mit kell tenni ha a hl baleset bekövetkezik
Létrehozva: 2008. március 28. Kategória: HL2 150 hozzászólásmit kell beszerezni ezek után.
BONTATLAN HALF-LIFE 2: THE ORANGE BOX ELADÓ!!! 3500FT.
az eladás oka szimplán a borító: http://cdgalaxis.hu/kep.php?kep=/termekkepek/normal/pcg/pcg_half-life_2_the_orange_box_eac_v0911.jpg&sz=300&ma=425
tartalmilag ugyan az, csak a borítója más. személyes üzenetben lehet irkálni :D
Szeged van nekem közel, szóval érdemes a közelből jelentkezni. VALAKI VEGYE MEG!!!! :D
csak ennyit akartam mondani :D
de amugy egyszer láttam híradóban asztalonm feküdni de annak sem volt orra és olyan szaggatottan mozgot mint egy robot úgy hogy a kicsi zöld emberkéket én kizárom
nem mondom hogy olyan mint amit a valve vagy a valóságban vagy ahogy az EA elképzeli (vagy ahogy mi a spore-ban) de mindegy
hát ezt igy nem mondanám mert kép telenség hogy ne létezzenek űrlények és legalább ne legyen 1 faj aki ne xennek hívná bolygóját de nem hiszem hogy ilyen ásvány kincs vagy mi a fene létezne
Azt meg nem lehet szerezni mivel a xen nem létezik.
főleg hogy a GG-hez kell egy "xen kristály"
Hát egy gravity gunt v egy portal gunt feltalálni hmm nem lessz egyszerű.
az üllő hatásosabb lenne XD de az elefánt a maga tonnáival szerintem hatásosabb lenne de öm... előbb felkéne találni a gravity gunt meg a portal gunt (vállalkozó szellemű tudós palánták figyelem 

)
Vagy használsz egy igen régi rajzfilm klasszikust. Rá ejtesz vele egy zongorát xD 
bár ha a valóságot nézzük igazad van mert ha nem tudom 4 percen keresztül egyfolytában megy át a portálon nem tudom 100 KM/H val (100 KM/H-t nem kell komolyan venni) halóla elveszed a portált az atért nem uszná meg halál nélkül
öm... jogos... bár azzal csak akkor ölsz ha van sav láva vagy toxikus folyadék a közelben
Porál gun oszt zuhanyál xD
nem tudom mi köze a játéknak a valósághoz de mindegy én jobbat mondok combine energy + Gravity gun + forever= SUPER GRAVITY GUN FOREVER :D
kimondta hogy azzal,a pajszer arra kell hogy ne légy zombi.GRAVITO GUN FOREVER
azért így valóságban nem nagyon ütögetnék 1 feszítővassal 1 anthilon guardien lábát xD
felszerelés nélkül?biztos játszottál a half life-al?ott a feszítővas
teleportal már kisérletezgetnek de még csak ilyen fényekkel meg iylesmikkel és én nem tartanám viccesnek ha egy antlion guardian elől rohangálnék felszerelés nélkül őszintén nem próbálnám ki :P
nem megnyil egy kis fekete lyuk azt kijönnek belőle:D
nem rossz csak ebből nem lesz gond :D
csak akkor , ha már teleportálni és tényleges féreglyukakat csinálnának!
NAh akkor lenne vicces:D:D
lol.most néztem egy játék oldalon egy híret ahol a részecske gyorsítónál egy emberke volt aki hasonlított freemanre.emberek rosszat selytek:D
nem is tudom :S ezzel szerintem majd ha a technika ugrik egy nagyot akkor kéne foglalkozni
ujra működésbe kéne hozni
ezt a topikot
azért halt ki mert kijött hozzám a kékfény házkutatás miat
Énis csak viccből mondtam: )
figyu szerintem nem valószinű hogy megtörténik de ha mégis úgy kelfel valaki hogy valami rondaség van előtte azért szoljon a rendörségnek xD
nyugi polka.csak egy kicsit elengettük magunkat.semmi rosszat nem akartunk.vagy mégis?
Nem láttam a topic kezdését, de most ahogy visszaolvasok... Ha valaki felhívná a rendőrséget és megmutatná neki ezt a topicot, a rendőrség azt hinné hogy egy csapat drogos aki szörnyeknek képzeli az embereket terrortámadásra készül, és ehhez gyűjtik az embereket.
Én is beszállok ebbe a hl-es buliba ha van még hely
nembaj kalandosan körbejárom a földet XD
végülis nem írtam az előzö kommentben át csak nem tudhatjuk freeman első városa e city17
multi én inkább direkt szivatnálak hogy minden városra ledoblak
ennyire ne írjuk át a HL történelmet mert 1 picit fura lenne :D
áljunk meg 1 szóra arrol volt szó hogy a szörnyek ellen harcolunk nem egymás ellen :P jó lenne nem megváltoztatni ennyire a történetet
de eéőbb még elhitetem mindenkinek hogy 1 diliházból szökött fegyenc vagy aki mindenáron tönkre akarja vágni a teleport kisérletet :)
akkor én meg direktbe nem idndítom be a teleportot sőt szét verem a gépet :D
én meg atombombit dobok le c17-re és elmek c14-be :]

Szódával elmegy