Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Killzone Shadow Fall: Old school játék egy nextgen konzolon

Médialesen 2013. december 25. shaddam 5 hozzászólás 30292 olvasás Címkék: konzol Playstation történelem teszt

Egyszerre áldás és átok egy konzol exkluzív launch címének lenni. Áldás, hiszen a figyelem kereszttűzébe kerül a játék, és átok, mert hihetetlenül magasak az elvárások és a játék fejlesztésének nagy része egy elméletben létező konzolra történik.

A játékot a februári Playstation Meetingen leplezték le, elsőre valósággal sokkolt, hogy a szürke, barna és a piros mellett más színeket is használtak a fejlesztők. A játékot biztos, ami biztos élőben demózták a színpadon, hiszen anno a Killzone 2 „bemutatója” valójában egy előre renderelt film volt. A fejlesztők becsületére legyen mondva a végeredmény jobb is lett, mint a CGI.

A nyári helghast divat 2390-ből

A Killzone Shadow Fallban 30 évvel járunk a Killzone 3 eseményei után. A játék befejezését gyorsan el is spoilerezi a folytatás első pár másodperce, sajnos azonban a kik is azok a helghastok és miért olyanok, amilyenek nem kerül elmondásra. Ez azért szomorú dolog, mert a piros szemű, hörgő hangú népség egyáltalán nem gonosz, gyakorlatilag minden régebbi játékos velük szimpatizál. Egyetlen bűnük hogy vissza követelik, ami az övék volt, az eszközöket pedig ez a cél szentesíti.

A játék elején átéljük ahogy a helghastok megkapják a Vekta bolygó felét, mintegy kárpótlásul hogy az övék a szokásosnál is lakhatatlanabb lett, ami nagy szó. Ennek a kárpótlásnak az „örömére” az egész Vektát kettészeli egy fal, aminek a két oldalán mindenki éli az életét. Az előző Killzone részek nyíltan a világháborúkból „loptak” minden ötletet, elég csak megnézi az egyenruhák és az épületek hogyan összegyúrták a német és az orosz vonásokat, vagy végighallgatni a fő gonosz beszédjét. Most azonban áteveztünk a hidegháború vizeire, a fejlesztők nem is tagadták, hogy Berlin két részre osztása adta ezúttal az ötletet. Tényleg nincs béke a két fél között, mindenki igyekszik fúrni a másikat, de csak titokban, a háború kitörése nélkül.

A Tesco lopásjelző kapuja ehhez képest semmi

A fal két oldala tényleg két külön világ lett. A vektai rész mintha valami Star Trek filmből jött volna, mindenhol hatalmas üvegépületek, a felhőkarcolók tetején pedig kis parkok. Ami pedig a legfontosabb, hogy a parkokban található cseresznyefák, amiket annak idején mindenki dicsért, szemmel láthatóan fejlődtek a Playstation 2-re megjelent rész óta. A helghast oldal a régi játékoknak megfelelő színpalettával rendelkezik. Mintha egy gyárlátogatáson lennénk. Mindenhol acél, piszok, és terminátorként izzó szemű őrök. A korábbi játékoknak mindig azt rótták fel hibának, hogy nem változatosak a pályák, ezt határozottan sikerült orvosolni. Nemcsak a fal két oldalára gondolok, hanem megfordulunk egy kis erdőben, egy csillag felé száguldó, szinte az Event Horizontból lenyúlt űrhajó fedélzetén, de lesz itt űrlift és „idegen” bolygó is.

A grafikára nem szeretnék nagyon kitérni. Sehol egy alacsony felbontású textúra, a világítás és a dinamikus fények láttán csorog a nyálam. Sajnos a screenshotokból a Facebook csodás tömörítése miatt nem sok jön át. A fegyverhangok és az animációk, hozzák a korábban elvárt, magas szintet. Valahol itt kezdődik a nextgen, és most nevessük ki a Call of Dutyt, hogy ilyen tempóval PS5-ön se tart majd itt.

Készül a pálinkába való

Miért is old school ez a játék? Valahogyan furcsán szembe megy a ma divatos pár óra alatt letudható cső fps-ekkel. Van olyan pálya ahol választhatunk milyen sorrendben csináljuk a feladatokat, sőt „eltévednem” is sikerült párszor. A játékban nem lőnek ránk egyfolytában, az űrhajón például percekig csak energiacellákat pakolásztam és nézelődtem, hogy milyen gyanúsan kihalt minden. Lehetőségünk van lopakodni is, vannak részek ahol a saját érdekünkben ez ajánlott is. Persze milyen lenne egy FPS harc nélkül? Ha egyszer elindul a lövöldözés, akkor nem kell félteni a játékot, megfogja mutatni hogyan lehet megkeseríteni a játékos életét. A játék ugyanis nehéz. Nem öncélúan szívat minket, hanem próbál rávezetni, hogy, használjuk ki minden eszközünk. Eszközökből márpedig rengeteg van nálunk.

Főhősünk egy Shadow Marshall, ez a Killzone világában amolyan kemény legény. Alapjáraton kapunk egy átalakítható fegyvert. Egyik módban egy SMG, a másikban egy távcsöves railgun, amit tüzelés előtt fel kell tölteni és egészen pontosan két lövés után kiüríti a tárat. Az újratöltés, fegyver visszaalakítása pedig pont annyi időbe telik, hogy gondot okozunk nekünk az életben maradt helghast. Pisztolyunk helyére természetesen felvehetünk más fegyvert, erre a lőszer miatt szükség is lesz. Van gránátunk, ami nem sok újdonságot jelent, és késünk is.

Shadow Marshall akció közben

A legérdekesebb társunk és egyben fegyverünk az OWL. Ő egy ilyen kis repülő robot, ami képes nekünk riasztókat hackelni, stunolni, magára vonni az ellenség tüzét, valamint egy energiapajzsot elénk vonni. Ha pedig úgy esik, akkor kilő nekünk egy kötélpályát. Irányítása a PS4 gamepad touchpadjén történik. Ha például balra taperolom, akkor stun módba kerül, ekkor ha megnyomom az L1-et akkor a célkereszt közepére siet és pár méteres körben elkábítja aki ott áll. Képes minket feléleszteni is, ha van elég energiája és van nálunk adrenalin. Adrenalinból kettő lehet nálunk, használhatjuk időlassításra amolyan bullet time módban, illetve ha meghalunk, akkor kaphatunk második esélyt. Egyszerre kettő lehet nálunk, érdemes tehát nem elpazarolni Max Payne üzemmódban. Katonánk a bullet time mellett egy detektorral is rendelkezik, ezzel pár méteres körben átláthatunk a falakon. Minél tovább töltjük, annál messzebbre látunk, de ha túltöltjük akkor „beriasztja” az ellenséget.

A Doom 3-mal ellentétben nincs zseblámpánk, de itt az OWL

Ennyi eszköz és „felélesztős csalás „után is nehéz a játék. Ha belénk lőnek párat már meg is haltunk, majd gyilkosunk oda jön hozzánk is kinevet, vagy pózol a hullánk mellett. A komolyabb ellenfelekbe a páncéljuk miatt kell a golyó, ráadásul vannak rendőrségi rohampajzsos és energiapajzsos ellenfelek is. Van pár ügyességi rész is, az egyik mintha a Frogger lenne nextgen köntösben, csak vonatokkal miközben lőnek ránk.

Itt szerintem el is érkeztem ahhoz, hogy miért húzta le a játékot a szaksajtó nagy része. Nehéz, el lehet benne tévedni és van pár (amúgy röhejesen egyszerű) ügyességi rész. Feltételezem nem volt benne sok sikerélményük. Bele se merek gondolni a Half Life 2 ma hány pontot kapna tőlük…

A singleplayer sztorija semennyivel se rosszabb, mint bármely más FPS az utóbbi években. Ráadásul a szokásos terrorista oroszkínaiarab lövölde helyett egy scifi hidegháborús kémsztori félét kapunk. Sikerül bemutatni, hogy mindkét fél vezetősége mennyire aljas, miközben az átlagember csak szív a háborúban. Pont, mint a valóságban. Nem tudom ki várhatott ennél többet, főleg úgy, hogy az előző részek sztoriját javarészt a Wikipédiáról kellett megtudnom, mert a játék nem mondta el. Ezúttal kaptunk rengeteg eldugott dossziét és hangjegyzetet (melyek a PS4 gamepadjából szólnak), látszik igyekeztek mélyíteni a világot.

A játék hardon kb 15 órámba került, rengetegszer meghaltam, de újult erővel, más taktikával vetettem bele magam ismét a csatába.

Hardcore szolárium

Aztán belekezdtem a multiplayerbe, ami gyakorlatilag mindig is a Killzone erőssége volt. Nem csalódtam. Ki hitte volna, hogy valaki 2013-ban szembe megy azzal a divattal, hogy multiplayerben XP-t kell gyűjteni és fegyvereket feloldani? Ők megcsinálták, és hihetetlenül jó érzés, ez a pár éve alap dolog.

Három class közül választhatunk, ezek az assault, scout és support. Mindhárman másfajta fegyvereket és képességeket használnak. A képességek elég szerteágazóak, van defibrillátorral felszerelt lebegő robot, kötelező lőszeres láda, de például predátor üzemmódos álcázás, vagy limitált falakon átlátás.

Minden fegyver és képesség az első perctől elérhető, egyedül annyi csavar van, hogy a különböző attachmentekért egyszerá challangeket kell végrehajtani. Megölsz x embert kapsz egy red dotot, még megölsz x embert red dottal és csinálsz pár headshotot és kész az ACOG scope. Vannak olyan fegyverek, ahol azért megmutatták hogy ez egy scifi játék, a mesterlövész puska csöve alá szerelhetünk egy kis elektromos sokkolót, vagy az assault rifle gránát helyett egy kis öngyilkos robbanó pókrobotot tud kilőni. A spawnolás csak a bázison lehetséges, kivéve, ha a játékosok raknak a pályára spawn beaconöket.

A modern művészet és a Search & Destroy

A játékmód a Killzone 2 óta ismert warzone. Ennek lényege, hogy a pályára érve random sorrendben jönnek a feladatok. Van TDM, két kör Search & Destroy, CTF mód, Capture and Hold (gyakorlatilag Conquest), és van egy mód amiben megadott sorrendben kell 5 pontot összekötni. Külön-külön szerintem egyik sem újdonság mindenkinek, de egy pályán váltakozva valami sajátos ízt ad a játéknak. A warzone annyival meg lett bolondítva az új részben, hogy mi is csinálhatunk módosított változatokat. Milyen fegyverek, képességek és pályák az engedélyezettek és hasonlóak állíthatóak be. A fejlesztők pár népszerűbb ilyen módosítást ki is emelnek a játék főmenüjében.

A multiplayer egyik „furcsasága”, hogy az új pályák ingyenesek lesznek. Jelenleg 8 pályáról láttunk egy-egy képet, vélhetően jönnek amikor elkészülnek. Ingyen. Ha fizetni akarnánk a játék megvásárlása után, azt is megtehetjük, vehetünk a robotjainkra skineket. Jó pár óra játék után talán pár ilyen „tuningrobotot” láttam csak, gyanítom, nem ezek hasznán vesz a fejlesztő új kocsit.

Zöld

A játék netkódja remekül lett megírva, semmi lagot, vagy kanyarodó golyókat nem tapasztaltam. A multiplayer 60 fps-sel fut, elnagyolt textúrákat itt se fogunk találni. Megkockáztatom technikailag belőtt egy olyan szintet, aminél jóérzésű, next gennek hívott játék nem adhatja alább.

A végszó? Kaptunk egy kellően nehéz és hosszú singleplayert, melyet az is élvezhet, aki eddig Killzone szűz volt, de a veteránoknak biztosan tetszeni fognak az utalások. Mellesleg úgy néz ki a játék, hogy elégedetten hümmöghetünk. A multiplayerben pedig rengeteg órát átlövöldözhetünk önfeledten, sőt még a DLC pályák is ingyenesek lesznek. Kell ennél több?

Utólag elnézve kicsit egyhangú a screenshotok szerint a singleplayer fegyverhasználatom

Killzone sorozathoz volt szerencséd?
Igen
hjd
Nem
Pckaloz
Talán
avatar #5
ysl handbags
cheap oakley sunglasses
michael kors
nike roshe
christian louboutin uk
ray ban wayfarer
ugg boots
coach wallets
nfl jerseys
mcm bags
michael kors uk
air jordan shoes
vans shoes
polo ralph lauren outlet
coach outlet
prada shoes
nhl jerseys
converse outlet
coach factory outlet
coach outlet store online
oakley sunglasses outlet
the north face
adidas shoes
michael kors handbags outlet
clarks shoes
mcm outlet
michael kors outlet online
adidas originals superstar
converse shoes
under armour
true religion
ralph lauren polo shirts
oakley sunglasses wholesale
salvatore ferragamo outlet
cheap pandora jewelry
michael kors canada
coach factory outlet
prada outlet
ray ban sunglasses
nike blazer shoes
michael kors handbags
christian louboutin shoes
columbia sportswear outlet
adidas ultra boost
michael kors handbags
adidas outlet
oakley sunglasses
ralph lauren shirts
oakley sunglasses
mlb jerseys
michael kors handbags outlet
michael kors
coach canada
adidas shoes
adidas nmd
adidas yeezy boost 350
nike air max
oakley vault
columbia shoes
cheap nhl jerseys
nike tiempo legend
nfl jerseys wholesale
nike huarache
adidas nmd
michael kors handbags
oakley sunglasses
nike air max 2017
polo ralph lauren
prada outlet
vans shoes
kate spade handbags
coach factory outlet online
cheap jordan shoes
kate spade handbags
kobe bryant shoes
christian louboutin uk
coach handbags
nike air max
nike cortez
christian louboutin pumps
cheap jordans
prada outlet online
adidas trainers uk
calvin klein
birkenstock outlet
nike free run
ralph lauren
nike outlet
nike sb
under armour outlet
christian louboutin outlet
nike store
ferragamo shoes
pandora rings
polo ralph lauren
birkenstock outlet
michael kors tote handbags
manchester united jersey
salvatore ferragamo
longchamp handbags
coach outlet online
christian louboutin sale
coach factory
oakley sunglasses wholesale
hollister clothing
nike air max 2016
coach outlet store online
ecco shoes
coach outlet
burberry outlet
yeezy boost 350 v2
coach factory outlet
michael kors outlet online
adidas yeezy 350 boost
vans store
michael kors outlet
ed hardy clothing
nike roshe
jordan outlet
adidas zx flux
mlb jerseys
ray ban sunglasses uk
stan smith adidas
adidas adizero f50
true religion
christian louboutin shoes
coach factory outlet
converse outlet
ferragamo belt
fitflops
longchamp sac
kobe 12 shoes
nike air max uk
polo ralph lauren
north face outlet
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
nike outlet
birkenstock sandals
mbt shoes
michael kors handbags
michael kors outlet online
michael kors bags
nike air max uk
yves saint laurent handbags
michael kors handbags
valentino sandals
birkenstock sandals
hermes bags
longchamp handbags
michael kors handbags
reebok shoes
clarks outlet
fitflop shoes
ed hardy
christian louboutin outlet
true religion
hermes birkin bag
adidas originals
hermes bags
nike running trainers
jordan shoes
ray ban sunglasses
canada goose sale
oakley sunglasses
coach factory outlet
coach outlet online
mlb jerseys cheap
hermes handbags
christian louboutin
valentino boots
ray ban sunglasses outlet
michael kors
burberry outlet
ray ban sunglasses
mlb jerseys wholesale
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses
mac cosmetics
adidas stan smith
vans shoes
ray ban canada
ray ban sunglasses
levi's jeans
cheap jordans
tory burch outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
jordans
true religion sale
michael jordan shoes
pandora charms
coach factory outlet
longchamp outlet
tory burch
mbt shoes
adidas yeezy 350 v2
coach outlet
ray ban sunglasses outlet
coach factory outlet
manolo blahnik shoes
coach outlet
true religion uk
supra shoes
ray ban aviators
ugg boots
oakley sunglasses outlet
columbia outlet
asics shoes
vibram fivefingers
coach factory outlet
adidas yeezy
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses cheap
gucci shoes
coach outlet
ferragamo shoes
le coq sportif
ray ban sunglasses wholesale
the north face outlet
polo ralph lauren
adidas neo
polo ralph lauren outlet
louboutin paris
salomon shoes
pandora jewelry
kevin durant shoes
adidas outlet
christian louboutin outlet online
replica watches
michael kors handbags
pandora uk
oakley sunglasses
adidas originals
coach outlet
coach factory online
adidas nmd
polo ralph lauren outlet
adidas trainers
le coq sportif chaussures
supra shoes
new balance outlet
cheap jordan shoes
lebron 13
coach outlet online
mizuno running shoes
nike roshe run
tory burch
nike air force 1
cheap ray ban sunglasses
nike outlet
coach purses
pandora outlet
michael kors tote bag
burberry handbags
michael kors outlet
hermes belt outlet
michael kors handbags
polo ralph lauren
nike mercurial victory
adidas football boots
true religion
michael kors canada
adidas superstar
nike air max
fitflops sale clearance
air jordan 14
ray ban eyeglasses
christian louboutin shoes
adidas nmd xr1
new balance
hermes outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
coach handbags
cheap jordans
red bottom shoes
christian louboutin outlet
adidas nmd r1
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
kobe shoes
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet
oakley vault
louis vuitton outlet
coach outlet
true religion jeans
nike outlet
lebron 14 shoes
pandora jewelry
ralph lauren
clarks shoes
nike roshe run
kate spade
burberry outlet
fitflops sale clearance
mont blanc pens
oakley sunglasses
nike huarache
michael kors handbags
columbia sportswear outlet
coach outlet
michael kors outlet
air jordan
longchamp outlet
longchamp handbags
michael kors bags
adidas yeezy boost 350 v2
pandora jewelry
ralph lauren outlet
air max uk
ray ban sunglasses outlet
cheap jordans
coach factory online
vans shoes
oakley vault
louis vuitton
nike trainers
fitflops uk
nike running shoes
coach factory outlet
adidas outlet
christian louboutin outlet
michael kors handbags
polo ralph lauren
coach outlet online
reebok shoes
nike outlet
air jordan shoes
chelsea jersey
red bottom shoes
christian louboutin sale
michael kors handbags
ralph lauren
true religion jeans
coach outlet
fitflops
nba jerseys
fred perry polo
nike air max 2017
michael kors outlet online
polo ralph lauren
mont blanc pens
cheap nfl jerseys
ralph lauren polo outlet
michael kors handbags
michael kors handbags
lebron james shoes
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
coach factory outlet
fitflops outlet
pandora bracelet
ralph lauren shirts
cat boots
true religion outlet
polo shirts
new balance sneakers
adidas yeezy boost 350
nike outlet
puma shoes
prada handbags
kd 9 shoes
prada handbags
converse shoes
cheap snapbacks
coach outlet
north face
the north face
20175.5wengdongdong
avatar #4
kiyoumins 2016. március 16. 154 hozzászólás 2093.
lacoste pas cher, canada goose jackets, polo ralph lauren outlet online, longchamp handbags, ugg boots clearance, nike free, lululemon outlet online, chaussures louboutin, cheap jordans, nike trainers, longchamp bags, sac guess, soccer jerseys, coach outlet, ray ban sunglasses, iphone 6 cases, hollister, kate spade outlet online, uggs outlet, true religion outlet, christian louboutin, converse, louis vuitton outlet online, air max, nike outlet store, abercrombie, air jordan 11, uggs on sale, nike factory, air max, montre pas cher, hogan, louboutin outlet, polo ralph lauren outlet, ugg pas cher, jordans, air huarache, nike roshe, michael kors outlet online, michael kors outlet, air max pas cher, thomas sabo, oakley sale, nike huarache, ugg outlet, mac cosmetics, www.michaelkors-outlet-store.us.com, lunette ray ban pas cher, longchamp, gucci bags, links of london uk, michael kors outlet canada, toms shoes, oakley sunglasses cheap, canada goose outlet, michael kors, cheap sunglasses, christian louboutin shoes, louis vuitton outlet stores, ugg australia, oakley vault, louboutin pas cher, tiffany jewelry, moncler, iphone 6 plus cases, true religion, michael kors outlet, nike blazer, nike huaraches, north face outlet online, swarovski jewelry, hermes handbags, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, supra shoes, vanessa bruno pas cher, cheap uggs, louboutin, oakley sunglasses outlet, louis vuitton outlet online, michaelkors-outlet-store.us.com, canada goose outlet, michael kors, longchamp pliage, sac longchamp, lunette oakley pas cher, jordan 6, canada goose, iphone 6s case, replica watches, burberry handbags, vans scarpe, s5 cases, louboutin, ugg outlet, longchamp uk, uggs on sale, michael kors, ugg boots clearance, michael kors bags, ray ban, moncler, burberry outlet online, longchamp bags, oakley vault, babyliss pro, north face outlet, bottes ugg pas cher, ralph lauren, s6 case, iphone 5c cases, mulberry handbags, north face, canada goose, air jordan, thomas sabo uk, uggs, wedding dress, canada goose, air jordan, barbour, louboutin, true religion outlet, mont blanc pens, hogan outlet, longchamp handbags, louis vuitton bags, prada shoes, cheap oakley, polo ralph lauren outlet, longchamp outlet online, instyler, timberland, coach handbags, louis vuitton, doudoune canada goose, coach outlet store, mulberry, north face pas cher, http://www.michaelkors-outlet-store.us.com/, replica handbags, canada goose, michael kors canada, converse pas cher, moncler outlet, louis vuitton, canada goose, ugg, louis vuitton, asics shoes, vans, kate spade outlet, iphone 6 case, air max 2015, chanel handbags, nike tn, nike roshe, ghd straighteners, replica watches, herve leger, jordan pas cher, oakley, hermes, gucci shoes, canada goose outlet, michael kors outlet online, air max 2015, cheap oakley sunglasses, ray ban, abercrombie and fitch uk, louis vuitton, nike air max, wedding dresses uk, mulberry uk, michael kors outlet online sale, cheap ugg boots, oakley sunglasses wholesale, michael kors, michael kors outlet, canada goose jackets, valentino shoes, uggs outlet, longchamp pas cher, michael kors handbags, true religion outlet, michael kors outlet, ugg soldes, north face, montre homme, ipad air cases, hollister, polo outlet, pandora jewelry, louis vuitton outlet, michael kors, christian louboutin, air max, swarovski crystal, rolex watches, longchamp, lululemon canada, reebok shoes, sac burberry, new jordans, louis vuitton, true religion outlet, longchamp, burberry, new balance pas cher, nike shoes, louis vuitton, sunglasses outlet, nike free run, the north face, gucci belts, new balance, nike free, cheap oakley, longchamp, converse shoes, beats by dre, nike outlet, louis vuitton outlet, louis vuitton, coach outlet, rolex watch, wedding dresses, uggs, nike free run, louboutin, michael kors, baseball bats, converse, air jordan shoes, michael kors outlet online, ray ban uk, uggs, fake oakleys, longchamp soldes, iphone 6s plus case, jordan xx9, vanessa bruno, sac louis vuitton, christian louboutin, guess pas cher, abercrombie, the north face, cheap oakley sunglasses, hollister, asics running shoes, karen millen uk, air max, moncler, canada goose outlet, prada outlet, moncler jackets, ghd hair straighteners, beats headphones, canada goose pas cher, air max, louis vuitton pas cher, burberry, oakley sunglasses cheap, polo ralph lauren, louboutin uk, sac louis vuitton pas cher, michael kors pas cher, ralph lauren outlet, polo ralph lauren, nike air max, vans shoes, christian louboutin shoes, iphone 6s cases, nike air force, swarovski uk, burberry outlet, jordan retro, moncler pas cher, michael kors outlet online sale, louboutin, canada goose jackets, true religion jeans, louboutin shoes, cheap ugg boots outlet, uggs outlet, nike roshe, longchamp outlet online, jordan 1, ray ban outlet, pandora charms, air jordans, jerseys, tn pas cher, nike tn pas cher, oakley sunglasses, michael kors handbags, juicy couture outlet, oakley, ipad cases, sac lancel, 5s cases, true religion jeans, moncler outlet, longchamp outlet, jordans for sale, nike free run, michael kors outlet online, air max, michael kors uk, uggs outlet, moncler, michael kors, gucci handbags, north face uk, gucci, oakley vault, nike roshe run pas cher, karen millen, longchamp pas cher, ralph lauren, lululemon outlet, retro jordans, ugg boots, p90x3, hollister clothing, soccer shoes, true religion jeans, lululemon, mulberry bags, polo ralph lauren uk, nike air max, ugg boots, ugg boots clearance, nike roshe run, christian louboutin outlet, coach factory outlet, nike store, vans, hollister clothing store, ugg, louboutin outlet, nike free run pas cher, bottes ugg pas cher, michael kors handbags clearance, replica rolex, sac longchamp pas cher, marc jacobs handbags, hermes birkin, abercrombie, hogan sito ufficiale, coach factory, michael kors, ferragamo belts, hollister, bottes ugg, vans outlet, cheap gucci, red bottom shoes, ghd hair, nike factory outlet, mulberry outlet, montre femme, oakley store, jimmy choo outlet, michael kors canada, 5c cases, phone cases, ugg boots, oakley sunglasses cheap, hollister, moncler uk, cheap nike shoes, lululemon outlet canada, kate spade, nike free, new balance, jordan 12, pandora charms, coach outlet online, uggs canada, air jordan pas cher, rolex replica watches, p90x workout, michael kors outlet online, north face jackets, abercrombie and fitch, jordan shoes, burberry pas cher, michael kors outlet online, oakley sunglasses, ray ban, burberry outlet online, mcm handbags, barbour jackets uk, uggs, jordan retro 11, replica watches uk, moncler sito ufficiale, longchamp, nike air max, hermes pas cher, oakley glasses, nike air max pas cher, michael kors handbags, polo ralph lauren pas cher, louis vuitton handbags, abercrombie, nike air max, jordan 5, gucci outlet online, ralph lauren pas cher, cheap oakley sunglasses, discount oakley sunglasses, mont blanc, uggs outlet, hermes bags, rolex replica, michael kors outlet, air max, north face outlet, jordan future, celine bags, moncler, ray ban sunglasses outlet, ugg italia, coach purses, michael kors outlet, moncler outlet, nike roshe run, iphone 6 plus case, rolex watches, instyler ionic styler, ralph lauren, iphone 5s cases, barbour jackets, oakleysunglasses.us.com, nike air max uk, nike sneakers, scarpe hogan, sac hermes, coach outlet store online, ugg outlet, hollister canada, michael jordan shoes, christian louboutin outlet, louboutin, iphone cases, barbour uk, fake rolex, replica watches, michael kors outlet, abercrombie and fitch, ugg, ray ban sunglasses, louboutin shoes, rolex watches for sale, uggs, abercrombie and fitch, hollister, north face jackets, ugg pas cher, longchamp outlet, ralph lauren polo, p90x, louis vuitton outlet, canada goose uk, ugg, michael kors bags, lancel, longchamp outlet, nike roshe uk, nike free run uk, gucci outlet, links of london, cheap nfl jerseys, canada goose, michael kors outlet online, lululemon outlet, hollister pas cher, new balance outlet, new balance shoes, ugg boots, nike air max 2015, ghd, nike air max, prada handbags, nike blazer pas cher, cheap oakley sunglasses, nike roshe run, roshe run pas cher, ralph lauren outlet online, michaelkors-outlet-store, reebok outlet, sac louis vuitton, coach outlet store online, north face jackets, babyliss, longchamp bags, doudoune moncler, lululemon, true religion jeans, nike free uk, moncler jackets, oakley sunglasses, hollister uk, louis vuitton handbags, jimmy choo shoes, ugg boots uk, ralph lauren outlet, tiffany jewelry, nike roshe run uk, uggs, moncler jackets, oakley outlet, tiffany and co, ugg boots, air jordan retro, michael kors handbags, pandora jewelry, ugg soldes, oakley pas cher, oakley sunglasses, nike air max uk, michael kors, tiffany and co, ugg uk, jordan 4, ugg boots, timberland pas cher, vans pas cher, toms outlet, tory burch outlet online, bottega veneta, uggs on sale, chi flat iron, nike air max 2015, marc jacobs, coach outlet, timberland boots, air force, longchamp outlet online, burberry, giuseppe zanotti, birkin bag, tory burch, burberry outlet, uggs, christian louboutin uk, kate spade handbags, barbour jackets, ralph lauren outlet, iphone 6s plus cases, north face outlet, moncler outlet, michael kors outlet, jordan 3, michael kors outlet online sale, burberry factory outlet, canada goose jackets, ray ban sunglasses, moncler, ipad mini cases, iphone case, moncler, jordan 11, louis vuitton, louis vuitton uk, polo ralph lauren, nike air max, ugg, bottes ugg, louis vuitton canada, ralph lauren uk, coach bags, ray ban pas cher, lancel pas cher, insanity workout, oakley vault, swarovski, iphone 5 cases, barbour, nike free pas cher, barbour outlet, sac vanessa bruno, tory burch outlet, coach outlet, nike trainers uk, ferragamo shoes, polo lacoste, moncler, polo ralph lauren outlet, celine handbags, christian louboutin, polo lacoste pas cher, nfl jerseys, nike air huarache, canada goose outlet, louis vuitton purses, pandora uk, jimmy choo, burberry sale, sac michael kors, polo ralph lauren, michael kors outlet online sale, wedding dresses, s6 cases, abercrombie, hermes belt, juicy couture, michael kors purses
avatar #3
clibin001 2016. február 2. 24 hozzászólás 6062.
As reebok shoes for mont blanc the polo ralph lauren strange secrecy about nike air max Dauger, here jordan retro 11 is nike air max 2015 an air jordan retro example. ghd hair straighteners Saint–Mars, rolex watches for sale in prada handbags January 1687, hollister clothing store was timberland appointed ralph lauren outlet online to cheap oakley sunglasses the iphone 6 plus case fortress abercrombie of nike free the Isles ugg boots Sainte–Marguerite, hollister pas cher that babyliss pro sun polo ralph lauren themselves michael kors in ugg the cheap oakley sunglasses bay true religion outlet of longchamp handbags Cannes. north face On January 20 sac michael kors he jordan 6 asks north face pas cher leave to giuseppe zanotti go ghd hair to see louis vuitton purses his little kingdom. ugg He canada goose pas cher must leave Dauger, nike air max pas cher but sunglasses outlet HAS air jordan FORBIDDEN doudoune canada goose EVEN wedding dresses HIS LIEUTENANT TO ugg boots SPEAK chi flat iron TO discount oakley sunglasses THAT cheap sunglasses PRISONER. This http://www.michaelkors-outlet-store.us.com/ was an michael kors canada increase iphone 6s case of precaution jordan 3 since ipad cases 1682. louis vuitton He hogan outlet wishes tiffany and co to sac guess take air max the ray ban uk captive to louis vuitton outlet the doudoune moncler Isles, ralph lauren uk but kate spade outlet online how? nike air max A lululemon outlet sedan chair covered oakley sunglasses cheap over ray ban sunglasses with nike air huarache oilcloth canada goose seems iphone 6s cases best. michael kors A uggs canada litter converse might coach outlet store break louis vuitton down, litters oakley glasses often links of london did, burberry sale and hollister some one swarovski crystal might polo lacoste pas cher then celine bags see abercrombie the passenger.


Now nike sneakers M. fake oakleys Funck–Brentano montre pas cher says, to nike free run pas cher minimise oakley store the barbour importance michael kors outlet of Dauger, bottes ugg ‘he kate spade handbags was louboutin shut nike free up coach purses like oakley pas cher so new balance much tiffany jewelry luggage ralph lauren outlet in christian louboutin a longchamp chair michael jordan shoes hermetically nike free pas cher closed pandora uk with louis vuitton uk oilcloth, uggs carried michael kors outlet online by eight Piedmontese michael kors outlet online sale in relays north face uk of hollister four.’


Luggage oakley vault is mulberry not vanessa bruno usually longchamp carried doke gabbana in the north face hermetically uggs outlet sealed jordan pas cher sedan chairs, but ugg soldes Saint–Mars has hermes pas cher explained ugg pas cher why, true religion outlet by polo ralph lauren uk surplus of precaution, he cheap ugg boots did scarpe hogan not red bottom shoes use longchamp pas cher a canada goose jackets litter. juicy couture outlet The air jordans litter sac hermes might michael kors outlet canada break abercrombie and fitch down bottes ugg and iphone case Dauger burberry outlet might coach bags be nike roshe run seen. A louboutin shoes new moncler prison air max was michael kors purses built specially, michael kors outlet online sale at the barbour jackets uk cost of burberry 5,000 livres, rolex watches for ralph lauren Dauger north face jackets at replica handbags Sainte–Marguerite, cheap oakley sunglasses with michaelkors-outlet-store.us.com large moncler jackets sunny rooms. nike air max On oakley sunglasses cheap May uggs 3, 1687, polo ralph lauren outlet Saint–Mars had instyler ionic styler entered vanessa bruno pas cher on nike air max his island hermes handbags realm, vans Dauger nike free run being wedding dresses nearly louis vuitton killed mcm handbags by canada goose twelve louis vuitton handbags days’ journey in north face jackets a closed michael kors uk chair. uggs He timberland boots again jordan 1 excited vans shoes the canada goose outlet utmost oakley curiosity. air jordan pas cher On michael kors January 8, fake rolex 1688, roshe run pas cher Saint–Mars writes canada goose uk that michael kors outlet online his prisoner uggs on sale is pandora jewelry believed cheap gucci by the louboutin world north face outlet to longchamp handbags be birkin bag either a hollister canada son of instyler Oliver new balance pas cher Cromwell, michael kors outlet or canada goose the air max Duc ray ban sunglasses outlet de moncler outlet Beaufort,12 longchamp outlet who oakleysunglasses.us.com was nike roshe run never moncler jackets seen cheap uggs again, ipad air cases dead or ugg boots alive, kate spade outlet after a uggs night toms outlet battle nike free run in louboutin Crete, moncler on air max June tory burch 25, jordan future 1669, just jimmy choo outlet before canada goose jackets Dauger louis vuitton was hogan arrested. Saint–Mars jerseys sent toms shoes in 5s cases a louboutin shoes note s6 cases of burberry the air force TOTAL michael kors of uggs outlet Dauger’s new balance shoes expenses iphone 6s plus cases for jordan 11 the oakley year chanel handbags 1687. pandora charms He insanity workout actually did true religion jeans not ray ban dare polo ralph lauren outlet to wedding dress send thomas sabo uk the hermes ITEMS, rolex replica he nike air max says, oakley sunglasses lest true religion outlet they, if beats by dre the lululemon canada bill doke & gabbana fell burberry outlet online into the christian louboutin outlet wrong canada goose hands, uggs on sale might jordan 12 reveal north face outlet too michael kors outlet online sale much!Meanwhile, an lancel pas cher Italian air max 2015 news-letter, copied ralph lauren polo into soccer jerseys a Leyden replica watches paper, converse shoes of nike roshe August ferragamo belts 1687, prada shoes declared gucci bags that louis vuitton handbags Mattioli pandora jewelry had cheap oakley just nike roshe uk been moncler jackets brought oakley vault from Pignerol louboutin outlet to Sainte–Marguerite. canada goose outlet There retro jordans was iphone 6 case no nike tn mystery new balance outlet about air jordan shoes Mattioli, christian louboutin shoes the michael kors handbags story uggs outlet of asics running shoes his oakley outlet capture air max was canada goose published moncler in nike trainers uk 1682, polo ralph lauren but michael kors pas cher the soccer shoes press, swarovski uk on abercrombie one nike roshe run pas cher point, polo ralph lauren outlet was www.michaelkors-outlet-store.us.com in nike free run error: sac lancel Mattioli ugg boots uk was replica watches still converse pas cher at new balance Pignerol. pandora charms The known coach outlet advent of the ugg italia late vans outlet Commandant moncler outlet of Pignerol, Saint–Mars, with ralph lauren pas cher a longchamp outlet online single concealed prisoner, nike shoes at the ugg soldes island, air max naturally longchamp outlet suggested michael kors the erroneous longchamp pliage idea lululemon that the cheap nike shoes prisoner canada goose jackets was celine handbags Mattioli. montre homme The prisoner ugg boots clearance was ugg outlet really bottes ugg pas cher Dauger, michael kors bags the true religion jeans survivor ralph lauren outlet of the louis vuitton outlet two louis vuitton outlet online valets.


From reebok outlet 1688 uggs outlet to s6 case 1691 ray ban outlet no hogan sito ufficiale letter about moncler pas cher Dauger lululemon outlet canada has louis vuitton been nike roshe published. karen millen Apparently he michael kors was coach handbags then timberland pas cher the tory burch outlet only s5 cases prisoner lunette ray ban pas cher on ray ban sunglasses the lunette oakley pas cher island, barbour jackets except moncler uk one Chezut, nike free who ugg was supra shoes there before Dauger arrived, juicy couture and burberry handbags gave bottega veneta up cheap jordans his cheap ugg boots outlet chamber to jimmy choo Dauger iphone 5s cases while abercrombie and fitch the cheap oakley sunglasses new michael kors cells christian louboutin shoes were uggs being built. nike factory Between canada goose 1689 nike air force and longchamp 1693 louis vuitton six moncler Protestant longchamp soldes preachers jimmy choo shoes were p90x3 brought louboutin to oakley sunglasses wholesale the ugg boots island, oakley sunglasses outlet while longchamp bags Louvois, the coach outlet Minister, burberry pas cher died louboutin pas cher in oakley sunglasses cheap 1691, michael kors handbags and was nike outlet store succeeded by rolex watches Barbezieux. north face On coach outlet online August replica watches 13, ugg uk 1691, Barbezieux wrote to ask nike air max uk Saint–Mars michael kors outlet online about true religion outlet ‘the marc jacobs prisoner ghd straighteners whom he jordans had iphone 6s plus case guarded christian louboutin uk for michael kors outlet twenty longchamp uk years.’ The lancel only babyliss such polo ralph lauren prisoner gucci belts was barbour uk Dauger, who moncler sito ufficiale entered valentino shoes Pignerol in hollister August louis vuitton outlet 1669. moncler Mattioli links of london uk had ugg boots been a sac vanessa bruno prisoner burberry factory outlet only louis vuitton outlet online for twelve polo ralph lauren outlet online years, and jordan retro lay gucci in louis vuitton pas cher Pignerol, not nfl jerseys in oakley sunglasses Sainte–Marguerite, longchamp outlet online where Saint–Mars now ugg outlet was. louboutin outlet Saint–Mars replied: uggs on sale ‘I can tory burch outlet online assure ray ban you nike free run uk that ralph lauren nobody nike blazer has louis vuitton canada seen nike tn pas cher him ralph lauren but mulberry handbags myself.’By vans pas cher the thomas sabo beginning of March canada goose outlet 1694, burberry outlet Pignerol nike roshe run uk had vans been coach factory bombarded by hollister the jordan 5 enemies true religion jeans of beats headphones France; air max pas cher presently nike air max Louis mac cosmetics XIV. had air jordan 11 to air max cede moncler outlet it to herve leger Savoy. ghd The longchamp prisoners air huarache there abercrombie must ray ban sunglasses be michael kors handbags removed. wedding dresses uk Mattioli, in Pignerol, at polo lacoste the hermes belt end rolex replica watches of oakley vault 1693, ray ban sunglasses had sac burberry been in uggs trouble. nike blazer pas cher He asics shoes and longchamp outlet online his michael kors outlet online valet hollister had abercrombie and fitch uk tried oakley sunglasses to louis vuitton outlet smuggle nike air max 2015 out christian louboutin letters michael kors written sac longchamp pas cher on guess pas cher the coach outlet linings christian louboutin of p90x workout their chaussures louboutin pockets. bottes ugg pas cher These moncler were michael kors seized burberry outlet online and karen millen uk burned. On true religion March 20, converse 1694, Barbezieux ugg outlet wrote to Laprade, gucci outlet online now longchamp bags commanding at Pignerol, true religion jeans that michael kors handbags clearance he must michael kors outlet online sale take nike free uk his jordan xx9 three 5c cases prisoners, vans scarpe one canada goose jackets by one, michael kors handbags with ugg all coach outlet secrecy, tiffany and co to michael kors canada Sainte–Marguerite. gucci handbags Laprade alone nike store must iphone 6 cases give iphone 6 plus cases them michael kors outlet their longchamp outlet food moncler outlet on nike factory outlet the nike air max uk journey. north face jackets The longchamp military louboutin uk officer of christian louboutin the doke gabbana outlet escort was lululemon warned barbour jackets to lululemon outlet ask abercrombie no hermes birkin questions. sac louis vuitton Already hermes bags (February coach outlet store online 26, mulberry bags 1694) uggs Barbezieux michael kors outlet had ugg boots clearance informed gucci outlet Saint–Mars nike trainers that these prisoners ray ban were coming. canada goose outlet ‘They hollister uk are of polo outlet more ugg boots consequence, louis vuitton one nike huarache of abercrombie and fitch them ferragamo shoes at air max 2015 least, coach factory outlet than burberry the prisoners michael kors bags on ugg the island, ugg australia and michael kors outlet must be air jordan put oakley sale in oakley vault the barbour outlet safest phone cases places.’ sac louis vuitton pas cher The ‘one’ north face outlet is nike air max doubtless lululemon outlet online Mattioli. baseball bats In 1681 jordan 4 Louvois replica rolex had sac longchamp thought Dauger ugg boots clearance and louis vuitton outlet stores La ugg pas cher Riviere ray ban pas cher more ralph lauren outlet important than michael kors outlet online Mattioli, who, nike huaraches in hollister clothing March 1694, michael kors outlet online came jordan shoes from Pignerol moncler to Sainte–Marguerite. Now the north face in michaelkors-outlet-store April louis vuitton 1694 gucci shoes a lacoste pas cher prisoner new jordans died replica watches uk at the mont blanc pens island, iphone 5 cases a longchamp pas cher prisoner who, swarovski like Mattioli, HAD barbour A swarovski jewelry VALET. We coach outlet store online hear louboutin of tn pas cher no kate spade other canada goose outlet prisoner on uggs outlet the mulberry outlet island, except Mattioli, hollister who had moncler a valet. rolex watch A letter of Saint–Mars iphone 5c cases (January louboutin 6, jordans for sale 1696) north face outlet online proves montre femme that sac louis vuitton no prisoner polo ralph lauren pas cher THEN michael kors outlet had iphone cases a mulberry uk valet, prada outlet for nike outlet each prisoner p90x collected longchamp bags his michael kors outlet own uggs outlet dirty nike roshe run plates marc jacobs handbags and ipad mini cases dishes, christian louboutin outlet piled nike roshe them up, louis vuitton bags and cheap nfl jerseys handed them to oakley sunglasses the tiffany jewelry lieutenant

michael kors outlet online
avatar #2
Konigstiger 2013. december 27. 522 hozzászólás 745.
Válasz Horec #1. hozzászólására
Első FPS játékom konzolon és azt kell mondjam nagyon eltalálták. Voltak kétségeim előtte, de a pub része sokkal jobban élvezhető, mint a BF4-é.
A Bf4-nél bármi élvezhetőbb amit normálisan megcsinálnak és nem félkészen okádják a piacra, csak hogy előbb megjelenjen mint az aktuális FAIL of Duty.
avatar #1
Horec 2013. december 25. 143 hozzászólás 2205.
Első FPS játékom konzolon és azt kell mondjam nagyon eltalálták. Voltak kétségeim előtte, de a pub része sokkal jobban élvezhető, mint a BF4-é.
Push it to the limit! - http://epsilon-esports.com/ | http://team-rock.org/