Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Css server frissités help.

Létrehozva: 2010. augusztus 7. Létrehozta: totototo Kategória: CSS 8 hozzászólás

hellosztok az lenne a problémán hogy bérlek egy css szerot frissiteni kéne de akinek lenne hozzáférése a szerver gépekhez az eltünt és senki nem csinál semmit -.- már másfél hónapom kárba ment :( valaki nem tudna egy megoldást hogy tudnám frissiteni a szervert? vagy a frissitett szerver fájlokat letölteni valahonnan? linux szerveről van szó jahm meg nonsteam crack is kéne hozzá ha esetleg valaki tudna segitteni azt megköszönném

cube. 2011. augusztus 19. 1442 hozzászólás 227.
Válasz BOND_ #7. hozzászólására
Az a lényeg, h te se unatkozol.
Létrehozva: 2010. augusztus 7. Létrehozta: totototo Kategória: CSS 6 hozzászólás
nem kellett keresnem kidobta jobb oldalt a fórum fül alatt ha erre célzol
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
BOND_ 2011. augusztus 19. 569 hozzászólás 665.
Válasz cube. #6. hozzászólására
troll ketrec alattam!
Az a lényeg, h te se unatkozol.
Létrehozva: 2010. augusztus 7. Létrehozta: totototo Kategória: CSS 6 hozzászólás
cube. 2011. augusztus 19. 1442 hozzászólás 227.
troll ketrec alattam!
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
-------------- 2010. augusztus 18. 423 hozzászólás 891.
Válasz Killerbeat2222 #4. hozzászólására
vagy csinálsz 1 uj accot és aktivacio menupont alatt beirod cd kulcsot
am ja ja ez is megoldás ha még nem aktiválta be
Killerbeat2222 2010. augusztus 18. 966 hozzászólás 363.
Válasz -------------- #3. hozzászólására
Am ha meg vetted annyi a dolgod le töltöd a stimet fel rakod belépsz a régi felhasználódba be mész a saját játékokhoz és ott van hogy telepítés :D
vagy csinálsz 1 uj accot és aktivacio menupont alatt beirod cd kulcsot
-------------- 2010. augusztus 18. 423 hozzászólás 891.
Válasz Corben #1. hozzászólására
Sziasztok rajongók és játékosok!

Segítségetek kérném.
Egy régi (még az egyetemen 1998-2002) counter játékos vagyok aki újra bele szeretne lendülni és élvezni újból ezt a fantasztikus és gyönyörű játékot.
Hiányzik ez a játék és az öröme ahogy hullanak mint a legyek a terroristák.
Arra kérnélek titeket mondjátok el, hogy pontosan lépésről lépésre milyen programmal kell letölteni a netről és hogyan a cs-t. A DVD meghajtóm nem működik a gépben pedig régebben megvettem a source-t de nem tudom felrakni a játékot. Addig is amíg nem cserélem ki a meghajtót egy újra játszani szeretnék ha ez lehetséges, ezért kérem a segítségetek.
Ha valaki tudna ebben segíteni nekem nagyon hálás lennék és megköszönném.

Nagyon várom a segítséget!

Előre is köszönöm a segítségnyújtást egy 32 éves "régi" cs rajongónak.

Üdv,
Corben
Am ha meg vetted annyi a dolgod le töltöd a stimet fel rakod belépsz a régi felhasználódba be mész a saját játékokhoz és ott van hogy telepítés :D
totototo 2010. augusztus 18. 3 hozzászólás 12856.
Válasz Corben #1. hozzászólására

Segítségetek kérném.
Egy régi (még az egyetemen 1998-2002) counter játékos vagyok aki újra bele szeretne lendülni és élvezni újból ezt a fantasztikus és gyönyörű játékot.
Arra kérnélek titeket mondjátok el, hogy pontosan lépésről lépésre milyen programmal kell letölteni a netről és hogyan a cs-t. A DVD meghajtóm nem működik a gépben pedig régebben megvettem a source-t de nem tudom felrakni a játékot. Addig is amíg nem cserélem ki a meghajtót egy újra játszani szeretnék ha ez lehetséges, ezért kérem a segítségetek.

Üdv,
Corben
hello énm tudok egy jó megoldást de nem tudom itt mennyire lehetne kiirni
de ha gondolod vegyél fel msn-re és ott elmondom
tomxx91@hotmail.com
Corben 2010. augusztus 15. 10 hozzászólás 8197.

Segítségetek kérném.

Üdv,
Corben