Nézet Hasábok Régi Játék oldalak
Counter-Strike.hu CoD.hu Half-Life.hu NeedForSpeed.hu TeamFortress.hu Track-Mania.hu
Szolgáltatás oldalak
Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Nogyon erdekes Nilhanth komunikalt Fremanel es sok mindent mondott neki!

Létrehozva: 2009. szeptember 19. Létrehozta: gereisti Kategória: HL 62 hozzászólás

Kutattam a Half life Wikian es erdekes dologra akadtam: Eloszor itt egy link:
http://half-life.wikia.com/wiki/Nihilanth

Naszoval olvasatok el Nilhanthtrol amit ir.Itt van egy Fejezet ezel a cimell:

Transcript of Nihilanth's speech

Olvasatok el nagyon nagyon erdekes mit mond Nilhanth Freemanek telepatikusan. Szerintem eleg erdekes. Szerintetek??????????

Találtam egy két érdekes modot mindnek HL2 a témája akit érdekel azoknak itt a linkek:

Evolution2: http://www.moddb.com/mods/half-life-2-evolution-2/downloads/half-life-2-evolution-2

A HL2 átdolgozása más fegyverek,emberek,az autó is átt lett csinálva van pár hiba benne de érdekesebbé teszi a HL2-t.

The Citizen: http://www.moddb.com/mods/the-citizen/downloads/the-citizen-v11

Egy polgár bőrébe bújhatunk aki c17-ben lakik és úgy dönt belép az ellenálásba, Freeman felszerelését is megtalálja ami könnyíti a dolgát.

No Escape: http://www.moddb.com/mods/no-escape/downloads

Az emberek és a Combine katonák egyesültek mivel az új ellenség a túl sok zombi lett.Mi annak az embernek a bőrébe bújunk aki abban látja a megoldást ha kilől egy atombombát ami elpusztítja a zombikat viszont az ártatlanok életível nem törődik.

Holoreality: http://www.moddb.com/mods/holoreality/downloads/holoreality-full-release

Egy gépbe találjuk magunkat ahol a Combinok külömböző feladatokat adnak nekünk a megoldás után ujra a gépbe találjuk magunkat és indul a következő feladat (érdemes menteni mert a feladatok közt nincs auto mentés)
Wake up Mr.Freeman, wake up and smell the ashes!
Aki esetleg nem hallot volna erről itt a teljes történet a HL 2 lopásról:
http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.gamechannel.hu/exkluziv/half_life_2_botrany/half_life_2_botrany_02.jpg&imgrefurl=http://www.gamechannel.hu/cikk/exkluziv/halflife2botrany&usg=__HWE5sdoa4tafGXRlHRdtCRWcq18=&h=467&w=640&sz=59&hl=hu&start=27&itbs=1&tbnid=4iembFWR3ErMkM:&tbnh=100&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3DHalf-Life%2B2%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dhu%26sa%3DN%26start%3D18
Érdekes mód az Opposing force 2 is 2009-re ígérték de ahogy a Black mesa source-t úgy ennek a megérkezését is áttették 2010-re.
Válasz marcus15 #57. hozzászólására
Találtam egy elég jó modot a Címe Get a Life ha érdekel valakit a köv linkről elérhető a letöltés egyben ez a hivatalos oldal:

http://www.getalife-mod.com/index.php?page=download
tényléeg nagoyn jó mod!!!
végig izgalmas és változatos! És nem half life storyba épül:)
másrészt meg jól kidolgozott sokk új modell, no meg elég hosszú:D
Helo, nem tok angoloul ezért valaki elmondaná h mit mond Nili Freemannak?
Találtam egy elég jó modot a Címe Get a Life ha érdekel valakit a köv linkről elérhető a letöltés egyben ez a hivatalos oldal:

http://www.getalife-mod.com/index.php?page=download
Válasz gereisti #55. hozzászólására
Nezzetek meg ezt a Youtube-n nagyon szep kis film:

http://www.youtube.com/watch?v=3z-EDadHaNI
Jóó kis vidó:D
Nezzetek meg ezt a Youtube-n nagyon szep kis film:

http://www.youtube.com/watch?v=3z-EDadHaNI
Barney Calhoun: And if you see Dr. Breen, tell him I said: "F... you!"
Hat en mar csak a HL2EP3-at varom mert most kijot almaim egyik jateka a Call of Duty Modern Warfare 2 amit egy foldi halando nem tud zsebpenzbol megveni se letolteni nem lehet tehat marad az Ahitot EP3 ami hatha olcsobb lesz es hamarabb le lehet majd tolteni Na Meg a Steam az altalam legjobban utalt valami me ezel szartak el a Modern Warfare 2t is de a Valve-el semi bajom csak a semirekello Steamot utalom
Válasz gereisti #52. hozzászólására
tudodmit ugy is kiadjak egyszer es az episode threet is kiadjak majd majd egyszer a jovoben
Hát egyszer kifogják adni csak annyira húzzák vele az időt, hogy szerintem még semmi sincs kész belőle, vegyük azt hogy se képek se hírek se videó szal az EP3-mat szerintem még jövőre se fogjuk látni.A bLack Mesa Source-ot meg meglátjuk de szerintem az már vagy az idén vagy jövő év elején biztos meglessz.
tudodmit ugy is kiadjak egyszer es az episode threet is kiadjak majd majd egyszer a jovoben
Válasz Breen #48. hozzászólására
de : 2009.12.31 23:59:59:09 kb. ekkor lesz kész ha sietnek és még idén be akarják fejezni
Hát ezzel nem nagyo lettem kisegítve!
szerintem adjak ki Karacsonyra es akkor majd a Fa ala beteszem a szamitogepet reggelre letolti es meglessz a szuper ajandek
de : 2009.12.31 23:59:59:09 kb. ekkor lesz kész ha sietnek és még idén be akarják fejezni
Nincs valakinek infója hogy mikor lessz kész a Balck Mesa Source?
Válasz gereisti #45. hozzászólására
tudod nekem mindent az ég világon aláhuz amit irok de ha kell tudok ékezeteket is irni igy megfelel (kiveve hosszu i-betut nem tudok irni) ja és még épkézláb mondatokat is tudok irni
Máris másabb. Nem támadásnak akartam.
/With the shit out, it's less dangerous, Here we are now, entertain us./
tudod nekem mindent az ég világon aláhuz amit irok de ha kell tudok ékezeteket is irni igy megfelel (kiveve hosszu i-betut nem tudok irni) ja és még épkézláb mondatokat is tudok irni
Válasz gereisti #43. hozzászólására
igen Firefoxot hasznalok mert internet explorerel nem tok bejelentkezni melesleg miert kerded
Csak annyi hogy ha túl sok vörös aláhúzást látsz a szövegedben akkor kérlek olvasd újra, és javítsd ki. Kicsit nehéz megérteni néhol.
Válasz Bench #41. hozzászólására
gereisti, te firefoxot használsz?
igen Firefoxot hasznalok mert internet explorerel nem tok bejelentkezni melesleg miert kerded
Válasz gereisti #32. hozzászólására
nem ezt irtam en IS NEZD MEG OT VAN VALAMEIK MASIK OLDALON minden kombine biomechanikus gepek technologiajat vagy miet nevezik snithnek es a VALOSAGBAN NINCSNEK COMBINEK EZT JEGYEZD MEG JOL ezert a panceljuk is athatolhato mert ez egy jatek ERTED?????? +az agysivo es Advisor es tanacsado ugyan az (es ugy hivjak oket Combine Advisor)
gereisti, te firefoxot használsz?
de a Combine Katonabol sok van mig a Lazadokbol keves
de az is érdekes hogy én kipróbáltam azt hogy egy smg-vel felszerelt katona nem tud legyőzni egy smg-vel felszerelt lázadót. a katonáknak 50 a játékbeli életereje a lázadóknak csak 40. nem hiba és elvégre elég unfair lenne ha egy lázadó 2 mp alatt meghalna míg egy katonába nem lenne elég egy tár sem pl.: smg-ből lényeg az hogy jó úgy ahogy van az egész! vita lezárva részemről!
1 a Combine Katonak emberekbol letek vagy emberszerure csinaltak oket az igazi Combinek akiket sose latunk es mivel emberszeruek minek nekik 10 cm vastag pancel hogy tudnanak vele jarni es egy ijen katona halala sem nagy veszteseg meghal egy sebaj csinalanak masikat a Citadelakban
2 a Combinek nem keszultek fel a Freeamn hatasra (ami lehet az tonkremegy a kornyezeteben igy volt ez a Black Mesan a teleportal ami miatt megkezdodott a megszalas es a maik teleport is tonkremegy City 17ben tehat Freemantol minden tonkremegy es igy lesz ez a Combineval is) es az emberek nagy resze fel a Combinektol nem mernek megtamadni oket (kiveve a lazadok de Frreeman nelkul ok se tudnak legyozni a Combinet na latod ezert nem kell nekik 10 cm vastag pancel
akkor páncéljuk LENNE. na így jobb? :) és tudom hogy nem létezik combine. nem lenne jó. és azt is tudom hogy a JÁTÉK MIATT CSINÁLTÁK ILYENRE A KATONÁKAT :) de gondolj bele mi lenne ha...
ja ertem
Én tudom csak van aki igyhasználja van aki úgy.
az Advisor magyarul Tanacsadot jelent
Én azt hogy agyvelőszippantó csak azért írtam hogy tisztázzam egyről beszélünk, amúgy azok Advisor-ok vagy tanácsadók. (csak a tisztázás kedvéért).
Válasz Breen #31. hozzászólására
az Advisor meg a tanácsadó nem ugyanaz? meg nem csak Mortar meg crab Synth van ezek is synthek:strider,gunship,dropship,hunter meg még talán az advisor vagy tanácsadó (a kettő egy és ugyanaz)
nem ide tartozik de a mai katonáknak olyan golyóálló mellényük van amit nagyon nehéz átütni.naszóval a HL2 napjaink után kb 5 évvel játszódik. a Combine ugye egy fejlett tásadalom de akkor a Combine katonáknak nem kéne gyakorlatilag hagyományos lőfegyverrel átüthetetlen páncéllal rendelkezniük?a páncéljuk kb. 10 cm vastag!!! bár lehet hogy csak a játék miatt csinálták ilyenre...lehet hogy valóságban tényleg ilyesmi erősségű a páncéljuk
nem ezt irtam en IS NEZD MEG OT VAN VALAMEIK MASIK OLDALON minden kombine biomechanikus gepek technologiajat vagy miet nevezik snithnek es a VALOSAGBAN NINCSNEK COMBINEK EZT JEGYEZD MEG JOL ezert a panceljuk is athatolhato mert ez egy jatek ERTED?????? +az agysivo es Advisor es tanacsado ugyan az (es ugy hivjak oket Combine Advisor)
az Advisor meg a tanácsadó nem ugyanaz? meg nem csak Mortar meg crab Synth van ezek is synthek:strider,gunship,dropship,hunter meg még talán az advisor vagy tanácsadó (a kettő egy és ugyanaz)
nem ide tartozik de a mai katonáknak olyan golyóálló mellényük van amit nagyon nehéz átütni.naszóval a HL2 napjaink után kb 5 évvel játszódik. a Combine ugye egy fejlett tásadalom de akkor a Combine katonáknak nem kéne gyakorlatilag hagyományos lőfegyverrel átüthetetlen páncéllal rendelkezniük?a páncéljuk kb. 10 cm vastag!!! bár lehet hogy csak a játék miatt csinálták ilyenre...lehet hogy valóságban tényleg ilyesmi erősségű a páncéljuk
Egyet értek de kicsit siettethetné má azt az EP 3-mat.
HAJRA VALVE!!!!!!!!! SZEP VOLT FIUK!!!!!!!! CSAK IGY TOVABB!!!!!!!!!!!!!
addig még a Valve szerez egykét izgalmas órát de az biztos hogy énis kivárom a végét ezt nemlehet csak ennyibe hagyni.
mar alig varom hogy feny deruljon minden rejtejre a half life-ban na majd meglatjuk adig Varunk nem
Aham láttam ezeket is csak nemtudtam a nevüket.
miko latod a Snyth Crabot ot folote vanak ezek a valamik it nezhetsz kepeket rolla
http://half-life.wikia.com/wiki/Mortar_Synth
Válasz gereisti #23. hozzászólására
naszoval az amire gondol Snyth Crab a Snyth az minden ojan Biomechanikus gep amit a Combine keszitett ijen a Hounter a Stlinder a Dropship meg gunship az advisor pod es a mortar snith ami ellen nem lehet harcolni
Mortar Snith az meg mi?
Erről még nemhallotam.
naszoval az amire gondol Snyth Crab a Snyth az minden ojan Biomechanikus gep amit a Combine keszitett ijen a Hounter a Stlinder a Dropship meg gunship az advisor pod es a mortar snith ami ellen nem lehet harcolni
Válasz gereisti #21. hozzászólására
Anyit meg tod Mi az a Snyth es a Advisor majd megmutatom nagyon kiralyok azokat a kombine hozta letre
Snyth azok a nagy bogárszerű valamik nem az Antilionok vagy a Guardok hanem az amit egyszer láttunk a Citadellában. Az átálhatna a mi oldalunkra Doggal meg ezzel nemlenne rögtön akkora túlerő az Advisorok meg a tanácsadók, az agyvelő szippantók.
Anyit meg tod Mi az a Snyth es a Advisor majd megmutatom nagyon kiralyok azokat a kombine hozta letre
Válasz gereisti #19. hozzászólására
meg az is egy nagy kerdes hogy nez ki egy valodi igazi Combine polgar
Nem vagyok benne biztos hogy tényleg látni akarod :D
meg az is egy nagy kerdes hogy nez ki egy valodi igazi Combine polgar
Válasz Breen #13. hozzászólására
mi is a az X-faj? aokfajta ellenfél típus van a OF-ban nem tudom melyik az
na megkaptad
itt a pontos link az este nem irtam le itt vanak kepek az X-Fajrol
http://half-life.wikia.com/wiki/Category:Race_X
Válasz gereisti #12. hozzászólására
meg erdekes hogy mijen sokan kijutotak a Mesarol mielott az felrobbant nem
Ez nem annyira mert azé a HL1-ben sok tudós megpróbált kijutni ez az út során található hullák mennyiségéből következtettem ráadásul Barney is egy autónyi tudóst kimenekített a Blue Shift -ben.
bocs hogy ketszer irtam le
Válasz Breen #13. hozzászólására
Race X nahat van az az egyszemu sokezu leny aminek az a leny van a kezen es azal lo elektomos szikrakat vagy miket de ne keved osze a xeni alien gruntokal akor vanak azok a nagyon nagy pokszeru lenyek amik lila elektomos sugarat tudnak loni es rohadt nehez kinyirni es vannak azok a kis szurosorumlenyek amik tuskeket lonek de ha erdekelnek a kepeik is es a leirasok is keres ra itt
http://half-life.wikia.com/
ja meg meg a bosz is ezekhez tarozik
Race X nahat van az az egyszemu sokezu leny aminek az a leny van a kezen es azal lo akor vanak azok a nagyon nagy pokszeru lenyek amik lila elektomos sugarat tudnak loni es rohadt nehez kinyirni es vannak azok a kis szurosorumlenyek amik tuskeket lonek de ha erdekelnek a kepeik is es a leirasok is keres ra itt
http://half-life.wikia.com/
ja meg meg a bosz is ezekhez tarozik