Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

TF2 help

Létrehozva: 2010. szeptember 12. Létrehozta: kefir091 Kategória: TF2 124 hozzászólás

az a baj hogy bárhonnan próbáltam letölteni sehol nem találtam servereket olvastam patchelési útmutatókat de semmi szóval az lenne a legjobb ha tudnátok linkeket hozzá ha lehet itt ilyet kérni, vagy esetleg az oldalról is le lehet ?
mind1 ha nem is tudtok segíteni is kösz hogy megnéztétek

flatline január 26. 18:31 183 hozzászólás 1741.
Válasz maxxxx #122. hozzászólására
http://adf.ly/4ueVr
Tényleg muszáj neked is elkezdeni spammelni? -_-
Válasz maxxxx #122. hozzászólására
gondolod összejön a 10000 vagy mennyi klikk?...
csirip-csirip
maxxxx január 21. 23:31 49 hozzászólás 3987.
Válasz Salaman_Hype #120. hozzászólására
Kérdem én a tf2 online játék közben aki nem préniumos az egyáltalán nem cserélhet tárgyakat vagy csak nem kezdeményezhet cserét? :oO:
azt hogy kezdeményezhet e azt nem tudom, én annyit tudok, hogy nem adhat.
csirip-csirip
Kérdem én a tf2 online játék közben aki nem préniumos az egyáltalán nem cserélhet tárgyakat vagy csak nem kezdeményezhet cserét? :oO:
JimMorrison723 2011. szeptember 10. 435 hozzászólás 860.
Válasz Salaman_Hype #118. hozzászólására
Ezt én is nagyon szeretném tudni.Persze már játszottam pubon és tudom mit kell de idegesít hogy csak a katona kiképzés van meg... :/
valószínűleg magyar a steamed (ezért a játék is), és mivel kicsit bugos állítsd át a steam nyelvét mondjuk angolra. Így már mennie kell majd :)
csirip-csirip
Salaman_Hype 2011. szeptember 10. 21 hozzászólás 6041.
Válasz K1m3rA #115. hozzászólására
Sziasztok! Iszonyat idiótának érzem ezt a kérdést, de nincs mit tenni! :-) A lényeg hogy mikor megtudtam hogy ingyenes a TF2 nyomban kipróbáltam és mivel még nem volt semmilyen ismeretségem vele szeretném az alapoktól kezdeni, de... Ugye van ott olyan hogy "Kiképzés" azon belül "Alapkiképzés". Itt a Katona választható legelsőnek, amit teljesítettem is, de a többi karakter ebben a gyakorlómódban hogyan próbálható ki? Valami olyasmit ír ki hogy teljesítenem kell az összes "osztályt" ahhoz hogy feloldjam a többit, de ez elég nehezen megy ha csak a Katonát tudom kiválasztani... Jaa és nem a BOT-ok elleni darálásra gondolok.
Ezt én is nagyon szeretném tudni.Persze már játszottam pubon és tudom mit kell de idegesít hogy csak a katona kiképzés van meg... :/
pampo 2011. augusztus 2. 858 hozzászólás 413.
Yo estét. Olyan medic pocket doc-ot honnan lehet szerválni? Egy kis medic szobor. Ennek a csajnak a backpakjében láttam: http://tf2b.com/?id=Khloe

EDIT: Megvan.
valesh 2011. július 15. 156 hozzászólás 1964.
Válasz K1m3rA #115. hozzászólására
Sziasztok! Iszonyat idiótának érzem ezt a kérdést, de nincs mit tenni! :-) A lényeg hogy mikor megtudtam hogy ingyenes a TF2 nyomban kipróbáltam és mivel még nem volt semmilyen ismeretségem vele szeretném az alapoktól kezdeni, de... Ugye van ott olyan hogy "Kiképzés" azon belül "Alapkiképzés". Itt a Katona választható legelsőnek, amit teljesítettem is, de a többi karakter ebben a gyakorlómódban hogyan próbálható ki? Valami olyasmit ír ki hogy teljesítenem kell az összes "osztályt" ahhoz hogy feloldjam a többit, de ez elég nehezen megy ha csak a Katonát tudom kiválasztani... Jaa és nem a BOT-ok elleni darálásra gondolok.
nincs sok értelme a tutorial-nak, 20 perc pub után simán megtanulod a nagyon alapokat
K1m3rA 2011. július 14. 1 hozzászólás 19609.
silEnt_ 2011. július 10. 747 hozzászólás 482.
valaki aki tudna nekem tf2 szervert konfigolni az dobjon vagy 1 pm vagy steam: forbyee2
www.here2stay.eu
pampo 2011. július 9. 858 hozzászólás 413.
Válasz kappan #112. hozzászólására
I'm sad:(
kappan 2011. július 9. 742 hozzászólás 489.
Válasz pampo #111. hozzászólására
Ti is érzitek, hogy a drop sokkal szarabb? 4 óra alatt nem kaptam semmit.
"Bunfi gondolatainak magyar hangja" by Pozi
pampo 2011. július 9. 858 hozzászólás 413.
Ti is érzitek, hogy a drop sokkal szarabb? 4 óra alatt nem kaptam semmit.
EvoLa 2011. július 9. 3 hozzászólás 13198.
Sziasztok.
A kovetkezo lenne a problem:
http://imageshack.us/photo/my-images/143/screen01qy.jpg/
Probaltamar:Ujra rakni a jatekot,uj directixet raktam fel,meg frisitetem a video kartya drivert is!
De mind hiaba!Ki fogytam az otletekbol!Szerintetek hogyan lehet meg csinalni a gamet hogy menyen is!?
Valaszotokat elore is kosz!

Udv:EvoLa
Válasz pampo #106. hozzászólására
Mi ez az F2P, amit mindig látok ogc Revenge szerveren? És miért nem mehetnek a tréd szeróra?:D
trade szerverre azért nem lehet felmenni, mert ők csak kaphatnak tárgyakat, így az egésznek semmi értelme nincs, mert az elég érdekes biznisz/trade, ahol csak az egyik fél ad.
"Minden problémánál felsejlik a megoldás reménysugara; és a szilárd bizonyosság, hogy semmi sem biztos vagy megváltoztathatatlan."
pampo 2011. július 7. 858 hozzászólás 413.
Válasz wrex #107. hozzászólására
Free 2 play
Bakker, én meg azt hittem, hogy azt play 4 free-nek mondják:DDDD
wrex 2011. július 7. 443 hozzászólás 842.
Válasz pampo #106. hozzászólására
Mi ez az F2P, amit mindig látok ogc Revenge szerveren? És miért nem mehetnek a tréd szeróra?:D
Free 2 play
8)
pampo 2011. július 7. 858 hozzászólás 413.
Salieri 2011. július 4. 2 hozzászólás 15286.
Válasz wrex #104. hozzászólására
http://www.gamebanana.com/sprays/games/297 Itt van rengeteg kép:)
kösz :D
wrex 2011. július 4. 443 hozzászólás 842.
Válasz Salieri #101. hozzászólására
És sprayt honnan lehet szerezni?
http://www.gamebanana.com/sprays/games/297 Itt van rengeteg kép:)
8)
kösz már muködik :D
pampo 2011. július 3. 858 hozzászólás 413.
Válasz Salieri #101. hozzászólására
Akármilyen képből tudsz csinálni, csak át kell konvertálni. Pontosan már én sem tudom milyen fájl típusba, mert már régen foglalkoztam sprékkel:D
Salieri 2011. július 3. 2 hozzászólás 15286.
pampo 2011. július 3. 858 hozzászólás 413.
Válasz jamespulyka #99. hozzászólására
nem müködik de miert nem nem tudok festeni a hang az megvan de a kep az nincs
Mert nincsen spréd.
nem müködik de miert nem nem tudok festeni a hang az megvan de a kep az nincs
és valaki mondana nekem egy jo magyar servert :D
Válasz HappyScout #94. hozzászólására
Options->Keyboard->Advanced-> Enable Developer Console elmented és utána ha szerveren vagy 0-val vagy ö-vel előjön ;)
kösz :D
AtomkaHUN 2011. július 3. 4 hozzászólás 11799.
Válasz v3kibaba #82. hozzászólására
Ez a legjobb az egészben. A mostaniak nem úgy kezdik a játékot mint mi. Neeeem... Ők rögtön arra hajtanak hogy minél több itemjük meg sapijuk legyen. Az hogy játszanak és élvezzék a játékot az ki van lőve.
Én úgy kezdtem. Azt sem tudtam őszintén, hogy vannak benne itemek. Én még annó a Gamestarban olvastam a tesztet róla, és azóta meg akartam venni. Csak mindig becsúszott elé valami, vagy elfelejtődött. Most hogy free lett, leszedtem, és csak néztem, hogy miez a sok sapi, meg fegyó? :D
Most sem nagyon érdekel, ha van új fegyver, és tetszik, akkor bepakolom, és játszok azzal, de leginkább csak a szórakozás miatt játszok, mert hatalmas játék (szerintem). :D
AtomkaHUN 2011. július 3. 4 hozzászólás 11799.
Válasz Castle #81. hozzászólására
Megmondom neked őszintén nem most kezdtem, de most jutottam el odáig, hogy mindenki kapja az itemet csak én nem. A keretemet 100 % , hogy nem lőttem még ki.
Moderálva...
HappyScout 2011. július 3. 8 hozzászólás 9005.
Válasz tyupi #92. hozzászólására
Már megint hülye kérdésem lenne xDDD. Hogy lehet előhívni a consolt -.-'
Options->Keyboard->Advanced-> Enable Developer Console elmented és utána ha szerveren vagy 0-val vagy ö-vel előjön ;)
Hello! Lenne egy hülye kérdésem melyik gombal lehet a falra festeni és hol lehet megváltoztatni a képet :D
tyupi 2011. június 30. 4 hozzászólás 11628.
Már megint hülye kérdésem lenne xDDD. Hogy lehet előhívni a consolt -.-'
PozitiveRP 2011. június 26. 1123 hozzászólás 303.
Válasz pampo #90. hozzászólására
Medickel, amikor tolnám az übercsárdzsot, akkor nem leszek sérthetetlen, hanem csak kritikus sebzést kap(unk)ok. Ez miért van? Ehhez is kell valami spéci medic fegyver?
Kritzkrieg a neve, ez a másik másodlagos fegyvere a medicnek.
Random dropra is adhatja, de legegyszerűbb achievmenttel megszerezni. Vagy ha van elég fegyvered, kraftolhatod is: Medic Class Token + Secondary Slot Token + Scrap Metal
"Minden problémánál felsejlik a megoldás reménysugara; és a szilárd bizonyosság, hogy semmi sem biztos vagy megváltoztathatatlan."
pampo 2011. június 26. 858 hozzászólás 413.
Medickel, amikor tolnám az übercsárdzsot, akkor nem leszek sérthetetlen, hanem csak kritikus sebzést kap(unk)ok. Ez miért van? Ehhez is kell valami spéci medic fegyver?
PozitiveRP 2011. június 26. 1123 hozzászólás 303.
Válasz Castle #88. hozzászólására
Lenne még 1 kérdésem. Néha miután lejövök egy szerverről és felmennék egy másikba nem talál semmit még úgy sem ha a szűrők ki vannak kapcsolva, viszont a kedvencekbe ott van minden és azokra rá is tudok menni.
rakd be a kedvencekbe az összes jó magyar szervert, én nem szoktam sose a keresőt használni ;)
Castle 2011. június 26. 13 hozzászólás 7405.
Lenne még 1 kérdésem. Néha miután lejövök egy szerverről és felmennék egy másikba nem talál semmit még úgy sem ha a szűrők ki vannak kapcsolva, viszont a kedvencekbe ott van minden és azokra rá is tudok menni.
Popcorn 2011. június 25. 142 hozzászólás 2096.
Válasz PozitiveRP #85. hozzászólására
Van olyan, aki átjön CS-ből, Quake-ből, és életében nem ment még fel pubra, hanem egyből tf2lobbyval és pickupokkal kezdi.

Van olyan, aki olvas egy csomót a játékról, leírásokat, mindenfélét.

Van olyan, aki a "Meet The" videókkal kezdi (pl.: én).

Van olyan, aki kérdezget, fórumon tesz fel kérdéseket, mert bízik, hogy még vannak akik segítőkészen válaszolnak.

Akkor végülis hányféleképpen?
Meet the videók!!
wrex 2011. június 25. 443 hozzászólás 842.
Válasz Castle #84. hozzászólására
Élvezem a játékot szerintem benne vagyok a top 15-be :). Sapkám nincs és nem is akarok nincs értelme. Nagy spy fan vagyok és azzal megyek legtöbbször. Azért kéne az item, hogy az über updateban megjelent cuccokat craftoljam. ( mint mondtam nem most kezdtem és nem is pár hónapja )
"szerintem benne vagyok a top 15-be :)." :o
8)
PozitiveRP 2011. június 25. 1123 hozzászólás 303.
Ez a legjobb az egészben. A mostaniak nem úgy kezdik a játékot mint mi. Neeeem... Ők rögtön arra hajtanak hogy minél több itemjük meg sapijuk legyen. Az hogy játszanak és élvezzék a játékot az ki van lőve.
Van olyan, aki átjön CS-ből, Quake-ből, és életében nem ment még fel pubra, hanem egyből tf2lobbyval és pickupokkal kezdi.

Van olyan, aki olvas egy csomót a játékról, leírásokat, mindenfélét.

Van olyan, aki a "Meet The" videókkal kezdi (pl.: én).

Van olyan, aki kérdezget, fórumon tesz fel kérdéseket, mert bízik, hogy még vannak akik segítőkészen válaszolnak.

Akkor végülis hányféleképpen?
Castle 2011. június 25. 13 hozzászólás 7405.
Élvezem a játékot szerintem benne vagyok a top 15-be :). Sapkám nincs és nem is akarok nincs értelme. Nagy spy fan vagyok és azzal megyek legtöbbször. Azért kéne az item, hogy az über updateban megjelent cuccokat craftoljam. ( mint mondtam nem most kezdtem és nem is pár hónapja )
Válasz Castle #81. hozzászólására
Megmondom neked őszintén nem most kezdtem, de most jutottam el odáig, hogy mindenki kapja az itemet csak én nem. A keretemet 100 % , hogy nem lőttem még ki.
hát akkor hajrá majd lesz vmi
v3kibaba 2011. június 25. 178 hozzászólás 1774.
Válasz Popcorn #80. hozzászólására
Hát mivel ide írogadsz ebből arra következtetek h most kezdted a játékot és még itemeket se nagyon kaptál ezért sztem a keretedet még nem lőtted ki szval ja
Válasz Castle #79. hozzászólására
Akkor azt mondod, hogy 1/2 vagy 2 órát játszok akkor biztosan kapok majd itemet?
Hát mivel ide írogadsz ebből arra következtetek h most kezdted a játékot és még itemeket se nagyon kaptál ezért sztem a keretedet még nem lőtted ki szval ja
Válasz Popcorn #78. hozzászólására
Azt hiszem vmi oylasmit még annó beletettek h aki ritkábban játszik az vmien oknál fogva gyorsabban megkapja a cuccait h ne legyen hátrányba a gyakrabban játszókkal szemben ez asszem idlézés ellen ment. Szóval lehet ők ritkábban játszanak. De ha tévednék akkor majd kijavítanak a többiek.
Akkor azt mondod, hogy 1/2 vagy 2 órát játszok akkor biztosan kapok majd itemet?
Válasz Castle #77. hozzászólására
Köszi, de ez sajnos nekem nem elég. Kifelejtettem, hogy 1/2 órát játszok nem kapok semmit más 30 percet, de ma 2 percet játszott egy ember és 2 itemet dobott neki és minden szerveren ez van.
Azt hiszem vmi oylasmit még annó beletettek h aki ritkábban játszik az vmien oknál fogva gyorsabban megkapja a cuccait h ne legyen hátrányba a gyakrabban játszókkal szemben ez asszem idlézés ellen ment. Szóval lehet ők ritkábban játszanak. De ha tévednék akkor majd kijavítanak a többiek.
Válasz Popcorn #76. hozzászólására
http://www.teamfortress.hu/faq/Hogyan_szerezhetek_fegyvereketsapkakat

tessék
Köszi, de ez sajnos nekem nem elég. Kifelejtettem, hogy 1/2 órát játszok nem kapok semmit más 30 percet, de ma 2 percet játszott egy ember és 2 itemet dobott neki és minden szerveren ez van.
Válasz Castle #75. hozzászólására
Szevasztok!

Valaki letudná nekem írni a jelenlegi item drop systemet, mert nekem írták, hogy időhöz van kötve 30 vagy 70 perc után kapok itemet. Másfél órát vagyok egy szerveren rendesen játszok és nem rosszul, de egy itemet sem találok. Mi ennek az oka? Szinte alig van itemem leírom hátha lényeges 50 item , de ebben benne van 2 metál és 16 doboz.

Előre is köszönöm!
http://www.teamfortress.hu/faq/Hogyan_szerezhetek_fegyvereketsapkakat

tessék
Szevasztok!

Valaki letudná nekem írni a jelenlegi item drop systemet, mert nekem írták, hogy időhöz van kötve 30 vagy 70 perc után kapok itemet. Másfél órát vagyok egy szerveren rendesen játszok és nem rosszul, de egy itemet sem találok. Mi ennek az oka? Szinte alig van itemem leírom hátha lényeges 50 item , de ebben benne van 2 metál és 16 doboz.

Előre is köszönöm!