Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Ok nélkül kaptam vac bant mit tehetnék?

Létrehozva: 2009. május 21. Létrehozta: deejAy Kategória: 10 hozzászólás

Aki meg tudja mondani hogy miért kaptam vac bant és hogy az ok nélküli vacb bant hogy lehet leszedni az kérem írjon erre az msn címre csabika_666@freemail.hu. Előre is köszönöm minden segítséget.

Köszi zomgzerg. Úgyézki talán megoldódik a probláma
zomgzerg 2011. február 16. 832 hozzászólás 426.
Válasz painkiller7520 #8. hozzászólására
Sziasztok!
Én ma reggel akartam bekapcsolni a steam-t és azt írta hogy:Ez a fiók ki lett kapcsolva!!!!! Csak azt nem tudom miért!!! Hogyan lehetne utána járni aki tud segítsen,mert kicsit gyenge vagyok angolból....
előre is köszi.
Aki tud segíteni a felvehet msn-n: surabonca75@hotmail.com
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5406-WFZC-5519
az oldal alján tudsz nyelvet váltani, vmelyiket csak tanultad
vagy dobd be google fordítóba.
Sziasztok!
Én ma reggel akartam bekapcsolni a steam-t és azt írta hogy:Ez a fiók ki lett kapcsolva!!!!! Csak azt nem tudom miért!!! Hogyan lehetne utána járni aki tud segítsen,mert kicsit gyenge vagyok angolból....
előre is köszi.
Aki tud segíteni a felvehet msn-n: surabonca75@hotmail.com
flatline 2011. február 11. 183 hozzászólás 1741.
Válasz mAESTRO. #6. hozzászólására
++ igyvan ahogy mondod:)
Még szép hogy így van, kismilliószor elolvastam a VAC banra vonatkozó dolgokat, már kenem-vágom a témát :D
mAESTRO. 2011. február 9. 280 hozzászólás 1272.
Válasz flatline #4. hozzászólására
lehet, h ellopták a kódodat vagy feltörték az accodat, d egy accot nem bannolnak csak úgy, függetlenül attól hogy nem te tehetsz róla.
++ igyvan ahogy mondod:)
flatline 2011. február 4. 183 hozzászólás 1741.
Válasz snyBoi #2. hozzászólására

nemtom ezt hogy sikerült begyüjteni, de ha valaki VAC bant kap az biztosan csal: (mem hack, script, skin, material, multihack stb stb) Vagy esetleg valaki más is hozzáférést tudott az accountodhoz?! Feloldani a VAC bant nem lehet és nem is fogják.

azért ne túlozzunk, nagyritkán azért sikerülhet kikönyörögni egy unbant (ha nem csaltál és a fiókodat feltörték vagy más módon léptek be). Én elég régóta nem léptem be a fiókomba, remélem nem vac bannos, mondjuk nem szoktam csalni és trainereket használni, valamint mások sem tudjá ka fiókom adatait, csak tod, annyi rémhírt hall az ember, hogy egy kicsit paranoiás lettem ettől....
flatline 2010. július 28. 183 hozzászólás 1741.
Válasz xNorbi #3. hozzászólására
Én is kaptam ilyet!!!
Úgy kaptam VAC bann-t hogy nem csaltam!!!
És MÉGIS?!
lehet, h ellopták a kódodat vagy feltörték az accodat, d egy accot nem bannolnak csak úgy, függetlenül attól hogy nem te tehetsz róla.
xNorbi 2010. június 25. 1 hozzászólás 18573.
Válasz snyBoi #2. hozzászólására

nemtom ezt hogy sikerült begyüjteni, de ha valaki VAC bant kap az biztosan csal: (mem hack, script, skin, material, multihack stb stb) Vagy esetleg valaki más is hozzáférést tudott az accountodhoz?! Feloldani a VAC bant nem lehet és nem is fogják.

Én is kaptam ilyet!!!
Úgy kaptam VAC bann-t hogy nem csaltam!!!
És MÉGIS?!
snyBoi 2009. május 22. 57 hozzászólás 3672.

jegesmaci 2009. május 21. 1 hozzászólás 17190.

Bocsika de az msnem nem freemail hanem hotmail.com még1x elnézést kérek.