Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Észrevételek, javaslatok az oldallal kapcsolatban

Létrehozva: 2010. április 3. Létrehozta: Drang Kategória: bf.hu, battlefield.hu 93 hozzászólás

Olvasói javaslatok, észrevételek az oldallal kapcsolatban.

Runo-HUN március 11. 18:43 5 hozzászólás 10882.
Válasz nandor90 #92. hozzászólására
Mikor,le lesz zarva a mecs a fogadoirodaban, megfogod kapni.
Értem, köszönöm :)
nandor90 március 11. 18:39 2253 hozzászólás 112.
Válasz Runo-HUN #91. hozzászólására
Van 1 jó kérdésem.. sorry hogy itt teszem fel, de nem igazán találtam megfelelő topikot...
A fogadóirodában az Aqua vs Thor mérkőzésen fogadtam elég "nagy" tétben.
Mivel a vesztesre fogadtam, elúszott az összes kreditem, de utólag kiderült hogy a mérkőzés eredménye más lett, mint ami... tehát nyertem...
Kérdésem hogy akkor megkapom a krediteket vagy intsek neki búcsút?!
Mikor,le lesz zarva a mecs a fogadoirodaban, megfogod kapni.
GGC Stream Admin
Runo-HUN március 11. 18:26 5 hozzászólás 10882.
Van 1 jó kérdésem.. sorry hogy itt teszem fel, de nem igazán találtam megfelelő topikot...
A fogadóirodában az Aqua vs Thor mérkőzésen fogadtam elég "nagy" tétben.
Mivel a vesztesre fogadtam, elúszott az összes kreditem, de utólag kiderült hogy a mérkőzés eredménye más lett, mint ami... tehát nyertem...
Kérdésem hogy akkor megkapom a krediteket vagy intsek neki búcsút?!
matyusa január 13. 17:04 1 hozzászólás 18940.
Válasz Drang #89. hozzászólására
Kettő féleképpen tudsz hírt beküldeni:
1. Blogban felviszed és jelzed a linket egy szerkesztőnek. Berántjuk 15 perc hírnév rovatba és kiposztoljuk a főoldalra
2. Elküldöd mailben a drang@battlefield.hu emailre!

üdv,
Drang
tessék örüljetek battlefield heroes : EQ9M-TYYT-TXR3-5GU3
nah ennyi .
nekem is küldhettek codokat :)

Drang 2011. december 6. 2315 hozzászólás 109.
Válasz Alvin_C_YorK #88. hozzászólására
Hello!
Hírbeküldés funkció létezik az oldalon vagy csak Én nem találom?
Üdv

Kettő féleképpen tudsz hírt beküldeni:
1. Blogban felviszed és jelzed a linket egy szerkesztőnek. Berántjuk 15 perc hírnév rovatba és kiposztoljuk a főoldalra
2. Elküldöd mailben a drang@battlefield.hu emailre!

üdv,
Drang
Drang over and out!
Alvin_C_YorK 2011. november 22. 20 hozzászólás 6089.
Hello!
Hírbeküldés funkció létezik az oldalon vagy csak Én nem találom?
Üdv

Sgt. YorK - www.sasklan.hu & www.team-hungary.hu
SIN 2011. november 21. 1555 hozzászólás 206.
Válasz Kashimus #86. hozzászólására
Mind a 2ő meg volt és folyamatosan fent áll a hiba különböző gépekről is, és van ahol automatikusan törlődnek ezek, és még így is.
De most még 1szer meg teszem és megnézem mi történik.
szerk1:Nem segített, hiába törlöm nem lett jobb most is a tegnap előtti hír van kint a fő oldalon miután belépek.
Szerk2:minden törlése után bejelentkezés nélkül jó, de amint belépek azon nyomban régebbi hírek jönnek fel elsőre mint fő.
Hmm, akkor itt más gond van és az nem a TE oldaladon lesz. Szóltam kompetens személynek.
Kashimus 2011. november 21. 198 hozzászólás 1640.
Válasz SIN #85. hozzászólására
Böngésző gyorsítótár és sütik törlése. Már rég nem az új beléptető rendszer van életben, hanem a régi, jó pár napja.
Mind a 2ő meg volt és folyamatosan fent áll a hiba különböző gépekről is, és van ahol automatikusan törlődnek ezek, és még így is.
De most még 1szer meg teszem és megnézem mi történik.
szerk1:Nem segített, hiába törlöm nem lett jobb most is a tegnap előtti hír van kint a fő oldalon miután belépek.
Szerk2:minden törlése után bejelentkezés nélkül jó, de amint belépek azon nyomban régebbi hírek jönnek fel elsőre mint fő.
!A Nõket Szeretni Kell És Nem Megérteni! !War War Never Changes!
SIN 2011. november 21. 1555 hozzászólás 206.
Válasz Kashimus #84. hozzászólására
Sziasztok,
Jelezném hogy az új fajta beléptető rendszer óta, amint belépek mindig korábbi, sokszor az 1-2 héttel ez előtti hírek jönnek be a fő oldalon hiába frissítem vagy 2-3 nappal ezelőtti (rendszeresen a bf heroes újdonságok a fő hír ), csak a hír archívumból tudom kikeresni az épp aktuális hírt, ha simán nézek bejelentkezés nélkül fel az oldalra akkor mindig az aktuálist írja, cookiek, előzmény törölve van, és még úgy is.Több gépen is megnéztem .És ott is ez a hiba...
Néha néha hozza be jól az aktuálist hírt.
Böngésző gyorsítótár és sütik törlése. Már rég nem az új beléptető rendszer van életben, hanem a régi, jó pár napja.
Kashimus 2011. november 21. 198 hozzászólás 1640.
Sziasztok,
Jelezném hogy az új fajta beléptető rendszer óta, amint belépek mindig korábbi, sokszor az 1-2 héttel ez előtti hírek jönnek be a fő oldalon hiába frissítem vagy 2-3 nappal ezelőtti (rendszeresen a bf heroes újdonságok a fő hír ), csak a hír archívumból tudom kikeresni az épp aktuális hírt, ha simán nézek bejelentkezés nélkül fel az oldalra akkor mindig az aktuálist írja, cookiek, előzmény törölve van, és még úgy is.Több gépen is megnéztem .És ott is ez a hiba...
Néha néha hozza be jól az aktuálist hírt.
!A Nõket Szeretni Kell És Nem Megérteni! !War War Never Changes!
Rhyn 2011. szeptember 29. 164 hozzászólás 1893.
Válasz KTC #82. hozzászólására
Remélem minden virtuális pénzedet elbuktad! :xD:
Nem, mert nem tudtam felrakni :vigyor:
KTC 2011. szeptember 29. 74 hozzászólás 3176.
Válasz Rhyn #80. hozzászólására
A *818* vs [B.B] meccs fogadását igazán véglegesíthetnétek.. kéne a nyeremény, van egy olyan érzésem, hogy az MR-el nagyot kaszálok.. :xD:
Remélem minden virtuális pénzedet elbuktad! :xD:
GYusza91 2011. szeptember 27. 161 hozzászólás 1923.
Válasz Rhyn #80. hozzászólására
A *818* vs [B.B] meccs fogadását igazán véglegesíthetnétek.. kéne a nyeremény, van egy olyan érzésem, hogy az MR-el nagyot kaszálok.. :xD:
Az MR az sima ügy lesz..... :vigyor: Tapasztalatból mondom:mosoly:
Rhyn 2011. szeptember 27. 164 hozzászólás 1893.
SIN 2011. szeptember 15. 1555 hozzászólás 206.
Válasz inFected-Macro_R #78. hozzászólására
Be van pipálva minden, érdekes most viszont ilyenkor küldött nekem üzenetet, hogy válaszoltál nekem a fórumban.
murphy :vigyor:
Válasz Drang #77. hozzászólására
Ellenőrizd kérlek, hogy beállítottad-e a profilodban.
Be van pipálva minden, érdekes most viszont ilyenkor küldött nekem üzenetet, hogy válaszoltál nekem a fórumban.
Drang 2011. szeptember 14. 2315 hozzászólás 109.
Válasz inFected-Macro_R #76. hozzászólására
Most olyan problémám lenne, hogy nem kapok a rendszertől üzenetet, ha valaki jelentkezik a klánomba, ez miért van? Régebben mindig szokott értesítés jönni.
Ellenőrizd kérlek, hogy beállítottad-e a profilodban.
Drang over and out!
Most olyan problémám lenne, hogy nem kapok a rendszertől üzenetet, ha valaki jelentkezik a klánomba, ez miért van? Régebben mindig szokott értesítés jönni.
Ami számomra probléma az az, hogy a csapatoknál, ha nézem akkor hibásan írja ki a létszámot. Példa nálunk is, hogy 7 fő van csapatban, de csak egyet lát a rendszer.
roll3r79 2011. június 22. 98 hozzászólás 2710.
Észrevétel:
A felhasználói oldal szerkesztésekor a kedvencek és a játékok listája két külön keret ami látszólag nem scrollozható. div class="profil left" és div class="jatekfav".
Ha a kedvenceknél beleállok az egyik beíró mezőbe( textboxba ) és elkezdem kijelölni a tartalmat(egérrel), a két panel határán a kedvencek panel jobbra kezd scrollozni(tartalom balra mozog). ez a scrollozás visszaforditható amíg az egérgomb nyomva van, vagyis a kijelölés folyamata még nem zárult le.
Ha viszont kiscrollozom a teljes panel tartalmát és befejezem a kijelölést, már nincs textbox amibe kattinthatnék és ezért csak az oldal újratöltése segít visszahozni.
A jelenség a játékok panelen is reprodukálható.

Előfordulás: mindíg.
browser: google chrome v 12.0.742.100

Bár így hirtelen nem tudok olyan helyzetet kitalálni amikor a panel horizontális scrollozása hasznos volna, nem jelenti azt, hogy nincs ilyen szituáció.
ötletem nincs a megoldásra. sorry.

u.i.:
szemléltetném képpel, de melóhelyről elég gyatrán érem el az oldalt.
http [Object object] hiba popupban képfeltöltéskor. otthon ilyet nem csinál ezért biztos vagyok benne, hogy a céges tűzfal a ludas.
roll3r79 2011. június 19. 98 hozzászólás 2710.
Javaslat: amikor hozzászólást vagy blogot ír az ember jelezhetné a rendszer valami "popup"-al amikor az adott nézet eltimeout-ol. mondjuk " mencsé gyerek...oszt kezd előröl!" vagy valami hasonló. Az állandóan frissülő oldalsáv( server info stb) miatt a a vissza gomb nem menti meg a hosszú blogomat. Vagy ez csak chrome alatt van?( ez estben: im a noob shoot me)

egyebken eseménynaptár jó. grat.

Az a másik nézet amit Drang a #8 hozzászólásában említett engem is érdekel. howto?
zebra 2011. május 28. 219 hozzászólás 1539.
Kérdés: linket hogyan lehet ide beszúrni, ill. címet is adni neki? xxxx v. linknév nálatok nem működik.
Módosítva, rég voltam itt, bocsi, már van
sorry
http://desertcombat.comoj.com
Drang 2010. december 22. 2315 hozzászólás 109.
Válasz Bala #70. hozzászólására
köszi, jelezzük az illetékesek felé. :)
Drang over and out!
Bala 2010. november 17. 409 hozzászólás 928.
Válasz Rhyn #69. hozzászólására
Lista nézetben a főoldal alján nem működik a következő oldal/előző oldal gomb. Ez azért kínos mert régebbi híreket esélyem sincs megnézni.
köszi, jelezzük az illetékesek felé. :)
Rhyn 2010. november 16. 164 hozzászólás 1893.
Lista nézetben a főoldal alján nem működik a következő oldal/előző oldal gomb. Ez azért kínos mert régebbi híreket esélyem sincs megnézni.
drstarolo 2010. szeptember 21. 129 hozzászólás 2256.
hello

a fogadó irodában ez a két meccs be van ragadva

Függő fogadásaid
Mérkőzés
HUN vs GER
HUN vs POL
Bala 2010. szeptember 21. 409 hozzászólás 928.
Válasz Drang #8. hozzászólására
Üdv!

Egy új fajta nézetet tesztelünk az oldalhoz:
Új nézet
csekkoljátok le mennyire jó ez?

ez a nézet mikor leszen elérhető?:)
raykrepsz 2010. július 1. 372 hozzászólás 997.
Válasz Drang #65. hozzászólására
Asszem megoldva csekkoljátok..
Rendben! Köszi
*818* raykrepsz
Drang 2010. július 1. 2315 hozzászólás 109.
Válasz raykrepsz #61. hozzászólására
A közösség/csapatok között 2 db *818* -as team van. Az egyiket én csináltam, de hogy tudom megnézni a másikat ki? Hogyan lehet esetlegesen törölni a névbitorlókat :)
Asszem megoldva csekkoljátok..
Drang over and out!
Drang 2010. június 29. 2315 hozzászólás 109.
Válasz HaverCSOTI #63. hozzászólására
Fogadóirodában

Dragon vs URS&BHP 5.25 22 1.24
PzD vs 6th AD 1.25 16 5
R13 vs coRDHA 1.46 19 3.8

Eza a három forduló honapok óta bevan ragadva !
Csekkoltam... meccsek lezárva kivéve a 42-es meccs...
Drang over and out!
HaverCSOTI 2010. június 29. 6 hozzászólás 9936.
Fogadóirodában

Dragon vs URS&BHP 5.25 22 1.24
PzD vs 6th AD 1.25 16 5
R13 vs coRDHA 1.46 19 3.8

Eza a három forduló honapok óta bevan ragadva !
Drang 2010. június 29. 2315 hozzászólás 109.
Válasz raykrepsz #61. hozzászólására
A közösség/csapatok között 2 db *818* -as team van. Az egyiket én csináltam, de hogy tudom megnézni a másikat ki? Hogyan lehet esetlegesen törölni a névbitorlókat :)
Utánanézünk...
Drang over and out!
raykrepsz 2010. június 28. 372 hozzászólás 997.
*818* raykrepsz
coRDHA-noob 2010. június 16. 77 hozzászólás 3101.
hozzászólás szerkesztésekor plussz üres sorokat rak a hozzászólásba?!
Sasa 2010. június 11. 55 hozzászólás 3728.
Válasz Maxx #58. hozzászólására
Ranzon üzenetét közvetítem:

Olyan problémám lenne hogy beregisztráltam az oldalra, megkaptam e-mail-ben a visszaigazoló linket rákattintottam visszadobott az oldalra és azt írta hogy sikertelen regisztráció és felül a bejelentkezésnél sem tudtam belépni Felhasználónevem: Ranzon E-mail: ranzonHUN@gmail.com

Mi a teendőm ilyenkor, előre is köszi a segítséget !
Az e-mail cim es a jelszo is case-sensitive, tehat kisbetu/nagybetu-erzekeny. Ugyanazt kell megadni belepeskor is, amit regisztraciokor. Utana neztem es csupa kisbetuvel adta meg az e-mail cimet regisztraciokor (ranzonhun@gmail.com). Az accountjat aktivaltam manualisan.
www.ogc.hu
Maxx 2010. június 11. 23 hozzászólás 5788.
Válasz Drang #1. hozzászólására
Üdv!

Többen jelezték, hogy a csapatregnél nem voltak fenn a bf játékok... Javítottuk...
Ranzon üzenetét közvetítem:

Olyan problémám lenne hogy beregisztráltam az oldalra, megkaptam e-mail-ben a visszaigazoló linket rákattintottam visszadobott az oldalra és azt írta hogy sikertelen regisztráció és felül a bejelentkezésnél sem tudtam belépni Felhasználónevem: Ranzon E-mail: ranzonHUN@gmail.com

Mi a teendőm ilyenkor, előre is köszi a segítséget !
Davipi 2010. június 4. 31 hozzászólás 5024.
Válasz stillFaith #56. hozzászólására
Ok. Akkor csak annyi kéne, hogy a hozzászólásnál legyen itt valami toolbar szerűség, amivel lehet beágyazni, mert szerintem senki nem tudja, hogy hogyan kell.
Igazából minden szemfülesebb ember észreveheti, hogy minden ilyen portálon ott van a "Beágyazás" fülecske, szerintem ez nem akkora probléma :)
Válasz Davipi #55. hozzászólására
stillfaith, mind a videó beágyazás és a kép megjelnítése is lehetséges
Ok. Akkor csak annyi kéne, hogy a hozzászólásnál legyen itt valami toolbar szerűség, amivel lehet beágyazni, mert szerintem senki nem tudja, hogy hogyan kell.
Davipi 2010. június 3. 31 hozzászólás 5024.
stillfaith, mind a videó beágyazás és a kép megjelnítése is lehetséges
Javasolnám, hogy amennyiben nem nagy fejlesztési munka (szerintem nem olyan hatalmas), akkor a hozzászólásoknál a felhasználó neve előtt szerepeljen az is, hogy melyik csapatban van az oldalon, mondjuk ilyen szürkés halványabb színnel, így könnyebben be lehet azonosítani, hogy ki melyik csapatból szólt hozzá egy adott hírhez, vagy épp a fórumtémához.

Jó lenne az is, ha lehetne képet csatolni a hozzászólásokhoz (lehet, hogy lehet csak én nem tudok róla).

Esetleg az is opció lehet, hogyha pl vki Youtube-os vidit linkel akkor az is megjelenjen (szintén lehet, hogy működik)
Drang 2010. június 2. 2315 hozzászólás 109.
Válasz Millerke #29. hozzászólására
Drang bro!
1 észrevételem van:
kiválasztom a profilomnál nemcsak a bf1942-őt hanem a vietnamot is,ott is kitöltöttem pár rublikát,de azt nem jelzi ki ha rákattintok a Vietnam-ra.
Apróság tudom:)

Egyébként nagyon cool az oldal!
Felhasználói fiók bug javítva!!!!
Drang over and out!
Ha a hozzászólásomat akarom módosítani akkor plusz sortörések kerülnek bele, amiktől szétcsúszik az egész.
Bala 2010. június 1. 409 hozzászólás 928.
tudom nem bf-es ügy, de ezzel a csevegővel kéne kezdeni valamit. mert az, hogy 50x belinkelnek valamit, ezzel használhatatlanná téve, nem éppen jó móka! törölgetni egyesével meg még annyira sem az. :)

Bala 2010. május 15. 409 hozzászólás 928.
cseten csak törölni lehet hsz-t? rengetegen 5x 6x is beírják ugyan azt. :)
- A profilnál a játékban hiába állítom be a "Játékos név: " mezőt, nem jelenik meg, ha megnézem a profilomat (a BF:BC2-nél)

- A Steam ID/Account ID mező nálam hiányzik tehát nem tudok neki értéket adni

Mind a kettőt beszéltük már Drang-el, csak emlékeztetés képen írom ide,nehogy elfelejtődjön.
Bala 2010. május 3. 409 hozzászólás 928.
Válasz Bala #47. hozzászólására
lehet csak engem zavar, de a kiemelt témánál a bc2 kupa bannerének a szöveg része homályos. :D

kukkantson már rá valaki, hogy mi a baj. ha nem lehet állítani a méreten, akkor elkészítem a bannert kisebbe, vagy nagyobba, csak szóljatok. :)
megnéztem és a helye csak 390x90px, míg a betett kép 400x90px.
Bala 2010. április 30. 409 hozzászólás 928.
lehet csak engem zavar, de a kiemelt témánál a bc2 kupa bannerének a szöveg része homályos. :D

kukkantson már rá valaki, hogy mi a baj. ha nem lehet állítani a méreten, akkor elkészítem a bannert kisebbe, vagy nagyobba, csak szóljatok. :)
Bala 2010. április 28. 409 hozzászólás 928.
Válasz Jag #45. hozzászólására
Sajnos a pontozás csak abban az esetben működik, ha az IQ szint stabilan 100 felett van. Ezt egy nyílt "fórumon" nem tudod garantálni és tuti, hogy lesz egy retardált, akinek az lesz a mániája, hogy össze-vissza pontozgassa a usereket. :-)
jahh:) aztán majd jön az, hogy akkor 1 pontozás nem pontozás, csak ha többen is azt nyomják...

az esetleges alregekről nem is beszélve. :)
Jag 2010. április 28. 103 hozzászólás 2627.
Válasz stillFaith #44. hozzászólására
Csak úgy a semmiért nem leszel unszimpatikus senkinek, azért valamit tenni kell. Pont az lenne ennek a lényege, hogy értékelni lehessen. 5X meggondolja mindenki, hogy beírja-e a hülyeséget vagy sem.

A kategóriák inkább a játékokon belül kellenének specifikusan, pl külön téma a fegyverekről, pályákról, játék módokról, CB-ről, ESL-ről, Kupákról stb. Természetesen mellette jók a kötetlen topicok is, de én azért jövök a BF.HU-ra hogy a BF-ről dumáljak, a többi témáról meg az adott témának megfelelő oldalon :), de összefogatja a társaságot az is, ha ilyesmi általános dolgokról is lehet dumálni.
Sajnos a pontozás csak abban az esetben működik, ha az IQ szint stabilan 100 felett van. Ezt egy nyílt "fórumon" nem tudod garantálni és tuti, hogy lesz egy retardált, akinek az lesz a mániája, hogy össze-vissza pontozgassa a usereket. :-)
stillFaith 2010. április 28. 28 hozzászólás 5269.
Válasz Bala #43. hozzászólására
olyasmire gondolsz kategória alatt, hogy: játékok fóruma/ hardware fórum/ film, zene fórum/ általános témák fóruma? mert ezek jó dolgok. topiknyitást meg szerintem csak időhöz kéne kötni, mondjuk 30nap után lehessen, ha nagyon hülyeség, töröljük oszt jóságvan:)

a hsz értékeléssel csak 1 baj van, ha pl nem vagy szimpi 5 embernek, akkor lehúznak a francba és akkor meg majd azért megy a rinya, hogy miért pontoztál le?:(

Csak úgy a semmiért nem leszel unszimpatikus senkinek, azért valamit tenni kell. Pont az lenne ennek a lényege, hogy értékelni lehessen. 5X meggondolja mindenki, hogy beírja-e a hülyeséget vagy sem.

A kategóriák inkább a játékokon belül kellenének specifikusan, pl külön téma a fegyverekről, pályákról, játék módokról, CB-ről, ESL-ről, Kupákról stb. Természetesen mellette jók a kötetlen topicok is, de én azért jövök a BF.HU-ra hogy a BF-ről dumáljak, a többi témáról meg az adott témának megfelelő oldalon :), de összefogatja a társaságot az is, ha ilyesmi általános dolgokról is lehet dumálni.