Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Általános kérdések

Létrehozva: 2007. március 23. Létrehozta: HeNtEs Kategória: 98 hozzászólás

Ha valami nem világos itt lehet csevegni!

srakkmc 2010. november 15. 1 hozzászólás 17476.
Remélem jó helyen kérdezek. Gépre szereztem usb-s gamepadot és sikerült is irányítani vele a játékot, de fel és le nem tudok nézni bármit csinálok. Próbáltam a keybordnál a look up és lok down-ra ráállítani a dolgot, de úgy sem hajlandó még a claviaturámra állítva sem reagál a játék. Mit lehet ilyenkor kezdeni?
flatline 2010. november 5. 183 hozzászólás 1741.
Válasz idegbeteg_telapo #94. hozzászólására
Hy
Én aztszeretném kérdezni hogy nekem van Nonsteamos Sourcom és most letőltöttem inenn a steamet.Tom hogy ez nem oan mint azz eredeti de miben més?Mert isemrősöket nemtok felvenni,de tudnák?:D
Mert 1.6-os steamem van.
hát azt erősen kétlem, hiszen a nonsteamnek épp az a lényege, hogy nem a hivatalos steam rendszert használja, de csak gondolom, mivel én eddig csak cs 1.6-ot próbáltam ki non steam rendszeren, hát nem nagy élmény, az biztos..XD
flatline 2010. november 5. 183 hozzászólás 1741.
Válasz koko255 #95. hozzászólására
Sziasztok.Remélem tudtok nekem segíteni.Elfelejtettem a jelszavamat a Steamhez ez még nem lenne nagy gáz de még a titkos válaszra sem emlékszem.Meg lehet ezt valahogy oldani?Előre is köszönöm.

Üdv:koko255
írj a steam supportnak
koko255 2010. július 20. 1 hozzászólás 18613.
Sziasztok.Remélem tudtok nekem segíteni.Elfelejtettem a jelszavamat a Steamhez ez még nem lenne nagy gáz de még a titkos válaszra sem emlékszem.Meg lehet ezt valahogy oldani?Előre is köszönöm.

Üdv:koko255
Hy
Én aztszeretném kérdezni hogy nekem van Nonsteamos Sourcom és most letőltöttem inenn a steamet.Tom hogy ez nem oan mint azz eredeti de miben més?Mert isemrősöket nemtok felvenni,de tudnák?:D
Mert 1.6-os steamem van.
Ravazdi 2010. május 7. 2 hozzászólás 14766.
Hali mindenki. Tudnátok súgni nekem kicsit? Van egy HL2 játékom és nem tudom telepíteni mivel azt a választ kapom hogy regizve lett a játék már egyszer! Igen ám ! de azt én tettem meg és megváltozott az e-mailom és a felhasználó nevem is .Azt meg nem engedi hogy újra regizem a játékot ! Na most mi van .Hiába nyomom nekik hogy a játék eredeti és én regiztem annak idején és megváltozott a címtől kezdve minden ????!!! Azt hiszik lopott a cuc. Tudtok valamit ajánlani vagy vágjam a játékot a kukába és ennyi. S.O.S.-t elöre is Köszike. a.i.: Ravazdi
b1ksz 2010. március 21. 1029 hozzászólás 332.
Az a próblémám akadt hogy elinditom a cs-t és 5 ms ig tölti rendesen és utána kidob az asztalra régen jó volt most meg nem jó ya és (nem win7 az 0perációs R) ujratetem a cs-t gépet és ugyse jó.
bandess9323 2010. március 21. 1 hozzászólás 18387.
Hali!
Megvettem eredetibe a Left 4 Dead-ot, de meg szeretném venni a Valve Complete Pack-ot is. De abba is benne van a L4D- szóval akkor 2x lesz meg? Új acc-ot nem akarok mert erre meg már be reggeltem az UT 3-at.
Akkor most mit tegyek? A Packban a játékoknak külön serialjuk van? Mert akkor el tudnám küldeni havernak a másik L4D-t ami a packba van nem?
snyBoi 2009. július 3. 57 hozzászólás 3672.
Válasz f.fecskeeeeeeeeeeeee #0. hozzászólására

Eladó cs1.6 acc 2000ft

Érd: msn-

nikeee94@hotmail.com

flatline 2009. július 3. 183 hozzászólás 1741.
Válasz Xiro #0. hozzászólására

Jó ez a magyarositás!!!

Kicist szar érzés hogy mindig mi "magunknak" kell nyelvet írni a dolgokhoz mert valahogy a magyart mindig kihaggyák mindenhonnan :D

Sztem a cégek többségének tuti h nem éri meg magyar szinkronnal készítésével fáradozni, mivel a magyar nyelv nem világnyelv...

flatline 2009. július 3. 183 hozzászólás 1741.
Válasz R_Schumi #0. hozzászólására
Megnéztem a magyarítások portált és onnan is le lehet ezt tölteni. Azt hittem ez más lesz mert ott is kell másolni fájlokat futtatni kell a steamhungarian.reg-etén ezt gondoltam feltelepítem és a langauge legördülő listájában ott lesz hogy magyar és nem kell másolni mappákat és nem kell futtatni a steamhungarian.reg-et.Ja és a steam ugyanazt csinálja mint korábban tölt egy másodperrcet semmi nincs nyelvi fájl a steamapps-ban csak angol.

Szegénykém, nekem alapból bennne volt a magyar nyelv opció is

snyBoi 2008. november 25. 57 hozzászólás 3672.
Válasz SoL #0. hozzászólására

Hát először is köszi a válaszér, mint mondtam 1.5 özöm jópár éve, GUI ? ez újkeletü dolognekem a jólmegmaradt kicserélős dolgokat ismerem ember modellek voltak kicserélve 1.5 ösre mert cz-s volt alap benne meg az m4 meg ak színtén 1.5 ösre meg pár apróság meg még deagle volt kicserélve pár apróság vagy itt ezeksem működnek ? teszek 1 képet igy fest jelenleg

www.szhely.extra.hu/Letolt/csm.jpg

nemtudom mi a gond de roppantmód zavaró .

Annyit még tehetsz hogy irsz egy emailt a valvehoz hogy miért lehetett ez. Sajnos ezen kivül semmmi mást nem lehet tenni :(...

SoL 2008. november 25. 7 hozzászólás 9294.
Válasz snyBoi #0. hozzászólására

Hi. hát erre nemtok mit válaszolni ha télleg nem csaltál, akkor nagyon bu*ik a valve-nél de szerintem a jövöben teljesen alap cfg-vel probálkoz és akkor bajod nem lehet....

am használtál GUI-t skineket stb?...

Hát először is köszi a válaszér, mint mondtam 1.5 özöm jópár éve, GUI ? ez újkeletü dolognekem a jólmegmaradt kicserélős dolgokat ismerem ember modellek voltak kicserélve 1.5 ösre mert cz-s volt alap benne meg az m4 meg ak színtén 1.5 ösre meg pár apróság meg még deagle volt kicserélve pár apróság vagy itt ezeksem működnek ? teszek 1 képet igy fest jelenleg

www.szhely.extra.hu/Letolt/csm.jpg

nemtudom mi a gond de roppantmód zavaró .

snyBoi 2008. november 25. 57 hozzászólás 3672.
Válasz SoL #0. hozzászólására

Nos Szevasztok !

Következő problémámra keresem a választ ! Ekőször is rég óta cs-zem 1.5 alap aztán nem olyan régiben vettem a tesco-ba cs-t mert eggyet fizet 2őt kap akció volt! játszogattam semmi probléma nélkül mígnem teganp raktam 1 új win-t nemtudom h van e köze a dologhoz. ma elindítom a gépet és a vac ban baszás köszöntött h őszinte legyek a méreg megöl mert nem kenyerem a csalás. mind1 aztmondom ok...

Ez a kép fogadott !

www.szhely.extra.hu/Letolt/vac.jpg

Na már most az igazságtalanság egyértelmü számomra, gondolom ilyet visszavonatni lehetetlen, de ha egyszer már kaptam legalább az okát tudhatnám.! Olvastam ilyeneket h nemigazán szereti ez a szar a scripteket. bemásolom miket használok és ha esetleg valaki megtudná mondani hogy miért kaphattam annak örülnék h a jövőben elkerüljem ezt ha esetleg rászánom magam 1 másikra de hozzáteszem a kurv@ annyukat ezeknek a gec*knek, nagyon felba*zta az agyam ez !

autoexem tartalma:

setinfo "mp_decals" "150"
setinfo "killcam" "on"
setinfo "Ugyse" "Latod"
mp_decals "300"
exec bunny.cfg

Bunny Scriptem :

alias hop "exec bunny.cfg; retry"
alias "jumper" "+jump; wait; -jump; wait"
alias "hop" "jumper; jumper; jumper; jumper; jumper; jumper ;jumper; jumper; jumper;jumper;jumper"
bind space "hop"

És configom nem alap tartalmai:

bind "*" "adjust_crosshair"

bind "f" "impulse 100;wait;wait;impulse 100;wait;wait;impulse 100;wait;impulse 100;wait;impulse 100;wait;wait;impulse 100;wait;wait;impulse 100;wait;impulse 100;wait;wait;impulse 100"

bind "q" "lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv"

bind "F7" "say_team /me"
bind "F8" "vest;hegren;flash;flash;sgren;defuser;primammo;secammo"
bind "F9" "deagle;secammo;vest;priammo"
bind "F10" "awp;primammo;deagle;secammo;vest;hegren;flash;flash;sgren;defuser "
bind "F11" "m4a1;ak47;primammo"
bind "F12" "m4a1;ak47;primammo;hegren;flash;flash;sgren;defuser;vest;secammo "

Ennyit használtam nemtudom mi nem tecchet ezeknak a fa*zmajomoknak de roppant bosszantó! Hogyha esetleg valaki tudna segíteni megköszönném! Hozzáteszem 20 éves vagyok nem 12 nem hazudni jöttem ide hanem tényeket közölni és válaszokat kapni! Segítséget Előre Is Köszönöm!

Hi. hát erre nemtok mit válaszolni ha télleg nem csaltál, akkor nagyon bu*ik a valve-nél de szerintem a jövöben teljesen alap cfg-vel probálkoz és akkor bajod nem lehet....

am használtál GUI-t skineket stb?...

SoL 2008. november 24. 7 hozzászólás 9294.

Nos Szevasztok !

Következő problémámra keresem a választ ! Ekőször is rég óta cs-zem 1.5 alap aztán nem olyan régiben vettem a tesco-ba cs-t mert eggyet fizet 2őt kap akció volt! játszogattam semmi probléma nélkül mígnem teganp raktam 1 új win-t nemtudom h van e köze a dologhoz. ma elindítom a gépet és a vac ban baszás köszöntött h őszinte legyek a méreg megöl mert nem kenyerem a csalás. mind1 aztmondom ok...

Ez a kép fogadott !

www.szhely.extra.hu/Letolt/vac.jpg

Na már most az igazságtalanság egyértelmü számomra, gondolom ilyet visszavonatni lehetetlen, de ha egyszer már kaptam legalább az okát tudhatnám.! Olvastam ilyeneket h nemigazán szereti ez a szar a scripteket. bemásolom miket használok és ha esetleg valaki megtudná mondani hogy miért kaphattam annak örülnék h a jövőben elkerüljem ezt ha esetleg rászánom magam 1 másikra de hozzáteszem a kurv@ annyukat ezeknek a gec*knek, nagyon felba*zta az agyam ez !

autoexem tartalma:

setinfo "mp_decals" "150"
setinfo "killcam" "on"
setinfo "Ugyse" "Latod"
mp_decals "300"
exec bunny.cfg

Bunny Scriptem :

alias hop "exec bunny.cfg; retry"
alias "jumper" "+jump; wait; -jump; wait"
alias "hop" "jumper; jumper; jumper; jumper; jumper; jumper ;jumper; jumper; jumper;jumper;jumper"
bind space "hop"

És configom nem alap tartalmai:

bind "*" "adjust_crosshair"

bind "f" "impulse 100;wait;wait;impulse 100;wait;wait;impulse 100;wait;impulse 100;wait;impulse 100;wait;wait;impulse 100;wait;wait;impulse 100;wait;impulse 100;wait;wait;impulse 100"

bind "q" "lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv;wait;lastinv"

bind "F7" "say_team /me"
bind "F8" "vest;hegren;flash;flash;sgren;defuser;primammo;secammo"
bind "F9" "deagle;secammo;vest;priammo"
bind "F10" "awp;primammo;deagle;secammo;vest;hegren;flash;flash;sgren;defuser "
bind "F11" "m4a1;ak47;primammo"
bind "F12" "m4a1;ak47;primammo;hegren;flash;flash;sgren;defuser;vest;secammo "

Ennyit használtam nemtudom mi nem tecchet ezeknak a fa*zmajomoknak de roppant bosszantó! Hogyha esetleg valaki tudna segíteni megköszönném! Hozzáteszem 20 éves vagyok nem 12 nem hazudni jöttem ide hanem tényeket közölni és válaszokat kapni! Segítséget Előre Is Köszönöm!

snyBoi 2008. november 21. 57 hozzászólás 3672.
Válasz KubanitoS #0. hozzászólására

Vmi régi IE van a gépen, arra viszont nem akar települni a flash player, csak az Operára. Mikor steamben rákattintok arra hogy install flash player, bejön az oldal, ahol fel kéne ugrani egy ablaknak, hogy elfogadom a flash playert, ez nem következik be és így nem is tudom telepíteni. :(

Hi! A régi Internet Explorert frissitsd fel Internet Explorer 7-re! Ha az megvan, a már FRISSITETT Exploreren belül felmész www.adobe.com -ra és ott lesz a föoldalon, hogy Get Adobe Flash Player! és arra Katt! Utána már müködnie kell...

Remélem tudtam segiteni!

KubanitoS 2008. november 19. 4 hozzászólás 11371.
Válasz FoxX #0. hozzászólására

Szia!

A Steam Internet explorer beépitet bngészöt használ az internet explorerel felmész egy olyan oldalra ahol található flash felügrik felül egy fölecske és azt kéne felrakniod és utána egy steamresi ha nem müködik akkor viszont nemtudom milyen IE-t használsz felkéne telepiteni a leguljabbat.

Vmi régi IE van a gépen, arra viszont nem akar települni a flash player, csak az Operára. Mikor steamben rákattintok arra hogy install flash player, bejön az oldal, ahol fel kéne ugrani egy ablaknak, hogy elfogadom a flash playert, ez nem következik be és így nem is tudom telepíteni. :(

FoxX 2008. november 17. 94 hozzászólás 2772.
Válasz KubanitoS #0. hozzászólására

Hali!

Olyan gondom lenne, hogy nem működik a Steam Store ablak rendesen. Az van odaírva, hogy you need to install the latest Flash plugin. Ez mind szép és jó, telepítettem az Adobe Flashplayert töbször is, de a Steamet nem akarja meghatni...

Valaki ötlet?

Szia!

A Steam Internet explorer beépitet bngészöt használ az internet explorerel felmész egy olyan oldalra ahol található flash felügrik felül egy fölecske és azt kéne felrakniod és utána egy steamresi ha nem müködik akkor viszont nemtudom milyen IE-t használsz felkéne telepiteni a leguljabbat.

OGC | www.SteamPowered.hu | Mert a játék a lényeg |
KubanitoS 2008. november 17. 4 hozzászólás 11371.

Hali!

Olyan gondom lenne, hogy nem működik a Steam Store ablak rendesen. Az van odaírva, hogy you need to install the latest Flash plugin. Ez mind szép és jó, telepítettem az Adobe Flashplayert töbször is, de a Steamet nem akarja meghatni...

Valaki ötlet?

Eladó cs1.6 acc 2000ft

Érd: msn-

nikeee94@hotmail.com

http://www.kms--team.extra.hu
2007. december 22. hozzászólás .
Válasz Un_k1ll3d #0. hozzászólására
Köszi szépen, de már megoldódott.  Működik a rendszer, ÁLDASSÉK A STEAMSUPPORT NEVE!!! :D
emailes segítség bejött talán? :)
Un_k1ll3d 2007. december 21. 2 hozzászólás 14104.
Köszi szépen, de már megoldódott.  Működik a rendszer, ÁLDASSÉK A STEAMSUPPORT NEVE!!! :D
2007. december 20. hozzászólás .
Válasz Un_k1ll3d #0. hozzászólására
Hali Mindenki

Az lenne a problémám, hogy elfelejtettem a passwordom, mert a vsta ledöglött. Elfelejtett minden átjárót, passwordot, mindent.  Próbáltam a Retrive Lost Password-ot, de volt egy resetem mivel valaki az én hl2 kulcsom használta. Ők meg azt kérik adjam meg a passwordom. Azt köszi, nincs meg az e-mail amit küldtek.  "What did customer support last reset your passphrase to?"  Na ilyenkor mit csináljak? Kb. 15 game van az accountomon nem szeretném újra egyenként megvenni mind. Az megint lenne vagy 2 év. PLS. Help!

Előre is köszönöm.

msnre vegyél fel és segítek, amennyiben fontos neked az accod! fraser@streetlegal.hu
Un_k1ll3d 2007. december 19. 2 hozzászólás 14104.
Hali Mindenki

Az lenne a problémám, hogy elfelejtettem a passwordom, mert a vsta ledöglött. Elfelejtett minden átjárót, passwordot, mindent.  Próbáltam a Retrive Lost Password-ot, de volt egy resetem mivel valaki az én hl2 kulcsom használta. Ők meg azt kérik adjam meg a passwordom. Azt köszi, nincs meg az e-mail amit küldtek.  "What did customer support last reset your passphrase to?"  Na ilyenkor mit csináljak? Kb. 15 game van az accountomon nem szeretném újra egyenként megvenni mind. Az megint lenne vagy 2 év. PLS. Help!

Előre is köszönöm.

sarat 2007. december 9. 2 hozzászólás 14174.

Köszi!

Peffy 2007. december 7. 184 hozzászólás 1731.
Erre van cikk a GYIK-ban, természetesen az oldalon belül.

Amúgy meg olyan nincs, hogy rossz e-mail címet ad meg, max. ha az egy betűs elírt változata is használt :) De az már egész véletlen lenne xD

sarat 2007. december 7. 2 hozzászólás 14174.

Kedves Hozzáértők!

Egy komám megvásárolta a HL2 játékot, majd regisztrálta magát, a játékot stb. Játszott is vele, majd azt megunván kölcsön adta nekem, hogy én is nyomuljak keveset vele. DE! elfelejtette a nevét és a jelszavát is. Sajnos emberem valószínüleg még az emil címét is rosszul adhatta meg, így az ezen oldalon leírt bármíly csekély próbálkozás ezen adatok kihámozására lehetetlenné vált. Azonban és de! Csekély értelmű medvebocsként a Steam oldalán, mintha olyat olvastam volna, hogy szkennelt, esetlegesen lefotózott kulcsot is elfogadnának. Rosszul értelmeztem volna? Lehetséges lenne ezt valamilyen módon végrehajtani? Van tudomásotok hasonlóról?

Köszönettel: Sarat

HeNtEs 2007. december 7. 8997 hozzászólás 4.
A magyarítás előbb készült mint a HL2Two ami már Orange boy Source motort is használ ráadásul tehát NEM lesz magyar az itt található magyarításal :(

Üdv

HeNtEs csak egy van...
HeNtEs 2007. december 7. 8997 hozzászólás 4.
Ez most nem volt túl értelmes :) Mire is vagy kiváncis pontosan?
HeNtEs csak egy van...
2007. december 3. hozzászólás .

Sziasztok

A következő segitséa kéne.

A hilf life two-hoz letöltöttem a magyar steamot., és ott azt írják néhány mappát másoljak át.

Ezt most beidézem ide.

Steam-kliens magyarítás

=======================

1. Lépj ki a Steamből teljesen.

2. Másold a csomagban lévő 'Steam' mappa tartalmát (mindenestől,

tehát azt a hat mappát 'AddOns'-tól 'Steam'-ig) a gépeden

telepített 'Steam' mappába.  Ha inkább angolul szeretnéd

használni a Steamet, akkor a 'SteamEnglish' mappa tartalmát

másold be a telepített 'Steam' mappába.

3. Futtasd a 'Steam-Hungarian.reg'-et. (Enter, vagy duplakattintás)

Ezzel a Steam alapnyelvét 'hungarian'-ra (azaz magyarra) állítod,

ami elengedhetetlen feltétele a Steam alatti játékok teljes

magyarításának, még ha a Steam-kliens ('hungarian' beállítás

mellett) angol nyelvű is (ld. 2. pont), sőt, még ha Steamed

sincs, akkor is.

Mit töltsek le mik kellenek hozzá és hogyan müködik.

A valve steampot rátettem a gépre át is huztam a mappájába mind a 'Steam' mappa tartalmát mindenestől.

Viszont amikora a játékra megyek nem szövegez.

Ha valaki segítene.

2007. november 11. hozzászólás .
vki nemtudja mi a consol-os parancsa a felbontás állításak?? véletlen elállitottam és nem enged be :(
köszi
2007. november 11. hozzászólás .

Engedélyeztem tűzfalba, de semmi nem változott

HeNtEs 2007. november 10. 8997 hozzászólás 4.
Válasz heaven #0. hozzászólására
Hi all. Valaki el tudná magyarázni nekem hogy hogy is van ez az új béta source motor?? Hogy lehet elindítani meg ilyesmik? THX
Használható de nem sok értelme van inkább a fejelsztők számára érdekes a dolog. KEressa a hírek között ott megtalálod a legutóbbi bétát.
HeNtEs csak egy van...
HeNtEs 2007. november 10. 8997 hozzászólás 4.
Tűzfalban engedélyezd a Steam-et. Ha kolibol nézed az is lehet baj.
HeNtEs csak egy van...
2007. november 10. hozzászólás .
Üdv!
Olyan problémám akadt hogy amikor beakarok jelentkezni a steamba nemtudok, mert mindíg ezt írja ki:
Could not connect to Steam netwok.
This could be due to a problem with your Internet connection, or with the
Steam network. Please visit www.steampowered.com for more info. -- mit kell iylenkor tenni?...

heaven 2007. augusztus 9. 44 hozzászólás 4191.
Hi all. Valaki el tudná magyarázni nekem hogy hogy is van ez az új béta source motor?? Hogy lehet elindítani meg ilyesmik? THX
The f0rcE WiTh ME...
Pigsy 2007. július 25. 44 hozzászólás 4189.
OK szuper. Akkor jó munkát!
"A sör lassan butít, de nem baj, én ráérek."
HeNtEs 2007. július 25. 8997 hozzászólás 4.
Válasz Pigsy #0. hozzászólására
Hogy halad a fordítás? Csak mert régóta hír róla és azt mondtátok, hogy nyár elejére kész lesz és hát...
99 % ban kész van legalábbis a valve szerint... sajnos elég kevés időnk van pont a nyár miatt...

az összes fordítandó le van forgatva
de mivel duplán jot akarunk a kötelező 1 átnézés helyett minden cikket két embernek kell átnéznie ezért egy kicsit lassabban haladunk.

HeNtEs csak egy van...
Pigsy 2007. július 24. 44 hozzászólás 4189.
Hogy halad a fordítás? Csak mert régóta hír róla és azt mondtátok, hogy nyár elejére kész lesz és hát...
"A sör lassan butít, de nem baj, én ráérek."
2007. július 17. hozzászólás .
franca már totál ideges vok és kifelejtek dolgokat az E-mailem : combinate@hotmail.com
ja elfelejtettem mondani talán még valaki emléxik rám {:CSUPI:} Sörét (elfelejtettem már a klánjelemet....)

Na, már elegem van ebből a anyámkinyíbol! PLX HELp!

Nost nekem a történetem így ekzdődik :

Kb már egy éve nem tudok hozzáférni a steam accountom-hoz, ez már kezd totál idegesítő lenni!

Már kábé azóta 10000 E-mail kültem a steam supportnak és őkis csak tojnak rám azóta.

Felhívtam 30x a magyar forgalmazóját a játéknak ők is azt mindták " Hát kedves uram majd felhívjuk ha valamire jutottunk" blablabla szal ők is semmibe vettek.

Megpróbáltam már minden lehetséges módot a visszaszerzésére de semmi kb 100x próbáltam az összeset, de semmi. Ojan mindha megszünt volna létezni az ACC-m de még ki sem rugathattam magam mert nem gameltam abban az időben. Nem is kaphattam ban-t, meg miegymást.

(Most már télleg bemegyek a forgalmazóhoz és rájuk borítom az asztalt....)

Plxxx ha valakinek van bármijen lila gőze effelől a dologról akkor PLXPLXPLX szóljon vagy küldjön nekem erre a címre E-mailt!

Ty előreis.

2007. július 12. hozzászólás .
Nem tudja valaki hol lehet a HL2DM-hez mapokat letölteni LAN-hoz? Előre köszi a választ
Válasz HeNtEs #0. hozzászólására
Sajnos egyelőre nicns magyarosítás a css hez illetve vannak próbálkozások de az állandó updatek miatt a legtöbb hamar csődbe megy. HA hivatalosan választható lesz majd am agyar nyelv a cs ben valaha :D akkor majd lesz magyar :)
Hitetlen kutyák kikaptak ...
HeNtEs 2007. július 2. 8997 hozzászólás 4.
Válasz __accika #0. hozzászólására
hogy áll a magyarosítás??? ha szabad kérdezni?
vagy inkább várjam a juliusi jelentést?
A wiki oldalon folyamatosan láthatod hogy hogyan halad a munka!

Üdv!

HeNtEs csak egy van...
M__k__s 2007. június 28. 28 hozzászólás 5231.
Miért érdekel, hogy mit ír ki, ha elindul? Nekem van egy pontosan 998 MHz-en futó Sempron processzoros gépem, és volt egy játék (Spellforce) ami kiírta, hogy 1 GHz alatt van a processzorom órajele, ezért nem indul el, sehogy sem tudtam elindítani. Szóval amíg elindul, és rendesen fut, addig magasról tegyél rá arra, hogy mit ír ki:)
__accika 2007. június 23. 1871 hozzászólás 153.
hogy áll a magyarosítás??? ha szabad kérdezni?
vagy inkább várjam a juliusi jelentést?
Hol az ingem PAPA????
HeNtEs 2007. június 8. 8997 hozzászólás 4.
Sajnos egyelőre nicns magyarosítás a css hez illetve vannak próbálkozások de az állandó updatek miatt a legtöbb hamar csődbe megy. HA hivatalosan választható lesz majd am agyar nyelv a cs ben valaha :D akkor majd lesz magyar :)
HeNtEs csak egy van...
2007. június 2. hozzászólás .
Nagy valószínűséggel amíg nem lesz magyarosítva a CS:S, addig nem...

Van egy GameHunter-es magyarosítás a CS:S-höz,  (gamehunter.hu), de azt írják, hogy csak tört verzióval megy :-| Meg a kép se stimmel hozzá, na mind1... Egy próbát lehet, hoyg megér...

2007. június 2. hozzászólás .
Nekem csak a Cs:S-van fent, és akárhányszor próbálkoztam a Steam magyarosítást rátenni mindíg ezt az Error témát írta ki... soha nem fogom tudni magyarosítani a Steam-et?