Offtopic - Sport
Létrehozva: 2009. augusztus 23. Kategória: 191 hozzászólásA sportfanatikusok gyűjtőhelye
http://techno.org/electronic-music-guide/music.swf
ez a francia válogatott eddig túlteljesít... 8-)
EDIT : erre gólt lőnek :D
-DEUTSCHLANDÜBERALLES!-
EDIT : erre gólt lőnek :D
-DEUTSCHLANDÜBERALLES!-
"mi a gecit keres egy pawa meg xplod szintű közismert cheater egy #1 teamben" - zoomzerg
Csehek elég faszán kipakiztak minket két különböző sportágban is 24 óra alatt, és hogy őszinte legyek egyik magyar csapat se érdemelte meg a továbbjutást a mutatott játék alapján, vicc amit csináltunk.
http://www.youtube.com/user/Devian7ube
4:0-ról kaptunk ki??? Hát az kemény...
Yesterday is a history, tomorrow is a mystery
Elég gáz volt sajnos, de ez van... :((
Mint minden szerencsejátékos, tudom mikor kell abbahagyni... SOHA!
Válasz Sanci #184. hozzászólására
Botrányos az egész... 4:0ról 5:6-t játszani...
De az a másik fele, hogy mennyire jelentéktelenek lehetünk, a bírók mindenféle gond nélkül nem adták meg lodi golját, majd csak sárgalappal díjazták az utolsó emberként gólhelyzetben lévő lodi lerántását, és a helyszínről nekem ugy tűnt, hogy az utolsó góljuk is gond nélkül visszafújható lett volna hisz a csatár kb ráfeküdt Balázsra, hogy ne tudjon védeni... A hazai pálya lejtet, csak a rossz irányba. Bár még ilyen játékvezetéssel is ki kellett volna vívni a továbbjutást egy ilyen első 25perc után.
De az a másik fele, hogy mennyire jelentéktelenek lehetünk, a bírók mindenféle gond nélkül nem adták meg lodi golját, majd csak sárgalappal díjazták az utolsó emberként gólhelyzetben lévő lodi lerántását, és a helyszínről nekem ugy tűnt, hogy az utolsó góljuk is gond nélkül visszafújható lett volna hisz a csatár kb ráfeküdt Balázsra, hogy ne tudjon védeni... A hazai pálya lejtet, csak a rossz irányba. Bár még ilyen játékvezetéssel is ki kellett volna vívni a továbbjutást egy ilyen első 25perc után.
én is kinn voltam,és valóban nem úgy húzott a hazai pálya ahogy kellett volna.Lódi gólja teljesen szabályos volt,2 labda is befért volna a gólvonal mögé,az utolsó góljuk meg kapustámadás(konkrétan direkt ráesett Balázsra a csávó és úgy kotorta be a labdát) volt.De Kozma sem volt elemében,ő is becsődölt elég rendesen,pedig nagy hangulat lett volna az olaszok ellen Debrecenben sajnálom:(
2 nap alatt 2szer kaptunk ki a csehektől...
2 nap alatt 2szer kaptunk ki a csehektől...
Sajnos a szlovák történelemkönyv elfogyott, de ha előfizet, máris elküldjük sms-ben.
Válasz vick #181. hozzászólására
igy kikapni..szánalmas..
Botrányos az egész... 4:0ról 5:6-t játszani...
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!"
csak az esport:mosoly:
am hajrá Vasutasok!
am hajrá Vasutasok!
intox[/]pixel`: te büdös csaló
Azért sajnálom, főleg így, hogy 4:0ról kapunk ki 5:6ra és még 39 másodperccel a vége előtt egyenlítettünk. :(
igy kikapni..szánalmas..
Sajnos a szlovák történelemkönyv elfogyott, de ha előfizet, máris elküldjük sms-ben.
Válasz ULTRAH #179. hozzászólására
nyalod?
reta-.- xD
Én egész éjjel űzöm az ipart te csak hozz egy italt ami reggelig kitart!!!
Válasz Moner #177. hozzászólására
teccet a kickflip to boardslide om???:D:D:D:D ^^
nyalod?
Hola
Válasz Sanci #176. hozzászólására
És mit müveltünk a Brazil2 azeri válogatott ellen...
Azt a meccset nyerni kellett volna,hányszor volt olyan hogy emberelőnyben vezettük rá a labdát a kapusra és maximum egy védőre?sokszor.Az utolsó passzok nem jöttek össze nagyon sokszor.A brazilok meg csak annyit adtak ki magukból amennyit kellett.Szombaton a cseheket meg kell verni és továbbjutunk.
Válasz ULTRAH #174. hozzászólására
nincs de lecsekkoltalak myvipen :D
teccet a kickflip to boardslide om???:D:D:D:D ^^
Válasz vick #169. hozzászólására
Mit művelunk a franciákkal uramisten...
És mit müveltünk a Brazil2 azeri válogatott ellen...
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!"
Válasz ULTRAH #174. hozzászólására
Aztakurvatatabánya:D te nagyon beteg vagy Josie:D:D Sportból meg csak a röpi amit aktívan űztem, de hobbi szinten jöhet a foci is:D
A szenilitás biztos jele, ha elfelejtjük befeje
Válasz Moner #173. hozzászólására
macikam neked foggalmad sincs adeszkazasrol ugye?:D
Hola
Válasz ULTRAH #172. hozzászólására
olli olli olli olli backflip olli
macikam neked foggalmad sincs adeszkazasrol ugye?:D
Válasz Moner #171. hozzászólására
sk8 or die!
olli olli olli olli backflip olli
Hola
sk8 or die!
Válasz vick #169. hozzászólására
első félidőben is szépen játszottunk, de azóta már szárnyalunk
camo krooked- vinidepu.- : kurva anyad te senki moligenyo
Válasz tupi #167. hozzászólására
nem .. nem azokra gondolok,direkt írtam hogy taylor,barneveld féle (jobb) darts :D
hát én nem tudom ki-kicsoda nem szoktam nézni, csak mikor kapcsolgatom a tv-t akkor szoktam látni, hogy megy a Sport 1 vagy 2-ön
Válasz GuardiaNz #165. hozzászólására
most az EuroSport-on megy Darts, nem tudom erre gondoltál e.
nem .. nem azokra gondolok,direkt írtam hogy taylor,barneveld féle (jobb) darts :D
"mi a gecit keres egy pawa meg xplod szintű közismert cheater egy #1 teamben" - zoomzerg
http://www.dartsonline.hu/ Darts döntő :P
/D/j4zz: kevés.
Válasz tupi #164. hozzászólására
én is arra gondoltam,csak hát mindig minden változik mostanság , főleg hogy itt a DigiTV :\
most az EuroSport-on megy Darts, nem tudom erre gondoltál e.
Válasz GuardiaNz #163. hozzászólására
sport 1-2 esetleg?
én is arra gondoltam,csak hát mindig minden változik mostanság , főleg hogy itt a DigiTV :\
Válasz tupi #162. hozzászólására
ui.: vki nem tudja ,hogy a Taylor,Barneveld féle Darts mikor lesz és hogy melyik csatorna fogja adni ? :]
sport 1-2 esetleg?
ui.: vki nem tudja ,hogy a Taylor,Barneveld féle Darts mikor lesz és hogy melyik csatorna fogja adni ? :]
Válasz tupi #160. hozzászólására
neeeeeeee :DDd
Pótor úr,
Válasz salak- #154. hozzászólására
na ez kb hihetetlen. Tudtam már régen is, hogy ez egy féreg, ez a Prokopp, de kb nem hittem volna hogy idáig le lehet süllyedni. Nem is értem, hogyan juthat egy edzőnek eszébe, hogy úgy akarja elkerülni a vereséget, hogy bemegy a pályára és szándékosan összeütközik az ellenfél játékosával. Minimum pontlevonással vagy kizárással büntetném az EHF helyében a csapatot, ezt a majmot meg eltiltanám jópár évre. Felháborító. Ja és állítólag beférkőzött az igazgatóságba is, és kb a kezében van a nemzetközi szövetség. Kb nem fog kapni csak pénzbüntetést, de az a világ szégyene lenne. Pénze meg van elég... az nem is büntetés.
Pofátlanság, szégyen.
Pofátlanság, szégyen.
erre szavakat sem lehet találni, el kell tiltani...
MOCSKOS egy dolog volt
MOCSKOS egy dolog volt
*DEAD* MYM|KF3 : get cancer and die *DEAD* MYM|KF3 : please
Válasz salak- #154. hozzászólására
na ez kb hihetetlen. Tudtam már régen is, hogy ez egy féreg, ez a Prokopp, de kb nem hittem volna hogy idáig le lehet süllyedni. Nem is értem, hogyan juthat egy edzőnek eszébe, hogy úgy akarja elkerülni a vereséget, hogy bemegy a pályára és szándékosan összeütközik az ellenfél játékosával. Minimum pontlevonással vagy kizárással büntetném az EHF helyében a csapatot, ezt a majmot meg eltiltanám jópár évre. Felháborító. Ja és állítólag beférkőzött az igazgatóságba is, és kb a kezében van a nemzetközi szövetség. Kb nem fog kapni csak pénzbüntetést, de az a világ szégyene lenne. Pénze meg van elég... az nem is büntetés.
Pofátlanság, szégyen.
Pofátlanság, szégyen.
:D hat ezt en is neztem. no comment. de tenyleg. nem is tudom mit csinalnek az ellenfel helyeben, egyebkent szerintem 7 meteres-t kellett volna itelni a Metznek... ez dontotte el a meccset. szanalmas az a tag:D
Válasz salak- #156. hozzászólására
A spanyolokat valóban kihagytam, de az Ajaxot nem, mivel az az Ajax lett a később Milan alapja (Gullit, Rijkaard, Van Basten) +Kluivert (Barca) + Bergkamp (Arsenal) + Davids (Juventus) :) De igazad van. Talán 2010-ben összejön végre a hollandoknak, és ehhez még mi is hozzájárulhatunk mert elleünk játszák az utolsó VB felkészülési meccsüket 2010 junius 5-én Amszterdamban:)
hat meg a Cruyff idoszakban az Ajax volt az elso csapat amelyik a Totalis futtballt alkalmazta. O toluk lett lekoppincsolva a kesobbiekben. a 90-es evekbeli ajax is ezt csinalta. Uh... micsoda nagy nevek jatszottak regen ott, hihetetlen. Sajnalom, hogy szerencsetlenek nem tudtak megtartani a jo jatekosokat, mert ok tenyleg oriasi magassagokba emelhettek volna az Ajaxot a 90 es evekben... :\
Válasz mal1 #155. hozzászólására
na meg a regi ajax is =) Amugy sztem a spanyolok is marha szep focit jatszanak, csori hollandoknak meg semmi nem sikerul a nagy tornakon... sajnalom oket, kijarna mar nekik 1 szep siker. amilyen utanpotlas naluk van, meg amennyit belefektetnek a fociba siman megerdemelnenek mar 1 nagy torna gyozelmet vagy legalabb 1 dontot.
A spanyolokat valóban kihagytam, de az Ajaxot nem, mivel az az Ajax lett a később Milan alapja (Gullit, Rijkaard, Van Basten) +Kluivert (Barca) + Bergkamp (Arsenal) + Davids (Juventus) :) De igazad van. Talán 2010-ben összejön végre a hollandoknak, és ehhez még mi is hozzájárulhatunk mert elleünk játszák az utolsó VB felkészülési meccsüket 2010 junius 5-én Amszterdamban:)
Válasz salak- #153. hozzászólására
Hát idén valóban jobb valamivel, mint tavaly, mondjuk annál nem is nehezbb :). Olyan labdákat kap folyamatosan, Fabregastól, Arshavintól, Van Persietől, hogy elképesztő és a legnagyobb ziccereket is képes elbohóckodni. Sajnos szerintem sosem lesz belőle klasszis csatár, még Adebayort is jobb képességűnek tartom, persze szigorúan játéktudás szempontjából. Henry, Bergkamp, Van persie szintű pedig esélytelen hogy legyen. De még van benne tartalék valóban, csak próbálna állandóan cselezgeti, menjen fel a szögletnél és fejelje be :)
Hát én a látványos támadófoci híve vagyok és kehet, hogy nem túl jó eredményességi szempontból hosszú távon, ha minden meccsen 100%-ot nyújtasz, de szurkolóként és nézőként ez a legvonzóbb szerintem. Ez a totális futball, ezt játszotta az Aranycsapat is, no meg a '90-es évek középen Milan-ja és a mostani Barca is. Voruit Oranje! :)
Hát én a látványos támadófoci híve vagyok és kehet, hogy nem túl jó eredményességi szempontból hosszú távon, ha minden meccsen 100%-ot nyújtasz, de szurkolóként és nézőként ez a legvonzóbb szerintem. Ez a totális futball, ezt játszotta az Aranycsapat is, no meg a '90-es évek középen Milan-ja és a mostani Barca is. Voruit Oranje! :)
na meg a regi ajax is =) Amugy sztem a spanyolok is marha szep focit jatszanak, csori hollandoknak meg semmi nem sikerul a nagy tornakon... sajnalom oket, kijarna mar nekik 1 szep siker. amilyen utanpotlas naluk van, meg amennyit belefektetnek a fociba siman megerdemelnenek mar 1 nagy torna gyozelmet vagy legalabb 1 dontot.
Pofátlanság, szégyen.
Pofátlanság, szégyen.
Válasz n0n4m3 #152. hozzászólására
Bendtneren kivül sztem mindki tudja hogy nem egy labda zsonglör, egyébként amit lőtt a portugáloknak + a szerdai pool elleni gólja tényleg szép volt. Tavaly kb 10 zicerből 9et kihagyott, sztem nem lenne egy rossz játékos, talan még azt is megkockáztatom hogy Arsenal szintű is lehetne ha a helyzeteit kihasználja. Magassága megvan hogy jo erő csatár legyen csak sajnos azok a fárnya helyzeteket nem tudja berugni...
btw nem tudom miért csodálkozik hogy Wenger a szélre rakja mikor középen olyanokat lehet játszatni mint Eduardo vagy van Persie
hollandokban én azt veszem észre hogy sokat kiadnak magukból a csoport meccseken, talan többet mint amennyi kéne. Igaz ettől lesz ilyen látványos a játékuk, de egy tornán főleg vb/eb sose jo omen ha csoportmeccsek alatt teletomod az ellenfél hálóját
btw nem tudom miért csodálkozik hogy Wenger a szélre rakja mikor középen olyanokat lehet játszatni mint Eduardo vagy van Persie
hollandokban én azt veszem észre hogy sokat kiadnak magukból a csoport meccseken, talan többet mint amennyi kéne. Igaz ettől lesz ilyen látványos a játékuk, de egy tornán főleg vb/eb sose jo omen ha csoportmeccsek alatt teletomod az ellenfél hálóját
Hát idén valóban jobb valamivel, mint tavaly, mondjuk annál nem is nehezbb :). Olyan labdákat kap folyamatosan, Fabregastól, Arshavintól, Van Persietől, hogy elképesztő és a legnagyobb ziccereket is képes elbohóckodni. Sajnos szerintem sosem lesz belőle klasszis csatár, még Adebayort is jobb képességűnek tartom, persze szigorúan játéktudás szempontjából. Henry, Bergkamp, Van persie szintű pedig esélytelen hogy legyen. De még van benne tartalék valóban, csak próbálna állandóan cselezgeti, menjen fel a szögletnél és fejelje be :)
Válasz salak- #146. hozzászólására
Jah, meg lehetett volna az a 3-1, volt hozzá helyzet, de így is szép volt, a gólok meg ++ :) Hétvégén nagyon kell a 3 pont, bár inkább lenne fordítva, mint tavaly és nyernénk bajnokságot rangadók nélkül.. Hát legutóbb sajnos nem sikerült megfordítani a meccset úgy, mint a Standard ellen Belgiumban, de nem kénbe mindig 0-2-ről indítani. Csak Bendtnernek valaki árulja már el, hogy nem tud focizni :D
2010. június 5 meg Hollandia-Magyarország Amszterdamban. Valószínűleg kapunk egy négyest, mert szerintem a hollandoké a legszebb és leghatékonyabb támadófoci még mindig Európában, de talán a világon is, ezért is szurkolok nekik. Csak végre egyszer ne szarnának el egy meccset egy vb-n az egyenes kieséses rendszerben ami mi att kiesnek, pedig kb a játék alapján topfavoritok lennének az döntőre. lásd 1998 vs brazilok, 2000 vs olaszok, 2006 vs oroszok. Erre a holland magyarra amúgy kajak ki kéne menni!
2010. június 5 meg Hollandia-Magyarország Amszterdamban. Valószínűleg kapunk egy négyest, mert szerintem a hollandoké a legszebb és leghatékonyabb támadófoci még mindig Európában, de talán a világon is, ezért is szurkolok nekik. Csak végre egyszer ne szarnának el egy meccset egy vb-n az egyenes kieséses rendszerben ami mi att kiesnek, pedig kb a játék alapján topfavoritok lennének az döntőre. lásd 1998 vs brazilok, 2000 vs olaszok, 2006 vs oroszok. Erre a holland magyarra amúgy kajak ki kéne menni!
Bendtneren kivül sztem mindki tudja hogy nem egy labda zsonglör, egyébként amit lőtt a portugáloknak + a szerdai pool elleni gólja tényleg szép volt. Tavaly kb 10 zicerből 9et kihagyott, sztem nem lenne egy rossz játékos, talan még azt is megkockáztatom hogy Arsenal szintű is lehetne ha a helyzeteit kihasználja. Magassága megvan hogy jo erő csatár legyen csak sajnos azok a fárnya helyzeteket nem tudja berugni...
Válasz tupi #147. hozzászólására
Salak és mit szólsz a Milanhoz ? :|
Liverpool meccs jó volt , a Juve parádézott :)
5-1 nagy meccs volt
Credere Obbedire Combattere !
Válasz Mildzsu. #149. hozzászólására
ne nyalj:D
mi van Gjon ?: D ma dupla , tegnap tripla .. :D
Mit szólsz ahhoz hogy megnőtt a strandlabdák eladása? ;]
Mit szólsz ahhoz hogy megnőtt a strandlabdák eladása? ;]
I'm in Miami Bitch.
I'm in Miami Bitch.
Válasz salak- #146. hozzászólására
Jah, meg lehetett volna az a 3-1, volt hozzá helyzet, de így is szép volt, a gólok meg ++ :) Hétvégén nagyon kell a 3 pont, bár inkább lenne fordítva, mint tavaly és nyernénk bajnokságot rangadók nélkül.. Hát legutóbb sajnos nem sikerült megfordítani a meccset úgy, mint a Standard ellen Belgiumban, de nem kénbe mindig 0-2-ről indítani. Csak Bendtnernek valaki árulja már el, hogy nem tud focizni :D
Válasz n0n4m3 #145. hozzászólására
majdnem bejött, de igy is szép volt!
hétvégi rangadó: azért most már vkit meg kéne verni aki a táblázázat elején van, mert szép a meccsenkénti 3as rugott gól átlag, de rangadót nem nagyon nyertünk még (igaz nem a rangadókon nyered meg a bajnokságot lsd. tavalyi idény) :(
+ hétvégi 2-2ről nem is beszélve, a végén már kajak megörültem hogy nem tudjuk hozni a mecccset 0-2ről az utcsó elötti ellen....
GO GUNNERS!!!
hétvégi rangadó: azért most már vkit meg kéne verni aki a táblázázat elején van, mert szép a meccsenkénti 3as rugott gól átlag, de rangadót nem nagyon nyertünk még (igaz nem a rangadókon nyered meg a bajnokságot lsd. tavalyi idény) :(
+ hétvégi 2-2ről nem is beszélve, a végén már kajak megörültem hogy nem tudjuk hozni a mecccset 0-2ről az utcsó elötti ellen....
GO GUNNERS!!!
Válasz salak- #143. hozzászólására
Hazaküldjük a vörösöket egy 3-1-el :) Hétvégén pedig Arsenal-Tottenham!
majdnem bejött, de igy is szép volt!
GO GUNNERS!!!
GO GUNNERS!!!
Válasz Sanci #130. hozzászólására
Nem rossz, de ez durvább:D
http://www.pixter.hu/video?id=15776
http://www.pixter.hu/video?id=15776
bazdmeg :D
High vagyok , és szupersztár .
Válasz tupi #139. hozzászólására
lassan Arsenal-Liverpool - nézni kell :)
#129 Most ez csak kamu vagy tényleg igaz? :D
#129 Most ez csak kamu vagy tényleg igaz? :D
Hazaküldjük a vörösöket egy 3-1-el :) Hétvégén pedig Arsenal-Tottenham!
Válasz tupi #141. hozzászólására
nem kellett felrúgni őket , maguktól is milyen hasast nyomtak : D
xD van benne valami:)

Age of Empireshttp://aoe.rts.hu/
Battlefieldhttp://www.battlefield.hu/
Call of Dutyhttp://www.cod.hu/
Counter-Strikehttp://www.counter-strike.hu/
DOTAhttp://dota.rts.hu/
Half-Lifehttp://www.half-life.hu/
League of Legendshttp://lol.rts.hu/
Need for Speedhttp://www.nfs.hu/
StarCrafthttp://sc.rts.hu/