Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

modern warfare 2 vac téves diagnózis

Létrehozva: 2010. június 13. Létrehozta: DJ_gamer33 Kategória: COD 5 hozzászólás

Tisztelt Steam Magyar közössége

Sajnálatos módon a Steam VAC tévesen itélt meg. Mivel is örökké tartó ban-t kaptam a Modern Warfare 2 játék során. Már több mint 600 órát játszottam és eszem ágába nem lett volna csalni mivel sok pénzt áldoztam a játékra. Még csak nem is játszottam mikor Ban-t kaptam, csak egyszer multiplayer-be léptem volna és nem engedett. Kérlek segitsetek elintézni, hogy visszakaphassam a tiszta accountom amin nincs VAC Status. Ez a dolog pénteken történt és azért írok most itt nektek mert az amerikai steam support-al nem tudtam rendesen megvitatni a dolgot. Hátha nektek nagyobb befolyásotok van ezen a téren.

Steam profilom az alábbi: http://steamcommunity.com/id/djgamerhun/

Előre is köszönöm esetleges segitségetek, pozitív hozzáálásotok.

sizoko 2010. szeptember 1. 49 hozzászólás 3888.
Válasz -------------- #4. hozzászólására
Hát sajnos újból meg kell venned mert nem oldják fel
++++++
-------------- 2010. augusztus 20. 423 hozzászólás 875.
Hát sajnos újból meg kell venned mert nem oldják fel
flatline 2010. augusztus 12. 174 hozzászólás 1769.
Válasz Knut #1. hozzászólására
Hát ahogy a steam profil nevedet nézem.... Ha megláttam volna alapból kilépek a lobbiból.
Lehet LVL hack miatt kaptad. Vagy tényleg csaltál és megkaptad a legjobb dolgot a steamtól. Amúgy meg a csalók 50% magyar.
ezt honnan veszed?
Flood 2010. július 26. 8 hozzászólás 8662.
Válasz Knut #1. hozzászólására
Hát ahogy a steam profil nevedet nézem.... Ha megláttam volna alapból kilépek a lobbiból.
Lehet LVL hack miatt kaptad. Vagy tényleg csaltál és megkaptad a legjobb dolgot a steamtól. Amúgy meg a csalók 50% magyar.
Engem is kibannolt :... és nagyon szerettem és soha nem csaltam és mégis kibannoltak :@ milyen dolog ez megveszi az ember pénzért és errefelmeg kidobnak :@
Knut 2010. június 17. 24 hozzászólás 5489.