Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

mx518 new + hyperglide, de melyik???

Létrehozva: 2011. május 25. Létrehozta: LameR Kategória: CS 9 hozzászólás

Hello hello:P

Egy ideig nem nagyon jatszotttam, aztan lett egy XAIm amit utaltam az alacsony LOD miatt, sztem tok fos, en szeretem emelgetni az egeret, es kozbe se vakoskodjon, a teflonja se olyan jo sztem, szoval kb secondarynak jo lesz;)

Most lett egy uj verzios mx518am (aminek a skatejei olyan alakuak mint a G5 e), aztan nagy lelkesedesemben elis masztama pixelbe h vegyek rajuk hyperglidet mert az bizony jol hasitana. Meg kise csomagoltam az egeret (mashol vettem), aztan ma este mikor probalnam ra a glideot, nezem, h ennek k nagy talpa van bazzeg. Persze gondolom ra lehet pattintani az 5 kicsit is ha jo helyre ragasztod meg nem igenytelenkeded el.

De most olvasgattam utana, h pl a G5 re valo Hyperglide az nem ugyanakkora meretu mint az 518ra valo, csak az alakjuk hasonlo, a meretuk nem teljesen ;)

Szoval most az 518 uj valtozatara pontosan melyik Hyperglide verziot szoktatok felrakni?

Ty, jo estet nektek:)

PAN1gLoRd 2011. május 26. 755 hozzászólás 475.
MIVAN BA***EG? FOGALMAZ MÁR RENDESEN!!!!!!!!!!!!!! ÖSSZE VISSZA ÍRSZ!
-LIO- 2011. május 26. 143 hozzászólás 2085.
Máskor ide amúgy szerintem mx518 ,)
ilyen baromságért új topicot nyitni ?! nem vagy semmi... a helpdesk-et ezért nyitották meg tudod!
LameR 2011. május 25. 110 hozzászólás 2508.
koszi, a segitseget sracok, azt hiszem mar nincs szuksegem a topicra, mert sikerult felrakni ra a teflont, meg h anem is teljesen gyari modon, de mukodik sztem ahogy kell, es a gyari nak is nyomara akadtam az uj verziohoz

mivel meg sose hasznaltam a blog reszt, ehhez lusta leszek:)

majd talan kesobb ott nyitok egy topicot, mert van 1 masik erdekes kerdesem is:)

bye bye gl hf:P
blinded by the light
cube. 2011. május 25. 1442 hozzászólás 227.
gyorsan írd át blogba és írj a cím elé [OFF]-ot mert itt zárolják.
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
koszi a tippet snoz7 :P, megneztem azt a boltot

hmm igazabol azert parazgattam, mert az regi 518nak ilyen 5darab felcentis ennek meg ilyen 2 nagy es 1 kicsi tappancsa van

regen is volt 518am de az meg a kicsi tappancsu volt icemat2vel meg hyperglideval

most utananeztem googleban hogy milyen is kene ra:
-a regi 518asra mx-1 jelu hyperglide valo, ilyenem van sajnos 2 csomaggal:P
- a g5 re g5 kodnevu
-az uj 518ra mx-5 kodnevu, ilyet nam talalok egyenlore magyar boltban, de keresre biztos lenne, ha egyszer mondjuk az osszes tobbi fajta van ua gyartotol, v ha nem majd rendelek a gyartotol aztan jo lesz:)

de amugy nem birtam ki es felragasztottam kb azokraa pontokra a kicsiket ahol a regi tipuson volt, nem billeg es iszonyat jo, fem paddal visszaadja a regi megboldogult kombom erzeset, mintha jegen tolnam, nagyon gonosz:) a xai sajnos kozeleben sincs, azt lehet hazaviszem anyumnak:)
blinded by the light
gamerbolt.hu-n láttam mi mx520-ra vagy 518 vagy 5xx nem tom már de ott tuti láttam az 5-ös serieshez hyperglide-ot
sNOZZ VAGYOK:D A CSALÓ xd
ertem, koszi, igazabol azert nyitottam mert nemtudtam mi a musor mar itt, regen olvastama cshut, de mar annyira nem kovetem, errol pl nem is tudtam

hat ahol az egeret vettem ott nem lesz glide, mert nem gamer bolt egyaltalan

meg csak hyper erdekelne, mert a steelseries teflont is ocskanak tartottam :S

a blogos tippet viszont koszi, majd ha lezarjak irok oda:)
blinded by the light
sush1pava 2011. május 25. 500 hozzászólás 747.
Először is, ne nyiss legközelebb fórum témát, mert lefogják zárni. (Felhasználói oldal -> Blog, új blog létrehozása)

2., próbálkozz hardver aprón (prohardver, hárdverapró, stb...), vagy ahol éppenséggel az egeret vetted, hátha betudnak neked szerezni, mert nem gyakran látok mx-re és hasonló egerekre glideokat.

gl