Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Ellopták a Steam Accountom

Létrehozva: 2009. június 26. Létrehozta: ptihanyi2 Kategória: 72 hozzászólás

Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy az interneten vásároltam egy Steam accountot, 2 hónapig tudtam is vele játszani, de egyszer nem fogadta el a jelszavam.
Megpróbáltam minden lehetséges módon visszaszerezni (írtam Valve-nek; elfelejtett jelszó; titkos kérdés), de nem sikerült.

Ezúton is kérném szíves segítségetek, hogy mit tegyek és előre is köszönök minden tanácsot!

bmeg március 15. 21:17 1 hozzászólás 19494.
Sziazstok tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek a(z) modern warfare 2-őt vagy a css-t vegyem meg?
Rudex március 13. 17:29 1 hozzászólás 20120.
Sziasztok!nekem is ez lenne a gondom!még kb 1 honapja ellopták a steamem irtam üzit valvének de olyan hülyék hogy nem irnak vissza!!hOgy lehetne másképp visszaszerezni????pls segítsetek ha nem itt küldjetek e-amelt erre a címre: rudi.cafesolo@gmail.com
golyo1983 február 8. 20:22 3 hozzászólás 13327.
http://videosmart.hu/video/hogyan-szerezzuk-vissza-ellopott-steam-hozzaferesunket

ezt most találtam én is igy jártam lehet hogy segit
tibiraj123 február 8. 19:34 2 hozzászólás 15510.
sZIASZTOK ellopták a steam accountom már 1 hónapja kb. pls segítsetek vissza szerezni
flatline január 10. 12:40 183 hozzászólás 1741.
Válasz Kroken #67. hozzászólására
Hali !
Most már 4-5 napja nem tudok belépni a steam account-ba ! https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9730-WOCB-5497&l=english ezt irja ki :uncsi: .
Segítséget kérek vagy javaslatot .
Köszönöm
1. Emailes konfirmáció megvolt már és ha igen akkor kaptál bármiféle üzit arról, hogy megváltoztatták a jelszót?
2. Neked van csak hozzáférésed a fiókodhoz? (úgy értem mások is használják tudtoddal?)
Kroken január 8. 15:41 1 hozzászólás 20004.
Hali !
Most már 4-5 napja nem tudok belépni a steam account-ba ! https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9730-WOCB-5497&l=english ezt irja ki :uncsi: .
Segítséget kérek vagy javaslatot .
Köszönöm
_NTR 2011. december 23. 113 hozzászólás 2458.
Valaki segítsen 1-2 hete megváltoztattam a steam accom (emailjét) majd rá 2hétre ma porbálok belépni a user nevemmel meg jelszavammal és sikertelen belépés.(kiírta vki probált másik gépről bejelenkezni..) Vki vmi ötlet help? passwordot nem változtattam csak emailt... választ várok ide vagy esetleg email: nightcrawlerr@freemail.hu köszönöm
antisteam 2011. december 15. 1 hozzászólás 19930.
Válasz diesdog #64. hozzászólására
Sziasztok ! Ezzel gondolom nem mondok ujjat el lopták a steam-em 3 játékkal és csak azt szeretném kérdezni hogy lehet írni a steameseknek ??
Elöre is is köszi a válaszokat :mosoly:
gondolom sokan rájöttetek hogy a steam önmagában egy adathalász társaság. azt hiszitek egymástól lopják a játékosok a legtöbb accountot. nem. a steam generálja a problémát. szándékosan. igy ha 100 emberből csak 1 vegye meg újra a játékot már nyert. mivel egyre több ez az eset sokan amikor meglátják hogy steam-os a program leszarják. helyes ne dőljetek be nekik. akármilyen jelszót adsz meg kisbetű nagybetű szám stb náluk megjelenik. ha nem használod a fiókod akkor azt eladják másnak. ha irsz kapsz egyet persze másét. körbebaszásnak hívják.
diesdog 2011. december 2. 4 hozzászólás 11649.
Sziasztok ! Ezzel gondolom nem mondok ujjat el lopták a steam-em 3 játékkal és csak azt szeretném kérdezni hogy lehet írni a steameseknek ??
Elöre is is köszi a válaszokat :mosoly:
peterwagner 2011. november 26. 12 hozzászólás 7674.
Valaki segítsen pls!múlthéten lopták el a steamom 65 eredeti játékkal!35-cds nemtudok mit kezdeni vele,hova kel írnom vagy mit kell csinálnom?előre is köszi!
-RMK- 2011. augusztus 13. 571 hozzászólás 662.
ha megvan a CD kulcsotok akkor meg lehet oldani, csak írni kell a steamnek
RAFINÁLT
Chicarito88 2011. augusztus 12. 1 hozzászólás 19665.
Válasz Green15 #58. hozzászólására
Nekem ellopták a steamomat nem rég és egy nap alatt vissza szereztem ahogy ezen a honalpon van a leírásban... akinek kell segítség irjon privátba :)
szia! nekemis ellopták a steamom mert amikor beakartam lépni akkor nem engedett be de a jelszócserélővel sem tudok mit kezdeni mert az emailom sem lehet használlni most mit csinálljak?:/
HighBanan 2011. április 29. 1 hozzászólás 19449.
Sziasztok.
Feltörték Steamem és Vacbant kaptam rá :S .Most mit csináljak ? :S
Msn : paskazsolt@windowslive.com
zyx 2011. április 29. 6 hozzászólás 9986.
én nem szemétkedni akarok, de hogy a fenébe vagytok ilyen buták, hogy bedőltök ezeknek a szemétládáknak?
igaz.. nem nehéz mert nekem is volt már rá 4 alkalom, hogy próbálkoztak a szemetek..

A legdurvább eset az volt, amikor egy steam barátom, nevet váltott.. letiltotta a profilját és előadta magát, hogy ő steames.. sorsoltak, nevem és jelszavam adjam meg ő meg órán belül telepít általam választott 2 játékot.. beszéltem-beszéltem vele és oda lyukadtunk ki, hogy hazugságokat hord össze vissza.. amint rátértem a témára már kereste a kiskapukat, hogy meneküljön..

Akkor b*szta el az egészet amikor nem jött rá, hogy van olyan a jobb klikk után a névnél, hogy Aliasok megtekintése.. és láttam, hogy mi a volt neve.. emlékeztem.. és tudtam, hogy ki az..

Ne hagyjátok magatokat becsapni ilyen szemtelen emberek által...

(egyébként LKT néven fut leginkább a gyerek.. ő volt az egyik tolvaj)
Green15 2011. április 28. 4 hozzászólás 11629.
Nekem ellopták a steamomat nem rég és egy nap alatt vissza szereztem ahogy ezen a honalpon van a leírásban... akinek kell segítség irjon privátba :)
rericsi8 2011. április 28. 3 hozzászólás 13012.
nincs valami magyar steam társaság aminek magyarul megtudom írni a gondom mert hát ez a fórum nem sokat segít csak kitárom a bajaim de senki se segít
rericsi8 2011. április 28. 3 hozzászólás 13012.
szevasztok
lenyúlták a steamem vele eggyüt az e-mail címemet hogy még véletlen se tudjak semmit csinálni,aki tud léccives segitsen
bnc96 2011. február 21. 1 hozzászólás 19023.
Sziasztok!
Nekem most lopták el másodszor a steamem... Már küldtem nekik levelet de az a lényeg hogy azt szeretném elmondani hogy sikerült a kis nyomorék csórónak. Nem szoktam bedőlni a hülyeségeknek de ez nem a szokványos módszer és nagyon meglepődtem.
Ismertem a gyereket CS:S ből és fenn volt a friendek között. Mai napon rámír, hogy videót akar csinálni és a régi programja nem indul el és aztkérte nézzem meg nálam működik-e a program. Küldött egy linket hogy innen töltsem le 1 Mb az egész( valami ilyen random feltőltős oldal volt ahonnan rögtön törölhette a fájlt, it az oldal amin fenn volt: http://s1.toldacuccot.hu/) és hát mondom jó megcsinálom neki igazán nem nagy fáradság. Amint rákattintottam a letöltés gombra a steam rögtön ledobott és kiírta hogy végzetes hiba. Ezzel gondolom ő meg is szerezte a jelszavam és bekerült az accomba. Próbáltam még gyorsan visszalépni de olyanszinten kicsinálta a steamet hogy nem tudtam semmire rákattintani , le kellett törölnöm és újrarakni hogy bármit tudjak csinálni. Addigra visazont már lényegtelen volt ugyanis jött az e-mail hogy megváltoztatták az adatokat.
Szóval remélem más nem esik majd ebbe a hibába mint én és az bosszant hoyg ezt nem vártam mert egy szimpla fájlt kellett volna letölteni...
Remélem mindenki visszaszerzi az ellopott accountját és nem dől be még 1 ilyen trükknek sem.
Bnc
.Sunday. 2011. február 18. 1 hozzászólás 18508.
csá valaki van fent ellopták a steam em és most álapodtam meg velük hogy lopok helyete másikat de 5 öt kell és addig nem adják visza rendesen valakinek valami jo ötlet amedig tudom addig huzom az idöt PLS valaki segigitsen!
flatline 2011. február 4. 183 hozzászólás 1741.
Válasz Noob_Saibot #45. hozzászólására
Én most kaptam vissza az eredeti fiókomat, miután valaki lenyúlta. Sok gané ember van.
hát igen, a sok taknyos kiskrapek sajnálja a pénzt csére meg ilyesmire, így olcsóbb, vazze én komolyan mondom tökönszúrnám magam, ha valaki lenyúlná a steam fiókomat
Cici 2011. február 4. 1 hozzászólás 17999.
Válasz phenom #1. hozzászólására

Valaki segítsen pls!
Nem szeretnék minden topicot végigolvasni :(

A Valve rám se bagózik (nem bírnak visszaírni sem, pedig elküldtem nekik minden szükséges adatot)

Szeva! Ne számíts semmire!

Anno megvettem az antology-t de nem volt net ott ahol laktunk. Eltelt egy két év, elköltöztünk, lett net, próbálom felrakni és a dobozos bontatlan játékom seriálja nem müxik. Megvan a tok, a lemez a leírás a számla, minden, de ugye 3 hónapnál idősebb játéknál nem tudnak segíteni. most per pillanat van egy eredeti játékom amit azért vettem meg, mert tisztelem annyira a HL sorozatot, hogy pénzt adjak érte, és ott rohad a polcon, mert ráhugyoznak a fejemre. Biztos eladtam. Ja egy HL1 es serialt a játék megjelenése után 10 évvel. mindenki ilyet akar nem? Szóval esélytelen. Ennyit a steamről. Köszön szépen STEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyit azért hozzátennék, hogy arra nem veszik a fáradságot, hogy megnézzék, hogy a vásárlás előtt avgy után került felhasználásra a serial, vagy hogy a saját accountomban egyáltalán volt e regisztrálva.
paczy 2011. január 24. 1 hozzászólás 18957.
üdv, és akkor mi van ha vkinek nincs dobozos játéka, nekem pl ott van a mirror's edge, dead space, amit steam-en vettem, így nincs se doboz, se serial? akkor a "számláról" kell képet csinálni, amit a vásárlás után küldött a steam? nekem szerencsére megvan az accom, csak azért jó tisztában lenni az ilyenekkel ha egyszer mégis pórul járnék.
dave200 2011. január 22. 2 hozzászólás 14975.
kérlek segítsetek meg azzal hogy elkülditek azt a levelet az e-mailemre amit ti is küldtetek. nagyon megköszönném. az email címem:polyak.david@hotmail.com
dave200 2011. január 22. 2 hozzászólás 14975.
pls segítsetek nekem
ellopták az accountom és nem tudok belépni
ha valaki tud segíteni könyörgöm segítsen
mAESTRO. 2011. január 15. 280 hozzászólás 1272.
mostanában elég sok a lopás:( szerintem ha ennyit foglalkoztál vele és nem sikerült akkor nincs sok esély rá h sikerül visszaszerezned,de azért próbálkozz:) sikert;>
haribali97 2010. december 21. 1 hozzászólás 18852.
Sziasztok!
van egy olyan problémám, hogy pár hete lelopták a steam accom....ezt sikerült visszaszereznem és megváltoztattam a jelszavam.
ma játékból kidobott (call of duty black ops) és ezt írja: "Ezt a steam fiókot kikapcsolták."
nem csaltam, nem loptam, hanem megvettem drágán...
kérlek segítsetek nekem!
Előre is köszönöm, Üdv!
krisz1977 2010. december 10. 2 hozzászólás 14912.
Hálistennek ma énis viszakaptam az eredeti fiókomat.Igaz sok utánnajárás volt meg párszor bekellet küldeni a CD-kulcsot lefényképezve mert nem tetszet nekik, hogy szkenelve volt.
Noob_Saibot 2010. december 2. 1 hozzászólás 18801.
Én most kaptam vissza az eredeti fiókomat, miután valaki lenyúlta. Sok gané ember van.
krisz1977 2010. december 1. 2 hozzászólás 14912.
Sziasztok !
Az én Steam acountomat is ellopták pár napja és mikor megprobálok bejelentkezni akkor azt irja ki hogy már kikapcsolták ezt a felhasználo fiokot kikapcsolták. Csak az a legszebb benne, hogy pár napig nem játszottam vele,és mikor be akartam jelentkezni akkor azt irta ki ,hogy nem jó a jelszó.
Az lenne a kérdésem tudna-e valaki ebben segiteni,vagy hogyan lehetne viszaszerezni.
Elöre is köszönöm a segitségeteket.
Cygus 2010. november 28. 1 hozzászólás 18813.
Válasz wiza #42. hozzászólására
3 nappal ezelőtt (2010.11.21)ellopták a profilom meg írtam a levelet a supportteamnak (angolul úgy hogy annyit tudok angolul hogy yes szótárból)az oldalon található információk alapján ma kaptam vissza (2010.11.24) köszönöm az infót nagyon hálás vagyok..

Azért írom hogy másnak is van esélye ha jogos a sérelme kövessétek az oldalon található információkat .
Sziasztok!

Én ezt azt üzenetet kaptam ma:

VaIve Magyarorszagi SUPP0RT: Üdvözlöm, a Steam Automata Ellenőre több ip belépését jelezték ezen a steam accounton! Nagy valószínűséggel ez a felhasználói account meg lesz szűntetve a mai nap folyamán. Fellebbezéshez adja meg felhasználói adatait, bizonyítva ezzel az account az ön tulajdonában áll. Köszönjük, és a további kérdésekért kérem forduljon a www.steampowered.com -hoz.
Utóirat: Amennyiben nem fellebbez, az accountja törlésre kerül a mai nap folyamán

Nos ez elég durva nem?
Ilyen pofátlanul probálkozni lopni......
wiza 2010. november 24. 2 hozzászólás 14903.
Válasz ims-kobold #34. hozzászólására
Szevasztok nkemis elopták az accomat 26 000 volt a három játék és 6 napja semmi válasz
3 nappal ezelőtt (2010.11.21)ellopták a profilom meg írtam a levelet a supportteamnak (angolul úgy hogy annyit tudok angolul hogy yes szótárból)az oldalon található információk alapján ma kaptam vissza (2010.11.24) köszönöm az infót nagyon hálás vagyok..

Azért írom hogy másnak is van esélye ha jogos a sérelme kövessétek az oldalon található információkat .
Válasz zomgzerg #39. hozzászólására
Nem tudunk segíteni, ez egy magyar híroldal, nem hivatalos oldal.

A www.steampowered.com support részlegén tudnak segíteni.
msned mi?
vmi msn elérhetőséget tudsz mondani?

zomgzerg 2010. november 20. 832 hozzászólás 426.
Válasz kingtiger2222 #38. hozzászólására
Lécci segítsetekk már!
ellopták a steam accomat
vki masnt adjon meg!
Nem tudunk segíteni, ez egy magyar híroldal, nem hivatalos oldal.

A www.steampowered.com support részlegén tudnak segíteni.
Lécci segítsetekk már!
ellopták a steam accomat
vki masnt adjon meg!
ims-kobold 2010. november 19. 5 hozzászólás 10721.
Válasz ims-kobold #36. hozzászólására
nincs msn em
Please confirm your account by following the instructions in your welcome email. If you have not received the welcome email you can have it resent.

HALI IJENkor mivan eszt irja a steam nemtok vele mit kezdeni nemengedi hogy élyek a panaszomal
Válasz kingtiger2222 #35. hozzászólására
mi az msned?
nincs msn em
mi az msned?
Válasz kingtiger2222 #33. hozzászólására
PLS help
ellopták a steam accomat

segítssetek 20000Ft értékű játék volt a két call of duty

MSNem: bodoczky.laci@freemail.hu
Szevasztok nkemis elopták az accomat 26 000 volt a három játék és 6 napja semmi válasz
PLS help
ellopták a steam accomat

segítssetek 20000Ft értékű játék volt a két call of duty

MSNem: bodoczky.laci@freemail.hu
Donjani 2010. augusztus 7. 2 hozzászólás 14835.
szoval fénykpezem le a cd kulcsod és irjam fölé az accomat
?nembaj hogy nem a bozozos steamet vetem ?
Donjani 2010. augusztus 7. 2 hozzászólás 14835.
Hellosztok nekem annyi lenne a problémám hogy én csak a cd kulcsot vettem meg ne a doboz steamet és a cd kulcs van csak meg meg az account neve illyenkor mit lehet csinálni meg ha lefényképezem akkor a dobozt kell fényképezni de nekem az nincs csak cdkul amit vettem ?
flatline 2010. július 24. 183 hozzászólás 1741.
A lényeg az, hogy SOSE adjátok ki sem a fiókneveteket, SEM a kódotokat, tökmindegy, mire hivatkozik(nak) az átverő vagy átverők. A VALVE sosem kéri el a fiókadataitokat, sosem. És lehetőleg ne osszátok meg a fiókotokat másokkal, egyrészt azért, mert ezzel megszegitek a felhasználási feltételeket, másodszorra pedig azért, mert így megvan rá a veszély, h a fiókotok adatai olyan emberekhez vándorol, akik megváltoztatják azt.
zomgzerg 2010. július 12. 832 hozzászólás 426.
Válasz WuWuZeLa #28. hozzászólására
Sziasztok ellopták a steamem hogyan szerezhetném vissza?
support.steampowered.com oldalon kell angolul levélkét írni az ott leírtak szerint (hijacked account cikk)
WuWuZeLa 2010. július 12. 3 hozzászólás 12884.
Sziasztok ellopták a steamem hogyan szerezhetném vissza?
eyefinity 2010. június 12. 2 hozzászólás 14790.
Ilyen a szerencse :D
eyefinity 2010. június 12. 2 hozzászólás 14790.
Sziasztok!
Nekem is ellopták a steam accountomat írtam a valve-nak es 1 órán belül vállaszoltak is és vissza kaptam :P
Válasz Jenku #24. hozzászólására
kockaking94 Mi van akkor ha több járékod van? Akkor melyik játéknak a kódját kell beírni?
én csaj a originál box-ét adtam meg és kaptam egy új jelszót és gémeltem :)
Jenku 2010. április 27. 1 hozzászólás 18470.
kockaking94 Mi van akkor ha több járékod van? Akkor melyik játéknak a kódját kell beírni?
oKros 2010. április 6. 58 hozzászólás 3610.
Válasz p__csi #22. hozzászólására
cső. nem tudom mér hiszitek még mindig el az ieneket, h a magyar steam community tagja vagyok meg ienek. nincs olyan h magyar steam community. tőlem ma probálta meg ellopni ugyanezzel a szar dumával egy faszfej gyerek az accomat be s copyznám mer szánbalmas probálkozás volt...

/Community\Horváth Sándor.: Szervusz!
/Community\Horváth Sándor.: A magyar Steam Community munkatársa vagyok
[morden] koala: nem mondod
[morden] koala: én is
/Community\Horváth Sándor.: AKKOR A KURVA ANYÁD
/Community\Horváth Sándor. is now Offline.
hamar feladta...
hja XD
még jó h ismerjük 1mást mer ugyebár 1x-re kaptuk ezt "a hihetetlen ajánlatot"

Never tell your password to anyone.
/Community\Horváth Sándor.: Szervusz!
/Community\Horváth Sándor.: A magyar Steam Community munkatársa vagyok
öKrös ikszdé^^: szeva
/Community\Horváth Sándor.: Nyertesként sorsoltunk ki nyereményjátékunkon, 2. lettél
öKrös ikszdé^^: dájó nekem
/Community\Horváth Sándor.: az.
/Community\Horváth Sándor.: Nyertél 2 szabadon választható Steam játékot, csomagot
öKrös ikszdé^^: és gondolom kéne a pw meg ilyesmik h rá tudd tenni...
/Community\Horváth Sándor.: nem éppen.
/Community\Horváth Sándor.: Nem vagyok hacker.
/Community\Horváth Sándor.: De köszi a Bizalmat.
/Community\Horváth Sándor.: Nem is számítottam többre.
öKrös ikszdé^^: bocs ilyen vok nem bizok én má senkibe
öKrös ikszdé^^: ne vedd magadra
/Community\Horváth Sándor.: Akkor szevasz!
öKrös ikszdé^^: pá
/Community\Horváth Sándor.: ...
/Community\Horváth Sándor. is now Offline.