Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Toborzó iroda

Létrehozva: 2010. április 13. Létrehozta: Drang Kategória: bf, bf1942, b2, bfbc2, bfv, bf21 154 hozzászólás

Klán keres játékost... Játékos keres klánt...

Üdv!
Erős ifantrys embereket keres az Aegis 5v5 infatry klán.
Célunk mind MO-on, mind külföldön jó eredmények elérése.
Aki úgy érzi, hogy többet akar egyszerű publicnál és versenyszerűen játszana az vegyen fel battlelogon és jelezze ott.
Battlelog:Aegis-Tobi
[ThoR] Tobi_HUN ||| [Bad.Boys] War/Public Server [HUN]
DeLaY_HuN tegnapelőtt 19:08 1 hozzászólás 20274.
Sziasztok! A Bellatores Tenebrae tagfelvételt hirdet! :mosoly:

Klánunk még friss, tehát alaposan megválogatja tagjait. Vannak Bizonyos kikötések is, melynek meg kell felelni. Ezek a következők:

-minimum 15 éves vagy
-rendelkezel mikrofonnal
-van skype-od, teamspeak 3-ad
-szeretsz taktikusan, csapatban játszani
-mindig megjelensz gyakorlásokon, war-okon
-tisztelettudó vagy

Amit a klán garantál: baráti hangulat, csapatjáték, "kellő mennyiségű szigor". Tehát mindenki jól érzi magát, ugyanakkor csak fegyelmezett, katonás embereket keresünk.
Ha szeretnél csatlakozni, akkor keress fel itt, vagy battlelog-on: DeLaY_HuN
Uff!... én beszéltem?
Tobi_HUN május 19. 23:41 257 hozzászólás 1362.
Válasz xxomnixx #151. hozzászólására
Üdv!
16 éves vagyok,középiskolás.
Klánt vagy egy barátságos közösséget keresek BF3-hoz.Még új vagyok a játékban de rendelekzek 1 év BC 2 tapasztalattal,CS:S,és CoD2 tapasztattal.
Headset,Skype,TS3,TS2-vel rendelkezem.
nézz fel az OGC TS-ére IP:teamspeak.hu
Itt ha írsz egy adminnak és mondod neki mit szeretnél biztosan segít eligazodni. vannak klánok és public társaságok is.
[ThoR] Tobi_HUN ||| [Bad.Boys] War/Public Server [HUN]
xxomnixx május 19. 20:16 1 hozzászólás 20005.
Üdv!
16 éves vagyok,középiskolás.
Klánt vagy egy barátságos közösséget keresek BF3-hoz.Még új vagyok a játékban de rendelekzek 1 év BC 2 tapasztalattal,CS:S,és CoD2 tapasztattal.
Headset,Skype,TS3,TS2-vel rendelkezem.
Ketiii május 17. 08:43 241 hozzászólás 1426.
Válasz kovacsadam #140. hozzászólására
Sziasztok, klánunk továbbra is várja a jelentkezőket: BC2, BF3, Arma 2, illetve stratégiai játékok mint pl a Company of Heroes-hoz (egyéb játékok is szóba jöhetnek). Ha érdekel egy jó csapat keressétek fel az oldalunkat a http://besthunplayers.tk -n.

mindenkit szívesen látunk! :)

üdv.: =BHP=kovacsadam
Kovácsádám :)
Válasz sallaikrisztian #143. hozzászólására
Célom nem egy klán, hanem inkább egy afféle csoport alapítása, ami összeszedi a lézengő játékosokat, akiknek csak akár heti 1 óra játék áll rendelkezésre, vagy épp elfoglalt ahhoz, hogy egy Klán időredjeihez tartsa magát, vagy csak szimplán nem a legjobb a statja, ezért nem veszik be klán-ba.

Én 27 éves apuka vagyok. Szabadidőm nagyrészét kislányomnak szentelem ezért én sem tudok igazodni egy Klán időbeosztásához, viszont eléggé unom már , hogy publikon egyedül kell darálnom.
Ezért szeretném létrehozni ezt a közösséget.

-Nincs időbeosztás
-nincsenek feltételek
-nincs fikázás
-nincsenek elvárások

Szimplán csak egy közösség, aminek tagjai, lehetőség szerint együtt játszanak.
http://phd-clan.webnode.hu/
Egy próbát megérhet!
No one gets left behind...
tomabear május 6. 07:22 1 hozzászólás 20238.
Sziasztok!
BFBC2-ben vagyok érdekelt. :vigyor:
48(!) éves vagyok, még a MOHAA-val kezdtem anno domini. 2-3 naponta van időm játszani 18-21 óra között. A játékot tavaly karácsonyra vettem, használtan 0,64 aránnyal, most 1,22. Olyan társakat keresek akik unják már, hogy senki nem segít publikon. Squadot szeretnék összehozni, akik szivesen játszanak együtt. De fun klánhoz is szivesen csatlakozok.
tomabear
hege1977 április 26. 19:33 140 hozzászólás 2126.
Célom nem egy klán, hanem inkább egy afféle csoport alapítása, ami összeszedi a lézengő játékosokat, akiknek csak akár heti 1 óra játék áll rendelkezésre, vagy épp elfoglalt ahhoz, hogy egy Klán időredjeihez tartsa magát, vagy csak szimplán nem a legjobb a statja, ezért nem veszik be klán-ba.

Én 27 éves apuka vagyok. Szabadidőm nagyrészét kislányomnak szentelem ezért én sem tudok igazodni egy Klán időbeosztásához, viszont eléggé unom már , hogy publikon egyedül kell darálnom.

-Nincs időbeosztás
-nincsenek feltételek
-nincs fikázás
-nincsenek elvárások

Helló !

Én 34 éves kicsit kocka 2 gyermekes apuka vagyok.
Ha gondolod csatlakozz az AQUA hoz.
Konigstiger április 25. 19:36 104 hozzászólás 2613.
Sziasztok! A Debrecen Civis Platoonba (BF3) aktív játékosokat várunk. Szerver biztosított, CQ/64. Korhatár és különösebb elvárás nincs. Platoon tagoknak TS3 szerver biztosított. Akit érdekel bővebb információért írjon PM-et vagy vegyen fel Battlelogon: Konigstiger87
Fradistawar április 25. 15:19 79 hozzászólás 3061.

-Nincs időbeosztás
-nincsenek feltételek
-nincs fikázás
-nincsenek elvárások

Szia! :) Az AQUA klán pont neked való :) Hasonló cipőben jár az egész klán , mint te! :) Nem kel alapítanod egy klán hogy másokkal játssz :) Ha érdekel a megkeresés akkor irj :) üdv
Fullrobot április 25. 15:06 6 hozzászólás 10182.

-Nincs időbeosztás
-nincsenek feltételek
-nincs fikázás
-nincsenek elvárások

Szia!
Én szívesen csatlakoznék bár még az eredeti játék beszerzésénél tartok.
Több hónap bfp4f van már mögöttem. Bf3 ban még nincs tapasztalatom de hamar tanulok.
Ez a klán tökéletes lenne számomra a kezdéshez hogy tanuljak és segítséget kérjek és kapjak a kezdeti nehézségek leküzdésében.
Ha úgy gondolod megfelelő tag lennék írj pm -et.

-Nincs időbeosztás
-nincsenek feltételek
-nincs fikázás
-nincsenek elvárások

DaveLanno április 25. 07:17 749 hozzászólás 481.
A =PPS= újra tagfelvételt hirdet!

http://www.battlefield.hu/clans/content/11145/A_PPS_ujra_tagokat_keres
Fygaroo április 25. 06:27 24 hozzászólás 5710.
Válasz Fullrobot #139. hozzászólására
Mindenképpen kell az eredeti játék? Az nem jó ha letöltöm valahonnan?
Letöltheted, de nem fogsz tudni multiplayert játszani, én úgy tudom csak a single player mód működik a tört játékoknál.
It's a shame we have to die my dear, Noone's getting out of here alive this time...
kovacsadam április 24. 15:56 34 hozzászólás 4798.
Sziasztok, klánunk továbbra is várja a jelentkezőket: BC2, BF3, Arma 2, illetve stratégiai játékok mint pl a Company of Heroes-hoz (egyéb játékok is szóba jöhetnek). Ha érdekel egy jó csapat keressétek fel az oldalunkat a http://besthunplayers.tk -n.

mindenkit szívesen látunk! :)

üdv.: =BHP=kovacsadam
Fullrobot április 24. 13:48 6 hozzászólás 10182.
Válasz Fygaroo #138. hozzászólására
nem kieg kell hozzá, hanem a játék maga.
http://www.edigital.hu/Jatekszoftver/Battlefield_3_PC_jatekszoftver-p269862.html?bid=&partner=10003
(hihetetlen, hogy OGC webshopban nem lehet megvenni a BF3-at)
Mindenképpen kell az eredeti játék? Az nem jó ha letöltöm valahonnan?
Fygaroo április 24. 13:39 24 hozzászólás 5710.
Válasz Fullrobot #137. hozzászólására
Sziasztok!
Bf4free -vel játszó magyar klánhoz csatlakoznék vagy ha van rá igény szívesen csinálok egyet.
Több hónapos tapasztalatom van jelenleg egy 25 lv szerelő vel játszom fő profilom a heli, apc, tank fő pályám Oman.
Aki akar keressen meg skypon: bvszfred vagy Nulla(Auriga) néven meg tudtok találni.
Játékidő napi 4-5 óra ha lehetőségem van rá.
Esetleg bf3-at is szivesen kipróbálnám csak valaki írjon rám skypon és mondja el mi kell hozzá milyen kieg vagy ilyesmi.
Szép napot mindenkinek.
nem kieg kell hozzá, hanem a játék maga.
http://www.edigital.hu/Jatekszoftver/Battlefield_3_PC_jatekszoftver-p269862.html?bid=&partner=10003
(hihetetlen, hogy OGC webshopban nem lehet megvenni a BF3-at)
It's a shame we have to die my dear, Noone's getting out of here alive this time...
Fullrobot április 24. 13:30 6 hozzászólás 10182.
Sziasztok!
Bf4free -vel játszó magyar klánhoz csatlakoznék vagy ha van rá igény szívesen csinálok egyet.
Több hónapos tapasztalatom van jelenleg egy 25 lv szerelő vel játszom fő profilom a heli, apc, tank fő pályám Oman.
Aki akar keressen meg skypon: bvszfred vagy Nulla(Auriga) néven meg tudtok találni.
Játékidő napi 4-5 óra ha lehetőségem van rá.
Esetleg bf3-at is szivesen kipróbálnám csak valaki írjon rám skypon és mondja el mi kell hozzá milyen kieg vagy ilyesmi.
Szép napot mindenkinek.
Hernando április 20. 21:33 10 hozzászólás 8296.
Üdv mindenkinek!
A Technical Gamers egy nemrégiben megalakult klán Battlefield 3-ban, amelyhez felvételt hirdetünk!
A klán fejlődő állapotban van, ezáltal bárkit szívesen várunk!
Feltételek:
Életkor: 14 felett legyen!
Legyen mikrofon és skype, valamint team speak 3!
A legfontosabb hogy bánj tisztelettel a klántársaiddal, mégiscsak egy baráti társaság a klán!

Ha megjött a kedved írj rám itt battlefield.hu-n vagy skype-on!
luki907 április 16. 14:26 6 hozzászólás 10180.
Válasz SNRGabesz #134. hozzászólására
Skilles játékosok jelentkezését várom A PPS most induló BF3 war csapatába.
Jelentkezni a gabeszkac@gmail.com-on vagy itt privát üzenetben

Gabeszkacz
sziasztok valaki bevenne egy klánba edigi játékaim neten : őszes cod full szint elérve
area 51
turok
Moha
Meg van a bf 3 hoz a kiegészitő is luki907 a nevem a battelelogon 15 orát már letoltam velle .
SNRGabesz április 16. 11:56 107 hozzászólás 2563.
Skilles játékosok jelentkezését várom A PPS most induló BF3 war csapatába.
Jelentkezni a gabeszkac@gmail.com-on vagy itt privát üzenetben

Gabeszkacz
juhika96 április 15. 10:35 1 hozzászólás 20086.
Sziasztok!
Nekem megvan a BF 3, és szeretnék magyar játékosokkal játszani! Klánom nincs nem is várom el, hogy egy embert akinek 5 napja van meg a BF 3 felvegyetek! De BC2-ztem is sokat, és COD-oztam nagyon sokat, de aazt unom, és ez jobb is szerintem! :)
Vegyetek fel barátnak Originen/Battlelogon nevem:juhika96HUN
kovacsadam április 7. 22:11 34 hozzászólás 4798.
Sziasztok, aki szeretne BF3-al játszani egy jó összeszokott társaságban az jelentkezzen hozzánk besthunplayers.tk oldalon! Regisztráljatok be hozzánk azzal a névvel amit a bf3ban használtok és töltsétek ki a jelentkezés menüpontnál található űrlapot! see ya on the battlefield! :-)

üdv.: =BHP=kovacsadam :)
mateosking április 7. 16:01 1 hozzászólás 19955.
Keresek valaki(ket), akivel tudok együtt tudok bf3mazni, nem feltétlen klánt, bár az sem baj. Csak legyen normális meg azért ne legyen a dobozon szereplő korhatár alatt :D. Akit érdekel vegyen fel battlelogon vagy originben (mateosking)
HUNlaca április 3. 17:04 35 hozzászólás 4748.
Közkívánatra végre megalakult egy a Battlefield Play 4 Free-vel foglalkozó klán, a Delta Force-441
Tagfelvétel van ezerrel.
Jelentkezési feltételek:
- Minimum 12 éves legyél ( ha ennél fiatalabb vagy, egy beszélgetés után még megfontolom)
- Szeress csapatban játszani, ne csak magaddal foglalkozz
- Légy taktikus, ne csak eszetlenül menj előre
- TS vagy Skype account
- Ne dobk ki a monitorod az ablakon/ verd atomjaira a géped ha lelőnek vagy valami nem sikerül
- lvl 10 + és fizetős fegyverek előny, DE nem kötelező
Célunk bajnokságokon való részvétel és egy jó kis baráti társaság összehozása.
Ha úgy érzed megfelelsz ezeknek a nem túl vésze kritériumoknak akkor jelentkezz bátran.
Fradistawar március 27. 20:38 79 hozzászólás 3061.
Az AQUA BF3 klán szívesen várja játékosokat!!

Amit elvárunk:

•min. 16 éves legyél
•rendelkezz legalább másfél hónap BF3 tapasztalattal
•más FPS játék tapasztalat előny
•legyél fegyelmezett
•saját fejlődésed akarása
•józan ész ismerete s megfelelő használata
•segítőkész
•megértő
Amit nyújtani tudunk:

•egy jó családias hangulatú közösséget
•fejlődést amennyire csak lehet
•itthoni és nemzetközi ligákban való részvételt és War lehetőséget
•TS3 szervert, ahol mindig akad klán társ, akivel lehet játszani és segítséget kérni.

Más kisebb klánt szívesen beolvasztanánk hozzánk.Várjuk azokat az embereket is aki ott hagyná klánját mert nézet eltérései vannak.
Jelentkezést követően egy TeamSpeak beszélgetés után kaphatsz próbaidőt.
Jelentkezni a szilveszter12155@vipmail.hu , hegeqa@gmail.com
Egy bemutatkozást és egy battlelog-os nevet kérünk az email cím valamelyikére. :vigyor:
Üdv.:vigyor::kacsint:
Asawa március 27. 19:12 1 hozzászólás 17625.
Hello. Xbox360-on BF Bad Company 2-re keresek klánt, esetleg játszó társakat. Együtt azért jobb a játék.
Xbox Live-on a nevem: ASAWA91 Vegyetek fel! Headset.em van :)
cheezyke március 19. 19:09 4 hozzászólás 11918.
Válasz nandor90 #124. hozzászólására
Csizihungaryt keresd, o biztos akarna jonni.
sziasztok mégegyszer, szóval ps3on játszom, és csapatot keresek bf3ra. battlelog-on vagyok cheezyke néven, köszönettel, Tamás
HUNlaca március 19. 16:52 35 hozzászólás 4748.
Válasz nandor90 #124. hozzászólására
Mármint hogy ő is jönne a klánba ha lenne vagy hogy csinálna egyet?
dizzex március 19. 14:37 3 hozzászólás 13316.
szevasztok ! A kérdésem lehet nem ide tartozik de talán tudtok segíteni ! kérdésem hogy xbox360 on BF3-ba lehet szervert bérelni ? mit tudtok erről ? előre is köszi !
nandor90 március 18. 21:38 2253 hozzászólás 112.
Válasz HUNlaca #122. hozzászólására
Sziasztok.
Ha akar valaki battlefield play4 free-hez klánt az most nyugodtan csináljon, mivel lenne hozzá elég sok emberkém. (egy másik fórumon azt beszélgettük sokakkal, hogy jó lenne végre egy magyar klán)
Tehát ha minden igaz akkor tudnék hozzá szervezni lvl 25-ös engineert, lvl 11-es recon-t, lvl 20-as assaultot--->(magamat), és ezen kívül még + 5 embert akiről nincs infóm csak annyi hogy jönnének ha lenne klán. :S
Amúgy meg ha jól tudom valamikor nyáron lenne is nemzetközi hivatalos bajnokság.
Szóval valaki?
GGC Stream Admin
Feris-HUN március 18. 21:28 15 hozzászólás 7065.
Válasz Fradistawar #121. hozzászólására
Találtál már klánt?? ha nem akkor az AQUA kipróbálna téged :)
Köszi, de már elkelltem :D
A normál módban játszók vagy kezdők vagy noobok :D (NO HUD! Thus the real thing!)
HUNlaca március 18. 20:02 35 hozzászólás 4748.
Válasz cheezyke #120. hozzászólására
szia, felvennétek a csapatba ? cheezyke néven vagyok fent, köszönettel, Tamás (a keresőben valami nem működik nálam, mert nem adott ki semmit)
Sziasztok.
Ha akar valaki battlefield play4 free-hez klánt az most nyugodtan csináljon, mivel lenne hozzá elég sok emberkém. (egy másik fórumon azt beszélgettük sokakkal, hogy jó lenne végre egy magyar klán)
Tehát ha minden igaz akkor tudnék hozzá szervezni lvl 25-ös engineert, lvl 11-es recon-t, lvl 20-as assaultot--->(magamat), és ezen kívül még + 5 embert akiről nincs infóm csak annyi hogy jönnének ha lenne klán. :S
Amúgy meg ha jól tudom valamikor nyáron lenne is nemzetközi hivatalos bajnokság.
Szóval valaki?
Fradistawar március 18. 12:27 79 hozzászólás 3061.
Válasz Feris-HUN #116. hozzászólására
BF3
Aktívan játszó klánt keresek, kimondottan hardcore stílusban, keressetek bátran itt és a többi majd jön magától :D (A korom: 25)
Találtál már klánt?? ha nem akkor az AQUA kipróbálna téged :)
cheezyke március 17. 23:51 4 hozzászólás 11918.
Válasz Stealth_Shadow27 #93. hozzászólására
Hasonló gondolkodású inkább taktikus platoon vagyunk ha van kedved csatlakozni keress meg. A korosztályunk kb. 25-34 évesek. Mi sem a halálba rohanó csapattagokat preferáljuk.
StealthShadow27 alatt megtalálsz a platoon neve pedig Tactical Gamers Squad [TGS].
szia, felvennétek a csapatba ? cheezyke néven vagyok fent, köszönettel, Tamás (a keresőben valami nem működik nálam, mert nem adott ki semmit)
cheezyke március 17. 23:49 4 hozzászólás 11918.
Válasz ColiMo #99. hozzászólására
Sziasztok! Normális, érett, 25-30as gamereket keresek X360-on.Klán vagy nem klán, tökmindegy. LiveID: C0LI M0 (nullákkal, nagybetűkkel). Felőlem minden mehet, csak a snipert nem csípem.. Csak jelölj be, és szólj rám ha fent vagyok (elég gyakran). Köszi... A METÁL ÖRÖK!
szia, cheezyke néven vagyok fent, felvennél ismerősnek légyszíves, én nem jöttem még rá hogyan kell, köszönettel, Tamás
cheezyke március 17. 23:48 4 hozzászólás 11918.
Válasz Elysium1 #100. hozzászólására
Üdvözletem, PS3-on játszom BF3 al, de mivel nem találtam nagyon társakat/társat akivel játszhatnék :siros::siros: ide folyamodtam írni. Tapasztalat azért solo közben is ragad rám, BPatrikk néven tudtok fölvenni, vagy esetleg itt levélben írni.

Nagyon remélem azért akadunk páran PS playerek, reménykedem, hogy talán még szervezett csapat is van.
ui: Headset van
szia, felvennél ismerősnek, nem találtam meg hogyan kell, cheezyke néven vagyok fent, üdv, Tamás
corteno március 17. 16:11 1 hozzászólás 20126.
Üdvözletem!
BC2-be keresek egy csapatot, nem kell hogy összeszokott legyen, nagy elvárásaim nincsenek. Ne rageljetek és ha kell akkor fókuszáljatok a feladatra. Magamról annyit ha kell komolyan veszem a játékot, de persze funolni is szeretek alkalomadtán. TS, Skype van. Ha érdekel írj PM-et, esetleg vegyél fel ingame: Corteno .
Feris-HUN március 16. 21:13 15 hozzászólás 7065.
BF3
Aktívan játszó klánt keresek, kimondottan hardcore stílusban, keressetek bátran itt és a többi majd jön magától :D (A korom: 25)
A normál módban játszók vagy kezdők vagy noobok :D (NO HUD! Thus the real thing!)
kisgyula555 március 16. 20:50 8 hozzászólás 9047.
Válasz Fradistawar #114. hozzászólására
Semmi gond! :)
:vigyor::vigyor: hello urak erre az oldalra ma regisztráltam nem tudom jo helyre irok e de bf2 t tolom egy ideje és ha van lehetöség rá akkor belépnék egy magyar klánba ha lehetséges bf2 nick kisgyula555 kb 6 éves korom ota tolom a gameket 2 évvel ezelöttig folyamat csak konzollal kérdés esetére irok egy jo 20 oldal pdf et a milyen gamekkel :xD::xD: nem tolom tulságosan jol még a mai napig fura a billentyü egér kombo nekem sajnos ez lehet iygy is marad 26 éves vagyok teamspeakem nincs de ha kell hozzá megoldhato remélem jokat játszunk együtt csapatban majd 1.5 re van friisiitve a game gondolom sokakkal már találkoztam általában super servereket tolom de infantry se riaszt vissza háát remélem jo helyre irtam sziasztok jo gamelést mindenkinek
Fradistawar március 16. 17:27 79 hozzászólás 3061.
Válasz HUNlaca #113. hozzászólására
Azzal csak fogok kb 2 hónap múlva.
Azt hittem olvastad hogy p4f-hez keresek klánt. De mind1 már találtam 2-t ami foglakozik p4f-el, írtam nekik üzit.
Sorry ha félreérthető voltam.
Semmi gond! :)
HUNlaca március 16. 15:53 35 hozzászólás 4748.
Válasz Fradistawar #112. hozzászólására
Nem is játszol BF3 játékkal? :( :)
Azzal csak fogok kb 2 hónap múlva.
Azt hittem olvastad hogy p4f-hez keresek klánt. De mind1 már találtam 2-t ami foglakozik p4f-el, írtam nekik üzit.
Sorry ha félreérthető voltam.
Fradistawar március 16. 15:17 79 hozzászólás 3061.
Válasz HUNlaca #111. hozzászólására
Hát akkor én szívesen csatlakoznék :)
Nem is játszol BF3 játékkal? :( :)
HUNlaca március 16. 15:10 35 hozzászólás 4748.
Válasz Fradistawar #110. hozzászólására
Az AQUA klán szívesén lát téged! :)
Hát akkor én szívesen csatlakoznék :)
Fradistawar március 16. 14:52 79 hozzászólás 3061.
Válasz HUNlaca #109. hozzászólására
Sziasztok.
ma regiztem erre az oldalra és néztem pár videót a bajnokságról, és hát nagyon tetszik ez a klános dolog... Eddig magányosan mentem öltem. De jó érzés lehet a csapatmunka része lenni, a squaddal kommandózni, előrenyomulni stb. tehát az lenne a kérdésem hogy battlefield play4 free-be hogy tudnék belépni egy klánba? Amúgy lvl 20-as assault, tuningolt fegyókkal. FPS tapasztalatom: 2 hónap COD 2, 1 év COD4, pár hónap CS source, 1,5 év battlefield play4 free.
Bocsi ha hülyeséget kérdeztem és battlefield play4 free-be nem szoktak ilyeneket szervezni, de csak most kezdtem el érdeklődni az ilysemi után.
Válaszokat előre is köszi.
Az AQUA klán szívesén lát téged! :)
HUNlaca március 16. 13:19 35 hozzászólás 4748.
Válasz _ghost #108. hozzászólására
A VéNY BF3 klán tagfelvételt hirdet!

Amit elvárunk:

•min. 16 éves legyél
•legyél fegyelmezett

Amit nyújtani tud a VéNY:

•egy jó hangulatú közösséget
•fejlődést
•itthoni és nemzetközi ligákban való részvételt
•TS3 szervert, ahol mindig akad valaki, akivel lehet játszani

Mivel a VéNY két csapattal is rendelkezik, minden próbaidősnek először a második csapatban kell bizonyítania.

Jelentkezni a klán honlapján lehet: www.venyclan.hu
Arra kérném minden kedves jelentkezőt, hogy használjátok ki a "további információk" mezőt, mivel egy mezei név, s emailcímes jelentkezést nem tudunk értékelni.
Sziasztok.
ma regiztem erre az oldalra és néztem pár videót a bajnokságról, és hát nagyon tetszik ez a klános dolog... Eddig magányosan mentem öltem. De jó érzés lehet a csapatmunka része lenni, a squaddal kommandózni, előrenyomulni stb. tehát az lenne a kérdésem hogy battlefield play4 free-be hogy tudnék belépni egy klánba? Amúgy lvl 20-as assault, tuningolt fegyókkal. FPS tapasztalatom: 2 hónap COD 2, 1 év COD4, pár hónap CS source, 1,5 év battlefield play4 free.
Bocsi ha hülyeséget kérdeztem és battlefield play4 free-be nem szoktak ilyeneket szervezni, de csak most kezdtem el érdeklődni az ilysemi után.
Válaszokat előre is köszi.
_ghost március 12. 17:26 110 hozzászólás 2512.
A VéNY BF3 klán tagfelvételt hirdet!

Amit elvárunk:

•min. 16 éves legyél
•legyél fegyelmezett

Amit nyújtani tud a VéNY:

•egy jó hangulatú közösséget
•fejlődést
•itthoni és nemzetközi ligákban való részvételt
•TS3 szervert, ahol mindig akad valaki, akivel lehet játszani

Mivel a VéNY két csapattal is rendelkezik, minden próbaidősnek először a második csapatban kell bizonyítania.

Jelentkezni a klán honlapján lehet: www.venyclan.hu
Arra kérném minden kedves jelentkezőt, hogy használjátok ki a "további információk" mezőt, mivel egy mezei név, s emailcímes jelentkezést nem tudunk értékelni.
Sziasztok!

Szeretném végigtolni a Co-Op küldetéseket "normal" módon!

Battlelog: nemethbalint_92
Cadaverass március 8. 05:22 178 hozzászólás 1777.
Válasz devid.on #96. hozzászólására
Helló én is keresnék Klánt nekem csak a sima battlefield 3-van meg egyenlőre de tervezem a dlc-is 19-vagyk van mikrofon meg minden hogy mikor tudok felmenni egyenlőre ugy néz ki hogy sokat tudok fent lenni ha valaki tudan ajánlani jó klánt azt megköszöném :D
Szeva A Pannon Homeland Division ha érdekel...keress minket!!!!
TS és szerver van!
No one gets left behind...
Arany007 március 7. 23:23 10 hozzászólás 8300.
Válasz Toki90 #104. hozzászólására
Üdv!ez Pc vagy konzol?
PC