Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

DeToX CSDM on using aimbot

Létrehozva: 2010. április 12. Létrehozta: iPhoneTouch Kategória: CS 24 hozzászólás

STEAM_ID: profile http://steamcommunity.com/id/mohaman___/ =
http://steamcommunity.com/profiles/76561197994495617
STEAM_ID: STEAM_0:1:17114944
DEMO:alkoo.atw.hu/cheater.dem

Véleményeket kérek, nemsokára kirenderelem muvi verzióba is, csak türelmet kérek.
Elvileg mohaman az valakinek az álneve, majd elárulom, ha kiderül ki volt ő valójában.

DANSHINATOR 2010. június 10. 531 hozzászólás 703.
Válasz L_x_O #12. hozzászólására
minden CSDM szerveren alapjába sok csaló megy fel -non steames többsége- de sok steames aimos lámát láttam már ismétlem DM szerveren :)
én detoxon még egyet sem érdekes:D
0:31 - vick: leszoptam magam és apa felvette kamerára
hby 2010. június 10. 1221 hozzászólás 278.
Válasz talaldki #22. hozzászólására
ffa ra rakjátok már vissza a polandot pls, tortuga mellé kéne még 1 ilyen kisebb map :D
1. Miért használsz többes számot?
2. Lófasz nincs a szerveren, szóval teljesen mind1.
3. Ez nagyon nem ide tartozik, legközelebb adott topicba vagy PM-be írd
talaldki 2010. június 10. 342 hozzászólás 1066.
Válasz hby #20. hozzászólására
Ahol naponta több ezer játékos fordult meg, szerintetek nem lesznek csalók? Ne vicceljetek! Alapvetően a scene hibája, hogy vannak akik csalnak, viszont az utóbbi időben az új cheat bejelentő rendszer bevezetése óta, teljesen nyilvánvaló, hogy rengetek a kezdő játékos, akik alapjáraton tolják a csalózást, pedig a magyar TOP játékosokról van szó az esetek 90%-ban, nem csalókról. Annyiról szól ez az egész, hogy számára nem elfogadható, hogy valaki így tudjon lőni, ezért egyszerűbb lecsalózni a másikat, vagy fikázni a szervert (lásd: L_x_O hsz.)

Ha kezdő/tapasztalatlan játékos vagy, ne kezdj el egyből vádolni, inkább kérj meg valakit, aki elég régóta van jelen a játékban, hogy nézze meg az adott illetőt.

Másrészt, minden csalásról készült demot PM-be küldjetek el, mert nem bújom a forumot azután keresve, hátha postolt valaki ilyesmit. Thx.
ffa ra rakjátok már vissza a polandot pls, tortuga mellé kéne még 1 ilyen kisebb map :D
ForzaaaaHHH 2010. június 10. 597 hozzászólás 623.
Válasz hby #20. hozzászólására
Ahol naponta több ezer játékos fordult meg, szerintetek nem lesznek csalók? Ne vicceljetek! Alapvetően a scene hibája, hogy vannak akik csalnak, viszont az utóbbi időben az új cheat bejelentő rendszer bevezetése óta, teljesen nyilvánvaló, hogy rengetek a kezdő játékos, akik alapjáraton tolják a csalózást, pedig a magyar TOP játékosokról van szó az esetek 90%-ban, nem csalókról. Annyiról szól ez az egész, hogy számára nem elfogadható, hogy valaki így tudjon lőni, ezért egyszerűbb lecsalózni a másikat, vagy fikázni a szervert (lásd: L_x_O hsz.)

Ha kezdő/tapasztalatlan játékos vagy, ne kezdj el egyből vádolni, inkább kérj meg valakit, aki elég régóta van jelen a játékban, hogy nézze meg az adott illetőt.

Másrészt, minden csalásról készült demot PM-be küldjetek el, mert nem bújom a forumot azután keresve, hátha postolt valaki ilyesmit. Thx.
+
hby 2010. június 10. 1221 hozzászólás 278.

-ako- 2010. április 30. 2447 hozzászólás 99.
múltkor is aimozott valami sls gyerek:D vettem ineyet, steam id-je is megvan, valami friza a srác neve
jo
Haiti 2010. április 30. 23 hozzászólás 5786.
Hát fury csak gratulálni tudok neked! én hnsen szoktam aimozni...legalább ne vallaná be :( rémes
Válasz L_x_O #2. hozzászólására
A DeToX [ CSDM ]-n köztudottan rengeteg a wallhack-s, akár steamel is. Bár steamel Aimost nem igen látok -hozzá teszem nem is volt rá túl sok alkalmam- de ez a DeToX szerverén nem meglepő!:D

Talán a detox csdm2-n még nincs annyi, de már azon is kezd elterjedni a sok nethigh.
Na mind1 úgy jó az élet ha zajlik, ez a senkiházi nem fog jobb gamer lenni :)
bb.
Hatalmas tapasztalataid lehetnek a szerverekkel kapcsolatban.
Yesterday is a history,  tomorrow is a mystery
bulint 2010. április 20. 617 hozzászólás 594.
Válasz hunnii #15. hozzászólására
"...Bár steamel Aimost nem igen látok..." <-> "...de sok steames aimos lámát láttam már ismétlem DM szerveren..."
MIVAN!?
+
hunnii 2010. április 20. 2112 hozzászólás 127.
Válasz L_x_O #12. hozzászólására
minden CSDM szerveren alapjába sok csaló megy fel -non steames többsége- de sok steames aimos lámát láttam már ismétlem DM szerveren :)
"...Bár steamel Aimost nem igen látok..." <-> "...de sok steames aimos lámát láttam már ismétlem DM szerveren..."
MIVAN!?
if y'all don't like me, BLOW ME!
L_x_O 2010. április 20. 99 hozzászólás 2690.
Válasz ._Fury #13. hozzászólására
Én hnsen szoktam aimozni
:D
._Fury 2010. április 14. 1176 hozzászólás 290.
Én hnsen szoktam aimozni
Sokan élnek kik meghalhatnának, s sokan meghaltak, kik még élhetnének...
L_x_O 2010. április 14. 99 hozzászólás 2690.
Válasz miami #5. hozzászólására
detoxon sok csalo? miröl beszéltek?
vaniria 2010. április 12. 1026 hozzászólás 333.
TEAM Alternate csdm 4win
REQUAL 2010. április 12. 982 hozzászólás 353.
Válasz LOry #9. hozzászólására
És akkor hol tanulsz meg lőni?:)
ő van pár CSDM szerver.
Érdekel ? [] IGEN [X] NEM
LOry 2010. április 12. 347 hozzászólás 1049.
Válasz REQUAL #4. hozzászólására
DeToX-ra épp ezért nem kell járni, de minek fórum? blogba is el férne vagy klanhírbe
És akkor hol tanulsz meg lőni?:)
iPhoneTouch 2010. április 12. 267 hozzászólás 1311.
Válasz REQUAL #7. hozzászólására
hehe :vigyor: Ma már kettő helyen vagyok stár :P

LINK
nem kell idő, hogy átirjad :)
L33T of imp`series | imp`series INHUMAN
Válasz iPhoneTouch #6. hozzászólására
Látom átirta a gyerek szóval jó ha tudatban vagytok, hogy
Az én adataim.
SteamId, STEAM_0:1:17963048
Bizonyiték ESL
alkoo.atw.hu/bizonyitek1.jpg
alkoo.atw.hu/bizonyitek2.jpg
^^

Szerintem aki tette, hogy átirta a nevét accountját VAC ban fogja érni szóval már úgyis lebukott mohaman.
Egyébként én gyanakszom, hogy REquaL volt a tettes mert TeamFortress2n neki volt egy olyan nevü szervere, hogy Dirty Cheating iddle vagy valami ilyesmi, és 1-2x mixeltem REquaLlal mikor ezen a néven játszott.
hehe :vigyor: Ma már kettő helyen vagyok stár :P

LINK
Látom átirta a gyerek szóval jó ha tudatban vagytok, hogy
Az én adataim.
SteamId, STEAM_0:1:17963048
Bizonyiték ESL
alkoo.atw.hu/bizonyitek1.jpg
alkoo.atw.hu/bizonyitek2.jpg
^^

Szerintem aki tette, hogy átirta a nevét accountját VAC ban fogja érni szóval már úgyis lebukott mohaman.
Egyébként én gyanakszom, hogy REquaL volt a tettes mert TeamFortress2n neki volt egy olyan nevü szervere, hogy Dirty Cheating iddle vagy valami ilyesmi, és 1-2x mixeltem REquaLlal mikor ezen a néven játszott.
miami 2010. április 12. 321 hozzászólás 1127.
detoxon sok csalo? miröl beszéltek?
n1
DeToX-ra épp ezért nem kell járni, de minek fórum? blogba is el férne vagy klanhírbe
Spider007 2010. április 12. 234 hozzászólás 1456.
:S vagy mástól vette accját olcsóbban ezért csítel vagy el lopta amit nem nagyon hiszek de megeshet vagy tört steames (ami sztem elképzelhetőbb)
L_x_O 2010. április 12. 99 hozzászólás 2690.
A DeToX [ CSDM ]-n köztudottan rengeteg a wallhack-s, akár steamel is. Bár steamel Aimost nem igen látok -hozzá teszem nem is volt rá túl sok alkalmam- de ez a DeToX szerverén nem meglepő!:D

Talán a detox csdm2-n még nincs annyi, de már azon is kezd elterjedni a sok nethigh.
Na mind1 úgy jó az élet ha zajlik, ez a senkiházi nem fog jobb gamer lenni :)
bb.
nézzétek meg