Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Crysis 3: Próféta visszavág!

Cikkek/Interjúk 2013. március 18. ZuZus 24 hozzászólás 24645 olvasás Címkék: OGC EA games OGC WebShop teszt Crysis 3

Crysis 3: Próféta visszavág!

A Crysis sorozat indulásakor az emberek komoly grafikai látványt kaphattak és úgy gondoltak inkább rá, mint egy tesztprogramra, amely mellé egy –és többjátékos mód is párosul. Az első játék megjelenése óta 6 év telt el, ezen idő alatt sok-sok fejlődésen esett át mind a játékot hajtó motor, mind pedig maga a játék, és az élmény mindig valami újat hozott számunkra. A 2007-ben megjelent első rész forradalmi újításokat hordozott magában – akkoriban az emberek gondolni sem mertek olyan szintű grafikára és fizikára, amelyet akkor kaphattak. A történet szerint 2020-at írtunk, amikor a koreaiak amerikai kutatókat raboltak el, amint épp egy hatalmas felfedezést tettek egy Dél-kínai szigeten. A USS Constitution hadihajó támogatásával egy kis speciális csapatot küldtek a szigetre a szituáció lerendezésére, akik egyúttal a csúcs-technológiás nanoruha első éles bevetését jelentették. A játékos Nomad szerepét alakítja. Hamar kiderül, hogy az igazi ellenség nem a szigetet megszálló koreai hadsereg, hanem a sziget szívében húzódó idegen űrhajó, amely ismeretlen okokból aktivizálódott, így a játék végére az idegenek elindultak a világ felé. Az első rész után rövid idővel megjelent a Crysis Warhead, ami egy különálló kiegészítő, amely egyidőben játszódik a Crysis cselekvéseivel, Psycho szerepében, sokak örömére a Crytek Budapest által került kifejlesztésre, így magyar szinkront is kaptunk hozzá. 2011 márciusában megjelent a Crysis 2, ami a sztori kiterjedése mellett gyökeres változásokat hozott. Mivel a két rész között 3 év telt el, sok megválaszolatlan kérdést kaptunk, ráadásul Nomad helyett, akiről mindössze annyit tudtunk meg, hogy ezen idő alatt meghalt, immár csak Próféta és Alcatraz a két fő szereplő.

A Crysis 3 története 2047-ben játszódik, 24 évvel az előző rész után. A játékos továbbra is ’Prophet’, azaz Próféta – habár az előző részt Alcatraz-ként kezdtük, mint megtudhattuk, a nanoruha később egyesítette Próféta és Alcatraz személyiségét: tulajdonképpen Alcatraz bőrében játszunk, Próféta tudatával. Ezen időt a CELL fogságában töltöttük, elszigetelve, ahonnan egy kis lázadó csapat ment ki minket, köztük a Crysis Warhead alaposan megismert főszereplőjével, Psycho-val, aki mindenki meglepetésére nanoruha nélkül jelenik meg előttünk – hogy miért, arra később fény derül. Próféta hamar megtapasztalja, hogy jelentős változások történtek a fogságban töltött 23 év alatt: a Cell Corporation New York jelentős részét az általuk kifejlesztett Nanodome-al borította be, melyek hét részre osztják New York-ot („Hét Csoda”), mindegyikük más-más környezeti tulajdonságokkal bír. Állításuk szerint megépítésük célja az volt, hogy biztonságosan elpusztíthassák a fennmaradt kisebb Ceph, azaz idegen erőket, akikkel az előző részben leszámoltunk. Ám hamar kiderül, hogy mindez csak álca: a nanodome-ok igazából a CELL leplezett kísérletének fő részét képezik, melynek során idegen technológiák segítségével világuralomra kívánnak szert tenni. A lázadó csoportunk ezt kívánja megakadályozni.

A sztori egyébként sokkal összetettebb és személyesebb, mint azt az előző részekben tapasztalhattuk: itt van Psycho, a legjobb barátunk, akit erőszakkal megfosztottak a nanoruhától, Claire, aki Psycho barátnője és a csoport vezetője, valamint egy harmadik fontos személy is, ám nem akarjuk előre lelőni a poént. Claire nem bízik Prófétában, inkább eszköznek látja őt, mint embernek, ám erre megvan az indoka. A történet során sok-sok, az első rész óta megválaszolatlan kérdésre kapunk választ. Összességében tehát Crysis 3 a mai játékokhoz képest kiemelkedő történettel rendelkezik.

Aki nem játszott volna az előző részekkel, vagy már homályosak az emlékek, annak javasoljuk, hogy tekintse meg a ’Previously in Crysis’ menüpontban található összefoglalót, melyben visszatekinthetünk a főbb eseményekre.

A játékmenet első ránézésre nem sokat változott a Crysis 2-höz képest, az első pálya végére azonban rájöhetünk, hogy sok-sok apró változás történt. Kezdjük talán a legfontosabbal, a nanoruhával. A kezelőfelület kissé átalakult, a taktikai távcső képes részletes információkat szolgáltatni a baráti és ellenséges egységekről, azok páncélzatáról és fegyvereiről, a környező tárgyakról, valamint hackelésre is használható, azaz a közeli elektromos eszközöket (például lövegtornyokat) feltörhetjük, és az ellenfél ellen fordíthatjuk őket. A nanoruha modulok kezelése is megváltozott – idegen minták helyett ezentúl a pályákon elszórva található ’Nanosuit Upgrade Kit’-ek segítségével juthatunk hozzá az összesen 16 elérhető szolgáltatáshoz, melyekből egyszerre 4 aktiválható. Ezek immár szintlépésre is képesek, például a golyófogás gyakorlásáért erősebbé válhat a páncélzatunk. Kissé átalakult az irányítás is: a futás ismét nem kerül energiába, és a magasugrás energiaigénye is finomhangolásra került.

Úgy tűnik, a fejlesztők tanultak a Crysis 2-nél elkövetett hibákra: a pályák sokkal nagyobbak, szabadabbak lettek, több szinttel rendelkeznek, és nem találunk annyi láthatatlan falat. Mivel az egykori New York területén zajlanak az események, sok-sok eldugott átjáró, csatorna áll rendelkezésünkre, melyek segítségével az ellenfél mögé surranhatunk, ám távcsövünk immár nem emeli ki a taktikai lehetőségeket – ezek növelik az újrajátszhatósági faktort. Sajnos az egyjátékos mód aprólékosan játszva sem nyújtható ki több mint 8 órára. Egy jótanács: a kampány végén érdemes kivárni a búcsúzás végét (amelyben egyébként magyar mondatot is találhatunk), mivel utána meglepetés következik :)

A fegyver-kiegészítők száma is növekedett: a puskacső végére, valamint alá is különböző kiegészítőket rakhatunk, melyek mind-mind különböző módon befolyásolják kedvenc fegyverünk használhatóságát. A távcsövek is megújultak, találhatunk például hő-érzékelővel ellátott egyedet is. Sőt, akár robbanólőszer használatára is lehetőségünk van. Összesen 20 féle kiegészítő szerelhető fel, 28 különféle fegyverre, melyek között feltűnnek a legújabb csúcs-technológiás, vagy akár idegen fegyverek is. Külön kiemelnénk az íjat: Psycho barátunktól már a játék elején megkapjuk, az egész játék során nálunk van. Négy féle íjat használhatunk (sokkoló, feltapadó robbanó, légi robbanó és normál), melyek mindegyikét kilőhetjük álcázás módban, körülbelül 30%-os energiaveszteséggel, tehát aki észrevétlenül akarja elvégezni a piszkos munkát, annak talán a legjobb választás. Természetesen a lövéserő is variálható, így akár falhoz is szegezhetjük ellenfeleinket. A kilőtt normál íjakat újrahasznosíthatjuk.

A kampány során CELL információs egységeket is találhatunk, összesen 41 van elrejtve, melyek fellelésében a távcsövünk segít. Ezek lehetnek feljegyzések, hangfelvételek, vagy akár karakterleírások is a múltból, vagy a jelenből. Találhatunk még pályánként egy CELL propaganda plakátot, valamint 20 feketedobozt is, melyek értékesebb információkat tartalmaznak. A vezethető járművek természetesen ebből a részből sem maradtak ki, a szokásos tank mellett ezúttal homokfutóval találkozhatunk – sajnos a vezethető járművek palettája ennyiből ki is merül.

A sorozatnak mindig is fájó pontja volt a gépigény. Habár az elődnél ismét magasabb a játék hardverigénye, a lassan elavultnak nevezhető tesztgépen (Core 2 Duo 3.3 GHz, HD5770) minimális beállítások és 1600x900-as felbontás mellett csupán alkalmanként zavarta meg egy-egy kisebb szaggatás a játékot, cserébe viszont talán az eddigi legszebb PC grafikát kapjuk, tehát összességében nem kell erőmű a játék élvezhető futtatásához. A textúrák is rengeteget javultak az előző részekhez képest, New York romai pedig remekül ki vannak dolgozva. Mindent benőtt a zöld fű, amit nem azt pedig a természet teszi tönkre a rozsdával. A mesterséges intelligencia viszont már nem ilyen rózsás – ha egy valaki észrevesz, akkor a következő másodpercben már az egész bázis tudja a pontos pozíciómat, és valószinűleg mindenki elit kiképzést kapott, mivel képesek akkora távolságból automata fegyverrel tüzelni, ami nekem még a nanoruhával is problémát okozott. Esetenként képesek továbbá a Prophet nevű egység háta mögé teleportálásra is. Manuális mentésre sajnos továbbra sincs lehetőségünk, így nehezebb fokozatokon előfordulhat, hogy meredt arccal nézünk a monitorunkra, amint a rég kiírtott rétünk ismét hemzsegőkkel van tele – az elődhöz képest azonban érezhető javulás történt e téren is, valamint a többféle útvonalnak is kompenzálják a problémát.

Habár a Crysis 3 zenéit ezúttal nem a díjnyertes zeneszerző, Hans Zimmer kreálta (aki játszott az előző résszel, annak ez némileg csalódás lehet), a zenék így sem nevezhetőek rossznak. A legnagyobb meglepetés valószínűleg az igazi Crysis fanokat fogadja: karakterünk immár beszélni is tud! Az eddigi Crysis játékokban, összesítve körülbelül egy mondatot hallhattunk „magunktól”, a harmadik részben pedig igazi szociális életet élünk.

A többjátékos mód hasonló, de mégis más élményt nyújt a Crysis 2-höz képest. Sok kritikát kapott, hogy igazából nem is változott semmit a játék és ez csak egy úgymond DLC az elődjéhez, de ez nem teljesen igaz. Ugyebár sok olyan franchise van, mely már nagy múlttal rendelkezik, de ezeknél sem történt akkora változás alapjában. A változás nem mindig jó, így szerintem a fejlesztők jó úton kezdtek el haladni, mikor elkezdték megalkotni a játékot. Számos újdonság található a többjátékos módban. Az előző játékban sok panasz érkezett arra, hogy az új játékosokkal könnyedén végeznek a közepes és magas tapasztalattal rendelkezőek, mivel nem marad energiájuk, hogy aktiválják a páncéljukat egy harcban. Ezt azzal kerülték meg, hogy mostantól nem fogyaszt energiát a futás és ugrás, az álcázás és páncél mód pedig a többjátékos módban két külön energiaforrást kapott. Ez elősegíti, hogy ne energia nélkül rohanjanak bele az emberek egy-egy harcba, hanem több lehetőségük is legyen a játékosoknak. Fel lehet venni a harcot, vagy ha esetleg több ellenfél elé fut be valaki, annak legyen esélye elkerülni ezt a konfliktust és tudjon elmenekülni. Ha még ez sem lenne elég, akkor kaptunk egy új ruha modult (Auto Armor), mely, ha sebzés ér minket, akkor automatikusan bekapcsolja számunkra a páncélt, megelőzve a gyors halálunkat. A játék maga nagyon pörgős, már-már hasonlít egy arena-shooter-re (pl. Quake 3). Ez nagyon jó, mivel átjön az érzése annak, hogy egy szuperkatonák között dúló csatába csöppentünk. A gyors játékmenet miatt ajánlott minden grafikai beállítást minimumra venni, ebben a tempóban nincs ideje az embernek gyönyörködni, de még így is szemet gyönyörködtető a grafika. Megfelelő konfiguráció birtokában természetesen lehet fentebb tenni a lécet.

A menü, elődjéhez képest nem sokat változott, de vannak kisebb-nagyobb változások, melyet az alább található videóban tekinthettek meg:

Alapjaiban a nanoruha modulok sem újak a veteránok számára. Leginkább egyes modulok tudását olvasztották egybe, persze vannak új modulok is, mint például a fentebb említett Auto Armor. Ezeket a modulokat fejleszthetjük, hogy még jobban a segítségünkre legyenek. Három fő részre oszlanak, Power, Stealth és Armor. Ezúttal különféle stílusokat lehet kialakítani a három fő részből adódóan. Például a Power stílust kedvelők ezúttal 3 olyan modult is rakhatnak egy kasztba, mely csak a Power kategóriába sorolható. Persze ezeket lehet variálni is, amiből nagyon jó kombinációk születhetnek.

A Crysis sorozat közismert fegyvereit új bőrben vihetjük magunkkal a harcba. Emellett számos új fegyvert is kaptunk, köztük a sokat reklámozott íjat is. A fegyverek összességében nagyon jól sikerültek, visszatért az első részből a fegyverek meccs közbeni személyre szabása is. Rengeteg fegyver-kiegészítőt kaptunk, melyek mind különféle tulajdonsággal rendelkeznek. Ezen felül a Ceph erők fegyvereit is használhatjuk, melyekkel nagyobb tűzerőre tehetünk szert. Ezek a pályákon szétszórt pontokon vehetőek fel.

Sajnos a járművek teljes szabadsága nem tért vissza, de továbbra is jelen vannak a játékban. Először is, kaptunk egy nem vezethető, a pályán köröző VTOL-t, melyre fel lehet ugrani és a rajta lévő fegyverekkel (HMG) lehet felvenni a harcot. A másik, ezúttal vezethető jármű a Pinger. Ez egy idegen mech, melynek három különféle támadási módjával számolhatunk le ellenfeleinkkel. Ezek a járművek hasznosak lehetnek csapatmunkánál, pl. egy Pinger társaságában gyerekjáték megtartani a Crash Site-ot.

A már megismert játékmódok is visszatérnek, némi átalakítással és kiegészítéssel. Például az Extraction módban mostantól nem csak egyszer kell elhozni a kettő darab idegen technológiát (amelyek mostantól energia cellák), hanem egy adott időn belül amennyit csak lehet meg kell megszereznie a csapatnak. Ezt a következő fodulóban meg kell döntenie a másik csapatnak. Emellett kapunk két új módot is, az egyik a Hunter, a másik pedig a Spears. A Hunter módban a CELL katonáknak kell túlélniük a Vadászok támadását, a Spears módban pedig a két csapat három idegen "dárdáért" harcol, melyek pontokat adnak.

A csaták lenyűgöző pályákon folynak, rengeteg elágazás és vertikális szint található rajtuk, persze vannak nagy és nyílt pályák is a mesterlövészek számára. Nagy meglepetésünkre a Skyline nevű pálya is visszatért, ezúttal más bőrben. Összesen 12 pálya van, ami nem éppen sok, de kezdésnek nagyon is megfelel. Biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben a modding csapatok számos, hihetetlenül jó pályát fognak készíteni, akárcsak az előd esetében, emellett pedig várható majd több, nagyobb DLC is.

A lejátszott körök alatt továbbra is XP-t (tapasztalati pontot) kapunk. Ez szükséges a szintlépéshez, mellyel az 50 szint során rengeteg dolgot tudunk feloldani: ruha modulokat, dögcédulákat, dögcédula kereteket, fegyvereket, fegyverfestéseket, fegyver kiegészítőket. Az utolsó szintet elérve lehetőségünk van reboot-olni. Ez egyfajta presztízs, ilyenkor mindent lenulláz a játék, kivéve a statisztikánkat. Ez új dolgokat old fel nekünk, mint például egy új fegyverfestést. Összesen ötször lehet reboot-olni. A játék rengeteg teljesíthető feladatot állít fel nekünk, melyek után XP-t kapunk. Ezekből van egyéni, csapat és lobby feladat is.

Összességében a játék egyjátékos része hozza az elvárt szintet, a többjátékos mód pedig nagyon jóra sikerült, méltó utódja lett a sorozatnak. Van még mit javítani rajta, de reméljük, hogy a Crytek ezúttal jobban odafigyel a támogatásra és megkapja a közösség a kívánt változtatásokat.

Ennyi lett volna a díjnyertes Crysis széria utolsó darabjának a tesztje, mely nem készülhetett volna el az Electronic Arts támogatása nélkül. Mindenkinek jó játékot kívánunk!

Bejön az új Crysis?
Igen
Cro_Kop -boE- BBSz
marcus15 SPARXS ozy_
dirtmalac Drang -RpL-
davidoff cozyka pampo
Daffi24 nuqu Konigstiger
ZuZus -fuckR- HUNlaca
Api079 Sz6is Stone0015
izzsi
Nem
bazsowicz addam Lotaran
hello_kitty Renato_aznoi pr0xi
jaffa AdweeX GefroT
kloneger bzsolt antihistamin37
NobodyHD
Talán
Dency hEX- axis
EnforcerHUN DavidVegas EG.Beck

Kapcsolódó linkek

avatar #24
adidasnmd1 február 15. 09:35 81 hozzászólás 3209.
chrome hearts
nike air huarache
michael kors outlet
michael kors outlet
yeezy boost
ralph lauren online,cheap ralph lauren
tiffany & co
adidas superstar
http://www.airjordanretro.uk
adidas neo
hermes belts for men
chrome hearts
adidas nmd uk
tiffany and co outlet online
yeezy shoes
adidas nmd
adidas nmd
kobe sneakers
toms outlet store
louboutin shoes
true religion jeans
adidas tubular
michael kors factory outlet
yeezy boost
fitflops
nike huarache
kobe basketball shoes
michael jordan shoes
huarache shoes
skechers shoes
nike zoom
nike roshe uk
timberland outlet
atlanta falcons jersey
adidas nmd
tiffany and co
yeezy boost 350
timberland boots
air jordan shoes
ralph lauren online
reebok outlet
tiffany and co outlet
michael kors outlet
hermes belt for sale
nike huarache
cheap ralph lauren
michael kors outlet store
yeezy boost
クロムハーツ
lacoste outlet
adidas stan smith
yeezy shoes
yeezy sneakers
nike roshe run
kobe 9
michael kors handbags
fitflops clearance
patriots jersey
air jordan retro
longchamp le pliage
nike huaraches
jordan retro
michael kors outlet online
adidas tubular runner
jordans for cheap
adidas stan smith sneakers
michael kors outlet online
cheap basketball shoes
yeezy shoes
kobe basketball shoes
timberland outlet
nike air huarache
links of london
adidas tubular sale
longchamp outlet
yeezy boost
nfl jerseys from china
tiffany and co jewellery
adidas ultra boost uncaged
cheap jordans
falcons jersey
longchamp handbags
michael kors handbags clearance
longchamp handbags
kobe shoes
longchamps
cheap tiffanys
kobe shoes
michael kors outlet online
vera bradley outlet sale 2016
links of london sale
yeezy boost 350
nike dunks shoes
cheap jordans
nike air max thea
michael kors uk
ralph lauren uk
yeezy boost 350
nike polo shirts
nike huarache
cheap air jordans
http://www.tiffanyand.co.uk
nike huarache
yeezy boost
kobe 11
michael jordan shoes
cheap authentic jordans
nike air zoom
http://www.tiffanyandcojewellery.us.com
huaraches shoes
roshe run
chrome hearts online store
adidas nmd
jordan shoes
huarache shoes
air jordan shoes
yeezy boost 350
yeezy boost 350 v2
lacoste outlet
adidas online shop
adidas stan smith shoes
nike zoom
adidas superstar shoes
lacoste online shop
reebok shoes
longchamp sale
air jordan shoes
http://www.kobebasketballshoes.us.com
nike polo
jordan shoes
adidas ultra boost
air yeezy
retro jordans
cheap watches,cheap rolex watches,rolex watches for men,buy rolex online
yeezys
brady jersey
michael kors outlet store
nike huarache
chrome hearts online
louboutin shoes uk
adidas superstar shoes
http://www.michaeljordanshoes.us.com
skechers outlet
chrome hearts
lacoste polo shirts
fitflops sale clearance
timberland boots
yeezy boost 350
chrome hearts online
nike roshe run
true religion outlet
Kanye West shoes
yeezy boost 350 v2
kobe 11
polo lacoste
salomon speedcross
nike air huarache
http://www.kobeshoes.uk
salomon
nike roshe one
cheap rolex watches
hogan outlet
skechers outlet
authentic jordans
michael kors
longchamp bags
tiffany and co outlet
adidas nmd online
adidas ultra boost
michael kors outlet
yeezy boost 350
skechers outlet store
tiffany online
jordan shoes
longchamp uk
adidas nmd runner
michael kors handbags
adidas ultra
hermes belt
yeezy boost 350 v2
hogan outlet online
michael kors factory outlet
cheap nfl jerseys
ultra boost
michael kors
cheap jordans
adidas superstar
skechers shoes
longchamp uk
air jordan
lacoste outlet
michael kors outlet online
chrome hearts online
tiffany online
michael kors handbags outlet
links of london
tiffany and co uk
adidas yeezy boost
cheap air jordan
michael kors outlet
kobe bryant shoes
adidas stan smith
ralph lauren online
http://www.cheap--jordans.us.com
nike air zoom
longchamp handbags
michael kors purses
cheap retro jordans
nike zoom running shoe
jordans for cheap
links of london outlet store
http://www.jordanretro.uk
longchamp bags
yeezy boost 350
adidas tubular
cheap real jordans
nike dunks
michael kors handbags
cheap jordans
tiffany jewelry
tiffany and co uk
adidas ultra boost
hermes belt
adidas neo
skechers uk
new england patriots jersey
cheap jordan shoes
longchamp outlet
toms outlet
tiffany and co
fitflops
tiffany jewelry
http://www.tiffanyandcooutletonline.us.com
yeezy boost
vera bradley outlet
nike huarache
kobe 9
longchamp outlet
true religion jeans
kobe shoes
air max thea
basketball shoes,cheap basketball shoes,nike basketball shoes,cheap jordan basketball shoes
michael kors handbags
chrome hearts online
true religion jeans
roshe shoes
true religion sale
michael kors handbags
avatar #23
chenlixiang 2016. november 17. 78 hozzászólás 3286.
cheap jordan shoes
cheap ugg boots
ugg uk
ugg italia
hermes outlet
ugg canada
longchamp sale
ugg sale
fitflop shoes
pandora jewelry outlet
michael kors outlet online
ugg outlet
oakley sunglasses
fitflop shoes
ugg outlet
cheap rolex watches
air jordan pas cher
toms shoes
ray ban glasses
ray ban sunglasses
burberry scarf
mcm outlet
uggs outlet
replica watches
louis vuitton outlet online
ugg boots uk
cheap ray ban sunglasses
polo ralph lauren
rolex watches
louis vuitton pas cher
ugg outlet
fitflop shoes
adidas shoes
ugg uk
chanel handbags
abercrombie and fitch
gucci outlet stores
ugg boots
louis vuitton outlet
ray bans
kate spade outlet
adidas yeezy boost 350
michael kors outlet
mbt shoes clearance
canada goose jackets clearance
moncler outlet
ugg boots outlet
canada goose jackets outlet
coach factory outlet
ralph lauren
louis vuitton purses
uggs sale
toms outlet
oklahoma city thunder jerseys
louis vuitton handbags
ugg sale
tiffany jewelry
adidas superstar
michael kors outlet clearance
golden state warriors jerseys
ugg boots
hollister clothing
canada goose uk
burberry outlet online
ugg uk
timberland outlet
louis vuitton
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
christian louboutin shoes
nhl jerseys
ugg boots uk
ugg boots
the north face outlet
north face outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
louis vuitton outlet stores
true religion jeans
canada goose jackets
beats by dre
cheap ugg boots
coach outlet
kate spade handbags
adidas trainers
ralph lauren
ralph lauren outlet
polo outlet
coach outlet
discount ugg boots
uggs outlet
louis vuitton outlet stores
uggs outlet
ugg australia
hollister clothing
michael kors outlet clearance
jordan shoes
adidas originals
doudoune canada goose
canada goose outlet
gucci handbags
adidas outlet store
christian louboutin sale
fitflops sale clearance
louboutin outlet
gucci handbags
ugg boots
cheap ray ban sunglasses
burberry sale
ray ban outlet
coach factory outlet
mont blanc pens cheap
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses outlet
rolex watches
fitflops
tiffany and co jewelry
nike roshe run
coach outlet store online
toms outlet
ray ban glasses
canada goose jackets clearance
cheap nfl jerseys
cleveland cavaliers jerseys
louis vuitton outlet online
pandora jewelry
longchamp handbags
jordan retro
coach outlet
air max sale
uggs on sale
pandora jewelry
michael kors outlet
ralph lauren
ugg boots
air jordan shoes
new york knicks jerseys
washington wizards jerseys
replica rolex watches
ray ban eyeglasses
louis vuitton handbags
toms shoes
coach factory outlet
coach factory outlet
ugg outlet
air max 90
true religion
ralph lauren uk
coach outlet
coach factory outlet online
polo ralph lauren
uggs pas cher
michael kors outlet
abercrombie and fitch new york
rolex watches
adidas nmd r1
cheap canada goose
moncler jackets
louboutin shoes
adidas shoes
ray ban sunglasses
nike outlet store
cheap louis vuitton
mbt sandals
moncler coat
uggs outlet
true religion jeans
abercrombie
michael kors bags
nba jerseys
canada goose sale
coach outlet store online
cheap ray ban sunglasses
the north face
ugg outlet
michael kors outlet online
canada goose sale
mlb jerseys
michael kors handbags
canada goose sale
ugg boots clearance
adidas nmd
coach outlet online
borse louis vuitton
ugg outlet online
uggs outlet online
cheap oakley sunglasses
cheap louis vuitton bags
christian louboutin paris
mont blanc pens
coach factory outlet online
hollister kids
coach factory outlet
oakley sunglasses
michael kors handbags
tod's shoes
pittsburgh steelers jerseys
christian louboutin outlet
louis vuitton handbags
true religion outlet
timberland boots
christian louboutin pas cher
nike roshe run flyknit
cheap air jordans
denver broncos jerseys
coach outlet store online clearances
louis vuitton canada
ugg outlet
san antonio spurs jerseys
oakley sunglasses
coach outlet store online
true religion jeans outlet
discount rolex watches
lunettes ray-ban
moncler vests
ugg australia
prada handbags
timberland boots
canada goose outlet
ugg boots sale
fitflops
mont blanc pens
doudoune moncler
scarpe hogan
rolex watches
ugg boots
louis vuitton handbags
toms shoes
louis vuitton outlet stores
coach outlet
ray ban glasses
chanel handbags
louboutin shoes
oakley sunglasses
ugg boots
celine bags
ugg sale
louis vuitton outlet
pandora outlet
adidas yeezy boost
ray ban sunglasses
toms sale
cheap ugg boots
stivali ugg
uggs outlet
michael kors handbags
kate spade handbags
cheap uggs
gucci outlet
ugg outlet store
chicago bulls jerseys
hilfiger jeans
nike outlet
michael kors outlet online
cheap jordan shoes
cheap jerseys
mont blanc
seattle seahawks jerseys
michael kors outlet online
toms shoes
ray ban glasses
coach outlet
louis vuitton outlet stores
boston celtics jerseys
cheap toms shoes
oakley sunglasses
adidas shoes
canada goose outlet
ralph lauren uk
gucci outlet online
nike trainers
nike roshe run
true religion
dallas mavericks jerseys
los angeles clippers jerseys
ray ban sunglasses
uggs outlet
christian louboutin outlet
louis vuitton handbags
canada goose outlet stores
adidas superstars
louis vuitton purses
ray ban sunglasses
true religion outlet
michael kors handbags
ugg boots
uggs outlet
nike air max 2016
ralph lauren kids
ugg boots outlet
canada goose sale
true religion jeans
uggs for sale
uggs for women
pandora jewelry outlet
sac longchamp
air jordan shoes
miami heat jerseys
uggs uk
tiffany and co
michael kors outlet
louis vuitton outlet
nike basketball shoes
louboutin uk
uggs outlet
ugg uk
canada goose jackets
fitflop sandals
mulberry uk
new england patriots jerseys
air jordan shoes
moncler pas cher
ed hardy clothing
louis vuitton handbags
ugg outlet
kate spade outlet
christian louboutin shoes
gucci outlet online
the north face jackets
red bottoms
canada goose jackets
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
ray ban wayfarer
louis vuitton handbags
michael kors outlet
michael kors handbags
gucci outlet
prada outlet
louboutin femme
ugg slippers
supra sneakers
coach factory outlet
chaussures ugg
ugg outlet
coach outlet online
giuseppe zanotti sneakers
tory burch handbags
michael kors handbags
celine outlet
louis vuitton outlet stores
oakley sunglasses
fitflops shoes
coach factory outlet
polo ralph lauren
cheap jordans
minnesota vikings jerseys
christian louboutin sale
oakley sunglasses outlet
cincinnati bengals jerseys
ralph lauren polo
ugg australia
seattle seahawks jerseys
coach outlet store online clearances
ugg boots
nike air max pas cher
canada goose outlet
polo ralph lauren outlet
uggs sale
coach outlet store online clearances
ugg outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses
canada goose sale
uggs on sale
ugg slippers on sale
coach outlet store online
louis vuitton handbags
nike tn pas cher
adidas yeezy 350 boost
prada handbags
cheap ugg boots
ugg clearance
coach outlet online
coach outlet online
louis vuitton outlet online
coach factory outlet
ugg sale
hollister kids
ugg outlet
ugg boots uk
ugg outlet
jordan femme
louis vuitton outlet
hollister clothing store
tommy hilfiger outlet
2016.11.17chenlixiang
avatar #22
hhcg20 2016. október 14. 120 hozzászólás 2532.
religion store
sandalias birkenstock
pandora charm bracelet sale
Toms Shoes For Women
nike skor outlet
moncler jacket sale
bambas adidas baratas
Air Max 90
adidas site officiel
adidas outlet
michael kors väska rea
asics sko
adidas schuhe neu
hyperdunk 2014
new pandora charms
ugg outlet online
Ugg boots Sale
abercrombie deutschland
scarpe jordan
outlet prada online
Korting sportschoenen
ray ban sale
ray ban wayfarer eyeglasses
longchamp kaufen
nike sportschuhe
nike chaussures
pandora beads
toms sale
Cheap Michael Kors
michael kors handbags on sale
zapatos de futbol nike
balenciaga borse
vans shoe store
prada outlet
cheap uggs
goedkope nike air max
cheap air max outlet
Adidas schuhe
Moncler Outlet Online
oakley sunglasses clearance
chaussure Nike homme
nike air max running shoes
new yeezy shoes
ugg factory outlet
Canada Goose Outlet
pandora bracelet charms
uggs outlet
reebok running shoes
pandora jewelry store
huarache sneakers
Soccer Boots Outlet nike
ugg boots classic
ugg store
adidas tienda online
nike damenschuhe
nike sneakers
sac coach soldes
retro jordans for cheap
nike joggesko
fitflop online kopen
outlet zapatos online
abercrombie and fitch store
converse store
billige nike sko
Nike Online Store
scarpe adidas online
fitflops sale uk
nike sb stefan janoski
nfl store
scarpe nike
chaussure basket homme
chaussures de foot pas cher
scarpe adidas donna
sac a main michael kors
cheap christian louboutin
longchamp bags on sale
sac givenchy
Lebron 13
new jordan releases
Air Jordan News
Ray ban sale online
Toms Outlet Online
Miu Miu bags online
michael kors bags outlet
timberland outlet
moncler girls
Jordan Sneakers For Sale
23 is back
Billiga Nike Air Max
nike sportschuhe damen
womens nike air max
nike shoes
official NHL jerseys
burberry outlet store online
christian louboutin outlet
tienda online abercrombie españa
cheap mbt shoes sale
coach sac à main
Chaussure Nike Pas Cher
Nike Zapatos
adidas outlet stores online
Jordan Schoenen
nike mercurial soccer cleats
Jordan Store
mulberry väskor rea
nike jordan shoes
chaussure adidas pas cher
zapatilla adidas
botas de futbol
zapatillas nike baratas
adidas kläder
louboutin heels
scarpe hogan outlet
zapatillas running
charms pandora pas cher
ropa abercrombie
uggs for cheap
nike air schuhe herren
fendi pas cher
polo ralph lauren pas cher
Uomo Hogan
air max pas cher femme
tru religion jeans
discount ray bans
Air Jordan Release Date
coach factory outlet online
ugg clearance
cheap nike air max
Nike Air Jordan 11
adidas shoenen
nike free
nike air
nike tn pas cher
longchamp tote bag
cheap uggs for women
burberry sac pas cher
nike schuhe günstig
toms shoes outlet
Nike Store
hogan rebel donna
burberry sac pas cher
adidas store
Coach Bags On Sale
moncler coats for women
air force one pas cher
burberry schal
ugg boots outlet online
portafoglio michael kors
chaussures nike pas cher
ugg boots for women
moncler outlet
scarpe nike running
newest lebron shoes
cheap burberry bags
hogan scontate
Moncler Sale
adidas schoenen
Timberland skor
hhcg 10.14
dsf23423524
avatar #21
hEX- 2013. március 19. 1897 hozzászólás 156.
Válasz yodamester10 #24. hozzászólására
Szerintem meg brutál jó játék.A fikázók töbségének nyan-nyan a gépe,és igy mindjárt ráfogják a játékra,hogy az a nyan-nyan.Nálam ultrán ment minden,40 fps körül.
Ez így van:D
KIRÁJ VAGYOK
avatar #20
ZuZus 2013. március 18. 1 hozzászólás 18274.
Válasz izzsi #25. hozzászólására
Hali!
A cikkben van egy ilyen rész "Egy jótanács: a kampány végén érdemes kivárni a búcsúzás végét (amelyben egyébként magyar mondatot is találhatunk), mivel utána meglepetés következik :)"

Mi ez a magyar mondot? Mert már többször végig néztem de semmi nem tűnt fel.
A névsor vége felé van :vigyor:
avatar #19
izzsi 2013. március 11. 1 hozzászólás 18478.
Hali!
A cikkben van egy ilyen rész "Egy jótanács: a kampány végén érdemes kivárni a búcsúzás végét (amelyben egyébként magyar mondatot is találhatunk), mivel utána meglepetés következik :)"

Mi ez a magyar mondot? Mert már többször végig néztem de semmi nem tűnt fel.
avatar #18
Szerintem meg brutál jó játék.A fikázók töbségének nyan-nyan a gépe,és igy mindjárt ráfogják a játékra,hogy az a nyan-nyan.Nálam ultrán ment minden,40 fps körül.
avatar #17
-boE- 2013. március 7. 3633 hozzászólás 48.
Válasz -boE- #16. hozzászólására
nekem jo gépem van, de low grafikán játszottam mert ugy azért mégis folyamatosabb:D nem mintha low grafikán nem verné tönkre a mai játékok 80%át:D
btw ha jol emlékszem a grafiaki beállításoknál a high a legkisebb fokozat:D
összekólázott ruhák lógnak a fregolin
avatar #16
-boE- 2013. március 7. 3633 hozzászólás 48.
Válasz shaddam #12. hozzászólására
Ez meg a másik. Állítólag csak az szidja akinek nem megy maxon... Nem is akarom megérteni a mögöttes logikát.
nekem jo gépem van, de low grafikán játszottam mert ugy azért mégis folyamatosabb:D nem mintha low grafikán nem verné tönkre a mai játékok 80%át:D
összekólázott ruhák lógnak a fregolin
avatar #15
lszr_ 2013. március 7. 1115 hozzászólás 315.
Válasz GefroT #13. hozzászólására
na jó, de te ne már :Asda:sd
öreg.
én csak annyit kérdeznék tőled, hogy te vagy én vagyok olyan kapcsolatban akik ilyen és hasonló szituációkkal foglalkoznak, vizsgálják vagy csak terjesztik az adatokat?

nem igazán várok rá, sőt nem is kell válaszolnod rá, mert a kommentedből is tudom, hogy az igen-nem páros közül melyik áll fenn. csak olyan költői kérdésként raktam fel, hogy gondolkodjál el azon, ha valaki esetleg tájékozott is és nem csak a sajtót nézi ami csak azt írja le amit jónak lát. ugyanis van a rosszabbik esett amikor megmondják neki, hogy mit írjon.
a legérdekesebb az, hogy néha már annyira eltorzítanak egyes dolgokat, hogy a jót is nyan-nyannak mutatják be kb.

Counter-Strike 1.6 - We won't forget
avatar #14
bazsowicz 2013. március 7. 2040 hozzászólás 143.
Válasz egy törölt hozzászólásra
Ez a hozzászólás törlésre került, ezért a tartalmát nem lehet megtekinteni.
a közhelyeken kívül nem látszik semmi más abból a kommentedből

wp
Death is the road to awe.
avatar #13
GefroT 2013. március 7. 1787 hozzászólás 172.
Válasz lszr_ #9. hozzászólására
Elfogtunk egy levelet!

Kedves Gefrot!

A gyerekem fejbe lőtte magát, mert nézte amint játszottál egy játékkal, és ott is ezt látta! Kérlek, hogy mielőtt Te is ezt csinálod magaddal töröld le az összes játékot a gépedről! Még a pasziánszt is, mert megvághatod magad egy igazi kártyával és elvérezhetsz!


Most komolyan ilyen buta vagy? Már elnézést, de erre már nem tudok másképpen gondolkodni.
Nem az élethűséggel van probléma, vagy kimondottan a játékokkal. Itt a probléma azokkal a bolondokkal van akik nem tanítják meg a gyereküknek meg mi azt, hogy valóság és mi az, hogy kitaláció.
Evvel az erővel amit mondasz szüntessük be, a boxot, mint sportot, mert az utcán ezért verekszenek az emberek(BAROOOOOOMSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁG).
Ennyit erről.
na jó, de te ne már :Asda:sd
CSHU kedvence :$
avatar #12
shaddam 2013. március 7. 906 hozzászólás 407.
Válasz Konigstiger #11. hozzászólására
Akiknek nem adatik meg a lehetőség hogy "Ultran" nyomják (mert manapság az a menő) azok egyszerűen fikázzák. Én megvettem, játszhatóan fut a gépemen, magasabb beállításokkal is és tetszik, nem bántam meg a vételt.
Ez meg a másik. Állítólag csak az szidja akinek nem megy maxon... Nem is akarom megérteni a mögöttes logikát.
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #11
Konigstiger 2013. március 7. 522 hozzászólás 746.
Válasz shaddam #10. hozzászólására
Egyszer lenne olyan crysis hír,cikk ahol a játékról van szó a kommentekben és nem a grafikáról meg hardvergányolásról...
Akiknek nem adatik meg a lehetőség hogy "Ultran" nyomják (mert manapság az a menő) azok egyszerűen fikázzák. Én megvettem, játszhatóan fut a gépemen, magasabb beállításokkal is és tetszik, nem bántam meg a vételt.
avatar #10
shaddam 2013. március 7. 906 hozzászólás 407.
Egyszer lenne olyan crysis hír,cikk ahol a játékról van szó a kommentekben és nem a grafikáról meg hardvergányolásról...
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #9
lszr_ 2013. március 7. 1115 hozzászólás 315.
Válasz GefroT #6. hozzászólására
igazából egy játék legyen már játék, és ne hasonlítson ennyire a valóságra, mert sok beteg kocka tényleg teljesen beleéli magát, és később nem fogja megkülönböztetni a 2 világot. régebben is volt ilyen, aztán akkor még nem volt ennyire élethű az ábrázolás.
Elfogtunk egy levelet!

Kedves Gefrot!

A gyerekem fejbe lőtte magát, mert nézte amint játszottál egy játékkal, és ott is ezt látta! Kérlek, hogy mielőtt Te is ezt csinálod magaddal töröld le az összes játékot a gépedről! Még a pasziánszt is, mert megvághatod magad egy igazi kártyával és elvérezhetsz!


Most komolyan ilyen buta vagy? Már elnézést, de erre már nem tudok másképpen gondolkodni.
Nem az élethűséggel van probléma, vagy kimondottan a játékokkal. Itt a probléma azokkal a bolondokkal van akik nem tanítják meg a gyereküknek meg mi azt, hogy valóság és mi az, hogy kitaláció.
Evvel az erővel amit mondasz szüntessük be, a boxot, mint sportot, mert az utcán ezért verekszenek az emberek(BAROOOOOOMSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁG).
Ennyit erről.
Counter-Strike 1.6 - We won't forget
avatar #8
-boE- 2013. március 7. 3633 hozzászólás 48.
multiban játszottam vele és iszonyat komoly játékélményt adott, nem tudnám semmi máshoz hasonlítani. csak idő kérdése és meg kell vennem:)
összekólázott ruhák lógnak a fregolin
avatar #7
TornadoTomi 2013. március 6. 8 hozzászólás 9721.
Válasz GefroT #6. hozzászólására
igazából egy játék legyen már játék, és ne hasonlítson ennyire a valóságra, mert sok beteg kocka tényleg teljesen beleéli magát, és később nem fogja megkülönböztetni a 2 világot. régebben is volt ilyen, aztán akkor még nem volt ennyire élethű az ábrázolás.
hát akkor jó szórakozást
avatar #6
GefroT 2013. március 6. 1787 hozzászólás 172.
igazából egy játék legyen már játék, és ne hasonlítson ennyire a valóságra, mert sok beteg kocka tényleg teljesen beleéli magát, és később nem fogja megkülönböztetni a 2 világot. régebben is volt ilyen, aztán akkor még nem volt ennyire élethű az ábrázolás.
CSHU kedvence :$
avatar #5
imatyas 2013. március 6. 97 hozzászólás 2905.
Köszönöm a részletes leírást. Könnyebb így eldöntenem, hogy megvegyem-e a játékot. Csakígy tovább! :kacsint:
avatar #4
miniwalle 2013. március 5. 2822 hozzászólás 80.
szép grafika, jó cikk.
Aki hülye haljon meg!
avatar #3
Drang 2013. március 5. 2740 hozzászólás 85.
Köszönjük a mélyreható bemutatót! Ügyes cikk! Szép munka :kacsint:
Drang over and out!
avatar #2
van1r1a 2013. március 5. 1063 hozzászólás 329.
Válasz GefroT #1. hozzászólására
nagyon gáz ez a grafika
tudjuk hogy becsukott szemmel szebbet rajzolsz
avatar #1
GefroT 2013. március 5. 1787 hozzászólás 172.
nagyon gáz ez a grafika
CSHU kedvence :$