Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

[OFF] 2012 tényleg vége mindennek?

Létrehozva: 2011. április 7. Létrehozta: VoDaJ Kategória: CS 222 hozzászólás

Már régóta tudjuk, hogy a Maják valamit jósoltak 2012-re.Több film és készült belőle,hogy 2012 ben vége mindennek. Természetesen ezt mindenki tagadja, azt mondják nincs miért aggódni. De tényleg nincs? Egyik barátom küldte nemrégiben ezt a weboldalt, amit szerintem érdemes megnézni. Ezek "hivatalos" vagyis nem photoshoppolt képek. Ezeket a képeket a Földönkívüli inteligenciát kutató intézet ( SETI) kutatói adták ki, amiket te is a saját szemeddel le ellenőrizhetsz a "Sky Map" on keresztül. Teljes cikk: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=824323 Sky map: http://www.sky-map.org/ Kordináták: A legelső nagy tárgy: 19 25 12 -89 46 03 Csészealj formájú tárgy: 16 19 35 -88 43 10 Kör alakú tárgy: 02 26 39 -89 43 13 (Sky Map on, objektum kereséséhez írjátok be őket)

dieUK3 január 1. 22:48 76 hozzászólás 3130.
Válasz -toxiKA- #211. hozzászólására
inkabb talalkozzunk holnap, van para zoldem :D:D:D
:siros:
yuck
sevven január 1. 22:44 1353 hozzászólás 246.
ez jehova tanúja kategória.. értelmetlen baromság.
no holds barred
setQ január 1. 18:36 107 hozzászólás 2568.
Egy nevet írok:
Chuck Norris
a NASA kutatásai alapján, Chuck Norris maga a földönkívül!
setQ január 1. 18:25 107 hozzászólás 2568.
Ha többen vannak max ace-t lövök
quick 2011. június 8. 1886 hozzászólás 151.
Válasz NoSense #213. hozzászólására
Látod, ahogy írtam, te is csak mással foglalkozol. Ezek szerint a te családod is baszik adót fizetni. Mindenki csak pofázik, de senki sem cselekszik. Ez a baj az országgal. Tudod, az ellenség nem okos. Mi vagyunk a hülyék. Ennyire egyszerű ez. Nem kell itt videókat nézegetni, hogy lásd kikkel van dolgunk. Elég, ha egy picit körbenézünk a világban.
Körülbelül 4 éve be se kapcsoltam magamtól a tv-t. 2 havonta ~5 perc pont elég a varázsdobozból, akkor is jókat mosolygok, hogy milyen agymosás megy.
:) ok
"... és végül az a körülmény, hogy aki nem használja az agyát, az nem jobb annál, mint akinek nincs is agya. "
Válasz n0n4m3 #214. hozzászólására
akkor minek van TV-d? :D
.double
Lehet hogy négy éve folyamatosan megy a TV azért nem kapcsolgatta..
NoSense 2011. június 5. 23 hozzászólás 5811.
Ki mondta, hogy van tv-m?... Szüleimmel élek.
n0n4m3 2011. június 5. 1379 hozzászólás 238.
Válasz NoSense #213. hozzászólására
Látod, ahogy írtam, te is csak mással foglalkozol. Ezek szerint a te családod is baszik adót fizetni. Mindenki csak pofázik, de senki sem cselekszik. Ez a baj az országgal. Tudod, az ellenség nem okos. Mi vagyunk a hülyék. Ennyire egyszerű ez. Nem kell itt videókat nézegetni, hogy lásd kikkel van dolgunk. Elég, ha egy picit körbenézünk a világban.
Körülbelül 4 éve be se kapcsoltam magamtól a tv-t. 2 havonta ~5 perc pont elég a varázsdobozból, akkor is jókat mosolygok, hogy milyen agymosás megy.
*DEAD* MYM|KF3 : get cancer and die *DEAD* MYM|KF3 : please
NoSense 2011. június 5. 23 hozzászólás 5811.
Válasz quick #202. hozzászólására
becsületesen dolgoznának, fizetnék az adót... hát az tényleg nagyon jó lenne :DD nem érted... egyébként meg nehogy azt hidd, hogy véletlen, hogy az emberek ilyenek... amilyen értékeket képvisel az uralkodó elit, olyat képvisel a tömeg is.. :( amúgy pedig összeesküvés elméleteket csak azok szőnek, akik nem látják a nyilvánvalót.. itt összeesküvés gyakorlatról van szó... de nem is értem minek tépem a szám ha arra sem vagy hajlandó hogy megnézd legalább azokat a linkeket amiket idedobtam... mindjárt más minőségben lehetne beszélgetni, mert te is tudatában lennél olyan tényeknek, melyeket nem tudsz meg a tévéből
-toxiKA- 2011. június 5. 2258 hozzászólás 111.
http://kitekinto.hu/kelet-azsia/2011/06/05/katasztrofa_japanban_rekordmagasba_ugrott_a_sugarzas/
CN|uLTi !: testem mint egy 12eves kislanye
-toxiKA- 2011. június 5. 2258 hozzászólás 111.
Válasz quick #210. hozzászólására
nem, nem! pont ez a lényeg! ennek fényében kéne megtudni az igazságot, éppen erről beszéltem pár kommenttel arrébb. Ezt sem szabad készpénznek venni, de a mainstream médiát sem. Éppen ezért nagyon nehéz...
inkabb talalkozzunk holnap, van para zoldem :D:D:D
quick 2011. június 5. 1886 hozzászólás 151.
Válasz n0n4m3 #208. hozzászólására
én meg csak arra akarok rámutatni hogy ezek a "leleplező" filmek ugyan úgy lehetnek kamuk mint amennyire el akarják hitetni mindenkivel hogy itt mekkora disznóságok mennek a háttérben

ettől még lehet hogy igaza van, de ha alapul vesszük azt hogy semmi sem az aminek látszik, akkor ezek a filmek sem azok, vagy ez a kivétel? ;)
nem, nem! pont ez a lényeg! ennek fényében kéne megtudni az igazságot, éppen erről beszéltem pár kommenttel arrébb. Ezt sem szabad készpénznek venni, de a mainstream médiát sem. Éppen ezért nagyon nehéz...
"... és végül az a körülmény, hogy aki nem használja az agyát, az nem jobb annál, mint akinek nincs is agya. "
n0n4m3 2011. június 4. 1379 hozzászólás 238.
Válasz quick #204. hozzászólására
de a hivatalos verzió kapásból meggyőzött... értem... :D szóval a világ másik feléről egy aluliskolázott terrorista csoport kijátszotta az USA tökéletes biztonsági és megfigyelőrendszerét... ha neked ez hiteles, hát legyen :) fingani se lehet úgy, hogy ezek ne tudnának róla... ilyen értelemben ők is csak megfűztek egy tudóst, h mondja azt, amit szeretnének, ami megint inkább valószínű, mert jóval több kenőpénzzel rendelkeznek, mint egy csoport, aki összeesküvés-elméleteket sző... xD de aztán nekem nem meglepődni, ha lesz még egy Fukushima :D Egyébként pedig ne haragudj, de sosem mondtam, hogy megvetném azokat, akik nem így gondolják... Én sem mindig gondoltam így, nekem is folyamatosan változott a kép. Ezt nem szabad elfelejteni, még ha azt is hiszed, hogy te rájöttél valamire, te is tudatlan voltál... A másik amit mondani szeretnék, most kiemeltél egyet a linkjeim közül, de pont az lenne a lényeg, hogy ne állj meg egynél, mert olyan sok témakört felölel ez az egész, hogy így csak a tükör egy oldalát látod... Nézd meg a többit is, utána teljesebb lesz a kép, mert kiderül, hogy minden téren vannak összeesküvéselméletek, melyek többnyire nem alaptalanok. Van itt gazdaság, kaja, haarp, politika, pszichológia, meg mindenféle dolog, és az ébresztőfilm is csak bizonyos részeit mutatja be.

http://www.youtube.com/watch?v=bwLlLz4f8Bk&feature=feedu ezt nézd meg, friss feltöltés.
"A mai előadás tárgya tehát az, hogy ismertessem röviden, milyen a globálisan megszerveződött szervezett magánhatalom, amely egy pénzhatalom, milyen a szervezeti felépítése, és milyen a működési rendje. Hogyan gyakorolja a már megszerzett, nála lévő világhatalmat, hogyan irányítja Európát, és hogyan gyakorolja a főhatalmat itt Magyarországon."

http://www.kepfeltoltes.hu/view/110604/RainMaking_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezt a képet is tessék megnézni... Igen, már akkor! 1967-ben! Akkor mit gondolsz, mi van most? Biztos véletlen, hogy 1 hét alatt többszáz tornádó söpör végig az Egyesült Államokon...
videóhoz:

nem érzed facepalm-nak hogy egy KDNP összejövetelen papol arról vki hogy van 1 szervezett magánhatalom akinek az a dolga hogy hülyítse az embereket és minél több pénzt szerezzen?
Válasz quick #207. hozzászólására
nyugi én csak információt osztok meg veled, tényleg, bármikor felkelhetsz a székből és itt hagyhatsz xD
én meg csak arra akarok rámutatni hogy ezek a "leleplező" filmek ugyan úgy lehetnek kamuk mint amennyire el akarják hitetni mindenkivel hogy itt mekkora disznóságok mennek a háttérben

ettől még lehet hogy igaza van, de ha alapul vesszük azt hogy semmi sem az aminek látszik, akkor ezek a filmek sem azok, vagy ez a kivétel? ;)
quick 2011. június 4. 1886 hozzászólás 151.
Válasz n0n4m3 #205. hozzászólására
egy szóval nem mondtam hogy meggyőzött, szerencsére van jobb dolgom minthogy azon járjon az agyam hogy mi is volt ez a 9-11, csak azt mondom hogy az ellene felhozottakat se lehet 100%osan elfogadni

most megint jössz ezzel az "aluliskolázott terrorista" dologgal, amikor fogalmunk nincs hogy egy terrorista kiképzés hogyan is működik, vagy bin Laden-éknél hogyan folyt, ha esetleg te ott jártál és mondjuk részt is vettél akkor oké, addig ez csak annak a sztereotípiának a szüleménye amit a médiában mutatnak hogy ezek egy barlang lakó kis mukik, akik őrjöngve lövöldöznek az égbe... - ha jól vettem ki a hsz-eidből akkor te pont ez ellen a "média mondja meg hogy mit gondolunk, teszünk" jelenség ellen szólsz fel
nyugi én csak információt osztok meg veled, tényleg, bármikor felkelhetsz a székből és itt hagyhatsz xD
"Biztos véletlen, hogy 1 hét alatt többszáz tornádó söpör végig az Egyesült Államokon..."

ebben egyetértek veled hogy nem véletlen, az hogy mi okozza az már más kérdés...

Válasz quick #204. hozzászólására
de a hivatalos verzió kapásból meggyőzött... értem... :D szóval a világ másik feléről egy aluliskolázott terrorista csoport kijátszotta az USA tökéletes biztonsági és megfigyelőrendszerét... ha neked ez hiteles, hát legyen :) fingani se lehet úgy, hogy ezek ne tudnának róla... ilyen értelemben ők is csak megfűztek egy tudóst, h mondja azt, amit szeretnének, ami megint inkább valószínű, mert jóval több kenőpénzzel rendelkeznek, mint egy csoport, aki összeesküvés-elméleteket sző... xD de aztán nekem nem meglepődni, ha lesz még egy Fukushima :D Egyébként pedig ne haragudj, de sosem mondtam, hogy megvetném azokat, akik nem így gondolják... Én sem mindig gondoltam így, nekem is folyamatosan változott a kép. Ezt nem szabad elfelejteni, még ha azt is hiszed, hogy te rájöttél valamire, te is tudatlan voltál... A másik amit mondani szeretnék, most kiemeltél egyet a linkjeim közül, de pont az lenne a lényeg, hogy ne állj meg egynél, mert olyan sok témakört felölel ez az egész, hogy így csak a tükör egy oldalát látod... Nézd meg a többit is, utána teljesebb lesz a kép, mert kiderül, hogy minden téren vannak összeesküvéselméletek, melyek többnyire nem alaptalanok. Van itt gazdaság, kaja, haarp, politika, pszichológia, meg mindenféle dolog, és az ébresztőfilm is csak bizonyos részeit mutatja be.

http://www.youtube.com/watch?v=bwLlLz4f8Bk&feature=feedu ezt nézd meg, friss feltöltés.
"A mai előadás tárgya tehát az, hogy ismertessem röviden, milyen a globálisan megszerveződött szervezett magánhatalom, amely egy pénzhatalom, milyen a szervezeti felépítése, és milyen a működési rendje. Hogyan gyakorolja a már megszerzett, nála lévő világhatalmat, hogyan irányítja Európát, és hogyan gyakorolja a főhatalmat itt Magyarországon."

Ezt a képet is tessék megnézni... Igen, már akkor! 1967-ben! Akkor mit gondolsz, mi van most? Biztos véletlen, hogy 1 hét alatt többszáz tornádó söpör végig az Egyesült Államokon...
egy szóval nem mondtam hogy meggyőzött, szerencsére van jobb dolgom minthogy azon járjon az agyam hogy mi is volt ez a 9-11, csak azt mondom hogy az ellene felhozottakat se lehet 100%osan elfogadni

most megint jössz ezzel az "aluliskolázott terrorista" dologgal, amikor fogalmunk nincs hogy egy terrorista kiképzés hogyan is működik, vagy bin Laden-éknél hogyan folyt, ha esetleg te ott jártál és mondjuk részt is vettél akkor oké, addig ez csak annak a sztereotípiának a szüleménye amit a médiában mutatnak hogy ezek egy barlang lakó kis mukik, akik őrjöngve lövöldöznek az égbe... - ha jól vettem ki a hsz-eidből akkor te pont ez ellen a "média mondja meg hogy mit gondolunk, teszünk" jelenség ellen szólsz fel
quick 2011. június 4. 1886 hozzászólás 151.
Válasz n0n4m3 #203. hozzászólására
amit te belinkeltel (pl Ébresztő film), abban elhangzottakat mi bizonyítja? semmi, ez is olyan dolog hogy állítanak vmit + egy "tudóst" megfűznek hogy álljon ki mellette, aztán lehet hogy az a személy nem is tudós, ha meg az az se jelent semmit, mert még 1 munkán belül is lehet találni 2 embert akinek a véleménye szembeütközik egymással, a tudomány terén főleg, de mondhatnám a történészeket is

pl azt is megnéztem amikor az Echo TV-n olyanokat mondanak hogy WTC tornyokat rég leakarták bontani, mert állítólag nagyon alacsony volt a kihasználtsága(kellemest a hasznossal - fogalmaztak ott), meg hogy a gépek igazából távirányítással működtek stbstb - ez a baj ezekkel a teóriákkal hogy itt is elég sok hülyeség van nehéz szelektálni(pl Holdraszállás-féle összeesküvés elméletek)

nem azt mondom hogy nem lehetnek igazak, de azért mert odaállítanak\megszólaltaknak építészeket\tudósokat (pl WTC-vel kapcsolatban az Ébresztő film-ben) én még nem tudom elfogadni kész tényként ezzel engem nem lehet 100%osan meggyőzni, a felvetéseket mindenképp érdekesnek találom és tényleg elgondolkodtatnak csak ha ezekben vakon hiszel akkor te is olyan vagy mint azok akiket azért "vetsz meg" mert nem képesek "felébredni"

Válasz quick #202. hozzászólására
becsületesen dolgoznának, fizetnék az adót... hát az tényleg nagyon jó lenne :DD nem érted... egyébként meg nehogy azt hidd, hogy véletlen, hogy az emberek ilyenek... amilyen értékeket képvisel az uralkodó elit, olyat képvisel a tömeg is.. :( amúgy pedig összeesküvés elméleteket csak azok szőnek, akik nem látják a nyilvánvalót.. itt összeesküvés gyakorlatról van szó... de nem is értem minek tépem a szám ha arra sem vagy hajlandó hogy megnézd legalább azokat a linkeket amiket idedobtam... mindjárt más minőségben lehetne beszélgetni, mert te is tudatában lennél olyan tényeknek, melyeket nem tudsz meg a tévéből
amit te belinkeltel (pl Ébresztő film), abban elhangzottakat mi bizonyítja? semmi, ez is olyan dolog hogy állítanak vmit + egy "tudóst" megfűznek hogy álljon ki mellette, aztán lehet hogy az a személy nem is tudós, ha meg az az se jelent semmit, mert még 1 munkán belül is lehet találni 2 embert akinek a véleménye szembeütközik egymással, a tudomány terén főleg, de mondhatnám a történészeket is

pl azt is megnéztem amikor az Echo TV-n olyanokat mondanak hogy WTC tornyokat rég leakarták bontani, mert állítólag nagyon alacsony volt a kihasználtsága(kellemest a hasznossal - fogalmaztak ott), meg hogy a gépek igazából távirányítással működtek stbstb - ez a baj ezekkel a teóriákkal hogy itt is elég sok hülyeség van nehéz szelektálni(pl Holdraszállás-féle összeesküvés elméletek)

nem azt mondom hogy nem lehetnek igazak, de azért mert odaállítanak\megszólaltaknak építészeket\tudósokat (pl WTC-vel kapcsolatban az Ébresztő film-ben) én még nem tudom elfogadni kész tényként ezzel engem nem lehet 100%osan meggyőzni, a felvetéseket mindenképp érdekesnek találom és tényleg elgondolkodtatnak csak ha ezekben vakon hiszel akkor te is olyan vagy mint azok akiket azért "vetsz meg" mert nem képesek "felébredni"
quick 2011. június 3. 1886 hozzászólás 151.
Válasz NoSense #201. hozzászólására
Nem kell itt asztalhoz ülni. Se Széchenyi István vagy Mátyás királyunk szerepét eljátszania senkinek. Sajnos nem hogy magyarok nem vagyunk, emberek se. Itt gyökereződik a probléma. Mindenkit felemészt a szürke hétköznap... gyűlölködés, hitel, a fény hiányától gyöngyöző kényelmes sötétség, a szemet szemért törvény elhomályosítja a látást. Minden 2. ember frusztrált ezektől a dolgoktól... Vagy inkább minden tizedik nem az Magyarországon. Hazudunk magunknak. Embernek születünk, állatként élünk. Ha ezeken tudnánk változtatni... tehát ha mindenki a saját gondjával törődne, nem ítélkezne, nem köpné le a csövest aki fetreng a hidegbe az utcán... becsületesen dolgoznának; fizetnének adót... akkor nem tartanánk itt. Mindenkinek jobb lenne. De sötétségben élni kényelmes... szarunk ezekre a dolgokra. A gyűlölet enyhíti a saját lelki szegénységünket.
Szerintem ha egy neurózis statisztikát kéne alkotnunk, Magyarország az elsők közt lenne. Szóval nem kell itt összeesküvés-elméleteket szőni. Ha ott tartanánk, hogy ezek ellen szőnénk tervet... akkor nem is kéne terv. Az igazság kardjával és Istennel oldalunkon bárkit megosztanánk. Még sokan nem látják... de ez exponenciális; minél többen ÉLJÜK az életet, annál többen fogják ők is.
Csak egy út van: az Előre, a többi tévút; tévhit.
NoSense 2011. június 2. 23 hozzászólás 5811.
Válasz quick #200. hozzászólására
na ja, ezt adom, sosem szabadna feladni... És ha lenne pár ember, akik gondolkoznak, és leülnek, hogy mégis mi az amit tenni lehetne, már elkezdődne valami. A probléma ezzel csak az, hogy sok ember meg van elégedve a kényelmes életével, és képtelen szembenézni ezekkel a dolgokkal, sőt még annyira okosnak hiszi magát, hogy hülyének néz. Az a legszebb. xD A legnagyobb para egyébként a gazdaság, amiről még talán nem is beszéltem. http://www.youtube.com/watch?v=_BWmPKoSjvI ezt a két részes, fél órás kis mesét tessék megnézni, és nem röhög, hanem sír... ;D és belegondol, hogy ez hogyan alakította a világot, és az emberek gondolkodását. Mennyire befolyásolta az emberek viselkedését negatív irányba... Elég mély gondolatmeneteket lehetne levezetni, de én nem írom le. Akit érdekel, úgyis megnézi, elgondolkodik rajta, és ha kicsit is képes összefüggésekben gondolkozni, összeszarja magát, mert meglátja annak a valaminek az egy részét, ami miatt így viselkednek, meg így őrjöngenek az emberek...
Nem kell itt asztalhoz ülni. Se Széchenyi István vagy Mátyás királyunk szerepét eljátszania senkinek. Sajnos nem hogy magyarok nem vagyunk, emberek se. Itt gyökereződik a probléma. Mindenkit felemészt a szürke hétköznap... gyűlölködés, hitel, a fény hiányától gyöngyöző kényelmes sötétség, a szemet szemért törvény elhomályosítja a látást. Minden 2. ember frusztrált ezektől a dolgoktól... Vagy inkább minden tizedik nem az Magyarországon. Hazudunk magunknak. Embernek születünk, állatként élünk. Ha ezeken tudnánk változtatni... tehát ha mindenki a saját gondjával törődne, nem ítélkezne, nem köpné le a csövest aki fetreng a hidegbe az utcán... becsületesen dolgoznának; fizetnének adót... akkor nem tartanánk itt. Mindenkinek jobb lenne. De sötétségben élni kényelmes... szarunk ezekre a dolgokra. A gyűlölet enyhíti a saját lelki szegénységünket.
Szerintem ha egy neurózis statisztikát kéne alkotnunk, Magyarország az elsők közt lenne. Szóval nem kell itt összeesküvés-elméleteket szőni. Ha ott tartanánk, hogy ezek ellen szőnénk tervet... akkor nem is kéne terv. Az igazság kardjával és Istennel oldalunkon bárkit megosztanánk. Még sokan nem látják... de ez exponenciális; minél többen ÉLJÜK az életet, annál többen fogják ők is.
Csak egy út van: az Előre, a többi tévút; tévhit.
quick 2011. június 2. 1886 hozzászólás 151.
Válasz NoSense #195. hozzászólására
Szomorú olvasni, hogy jobb életre való emberek ilyen szinten megtörtek... én inkább lázadok, minthogy otthon üljek a fotelban és visszabeszéljek a televíziónak (nem mintha néznék tv-t). Tudod, sok kicsi sokra megy. Vagy sok lúd disznót győz, egyre megy. Az igazságtalanságnak el Kell tűnnie a föld színéről, és ameddig hiszünk benne, hogy el is fog, el fog. De amíg az "átlag" embernek elég Alekosz és Fluor estére, akik végképp leszarják a saját hazájuk sorsát, egyben a gyermekeink; unokáink korát, addig ez tényleg nem is lesz máshogy. De ha én nem szarok bele, akkor te se tedd, mert akkor végképp elmerülünk a szarban. Minél többen tiszteljük az életet, annál kevesebb embert tör meg a média, meg a többi... így megy ez. A sorsunk a saját kezünkben van, nem a felső tízezerében.

2012 históriákat sajnos nagyon sokan elhiszik... katasztrófák? Azok a mai napig is vannak... nem úgy megy ez, hogy egyik napról a másikra elolvad hirtelen a jégtakaró, vagy "hoppá, van ózon, nincs ózon". Ufók jönnek pusztítani? Ugyan már... itt csak egy valaki pusztít, az pedig az ember. Meteorok ütköznek a Földbe? Azt már 30 évvel ezelőtt megállapították volna. Így tovább lehetne sorolni, némi józan paraszti ésszel és nem Abszurdisztánból jövő logikával mindre lehet ésszerű választ adni. Ha valami fog történni, már pedig fog, akkor szerintem valami dimenzió váltás lesz. Ott pedig a teremtés nem fog válogatni. Az emberek az eddigi tetteik, gondolataik, (...) alapján lesznek "csoportokra" osztva. Többfelé válik majd a világ. Szóval ki hogy rezeg, rezgésszámok alapján. Vagy valami ilyesmit tudok elképzelni. Ez volt számomra a legreálisabb "jóslat", azzal a ténnyel alátámasztva, hogy földanyánk rezgésszáma folyton emelkedik.
na ja, ezt adom, sosem szabadna feladni... És ha lenne pár ember, akik gondolkoznak, és leülnek, hogy mégis mi az amit tenni lehetne, már elkezdődne valami. A probléma ezzel csak az, hogy sok ember meg van elégedve a kényelmes életével, és képtelen szembenézni ezekkel a dolgokkal, sőt még annyira okosnak hiszi magát, hogy hülyének néz. Az a legszebb. xD A legnagyobb para egyébként a gazdaság, amiről még talán nem is beszéltem. http://www.youtube.com/watch?v=_BWmPKoSjvI ezt a két részes, fél órás kis mesét tessék megnézni, és nem röhög, hanem sír... ;D és belegondol, hogy ez hogyan alakította a világot, és az emberek gondolkodását. Mennyire befolyásolta az emberek viselkedését negatív irányba... Elég mély gondolatmeneteket lehetne levezetni, de én nem írom le. Akit érdekel, úgyis megnézi, elgondolkodik rajta, és ha kicsit is képes összefüggésekben gondolkozni, összeszarja magát, mert meglátja annak a valaminek az egy részét, ami miatt így viselkednek, meg így őrjöngenek az emberek...
ozy_ 2011. június 1. 946 hozzászólás 372.
Válasz ozy_ #198. hozzászólására
tisztelem amit írtál, de amásodik részét el sem olvastam, de ha jól érzékelem nem is nekem szántad.
azonban ha lázadni akarsz nem elég 1-2 szát/ ezer ember és sajnos ezt neked is be kell látnod.
legszebb évek az árut cserél-árura ével voltak, de azt nagy való színűséggel nem fogjuk többet látni, hisz az emberek nem azt csinálják amihez értenek, hanem amire rá vannak kényszerülve.
ha más elméleten vagy nyugogodtan replyzz, vagy írj pm-et és filozofálhatunk ,de én így gondolom.
ÜDV!
ja és nem hallgatok SP-t Flort-t és Alekoszt-t sem :DDDD
(Terrorist) ozy_ : pill hanyok egyet
ozy_ 2011. június 1. 946 hozzászólás 372.
Szomorú olvasni, hogy jobb életre való emberek ilyen szinten megtörtek... én inkább lázadok, minthogy otthon üljek a fotelban és visszabeszéljek a televíziónak (nem mintha néznék tv-t). Tudod, sok kicsi sokra megy. Vagy sok lúd disznót győz, egyre megy. Az igazságtalanságnak el Kell tűnnie a föld színéről, és ameddig hiszünk benne, hogy el is fog, el fog. De amíg az "átlag" embernek elég Alekosz és Fluor estére, akik végképp leszarják a saját hazájuk sorsát, egyben a gyermekeink; unokáink korát, addig ez tényleg nem is lesz máshogy. De ha én nem szarok bele, akkor te se tedd, mert akkor végképp elmerülünk a szarban. Minél többen tiszteljük az életet, annál kevesebb embert tör meg a média, meg a többi... így megy ez. A sorsunk a saját kezünkben van, nem a felső tízezerében.

2012 históriákat sajnos nagyon sokan elhiszik... katasztrófák? Azok a mai napig is vannak... nem úgy megy ez, hogy egyik napról a másikra elolvad hirtelen a jégtakaró, vagy "hoppá, van ózon, nincs ózon". Ufók jönnek pusztítani? Ugyan már... itt csak egy valaki pusztít, az pedig az ember. Meteorok ütköznek a Földbe? Azt már 30 évvel ezelőtt megállapították volna. Így tovább lehetne sorolni, némi józan paraszti ésszel és nem Abszurdisztánból jövő logikával mindre lehet ésszerű választ adni. Ha valami fog történni, már pedig fog, akkor szerintem valami dimenzió váltás lesz. Ott pedig a teremtés nem fog válogatni. Az emberek az eddigi tetteik, gondolataik, (...) alapján lesznek "csoportokra" osztva. Többfelé válik majd a világ. Szóval ki hogy rezeg, rezgésszámok alapján. Vagy valami ilyesmit tudok elképzelni. Ez volt számomra a legreálisabb "jóslat", azzal a ténnyel alátámasztva, hogy földanyánk rezgésszáma folyton emelkedik.
tisztelem amit írtál, de amásodik részét el sem olvastam, de ha jól érzékelem nem is nekem szántad.
azonban ha lázadni akarsz nem elég 1-2 szát/ ezer ember és sajnos ezt neked is be kell látnod.
legszebb évek az árut cserél-árura ével voltak, de azt nagy való színűséggel nem fogjuk többet látni, hisz az emberek nem azt csinálják amihez értenek, hanem amire rá vannak kényszerülve.
ha más elméleten vagy nyugogodtan replyzz, vagy írj pm-et és filozofálhatunk ,de én így gondolom.
ÜDV!
parkeruff 2011. május 31. 500 hozzászólás 746.
http://www.youtube.com/watch?v=lrbFmcwiFiE

az első része tetszik. én is ilyen idealista voltam anno :)
NoSense 2011. május 31. 23 hozzászólás 5811.
Válasz ozy_ #190. hozzászólására

mi "pornép" úgysem tudjuk befolyásolni a jövőnnket, legalábbis olyan erős szinten, hogy úgy éljük az életünket ahogyan szeretnénk...jobb ha elfogadjuk ami van és sodródunk az árral...ne rágódjatok ilyen világvége zagyvaságon...amiket pedig quick leír és linkel is nagymértékben átgondolandó és reális képet kaphatunk a mai "mérgek"-ről, de jobb azzala tudattal élni, hogy mi egy baszott nagy folyamat áldozatai vagyunk és még élünk nincs előle menedék, mert nincs olyan ország oylan rendszer és annyi ember és annyi pénz hogy ezek ellen fellépjünk. Ha meg valaki túl sokat foglalkozik ezzel és túl sokat aggódik efelől, az ne csodálkozzon , hogy 1-2 év mullva a sárgaházban találja magát...mert olyan mély ez a téma, hogy megérteni kb lehetetlen minden részét.

kr1sz. 2011. május 24. 121 hozzászólás 2365.
Szerintem ez hülyeség.
Gondoljunk bele az idő eltolódásba.....
itt 12:00-kor lesz (mondtam egy időt) akkor máshol 17:00kor???? Amikor ugyanakkora "jósolták" meg!
Teljesen hülyeség.....

@botvagyokvazze-.-

Igen kb. énis...
amondó vagyok hogy az egész a pénz miatt van :)
"Ezért megtapsolnak téged? Ez így most akkor annyival ér fel mintha szarnél egyet a wc-be és azt megtapsolom!"
heroboy97 2011. május 17. 9 hozzászólás 8602.
Moderálva...
-jkr- 2011. május 17. 299 hozzászólás 1199.
quick ?? Ide még nem is írt !
ozy_ 2011. május 17. 946 hozzászólás 372.

mi "pornép" úgysem tudjuk befolyásolni a jövőnnket, legalábbis olyan erős szinten, hogy úgy éljük az életünket ahogyan szeretnénk...jobb ha elfogadjuk ami van és sodródunk az árral...ne rágódjatok ilyen világvége zagyvaságon...amiket pedig quick leír és linkel is nagymértékben átgondolandó és reális képet kaphatunk a mai "mérgek"-ről, de jobb azzala tudattal élni, hogy mi egy baszott nagy folyamat áldozatai vagyunk és még élünk nincs előle menedék, mert nincs olyan ország oylan rendszer és annyi ember és annyi pénz hogy ezek ellen fellépjünk. Ha meg valaki túl sokat foglalkozik ezzel és túl sokat aggódik efelől, az ne csodálkozzon , hogy 1-2 év mullva a sárgaházban találja magát...mert olyan mély ez a téma, hogy megérteni kb lehetetlen minden részét.
-tictac- 2011. május 16. 47 hozzászólás 4077.
mért kell mindenkinek offolni ezt a gecit? már bocs a kivételnek...
quick 2011. május 16. 1886 hozzászólás 151.
ja és igen, még egy üzenet: te, kedves ismeretlen, nagyon jól gondold meg, hogy belevágsz-e ebbe, mert akkora terhet veszel ezzel a válladra, melyet most még nem látsz. Vigyázzatok a nyúl üregével... :)
Válasz ANYAVEGYEDMOST #170. hozzászólására
Lehet rossz hsz-re replyzek, dehátakkormivan :D
Én tisztellek az álláspontodért, mert kevés ember van ezen az állásponton -vagy lehet hogy sok, csak nem meri felvállalni-. Annyi érdekelne, hogy mit értesz az alatt ,hogy gyökeresen életmódot kell váltani? Nekem is 'hadobáltak' ilyenekről, hogy minden gondolatnak van egy bizonyos rezgésszáma, és a föld egy magasabb rezgésszámra fog átállni, meg ilyenek, csak én nem hiszek benne annyira, de viszont a téma az meg érdekel.
ja ezt hallottam én is, nemtudom, hogy így van-e, annyit viszont tudok, hogy ez a dolog úgy néz ki, hogy a földön minden anyagnak van egy adott rezgése, beszéljünk most bármiről -kőolaj, kenyér, giliszta- és találtak rá eszközöket, hogy ezeket a frekvenciákat felismerhessék, és előnyt kovácsolhassanak belőle. Pl. volt egy faszi, már elég régen láttam, nem tudom sajnos a nevét, ha beugrik majd leírom, na ő pontosan ezt a módszert használta kőolaj-lelőhelyek felfedezésére, volt egy szerkezete, ami 30 watt energiát használt, ez a szerkentyű leküldött egy adott rezgésű hullámot a földbe, majd ez a jel visszaverődött az adott frekvenciájú anyagról, így be tudta határolni halálpontosan, hogy a föld alatt hány méterre található kőolaj vagy földgáz és mekkora területen. Így talált meg egy csomó lelőhelyet, és egyszer sem hibázott a faszi, tehát a dolog működik. Namost lépjünk tovább, tudjuk ugye azt is, hogy az emberi szervezet saját működése során adatokat hoz létre a szervezetedben és ezeket továbbítja mindenféle jel segítségével az agyadnak. Namost, ezeket a jeleket, amiket a szervezet külső forrásból, vagy saját ingerei által hoz létre, ezeket hasonló módszerrel ugyanúgy lehet manipulálni. Vagy, hogy rosszabbat mondjak, akár megszüntetni. Ezek már képesek arra, hogy bármilyen távolságból egyszerűen megszüntessék a kommunikációt az agyad és a tested különböző részei között, ezzel akár megnyomorítva téged. xD Most ugye gondolhatunk a rejtélyes tömeges állatkipusztulásokra, amelyek főleg az utóbbi néhány évben tűntek fel. Milyen érdekes, hogy egy jól behatárolható területen rejtélyes okokból kifolyólag leesik az égből 5000 egy fajhoz tartozó madár. Hmm... Biztos a véletlen műve, nem...? Ugyebár mondtam, hogy ennek a faszinak a szerkentyűje, ami ezen az elven működött, 30 watt energiát használ. Namármost, a HAARP egy olyan antennafarm, amely többmilliárd watt energiát képes leadni, lépcsős elrendezésben (egyik erősíti a másikat) és nem csak a HAARP az egyetlen ilyen farm, pl a déli sarkon van legalább 15. Hogy kié? Minek van ott? Mi célt szolgál? Senki nem tudja, de a google earth a barátod, szívesen adok koordinátákat, hogy a saját szemeddel láthasd. Hozzáteszem, hogy az ilyen létesítmények többségénél rejtélyes módon jobb esetben a kép fele ki van takarva, van ahol pedig az egész :D Tehát ezekkel az eszközökkel képesek erre, amit leírtam, de ezen felül képesek ezt a nagy energiát arra fordítani, hogy viharokat, tornádókat hozzanak létre. Vagy, hogy esetleg rezgésbe hozzanak a föld alatt bármilyen földréteget, ezzel földrengést, majd cunamit okozva. Mert gondolj bele, ha a faszi megtalálta azokat a kőolaj mezőket ezzel a módszerrel, akkor nem sok választja ezt el attól, hogy egy adott frekvenciájú sugárral a föld alatt "x" méterrel rezgésbe hozzanak olyan lemezeket, melyek utána földrengést okozzanak... nembiztos ugyan, hogy mindenhol pontos voltam, az a legbiztosabb, ha saját magatok kerestek rá ezekre a dolgokra, mert én ezt most rendkívül röviden mondtam el, és ennél valójában sokkal részletesebb, de az eredmény a lényeg, -működik-. Ahhoz, hogy viharokat illetve tornádókat kreáljanak, valószínűleg valamilyen módon kapcsolódnak az ún. vegyicsíkok (chemtrails). Idebökök pár linket, aztán aki akarja fussa át őket, de ez persze messze nem az egész, ahhoz, hogy teljessé váljon a kép, ahhoz saját keresőmunkát kell végezni :) De egy fontos szabály van: nem szabad mindent elhinni, mert ha abból indulunk ki, hogy van összeesküvés, és van egy erő, mely a szálakat mozgatja, akkor az az erő figyelembe vette azt is, hogy lesznek emberek akik elkezdenek rájönni a dolgokra, na ők azok, akiket hitüknél fogva félre kell vezetni, hogy ne jöhessenek rá az igazságra. pl ilyenekkel, mint amiről ez a topic szól. Bár még az is lehet, hogy ez ponthogy nem hoax :)

http://www.alanwattsentientsentinel.eu/hungarian/transcripts/HUN_2007May18_Alan_Watt_Blurb_YourThoughtsAreNotYourOwn.html

Alan Watt. Érdekes figura, jó meglátásai vannak, bár én néhol túlzásnak érzem amit mond, de aztán többnyire rámcáfol a következő mondatával, amivel egyből elhessegeti a gondolatot, hogy túlzás lenne :D

http://www.youtube.com/watch?v=eR5F0xvSjyE

Ez egy négy részes filmje, ajánlom ezt is, de tényleg rengeteget írt az ember, sok film, interjú készült vele és mindből lehet tanulni én úgy gondolom

http://postimage.org/image/1op6460dg/

ezt a képet nagyon érdemes áttanulmányozni, ez bemutatja a mai világ működését, és annak szintjeit. Hát, ha belegondolsz, és széles tudásod van (legalább mindenből egy kicsi) akkor bizony összefosod magad, ha belegondolsz, főleg azért, mert annyira brilliánsan van kitalálva, hogy szinte tényleg lehetetlen átvágni magad rajta :)

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_510705&v=nwP5yqkJmwQ&feature=iv

ez egy videó a vegyicsíkokról, sajnos angol nyelvű, ha esetleg megtalálja valaki ezt a filmet magyar felirattal, az eljuttathatná hozzám, mert az angol tudásom nekem is csak arra elég, hogy a felét kiszűrjem mindebből... :( de nyilván magyar nyelvű videókat is találni, és főleg ami fontos: maguk a felhasználók is elkezdtek feltöltögetni, nap mint nap a világ minden területéről jön a chemtrail info :) csak innen jön a nehéz rész, szűrd ki, hogy ki az aki igazat mond :)

meg ugye, alap emberek még a témában, akiknek a videói kint vannak az adatlapomon :) Drábik & Bogár, Jacque Fresco
Nameg érdemes utánanézni Jesse Ventura összeesküvés-elmélet sorozatának, aztán ha ez megvan, és elvette a kedvet az egész további témától -merthogy ez milyen gagyi, milyen mű, és mekkora félrevezetés-
akkor keress rá az opie & anthony rádióshowban tartott beszélgetésére. Na az is megmutatja, hogy mennyire leszarják az embert, és egy céllal hívták be az ilyen műsorokba: hogy lejárassák, és hiteltelenné tegyék az embert.

http://www.youtube.com/watch?v=HpzQ9Ll_JLk&

ébresztőfilm. mindent elmond a címe, érdemes megnézni :)

http://www.origo.hu/nagyvilag/20110103-a-madarhullas-mellett-tomeges-halpusztulast-is-eszleltek-arkansasban.html

http://hvg.hu/vilag/20110104_tomeges_madarpusztulas_usa

ez utóbbi két link a rejtélyes állatkihalásokról szól, nézzétek meg, minden esetben egy fajhoz tartoztak ezek az állatok (milyen véletlen) és minden esetben egy jól behatárolható területen (milyen véletlen)
tehát gondolj bele, a monitoron kijelöli a fasszopó a területet, kipróbáljuk ezt a frekvenciát, és nézzük mi fog történni. Hmm, meghalt 5000 feketerigó, akkor próbáljuk most a másik területen. Hmm, partra sodródott 2 millió egy fajhoz tartozó hal... Folytassam? :D Nem baj, ha kicsit kuszának tűnik, meg nem értetek mindent, ha úgy érzed, hogy téged érdekel, utánajársz a témának, aztán majd visszatérsz ide, és mindjárt mindent érteni fogsz amit írtam :)

www.valosag.net
ez is egy jó oldal, nagyon sok témához kapcsolódó videó össze van gyűjtve, de nem győzöm hangsúlyozni: ne higyjetek el mindent.

minden jót nektek, aztán írjatok bátran, még akkor is, ha hülyének néztek. Válaszolok, csak idővel :)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD toxi 64. versszakban van az igazság:
64.
Új betegségek támadnak egyre,
ellenük nem nyújt segítséget senki,
Délről húzódik Nyugatra, Keletre,
előlük senkinek sincs hova menni.
Magyarország gonosz múltjába téved,
Európában itt lesz legrövidebb az élet.
Gyilkol a vörös és pusztít a sárga,
csak a zöld nem visz a pusztulásra.

"csak a zöld nem visz a pusztulásra." :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de hogy hozzászóljak a topic témájához is, utánanéztem ennek a témának, ez valószínűleg egy "hoax". értsd: félrevezető szándékkal van, azért, hogy bizonytalanságban tartson téged a jövőt illetően, és hogy a jövőre koncentrálj, elvonja a figyelmed a jelenről, mert a jelen a legfontosabb, mert a jelenben zajlik a háború, és igen, még ha eddig nektek nem tűnt fel, a 3. világháború zajlik már elég régóta (asszem 1979-ben volt a 3. vh 25. évfordulója :)) csak a különbség, hogy ez a háború nem a csatatéren zajlik, hanem a tőzsdén, a tévében, meg úgy konkrétan mindenhol (el lehet gondolkozni azon is, hogy miért raktak be kocsmákba televíziót, miért váltották fel a csendes pubokat a hangos diszkók, ha valakit érdekel leírom neki :)) ez a háború agyban zajlik, és bizony vesztésre állunk :( meg lehet nézni amerikát, mennyi tornádó, extrém időjárási anomália etc. van, meg meg lehet nézni, 2011ben eddig, azaz 5 hónap alatt, világszerte több mint 2 millió földrengést észleltek... Ezek mind olyan adatok, melynek bárki utánajárhat. Sosem volt ilyen mértékű aktivitás, mint az utóbbi években. Na most mondd azt, hogy a HAARP meg maga az időjárás-modifikáció jelensége nem valós :D küldök egy videót, ha van itt expert weatherman, el is mondhatná róla a véleményét, mert szerintem természetes körülmények között ilyen sosem alakul ki... és akkor most még csak a téma egy rendkívül kis szeletét érintettem, mert hozzátartozik a globális felmelegedés, a húsipar, a gyógyszeripar-pszichiátria, a média meg még a kiskutya fasza tudja mi nem, tehát tényleg egy egész világra kiterjedő összeesküvéssel állunk szemben. Ez fix XD na de itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=ovR7S9LjxF4&feature=channel_video_title és hozzátenném mértéktelen mennyiségben lehet ilyeneket találni a neten, de vigyázzatok, mert youtube is infested :S najó most mennem kell, de majd még írok ide mert vannak gondolataim, aztán akit esetleg érdekel tudok adni neveket, meg videókat aztán mindenki döntse el saját maga.
Válasz -toxiKA- #173. hozzászólására
Szentmihályi "Nostradamus" Péter jóslatai Pannóniáról
Olvassátok végig, és gondolkozzatok el egy kicsit srácok:)

1.
Fején vaskorona,
mely a vállát nyomja,
egyszer elárult már,
egyszer visszavonta.
Pannonföldre lépett
Keletről az ördög,
s a nép megválasztja,
kit nemrég megdöntött.
...

49
A kétezredik év után hamar
nagy lesz az ország és erős,
visszatér hazájába mindegyik magyar,
s magyar földben nyugszik minden ős.
De a magyar föld része lesz a nagynak,
erős királyság, melynek nincs határa,
a keresztények farkasai már nem ugatnak,
Krisztus ellenségeit a föld kizárja.
...

51.
A hazaáruló nagykövet lett
a pribék főkancellár.
A honatyák még mekegnek,
a nép béget, a nyírás mehet már.
Ez az egész nép szégyene,
sírnak, kik rosszul szavaztak,
Mária szíve is vérzene,
ha országát akarta szabadnak.
52.
Lesz néhány esztendő, mikor
remény csillan fel Hungáriának,
megszabadul elnyomóitól,
de az aljanép újra támad.
Eltorlaszolják a város útjait,
hazug szavakkal bódítják a népet.
A vörös és a sárga összefog megint,
a szabadság elbukik, mihelyt felébredt.
53.
Volt katona, rab és miniszter,
nem fogadta be semmiféle kaszt.
Nem paktált le semmiféle hittel,
maradt magyar író, paraszt.
Csizmája senkit nem taposott lejjebb,
fehér ingén nem hagyott semmi szennyet.
...
58.
A második millennium után
a víz csak csordogál, a föld kiszárad,
forró aszály söpör át Hunnián,
s keletről menekvőknek nem vet gátat.
A Danubiuson száraz lábbal
átkelhet bárki, ám háborúk miatt,
mit vívnak három szomszédos királlyal,
a nép Danubiuson túlszalad.
59.
A céhek nagyobb céhekbe olvadnak,
vagyont szereznek s elárulják
a céhek munkásait. Eljő a nagy nap,
megváltoztatnák a munka sorsát,
de az éhesek otthon maradnak.
A nagy kövér céhfőnök mindent elárul,
mégsem menekülhet a pusztulástúl.
...
61.
Piszkos körmű vállalkozó
vállalkozik nevetséges szerepre,
lesben áll, ide-oda vadorzó,
de kancellár belőle sosem lehetne,
a szépfiú államférfiúnak csúnya,
szerepcseréit a ország megunja.
62.
Lesz majd, hogy a pénz egyre kevesebbet ér,
s az emberek apraját eldobják,
és hiába lesznek a pénzek egyre szebbek,
súlyuk miatt már a koldusok sem hordják.
Értéke nem lesz semmi a munkának,
és nem lesz semmi haszna a pénznek,
uzsorások magyar földre licitálnak,
gazdagok helyett fizetnek a szegények.
...
64.
65.
Ne szokjátok meg a zsarnokságot,
ne szokjátok meg az apró lépéseket,
ne tűrjétek el a zsarnokságot –
az ártatlanság könnyen lépre megy.
Ne hagyjátok, hogy visszajöjjenek,
mert idejük hamar leáldoz,
ne támogassatok hamis törvényeket,
a múltból ezt üzeni Nostradamus.
66.
Róka, s hiéna vezeti a népet,
alattuk szétesik az ország,
a róka egyedül sokat téved,
a hiéna megássa a sírját.
Végtelen a nép ostobasága,
de lassan feltámad az új erő,
nem hallgat róka hiéna szavára,
Pannónia nem lesz dögtemető.
...
70.
A Legfőbb Törvényt kevesen őrzik,
a legfőbb törvényt sokan támadják,
elkergetnék legfőbb őrizőit,
mert titkuk őrzik régi, szennyes akták.
Mindig a bírákat küldik el először,
hogy ne legyen tanú s ítélet,
hamis törvény mögül a zsarnok előtör,
s elfogja rettegés a népet.
...
73.
Nomád népek jőnek Pannóniába,
egyre számosabban és megvetetten,
e nemzet veszti nyelvét s Európában árva,
a föld népe nem fogadja be, sem a szellem.
Csak táncol s zenél, koldul, lop ha kell,
és vándorol tovább, örökké vágytól hajtva,
hogy egyszer végső hazát is érdemel,
és barna bőre nem lesz bélyeg rajta.
74.
Hadmérnökből lesz lelkes forradalmár,
okos generális, rettenthetetlen,
minden elvész, de még áll a Nagy Vár,
dacol német s orosz túlerővel szemben.
Kormányzójához mindig hűségesen
külországban is hírnévre tesz szert,
a vár a nagy folyó túlpartján leszen,
s miként a hadvezér, majd hazatér egyszer.
75.
Jön új nemzedék, mely erős lesz,
és nem szégyelli többé, hogy magyar,
a vének nemzedéke önmagán erőt vesz,
s nem csak önmagának túr és kapar.
Erkölcsében megújul majd az ország,
és végre büszke lesz minden fia,
mert ámulatba ejti egész Európát
ezer száz évnek elteltével Pannónia.
76.
A gyáva nép megérdemli sorsát,
Vezéreit meghalni hagyja,
bitó alatt tapsol az ország,
a zsarnok számíthat sok szavazatra.
A számos idegen, ki beszivárog,
nem érzi önmagát magyarnak,
kevés a tatár és a török átok,
az idegenek új zászlót akarnak.
Az új zászlón munkálkodások eszköze,
de a pribékeknek munkához nincs köze.
77.
Ott ül a nagy Országházban,
mikor már senki sincsen ott,
bátor és szerény a gyászban,
kivégeznék, bár nincs rá semmi ok.
Nagy gondolkodó és közvetítő,
övé az együttérzés és a béke,
ha Pannónia viszályából kijő,
hálával emlékezik nevére.
...
82.
A régi rablók egy csoportja
fondorlattal szerez hatalmat,
nagy ez a zsák és nagy a foltja,
szabad patkányok jót harapnak.
de meggyűlöli őket a nép,
a patkányok elmenekülnek,
elválik egymástól vörös és a kék,
hátrahagyják az eltékozolt földet.
...
84.
Az írott szó elhal majd,
és egyre szegényebb lesz a beszéd,
a nemzetre egy talány hoz bajt,
mely elveszi az emberek eszét.
Egész nap otthonukban ülnek,
bámulnak hazug, mozgó képeket,
s mire a bálványok ledőlnek,
már alig születnek gyermekek.
...
86.
Ötven esztendő lejártán új világ lesz,
a magyarok végre kézbe veszik sorsuk.
Nem a pénz lesz az úr, hanem a munka,
a törvény az uzsorásokat sújtja.
Az ország még sokáig nem lesz gazdag,
de többé senki sem hal éhen,
a néppel új királyt is választatnak,
s kezdődik elölről minden, mint régen.
...
89.
Amit értelmes elme el sem képzel,
az megtörténik majd Hungáriában.
Senki nem boldogul erővel, sem ésszel,
csak gyilkos ármány és ravaszság van.
Dolgozni akarnál, de nincs munka,
pedig a földek parlagon hevernek,
aki eddig a munkát csak unta,
most koldusa lesz az idegeneknek.
90.
Az erdőn túl él az ország jobbja,
de számában kisebbik része,
földjét az erősebb elrabolja,
ezeregyszázból nyolcvan évre.
Már csupán nyelvében él, de él még,
s gyarapszik, míg Erdőn innen fogynak,
az o küzdelmük hozza el a békét
és egységét minden magyaroknak.
91.
Forradalmi ifjú, a béke híve,
nemzetének a tollával szolgál,
messze földön mind nagyobb a híre,
elismeri művét a trón és az oltár.
Múltról és jelenről víg kedvvel mesél,
munkáit száz könyvben gyűjtik össze,
arányban áll benne ész és szenvedély,
a magyar fénykorban lesz szülötte.
92.
Földi létem után négy esztendővel
nagy főpap születik majd ama tájon,
Jézus gyermeke lesz, kit az Úr rendel
eretnekség ellen, hogy harcba szálljon.
Hazáját szolgálja mindig lankadatlan,
s Isten igazságára vezérel,
univerzitása él majd halhatatlan,
a Bíboros elé az utókor letérdel.
...
94.
Keletről primitív, barbár horda tör
Magyarországra, nem először.
A nép minden vagyonát elhordja,
a csőcselék a mélyből előtör.
Megérkeznek a haza elárulói,
sértődöttek, és idegenek,
tíz évig tudják a népet zsarolni:
vörös és sárga a címerben egyek.
...
96.
Elfajzott pap, tudós és forradalmár,
titkos tudományokban járatos.
Feltaláló, vegyész és áruló bár,
nagyravágyása sok bajt okoz.
Párizs eszméinek jó ismerője,
besúgó, s lázadó császára ellen –
gyáva, gyenge, őrült korának hőse,
vértanúvá lesz a gonosz szellem.
97.
Csak temetni tudnak, nem ünnepelni,
erejük gyorsan elfogy, szalmaláng,
türelmesek, de kitartásuk semmi,
vezérük rosszul végzi mindahány.
Költőiket elfelejtik gyorsan,
akárcsak régi énekeiket,
magyar se marad sok a honban,
de magyarul szólnak az idegenek.
98.
Immár vén és beteges koromban
távoli nemzetnek ködképeit láttam,
Isten a tanúm, hogy amit eddig mondtam,
megtörténik egyszer majd a valóságban.
Nagyhírű és vitéz nemzet fia kérte,
lebbentsem előtte föl a jövő fátylát, -háromezer ezüst volt a munkám bére,
örvendenek neki koldusok és árvák.
99.
Akinek mindezt írtam rendelésre,
három hónappal él tovább mint magam.
Csatát veszít, de a harcnak nem lesz vége, minden ledőlt toronynak súlya van.
A pogány még százhúsz évig itt lesz,
de egyre jobban gyengül - személye két nemzet közt híd lesz, s utódja nagy művet ír a küzdelemről...
na jólvan toxika, jó vagy :) mindig tudtam én hogy van agyad :D bár hozzáteszem mindenkinek van, csak van aki egyszerűen nem mer szembenézni ezekkel a dolgokkal, mert az egész eddigi gondolkodásmódodat, értékrendedet, meg konkrétan az egész életedet máshogy fogod látni. Többek között rájössz, hogy hiába vered a nyálad hogy ilyen suli olyan suli ennyi kereset annyi kereset ilyen király vagyok olyan király vagyok attól te még a birodalom rabszolgája vagy és azáltal hogy pénzt használsz és pénzért dolgozol, folyamatosan a birodalomnak áramoltatod a javakat :S és a birodalom meg nem számol el azzal, hogy mire költi azt a sok sok pénzt (többségében arra, hogy még többet le tudjon húzni a továbbiakban, másik részét pedig arra, hogy tudományos kísérleteket végezzen olyan területeken, melyek annyira ismeretlenek és hihetetlenek az átlag ember számára, hogy el sem hiszi (ld. HAARP) de ugye hogy Steve szavaival éljek: büszkéknek nem kell a rabszolga élet... :) a gond az, hogy nem adnak választási lehetőséget, mert muszáj elmenned valahova melózni, muszáj valamit kezdened az életeddel, mert többnyire csak a pénz segítségével maradhatsz életben... ergo sakk-matt, egészen addig, amíg az emberiség túlnyomó többsége fel nem áll, és azt nem mondja, hogy nyaljátok ki a seggem fasszopók, mostantól megszervezem saját magamat, és úgy alakítom a dolgokat, hogy mindegy legyen milyen országba fajba nembe születsz, de életben maradhass eladósodás nélkül. mert kérdem én, mégis hogyan lehettek ilyen hülyék anno az amerikaiak, hogy átadták a pénznyomás lehetőségét egy magánbanknak, amely ezt a pénzt (amelyet ő a semmiből állít elő) rendkívül nagy sarc árán adja oda :D hát ez nevetséges, hogy az állam kér "x" összeget a bankoktól, hogy működhessen a gazdaság, de ezért az "x" összegért "x"+"y" összeget kell visszafizetni... na de mégis hogyan?? meg miből?? hát további kölcsönökből, mert pénz ugye csak ebben a formában születik :D na ezt oldd meg
keba. 2011. április 26. 657 hozzászólás 545.
Válasz PAN1gLoRd #152. hozzászólására
De most szerinted, tegyük fel, ha tényleg világvége lesz, szerinted akik ezeket tudják, elmondanák a civil emberekbe hogy káoszt csináljanak, és pánikot keltsenek? Szerinted most tényleg? A Földön nincs igazság... valaki azt mondja világvége lesz, valaki azt mondja nem lesz... Na és akkor most melyik az igazság? Szóval úgy ahogy van ez 2012, egy nagy hazugság. Nem tudom ki emlékszik, de azt jövendőlték, hogy Krisztus halálának 2000 éves fordulóján, eljövendöl, és bekövetkezik az apokalipszis. Na és eltelt 11 év azóta és semmi nem történ. Aki hisz ebbe a 2012 világvégébe, az egy genetikailag degenerált. Mert ilyen nincs. Miért pont most? 2milló éve nem volt ilyen katasztrófa... Szóval HAZUGSÁG!
adom !
REQUAL 2011. április 26. 982 hozzászólás 353.
Válasz Slowhand #181. hozzászólására
kicsit nézz jobban utána a dolgoknak mielőtt ilyen hírt kiraksz,de nem volt rossz próbálkozás :))

-peace-
Érdekel ? [] IGEN [X] NEM
Slowhand 2011. április 26. 304 hozzászólás 1178.
kicsit nézz jobban utána a dolgoknak mielőtt ilyen hírt kiraksz,de nem volt rossz próbálkozás :))

-peace-
It's a DRAGOLYTE-
JokerR 2011. április 26. 12 hozzászólás 7679.
Még az kellene hogy világvége legyen....
Wickedoff 2011. április 26. 1336 hozzászólás 252.
az ja
DWRRR 2011. április 26. 131 hozzászólás 2232.
Válasz IbRA #176. hozzászólására
nelegyen vége mindennek mert akkor nem érem meg a 18. szülinapom:D:D
:((( (:DD)
DWRRR 2011. április 26. 131 hozzászólás 2232.
A:D:A:SD:AS
"Több film és készült belőle,hogy 2012 ben vége mindennek." ez A:D:S
nem azért de már 2000re is azt mondták ,h világ vége.. és itt még is itt vagyunk.. -.-
IbRA 2011. április 26. 935 hozzászólás 376.
nelegyen vége mindennek mert akkor nem érem meg a 18. szülinapom:D:D
SKORI 2011. április 26. 411 hozzászólás 927.
máris beszartam :'(
Wickedoff 2011. április 26. 1336 hozzászólás 252.
Válasz -toxiKA- #173. hozzászólására

1.
Fején vaskorona,
mely a vállát nyomja,
egyszer elárult már,
egyszer visszavonta.
Pannonföldre lépett
Keletről az ördög,
s a nép megválasztja,
kit nemrég megdöntött.
...

49
...

51.
a pribék főkancellár.
A honatyák még mekegnek,
Mária szíve is vérzene,
52.
megszabadul elnyomóitól,
53.
...
58.
59.
...
61.
Piszkos körmű vállalkozó
62.
...
64.
65.
66.
...
70.
...
73.
74.
75.
76.
77.
...
82.
...
84.
Az írott szó elhal majd,
...
86.
...
89.
90.
91.
92.
...
94.
...
96.
97.
akárcsak régi énekeiket,
98.
99.
de egyre jobban gyengül - személye két nemzet közt híd lesz, s utódja nagy művet ír a küzdelemről...
Ezt ne... mert jön nyihah és lenyomorékoz mint engem, hogy ilyen mesékbe hiszek.
-toxiKA- 2011. április 26. 2258 hozzászólás 111.

1.
Fején vaskorona,
mely a vállát nyomja,
egyszer elárult már,
egyszer visszavonta.
Pannonföldre lépett
Keletről az ördög,
s a nép megválasztja,
kit nemrég megdöntött.
...

49
...

51.
a pribék főkancellár.
A honatyák még mekegnek,
Mária szíve is vérzene,
52.
megszabadul elnyomóitól,
53.
...
58.
59.
...
61.
Piszkos körmű vállalkozó
62.
...
64.
65.
66.
...
70.
...
73.
74.
75.
76.
77.
...
82.
...
84.
Az írott szó elhal majd,
...
86.
...
89.
90.
91.
92.
...
94.
...
96.
97.
akárcsak régi énekeiket,
98.
99.