Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Bannolt Acc

Létrehozva: 2008. április 30. Létrehozta: Colos Kategória: 14 hozzászólás

Sziasztok pls segíteni kéne mert kb 3 hónapja nem használtam az accomat egyébb okokból és arra lettem figyelmes hogy a Day of Defeat Source játékal nemtudok nyomulni nagyok hiányzik már de egyikre sem bírok fellépni valószínűleg feltörték az accom és bannoltatták vagy nemtudom mert valami anticheat ról ír de nagyon nemértem az Angolt:-( pls valahogy segítsetek hogy visszakapjam és tudjak játszani normálisan:-( amugy a játékot internetről vásároltam.

flatline január 22. 16:36 174 hozzászólás 1769.
Válasz lorinc #5. hozzászólására
De zsir uj gépem van ha meg vesssze ujra a csst akkor jo lessz ?
akkor menni fog
mAESTRO. 2011. január 15. 276 hozzászólás 1260.
Válasz zomgzerg #12. hozzászólására
az mind1 hogy ki csalt vele. a te accountod a te felelősséged.
++ adom,bár hallottam olyanról,vagyis egyik jó barátommal történt hogy nem játszott az accjával több hónapig és bannolták pedig tudtommal nem adta meg senkinek így nemtudta senki sem használni. Azóta sem tudja mi lehet az oka,és ez picit irritáló a számára.
zomgzerg 2011. január 10. 832 hozzászólás 417.
Válasz madsmile666 #11. hozzászólására
Tud nekem valaki segíteni?? Feltörték az accmet cod 6be, és több mint valószínü csaltak a játékommal, Bannolták az accmet. De a jelszavamat nem változtatták meg! írtam a steameseknek teljessen más írtak. Hogy vac bant nem akarják oldan mert hogy cheateltem... de közbe nem..... .
az mind1 hogy ki csalt vele. a te accountod a te felelősséged.
madsmile666 2011. január 10. 1 hozzászólás 18404.
Tud nekem valaki segíteni?? Feltörték az accmet cod 6be, és több mint valószínü csaltak a játékommal, Bannolták az accmet. De a jelszavamat nem változtatták meg! írtam a steameseknek teljessen más írtak. Hogy vac bant nem akarják oldan mert hogy cheateltem... de közbe nem..... .
lorinc 2010. december 26. 6 hozzászólás 9744.
és ha meg vesszem a cod 7 et tudok vele jatszani multin normalisan ?
lorinc 2010. december 26. 6 hozzászólás 9744.
Válasz zomgzerg #8. hozzászólására
nem lesz jó, akkor is egy csaló geci maradsz
elloptak azért let az teh izetlen fasszopo !
zomgzerg 2010. december 25. 832 hozzászólás 417.
nem lesz jó, akkor is egy csaló geci maradsz
lorinc 2010. december 25. 6 hozzászólás 9744.
Válasz Fecske6 #6. hozzászólására
Tudtok segíteni? nem tom telepíteni a steamet...hibaüzenetet küld, mikor az install gombra kattintiok..előre is köszi.
passz......
Fecske6 2010. december 25. 2 hozzászólás 14520.
Tudtok segíteni? nem tom telepíteni a steamet...hibaüzenetet küld, mikor az install gombra kattintiok..előre is köszi.
lorinc 2010. december 25. 6 hozzászólás 9744.
Válasz flatline #4. hozzászólására
ha újat csinálsz és arra teszd rá, akkor természesen gond nélkül fog menni minden, viszont ha a bannolt fiókra vszel, akkor arra a játékra is érvényes lesz a ban (már ha azonos engine-t használ pl ha CS ről letiltanak, az összes hasonló engines jáék multis védett szeróról is le leszel)
Ui: Am ha megvan egy játék a fiókodban azt nem tod újra megvenni
flatline 2010. december 25. 174 hozzászólás 1769.
Válasz lorinc #3. hozzászólására
hello

hogyha banoltak css-ben és meg vesszed ujra a csst akkor tudsz ujra jatszani nem lesszel banolva ?Már mint haa uj account ot csinalsz és meg vesszed akkor tudsz ujra jatszani ?:O
ha újat csinálsz és arra teszd rá, akkor természesen gond nélkül fog menni minden, viszont ha a bannolt fiókra vszel, akkor arra a játékra is érvényes lesz a ban (már ha azonos engine-t használ pl ha CS ről letiltanak, az összes hasonló engines jáék multis védett szeróról is le leszel)
Ui: Am ha megvan egy játék a fiókodban azt nem tod újra megvenni
lorinc 2010. december 23. 6 hozzászólás 9744.
Válasz flatline #1. hozzászólására
ha vac banod van, akkor sajnos semmit sem tudsz csinálni, muszáj lesz új acot csinálnod, vagy játtszál nem vaccal védett szervereken, de sosem oldanak fel semmilyen vac bant (volt egypár kivételes este, de ott is csak azért volt, merthogy az adott játékosok rendszerhiba miatt kaptak bannolva, csítereket, illetve olynaokat, akiknek az accját ellopták ás úgy kapott bant nem unbannolnak)
hello

hogyha banoltak css-ben és meg vesszed ujra a csst akkor tudsz ujra jatszani nem lesszel banolva ?Már mint haa uj account ot csinalsz és meg vesszed akkor tudsz ujra jatszani ?:O
lorinc 2010. december 23. 6 hozzászólás 9744.
hello

flatline 2010. augusztus 10. 174 hozzászólás 1769.
ha vac banod van, akkor sajnos semmit sem tudsz csinálni, muszáj lesz új acot csinálnod, vagy játtszál nem vaccal védett szervereken, de sosem oldanak fel semmilyen vac bant (volt egypár kivételes este, de ott is csak azért volt, merthogy az adott játékosok rendszerhiba miatt kaptak bannolva, csítereket, illetve olynaokat, akiknek az accját ellopták ás úgy kapott bant nem unbannolnak)