Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Bugreport

Létrehozva: 2009. augusztus 23. Létrehozta: CyClotroniC Kategória: 513 hozzászólás

Valami bugot találtál az oldalon? Írd meg itt, és mi kijavítjuk!

Drang április 21. 01:21 2315 hozzászólás 109.
Válasz Rhyn #512. hozzászólására
"Szerinted a(z) ROCK (2.00) nyeri a Magyar Kupa Battlefield 3 , pedig eSuba (3.00) nyerte.5000.00 kreditet vesztettél"

eSuba indult magyar BF3 kupán? Több szempontból is érdekes..
Helló!

Ez felettébb érdekes, ugyanis nem is volt ilyen fogadás valahogy bebugzott. Utánanézünk, köszi.
Drang over and out!
Rhyn április 20. 13:46 164 hozzászólás 1893.
"Szerinted a(z) ROCK (2.00) nyeri a Magyar Kupa Battlefield 3 , pedig eSuba (3.00) nyerte.5000.00 kreditet vesztettél"

eSuba indult magyar BF3 kupán? Több szempontból is érdekes..
Paul-bf1942 2011. december 21. 14 hozzászólás 7186.
Borzasztó hogy senki nem szól annak a szerencsétlennek aki hírleveleket küld hogy valaki valamit nagyon elnyan-nyanott. De a legrosszabb az egészben hogy már 1 éve ilyen leveleket küld, effektive értelmezhetetlen az egész, és senki nem szól neki..
http://ls-clan.atw.hu/battlefield_hu_level.png
ViBE 2011. december 7. 2940 hozzászólás 71.

ez nyilván nem reális, tekintve, hogy 7.-e van.
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!
Pene 2011. december 2. 6920 hozzászólás 10.
Válasz keba. #508. hozzászólására
Sziasztok a minap , szerettem volna Blogban közölni egy kis információt Dreamhack Winterrel kapcsolatban blogként , és azt tapasztaltam amikor megírtam a szöveget és késznek találtam a blogot ... rámentem a mentésre ... mintha töltött volna valamit , de azonban ugyan arra az oldalra dobott vissza ahová írtam !

Nézzétek meg légyszives köszönöm !
másnak megy, ahogy látom, ergo a hiba a te "késszülékedben van". lehet, hogy olyat akartál felvinni a rendszerbe, amit nem lehet.
http://techno.org/electronic-music-guide/music.swf
keba. 2011. november 25. 657 hozzászólás 545.
Sziasztok a minap , szerettem volna Blogban közölni egy kis információt Dreamhack Winterrel kapcsolatban blogként , és azt tapasztaltam amikor megírtam a szöveget és késznek találtam a blogot ... rámentem a mentésre ... mintha töltött volna valamit , de azonban ugyan arra az oldalra dobott vissza ahová írtam !

Nézzétek meg légyszives köszönöm !
xxKakaduxx 2011. november 12. 32 hozzászólás 4974.
Kb. 3 hónapja inaktiváltam a fiókomat és most a bf3 megjelenésével, gondoltam, hogy újra aktiválom és részt veszek az oldal "életében", de nem sikerült. Hiába kérte új jelszót, illetve nem tudtam újra regisztrálni sem, mert már létező e-mail címet ír. Most csináltam egy másik mail címet, hogy segítséget tudjak kérni, illetve jelezni ezt a problémát.
Válasz defcon #503. hozzászólására
Nekem is csak akkor mutatja ha egy topic-nál replyznek rám (tehát blogoknál, klánhírnél, híreknél nem). Nem tudom hogy böngésző miatt e ilyen (chrome) vagy az oldal motorja hibás.
A másik pedig (gondolom ha kitörölnek egy HSZ-t) a következőt úgy folytatja, mint ha a kitörölt ott lenne (nem sorszámozza át). Nem túl idegesítő mert mutatja hogy mire válaszolt kicsoda, de azért mégis csak egy hiba.

A legnagyobb BUG pedig az, hogy egy olyan ember sem olvassa el ezeket a hozzászólásokat, aki továbbjuttatná az oldal karbantartóihoz. : )
szerintem az a jobb, ha mondjuk törölnek egy hszt akkor az utána lévő nem kapja meg a törölt számát, hanem megy tovább.
csirip-csirip
-CARSON- 2011. október 17. 723 hozzászólás 503.
Válasz -zsolna- #504. hozzászólására
azt vágom te hülye,de az bug fordulj máshoz. vagy ez a szaros topic vagy blog miatt nem kapod meg
O.O Szerintem ez a topic pont azért van, hogy leírjam mi a gond..

#503 : +
-zsolna- 2011. október 17. 1960 hozzászólás 143.
Válasz -CARSON- #502. hozzászólására
-.-" Ez a baj, hogy nekem nem írja te zseni..
azt vágom te hülye,de az bug fordulj máshoz. vagy ez a szaros topic vagy blog miatt nem kapod meg
Míg én 8 élű késsel vágom az utat a hitetlenek százan száz felé futnak
defcon 2011. október 17. 2787 hozzászólás 76.
Válasz -CARSON- #497. hozzászólására
Nekem rendszeresen nem jelzi, hogy valaki írt-e választ, vagy a kommentemre reagáltak-e. Valaki tudja mitől lehet?
Nekem is csak akkor mutatja ha egy topic-nál replyznek rám (tehát blogoknál, klánhírnél, híreknél nem). Nem tudom hogy böngésző miatt e ilyen (chrome) vagy az oldal motorja hibás.
A másik pedig (gondolom ha kitörölnek egy HSZ-t) a következőt úgy folytatja, mint ha a kitörölt ott lenne (nem sorszámozza át). Nem túl idegesítő mert mutatja hogy mire válaszolt kicsoda, de azért mégis csak egy hiba.

A legnagyobb BUG pedig az, hogy egy olyan ember sem olvassa el ezeket a hozzászólásokat, aki továbbjuttatná az oldal karbantartóihoz. : )
internazionale giocatore
Válasz -zsolna- #501. hozzászólására
Akkor nem tudom,pedig szerintem az arra való,hogy kiirja : (1 új)
-.-" Ez a baj, hogy nekem nem írja te zseni..
-zsolna- 2011. október 17. 1960 hozzászólás 143.
Válasz -CARSON- #500. hozzászólására
De nem mutatja tudod, hogy (1 új!) pirossal..és így meg se nézem..
Akkor nem tudom,pedig szerintem az arra való,hogy kiirja : (1 új)
Válasz -zsolna- #499. hozzászólására
Felhasználói oldal->Üzenetek
De nem mutatja tudod, hogy (1 új!) pirossal..és így meg se nézem..
-zsolna- 2011. október 16. 1960 hozzászólás 143.
Válasz -CARSON- #497. hozzászólására
Nekem rendszeresen nem jelzi, hogy valaki írt-e választ, vagy a kommentemre reagáltak-e. Valaki tudja mitől lehet?
Felhasználói oldal->Üzenetek
hEX- 2011. október 16. 1381 hozzászólás 239.
defcon itt van az oldalon ! legnagyobb bug
KIRÁJ VAGYOK
-CARSON- 2011. október 16. 723 hozzászólás 503.
B3rger 2011. október 16. 39 hozzászólás 4508.
Válasz inFected-Macro_R #495. hozzászólására
Sajnos ez így van, ez a probléma már hónapok óta fenn áll, nem te vagy az első aki már replikált ezért a hibáért és nem is az utolsó. Meg hogy ha törölsz valakit a csapatból akkor valami 9 jegyű számsort ír ki, hogy annyian vannak a csapatnál. Ideje lenne már kijavítani ezeket az aprónak tűnő hibákat!!!
Hónapok óta? Az szép...
Válasz B3rger #494. hozzászólására
Hali,a csapatom adatlapján azt jelzi az oldal,hogy 2 tag van,ugyanakkor 14-en vagyunk benne...
Sajnos ez így van, ez a probléma már hónapok óta fenn áll, nem te vagy az első aki már replikált ezért a hibáért és nem is az utolsó. Meg hogy ha törölsz valakit a csapatból akkor valami 9 jegyű számsort ír ki, hogy annyian vannak a csapatnál. Ideje lenne már kijavítani ezeket az aprónak tűnő hibákat!!!
B3rger 2011. október 11. 39 hozzászólás 4508.
Hali,a csapatom adatlapján azt jelzi az oldal,hogy 2 tag van,ugyanakkor 14-en vagyunk benne...
ErdelyMusic 2011. szeptember 24. 77 hozzászólás 3111.
hallod ez nekem is betött :D
JimMorrison723 2011. szeptember 8. 435 hozzászólás 860.
Írjatok, egy hozászólást, amiben van smiley, majd miután elküldtétek nyomjátok meg a szerkesztés gombot. Voilá !
:mosoly: - helyett:
[img]http://static.ogc.hu/images/smiley/smile.png" alt="">
lesz
csirip-csirip
qpac 2011. augusztus 31. 149 hozzászólás 2024.
Az oldal használhatatlan Opera 11.50-ben (nem tudok hozzászólni, fülek között váltogatni, és az oldal sem töltődik be teljesen.)
HappyScout 2011. július 23. 8 hozzászólás 9005.
Indusstrial Festivizer sapka azt hiszem a blu csapatban a sapka fehér színű teljesen....
nekem a fogadás bugos, legalábbis az volt, amelyikre rányomtam mindig az ellentétesre rakta-.-.
ViBE 2011. május 15. 2940 hozzászólás 71.
még mindig ott tartok, hogy egy ideje nem érkezik értesítés e-mail címre. reply-re pld. igen és privátra, de a mumble szobám többször is úgy járt le, hogy egy ideje nem értesít az oldal.
Saman. 2011. május 15. 140 hozzászólás 2124.
Üdv. nekem a problémám nem tudom megváltoztatni a fórum aláírásom.
http://www.neobux.com/?r=samanking93
Norbi____ 2011. február 11. 131 hozzászólás 2233.
Hello nekem volna egy olyan problémám hogy ha kitöltőm a profilomba a "Magamról" részt és elmentem akkor nem menti el csak a legelső sort. Köszönöm a választ előre is!!

További szép napot!
Skyress.. 2011. január 21. 2116 hozzászólás 126.
Válasz moli- #482. hozzászólására
http://www.counter-strike.hu/topic/3691/UJ_SZERVER

csak nekem hoz be azonnal ugyanabban az ablakban egy reklám-bannert egy bizonyos "ragadozo" szerverről? ha igen, valószínűleg egy komment valamiféle javascriptet tartalmaz, vagy én nem tudom.
Nálam is be hozza
olle 2011. január 21. 2162 hozzászólás 121.

csak nekem hoz be azonnal ugyanabban az ablakban egy reklám-bannert egy bizonyos "ragadozo" szerverről? ha igen, valószínűleg egy komment valamiféle javascriptet tartalmaz, vagy én nem tudom.
+
Haver, ez az internet dolog egy nagy szar. Komolyan nem vágom. Kibaszott millió kölyök baszakszik itt össze-vissza a billentyűzetével, meg panaszkodnak mindenről. Rinyál, hogy mi megy a tévében, meg ilyen hülyeségek. Seggarcok.
pirE 2011. január 21. 720 hozzászólás 506.

nálam is így van :|
moli- 2011. január 21. 1876 hozzászólás 152.

camo krooked- vinidepu.- : kurva anyad te senki moligenyo
moli- 2011. január 7. 1876 hozzászólás 152.
Válasz moli- #476. hozzászólására
az imént kaptam egy levelet az OGC-től az év battlefield oldal szavazással kapcsolatban, de nem tudom megnyitni. ha rákattintok, szimplán visszadob a beérkezett üzenetekhez (ha új ablakba próbálom bemásolni a levél linkjét, akkor is).
javítva, köszöntem szépen
zomgzerg 2011. január 7. 832 hozzászólás 426.
na már itt is ez az év oldala szavazás
szinte minden fórumon/oldalon belefutok annyira spammelik
csak nem bf3 betázhatnak a szerkesztők ha nyernek? :D
az imént kaptam egy levelet az OGC-től az év battlefield oldal szavazással kapcsolatban, de nem tudom megnyitni. ha rákattintok, szimplán visszadob a beérkezett üzenetekhez (ha új ablakba próbálom bemásolni a levél linkjét, akkor is).
replyzni tudok rá, törölni viszont ugyancsak nem tudom, visszadob a beérkezett üzenetekhez.
animal. 2011. január 7. 910 hozzászólás 388.
Válasz ghst_ #477. hozzászólására
Nekem is nyugi.
nekem is.
ghst_ 2011. január 7. 1858 hozzászólás 155.
Nekem is nyugi.
-romanetpak1-
Moner 2010. december 13. 597 hozzászólás 622.
Ki a fa***m az a Ramona?:D
Én egész éjjel űzöm az ipart te csak hozz egy italt ami reggelig kitart!!!
ViBE 2010. december 13. 2940 hozzászólás 71.
Válasz tixx #473. hozzászólására
én se, MEG AKAROM NÉZNI A PROFILOM, erre azt mondja , hogy RAMONA VAGYOK!!!
ezt nem éljük túl :DDD
tixx 2010. december 12. 1119 hozzászólás 304.
Válasz ViBE #472. hozzászólására
ÉN NEM AKAROK RAMONA MARADNI! :DDD
én se, MEG AKAROM NÉZNI A PROFILOM, erre azt mondja , hogy RAMONA VAGYOK!!!
"... kis játékos kis arc, nagy-jó játékos nagy arc, nagyobb-jobb játékos extravagáns arc, DSt extrajátékos, tehát extravagáns extra arc" =DD
ViBE 2010. december 12. 2940 hozzászólás 71.
Válasz tixx #471. hozzászólására
-boE- = ramona =DDDDDD meg mindenki más, tetszik :D
ÉN NEM AKAROK RAMONA MARADNI! :DDD
tixx 2010. december 12. 1119 hozzászólás 304.
Válasz -boE- #470. hozzászólására
RAMONA FTW:D
-boE- = ramona =DDDDDD meg mindenki más, tetszik :D
"... kis játékos kis arc, nagy-jó játékos nagy arc, nagyobb-jobb játékos extravagáns arc, DSt extrajátékos, tehát extravagáns extra arc" =DD
-boE- 2010. december 12. 3587 hozzászólás 48.
RAMONA FTW:D
összekólázott ruhák lógnak a fregolin
-ako- 2010. december 12. 2447 hozzászólás 99.
Válasz .zOrbaisKAs #468. hozzászólására
Nem tom ez mi volt de rá kattintottam az emberke nickjére és egy másik emberkét hozott be.
Nektek is valami Ramónat hoz be?:D
+
jo
.zOrbaisKAs 2010. december 12. 1679 hozzászólás 180.
Nem tom ez mi volt de rá kattintottam az emberke nickjére és egy másik emberkét hozott be.
Nektek is valami Ramónat hoz be?:D
BANCi_bye 2010. november 26. 6071 hozzászólás 13.
Képfeltöltés fail:

(valamint ekkor még feldob egy "[object Object]" szöveget tartalmazó Error ablakot)
r0xen: "...te faszlow senki olyan cshut kapsz anyád meg irigyli irjál cshut video... "
PAN1gLoRd 2010. július 15. 755 hozzászólás 475.
de javítsák már ki...
ZbkShit 2010. július 15. 96 hozzászólás 2739.
nekem csak annyi hogy nem jelentkeztem 1 klánba se, és ha a Hírek-re, Blog-ra, Klánhír-re megyek csak akkor jelzi hogy "jelenleg a Rising Sun csapatba jelentkeztél."
olle 2010. július 15. 2162 hozzászólás 121.
Válasz PAN1gLoRd #463. hozzászólására
nemtudok klánhírt csinálni...
http://noob.hu/2010/07/15/klanhirbug.jpg itt van,enyém és a toxi oldala.
kérlek segítsetek!
nekem is ez van :S
Haver, ez az internet dolog egy nagy szar. Komolyan nem vágom. Kibaszott millió kölyök baszakszik itt össze-vissza a billentyűzetével, meg panaszkodnak mindenről. Rinyál, hogy mi megy a tévében, meg ilyen hülyeségek. Seggarcok.