Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Beismerés ....

Létrehozva: 2011. szeptember 11. Létrehozta: xjxrajongo Kategória: CS 35 hozzászólás

Zalatnai Csongor vagyok, az xjx tulaja. Szertném bevallani h lopom a szervereket, el vagyok adósodva, egy semmirekellő tolvaj vagyok, napjaim a számitógép előtt telnek bnő nélkül, marokmarcsa a csajom, dagadt vagyok, a székembe se férek, könnyebb átugrani mint megkerülni. A cheetost szeretem 2 pofára eszek, semmihez nem értek, hostomat illegálisan junior kártyával viszem, szervereink szarok, mint én magam. Nincs életem, ezért kötekedek emberekkel. Néha csak a faszra gondolok, izgalommal tölt el a 2 férfi csókolózása. Hostom hamarosan tönkremegy, a Clans.hu valóban jobb. Néha csak sirok nem tudom miért hiányzik 1 fiú kit nagyon szeretek. Kérlek értsetek meg.

Zalatnai Csongor - xjx studio

moli- 2011. szeptember 11. 1876 hozzászólás 152.
következő ilyen után az összes accod kispadra kerül. lezárva
camo krooked- vinidepu.- : kurva anyad te senki moligenyo
sztiv.. 2011. szeptember 11. 704 hozzászólás 512.
Szertném bevallani h lopom a szervereket, el vagyok adósodva, egy semmirekellő tolvaj vagyok, napjaim a számitógép előtt telnek bnő nélkül, marokmarcsa a csajom, dagadt vagyok, a székembe se férek, könnyebb átugrani mint megkerülni.
Ez tök olyan mintha magadról írtad volna :DDDDDD büdös nyomorék
-zsolna- 2011. szeptember 11. 1960 hozzászólás 143.
te naponta hány blogot nyitsz meg az idióta problémádra?Nem ők ba**tk el ,hanem te
Míg én 8 élű késsel vágom az utat a hitetlenek százan száz felé futnak
jepuras 2011. szeptember 11. 622 hozzászólás 587.
Válasz stelar #31. hozzászólására
sajnálom, de a szánalmas vergődésed véget ér. Legközelebb ne itt éld ki elnyomott és átvert életed szomorú perceit
Moderálva...
stelar 2011. szeptember 11. 8145 hozzászólás 7.
sajnálom, de a szánalmas vergődésed véget ér. Legközelebb ne itt éld ki elnyomott és átvert életed szomorú perceit
Nem annak van nagy hatalma,aki irányítani tudja a történéseket,hanem annak,akire nem hatnak...
breschkaDDDD 2011. szeptember 11. 1922 hozzászólás 146.
:xD::xD::xD::xD:

DE 1 ISTENVERTE NYOMORÉK VAGY !
KReW-d 2011. szeptember 11. 407 hozzászólás 935.
egyébként felesleges ilyeneket postolni, aki ismeri már egy kicsit is a hostingokat az tudja, hogy melyik nyan-nyan és melyik jó, bár az xjx tényleg nyan-nyan ilyet akkor se nagyon hiszek, hogy lopnak..
BrokeNNNN 2011. szeptember 11. 709 hozzászólás 510.
énsem rajongok annyira az xjx-es szerverekért ,de az hogy itt sírsz minden nap 6 bloggal az szerinted jó?
tusi 2011. szeptember 11. 214 hozzászólás 1566.
Ez nyan-nyan =D
cube. 2011. szeptember 11. 1442 hozzászólás 227.
"Néha csak a nyan-nyanra gondolok, izgalommal tölt el a 2 férfi csókolózása. Hostom hamarosan tönkremegy, a Clans.hu valóban jobb. Néha csak sirok nem tudom miért hiányzik 1 fiú kit nagyon szeretek. Kérlek értsetek meg."
SP voltam sziasztok.

btw. jó nyan-nyan vagy
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
pedalgep 2011. szeptember 11. 701 hozzászólás 516.
Válasz xjxrajongo #4. hozzászólására
Csak poén röhögjetek, am. Svédországh jobb mint a ti nyan-nyanteli fasszopó országotok :D
Akkor menjél oda, hátha nem nyan-nyannak ki páros lábbal
snkeee 2011. szeptember 11. 416 hozzászólás 911.
látom igazán hozzáértő arc vagy:))))) meg egy igazi patkány
lac1ka 2011. szeptember 11. 19 hozzászólás 6321.
mit szívtál nyan-nyanod? :vigyor: :xD:
nagyon offon lehetsz..:'DDDD
HUNfairplay 2011. szeptember 11. 47 hozzászólás 4075.
Először röhögtem, utána szánalmasnak tartottam, harmadjára adom ViBe szavait: "ki a nyan-nyant érdekel ez"??
MOVIECRYxD 2011. szeptember 11. 860 hozzászólás 412.
te nagyon kilehetsz:D
nyomatom míg bírom.
PromoDboY 2011. szeptember 11. 109 hozzászólás 2533.
Ne ez mekkora :siros::xD::xD::xD::xD::xD:
-rilizlol- 2011. szeptember 11. 1345 hozzászólás 248.
Válasz .xNn #16. hozzászólására
-
:siros:
anderzennnn 2011. szeptember 11. 828 hozzászólás 431.
Valaki bannoljamar ezt a csunyagyereket :xD::xD::xD:
nyihah 2011. szeptember 11. 928 hozzászólás 380.
Und már meg te szerencsétlen....

Az hogy te balnyan-nyan voltál nem az xjx hibája.
.xNn 2011. szeptember 11. 613 hozzászólás 602.
Válasz -rilizlol- #15. hozzászólására
És nem veszed észre, hogy téged is mindenki lenyan-nyan te büdös nyomorék, ne okoskodjál már mert 1 nyan-nyanos alsó is okosabb mint te szóval dugulás van te szerencsétlen rabszolga kutya.
-
-rilizlol- 2011. szeptember 11. 1345 hozzászólás 248.
Válasz .xNn #14. hozzászólására
Nem értem.. Te ilyen szinten buta vagy?Kedves xjxrajongo.Egy hete offolod tele az egész cshu-t, hogy ne vegyünk az xjxtől szervert mert nyan-nyan meg ellopják etc.. A lényeg.Nem veszed észre ,hogy lenyan-nyanja mindenki ,hogy mit postols?Elsőre is láttuk ,hogy mi a nyan-nyan van..De az ilyen szinten retardált emberek mint te..Úgy látszik nekik tízszer kell elmondani.:vigyor:

Üdv
És nem veszed észre, hogy téged is mindenki lenyan-nyan te büdös nyomorék, ne okoskodjál már mert 1 nyan-nyanos alsó is okosabb mint te szóval dugulás van te szerencsétlen rabszolga kutya.
.xNn 2011. szeptember 11. 613 hozzászólás 602.
Nem értem.. Te ilyen szinten buta vagy?Kedves xjxrajongo.Egy hete offolod tele az egész cshu-t, hogy ne vegyünk az xjxtől szervert mert nyan-nyan meg ellopják etc.. A lényeg.Nem veszed észre ,hogy lenyan-nyanja mindenki ,hogy mit postols?Elsőre is láttuk ,hogy mi a nyan-nyan van..De az ilyen szinten retardált emberek mint te..Úgy látszik nekik tízszer kell elmondani.:vigyor:

Üdv
-toxiKA- 2011. szeptember 11. 2258 hozzászólás 111.
nagyon gaz amit muvelsz bohiboy:D
CN|uLTi !: testem mint egy 12eves kislanye
Skyress.. 2011. szeptember 11. 2116 hozzászólás 126.
Csak poén röhögjetek, am. Svédországh jobb mint a ti nyan-nyanteli fasszopó országotok :D
Hol vagy te svéd :D Debreceni vagy te veréb ! de most már mind 1 mész te is tiltó listára ahogy a többiek !
aLkooT_T 2011. szeptember 11. 181 hozzászólás 1751.
:SD
ViBE 2011. szeptember 11. 2940 hozzászólás 71.
Válasz xjxrajongo #7. hozzászólására
Svag barn på 15 år och kära pofázik här inte bara skulle knulla hans mamma
örül, hogy Te ismer Google Translate, de sz*rni bele. anyám tabu, sajátodon úgy gyakorlatozol, ahogy akarsz. el lehet takarodni innét máshova nyavalyogni, mert senki se kíváncsi rád a 3 éves agyi szinteddel.
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!
eNziii 2011. szeptember 11. 547 hozzászólás 687.
Válasz Gyurcs4ny_F3r1b0Y #2. hozzászólására
Be kell vallanom sokszor jómagam is hasonlóan érzek!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DSA:D:AS:D:ASD:A:SD:AS:DAS:DAS:DASD:ASD:AD:AS:DAS:D:ASDAS:DA:S:DAS:D:ASD:AS:D:AS:DA:SD:AS:D:ASD:A:SD:ASD:AS
Ferii_ 2011. szeptember 11. 17 hozzászólás 6651.
xjxrajongo neked nincs jobb dolgod mint magadrol beszelni egyfolytaba :D Azt hiszed ezzel jobb vagy hogy magadrol irogatsz , senkit se erdekel a magan eleted. Szerintem itt mindenki tudja hogy te vagy a VIHARSZIGETES SZELLEM vagy mosani neveden wiNNie aki a clans.hu-nak nyalja a nyan-nyanet :D
A wh movied odanyan-nyan :D
http://www.youtube.com/watch?v=FJxBDP2Vn8k
xjxrajongo 2011. szeptember 11. 13 hozzászólás 7466.
Válasz ViBE #6. hozzászólására
ülj már le. itt rohadsz Te is. még térképen se tudod megmutatni, hogy hol vagy. menjél szépen konfigolgatni meg GUI-t gyártani.
Svag barn på 15 år och kära pofázik här inte bara skulle knulla hans mamma
ülj már le. itt rohadsz Te is. még térképen se tudod megmutatni, hogy hol vagy. menjél szépen konfigolgatni meg GUI-t gyártani.

Få ruttna jävel ungrare din mor i graven :vigyor:
vAbvAb 2011. szeptember 11. 21 hozzászólás 6029.
Egy pofátlan kis nyan-nyan vagy...Nincs jobb dolgod?!
Be kell vallanom sokszor jómagam is hasonlóan érzek!
congratulations! YOU WON THE WHO THE FUCK CARES AWARD!

olyan hisztisek ezek a svédek. csak tudnám mije fáj ennek is, hogy itt hisztizik. meghúzhatnák magukat a szigetükön.

(moderátor tilthatná már. eleve svédek minek CSHU-znak?)