Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Hl2 mod tutorial

Létrehozva: 2009. augusztus 26. Létrehozta: Breeze0329 Kategória: HL2 8 hozzászólás

Csá all valaki pls irna nekem 1 tutorialt Half Life 2 hogy hogy rakjak be mod ot illetve hogy lehet e non steamen jáccani előre is thx!

marcus15 2009. november 8. 218 hozzászólás 1511.
Válasz HungaryFox #7. hozzászólására
üdv mindenkinek!

nekem is ugyanez a gondom

a saját játékaim menü pontben nem jelennek meg a modok, azonban mindenki másnál akihez felraktam, ott igen
steam 1000 féle változata 1000 féle helyről lett kipróbálva és mindegyiknél ugyanaz, a mappának is az a neve és minden jól van megcsinálva, de mégsem
Nincs több ötletem mivel ilyesmire nemigen volt tapasztalatom, olyat kéne megpróbálni hogy felrakni olyan modot pl.: Minerva ami rak ki az Asztalra ikont és az asztalon lévő ikonnal megpróbálni elindítani hogy egyáltalán a Steam kliens felismeri-e.
Wake up Mr.Freeman, wake up and smell the ashes!
HungaryFox 2009. november 6. 3 hozzászólás 12385.
üdv mindenkinek!

nekem is ugyanez a gondom

a saját játékaim menü pontben nem jelennek meg a modok, azonban mindenki másnál akihez felraktam, ott igen
steam 1000 féle változata 1000 féle helyről lett kipróbálva és mindegyiknél ugyanaz, a mappának is az a neve és minden jól van megcsinálva, de mégsem
marcus15 2009. október 31. 218 hozzászólás 1511.
Válasz tiki-taka #5. hozzászólására
Úgy érted szedjek le egy másik steam-et és arra telepítsem? Vagy ununistall minden és rakjam újra a gyári korngon lévő steam-re?
Hát vagy próbáld meg az originált amit játékhoz kaptál vagy szedj le egy másik Steam klienst mert szerintem a klienseddel lessz probléma.
tiki-taka 2009. október 29. 52 hozzászólás 3740.
Válasz marcus15 #4. hozzászólására
Szerintem próbálj lehúzni egy másik Steam klienst, nincs más ötletem.
Úgy érted szedjek le egy másik steam-et és arra telepítsem? Vagy ununistall minden és rakjam újra a gyári korngon lévő steam-re?
marcus15 2009. október 29. 218 hozzászólás 1511.
Válasz tiki-taka #3. hozzászólására
És akkor mi a helyzet, ha minden meg van a modhoz és még se látom még a lsitában se?
Szerintem próbálj lehúzni egy másik Steam klienst, nincs más ötletem.
tiki-taka 2009. október 27. 52 hozzászólás 3740.
És akkor mi a helyzet, ha minden meg van a modhoz és még se látom még a lsitában se?
rocker 2009. október 26. 454 hozzászólás 807.
Az előbbi hozzászólás helytálló, de némelyik modnak egyéb követelményei is vannak pl source SDK, vagy a HL2 mellé más játék (pl CS source, Portal)
Csaba005 2009. október 26. 40 hozzászólás 4283.
modot (amenyiben nincs telepítője) úgy tudsz felrakni h a steam/steamapps/sourcemods mapába bemásolod mappástúl a modot(miután kicsomagoltad) és a következő steam indításnál a játékok fülnél fel lesz sorolva a játékok közé.