Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Coast bajnokság

Létrehozva: 2010. október 11. Létrehozta: Wanille Kategória: TM 57 hozzászólás

Egyszer volt tervben, Kajczyval már volt csapatunk meg fajintos kis Lancia skinünk :) de végül nem lett belőle semmi.
Mikor megláttam h lesz F1 kupa, nagyon megörültem, aztán rájöttem h ez biztos stadiumban lesz.

Szóval a kérdésem az, hogy lesz valaha coast kupa?
Egyáltalán rajtam kívül érdekelne valakit?

Wanille 2010. november 10. 38 hozzászólás 4545.
Válasz tmhu.Vill #56. hozzászólására
Nekem adatok kellenek, pl. milyen rendszerességgel van tartva milyen pályákon, meddig tart egy rendezvény, van-e díjazás, ha igen milyen, stb.
Mivel eddig 1 db alkalom volt teszt jelleggel, ilyen adatokkal nem tudunk szolgálni :) Most fog kialakulni.

Viszont nem lenne rossz ötlet kitenni a főoldalra vmilyen formában, hogy lenne egy ilyen kezdeményezés, ha más nem igényfelmérésre.

Voltunk kb 10-en, de sokan gondolom nem is tudtak róla hogy lesz ilyen egyáltalán. Minél többen jönnek, annál jobb :)
De Jasy a főguruja a dolognak, majd nyilatkozik ő is.
tmhu.Vill 2010. november 10. 652 hozzászólás 551.
Válasz .anf. #54. hozzászólására
itt a végeredmény: http://img826.imageshack.us/img826/7131/screenshot52r.png
Nekem adatok kellenek, pl. milyen rendszerességgel van tartva milyen pályákon, meddig tart egy rendezvény, van-e díjazás, ha igen milyen, stb.
SziLLeee96 2010. november 10. 124 hozzászólás 2314.
ez jó kép mert enyém a local : D : D
.anf. 2010. november 9. 74 hozzászólás 3175.
Válasz tmhu.Vill #53. hozzászólására
Ha leírtok egy összesítő listát a rendezvényről, szívesen kiteszem hírnek!
itt a végeredmény: http://img826.imageshack.us/img826/7131/screenshot52r.png
tmhu.Vill 2010. november 9. 652 hozzászólás 551.
Ha leírtok egy összesítő listát a rendezvényről, szívesen kiteszem hírnek!
Jasy 2010. november 8. 543 hozzászólás 693.
Már dolgozom az új mapokon, de ha ti csináltok mapokat azokat is berakhatjuk a versenyre.
Saját mapokat kérek nem tmx-ről leszedetteket. :D

Igen én is gondolkoztzam azon, hogy ez a 10 map kicsit sok volt, de mivel ez csak egy teszt verseny volt így sok mindent fel lehetett mérni.
Ami valószínű, hogy kevesebb map lesz és változatosabbak. Lesz speedes is (hajrá padososok :D )
5-6 map és nem 4 round hanem több ezt még nem tudom mennyi legyen. A pontozás marad ilyen, hogy visszük tovább a pontokat a következő mapra. De ezt majd még 1-2 alkalommal jobban letesztelem és jobban beálíitom a ponthatárt meg a pontozást is. A pontozás a MotoGP pontrendszere lesz vagy a mostani F1-es.
Remélem többen fognak jönni majd a további versenyekre! Terjesszétek az igét a versenyről. :)
Díjazást is lesz valószínűleg.
Wanille 2010. november 8. 38 hozzászólás 4545.
Köszönjük Jasy!
Kicsit fájnak az ujjaim, de oda se neki :D
Nem tudom, lehet elég lenne 5 map. Többiek?
Csatlakoznék Arthurhoz, lehetne kicsit speedesebb map is, mostaniakon sok ilyen kellemetlen - állandóan megdobobó - bug volt. de ez a legkevesebb, várjuk a folytatást! (Y) :D
mármint jasy a tiedet
öö..nem irtam fel az e-mail cimedet..
arthur877 2010. november 7. 226 hozzászólás 1499.
NAGYON KÖSZÖNJÜK JASYNAK AZ EGÉSZET!
Szerver biztosítása, mapok készítése, az egész lebonyolítása perfekt volt, pedig mindösszesen 3 azaz HÁROM napja ajánlotta fel!!!
GRATULA ÉRTE!
A mapok sztem megfelelő hosszúak voltak, talán kicsit sok volt, de 70 perc nem sok egy kupában...
Kicsit "szívatósok" voltak, sok hajtűkanyar-vízpart-úthiba, de nem is arról volt szó, hogy "Coast kezdőknek"... :vigyor:
A legközelebbiben talán lehetne kicsit több nagy sebességű, messze repülős trükkös map, persze csak módjával, megcsinálhatóan... :vigyor:
.anf. 2010. november 7. 74 hozzászólás 3175.
thx a szervezést :D
a mapok lehetnének kicsit rövidebbek
Wanille 2010. november 7. 38 hozzászólás 4545.
ahh, most olvastam jasyt.
kúl
Wanille 2010. november 7. 38 hozzászólás 4545.
gyerekek lemaradtam a jelszóról hugyozás miatt!!!
SziLLeee96 2010. november 7. 124 hozzászólás 2314.
van baj xD
Jasy 2010. november 7. 543 hozzászólás 693.
pass: kutyafule
engem érdekel a verseny, ha nem jön közbe semmi vasárnap este jelen leszek:D
arthur877 2010. november 6. 226 hozzászólás 1499.
Jó mapok, grat Jasy, jókat játszottam rajta!
Akkor vasárnap 20:00-kor roc után go!
SziLLeee96 2010. november 6. 124 hozzászólás 2314.
de szerintem inkább round , mert most jártam fent , és könnyű pályák , hamar belehet gyakni , grat jasy ^^
SziLLeee96 2010. november 6. 124 hozzászólás 2314.
véééégre :D na valami , szerintem minden féle map legyen :))
Én is szeretem a techet amit mondott Wani 90 meg 180 fokos kanyarokon a "low" ok mindig eldriftelnek és ezért utálják a GP mapokat ...
jo a 10 map, csak max kicsit most kevés az idő gyakni rá, ezért sztem ne legyen ilyen pontozás, egyszerű 7-8 perces TA aztán kész, igy elsőnek megteszi.
CUP mod. :)

De 10 map az baromi sok :) legyen 4-5 max, mert rohadt hosszú lesz. Beallitasnak:

Gameset

Points 100 Pts. (mennyi pontot kell gyűjteni, hogy döntős legyen)
Rounds/Challenge 5 (ennyi round után vált a következő map-ra)
CupNbWinners 3 ( ennyi győzelemig megy a kupa. ( itt pl. 3 dobogós))
WarmUpduration 0 (bemelegítő kör)

CustomPoints
Itt meg ahogy jól esik, és kijön.
aloha
Jasy 2010. november 5. 543 hozzászólás 693.
Szerveren fent van mind a 10 map, jó gyakorlást mindenkinek.
arthur877 2010. november 5. 226 hozzászólás 1499.
Vasárnap ROC után megyek én is akkor!
Most, és a jövő héten szabad vagyok!
Wanille:
Copper csak a nyereményhez kell majd esetleg, ha beindul ez az egész.
Szerver van csak fel kell rá pakolnom a mapokat. :)

Szerk:
Szerver készen van: "FUNtastic-Coast Trial Championship" ezen a néven keressétek.
Egyelőre 5 map van fent. De délután még majd felkerül még 5 darab, tehát összesen 10 darab lesz fent a szerveren. Most TA módban van. De a versenyen Round módban lesz. Maponként valszeg 5 kör lesz. Még ki kell találnom a beállításokat. :) Ha valaki esetleg vágja ezt a beállítást ami a WCG-n volt a TM-ben az jelentkezzen :D
Ez az gyerekek!Végre vki elindított vmit:)Ha ráérek ott leszek én is (habár nem vagyok vmi nagy coastos).....
Wanille 2010. november 5. 38 hozzászólás 4545.
Válasz Jasy #30. hozzászólására
1db szervert tudok biztosítani a versenyre. Milyen mapokon legyen a verseny? TMX-en keressek vagy csináljunk mapokat? Milyenek legyenek? Speed, tech, vagy speed-tech tipusúak? Sok mindenre kellene a válasz. Teszt jelleggel ha a coastosonak jó akkor most vasárnap 2010.11.07-én 20:00-ás kezdéssel rendeznék egy Coast versenyt az általam készített mapokon.
Ha ez az időpont megfelel akkor írjatok vissza ide.
Díjazás még nem lesz. Később ha rendes sorozat lesz belőle akkor valószínűleg lesz díjazás is majd a végén.

Szerver neve valószínűleg FUNtastic-Coast lesz. Még egy kérdésem lenne. Milyen legyen TA vagy Round? Vagy olyan mint ahogy a Petiék mentek a WGC-n? Ami olyan volt hogy round módban maponként mentek 10 kört és mentek a következő mapra ahová vitték az összegyűjtött pontokat is. Ja ez a szerver egyelőre 34 slotos.
Természetesen maximáisan támogatlak!
Én a techet szeretem, fóleg a 90 meg 180 fokos kanyarokat :D Komolyan. De végülis mind1 milyen, én már annak is örülök h lesz.
A roundot preferálom.
Apropó, támogatás! Szerókészítéshez kellenek ezek a copperek? Mert akkor term szívesen adok hozzá a lehetőségeimhez mérten :)
1db szervert tudok biztosítani a versenyre. Milyen mapokon legyen a verseny? TMX-en keressek vagy csináljunk mapokat? Milyenek legyenek? Speed, tech, vagy speed-tech tipusúak? Sok mindenre kellene a válasz. Teszt jelleggel ha a coastosonak jó akkor most vasárnap 2010.11.07-én 20:00-ás kezdéssel rendeznék egy Coast versenyt az általam készített mapokon.
Ha ez az időpont megfelel akkor írjatok vissza ide.
Díjazás még nem lesz. Később ha rendes sorozat lesz belőle akkor valószínűleg lesz díjazás is majd a végén.

Szerver neve valószínűleg FUNtastic-Coast lesz. Még egy kérdésem lenne. Milyen legyen TA vagy Round? Vagy olyan mint ahogy a Petiék mentek a WGC-n? Ami olyan volt hogy round módban maponként mentek 10 kört és mentek a következő mapra ahová vitték az összegyűjtött pontokat is. Ja ez a szerver egyelőre 34 slotos.
Válasz SziLLeee96 #27. hozzászólására
valaki írjon már valamit faszom , most mivan akkor ezzel az egésszel ?
Valaki vallalja fel, hogy foglalkozik vele. Ennyi. Intezi a szervert, felmeri az igenyeket, megtervezi a verseny menetet. (Egy nap, tobb nap, hany palyan zajlik, milyen pontozas, mik a dijak) Ha foglakozik a hírezéssel, akkor a tmhu segít abban, hogy ide kikerüljön. De ha ezt most itt nekünk kell fejtegetni akkor nem túl jók a kilátások :) / Engem biztosan nem érint, mivel nem unitedezek egyaltalan :)
aloha
fabia 2010. november 4. 48 hozzászólás 4037.
Válasz SziLLeee96 #27. hozzászólására
HI ! Csinálj szervert!
SziLLeee96 2010. november 4. 124 hozzászólás 2314.
SziLLeee96 2010. november 3. 124 hozzászólás 2314.
Válasz Jasy #20. hozzászólására
Sok kimondottan csak Coast szerver van már most is. Kapásból ott van a Maniacs Coast szervere vagy szerverei???
Nem akarom lehurrogni a csak Coastos szervereket, de mostanában kezdenek elsokasodni. Na és persze ROC szerverként is van már csak Coastos.
Ez nekem cseppet sem tetszik. De ezen felbuzdulva lehet, hogy decemberben csinálok egy olyan 7végét ROC-on, hogy csak mondjuk Snow mapok lesznek, számszerint 8 map és kész. Kiváncsi vagyok, hogy mit szólnának hozzá a playerek.
De amúgy is egy érdekes decemberi ROC hétvégéket tervezek. :)
komolyan van 100k-s COAST ? kérlek szépen add meg hol találom ezt , a világ legjobb 5lete volt aki megcsinálta a 100k-s Coastot ;)

amúgy énis jelentkeznék ám erre a kupára , és MAniaC-s kupa valami lesz Péntek Szombat Vasárnap is ezen a héten :D
Válasz Wanille #11. hozzászólására
Mai játék közben volt 1 kis sztori:
beszélgettem arthurral, mikor ez a kis buzgancs beugatott h boring vagyok. Miután arthur elment, elköszöntem tőle, erre olyat ugat h stfu.
Szeretném megtalálni a kis buzeránst.
ΒוοΗ' װ Quīcκ װ
Tm ladderen megvan, de onnan semmi link nem vezet tovább, h elmagyarázzam annak a hülye fejének hogy ne nagyzoljon mert azt rühellem.
Vmi 5let?
Wanille, ő spanom :D
hogyne érdekelne! Coast mindörökké , a legjobb mód a TM-be .D
Jasy 2010. november 2. 543 hozzászólás 693.
Válasz Wanille #21. hozzászólására
Köszi h szóltál, de én itt magyar szeróról regélek, mert nagyon ritkán futok össze honival a többin.
A szaporodásuk meg talán azt jelzi, h van rá igény...kivéve itthon ahogy látom.
Hát pedig ezeken a ManiaCs szervereken én majd mindig találkozok magyarral, ha nagy ritkán felmegyek.
arthur877 2010. november 2. 226 hozzászólás 1499.
Őőőőőőöööööö..... Jasy!
Nem lehetne esetleg inkább nem Snow mapokat? :D ...........szóval, bár tudom, hogy a kedvenced ez a mod, de az emberek többsége kifejezetten utálja.... :D
Akkor már inkább Island. Az gyors, pattogós, technikás mod. :D
A ManiaCs-nek meg kapásból 2 Coast szervere van, meg egy united mini, meg egy stadium roc, meg még mittomén milyenje.... Nagy "cég" az tuti!
Wanille 2010. november 2. 38 hozzászólás 4545.
Válasz Jasy #20. hozzászólására
Sok kimondottan csak Coast szerver van már most is. Kapásból ott van a Maniacs Coast szervere vagy szerverei???
Nem akarom lehurrogni a csak Coastos szervereket, de mostanában kezdenek elsokasodni. Na és persze ROC szerverként is van már csak Coastos.
Ez nekem cseppet sem tetszik. De ezen felbuzdulva lehet, hogy decemberben csinálok egy olyan 7végét ROC-on, hogy csak mondjuk Snow mapok lesznek, számszerint 8 map és kész. Kiváncsi vagyok, hogy mit szólnának hozzá a playerek.
Köszi h szóltál, de én itt magyar szeróról regélek, mert nagyon ritkán futok össze honival a többin.
A szaporodásuk meg talán azt jelzi, h van rá igény...kivéve itthon ahogy látom.
Jasy 2010. november 2. 543 hozzászólás 693.
Válasz Wanille #19. hozzászólására
Szerusz Kajczyííí! :D

Még szép h benne lennél! Múltkor is bennevoltál, perszehogynemostis ugyebár :)
Én azt se bánom ha lenne vmi állandó szeró klafa mapokkal nagyLP-s h vonzza a sok stranger kockát, csak legyen már vmi.
Wanille 2010. október 27. 38 hozzászólás 4545.
Válasz ---Kajczy--- #18. hozzászólására
Waniiiiile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

tök jó hogy csak most találtam rá erre a, mi ez nah, ilyen beszélgetés...

Tényleg az a baj hogy kevesen lennénk rá, de 10en kb sztem azért összegyűlnénk. a fene tudja, én biztos benne lennék :D
Szerusz Kajczyííí! :D

Még szép h benne lennél! Múltkor is bennevoltál, perszehogynemostis ugyebár :)
Én azt se bánom ha lenne vmi állandó szeró klafa mapokkal nagyLP-s h vonzza a sok stranger kockát, csak legyen már vmi.
Waniiiiile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

tök jó hogy csak most találtam rá erre a, mi ez nah, ilyen beszélgetés...

Tényleg az a baj hogy kevesen lennénk rá, de 10en kb sztem azért összegyűlnénk. a fene tudja, én biztos benne lennék :D
arthur877 2010. október 26. 226 hozzászólás 1499.
Sajna a megszervezésére nekem sem lenne időm, de amennyiben valaki megcsinálja, és éppen nem melózok, akkor biztos indulnék rajta, hiszen mostanában is a külföldi coast szerókon minden nap egy minicupa, a jelenlevők rankja miatt! :vigyor:
PedroSierra 2010. október 26. 66 hozzászólás 3394.
Hát volt már próbálkozásom nekem is, hogy csináljak coast kupát, de kudarcba fulladt :)
.anf. 2010. október 26. 74 hozzászólás 3175.
jó ötlet csak ne legyen marathon hosszúságú :D am meg miért mondjátok hogy nem érdemes? nézzetek rá magyar top20ra és válogassatok ha nem lesz elég játékos:D mindenesetre én jelentkeznék
javitottam Levi, most jo.

Erdemes megprobalni egy ilyet, mar csak azert is, hogy valos kept kapjunk a coast nepszerusegerol, hogy kiket erdekelne. Bajnoksagot csinalni persze idehaza biztos nem lenne erdemes, amig nincs komoly bazisa a dolognak, meg stadiumban is volt ezzel elszamolas. De egy egyszeri verseny /a marathon mintajara/ jo otlet lenne. Persze kell hozza valaki, aki alkalmas megszrvezni, szervert intezni. De a felvetes nem rossz. En mondjuk biztosan nem indulnek, de ha igaz amit arti mond, 20 emberrel mar van ertelme megcsinalni. Nos ki valalkozik a united-es tapasztalatait hadrendbe allitva belevagni? :)
aloha
balewi 2010. október 25. 116 hozzászólás 2429.
Ezt a linkelést én nem értem...
Mindegy, a csapatunk klánhírei között megtalálod.
balewi 2010. október 25. 116 hozzászólás 2429.
Válasz Wanille #10. hozzászólására
Ha volt magyar coast szeró, nem feltétlenül érdeklődés hiányában volt üres.
Én pl nem is tudtam róla.
A 0 játékos szerókat már nem szoktam átnyálazni, legtöbbször az első oldalról választok, pláne olyat ahol a top 1000 tanyázik, legyen egy kis izgalom is ugye :)
Szal én mentem vna ha tudok róla.
Pedig itt, a tmhu-n is hírt adtunk róla: Link

Biztos elkerülte a figyelmedet.
Wanille 2010. október 25. 38 hozzászólás 4545.
Mai játék közben volt 1 kis sztori:
beszélgettem arthurral, mikor ez a kis buzgancs beugatott h boring vagyok. Miután arthur elment, elköszöntem tőle, erre olyat ugat h stfu.
Szeretném megtalálni a kis buzeránst.
ΒוοΗ' װ Quīcκ װ
Tm ladderen megvan, de onnan semmi link nem vezet tovább, h elmagyarázzam annak a hülye fejének hogy ne nagyzoljon mert azt rühellem.
Vmi 5let?
Wanille 2010. október 25. 38 hozzászólás 4545.
Ha volt magyar coast szeró, nem feltétlenül érdeklődés hiányában volt üres.
Én pl nem is tudtam róla.
A 0 játékos szerókat már nem szoktam átnyálazni, legtöbbször az első oldalról választok, pláne olyat ahol a top 1000 tanyázik, legyen egy kis izgalom is ugye :)
Szal én mentem vna ha tudok róla.
arthur877 2010. október 19. 226 hozzászólás 1499.
Egy biztos, ott is minden mapon volt localom... :vigyor:
Most a ManiaCs United Short-on éppen 1. a szerver rankom...
Még a Dirt-nél is jobban szeretem talán kicsit a coast-ot
.Garfield. 2010. október 19. 1014 hozzászólás 342.
hu pedig megesküdtem volna hogy 80as volt oO xD. najó akkor tévedtem ^^
!