Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Rush & nem rush?!

Létrehozva: 2010. november 20. Létrehozta: GuNiBaBy Kategória: CS 122 hozzászólás

Félek nyitni már új témát,mert kapom a flame-t..de most hátha nem :D

Elég sokat pub-olok,mert tényleg csak poénból játszom..de van egy dolog,ami már eléggé b*ssza az idegeimet..
Mivel 1999óta játszom kisebb nagyobb kihagyásokkal,de nagyjából vágom hogy miről is szól a játék.
ugye hol a ct rushol és a t kempel,hol forditva.. DE,a következő lenne a kérdésem.

1. D2-n, ct vagyok,elmegyek B felé,bemegyek a sötétbe, tovább megyek rövid felé, majd nagykapunál belebotlok pár T-be,hátulról leszedem őket,majd anyáznak hogy rusholok.

2. infernon ct-ként megyek házba,lépcső tövébe lelövök párat, majd kimegyek a ház elé,de NEM megyek el t kezdő felé,hanem visszafelé megyek b-re,majd kick ban,mert rusholok.

3. Assault,T-vagyok. kiszaladok és elbújok a rács mögé híd alá,belövök egy csomó low-t,és majd kickban. :|

4. Aztec, hid, ct vagyok, leugrok, bizbe wp-zel.. kickban,mert rusholok.

még sorolthatnám..

Nekem az a meglátásom,hogy a játékban a RUSH kifejezés,az azt jelenti,hogy kezdésnél elkezdek rohanni mint a félőrült,és LEROHANOM az ellenfelet,szinte meg sem állok, tárazás közben is futok mint a bolond.
De ha már mondjuk egy 3perces roundtime-ból már csak 1perc van hátra,meg ha letették a bombát, akkor már lehet erra arra kacsintgatni nem!?

Tényleg,elnézést kérek hogy nyitottam egy új témát,de egyszerüen nem fér a fejembe. ennyire láma lennék, vagy csak a magyar publik közösség ennyire high?! Meg persze az adminokról nem is beszélve,akik azt sem tudják mi fán terem ez a játék,és persze ezzel nem kevés embernek rontják el a játékát.

OKOSÍTSON KI VALAKI PLEASE! -_-'

köszönöm szépen!

GL!

DMC 2011. augusztus 10. 792 hozzászólás 453.
Válasz egy törölt hozzászólásra
Ez a hozzászólás törlésre került, ezért a tartalmát nem lehet megtekinteni.
sevven 2011. augusztus 10. 1353 hozzászólás 246.
Válasz GuNiBaBy #118. hozzászólására
igy van... és itt van még például az,hogy;

- több klán van mint játékos (kérdem én,ez mire jó? Miért jó 1hét után klánt csinálni,és se szerver,se társ.. egyedül "klánosodik"? azt hiszik az emberek,hogy ettől lesz valaki pro?)

- az adminok 80% 20 év alatta. Ne felejtsük el,az admin és a szerver a JÁTÉKOSOKÉRT van, nem pedig fordítva. ugye? attól,hogy 4-5 kőparaszt 11éves majom ÖSSZEDOBnak 3000forintot havonta, úgy hogy anyutól kérnek,bérelnek egy szervert,és boldog boldogtalant slapolnak,nyan-nyanogatnak,kirugnak,bannolnak.. visszaélnek a 3000forintos nyan-nyanjukkal.. ez mire jó?

- NS hero gyerekek.. 11éves tapasztalatomat,majd 5perc játék után megvétózza azzal,hogy ő bizony nem csal, de 5hónapja játszik, és bizony falon keresztül tud csak fejest lőni.. persze ő azt nem látja,hogy a modellje forog körbe körbe.. mivel szétaimozza az agyát.. és ha szólok neki,hogy "srác,pörögsz körbe körbe" jön a válasz, "te csalsz te low". ezeknek az anyját is megb*sznám,nem csak a gyereket.

- az még nagyon hálás, mikor steam-el csalnak.. ehhez nem is tudok mit hozzáfűzni.

- utolsó észrevételem pedig,ez a hatalmas jó, Isten áldotta cshu oldal. fórumot nézegetve, rögtön kérdezés nélkül kb. 80 embernek tudnék olyan lángost adni, hogy nem hogy a cs-t, de még a számitógépet se használná soha. Hogy miért?
nagyképü,senkiházi,űberbuta,tanulatlan,fennhangon beszélő,mindenkit leoltok, ki ha én nem tipusu, senki nem jobb nálam parasztokkal van tele az oldal. akik a ":DA:AS:DSA" betü összetételt azért írják,mert hogy az mekkora menő dolog.
Kérdezem én.. de csak sunyin és halkan. Mi a teleb*szott büdös k*rva anyjáért nem tud megnyomni külön 2 kibeb*szott bill-t?! ha már ekkora g*ci progamernek tartják magukat.. 11év alatt,SOSE nyomtam ":SD:SA:D"-t csak direkt,mint pl. most.. erre azért valami értelmes választ várok.. :-)
(tudom.. gyorsan akar egy jóóóó hangos röhögést szimulálni.. de patái vannak az illetőnek, vagy mi a f*sz!?)
a klánokkal alapvetően az a gond, hogy pár tizenx éves srác látja a nagyokat, és akkor jön az ötlet, hogy na, akkor mi is próbáljuk meg. ma viszont már eljuttottunk arra a szintre, hogy a pubon fellelhető játékosok zöme vagy kiír random egy klánt - ami nem létezik - vagy egy fnatic szintű team nevét kölcsönzi. ez engem úgy komolyabban sosem zavart, ellenben azok, akik kemény 80 órával a hátuk mögött már clnek hívják magukat eléggé. főleg azért, mert ezek még messze vannak attól hogy egy csapatot irányítsanak. az alapokat kezdik csak... és akkor a legjobb ha van szerver, ahol ő admin, és ha urambocsá lelövöd kétszer jön a ban meg kikc egy anyázással kombózva, hogy a lószrt csalsz.

aztán meg a ns "gamerek" akik arra hivatkoznak hogy attól hogy nem vették meg még becsületesen játszanak. nem mondom, van pár aki tényleg az, de csak a töredék, főleg a magyarok közt... a röhej pedig hogy még minket, steameseket gyanúsítanak folyton csalással. na menjenek már. nekünk megvan a kockázata. na és nekik?!

a hackerek mellett még a nagyon botok is eltörpülnek, viszont az igazi isten áldása kategória az a player, aki képtelen pár percig befogni a száját. mindenhez hozzá kell fűzni valami baromságot, anyázni kell rögtönből ha lelövik, zavarni kell ha trappot figyelnéd és még sorolhatnám. és akkor a többi lelkesen anyázik hogy kuss... könyörgöm. ismerjük a játékos elnémítása funkciót? szeretettel ajánlom bárkinek. máris megszabadultunk pár gerinctelen megjegyzéstől...

a végére meg annyi, hogy attól még hogy valaki nem a mikrofont használja egyáltalán nem gyáva. írni is lehet, van akinek családja van, másoknak barátnője és talán nem akarja hajnalban azzal kelteni hogy pár pixelhez beszél. ezt miért nem fogja fel a kedves dinasty public???
no holds barred
TompoANIMAL 2011. augusztus 10. 153 hozzászólás 1989.
Válasz -Iceman- #113. hozzászólására
Azt is csodálom, h ez egyáltalán téma! A CS alapvetően csapatjáték!
A publicon ez nincs meg de mindenki azonos feltételekkel játszhat rajta!
Waron is létezik agresszív előretolt védekezés!
Ne azt szakértsd, h a másik hogy játszik hanem a saját játékoddal foglalkozz!
Ez a balnyan-nyankodás azóta megy mióta 2007ben egy csomó emós kis egoista köcsög játszik akiknek fingjuk sincs a játékról! És a saját bénaságukat. Azzal próbálják balanceírozni h a másik játékát alkalmazzák a saját fogyatékosságukhoz!
Iceman megmondja :DDD
Nyitnod kéne tanács adó irodát ! :DDD
I Know I Know I'm The BEST
GuNiBaBy 2011. augusztus 10. 463 hozzászólás 804.
Válasz sevven #117. hozzászólására
azok botok hagyuk is őket... annyira szánalom a magyar gaming nagy százaléka. a cshu közösség se mind becsületes értelmes gamer. amibe lehet beleszólnak. ahol lehet ott egyből csalót kiáltanak. és miért? mert rontod a statot meg falon át lövöd... ennyi sírást nem lehet hosszútávon elviselni
igy van... és itt van még például az,hogy;

- több klán van mint játékos (kérdem én,ez mire jó? Miért jó 1hét után klánt csinálni,és se szerver,se társ.. egyedül "klánosodik"? azt hiszik az emberek,hogy ettől lesz valaki pro?)

- az adminok 80% 20 év alatta. Ne felejtsük el,az admin és a szerver a JÁTÉKOSOKÉRT van, nem pedig fordítva. ugye? attól,hogy 4-5 kőparaszt 11éves majom ÖSSZEDOBnak 3000forintot havonta, úgy hogy anyutól kérnek,bérelnek egy szervert,és boldog boldogtalant slapolnak,nyan-nyanogatnak,kirugnak,bannolnak.. visszaélnek a 3000forintos nyan-nyanjukkal.. ez mire jó?

- NS hero gyerekek.. 11éves tapasztalatomat,majd 5perc játék után megvétózza azzal,hogy ő bizony nem csal, de 5hónapja játszik, és bizony falon keresztül tud csak fejest lőni.. persze ő azt nem látja,hogy a modellje forog körbe körbe.. mivel szétaimozza az agyát.. és ha szólok neki,hogy "srác,pörögsz körbe körbe" jön a válasz, "te csalsz te low". ezeknek az anyját is megb*sznám,nem csak a gyereket.

- az még nagyon hálás, mikor steam-el csalnak.. ehhez nem is tudok mit hozzáfűzni.

- utolsó észrevételem pedig,ez a hatalmas jó, Isten áldotta cshu oldal. fórumot nézegetve, rögtön kérdezés nélkül kb. 80 embernek tudnék olyan lángost adni, hogy nem hogy a cs-t, de még a számitógépet se használná soha. Hogy miért?
nagyképü,senkiházi,űberbuta,tanulatlan,fennhangon beszélő,mindenkit leoltok, ki ha én nem tipusu, senki nem jobb nálam parasztokkal van tele az oldal. akik a ":DA:AS:DSA" betü összetételt azért írják,mert hogy az mekkora menő dolog.
Kérdezem én.. de csak sunyin és halkan. Mi a teleb*szott büdös k*rva anyjáért nem tud megnyomni külön 2 kibeb*szott bill-t?! ha már ekkora g*ci progamernek tartják magukat.. 11év alatt,SOSE nyomtam ":SD:SA:D"-t csak direkt,mint pl. most.. erre azért valami értelmes választ várok.. :-)
(tudom.. gyorsan akar egy jóóóó hangos röhögést szimulálni.. de patái vannak az illetőnek, vagy mi a f*sz!?)
Gondolataim manifesztációi, mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak.
sevven 2011. augusztus 10. 1353 hozzászólás 246.
Válasz GuNiBaBy #116. hozzászólására
na igen.
ez az awp_indiás dolog.. pl. ami most volt aimheadshot-on? ne vegyem fel az wp-t.. :>
megfigyeltem..
cod4,source,1.6.. amiben minimálisan is belehet folyásolni a játékot.. megteszik.
a készitők nem véletlenül tesznek arra a pályára épp awp-t.. a sok ak és colt közé.. nem véletlenül van indián híd.. viccek ezek a magyarok...
régen volt az,hogy "nincs magozó". néha paraszt egy fegyver.. tény, de miért ne lehessen használni!? meg a pajzs.. komoly taktikákat lehet csinálni.. de mi magyarok vagyunk ilyen begyöpösödött hülyék.. :-|
azok botok hagyuk is őket... annyira szánalom a magyar gaming nagy százaléka. a cshu közösség se mind becsületes értelmes gamer. amibe lehet beleszólnak. ahol lehet ott egyből csalót kiáltanak. és miért? mert rontod a statot meg falon át lövöd... ennyi sírást nem lehet hosszútávon elviselni
no holds barred
GuNiBaBy 2011. augusztus 10. 463 hozzászólás 804.
Válasz -zsolna- #115. hozzászólására
Magyar nonsteam-es pub amx szervereken mindig is ez volt,hogy ha russoltál már szidják az anyádat:D
a másik nagy gond awp_india-n van. Miért ne lehetne hidról wpzni ezt soha nem értettem. Külföldi szerón ilyen nincs ,ott lehet wpzni hidon de itthon nem^_^
a 3. és egyben a legnagyobb gond az ,hogy lősz 2-t de akár elég egy is és az agyontapasztalt publow játékos azt mondja,hogy offold a vh-t te csiter f**zlow
na igen.
ez az awp_indiás dolog.. pl. ami most volt aimheadshot-on? ne vegyem fel az wp-t.. :>
megfigyeltem..
cod4,source,1.6.. amiben minimálisan is belehet folyásolni a játékot.. megteszik.
a készitők nem véletlenül tesznek arra a pályára épp awp-t.. a sok ak és colt közé.. nem véletlenül van indián híd.. viccek ezek a magyarok...
régen volt az,hogy "nincs magozó". néha paraszt egy fegyver.. tény, de miért ne lehessen használni!? meg a pajzs.. komoly taktikákat lehet csinálni.. de mi magyarok vagyunk ilyen begyöpösödött hülyék.. :-|
Gondolataim manifesztációi, mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak.
-zsolna- 2011. augusztus 10. 1960 hozzászólás 143.
Magyar nonsteam-es pub amx szervereken mindig is ez volt,hogy ha russoltál már szidják az anyádat:D
a másik nagy gond awp_india-n van. Miért ne lehetne hidról wpzni ezt soha nem értettem. Külföldi szerón ilyen nincs ,ott lehet wpzni hidon de itthon nem^_^
a 3. és egyben a legnagyobb gond az ,hogy lősz 2-t de akár elég egy is és az agyontapasztalt publow játékos azt mondja,hogy offold a vh-t te csiter f**zlow
Míg én 8 élű késsel vágom az utat a hitetlenek százan száz felé futnak
-Iceman- 2011. augusztus 9. 106 hozzászólás 2583.
Válasz GuNiBaBy #112. hozzászólására
halvány lila fingod nincsen, a fentebb leírtakról.. mivel nem vagy a helyemben (hála Istennek) szerintem csak szimplán gondolkozz el azon,amiről szó van.
Gondolhatod, már csak józan paraszti ésszel is,hogy 11év játék után,rohadtul nem vagyok pub szinten.
De most mix-elgessek!? attól lesz mindenki nagy ember, meg az ONLY D2 szerverektől.. ugye?
Tudod.. nekem a CS, mindig is csak egy játék volt.. nem menőztem vele az iskolába, nem menőztem vele sehol.
( bármikor,csak egy PM-edbe kerül,és megyünk megnézzük milyen az a pub szint,amit megütök)
de előtte azért olvasd el megint, nagy magyar CS-s honfitársam, hogy miről is beszélek.
Ne foglalkozz a hülyegyerekekkel, kedves barátom! :D Játsz a publikon úgy ahogy jól esik! HF
-Iceman- 2011. augusztus 9. 106 hozzászólás 2583.
Azt is csodálom, h ez egyáltalán téma! A CS alapvetően csapatjáték!
A publicon ez nincs meg de mindenki azonos feltételekkel játszhat rajta!
Waron is létezik agresszív előretolt védekezés!
Ne azt szakértsd, h a másik hogy játszik hanem a saját játékoddal foglalkozz!
Ez a balnyan-nyankodás azóta megy mióta 2007ben egy csomó emós kis egoista köcsög játszik akiknek fingjuk sincs a játékról! És a saját bénaságukat. Azzal próbálják balanceírozni h a másik játékát alkalmazzák a saját fogyatékosságukhoz!
GuNiBaBy 2011. augusztus 9. 463 hozzászólás 804.
Válasz wedontcare #110. hozzászólására
amúgy ha már 11 éve publik-szinten vagy, és tényleg ennyire zavar, hogy kickelnek rusholástért, akkor modjuk állj T-be. ez megoldás lehet mindenféle problémádra :D

(bár én a helyedben letörölném a CS-t, aki ilyen szinten tart egy évtized után is, inkább játszon mással)
halvány lila fingod nincsen, a fentebb leírtakról.. mivel nem vagy a helyemben (hála Istennek) szerintem csak szimplán gondolkozz el azon,amiről szó van.
Gondolhatod, már csak józan paraszti ésszel is,hogy 11év játék után,rohadtul nem vagyok pub szinten.
De most mix-elgessek!? attól lesz mindenki nagy ember, meg az ONLY D2 szerverektől.. ugye?
Tudod.. nekem a CS, mindig is csak egy játék volt.. nem menőztem vele az iskolába, nem menőztem vele sehol.
( bármikor,csak egy PM-edbe kerül,és megyünk megnézzük milyen az a pub szint,amit megütök)
de előtte azért olvasd el megint, nagy magyar CS-s honfitársam, hogy miről is beszélek.
egziSt 2011. április 14. 1431 hozzászólás 228.
Válasz wedontcare #110. hozzászólására
amúgy ha már 11 éve publik-szinten vagy, és tényleg ennyire zavar, hogy kickelnek rusholástért, akkor modjuk állj T-be. ez megoldás lehet mindenféle problémádra :D

(bár én a helyedben letörölném a CS-t, aki ilyen szinten tart egy évtized után is, inkább játszon mással)
ezt adom
wedontcare 2011. április 14. 309 hozzászólás 1158.

wedontcare 2011. április 14. 309 hozzászólás 1158.
úristen mi folyik itt
ViBE 2011. április 14. 2940 hozzászólás 71.
Válasz SplatT #107. hozzászólására
Hello! Hát figyelj a RUSH az az mikor egybol rohasz az ellenfel KEZDŐJÉRE! Ha letelt egy kis idő akkor már mehetsz nyugodtam a másik kezdőjére! De a jobb Publikokon már van ANTURYSH fal ami megakadályozza az átjutást!
egy tanács: inkább valami értelmesebb témában gyarapítsd a hozzászólásaidat, mert ezt már az első 50 hozzászólásban tömören megvitatta kb. mindenki. a törlése se volna hátrányos, mert már az írója is "kiokosodott" bőven.

"ANTURYSH"...hát erre most mit mondjak? ezmiez kategória.
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!
SplatT 2011. április 14. 10 hozzászólás 8221.
Hello! Hát figyelj a RUSH az az mikor egybol rohasz az ellenfel KEZDŐJÉRE! Ha letelt egy kis idő akkor már mehetsz nyugodtam a másik kezdőjére! De a jobb Publikokon már van ANTURYSH fal ami megakadályozza az átjutást!
GuNiBaBy 2010. december 9. 463 hozzászólás 804.
Válasz vnX #105. hozzászólására
Amelyik szervereken nincs rush az kb egy fos szerver:)
:-))))
vnX 2010. december 9. 161 hozzászólás 1924.
Amelyik szervereken nincs rush az kb egy fos szerver:)
Válasz tyberer #101. hozzászólására
Gratu :) ezt mind összefoglalni :D De teljesen igazad van :) Főleg a pub admin emberszerü képződmények zavarnak akik ilyen olyan okokból bannolnak engem is.
A rush pedig... Egyáltalán nem tudom ki volt az az elmeharcos aki kitalálta D2-őn a CT Rush tilos 2 percig szabályt mert ahogy említetted te is 3 perces játékidőből 1 perc rush de addig a T-k T-kezdőn elkempelgetnek :) De nekem nincs sok szólásjogom mert nonsteamos vagyok :)
kössz :)
hát a nonsteam-esekről nekem elég dúrva véleményem van,ezért inkább nem fejtem ki,mert úgyis moderálnák :)
még azt amúgy elfogadom,hogyha van egy 20 másodperces rush védelem,valami fallal.. de az 20ms után eltünik.
erre aztmondom hogy belefér..
de az amikor van rush blocker a szerveren, ami csak akkor tünik el amikor lerakják a bombát, és kirugnak azért mert rusholok.. na az a vicc :)
Válasz MISZTER_PITBULL #100. hozzászólására
:'( könny szökött nekem is most a szemembe :((((

osztozunk 1 zsepin? nekem csak 1 van azért kérdem :''(((
miért kéne zsepi? szerinted úgy nézek ki,mint aki elpityeredik? mert akkor csúnyán benézted.. :((
Nme 2010. december 9. 170 hozzászólás 1843.
Szerintem , bármely mapot, bármely oldalt is nézzük, az én meglátásom az , hogy egy rusholó embert sokkal könnyebb belöni , mint egy védekezö ct-t, vagy egy megfontolt T-t.
tyberer 2010. december 9. 5 hozzászólás 10724.
Gratu :) ezt mind összefoglalni :D De teljesen igazad van :) Főleg a pub admin emberszerü képződmények zavarnak akik ilyen olyan okokból bannolnak engem is.
A rush pedig... Egyáltalán nem tudom ki volt az az elmeharcos aki kitalálta D2-őn a CT Rush tilos 2 percig szabályt mert ahogy említetted te is 3 perces játékidőből 1 perc rush de addig a T-k T-kezdőn elkempelgetnek :) De nekem nincs sok szólásjogom mert nonsteamos vagyok :)
Válasz GuNiBaBy #99. hozzászólására
ma megkaptam hogy itt mindenki szarrá oltott engem,és a fele nem igaz a leirtaknak :(
:'( könny szökött nekem is most a szemembe :((((

osztozunk 1 zsepin? nekem csak 1 van azért kérdem :''(((
Egyetlen dolog van ami tényleg ér karátot, ha úgy mész az úton, hogy tényleg van barátod.
ma megkaptam hogy itt mindenki szarrá oltott engem,és a fele nem igaz a leirtaknak :(
Válasz GuNiBaBy #97. hozzászólására
rush vonal :)
pár éve azt sem tudtuk mi az a rush.. :)
És amúgy miért replyztek rám ? :D Én valami fontos személy vagyok ebben a témában? :D
Egyetlen dolog van ami tényleg ér karátot, ha úgy mész az úton, hogy tényleg van barátod.
GuNiBaBy 2010. december 3. 463 hozzászólás 804.
Válasz MISZTER_PITBULL #96. hozzászólására
Őszinte leszek... Leszarom hogy hol vannak :)))
rush vonal :)
pár éve azt sem tudtuk mi az a rush.. :)
Válasz Alive #95. hozzászólására
Nem vagy tisztaban hol vannak a képzeletbeli rushvonalak!
Őszinte leszek... Leszarom hogy hol vannak :)))
Alive 2010. december 3. 4 hozzászólás 11592.
Válasz MISZTER_PITBULL #94. hozzászólására
Zsepit, kérsz? :=( :D:DD:
Nem vagy tisztaban hol vannak a képzeletbeli rushvonalak!
Válasz NEOiTbabY #93. hozzászólására
Nem hinném mert nekem anyazott az admin.. o.O :DDD
Zsepit, kérsz? :=( :D:DD:
NEOiTbabY 2010. december 2. 30 hozzászólás 5117.
Válasz nyihah #72. hozzászólására
Megesik ezekszerint akkor mégis :D De vedd figyelembe hogy lehet félre ment a kick :D
Nem hinném mert nekem anyazott az admin.. o.O :DDD
CRiSUX 2010. december 2. 315 hozzászólás 1139.
Válasz stick. #91. hozzászólására
Csao!

Én erre a pub dologra a kovetkező megoldást választottam..sok mix,pcw,cw rentgeteg ember megismerése és csak utánna a pub...ha van egy 40-50 fos társaság akikkel megvagy, nem megy az anyazas, stbstb onnantol lehet jot pubolni mehet a fun stb..
gl,hf
pacsi
nekem 2 fős tarsasag van,ami funol pubon! :P
stick. 2010. december 2. 155 hozzászólás 1974.
Csao!

Én erre a pub dologra a kovetkező megoldást választottam..sok mix,pcw,cw rentgeteg ember megismerése és csak utánna a pub...ha van egy 40-50 fos társaság akikkel megvagy, nem megy az anyazas, stbstb onnantol lehet jot pubolni mehet a fun stb..
gl,hf
pacsi
-PUFI- 2010. december 2. 1089 hozzászólás 308.
Ez engem is fel szokott baszni. Az ilyenféle kickban azon nyomorék adminok utolsó fegyvere, akik még ahhoz is szarok, hogy visszalőjenek.

Vonatkozik ez azokra a nyomorultakra is, akik a harmadik vagy a második körben banolnak, mert az előző körben/körökben ők az entryfrageim.
http://gombatermo.blogspot.com - mert megérdemled.
pirE 2010. december 2. 720 hozzászólás 506.
Válasz eNziii. #77. hozzászólására
akkor mivan ah fiatalabb vagyok?attól h 5 évvel korábban szart ki anyád mint én megszülettem még nemvagy jobb te csicska (:
és elég gáz h én 14 évesen úgylövök 0 órás playtime-al mint te 20 évesen 100 órás playtime-al :)
ez öngól volt
GuNiBaBy 2010. december 2. 463 hozzászólás 804.
Válasz eNziii. #86. hozzászólására
tudom hogy a csapatról szól de most nem az ő csapata szólt be mert akk azt mondanám h jobb a teamünk de mivel Ő szólt be folyton meg mindig azzel csesztet h milye kisfiú vagyok akkor nemtok mást felhozni mint h lövök olyan jól mint ő/mert ez mindig megkapom tőle h ő az isten én meg egy bot vagyok/
értem.
Hmm,értem.
Azt mondjuk a másik részről nem értem,hogy miért kell a fiatalokat szidni,bár a 11-12 éve (főleg a 10 alatti korosztály) miért is játszik ezzel.. Igazság szerint azzal sem lenne bajom,csak a tapasztalatom az,hogy játszik vele 1-2 hónapot,majd rájön hogy nem megy,letölt egy wh-t vagy aimot, elbassza az accountját, és onnantól kezdve szarik a világra,és agyon haxolja magát..
én is fiatalon kezdtem, de elfogadtam hogy voltak akkor jobbak nálam. mint ahogy most is vannak.
De tudod,van az,hogy okos enged, szamár szenved.
Ő lehet azért magyaráz,mert otthon nem hallgatják meg,fusztrált,barátnője nem tudja kielégiteni.. vagy lehet 1000 féle más oka.
Jó,azt is elismerem,én még igy 10év után is oda-oda szólogatok,de az max. 1-2 percig tart..
Mondjuk én ilyenben nem vagyok mérvadó,mert sokan utálnak mert anyázok.. de az nem személyes, hanem a játék heve,és a hitbox púder :)
fogadd el, Ő (bár nemtudom kiről van szó) az Isten,te is,én is,más is csak botok vagyunk :-)
ennyi.. :) nem jól mondom tesó?
(nem vagyok híve,de 1on1..és minden kiderül)
Titanium. 2010. december 2. 1275 hozzászólás 263.
Válasz stelar #82. hozzászólására
akkor menj külföldre és nyald ki az ő seggüketszia
sok szerencsét , szia.
eNziii. 2010. december 2. 420 hozzászólás 898.
Válasz GuNiBaBy #85. hozzászólására
jogos.. de csak bizonyos szempontból.
én is jól lövök,de lassan több mint 10éve még mindig azt a gondolkodást vallom,hogy ez a játék még mindig a CSAPATRÓL szól.. mit is számit valójában hogy hogy lövünk!?
jó,persze számit,miért ne számitana..
érteD? :)
tudom hogy a csapatról szól de most nem az ő csapata szólt be mert akk azt mondanám h jobb a teamünk de mivel Ő szólt be folyton meg mindig azzel csesztet h milye kisfiú vagyok akkor nemtok mást felhozni mint h lövök olyan jól mint ő/mert ez mindig megkapom tőle h ő az isten én meg egy bot vagyok/
értem.
GuNiBaBy 2010. december 2. 463 hozzászólás 804.
Válasz eNziii. #81. hozzászólására
nem,nemazt mondtam h ,,te hallod olyan high vagyok h egyedül uzival farmolom az x.y-t ".csak annyit hogy lövök úgy mint az aki beszólt nekem.
csak annyit hogy attól mert idősebb nálam 5 évvel attól még nem több nálam.én nemszóltam be neki soha,viszont ő folyton pofázik akkor fogadjam el h ő az isten mert 5 évvel idősebb?gondolkozzál már.
jogos.. de csak bizonyos szempontból.
én is jól lövök,de lassan több mint 10éve még mindig azt a gondolkodást vallom,hogy ez a játék még mindig a CSAPATRÓL szól.. mit is számit valójában hogy hogy lövünk!?
jó,persze számit,miért ne számitana..
érteD? :)
elefuNIKE 2010. december 1. 1963 hozzászólás 141.
nem szeretem,de én is csinálom. hát,szar lehet :D
defcon: majdnem szétrepedt a picsám
akkor mivan ah fiatalabb vagyok?attól h 5 évvel korábban szart ki anyád mint én megszülettem még nemvagy jobb te csicska (:
és elég gáz h én 14 évesen úgylövök 0 órás playtime-al mint te 20 évesen 100 órás playtime-al :)
nem vagyok 20 éves :) és leszarom h 100 órám van..:P
-TÖBBIT KÉREM PM-BEN-
stelar 2010. december 1. 8145 hozzászólás 7.
Válasz Titanium. #78. hozzászólására
természetesen én vagyok az idióta mert a sok nyomorult magyar pubon az átlag életkor 13 év pont emiatt , de nézz fel egy külföldi pubra jó skillel rendelkező játékosok mégis pubolnak...
akkor menj külföldre és nyald ki az ő seggüketszia
Nem annak van nagy hatalma,aki irányítani tudja a történéseket,hanem annak,akire nem hatnak...
eNziii. 2010. december 1. 420 hozzászólás 898.
Válasz GuNiBaBy #79. hozzászólására
nem akarok beleszólni,de az ilyenek miatt tartunk ott ahol tartunk,és akkor még idejössz magyarázni...
14évesen úgy lősz... hogy lősz?
egyedül indulsz CPL-en!? :O
nem,nemazt mondtam h ,,te hallod olyan high vagyok h egyedül uzival farmolom az x.y-t ".csak annyit hogy lövök úgy mint az aki beszólt nekem.
csak annyit hogy attól mert idősebb nálam 5 évvel attól még nem több nálam.én nemszóltam be neki soha,viszont ő folyton pofázik akkor fogadjam el h ő az isten mert 5 évvel idősebb?gondolkozzál már.
Titanium. 2010. december 1. 1275 hozzászólás 263.
Válasz NEOiTbabY #68. hozzászólására
Hat ezis nagy faszsag mert elsö körben 1v6ot hoztam és kilettem rakva :D
az komoly
GuNiBaBy 2010. december 1. 463 hozzászólás 804.
nem akarok beleszólni,de az ilyenek miatt tartunk ott ahol tartunk,és akkor még idejössz magyarázni...
14évesen úgy lősz... hogy lősz?
egyedül indulsz CPL-en!? :O
Válasz stelar #76. hozzászólására
én meg a te neved elé, hogy idióta
természetesen én vagyok az idióta mert a sok nyomorult magyar pubon az átlag életkor 13 év pont emiatt , de nézz fel egy külföldi pubra jó skillel rendelkező játékosok mégis pubolnak...
eNziii. 2010. december 1. 420 hozzászólás 898.
Válasz breschkaDDDD #69. hozzászólására
nagyon "raj" vagy KISFIÚ!

80.249.166.31:27070 csak ezt tudom ajánlani =P
Válasz Titanium. #75. hozzászólására
én azért a pub elé odaírnám hogy "magyar" pub
én meg a te neved elé, hogy idióta
Nem annak van nagy hatalma,aki irányítani tudja a történéseket,hanem annak,akire nem hatnak...
én azért a pub elé odaírnám hogy "magyar" pub
jön a publichatalom !
edge 2010. december 1. 4 hozzászólás 11591.
Az én véleményem a rushról csak annyi, hogy néhány midl0w játékos kezdte használni a 'rush' fogalmát (egyébként is tévesen), hogy legyen mivel "kioktatni" a náluk jobb játékosokat, amiért ők győztek, illetve hogy legyen mivel indokolni a l0wok folyamatos vesztését, egy adott helyzetben. Na jó, ezt elég hülyén fogalmaztam meg, de szerintem a lényeg átment. :D A rush téves fogalmát használók ellen már szerintem nincs mit tenni, annyira hozzászoktat egyesek, hogy már én is csak a fejemet fogom amikor jönnek a reklamációk hogy ne rusholjunk. :)
nyihah 2010. december 1. 928 hozzászólás 380.
Válasz NEOiTbabY #68. hozzászólására
Hat ezis nagy faszsag mert elsö körben 1v6ot hoztam és kilettem rakva :D
Megesik ezekszerint akkor mégis :D De vedd figyelembe hogy lehet félre ment a kick :D