Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Akik csapatot keresnek

Létrehozva: 2011. november 10. Létrehozta: Hyde1 Kategória: TF2 7 hozzászólás

Úgy tűnt nekem, hogy megszaporodtak itt a csapatkereső blogok, viszont új csapatok nem igen keletkeznek, ezért kisérleti szinten csináltam egy steam groupot azoknak a srácoknak akik szeretnének csatlakozni egy kezdő csapathoz, vagy ami ésszerűbb volna: létrehozni párat!
Fáradságba nem kerűlt, és inkább csak kisérlet, hogy tulajdonképpen mennyire is van igény hasonlóra.

Nem igazán számít, hogy mennyire kezdő aki belép csak legyen hozzá kedve, szóval nem kell habozni:
http://steamcommunity.com/groups/tf2csapatkereses

ps:fogalmam sincs megjeleníti majd, reménykedem.

hm, jó ötlet. Legszívesebben csinálnék ennek külön webes csapatkeresőt :mosoly: (Gyakorlásnak jó is lenne)
csirip-csirip
Hyde1 2011. november 27. 35 hozzászólás 4744.
Válasz v3kibaba #4. hozzászólására
Haydee ha te csinálsz csapatot akkor megint elkezdem a TF-et de nemhiszem hogy jó leszek mert már nincsenek sapijaim :/
erre egy jó darabig nem lesz semmi esély
n1ven 2011. november 27. 249 hozzászólás 1393.
Válasz v3kibaba #4. hozzászólására
Haydee ha te csinálsz csapatot akkor megint elkezdem a TF-et de nemhiszem hogy jó leszek mert már nincsenek sapijaim :/
Nincs sapid? Fasznak sem kellesz...
v3kibaba 2011. november 27. 178 hozzászólás 1774.
norbi118 2011. november 26. 1 hozzászólás 19880.
Hello! Engem érdekelne ez a csapatos dolog! Most kezdtem TF2-őt, nagy rutinom nincs benne, remélem nem gáz!:)
falq0N_ 2011. november 12. 64 hozzászólás 3462.
Válasz n1ven #1. hozzászólására
Jó ötlet, azt hiszem anno Pozi is csinált ilyet, abból lett a Nu:Blue. Mindenesetre sok sikert, remélem össze jön valami :)
tényleg?
n1ven 2011. november 11. 249 hozzászólás 1393.
Jó ötlet, azt hiszem anno Pozi is csinált ilyet, abból lett a Nu:Blue. Mindenesetre sok sikert, remélem össze jön valami :)