Minap felmentem játszani hu mondom itt sok a steamos gondoltam ,hogy itt normális emberkék vannak (teszem hozzá ma már nem igen kevés normális magyar szerver van). Fenntvagyok ping is fasza jó maradunk :) elkezdek játszani közbe haverokkal beszélgetek ventrin egyszer megszolal egy bizonyos "UPOFORNOOOO" hogy ha csalok kickelve leszek mondom poénbol : igen biztos csalok. Erre xzn'zufe kickel, visszamegyek megkérdem ezt most miért?erre aztválaszolja hogy hát mért mondtam hogy csalok. Kurva jó... , jó mondom hátha rájönnek ,hogy nem csalok, lemegy kb 5-6 kör . Egyik körbe T kezdőről megyek hosszú kapu, kijövök rohan ki trappolva hosszun ez a bizonyos UPOFORNOOO legugol és elkezd tunkolni , énis visszatunkolok AK-val többkevesebb sikerrel :) előveszem USP-t amit körelején vettem lövök 2 fejest feláll és lábon lelövöm erre egyből mint a fába szorult féreg: KURVA ANYÁDÉR CSALSZ TAkARODJ INNEN kb ezt értettem belőle de még magyarázott valamit csak azt nem lehetett hallani mert annyira örjöngött *.* .Ezt a kört követő körben:D elkezdenek mindennek elmondani,hogy látják 2010es account mondom igen, csak te nem tudsz a régi accountomrol erre zufe megszolal ,hogy tuti vacbannos amit persze alaptalanul mondott , mondom igen beletaláltál vacbannos elkezdenek szitkozodni hogy csaló stb.. (Bevallom amugy igen hülye voltam , source bannos amugy VAC2 és a 1.6 az full tiszta életembe nem csaltam ) Utána való kör eljutok hosszú jövök fel eggyet lövök aztán lőném a másodikat CT-n erre KICKED mennék vissza You have banned from server. (És még mondta zufe hogy ez elég ok hogy a régi accountom bannos) Énis utálom a csalókat meg minden de az még nagyon rég volt amikor sourceba bannoltak tudom ez senkit nem érdekel :D csak mellékessen mondom. De bárki felmegy nem is hiszi ,hogy egy ilyen neves klán mint az xzn alaptalanul bannol mert lő 1-2 fejest ezt hivják SZÁNALOMNAK és ez már nem az első szerver... (Elbirálhatjátok ezt a topicot de úgy éreztem muszály megosztanom veletek...)
Mert valaki előttem bekommentelt, és felkerült a fórumlistán. Nem, nem néztem meg mikori a cikk, mert gondoltam, hogy ami felül van az friss, de igazából lefosom, mert ugyanezt írtam volna 1 hónappal ezelőtt, és 1 év múlva is... a faszt sem érdekli, hogy kibannoltak egy koszos szerverről... ha esl-ből bannolnak jogtalanul, vagy lanról dobnak ki, akkor még megértem de amúgy....
Mi az: nagy fehér, és megzavar ebéd közben? ... ... ... Lavina
:D :D de a legjobb benne hogy a szerverre írj azt hogy szánalom mikor az admin baszta ki :D am tényleg régi :D de sebaj úgy már egyre több régi topic jön elő:D ki tudja mi fog legközelebb elő jönni :D
#187 te meg nézd meg a dátumot mielőtt bárhova is írnál :D
Na jó most álíts magadon te büdös féreg te dumálsz mindenkinek aki 29évesen még a gépe előtt netfighterkedik? Ahelyett hogy szereznél magadnak egy nőt. És én nem verném magam arra h egyetemet v főiskolát végeztél mert az értelmi szinted kb. egyenlő a 0ával, Főleg nem arra h x-zone-os vagy.
te mi a faszt tolsz ember?
gNu|dst[GoL] - ha en jatszok akkor mindig nyerunk ; gNu|dst[GoL] - Nem halok bele, ha vesztek, nem halok bele ha nem tartanak itt legjobbnak, nem ismernek el
hozzáfűzni való -> :ASD:A:SD:AS:D:AS:A:D.sA:DA:SD:AS:D
leszarjuk a lelki nyomorokat! :D
ombucman meg sóhivatal. lehet menni..
sőt hamár megválaszottátok az Orbán Viktort akkor mennyetek hozzá PANASSZAL!
bb
topic del +.+
Egyet értek a cikk írójával. Sajnos a 8felvett publik szerveremből már csak 3ra enged fel. A többiről az utóbbi 3napban banoltak. Sz*rügy, de ez van. Igazság szerint pedig élvezem amikor 0ba lövök mindenkit és kiürülnek a szerverek ahol épp játszom :D:D (csak h ne offnak vegyétek: xzn ről is bannolva vagyok :>)
Komolyan nem értem, hogy egyesek fejében mi van...
Szerinted a nő és a számítógép nem fér meg egymás mellett??
Egyébként meg ratyikollégám nem csak a neten dumál. Én pl nem szívesen futnék vele össze mikor be van baszva és véleménykülönbség alakul ki közöttünk :D:D
Elhiszed hogy engem nem érdekel így kinézetre nem néz ki tul ütőképesnek, Főleg ha egy ember részeg sokkal lassab és butább. Engem nem érdekel ez csak volt egy bizonyos hozzászólása amit szerintem jogtalanul írt főleg h nem is ismeri az illetőt.
én össze futák és akkor mi van ott tántorogna előttem biztos részegen van a legjobb formában de te csak tudod:) bocsi el néztem nem neked akartam reagálni hanem zufe-nak
én össze futák és akkor mi van ott tántorogna előttem biztos részegen van a legjobb formában de te csak tudod:) bocsi el néztem nem neked akartam reagálni hanem zufe-nak
Nagyapám is megmondta....minden hülye embert meg kell hallgatni az is mondhat okosat