent, hogy letre johessen az esemeny, itt speciel nem a ROCK-rol van szo hanem a LAN kiotlojerol. Valami miatt csuszik es kesz, egy Alienware nem fogja annyiban hagyni es 100%, hogy meg lesz tartva. Odahaza manapsag elegge nehez leszervezni valamit, es kulonben is "turelem, roszat terem".
Masodsorban a teamROCK - NEM "csak es kizarolag" a BF3 csapatbol all szoval vonatkoztassatok el ettol.

Amugy meg ha jobban es gyorsabban tudsz/tudtuk rendezni valamit, akkor miert nem teszitek?

A fikazast egyszerubb vegrehajtani egy forumon, nem? Tipikus magyar hozzaallas, ha van valami az a baj, ha nincs akkor meg mi a f*szert nincs.
wa gwarn blud?
avatar #90
Stigman 2012. július 25. 428 hozzászólás 929.
Válasz HEGEPAPA77 #89. hozzászólására
Szerintetek ezek után ki fog jelentkezni az októberi LAN ra ?
Röhej Alienware sz*r show.
Tervezzük a BECUP idejére , így az törlődik majd töröljük nehogy már legyen egy normális LAN MO.on
Moderálva...
avatar #89
HEGEPAPA77 2012. július 25. 192 hozzászólás 1797.
Szerintetek ezek után ki fog jelentkezni az októberi LAN ra ?
Röhej Alienware sz*r show.
Tervezzük a BECUP idejére , így az törlődik majd töröljük nehogy már legyen egy normális LAN MO.on
avatar #88
Sanci 2012. július 23. 3329 hozzászólás 55.
Válasz Grifter #87. hozzászólására
Legyünk öszinték, sok jót nem sejtet a tologatás, hogy mindenki mást mondd, meg a többi. Egyrészt pont az ilyen talajon virágzik a magyar jószándék, másrészt a végén már bármi lesz, nehéz komolyan venni és jó szájízzel fogyasztani (így az első 'esemény' nem nulláról kezd, hanem már mínuszból próbálja ledolgozni ami addig felhalmozodott), harmadrészt 'nem az iskola padból nézve' ez már megint nagyon lámaszemesötétkék.

Ilyen kezdéssel a nagy szavak/óriás ívű marketing dumák alapból nyan-nyanul festenek majd, nah meg nem véletlenül feszül majd akin végül csattan az ostor, hiszen nem is igazán ő tehet az egészről, de részben rákényszerül, hogy ne azzal foglalkozzon, amivel valójában kéne. Vagyis megint felesleges magyarázkodások, mutogatás, stb - még akkor is, ha ezt bölcsen és jólmegfontoltan kerülné az illetékes, mert tudja, hogy semmi értelme és semmi jóra nem vezet.

Alsó hangon szerencsétlen az egész.
Egyetértek
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!"
avatar #87
Grifter 2012. július 23. 1609 hozzászólás 203.
Válasz Sanci #85. hozzászólására
Ha en pedig leirom mit beszeltem a chsel vagy leirjak ok, akkor kinek lesz igaza? Illetve szamit barmit is a jatekosoknak? Nem annyi a lenyeg hogy legyen egy vagy tobb jo lanjuk. Ezen kene dolgozni, nem pedig a ket ceg kozotti kommunikacios bakikat kifele teregetni.
Legyünk öszinték, sok jót nem sejtet a tologatás, hogy mindenki mást mondd, meg a többi. Egyrészt pont az ilyen talajon virágzik a magyar jószándék, másrészt a végén már bármi lesz, nehéz komolyan venni és jó szájízzel fogyasztani (így az első 'esemény' nem nulláról kezd, hanem már mínuszból próbálja ledolgozni ami addig felhalmozodott), harmadrészt 'nem az iskola padból nézve' ez már megint nagyon lámaszemesötétkék.

Ilyen kezdéssel a nagy szavak/óriás ívű marketing dumák alapból nyan-nyanul festenek majd, nah meg nem véletlenül feszül majd akin végül csattan az ostor, hiszen nem is igazán ő tehet az egészről, de részben rákényszerül, hogy ne azzal foglalkozzon, amivel valójában kéne. Vagyis megint felesleges magyarázkodások, mutogatás, stb - még akkor is, ha ezt bölcsen és jólmegfontoltan kerülné az illetékes, mert tudja, hogy semmi értelme és semmi jóra nem vezet.

Alsó hangon szerencsétlen az egész.
"The power of accurate observation is often called cynicism by those who have not got it." - G. B. Shaw
avatar #86
bzt. 2012. július 22. 462 hozzászólás 852.
Mennék valakikkel! Es a tobbi lanra is :)
avatar #85
Sanci 2012. július 21. 3329 hozzászólás 55.
Ha en pedig leirom mit beszeltem a chsel vagy leirjak ok, akkor kinek lesz igaza? Illetve szamit barmit is a jatekosoknak? Nem annyi a lenyeg hogy legyen egy vagy tobb jo lanjuk. Ezen kene dolgozni, nem pedig a ket ceg kozotti kommunikacios bakikat kifele teregetni.
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!"
avatar #84
Dany 2012. július 21. 45 hozzászólás 4462.
Válasz gorin #82. hozzászólására
Ezt az üzenetet kaptam delutan a DELL-töl
''Az eddigi hírekkel ellentétben a Dell továbbra is azt mondja, h. az augusztus végére tervezett Alienware Gameshow technikai okok miatt elmarad ami az IT Expo idejének módosításából adódik. Egyelőre nem született semmilyen megállapodás, h. az IT Expo-val együtt a Gameshow is tolódna októberre!''
De a DELL "hivatalos" üzenetében miért egyes szám harmadik személyben beszél magáról? Mondjuk maga a szöveg is zavaros...
--Köss belém!--
avatar #83
DOOVDE_R 2012. július 21. 402 hozzászólás 994.
Válasz gorin #72. hozzászólására
Elnezest kerek ha kioktatasnak hangzott nem allt szandekomban , kioktatasnak azt irtam volna szabalytalanul hasznalod az Alienware logot es a feliratot , kerhettel volna egy leirast , hogyan kell mivel az tenyleg jogvedett ! Teljesen mindegy közössegnek legyen vegre egy jo LAN-ja mindegy hogy hivjak .

Jokivansagokat köszönöm reszemröl befejeztem a tarsalgast.
A közösségnek lehetne jó lanja, ha mindenféle jött ment csótányok nem azzal állnának oda minden jó kezdeményezéshez hogy milliókat lehúznak róla a semmire aztán fő a fejük, hogy hogy a gecibe adják vissza.

Pl egy ilyen trágya event sitera nem lett volna pofám egy forintot sem elkérni... :)
avatar #82
gorin 2012. július 20. 6 hozzászólás 11042.
Ezt az üzenetet kaptam delutan a DELL-töl
''Az eddigi hírekkel ellentétben a Dell továbbra is azt mondja, h. az augusztus végére tervezett Alienware Gameshow technikai okok miatt elmarad ami az IT Expo idejének módosításából adódik. Egyelőre nem született semmilyen megállapodás, h. az IT Expo-val együtt a Gameshow is tolódna októberre!''
avatar #81
Bone_DaDDy 2012. július 20. 180 hozzászólás 1864.
Válasz LYRI #80. hozzászólására
Hát szerencsére paypal euro számlánál nincs ilyesmi szal pont annyit kaptam vissza amennyit utaltam. :)
Akkor te jól jártál :)
avatar #80
LYRI 2012. július 20. 2391 hozzászólás 109.
Válasz Bone_DaDDy #79. hozzászólására
Persze ezekből lejött a váltási/utalási költség. Szóval nem kapnak vissza annyit sajnos amennyit utaltak :)
Hát szerencsére paypal euro számlánál nincs ilyesmi szal pont annyit kaptam vissza amennyit utaltam. :)
http://lyri.blog.hu
avatar #79
Bone_DaDDy 2012. július 20. 180 hozzászólás 1864.
Válasz LYRI #78. hozzászólására
Senki sem feszült, kérdés nélkül visszautalták a nevezéseket pár napja, mint ahogy ez le is volt írva az oldalukon, ha csúszás van vagy elmarad, akkor ez lesz. Remélem azért meg lesz tartva.
Persze ezekből lejött a váltási/utalási költség. Szóval nem kapnak vissza annyit sajnos amennyit utaltak :)
avatar #78
LYRI 2012. július 20. 2391 hozzászólás 109.
Válasz erikthekippa #76. hozzászólására
Persze nem gond , de aki befizetett most erre 35 ezret az lehet egy kicsit feszült?
Senki sem feszült, kérdés nélkül visszautalták a nevezéseket pár napja, mint ahogy ez le is volt írva az oldalukon, ha csúszás van vagy elmarad, akkor ez lesz. Remélem azért meg lesz tartva.
http://lyri.blog.hu
avatar #77
FakabaT_ 2012. július 20. 132 hozzászólás 2376.
Válasz erikthekippa #76. hozzászólására
Persze nem gond , de aki befizetett most erre 35 ezret az lehet egy kicsit feszült?
Ez természetes. Bármennyire bízom is a társaságban, biztosan akkor lehetnék nyugodt, ha ott van az összeg a számlán. A szavak itt sokat nem érnek, addig meg reménykedik mindenki... a körülmények alapján (több program egyik része ez, magyarán teljesen aláásna nem csak 1, de minden programot egy hasonló húzás) viszont én optimista vagyok. Meg amúgy is... :mosoly:
http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=36329
avatar #76
Válasz FakabaT_ #74. hozzászólására
Elmarad, puff. Lesz később, akkor is jó lesz. Sőt, jobb. Legalább az összes LAN-ra le lehet nézni...

Nem dőlt össze a világ, problémák pedig mindig merültek föl kis hazánkban, de a végeredmény szinte kivétel nélkül pozitivra sikeredett. Bizzatok már kicsit a szervezőkben, és talán nem kell sok gógyi elhinni, hogy nekik is az az érdekük, hogy minden simán menjen, és Mi jól érezzük magunkat...
Persze nem gond , de aki befizetett most erre 35 ezret az lehet egy kicsit feszült?
avatar #75
Qkesz 2012. július 20. 71 hozzászólás 3468.
Válasz FakabaT_ #74. hozzászólására
Elmarad, puff. Lesz később, akkor is jó lesz. Sőt, jobb. Legalább az összes LAN-ra le lehet nézni...

Nem dőlt össze a világ, problémák pedig mindig merültek föl kis hazánkban, de a végeredmény szinte kivétel nélkül pozitivra sikeredett. Bizzatok már kicsit a szervezőkben, és talán nem kell sok gógyi elhinni, hogy nekik is az az érdekük, hogy minden simán menjen, és Mi jól érezzük magunkat...
Jól mondod.
avatar #74
FakabaT_ 2012. július 20. 132 hozzászólás 2376.
Elmarad, puff. Lesz később, akkor is jó lesz. Sőt, jobb. Legalább az összes LAN-ra le lehet nézni...

Nem dőlt össze a világ, problémák pedig mindig merültek föl kis hazánkban, de a végeredmény szinte kivétel nélkül pozitivra sikeredett. Bizzatok már kicsit a szervezőkben, és talán nem kell sok gógyi elhinni, hogy nekik is az az érdekük, hogy minden simán menjen, és Mi jól érezzük magunkat...
http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=36329
avatar #73
Sanci 2012. július 20. 3329 hozzászólás 55.
Válasz gorin #72. hozzászólására
Elnezest kerek ha kioktatasnak hangzott nem allt szandekomban , kioktatasnak azt irtam volna szabalytalanul hasznalod az Alienware logot es a feliratot , kerhettel volna egy leirast , hogyan kell mivel az tenyleg jogvedett ! Teljesen mindegy közössegnek legyen vegre egy jo LAN-ja mindegy hogy hivjak .

Jokivansagokat köszönöm reszemröl befejeztem a tarsalgast.
Leírás és kapott anyagok alapján készült a logo, egyedül a felirat nem teljesen arculathelyes rajta elvileg. De hetekkel ezelőtt kikerült már, és nem okozott problémát.

Reméljük nem csak egy jó lanja lesz a közösségeknek! További szép napot
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!"
avatar #72
gorin 2012. július 20. 6 hozzászólás 11042.
Elnezest kerek ha kioktatasnak hangzott nem allt szandekomban , kioktatasnak azt irtam volna szabalytalanul hasznalod az Alienware logot es a feliratot , kerhettel volna egy leirast , hogyan kell mivel az tenyleg jogvedett ! Teljesen mindegy közössegnek legyen vegre egy jo LAN-ja mindegy hogy hivjak .

Jokivansagokat köszönöm reszemröl befejeztem a tarsalgast.