Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Mit csináljak ???

Létrehozva: 2011. január 19. Létrehozta: metalkid Kategória: HL 5 hozzászólás

Hello ! Helyzet annyi hogy kb úgy 2 hónapja tönkre ment a winchesterem és újra kellett rakni mindent és a játékot nem tom felrakni mert azt írja ki hogy már regeltem azzal a kóddal és nem nagyon tom hogy akkor most mit tegyek :S

metalkid 2011. január 22. 2 hozzászólás 14970.
Igazából csak annyi a probléma hogy maga a telepítést nem tom elindítani mert kéri a termék kódot ha megadom azt irja ki hogy már használtam egyszer amugy a steam-en aktiváltam játékot :S
metalkid 2011. január 22. 2 hozzászólás 14970.
Annyit lehagytam hogy ez a Half life 2 episode one és two szóval megprobálom azért kösz
psycho2393 2011. január 21. 4 hozzászólás 11627.
Válasz psycho2393 #2. hozzászólására
Milyen oldalon regisztráltál a játékokra?Mert ahol ezt meg tetted ott újra le tudod tölteni a reg kóddal a játékokat.
Ha ez nem megy akkor töltsd le a Download managert és ott regizz be és le tudod tölteni a játékodat a reg kóddal.Ez a legegyszerűbb.
Válasz psycho2393 #1. hozzászólására
Sziasztok!

Keresem olyan emberek segítségét aki jártas a GoldenEye sourc és Half life 1 server készítésében.Kérlek segítsetek,mert 5 napja próbálok 1 servert készíteni de sehogy sem jön össze és nem tudok a barátommal játszani.Operációs rendszerem Win 7 64 bit.A játékok eredetiek a Steamon keresztül töltöttük le őket.
Előre is köszönöm mindenkinek,hogy legalább el olvastátok a levelem.

Üdvözlettel:Papp Sándor Email címem: psycho238@freemail.hu Skype nevem: psychoka23
Milyen oldalon regisztráltál a játékokra?Mert ahol ezt meg tetted ott újra le tudod tölteni a reg kóddal a játékokat.
Sziasztok!

Keresem olyan emberek segítségét aki jártas a GoldenEye sourc és Half life 1 server készítésében.Kérlek segítsetek,mert 5 napja próbálok 1 servert készíteni de sehogy sem jön össze és nem tudok a barátommal játszani.Operációs rendszerem Win 7 64 bit.A játékok eredetiek a Steamon keresztül töltöttük le őket.
Előre is köszönöm mindenkinek,hogy legalább el olvastátok a levelem.

Üdvözlettel:Papp Sándor Email címem: psycho238@freemail.hu Skype nevem: psychoka23