Nézet Hasábok Régi Játék oldalak
Counter-Strike.hu CoD.hu Half-Life.hu NeedForSpeed.hu TeamFortress.hu Track-Mania.hu
Szolgáltatás oldalak
Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Beszelnek a zombiikkk???????

Létrehozva: 2009. szeptember 16. Létrehozta: gereisti Kategória: HL 35 hozzászólás

Ravettem magam ara hogy vegig vigyem a half life 2 es nekifogtam az episode 1 nek mikor az aluljaros palyan erdekes dologra lettem figyelmes irtotam alyxal a zombikat mikor egyik kigyladt es ordibalni kezdett es mielott meghalt mintha ezt mondta Oh my God! szerintetek jol hallotam vagy csak kaprazott a fulem vagy script volt ? de elobb nezetek meg nektek nem ordit igy a zombi

Válasz marcus15 #33. hozzászólására
Akkor halhatod beszélni ha felgyújtod őket és mikozben égnek akkor mondanak valamit a Fire-ről vagyis a tűzről (pontosan nemtudom nehéz kivenni) a lényeg hogy biztos valami szavakat használnak próbáld ki hogy rájukdobod azokat a kisseb gázpalackokat és figyelj.Az hogy csak a lassú zombi beszél az azért lehet mert a többi csak a lassú headcrab-ból fejlődhetett ki ugyanis a HL1-ben csak az van jelen és nem olyan okosak mint a lassú viszont sokkal halálosabbak.
bocs a félre érthető szövegért a normal zomhallottam csak a többit nem
combine zombi az is dumál de csak a rádióba :)

http://www.youtube.com/watch?v=LXuR41eisnM&NR=1 normal zombi duma

http://www.youtube.com/watch?v=OojlG9KRQf4&feature=related combine zombi duma

http://www.youtube.com/watch?v=mnhwN_w_0XQ&feature=related ezen a beszélgetésük van

http://www.youtube.com/watch?v=xPZyY5FYbJM&feature=related ezen a beszélgetésük van
Válasz HLipszis #32. hozzászólására
de mér csak sima zombi beszél a mérgezett- a gyors- és combine zombi azok mondanak valamit?

én még nem hallottam ja még akkor dumálnak ha ketté vágod őket
Akkor halhatod beszélni ha felgyújtod őket és mikozben égnek akkor mondanak valamit a Fire-ről vagyis a tűzről (pontosan nemtudom nehéz kivenni) a lényeg hogy biztos valami szavakat használnak próbáld ki hogy rájukdobod azokat a kisseb gázpalackokat és figyelj.Az hogy csak a lassú zombi beszél az azért lehet mert a többi csak a lassú headcrab-ból fejlődhetett ki ugyanis a HL1-ben csak az van jelen és nem olyan okosak mint a lassú viszont sokkal halálosabbak.
Wake up Mr.Freeman, wake up and smell the ashes!
de mér csak sima zombi beszél a mérgezett- a gyors- és combine zombi azok mondanak valamit?

én még nem hallottam ja még akkor dumálnak ha ketté vágod őket
Ja,de általában csak halálhörgéseket hallatnak, meg amit anno írtál címként
Még jó, érdekes lenne, ha elkezdenének káromkodni..XD LOL
az "eddig" felirat nem tudom hogy került a link után :S
értem már! le lehet tölteni ezeket a hangokat méghozzá innen:

http://www.fpsbanana.com/sounds/8603 eddig

a Zombine kivételével
na es it vanak a linkek a Zombie dumarol
Zombine:
http://www.youtube.com/watch?v=OojlG9KRQf4&feature=related

Mezei Zombi
http://www.youtube.com/watch?v=LXuR41eisnM&feature=related
Barney Calhoun: And if you see Dr. Breen, tell him I said: "F... you!"
nekem megvanak ezek CDn szivesen oda is adnam de nem tudom hogy
En letoltotem egy sources packot a netrol naon fasza me high Definition Packal van naon elvezem sokal szebek a zellenfelek
Ennyire nem fontos meg amúgyis tervezem hogy megveszem az egész HL 1 -pakkot oszt jónapot. Igaz hogy az má csak Sources-lessz de legalább hiba nélkül meglessz.
Ha kell a Blue Shift eredeti en inen szedtem le (ebbe nincs virus tudom jol):
http://www.dl4all.com/games/5954-half-life-blue-shift.html

de anyit hogy elobb regisztralj be es akor megkapod a Rapid linkeket (bocsi hogy nem irom le azokat de elfelejtetem a jelszavamat) utana kisuritead a keto Rar file de elobb kerni fogja a rar Passwowdjat oda masold be siman ezt :

www.dl4all.com

A OpposingForcet pedig Nagyon regen szedtem le egy torentrol Iso formatumban Semmi Crackel tehat en kellet mindent megkeresek hozza +fel kellet neki instalani az eredeti Half Life ot hogy fel engedje tenni +meg egy virus is volt az ISO file ban tehat eleg mecerans volt de utana ment (en nem tudtam vegig vinni kod nelkul me vegere rohadtul benehezult)
Igen jólmondod de honnan szedted az eredeti Engines Blue Shiftet meg a Of-et mert nekem azért kellet lehúzni a Sources HL1-et mert nemtaláltam ezeket.
TEhat az a Steamos Verzio ameikben az inditas utani haterben Freeman all egy Shutgunal Es a Nem Steamos eredeti 1998as az ameiknek a haterben egy Szurke Lambda van nekem ez a ket fajta half life van az eredetibol megvan az oszes (half life 1 Blue Shift Opposing force) jol mondom meik meik
Nem mert a Steames HL 1 már Source Enginet használ csak meghagyták a régi grafikát.Ez azért van mert a Steam kliens nemtudja használni a régi Enginet a Valve meg nemakarta átteni a régi HL 1-et.
De csak a Half Life:Source HAsznal Source enginet a Steamos half life 1 esekis a GldSrc hasznalnak nem????????????
jaj igygondoltad akkor Storno az előző hozzászólást.
NEM NEM NEM SOURCE ENGINEL MEGY A HALF LIFE 1 ezt en is tudom a Half Life1 a GoldenSource Engine hajtja ezt Fejlesztve jott letre a Source Engine erteD?????????(a Golden Source-t a Valve keszitete a Quake 2 Motorjabol)
Válasz gereisti #16. hozzászólására
az Engine pontos neve GoldenSource es ezt a Valve fejlesztgetve letrehozta a Source Enginet meg hogy tobet is ki lehet hozni belole hat sokkal de sokkal tobet
De nem a source enginen megy a HL1 azt tévedés a Source enginen csak a HL2 megy még a HL1 nek azon verziói amiket má a Steam-re csináltak. Én még a legelső HL1 Enginről beszélek ami még nem volt Steames nekem megvan az is.Na és ezt az Enginet akarják jobban kihasználni.
az Engine pontos neve GoldenSource es ezt a Valve fejlesztgetve letrehozta a Source Enginet meg hogy tobet is ki lehet hozni belole hat sokkal de sokkal tobet
Válasz gereisti #14. hozzászólására
azt meg hogy
Én se tudom pontosan de a csapat szerint azt az Engine-t jobban kilehet használni.
azt meg hogy
Válasz gereisti #12. hozzászólására
megaztan ha lefekudnel es regel egy fejragoval ebrednel a fejeden es lenne egy pancelinges Pajszeres ileto meleted te is ordibalanal hogy szedje le azt a szart a fejedrol
Nemtudom hallotál e róla de elkezdték a Blue Shift-et átdolgozni de az originál HL1-es motorral felújítani a grafikát.
megaztan ha lefekudnel es regel egy fejragoval ebrednel a fejeden es lenne egy pancelinges Pajszeres ileto meleted te is ordibalanal hogy szedje le azt a szart a fejedrol
Válasz marcus15 #10. hozzászólására
Szerintem azok az emberek nincsenek már tudatuknál csak a fejrágó játszik velük meg az emlékezetükkel.
szerintem nem a fejrago jatszik veluk ha nezted valaha a CSillgakaput ott is van egy parazita faj a Goa'uld es nagyon eros tudatal le lehet gyozni az akaratat szerintem igy van ez a fejragokal is
Szerintem azok az emberek nincsenek már tudatuknál csak a fejrágó játszik velük meg az emlékezetükkel.
Válasz oKros #8. hozzászólására
hmm azt nekem is feltünt annó fel is vettem és valóban ha visszafelé játszod le akkor értelmes angol beszédet hallhatsz
mit vettél fel?és mit játszol visszafele?
hmm azt nekem is feltünt annó fel is vettem és valóban ha visszafelé játszod le akkor értelmes angol beszédet hallhatsz
a legszörnyűbb az hogy ezek az emberek még tudatuknál vannak...én is inkább a halált választanám
Jol halotam azt az OH MY GODot tudtam a tobit nem tudtam kiszedni de ezt biztos halotam szerintemme azert mondjak Yeah Fireing Me mert megszabadulnak a headcrab rabszolgasagatol es meghalnak
valami fórumon olvastam régebben h zombik finnül kiabálnak csak visszafele van lejátszva, szóval elvileg hörgés is értelmes
a zombik igenis beszélnek! pontosabban inkább csak próbálnak. de itt az összes mondanivalójuk:HELP ME! GOD HELP!OH MY GOD!YEAH FIREING ME! (utóbbit akkor mondják ha felgyújtod őket)
Szerintem is pár dolgot képesek kiabálni de általába csak hörögnek.
Válasz gereisti #1. hozzászólására
szerintetek jol hallotam
Ha jól emlékszem akkor kiáltják ezt ha éppen égnek
/With the shit out, it's less dangerous, Here we are now, entertain us./
szerintetek jol hallotam