Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Mouse hiba?!

Létrehozva: 2010. szeptember 7. Létrehozta: Ltscavooo Kategória: CS 37 hozzászólás

Sziasztok!
Gondoltam nyitok egy témát mert már teljesen kikészít az egerem..
Roccat Kova Gaming Mouse
nos tehát arról lenne szó hogy van mellé 1 Speed Linkes egérpadom és általában csézés közben az egér megakad,magszakad nem tudom leírni.. de egyszerűen nem tudok olyankor célozni.. nagyon idegesítő tud lenni főleg ha sokszor csinálja ezt.. (3200dpi-n tolom)
nem tudom mi lehet a baja talán a Csuszka elkopott, cseréljem ki?! Vegyek új egérpadot?
egyéb ötlet?
Köszi a hozzászólásokat! ^^

ULTRAH 2010. október 27. 1194 hozzászólás 284.
Válasz anton0v #36. hozzászólására
ebből látszik hogy egy kalap szart nem ér a roccat :D
Szerintem jó csavarhúzókat gyárt
Hola
anton0v 2010. október 27. 251 hozzászólás 1389.
ebből látszik hogy egy kalap szart nem ér a roccat :D
Lewi 2010. október 26. 347 hozzászólás 1050.
roccat kovam van,én nem 3200dpi-n tolom,no szind :D ha az érdekel :D nekem lefagy ha nem mozgatom kb 5 percig :S kihuz,behud és tsőőő :S helyedbe vennék ujat :S
nyihah 2010. október 26. 928 hozzászólás 380.
Válasz MrN. #32. hozzászólására
Nem tudom milyen procid van de ha 1 magos akkor vehetsz te akármilyen egérpadot nem az egérpad miatt akad az egered nekem az 1magos procimnál ugyan ez volt a baj megvettem az új egeret persze usb-s és nem bírta a proci ami a gyik-ben van progi az persze használt csak a cs sokszor kifagyott vettem egy 2magos procit és semmi probléma nincs azóta. A prioritás csak akkor számít ha gyenge a procid :)én nem használok egérpadot 2500dpin játszok úgy látszik a számítógépasztal bírja ezt xd
Ha egy proci nem bír el egy egeret akkor az érdekes proci lehet :ASD:AS:DSA:DSA::SAD:DASADS
Br0ken._End 2010. október 26. 569 hozzászólás 664.
Válasz nyihah #27. hozzászólására
Minden egérpadhoz a Qck a jó.
ez szép volt!! :D:D:D
RKZ: ugy dregeletem wpvel hogy nem dregelődött be
MrN. 2010. október 26. 439 hozzászólás 847.
Nem tudom milyen procid van de ha 1 magos akkor vehetsz te akármilyen egérpadot nem az egérpad miatt akad az egered nekem az 1magos procimnál ugyan ez volt a baj megvettem az új egeret persze usb-s és nem bírta a proci ami a gyik-ben van progi az persze használt csak a cs sokszor kifagyott vettem egy 2magos procit és semmi probléma nincs azóta. A prioritás csak akkor számít ha gyenge a procid :)én nem használok egérpadot 2500dpin játszok úgy látszik a számítógépasztal bírja ezt xd
defcon 2010. október 26. 2787 hozzászólás 76.
Válasz Szabus #25. hozzászólására
Nekem a Kinzuhoz Qck Heavy van és teljesen tökéletesen megy rajta max dpi-n is, bár tudom, hogy az a duplájába kerül. :s :)
Hát igen, csak ez a probléma különben megvenném.
Azért aki Mass -t használ leírhatná véleményét :)
köszöntem^^
internazionale giocatore
Khmm egérhez :D
pirE 2010. október 26. 720 hozzászólás 506.
ajajj
-ako- 2010. október 26. 2447 hozzászólás 99.
gondold át mégegyszer :D
jo
Válasz anton0v #26. hozzászólására
Xai-hoz milyen egérpad a legjobb?
qck heavy? np+? olyan irjon akinek van ne az aki igy meg ugy hallotta.ty
anton0v 2010. október 26. 251 hozzászólás 1389.
Xai-hoz milyen egérpad a legjobb?
qck heavy? np+? olyan irjon akinek van ne az aki igy meg ugy hallotta.ty
Szabus 2010. október 26. 40 hozzászólás 4424.
Válasz defcon #24. hozzászólására
Kinzuhoz jobb a Mass mint a sima Qck? Már bocs hogy csak így rádtörök a fórumon, de érdekeltje vagyok az ilyen dolgoknak :) QcK mass-t tervezgetem magamnak, de ha valószínüleg ugyan olyan lesz a 'játék élmény' rajta, akkor maradok a sima Qck-nál :D
Nekem a Kinzuhoz Qck Heavy van és teljesen tökéletesen megy rajta max dpi-n is, bár tudom, hogy az a duplájába kerül. :s :)
"Video meliora, proboque, deteriora sequor."
defcon 2010. október 26. 2787 hozzászólás 76.
Válasz addam #8. hozzászólására
Olyan van, hogy minél érzékenyebbre állítod, akkor érzékenyebb lesz a felületi hibákra is. Nálam Lachesis 4000dpi-n használhatatlan, már attól elremeg 20-30 pixelt, ha klikkelek egy jóízűt. 2000dpi-n már használható.
Sima sz@r szövet egérpadot használok, mivel már nem játszok, így nem költök X-ezret egy újabb tányéralátétre, ilyet meg veszek 100Ft-ért, ha elkopik :)

Ha sokat játszanék, akkor azért tuti vennék valami műanyag padot. Üveget használtam (Corepad Magna), az akkori optikai egerekhez rohadt jó volt, de a mai túlérzékeny szemetekhez nem mernék venni, a lézer sem komálja nagyon.
Kinzuhoz jobb a Mass mint a sima Qck? Már bocs hogy csak így rádtörök a fórumon, de érdekeltje vagyok az ilyen dolgoknak :) QcK mass-t tervezgetem magamnak, de ha valószínüleg ugyan olyan lesz a 'játék élmény' rajta, akkor maradok a sima Qck-nál :D
internazionale giocatore
end1mark 2010. október 26. 13 hozzászólás 7421.
a vezetékes egér a legjobb! :)
a vezetéknélküli nem kapja rendesen a jelet és akadozik :(
Ltscavooo 2010. szeptember 8. 70 hozzászólás 3288.
akkor szerintem belvágok a taito-ba.. :D sokkal jobb lett hogy megcsináltam amit tanácsoltatok nem akad annyira viszont néha igen majd kicserélem egérpadot..:))
.crash 2010. szeptember 8. 436 hozzászólás 854.
Válasz Zsirkreta #20. hozzászólására
Nekem is ilyen van ha lehet hinni a gyártónak 8000dpi-ig tökéletesen működik 4hónapja van meg, kopásnak nyoma sincs bár nem is játszok hetente 60 órát. Előtte razer goliathusom volt az lényegesen gyorsabban kopott.És a taito kicsit halkabb, és jóval olcsóbb.
nekem is csak 2 hetene 50 óra. :$
majd elkopik. :))
lehet csak a G5-t nyomom le a földig azért van úgy elkopva. :DD
Zsirkreta 2010. szeptember 8. 45 hozzászólás 4177.
Válasz .crash #18. hozzászólására
taito-m van . eléggé csúszós a felülete, én ezért vettem meg.
de így fél év alatt kikopott pár helyen. :DD
vedd meg , ha szükséged van rá. :)
Nekem is ilyen van ha lehet hinni a gyártónak 8000dpi-ig tökéletesen működik 4hónapja van meg, kopásnak nyoma sincs bár nem is játszok hetente 60 órát. Előtte razer goliathusom volt az lényegesen gyorsabban kopott.És a taito kicsit halkabb, és jóval olcsóbb.
-LSdm- 2010. szeptember 8. 1449 hozzászólás 225.
Válasz .crash #18. hozzászólására
utána nézek kösszike:)
Gyújtom az uccsót, hagyom hogy szúrjon Ez ragadós szabadság, végig szívom Szítom a tűzet, itt az érzelem üzlet Ahol életek függnek a legszebb nőktől A hercegnőktől minden herceg görcsöl
.crash 2010. szeptember 8. 436 hozzászólás 854.
Válasz -LSdm- #17. hozzászólására
hát nekemis vanak ilyen bajaim:/:D
-LSdm- 2010. szeptember 8. 1449 hozzászólás 225.
hát nekemis vanak ilyen bajaim:/:D
Gyújtom az uccsót, hagyom hogy szúrjon Ez ragadós szabadság, végig szívom Szítom a tűzet, itt az érzelem üzlet Ahol életek függnek a legszebb nőktől A hercegnőktől minden herceg görcsöl
Na én szerintem veszek hozzá 1 egérpadot... milyet ajánlatok az egérhez?
http://www.supergamer.hu/roccat-taito-shiny-black-p-3791.html
erre gondoltam.. Ez jó lenne?:)
Killerbeat2222 2010. szeptember 8. 966 hozzászólás 363.
Válasz Ltscavooo #14. hozzászólására
xD nincs benne hajszál :) és a mousefixel mit érek el..? próbáltam már asztalon de mousefix nélkül és nagyon rossz volt.
mouse fix az kb gyorsítást veszi kb ám ott helpdesk.
xD nincs benne hajszál :) és a mousefixel mit érek el..? próbáltam már asztalon de mousefix nélkül és nagyon rossz volt.
vagy lehet egy hajszál belement az egérbe XX
kabaLa 2010. szeptember 8. 1656 hozzászólás 187.
Válasz Ltscavooo #11. hozzászólására
értem valami jó kis egérpadot veszek hozzá és milyet vegyek..? 5 ezer ft alatt gondoltam.. :) többet nem szeretnék kiadni 1 egérpadra..
szerintem először probáld meg aztallal ahogy én teszem és rakd fel a mouse fixet

amit innen tölthetsz le
értem valami jó kis egérpadot veszek hozzá és milyet vegyek..? 5 ezer ft alatt gondoltam.. :) többet nem szeretnék kiadni 1 egérpadra..
kabaLa 2010. szeptember 8. 1656 hozzászólás 187.
nekem is roccat kova van , énis 3200 dpi-n használom 2 senzin és tökéletesen de , nekem nincs egérpadom aztalon játszok , és mouse fixel.
DEER.originals 2010. szeptember 8. 490 hozzászólás 763.
400 dpi-s egerem van és műanyag padom és soha nem volt vele probléma.
DEER^_^
addam 2010. szeptember 8. 2161 hozzászólás 122.
Válasz Ltscavooo #7. hozzászólására
Oké megpróbálom 1800on.. hátha de am olyan is van hogy az egérpad nem viszi a 3200dpit nem tudom talán kicserélem egérpadot hátha..:D
Olyan van, hogy minél érzékenyebbre állítod, akkor érzékenyebb lesz a felületi hibákra is. Nálam Lachesis 4000dpi-n használhatatlan, már attól elremeg 20-30 pixelt, ha klikkelek egy jóízűt. 2000dpi-n már használható.
Sima sz@r szövet egérpadot használok, mivel már nem játszok, így nem költök X-ezret egy újabb tányéralátétre, ilyet meg veszek 100Ft-ért, ha elkopik :)

Ha sokat játszanék, akkor azért tuti vennék valami műanyag padot. Üveget használtam (Corepad Magna), az akkori optikai egerekhez rohadt jó volt, de a mai túlérzékeny szemetekhez nem mernék venni, a lézer sem komálja nagyon.
91.82.85.31 (nihil.hu) - HU Mirage | Reheal mod | SB Guardian | Web: http://nihil.hu | Webstat: http://stats.nihil.hu
Oké megpróbálom 1800on.. hátha de am olyan is van hogy az egérpad nem viszi a 3200dpit nem tudom talán kicserélem egérpadot hátha..:D
CumiVanCenobi 2010. szeptember 8. 476 hozzászólás 781.
szerintem ne játsz 3200dpi-n.. próbáld meg úgy
ViBE 2010. szeptember 8. 2940 hozzászólás 71.
HelpDesk megtalálási hiba???
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!
Ltscavooo 2010. szeptember 7. 70 hozzászólás 3288.
Normál alattira rakjam?:/ nekem magyar..:) arra raktam valamivel jobb lett de még így is akad nagyon ritkán.. azért Köszi !!
Ltscavooo 2010. szeptember 7. 70 hozzászólás 3288.
Köszönöm szépen valószínűleg ez lesz a hiba mivel ez USB-s és a másik egér nem votl az és ott nem volt ilyen!Ki is próbálom. Köszi
ZokNy- 2010. szeptember 7. 444 hozzászólás 839.
GYIK megvolt?
Hasznos cuccok blogomban és a klánhíreknél. weee
Regency 2010. szeptember 7. 12 hozzászólás 7669.
Moderálva...