Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

GTA 5: Szex, drog, rock n' roll

Médialesen 2013. szeptember 29. Drang 16 hozzászólás 20462 olvasás Címkék: teszt GTA Grand Theft Auto

GTA 5: Szex, drog, rock n' roll

A GTA és én

Amikor kijött az első GTA 1998-ban, lehidaltunk a haverokkal a hatalmas szabadságon, amit a játék nyújtott. Rengeteget toltuk, emlékszem, még a suliból is lógtunk, hogy hálóba kötve játszhassunk vele. Hogyha apám és a gimnáziumi tanáraim nem lettek volna olyan erőskezűek, talán fiatalkorú bűnözővé váltam volna a Grand Theft Auto hatására. (Elképzelem, ahogy a Fiatalkorúak bírája a végzésbe foglalja: cselekményét GTA hatása alatt követte el.) A viccet félretéve, meghatározó éményt adott,  és ez igaz volt a sorozat mindegyik részére. Ha felidézem sorban őket, akkor az első után a következő igazán fontos lépcsőfok a 3. résszel következett, ugyanis 3D-re váltott, és ezzel tovább tágultak a határok. A Vice City és a San Andreas grafikailag és összetettségében is továbblépett. Végül, mára eljutott oda a technika és a játék motorja, hogy hatalmas méretű pályán gyönyörű képi világgal nyűgözze le a gámerek millióit. Komoly elvárásokkal kezdtem bele a tesztbe a GTA-élményt keresve.

Kezdetek

A játék egyelőre konzolon elérhető, a PC-s verzióra még várnunk kell, ha lesz egyáltalán. XBOX360-on ismerkedtem a játékkal, ezen verzióhoz 2 DVD jár: egy Install és egy Play Disc. A tartalom közel 8 Gb tárhelyet foglal el konzolunk HDD-ján. Telepítés közben beállíthatjuk a látvány és hangzásvilágot.
Az ingame menürendszer gyorsan átlátható: a térképet, a küldetésekre vonatkozó infókat, hardver és játék beállításokat, játékbeli fotóinkat és az egyelőre még nem elérhető GTA online-t kezelhetjük. Az irányítás gamepaddal történik, könnyen személyre szabható. Mivel nekem ez az első konzolos GTA-élményem, így a legnagyobb nehézséget a gamepad használata okozta.
Tipp: XBOX360-on az első DVD-t telepítsd csak, a második telepítése ugyanis ront a teljesítmeényen –Rockstar közölte mindezt Twitteren. Ha installálod a második lemezt, különböző pop-up hibákat tapasztalhatsz, és többet laggolhat a játék.

Játszótér: City of Angels?


A GTA 5 helyszínét a kaliforniai Los Angelesről mintázott Los Santos adja. Az előző részek Liberty Cityjéhez, Vice Cityjéhez vagy San Andreasához képest (a készítők szerint a korábbi városok területe összeadva sem olyan nagy, mint az új metropolisz kiterjedése) többszörös méretű a játéktér. Los Santos kellően változatos, sajátos hangulatú, ahol a nyomor, a bűnözés és a mocsok könnyedén megfér -a Beverly Hillsről és Hollywoodról mintázott- Vinewood csillogó világával, ahol hemzsegnek a celebek, a paparazzik és az egyéb filmes állatfajták. A homokos tengerparttól a felhőkarcolós belvároson át a lepukkant gettóig, a dombos sziklás kaptatókon keresztül a vidéki countrystyleig szinte minden megtalálható ezen a hatalmas "játszótéren". A helyi bennszülöttek az adott városrészhez illeszkedve minden egyes területen más és más ábrázattal és habitussal élik életüket, melyben központi szerep jut természetesen az erőszaknak és a bűn egyéb zeges-zugos útjainak. Virágzik a prostitúció, pörög a drogbiznisz és egymást érik gangháborúk. Az utcákat járva pillanatok alatt belefuthatunk egy-egy kisebb balhéba, elég csak pár bandázó "helyicsávó" mellett megállni, vagy a padon ücsörgő fiatalokat bámulni. A tengerparti testépítők és a belvárosi sofőrök is minden apróságra ugranak. Különösen ingerültek és agresszivek a helyiek. Egy ilyen nagyvárosban stersszes az élet.

Játékszerek

Az elöző epizódokhoz képest nemcsak a játszótér, de a játékszerek száma is jelentősen bővült. Ahogy megszokhattuk korábbról legfőbb "társunk" a járművünk lesz, összesen több, mint 200 féle vizi, légi és szárazföldi típusból választhatunk. Ha kedvünk tartja kerékpárra pattanhatunk Vespucci tengerparti fövenyén, vagy cross motorral és buggyval kavarhatjuk a port Sandy shore sivatagában. Belvárosi autókázásra indulhatunk sportkocsinkon, vagy egy pihentető jetskizésre a tengeren. Ha nagyobb izgalmakra vágyunk, akkor a különböző katonai járművek ajánlottak, köztük a legpikánsabb a Rhino tank, szólhat is a régi nóta átköltése "Régi mániám, harckocsival végigmenni Richmanian..." :)

Mi szem szájnak ingere...


A los santosi hétköznapok másik fontos kelléke a fegyver. A GTA 5 e téren is széles választékot kínál. A repertoár összesen 33 féle fegyverből áll, melyekre 73 különböző kiegészítőt aggathatunk. Kedvünkre válogathatunk eszközt erőszakos tetteinkhez: a pusztakezes harctól kezdődően a feszítővasakon, golf- és baseballütőkön át, különböző revolvereken és géppisztolyokon keresztül, a minigun és páncélökölig bezárólag.
Mobiltelefonunk mindig nálunk van, azon keresztül tarthatjuk a kapcsolatot társainkkal, a nem játékos karakterekkel; követhetjük, intézhetjük rajta a folyamatban levő ügyeinket. Okostelefonunk úgy, mint a valóságban, alkalmas emailezésre és webböngészésre is. Fotózni is tudunk segítségével, a képeket pedig a Snapmatic alkalmazással -ami az Instagram paródiája, és már most hatalmas sikere van- megoszthatjuk a nagyvilággal. A kommunikáció a GTA-ban is utat tör magának, a több ezer órányi rádióműsor (kiválóbbnál kiválóbb zenékkel) és tévéadás mellett az interneten levő tartalmak is könnyen lefoglalhatják figyelmünket. Az iFruit (iPhone) mobilunkon, vagy laptopunkon bármikor elérhetjük a Lifeinvadert (a Facebook kifigurázása), ahol ismerőseink elmés posztjai és pikáns fotói között tallózhatunk. Érdemes különböző cégeket bekövetni a közösségi portálon, ugyanis kedvezményeket kaphatunk érte a játékban (pl. ingyen hajvágást). Ha mindez nem elég, akkor a Bleeter (amely a Twitter gúnyrajza) szüntelen bégetőfolyamával is sodróthatunk. Akárcsak az egész álvilág, az álinternet is rengeteg érdekességgel szolgál, ha van türlemünk és időnk végigböngészni a tartalmakat.

A szereplők

A GTA 5-nek a korábbi szokásokkal szakítva egyből három főhőse van. Mivel hármójukat egyszerre nem tudjuk irányítani, ezért új karakterkezelést vezetett be a Rockstar, mellyel lehetőségünk van menetköben váltogatni a szereplőket. Váltáskor -az első részt megidézve- felülnézetre vált a kép és -mintegy googlemaps szerűen- átnavigálódunk a város szmogfelhőin keresztül a kiválasztott hősre. Amíg egy-egy szereplő kontrollunkon kívül van, addig a gép kezeli életüket. Az általunk megformált szereplők kinézetét (frizuráját, arcszőrzetét, tetoválásait), ruházatát szabadon módosíthatjuk, és az előző részből megismert képességfejlődés itt is megjelenik. Minél többet használunk egy-egy képességet, annál tempósabban fejlődik benne a karakterünk. Mindemellett a játékban a három játszható karakter rendelkezik egy-egy speciális képeséggel is.

A proloógust leszámítva főhőseink közül elsőként Franklin Clinton bőrébe bújhatunk. Az afroamerikai Franklin a gettószerű Vespucci Beach városrészben tengeti életét kutyájával, Choppal. Egy autókereskedésben dolgozik, amolyan behajtási munkatársként, akinek feladata a beborult autókölcsönök után a járművek visszaszerzése. Franklin speckója a slow motion, az idő belassítás vezetés közben, ami nagyon hasznos tud lenni egy-egy autós üldözésnél. Széljegyzetként megemlítem, hogy Franklin hűséges társa Chop külön élménnyel szolgál majd.

Polgárpukkasztás felsőfokon

Micheal de Santa sorban a következő szereplő, akit irányíthatunk. Michael a jómódú Rockfort Hills kerületben lakik gyönyörű családiházában medencével a kertben. Életének epizódszereplői a többszörösen terhelt családja: hűtlen felesége, Amanda, semmirekellő, drogos fia, Jimmy és könnyűvérű lánya, Tracy. Nyugdíjas bankrablóként él bele a világba, hobbijainak és családjának szentelve hétköznapjait. Michael egyedi képessége a Max Payne-ből ismerős bullet time, lassított felvétel effektus.

A legsúlyosabb arcot, Trevor Phillipset érhetjük el legutolsóként a főhőseink közül. Trevor Blaine County sivatagában él lepukkant lakókocsijában Ron cimborájával. Miután leszerelt a seregtől (pilóta volt) kezdte bűnözői karrierjét, melynek csúcsán nagymenő bankrabló volt -innen ismeri Michaelt-, mára egy kispályás pszichopata lett, akiről nekem a Trainspotting Begbie jutott egyből eszembe. Trevornak sem kell sok, hogy bekattanjon. Különleges képessége is testhez álló, a frenzy mode, amelyben felpörögve kiélesednek harci ösztönei, így pontosabban és vérszomjasabban írthatjuk általa az ellent.

A játékélmény

Szerintem a játék alapvetően kétféle megközelítésből játszható. Az egyik vonal a freegame, ez maga a virtuális élet. Ilyen szempontból a GTA 5 realisztikus világa a hétköznapi valóság illúzióját nyújtja, a kérdés csak annyi, hogy te hogyan akarod ezt megélni.


Egy kis kollégista humor (a videó nem a GTA 5 motorjával készült)

Lehetsz tisztes polgár, taxisofőr, parkolóőr, mentős, tűzoltó, rendőr, vagy akár vadakat terelő juhász (na jó az nem). Kocsikázhatsz a városban zenét hallgatva, gyorsulgathatsz illegális autóversenyeken, bármikor utcai összetűzésekbe keveredhetsz vagy akár bekattanva féktelen ámokfutásba kezdhetsz Los Santos utcáin. De, ha éppen akarsz, egy mozira is beülhetsz vagy iszogathatsz a haverokkal egy striptease bárban. Se szeri se száma a kis elrejtett feladatoknak és izgalmaknak a játékban. Külön kedvencem volt, az utcán elszívott joint utáni ufóírtás minigunnal.


Esti korhatáros móka

A másik út, ha a story-t követed, és a küldetéseken keresztül játszod a GTA-t. A történet a három főhős egyéni életén keresztül bonyolódik. A spoilerezést elkerülve általánosságban: Sorban kapcsolódnak be főhőseink a történetbe, melyet számos karakteres mellékszereplő is szinesít. Ahogy a sztori egyre összetettebbé válik, úgy nehezednek a küldetések is. Az egyszerű vidd el ezt A-ból B-be feladatoktól jutunk el a körültekintően előkészített, bonyolult, többszereplős rablásokig. A bűnös fősodor mentén a sztorit a személyes bosszúk és családi balhék is árnyalják. Ugyan a történet menete főként lineáris, néhány választási lehetőség azért mégis akad, például amikor akciótervet és társakat választhatunk egy ékszerrablás előtt. Az igazi GTA-élményt a kétféle megközelítés együttes játéka adja.

A nagy autólopás

A GTA cím igazi védjeggyé vált, botrányok sora kötődik hozzá, olyan fogalom lett, amit lehet imádni, végletekig gyűlölni, csak épp közömbösnek lenni nem. Az ötödik rész a korábbi GTA-khoz képest pár apróbb újítást hoz. A minőség és a megvalósítás azonban mesteri úgy, hogy az alapélmény a régi maradt. Ha felületesen nézzük, akkor az öncélú erőszak és a bűnözés propaganda játéka az újabb epizód is. A történet motorja kétségkívül az erőszak, a szex és a drog szentháromsága. Azonban mindezek mellett ez a részletekig kidolgozott virtuális környezet egyben egy hatalmas társadalomkritika is. Gúnyos, görbe tükör, amelyben kifacsart formában az amerikai álom sejlik fel. A szabadság hazája, amit felzabál a pénz, a drog és a féktelen erőszak.
A Rockstar saját párhuzamos világot teremtett jelen világunk alapján, ami körülményeit, adottságait tekintve nagyon közel van a valósághoz. Ezért is csak felnőttek számára ajánlott fogyasztani, hisz a fiatal lélek könnyen belegabalyodhat ebbe az ördögi vízióba. Mivel a valósággal ellentétben a játékban nincs effektive komoly következménye egy-egy ámokfutásnak, drogmámornak, félrelépésnek, legalábbis morális értelemben biztos nem. Ha nem ez utóbbiakon moralizálunk, és a GTA-t helyén tudjuk kezelni, akkor teljeskörű és féktelen szórakozást kapunk, melyben kényelmesen a foltelben ülve élhetjük át egy akciódús interaktív mozi élményét. Kötelező vétel minden játékos lélek számára. ;)

Végszó: Mi jöhet még?
A Rockstar már beharangozta ugyan, de később nyitja meg a GTA Online játékmódját, ami teljesértékű online világot ígér. Ha beléphetünk végre, arról is feltétlen beszámolunk.
A GTA 5 tesztpéldányt a Cenega bocsátotta rendelkezésünkre, köszönet érte!
Neked bejön a GTA 5?
Igen
CSUTEEE kriszng DevilBring3r
a_jake PingWIN7 ozy_
_GaLi_ v3ktor 1chIgo
hEX- GefroT AV3N93rZ
-zsolna- cozyka DEER-_-
Ducsa kokusz19 Agressor.gazs
ZYNO -CARSON- ThomasJR
DOLANN gejzirrr MadgoatLOLZ
driexlol CaptainNemeth Gergo95-HU
gNuv2_vayne Jokerface tf2l4d
Kapasgyilkos -MSD- Radiir
suszix trickvagyok SlippenHun
GeorgeJager Veenom csizda72
Nem
Protein. IAMCOCONUT silEnt_
pity0ka 222555
Talán
EnforcerHUN mici Day-Night_AbuSE
TEK. hullafolt73 AIWA
avatar #12
adidasnmd1 február 15. 09:12 81 hozzászólás 3207.
chrome hearts
nike air huarache
michael kors outlet
michael kors outlet
yeezy boost
ralph lauren online,cheap ralph lauren
tiffany & co
adidas superstar
http://www.airjordanretro.uk
adidas neo
hermes belts for men
chrome hearts
adidas nmd uk
tiffany and co outlet online
yeezy shoes
adidas nmd
adidas nmd
kobe sneakers
toms outlet store
louboutin shoes
true religion jeans
adidas tubular
michael kors factory outlet
yeezy boost
fitflops
nike huarache
kobe basketball shoes
michael jordan shoes
huarache shoes
skechers shoes
nike zoom
nike roshe uk
timberland outlet
atlanta falcons jersey
adidas nmd
tiffany and co
yeezy boost 350
timberland boots
air jordan shoes
ralph lauren online
reebok outlet
tiffany and co outlet
michael kors outlet
hermes belt for sale
nike huarache
cheap ralph lauren
michael kors outlet store
yeezy boost
クロムハーツ
lacoste outlet
adidas stan smith
yeezy shoes
yeezy sneakers
nike roshe run
kobe 9
michael kors handbags
fitflops clearance
patriots jersey
air jordan retro
longchamp le pliage
nike huaraches
jordan retro
michael kors outlet online
adidas tubular runner
jordans for cheap
adidas stan smith sneakers
michael kors outlet online
cheap basketball shoes
yeezy shoes
kobe basketball shoes
timberland outlet
nike air huarache
links of london
adidas tubular sale
longchamp outlet
yeezy boost
nfl jerseys from china
tiffany and co jewellery
adidas ultra boost uncaged
cheap jordans
falcons jersey
longchamp handbags
michael kors handbags clearance
longchamp handbags
kobe shoes
longchamps
cheap tiffanys
kobe shoes
michael kors outlet online
vera bradley outlet sale 2016
links of london sale
yeezy boost 350
nike dunks shoes
cheap jordans
nike air max thea
michael kors uk
ralph lauren uk
yeezy boost 350
nike polo shirts
nike huarache
cheap air jordans
http://www.tiffanyand.co.uk
nike huarache
yeezy boost
kobe 11
michael jordan shoes
cheap authentic jordans
nike air zoom
http://www.tiffanyandcojewellery.us.com
huaraches shoes
roshe run
chrome hearts online store
adidas nmd
jordan shoes
huarache shoes
air jordan shoes
yeezy boost 350
yeezy boost 350 v2
lacoste outlet
adidas online shop
adidas stan smith shoes
nike zoom
adidas superstar shoes
lacoste online shop
reebok shoes
longchamp sale
air jordan shoes
http://www.kobebasketballshoes.us.com
nike polo
jordan shoes
adidas ultra boost
air yeezy
retro jordans
cheap watches,cheap rolex watches,rolex watches for men,buy rolex online
yeezys
brady jersey
michael kors outlet store
nike huarache
chrome hearts online
louboutin shoes uk
adidas superstar shoes
http://www.michaeljordanshoes.us.com
skechers outlet
chrome hearts
lacoste polo shirts
fitflops sale clearance
timberland boots
yeezy boost 350
chrome hearts online
nike roshe run
true religion outlet
Kanye West shoes
yeezy boost 350 v2
kobe 11
polo lacoste
salomon speedcross
nike air huarache
http://www.kobeshoes.uk
salomon
nike roshe one
cheap rolex watches
hogan outlet
skechers outlet
authentic jordans
michael kors
longchamp bags
tiffany and co outlet
adidas nmd online
adidas ultra boost
michael kors outlet
yeezy boost 350
skechers outlet store
tiffany online
jordan shoes
longchamp uk
adidas nmd runner
michael kors handbags
adidas ultra
hermes belt
yeezy boost 350 v2
hogan outlet online
michael kors factory outlet
cheap nfl jerseys
ultra boost
michael kors
cheap jordans
adidas superstar
skechers shoes
longchamp uk
air jordan
lacoste outlet
michael kors outlet online
chrome hearts online
tiffany online
michael kors handbags outlet
links of london
tiffany and co uk
adidas yeezy boost
cheap air jordan
michael kors outlet
kobe bryant shoes
adidas stan smith
ralph lauren online
http://www.cheap--jordans.us.com
nike air zoom
longchamp handbags
michael kors purses
cheap retro jordans
nike zoom running shoe
jordans for cheap
links of london outlet store
http://www.jordanretro.uk
longchamp bags
yeezy boost 350
adidas tubular
cheap real jordans
nike dunks
michael kors handbags
cheap jordans
tiffany jewelry
tiffany and co uk
adidas ultra boost
hermes belt
adidas neo
skechers uk
new england patriots jersey
cheap jordan shoes
longchamp outlet
toms outlet
tiffany and co
fitflops
tiffany jewelry
http://www.tiffanyandcooutletonline.us.com
yeezy boost
vera bradley outlet
nike huarache
kobe 9
longchamp outlet
true religion jeans
kobe shoes
air max thea
basketball shoes,cheap basketball shoes,nike basketball shoes,cheap jordan basketball shoes
michael kors handbags
chrome hearts online
true religion jeans
roshe shoes
true religion sale
michael kors handbags
avatar #11
dongdong8 január 18. 06:49 152 hozzászólás 2116.
ugg outlet
louis vuitton
coach factory outlet
michael kors handbags
abercrombie and fitch
mlb jerseys
ugg boots
gucci outlet online
cheap mlb jerseys
michael kors outlet
prada handbags
mont blanc pens
gucci outlet
air max sale
michael kors handbags
nike roshe run
cheap nfl jerseys
louis vuitton
louis vuitton handbags
mlb jerseys
ray ban sunglasses
longchamp outlet
ralph lauren polo
tory burch handbags
ray ban sunglasses
adidas yeezy
ray ban sunglasses
abercrombie
toms wedges
polo ralph lauren
ray ban glasses
cheap jordan shoes
gucci outlet
ralph lauren
coach factory outlet
ed hardy
fitflops
coach outlet
michael kors handbags
polo ralph lauren
cheap jordan shoes
mont blanc ballpoint pen
louboutin outlet
hermes bags
polo ralph lauren outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
mont blanc pens
mcm bags
fitflops
boston celtics jerseys
adidas nmd r1
ugg outlet
ray ban canada
coach outlet
replica watches
abercrombie & fitch
gucci outlet online
toms uk
uggs uk
the north face jackets
mont blanc pens
replica watches
longchamp handbags outlet
dallas mavericks jerseys
rolex watches
ugg boots
sac longchamp
nhl jerseys
ralph lauren uk
moncler jackets
jordan retro
hollister clothing
pandora charms
oakley
coach outlet online
nike outlet store
michael kors outlet
michael kors outlet
coach handbags
coach outlet
gucci shoes
ugg boots
uggs outlet
ugg outlet
ralph lauren polo shirts
christian louboutin uk
michael kors outlet clearance
kate spade outlet
cleveland cavaliers jerseys
cheap jordans
kate spade
michael kors canada
los angeles clippers jerseys
louis vuitton outlet
michael kors bags
timberland outlet
louis vuitton
ice jerseys
christian louboutin paris
oakley sunglasses
toms shoes
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses
coach outlet
hollister uk
burberry outlet
red bottom
ugg uk
michael kors
louis vuitton outlet
the north face
fitflops
true religion jeans
canada goose
gucci uk
fitflops sale
coach factory outlet
coach outlet
coach outlet online
michael kors handbags
moncler jackets uk
uggs pas cher
louis vuitton outlet
nike roshe run
louis vuitton outlet
ugg outlet
moncler pas cher
supra sneakers
toms shoes
coach factory outlet
louis vuitton pas cher
cheap oakley sunglasses
pandora bracelet
kate spade
coach outlet online
ralph lauren
golden state warriors jerseys
rolex watches
washington wizards jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet
polo ralph lauren
true religion
louis vuitton
michael kors uk
michael kors outlet
christian louboutin
christian louboutin outlet
nike outlet
louboutin shoes
ugg australia
louboutin shoes
adidas trainers
adidas shoes
coach outlet
christian louboutin uk
miami heat jerseys
coach outlet
true religion uk
coach outlet online
timberland outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses
moncler
ugg boots
tory burch handbags
canada goose
montblanc pen
louis vuitton outlet online
pandora uk
christian louboutin shoes
coach handbags
adidas yeezy shoes
beats by dr dre
ralph lauren outlet
ralph lauren outlet
rolex watches
ray ban sunglasses
timberland boots
toms outlet
true religion outlet
pandora jewelry
ugg italia
louis vuitton paris
michael kors outlet
coach factory outlet
oakley sunglasses
hollister clothing
replica watches
michael kors outlet
air jordan pas cher
louis vuitton
oakley sunglasses
ugg boots outlet
cheap ray ban sunglasses
celine outlet
louis vuitton
cheap ugg boots
michael kors outlet
canada goose
ugg boots paris
louis vuitton uk
oakley sunglasses
fitflop shoes
tory burch outlet
gucci handbags
coach outlet store online
oakley sunglasses
true religion jeans
new england patriots jerseys
coach canada
michael kors
mlb jerseys
canada goose
ray ban wayfarer
christian louboutin outlet
toms wedges
giuseppe zanotti
hilfiger outlet
goose outlet
adidas yeezy
prada outlet
gucci outlet online
tiffany and co
instyler
canada goose outlet
retro jordans
air jordan shoes
polo ralph lauren
san antonio spurs jerseys
canada goose uk
uggs outlet
snapbacks wholesale
ugg outlet
chanel handbags
ray-ban wayfarer
coach factory outlet
true religion outlet
ralph lauren outlet
ralph lauren outlet
jordan femme
cheap nhl jerseys
ray ban sunglasses
beats by dre
ray ban sunglasses wholesale
coach outlet
timberland boots
ray ban wayfarer
basketball shoes
louis vuitton handbags
louis vuitton outlet
the north face jackets
cheap jordans
nike roshe run
ugg outlet
hollister
louis vuitton outlet stores
ralph lauren outlet
louboutin shoes
louis vuitton outlet
cheap ray ban sunglasses
nike nfl jerseys
christian louboutin pas cher
nike air max
calvin klein
true religion jeans
ugg outlet
louis vuitton
nike tn pas cher
ugg sale
ray ban sunglasses
ed hardy clothing
louis vuitton canada
moncler
rolex watches
scarpe hogan
ray ban pas cher
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
coach factory outlet
oakley sunglasses wholesale
coach outlet
tommy hilfiger
true religion outlet
louis vuitton belt
oakley sunglasses cheap
cheap nba jerseys
prada outlet
ugg outlet
burberry outlet
adidas yeezy 350
louis vuitton
ugg outlet
ugg outlet
louis vuitton handbags
cheap oakley sunglasses
ugg boots outlet
ugg australia
omega watches
rolex watches
ray ban sunglasses
ugg boots
michael kors
uggs australia
ray-ban sunglasses
canada goose outlet
louis vuitton outlet
ugg outlet
chicago bulls jerseys
nike outlet
ray ban outlet
hermes scarf
red bottom shoes
pandora jewelry
seattle seahawks jerseys
louis vuitton outlet
ugg boots
replica rolex watches
kate spade
ralph lauren polo
mbt outlet
mbt shoes
louis vuitton outlet
ralph lauren outlet
ralph lauren polo
adidas nmd
nike air max
nike air max pas cher
denver broncos jerseys
coach outlet
jordan outlet
ugg boots
ugg boots
polo ralph lauren
jordans
toms shoes
moncler uk
michael kors
adidas outlet
chaussures louboutin
coach factory outlet online
michael kors outlet
tods shoes
oakley sunglasses
pandora charms
ugg outlet
coach outlet
coach factory outlet
retro jordan shoes
north face outlet
canada goose outlet
gucci outlet
cheap jordan shoes
roshe run
timberland boots
ugg boots
louis vuitton handbags
minnesota vikings jerseys
louis vuitton
adidas outlet
adidas originals
michael kors handbags
true religion sale
christian louboutin shoes
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses uk
seattle seahawks jerseys
cincinnati bengals jerseys
mcm bags
uggs outlet
ugg boots
moncler paris
coach outlet online
adidas nmd
toms shoes
louis vuitton handbags
michael kors outlet online
cheap uggs
oakley store
hollister clothing
canada goose jackets
coach outlet store online
nike air max 2016
adidas outlet
new york knicks jerseys
nike trainers
michael kors handbags
polo ralph lauren uk
true religion jeans
the north face
michael kors outlet
louis vuitton outlet stores
louis vuitton purses
oklahoma city thunder jerseys
coach outlet online
michael kors outlet online
hollister kids
chanel bags
fitflop shoes
celine handbags
ray ban sunglasses
louis vuitton
pittsburgh steelers jerseys
ray ban sunglasses
christian louboutin shoes
tory burch
nba jerseys
adidas trainers uk
20171.18wengdongdong
avatar #10
medve_a_maci 2013. szeptember 25. 386 hozzászólás 1012.
Válasz fuark #9. hozzászólására
Moderálva...
igen, csak ő helikopter
avatar #9
fuark 2013. szeptember 25. 35 hozzászólás 5071.
Válasz krquality #8. hozzászólására
pancser:D
Moderálva...
avatar #8
krquality 2013. szeptember 25. 189 hozzászólás 1807.
Válasz fuark #7. hozzászólására
Nagyonjó főleg trevor karaktere :D Csak elég rossz konzolon ...eddig pcn játszottam csak
pancser:D
avatar #7
fuark 2013. szeptember 25. 35 hozzászólás 5071.
Nagyonjó főleg trevor karaktere :D Csak elég rossz konzolon ...eddig pcn játszottam csak
avatar #6
hello_kitty 2013. szeptember 24. 1634 hozzászólás 197.
Válasz Konigstiger #5. hozzászólására
Valószínűleg nem tudják, gyereknevelés FAIL.
Nem feltétlenül :)
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #5
Konigstiger 2013. szeptember 24. 522 hozzászólás 745.
Válasz Drang #2. hozzászólására
Hát ennyire lehet örülni a játéknak:


Arra azért kíváncsi lennék, hogy a szülei tudják-e milyen élmények várnak a srácra... :bocs:
Valószínűleg nem tudják, gyereknevelés FAIL.
avatar #4
Drang 2013. szeptember 24. 2740 hozzászólás 85.
GTA örökzöld: A rendszer baró!
ki ismeri?
Drang over and out!
avatar #3
shaddam 2013. szeptember 24. 906 hozzászólás 407.
Válasz Drang #2. hozzászólására
Hát ennyire lehet örülni a játéknak:


Arra azért kíváncsi lennék, hogy a szülei tudják-e milyen élmények várnak a srácra... :bocs:
Ha megjelenik a last guardian/  half life 3 én is sírok örömömben
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #2
Drang 2013. szeptember 24. 2740 hozzászólás 85.
Hát ennyire lehet örülni a játéknak:


Arra azért kíváncsi lennék, hogy a szülei tudják-e milyen élmények várnak a srácra... :bocs:
Drang over and out!
avatar #1
hEX- 2013. szeptember 23. 1897 hozzászólás 156.
Jó kis játék:)
KIRÁJ VAGYOK