Nézet Hasábok Régi Játék oldalak
Counter-Strike.hu CoD.hu Half-Life.hu NeedForSpeed.hu TeamFortress.hu Track-Mania.hu
Szolgáltatás oldalak
Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

mit kell tenni ha a hl baleset bekövetkezik

Létrehozva: 2008. március 28. Létrehozta: _m__rk Kategória: HL2 150 hozzászólás

mit kell beszerezni ezek után.

Válasz tomika0816 #148. hozzászólására
az lenne a jó (többnyire) ha a HL1es baleset mondjuk 2012re bekövetkezne és akik ebbe a topicba írtak fel venné a harcot a XENRŐL ÉRKEZETT PARAZITÁKkal. én ha találnék fegyvert (mondjuk a mi snaszmezei nagy nehéz pajszerünket:)) akkor még 9 (most vok annyi mert 2000be születtem) ées fejjel is agyonverném a zombi(ne:))kat:):)
ja ja de ha ugy ébrednék h az ágyam alatt egy fejrágó van annak nem örülnék... nem tartok shotgun a szobámban, bár jó lenne XD leütném egy azt sz*ros fejrágót (headcrap-et) egy vastag könyvvel, van egy jópár :) a zombikat meg baltával
bár nem passzol ide, de....
BONTATLAN HALF-LIFE 2: THE ORANGE BOX ELADÓ!!! 3500FT.

az eladás oka szimplán a borító: http://cdgalaxis.hu/kep.php?kep=/termekkepek/normal/pcg/pcg_half-life_2_the_orange_box_eac_v0911.jpg&sz=300&ma=425

tartalmilag ugyan az, csak a borítója más. személyes üzenetben lehet irkálni :D
Szeged van nekem közel, szóval érdemes a közelből jelentkezni. VALAKI VEGYE MEG!!!! :D

csak ennyit akartam mondani :D
az lenne a jó (többnyire) ha a HL1es baleset mondjuk 2012re bekövetkezne és akik ebbe a topicba írtak fel venné a harcot a XENRŐL ÉRKEZETT PARAZITÁKkal. én ha találnék fegyvert (mondjuk a mi snaszmezei nagy nehéz pajszerünket:)) akkor még 9 (most vok annyi mert 2000be születtem) ées fejjel is agyonverném a zombi(ne:))kat:):)

de amugy egyszer láttam híradóban asztalonm feküdni de annak sem volt orra és olyan szaggatottan mozgot mint egy robot úgy hogy a kicsi zöld emberkéket én kizárom

nem mondom hogy olyan mint amit a valve vagy a valóságban vagy ahogy az EA elképzeli (vagy ahogy mi a spore-ban) de mindegy

Hát ilyen ásvány biztos nem létezik.

hát ezt igy nem mondanám mert kép telenség hogy ne létezzenek űrlények és legalább ne legyen 1 faj aki ne xennek hívná bolygóját de nem hiszem hogy ilyen ásvány kincs vagy mi a fene létezne

Azt meg nem lehet szerezni mivel a xen nem létezik.

főleg hogy a GG-hez kell egy "xen kristály"

Hát egy gravity gunt v egy portal gunt feltalálni hmm nem lessz egyszerű.

az üllő hatásosabb lenne XD de az elefánt a maga tonnáival szerintem hatásosabb lenne de öm... előbb felkéne találni a gravity gunt meg a portal gunt (vállalkozó szellemű tudós palánták figyelem )

Vagy használsz egy igen régi rajzfilm klasszikust. Rá ejtesz vele egy zongorát xD

Hogy kel-e nekem AIM ?! Kismókus nekem olyan hackom van, hogy a fejedet a puskám csőve elé húzza!!!

bár ha a valóságot nézzük igazad van mert ha nem tudom 4 percen keresztül egyfolytában megy át a portálon nem tudom 100 KM/H val (100 KM/H-t nem kell komolyan venni) halóla elveszed a portált az atért nem uszná meg halál nélkül

Vagy egy magaslatról lezuhan az ellenség.
/With the shit out, it's less dangerous, Here we are now, entertain us./

öm... jogos... bár azzal csak akkor ölsz ha van sav láva vagy toxikus folyadék a közelben

Porál gun oszt zuhanyál xD

Hogy kel-e nekem AIM ?! Kismókus nekem olyan hackom van, hogy a fejedet a puskám csőve elé húzza!!!

nem tudom mi köze a játéknak a valósághoz de mindegy én jobbat mondok combine energy + Gravity gun + forever= SUPER GRAVITY GUN FOREVER :D

kimondta hogy azzal,a pajszer arra kell hogy ne légy zombi.GRAVITO GUN FOREVER

azért így valóságban nem nagyon ütögetnék 1 feszítővassal 1 anthilon guardien lábát xD

felszerelés nélkül?biztos játszottál a half life-al?ott a feszítővas

teleportal már kisérletezgetnek de még csak ilyen fényekkel meg iylesmikkel és én nem tartanám viccesnek ha egy antlion guardian elől rohangálnék felszerelés nélkül őszintén nem próbálnám ki :P

nem megnyil egy kis fekete lyuk azt kijönnek belőle:D

nem rossz csak ebből nem lesz gond :D
csak akkor , ha  már teleportálni és tényleges féreglyukakat csinálnának!

NAh akkor lenne vicces:D:D

lol.most néztem egy játék oldalon egy híret ahol a részecske gyorsítónál egy emberke volt aki hasonlított freemanre.emberek rosszat selytek:D

mondjuk ha eljön annak is az ideje.

nem is tudom :S ezzel szerintem majd ha a technika ugrik egy nagyot akkor kéne foglalkozni

egy kérdés minek?

ujra működésbe kéne hozni

ezt a topikot

miért mi történt?

enyje kalózkodos?

azért halt ki mert kijött hozzám a kékfény házkutatás miat

Na ez a topic is kihalt.

Énis csak viccből mondtam: )

figyu szerintem nem valószinű hogy megtörténik de ha mégis úgy kelfel valaki hogy valami rondaség van előtte azért szoljon a rendörségnek xD

nyugi polka.csak egy kicsit elengettük magunkat.semmi rosszat nem akartunk.vagy mégis?

Nem láttam a topic kezdését, de most ahogy visszaolvasok... Ha valaki felhívná a rendőrséget és megmutatná neki ezt a topicot, a rendőrség azt hinné hogy egy csapat drogos aki szörnyeknek képzeli az embereket terrortámadásra készül, és ehhez gyűjtik az embereket.

Én is beszállok ebbe a hl-es buliba ha van még hely 

nembaj kalandosan körbejárom a földet XD

végülis nem írtam az előzö kommentben át csak nem tudhatjuk freeman első városa e city17

multi én inkább direkt szivatnálak hogy minden városra ledoblak

ennyire ne írjuk át a HL történelmet mert 1 picit fura lenne :D

áljunk meg 1 szóra arrol volt szó hogy a szörnyek ellen harcolunk nem egymás ellen :P jó lenne nem megváltoztatni ennyire a történetet

de eéőbb még elhitetem mindenkinek hogy 1 diliházból szökött fegyenc vagy aki mindenáron tönkre akarja vágni a teleport kisérletet :)

akko én meg rád úszítok mindent

akkor én meg direktbe nem idndítom be a teleportot sőt szét verem a gépet :D

én meg atombombit dobok le c17-re és elmek c14-be :]

akko én meg megölöm alyx-et